View Full Version : تعويض كمك و ديسك و... پرايد نو
Newman2
10 October 2005, 09:38 AM
سلام خدمت ذوستان جديد
من ديروز ماشينم را تحويل گرفتم. يک سری پيشنهادهايي در خصوص تعويض کمک و ديسک و ... شنيده ام. می خواستم نظر شما را در اين خصوص بدونم. البته بد نيست بگم که از ماشين صرفا برای کارهای شخصی می خواهم استفاده کنم نه رالی و.... .
راستی يک مشکل هم داشتم و اون اينه که دنده ماشين خيلی بد جا می ره.
به هر حال ممنون می شم که دوستان در خصوص مطالب بالا و يا هر نکته ديگری د رخصوص نگهداری ماشين من را راهنمايي کنند.
fizzi: عنوان تاپيك ويرايش شد.
ب ب
10 October 2005, 09:49 AM
نگفتي ماشينت چيه؟
hamed.black
10 October 2005, 10:09 AM
خوب عزیز بگو مدل ماشینت چیه......
Newman2
10 October 2005, 10:10 AM
فکر کردم با توجه به اينکه "کلوپ پرايد" هست نياز به ذکر نباشه. ولی عرضم یکنم خدمتتان :
Pride GTX anjectori نقرهای رنگ :icon_cool
ب ب
10 October 2005, 11:59 AM
به نظر من لاستيك ها و رينگ ها رو عوض كن 175*65*13 يوكوهاما بگير. بعدا بخواي اين كارو كني لاستيكهات مي مونه رو دستت.
پارسا
10 October 2005, 02:29 PM
1 - اگه رينگها عوض بشه ..کمک فنرها از گارانتي خارج مي شه ... ممکنه نمايندگي ها براي ساير مشکلات احتمالي پاسخگو نباشند !
2 - فکر مي کنم تا سرويس اوليه ( 800 تا 1500 کيلومتر ) به هيچيش دست نزن .. اگه بنا به هر دليلي تو سرويس اوليه به ماشينت گير بدند کل ماشين از گارانتي ساقط مي شه !
hamed.black
10 October 2005, 04:05 PM
اگه لاستیکشو با نوع پهنتر عوض کنی بهتره ...فعلا که ماشینت نو هست کاری نکن ولی بعدا جعبه فرمون عوض کنی بهتره کمکای کره ای زیاد فرقی نمیکنن اگه خواستی ارتفاع بزنی کمک ژاپنی بنداز که کوتاه شده ( 3 سانت) ...
اگه دنده هات به سختی جا میره و صدا میده احتمالا نال دیسک صفحه هست که ببری گارانتی عوض میکنن ولی اگه دنده ها خشکه که خوب بخاطر نو بودنه ..........
Sina-Ts
11 October 2005, 07:28 PM
وقتی رسيد به سرويس اوليه بگو دييسکتو عوض کنن کره اي بندازن..انقدر تو جا رفتن دنده و نرمی کلاچ
تأثير ميزاره که خودتم باور نميکنی
baris
11 October 2005, 11:44 PM
مگه خونه خالست كه بگه ديسك رو عوض كن كره اي بنداز اونا هم بگن چشم.
اول بايد ايراد مشخص بشه. من كه فكر نميكنم از ديسك باشه
اگر دسته دنده سفت هست و باعث ميشه دنده بسختي جا بره از بوش هاي دسته دندست كه در سرويس اوليه براحتي بر طرف ميشه و اگر صدا ميده در اين صورت از رگلاژ كلاج است كه ميتوني خودت رگلاژ كني يا در همون سرويس درست ميشه. اگر موقع حركت و زماني كه كلاج رو رها ميكني ميلرزه در اون صورت از ديسكه.
ضمنا بنظر من هيچ خرج اظافي روماشينت نكن چون گارانتي هست فعلا و دست به چيزاي موجودش نزن تا عمر خودشون رو بكنن و بعدا با نوع بهتر عوض كن
alireza_shd
13 October 2005, 11:15 AM
:icon_arro یه پراید بخر 7 میلیون بعد 10 میلیون خرجش کن!!!!!!!!!! :icon_cool :icon_sad:
هیچ کاری لارم نیست بکنی مثل تمام کسایی که پراید می خرند راحت سوارش بشو و از اینکه ماشین نو هیچ خرجی نداره لذت ببر. (ماشین نو می خرند که خرج نداشته باشه نه اینکه تمام پولاشون رو خرجش کنند.)
Sina-Ts
13 October 2005, 01:17 PM
مگه خونه خالست كه بگه ديسك رو عوض كن كره اي بنداز اونا هم بگن چشم.
اول بايد ايراد مشخص بشه. من كه فكر نميكنم از ديسك باشه
اگر دسته دنده سفت هست و باعث ميشه دنده بسختي جا بره از بوش هاي دسته دندست كه در سرويس اوليه براحتي بر طرف ميشه و اگر صدا ميده در اين صورت از رگلاژ كلاج است كه ميتوني خودت رگلاژ كني يا در همون سرويس درست ميشه. اگر موقع حركت و زماني كه كلاج رو رها ميكني ميلرزه در اون صورت از ديسكه.
ضمنا بنظر من هيچ خرج اظافي روماشينت نكن چون گارانتي هست فعلا و دست به چيزاي موجودش نزن تا عمر خودشون رو بكنن و بعدا با نوع بهتر عوض كن
---
اتفاقاً دقيقا خونه خاله است..من يک کلام گفتم کلاچم صدا ميده خودشون پيشنهاد دادن،،13 تومان هم تفاوت گرفتن
پارسا
13 October 2005, 04:31 PM
---
اتفاقاً دقيقا خونه خاله است..من يک کلام گفتم کلاچم صدا ميده خودشون پيشنهاد دادن،،13 تومان هم تفاوت گرفتن
لطفا نشاني نمايندگي را بفرماييد تا دوستان ديگر هم استفاده فرمايند .
Sina-Ts
13 October 2005, 10:46 PM
متأسفانه فقط در اين يک مورد درست کار کردن..وگرنه انقدر کلاه بردار و نامرد بودن که من بعد از سرويس دوم
ديگه نرفتم اونجا.حتا يه آچار کشی ساده و بازديد تسمه نکرده بودن که باعث شد يروز وسط خيابون بمونم
و کلی خرج رو دستم موند..کلا اصلاً به اين نمايندگی ها اصلاً اعتماد نکنين..رسما هيچ کاری نميکنن و فقط
پول ميگيرن..اما در مورد اين ديسک فکر نکنم سخت بگيرن جاهای ديگه..چون خود اينها از به خاطر اون تفاوتی
که ميگيرن بدشون نمياد
من خودم با اينکه ماشينم هنوز گارانتی داره ديگه نمايندگی نميبرم..چون ديدم هر دفعه دارم کلی پول ميدم
بابت کاری که نميشه..بجاش يه نمايندگی مجاز تو تهران پارس هست
که واقعاً هم کارش خوبه هم با انصافه
و حداقل خيال آدم راحته که کارشو ميکنه..اگه خواستين تو پی ام آدرشو ميدم
---
در ضمن اينم بايد بگم که هر قطعه اي که عوض کنی و کره اي بندازی اون قطعه از گارانتی خارج ميشه
که به من نگفتن اينو..و البته اگه واقعا اصل باشه تو طول گارانتی ديگه تعويض لازم نداره
اميرعلي
14 October 2005, 02:43 PM
اقا جريان اينه كه از اول دنده بد جا ميرفت بردم نمايندگي گفتن بابا مگه حولي برو ماشينت 10000 تا كار كنه بهد دنده نرم ميشه البته بگم از اول پيچ رگلاژ مربوط به كلاج تا اخر چسبيده بود اونم ماشين صفر خلاصه 17000 تا كار كرد بردم نمايندگي گفتند ماله صفحه است عوضش كردند ولي گفتند كلاج خوبه ...يه هفته خوب بود ولي الان دوباره دنده بد جا ميره رگلاژ كردم يك كمكي بهتر شد ولي اصل قضيه باقي است ....
hamed.black
17 October 2005, 11:08 AM
شاید گیربکست این دنده برنجیهاش مشکل دارن.........
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.