PDA

View Full Version : كي با باكس يو اف اس - 3 كار كرده

پوريا جان
22 July 2004, 09:21 PM
اگر كسي با باكس يو اف اس كار كرده لطفا با من همفكري كنه
مشتاقانه منتظرم

tfnazari
22 July 2004, 09:37 PM
پوريا من در حال حاضر با ufs درگيرم .سوالي داري شايد بتونم كمكت كنم

پوريا جان
23 July 2004, 12:37 PM
چگونه آي ام اي آى 7650 را تغيير داد؟ :P :oops:

مارال
8 February 2005, 02:42 AM
6600 را چه جوري تغيير بدم؟سريالشو؟

مارال
8 February 2005, 02:56 AM
من راهنمايي كنيد؟

SCREAM
8 February 2005, 03:19 AM
امكانش وجود نداره دوستان چون eeprom اين گوشي ها فقط قابليت 1 بار ريد و رايت رو داره
براي اين كار فقط يه راه هست
اونم اينه كه شما يه log از eeprom گوشي تهيه كنيد و به سايت ufs بفرستيد و اونا توي لوگ شما imei رو تغيير
بدن و شما log تغيير يافته رو مجدد روي eeprom بازنيسي كنيد
شما با ufs 3 گوشي ها ي DCT3 و چند مدل از samsung رو ميتونيد IMEI CHANGE كنيد

درضمن اين كار درستي نيست چون گوشي دزدها را خوبي رو ياد ميگيرن :evil:

هر سوالي راجب flash programing با UFS-3 و Griffin و RED BOX II بود در خدمتم

پدرام55
8 February 2005, 08:31 AM
امكانش وجود نداره دوستان چون eeprom اين گوشي ها فقط قابليت 1 بار ريد و رايت رو داره
براي اين كار فقط يه راه هست
اونم اينه كه شما يه log از eeprom گوشي تهيه كنيد و به سايت ufs بفرستيد و اونا توي لوگ شما imei رو تغيير
بدن و شما log تغيير يافته رو مجدد روي eeprom بازنيسي كنيد
شما با ufs 3 گوشي ها ي DCT3 و چند مدل از samsung رو ميتونيد IMEI CHANGE كنيد

درضمن اين كار درستي نيست چون گوشي دزدها را خوبي رو ياد ميگيرن :evil:

هر سوالي راجب flash programing با UFS-3 و Griffin و RED BOX II بود در خدمتم

بالاخره يه نفر آدم باحال و باكلاس پيدا شد كه به سوالات در مورد باكس جواب بده :!:
دوست عزيز در مورد 6600 از چه باكسي استفاده ميشه؟ قيمتش چقدره؟ اگر يه لينك ازش بدين كه ديگه خيلي .... آره قربونش

فرکتال
8 February 2005, 12:10 PM
v1.3_f براي نوكيا و براي سامسونگ v1.4n_beta نمي دانم شما از اين ورژنها استفاده ميكنيد يا نه - ولي اگر از اين ورژنها استفاده كنيد بدون هيچ ترديدي مي توانيد اين كار را بكنيد من خودم 6600 را عوض كردم ولي 3650 نمي شود - بقيه گوشيها مشكلي ندارد - نا سلامتي بعد از مدتها آوردن اين باكسها و به روز رساني آنها به اين نتيجه رسيده ام كه اگر در رتبه اول باكسها نباشد حتما در رتبه 2 يا سه قرار دارد اگر سوال ديگري هم بود در خدمتم - حيف كه تو اين فروم نمي شه عكس را گذاشت وگرنه تصويري از هر دو برنامه براتون ميزاشتم كه مطمپن بشيد ميتونيد اين كار را بكنيد - در ضمن اين باكس همانطور كه ميدانيد انواع زيمنس و اريكسونها را به راحتي ساپورت ميكند يعني در اصل ميشود گوشيهاي - نوكيا ( تمام مدلها ) سامسونگ ( تمام مدلها ) حتي جديدترينها - موتورولا تعدادي از گوشيها -اريكسونها ( تمام گوشيها ) - زيمنس ( اكثر گوشيهاي رايج و كار بردي )

SCREAM
8 February 2005, 01:36 PM
شما براي فلش كردن گوشي 6600 بايد از بكس UFS-3 استفاده كنيد
قيمت اون از 160و تا 180 هزاره
ميتونيد براي اطلاع بيشتر به سايت www.ufs-3.net مراجعه كنيد

در جواب دوستمون هم بايد بگم كه داستان فلش كردن زيمنس خيلي متفاوته و شما بايد قبل از فلش قفل سخت افزاري رو از رو برد اون برداري مثلا در مورد SX1 سري جديد قفل اون زير CPU قرار داره و شما بايد CPU رو برداري و به مداري ري رو زير اون كات بزني

در مورد 6600 هم تنها را همون راه هست و برنامه DCTX-v1.3_f كمكي در اين باره انجام نميده
موفق باشيد

فرکتال
8 February 2005, 05:46 PM
در جواب دوستمون هم بايد بگم كه داستان فلش كردن زيمنس خيلي متفاوته و شما بايد قبل از فلش قفل سخت افزاري رو از رو برد اون برداري مثلا در مورد SX1 سري جديد قفل اون زير CPU قرار داره و شما بايد CPU رو برداري و به مداري ري رو زير اون كات بزني

اين يه تيكه رو ما نگرفتيم جواب چه كسي رو دادي .
ولي 6600 با اون نرم افزار كه نام برده شد قابل تغيير است

nima2
27 December 2006, 06:05 PM
سلام دوستان من با تمامی باکس ها در ارتباطم.ولی هیچ باکسی گوشی های سری WD2 و BB5 را نمیتونه سریال چنج کنه.حتی بسیاری از مدل های DCT4 هم نمیشن.فقط گروهای سری اول نوکیا که سری DCT3 باشن مثل 3310 و 2100 و.... میشن.برای 6600 حتمآ باید UEM و آیسیه RPL هم باید عوض بشه بعد دوباره باید سریال جدید روش رایت بشه.تازه اگر خدا بخواد گوشی روشن شه. 50 50 جاست.تازه باید 50 تومنم هزینه کنی.کمکی خواستین در خدمتیم.البته خودتون استادین