PDA

View Full Version : مشكل در contacts پاکت پی سی



kevin_m_bb
13 October 2005, 02:05 PM
يه چند روزي هست كه يه مشكلي واسم پيش اومده كه وقتي مي خوام يه ورودي جديد به كانتكت بدم يه خطا مي ده :-
((no program memory available.tap start-settings-system tab-memory,stop programs that did not atumatically stop,and tary again))
وقتي به اينجا مي رم وهمه رو stop مي دم باز هم همين مشكل رو دارم

m_d_1980
13 October 2005, 05:30 PM
شايد برنامه هاي زيادي روي حافظه اصلي نصب كردي كه اونو پر كرده.
در همون قسمت آيا حافظه programت خالي داره؟ اگه نداره يكسري برنامه رو بايد uninstall كني و روي storage card نصب كني...

kevin_m_bb
13 October 2005, 11:46 PM
من كل برنامه هام رو رو مموري كارد نصب مي كنم
راستي يه سوال ديگه داشتم
من تو برنامه resco explorer كه مقدار رم رو نشون مي ده نوشته 24 ٪ استفاده شده مي تونم به صفر برسونمش؟؟

m_d_1980
13 October 2005, 11:53 PM
صفر نميتوني بكني همونطور كه وقتي خريدي صفر نبود...
هميشه يكسري برنامه در حال اجرا و يا نصب شده هستند.

kevin_m_bb
14 October 2005, 11:01 PM
خواهشن كمك كنيد
من حتي بعد از گرفتن back up هارد ريست كردم ولي باز هم همون error را مي ده

m_d_1980
15 October 2005, 01:11 AM
يعني وقتي هارد ريست كردي و ديگه هيچ برنامه اي نصب نيست بازهم اين مشكل رو داري؟

من سرچ كه كردم ديدم بعد از نصب بعضي برنامه ها (مثل ozVga) چنين مشكلي پيش مياد كه بايد اون برنامه uninstall بشه و در همه موارد با هارد ريست مشكل حل ميشه ولي نميدونم چرا در گوشي شما علي رغم هارد ريست بازهم مشكل حل نشده؟!!!

kevin_m_bb
15 October 2005, 11:28 AM
نه من بعد از بك آپ دوپاره restore كردم

SARMAD
15 October 2005, 02:25 PM
عزيز فكر كنم شما روي گوشيتون مشكل تداخل نرم افزار داريد حالا اگه شما همه برنامه هارو هم uninstall

كرده باشيد ولي مشكل حل نشده امكان داره كه در startup گوشي اين فايل ها load ميشن و همين باعث

ميشه كه گوشي اين پيغام رو بده (startup منظورم پروندهstart up در شاخه ويندوز نيست بلكه چند تا dll هستند

كه وقتي فايلي قراره كه با گوشي همزمان بالا بياد مسير اين فايل در اين dll ها ذخيره ميشه......

شما قبلا برنامه اي براي مديريت contact ها يا سيم كارت نصب نكرديد؟

kevin_m_bb
15 October 2005, 03:45 PM
يه هارد ريست كردم و دوباره برنامه ها رو نصب كردم ولي فكركنم مشكل از برنامه photo contact pro بود كه اصلا remove هم نمي شد

m_d_1980
15 October 2005, 10:34 PM
فكر كنم اگه برنامه safemode رو قبلش نصب كرده بودي ديگه نيازي به hard reset نبود! :)
http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=117173&postcount=4

alighaseme
5 November 2005, 12:03 AM
سلام میشه بگین چجوری یک برنامه را میشه رو مموری کارت نصب کرد
لطفا اگه میشه قدم به قدم بگین
متشکرم

kevin_m_bb
5 November 2005, 02:53 PM
سلام میشه بگین چجوری یک برنامه را میشه رو مموری کارت نصب کرد
لطفا اگه میشه قدم به قدم بگین
متشکرم


شما وقتي فايل اجرايي برنامه رو كامپيتور اجرا مي كنين وقتي كه مي خواد رو موبايل نصب بشه يه سوالي ازتون مي كنه (در قسمت installing application) و مي گه مي خواين كه برنامه در مسير پيش فرض كپي بشه يا نه كه شما no رو مي زنيد سپس 3 انتخاب داريد :storage card -storage-mainmemory كه اگه بر روي storage card برويد برنامه بر روي مموري كارت نصب مي شه