PDA

View Full Version : بهترين mp3 player با ظرفيت 1GB

Mazhar
14 October 2005, 10:06 PM
سلام دوستان
مي خواستم بدونم از دوستاني كه با mp3 player هايي كه در عين حال flash memory هم هستند كار كردند بپرسم به نظر شما بهترين مدل با ظرفيت يك گيگابايت چه مدلي هستش؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد. :icon_evil

Pooriya_Online
15 October 2005, 03:14 PM
به نظرم يه iPod Nano بگيريد. تو عصر ارتباط قيمتش رو زده 190 تومن. خيلي مفته...

rezazhi
15 October 2005, 06:23 PM
به نظرم يه iPod Nano بگيريد. تو عصر ارتباط قيمتش رو زده 190 تومن. خيلي مفته...
عصر ارتباط نزدیک به 100 تومان ارزونتر زده من امروز پایتخت قیمت کردم 280 تومان . در عین حال neozen های creative واقعا عالی هستند که حدود 198 هست ولی ظرفیتش 5 گیگ هست .. در مورد 1 گیگ و پائینتر هم creative واقعا عالیه به خصوص سری رومبا برای ظرفیت های پائین کیفیت خیلی خوبی دارند . ipod درسته که یک مارک معتبر و عالی هست ولی در کشور ما و در این زمان کریتیو با توجه به داشتن گارانتی و کیفیت بالا و در عین حال قیمت پائینتر برای خرید مناسبتر هست . من هر دوی این مارکها رو امتحان کردم به نظر من کریتیو از همه لحاظ برتری داره نسبت به ipod ولی ipod داره نون مارک معروفش رو میخوره

Pooriya_Online
15 October 2005, 11:24 PM
البته شما درست ميگي ولي فكر كنم شما 4گيگش رو قيمت كردين ولي به هرحال امروز يه جا خوندم بدنه و صفحه اين آي-پاد جديد زود خش هاي بدي ميوفته...

rezazhi
16 October 2005, 12:20 AM
البته شما درست ميگي ولي فكر كنم شما 4گيگش رو قيمت كردين ولي به هرحال امروز يه جا خوندم بدنه و صفحه اين آي-پاد جديد زود خش هاي بدي ميوفته...
nano 4gb رو من قیمت کردم کاملا درسته مگه 1 گیگ هم داره؟ من فکر کردم فقط 4 گیگش اومده اگه 1 گیگ 190 باشه اصلا ارزش خرید نداره چون با همون قیمت میتونید 5 گیگ کریتیو رو بگیرین

Pooriya_Online
16 October 2005, 03:56 PM
يك گيگ نه 2 گيگ در هر صورت اصلا مشكلش اون نيست مشكلش خش پذيري بدنه و صفحه نمايشش هست.
راستي كيفيت اين كريتيوه خوب هست؟

Mazhar
18 October 2005, 03:44 PM
كسي از دوستان با Ipod shuffle و يا creative Muvo Slim كار كرده؟
هردو اين mp3 player ها 1GB هستند و خيلي هم زيبا مي باشند.
من فكر مي كنم Apple برند خيلي معروف تري نسبت به Creative باشه.
ضمنا ظرفيت بالاي 1GB فكر نكنم خيلي خوب باشه چون آدم نميدونه چه طوري پرش كنه!!!!!!!!