View Full Version : کمک در مورد گوشی cx70 برای دریافت عکس از طریق sms ؟؟؟؟
sharpsword
14 October 2005, 06:10 PM
من یک گوشی cx70 دارم . ولی هر وقت برام از طریق smsعکس می فرستند گوشی من چرند دریافت می کنه دلیلش چیه ؟؟؟؟
vaheed_nzh
15 October 2005, 12:29 AM
من که با همچین مشکلی روبرو نشدم فکر کنم تو تنظیماتش چیزی رو دست کاری کردی
Farid666
15 October 2005, 10:59 AM
من cx65 دارم و با همین مشکل رو به رو شدم وقتی واسم pictiure sms میزدن این جوری این عکس نمایش میداد O: نمیدونم چرا بد از یکی سوال کردم کفت گوشیتون قابلیت دریافت عکس رو نداره !!!!
farzad_sx1
15 October 2005, 09:17 PM
دوستان عزیز این مشکلی که شما در این تاپیک مطرح کردین رو بحثش زیاد بوده..
نتیجه : چون در گوشیهای جدید امکان ارسال picture message غیر فعال شده و این بدلیل قانونی هستش که توی اروپا تصویب شده ... به همین دلیل گوشیهایی که تولید جدید باشند یا FirmWare جدید بر روی اونا نصب شده باشه ..
به همون دلیل هایی که گفتم دیگه امکان دریافت یا ارسال Picture Message رو ندارن ....
گوشی خوده من که SX1 هستش به دلیل آپدیت با FirmWare جدید دیگه Picture Message نمی فرسته !!!!
و اینو بگم که این قابلیت یواش یواش داره منسوخ میشه !!! پس اصلا ناراحت نباشید ...
vaheed_nzh
15 October 2005, 10:48 PM
چه جالب من فکر میکردم تنظیماتش قات زده.
مرسی بره این اطلاعات
azazel
16 March 2006, 04:50 AM
فرزاد جان عزیزم جه ربطی داره:icon_ques این همه گوشی تو اروپا تولید میشه!
گوشی های سری CX زیمنس Picture Sms دریافت نمی کنند......................................
farzad_sx1
16 March 2006, 03:59 PM
نه دوست عزیز این موضوع فقط برای cx یا حتی siemens نیستش ... این موضوع در بعضی از گوشیهای نوکیا یا سونی اریکسون یا موتورولا هم هست....
Neema
25 August 2006, 10:27 AM
1. در مورد این که siemens یا گوشی های دیگه از picture pessege استفاده نمی کنند اینه که EMS اومده
2. وقتی یک picture messege از گوشی های نوکیا . سامسونگ و سونی اریکسون فرستاده میشه که اندازه 72*28 دارند ( اندازه فایل های .ota) گوشی های زیمنس نمی تونن نشون بدن و :O نمایش می دن
ولی عکس های تک رنگ با اندازه 32*32 با پسوند bmp رو تمام گوشی هایی که EMS رو ساپورت می کنند ( زیمنس - سونی اریکسون - سامسونگ به غیر از مدل های قدیمی - موتورلا ) هم می تونن بفرستن و هم می تونن نمایش بدن
در ضمن این گوشی ها قابلیت ارسال آهنگ ( با پسوند imy ) و انیمیشن ( با پسوند bmx ) رو هم دارند
برای این کار در گوشی های زیمنس ( مال من S65) باید این کار رو کرد :
messeges -> Create New -> SMS text -> options -> picture & sound -> own pictures -> select any pictures with bmp extension
همین !!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.