PDA

View Full Version : در مورد برنامه ریزی سانترال

aTN_1366
16 October 2005, 12:29 AM
سلام دوستان ... من یه دستگاه سانترال پاناسونیک kx-308TA دارم و میدونم باید چطوری اون رو برنامه ریزی کنم فقط در یک قسمت اون که خیلی مهمه مشکل دارم اگه کسی میدونه لطف کنه و جواب بده ...

وقتی میخواهیم یک خط داخلی به سانترال اضافه کنیم ( Extension ) باید یک گوشی تلفن سانترال پاناسونیک رو که قابلیت Programming داره رو باید به اون خط وصل کرد و بعد از طریق این گوشی خط داخلی رو برای کار آماده کرد ... حالا برای معرفی خط های تلفن خارجی ( برای مخابرات ) که در سانترال به اون ها Co یا ( Camp-on ) میگویند به اون خط داخلی جدید یکی دوتا کد رو از طریق گوشی وارد میکنند تا سانترال ارتباط بین Co و Extension ها رو برای اون خط داخلی برقرار کنه ...
من توی این قسمت فقط مشکل دارم و نمیدونم این کدها چی هست و باید چطوری وارد بشه ...
راستش یکی از نصاب های اونا دو سال پیش اون رو برای من نصب کرد و راه انداخت و اون موقع به من این کد ها رو گفت ولی من اونا رو هیچ جایی نوشتم و حالا که میخوام دو تا خط داخلی اضافه کنم اون هم نیست و رفته خارج از کشور و دیگه بر نمیگرده !!!!! :icon_razz :icon_conf برای اون تصمیم گرفتم که خودم این کارو انجام بدم ...

حالا اگه از استادان و دوستان کسانی هستند که میتونند من بینوا رو کمک کنن ممنون میشم ... مرسی ... :icon_neut