PDA

View Full Version : نحوه تحویل و سروس های 206

majid206
13 October 2005, 10:09 AM
سلام دوستان من عوض جدید کلوپ هستم برای شروع چندسوال داشتم

من تازه ( 2ماه قبل ) 206 تیپ 5 تحویل گرفتم برای سرویس اولیه بردم ولی روغن آنرا عوض نکردند گفتند 15000 کیلومتر بیا آیا درسته ؟ آیا لازمه خودم روغن را عوض کنم

2 - در مورد نگهداری از ماشین چه نکاتی مهم است و چه کارهایی باید بکنم ؟

:icon_arro

hiran
21 October 2005, 02:49 AM
سلام دوست عزیز

بعد از ارسال دعوتنامه (ریختن آخرین پول)چند روز طول کشید تا ماشین را گرفتی؟

ببخشید که در پاسخ به سوال شما، سوال دیگری مطرح کردم.

Evanescence
21 October 2005, 11:35 AM
سلام دوست عزیز

بعد از ارسال دعوتنامه (ریختن آخرین پول)چند روز طول کشید تا ماشین را گرفتی؟

ببخشید که در پاسخ به سوال شما، سوال دیگری مطرح کردم.
هیچ حساب کتاب مشخصی نداره . ممکنه یکی دو هفته بعد بدن ممکن هم هست 3 ماه معطل بمونید ولی معمولا حدود 40 روز طول میکشه

Sajady
21 October 2005, 02:40 PM
بخصوص كه اين اواخر ايرانخودرو خيلي هم بد قول شده! اونايي كه خرداد پول آخر دادن و قرار بوده مرداد تحويل بدن، تازه دادند

hiran
22 October 2005, 01:19 AM
بخصوص كه اين اواخر ايرانخودرو خيلي هم بد قول شده! اونايي كه خرداد پول آخر دادن و قرار بوده مرداد تحويل بدن، تازه دادند

سلام دوستان
من این حواله را خریدم. توی حواله تاریخ تحویل مرداد ماه 84 بوده. :icon_redf ولی دعوتنامه 5 مهر صادر شده. :icon_bigg و پول آخر را وقتی من حواله را خریدم پرداخت کردم. (روز 25 مهر). با این حساب فکر می کنید 40 روز دیگه ماشین را بدهند. در ضمن در خصوص تاخیر در تحویل خودرو، آیا دیرکرد می پردازند.

با تشکر

farhad_k
22 October 2005, 11:49 AM
سلام
یکی از اقوام که تیپ 5 ثبت نام کرده و تاریخ 14 یا 15 شهریور مبلغ نهایی رو واریز کرده هنوز ماشینش رو تحویل نگرفته
هر وقت هم که به نمایندگی میره میگنند ایران خودرو موتور تیپ 5 نداره و قرار شده توی این همفته موتور وارد بشه
تازه چیزه دیگه ای هم که میگفت این بود که نمایندگی گفته هنوز اون کسایی که واریز اخرشون مربوط به اواخر تیر و مرداد بوده هم تحویل نشده که اول ماشین های اونها تحویل داده میشه بعد نوبت این فامیل ما میرسه که معلوم نیست کی باشه

hedalat
22 October 2005, 01:37 PM
این تاپیک مربوط به سرویس های 206 هست ولی مثل بقیه تاپیک ها منحرف شد به بحث بدقولی های ایران خودرو پیشنهاد میکنم یه تاپیک برای بدقولی ها و بی تعهدی ایران خودرو ایجاد بشه.و اما بذارین از تجربه تلخ خودم با ایران خودرو بگم.من در تاریخ 5/12/83 تمدید عید فطر 2ملیون برای 206 پرداخت کردم و 2.5 هم اردیبهشت موعد تحویل هم مرداد بود گفتن تیپ ماشین رو هم تو دعوتنامه مشخص خواهید کرد ماه شهریور سر زدم به نمایندگی و گفتم چی شد این ماشین ما گفتن الان تیپ2 نداریم در صورتی که قرار بود تیپ را مثلان من مشخص کنم حسابی زدن زیرش و گفتن اینی که تو ثبت نام کردی تیپ2 بوده و من هم از اول تیپ5 خاکستری می خواستم تا اینکه یه شرایط تبدیل گذاشتن برای امثال من که یا rd باید برمیداشتم یا 206 اتوماتیک که من 9مهر مابه تفاوت اتوماتیک نقرهای را ریختم و معلوم نیست کی ماشین رو بدن از ماه مرداد هم که پرایدمو فروختم بی ماشین هستم.
اینارو برای این گفتم که یه وقت گول ایران خودرو را نخورید برید از همون بنگاه یا آگهی روزنامه بخرید هم راحت تر هست و اعصابتون هم یه چهار پنج ماهی مثل من خورد نمیشه

Sajady
22 October 2005, 01:42 PM
سلام
حق با شماست. ولي قربانت شوم شما هم كه پابه پاي ما آومدي؟

Sajady
22 October 2005, 01:53 PM
اما سوال شما مجيد جان
هرچند روغن 1500 اوليه خيلي ضروري نيست. ولي اگه عوض بشه بهتره. ميدونيد در موتور نو بدليل تماس خيلي نزديك در محل هاي تماس (مثلن ياتاقان، رينگ ...) فلزات بصورت خيلي ريز سائيده شده و در روغن معلق ميشوند. اگه اونو عوض كنيد بهتره

m16586
22 October 2005, 01:57 PM
من توصیه می کنم اسم تاپیک بشه :

نحوه تحویل و سرویس های 206

در مورد تحویل از ایران خودرو هم این نکته رو بگم که خرید از ایران خودرو به نفع شماست حداقل بین یک ودویست تا یک و چهارصد زیر قیمت بازار ماشین دستتون میاد :icon_razz
اگر خواستید اطلاعات تکمیلی هم میدم

ولی حتما اسم تاپیک رو عوض کنید تا این صحبت های ما باعث انحراف تاپیک نشه :icon_cool

Evanescence
22 October 2005, 04:08 PM
من توصیه می کنم اسم تاپیک بشه :

نحوه تحویل و سرویس های 206
ولی حتما اسم تاپیک رو عوض کنید تا این صحبت های ما باعث انحراف تاپیک نشه :icon_cool
انجام شد

m16586
22 October 2005, 04:23 PM
دوست عزیز Evanescence

از لطف شما سپاسگزارم
فکر می کنم اینطوری بهتر میشه نتیجه گرفت :icon_cool

hedalat
22 October 2005, 06:22 PM
خیلی ممنون که اسم تاپیک رو عوض کردید.
امرز بعد از ظهر یه سر رفتم اون نمایندگی که ثبت نام کرده بودم به من گفتن تا یک ماه دیگر هم نوبت 206 اتوماتیک من نمیرسه.هر چقدر هم ارزون در بیاد ماشین ولی وقتی این همه تاخیر داشته باشه نمی ارزه.
مرداد کجا ماه آذر کجا!!!!!!

win3_1
23 October 2005, 07:46 AM
ايران خودرو = تاخير

Sajady
24 October 2005, 09:08 AM
اگه ميشه يه سري هم به اين بخش يه سري بزنيد.
نظر خواهي مشتريان ايران‌خودرو (http://www.ikco.com/persian/communication/guestbook.asp)
فكر كنم حساب دستتون بياد :icon_cry:

majid206
24 October 2005, 09:27 AM
از همه دوستان ممنون

در مورد سوالتان من بعد از واریز پول 20 روز طول کشید ماشین را تحویل گرفتم البته زمان تحویل 29 مرداد بود و من در بهمن ثبت نام کردم و در مرداد با شرایط تبدیل به تیپ 5 تبدیل کردم

من رفتم روغن را عوض کردم و توتال 7000 ریختم ولی میگن تقلبی هم داره البته به جایی مطمئنی رفتم ولی آیا روشی برای تشخیص روغن تقلبی وجود داره ؟

Sajady
24 October 2005, 09:49 AM
هيچي حتي تعويض روغني‌ها هم تشخيص نمي‌دن. فقط ميگن اينا توتال هاي كه ظرف فلزي دارن توشون تقلبي بيشتره
فقط سعي كنيد از فروشگاهي كه ميشناسيد (و يا ميدونيد از كجا جنس ميارن) خريد كنيد.

majid206
24 October 2005, 11:35 AM
هيچي حتي تعويض روغني‌ها هم تشخيص نمي‌دن. فقط ميگن اينا توتال هاي كه ظرف فلزي دارن توشون تقلبي بيشتره
فقط سعي كنيد از فروشگاهي كه ميشناسيد (و يا ميدونيد از كجا جنس ميارن) خريد كنيد.

راستی شما یا بقیه دوستان از اثرات احتمالی روغن های تقلبی چیزی دیدند یا شنیدند ؟ و در طول زمان آیا علامتی هست که به ما هشدار بدهد که احتمال دارد روغن مورد استفاده اصل نبوده ؟

Sajady
24 October 2005, 02:24 PM
من كه خودم چيزي نديم ولي فكر كنم اولين اثر سوء آن فرسايش و استهلاك سريعتر نقاطي كه با هم در تماسند مسل ياتاقان و رينگ و سيلندر و .. ميشه .
ضمنا ممكن مواد روغن غير استاندارد اثر شيميايي نامطلوب بر روي سنسورها داشته باشه.