PDA

View Full Version : نرم افزار گوشي سامسونگ مدلA200

تايگر
9 October 2004, 09:57 AM
با سلام
اگر كسي نرم افزار ريختن اهنگ روي گوشي سامسونگ مدل A200 رادارد لطفآ به صورت لينك
در اين تاپیک قرار دهيد و يا سايتي را معرفي كنيد كه بتونم از اونجا دانلودش كنم
(در ضمن اين نرم افزار اين مدل در سايت سامسونگ نبود) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

فرکتال
9 October 2004, 06:09 PM
دوست عزيز ميتواني اين نرم افزار كه اسمش easy studio ( new ) است را از لينك زير دانلود كني ولي حجمش 58 مگابايت است من كه بيچاره شدم تا دانلودش كردم
http://in.samsungmobile.com/en/index.jsp

Gorgin
10 October 2004, 02:12 AM
دوست عزيز ميتواني اين نرم افزار كه اسمش easy studio ( new ) است را از لينك زير دانلود كني ولي حجمش 58 مگابايت است من كه بيچاره شدم تا دانلودش كردم
http://in.samsungmobile.com/en/index.jsp

بابك جان ، Easy Studio فقط روي يك سري خاص از سامسونگ كار مي كنه (X100 , X600 , E700 ,.....)

براي A200 فقط به صورت دستي (با استفاده از منوي Melody Composer ) ميشه آهنگ ريخت .

فرکتال
10 October 2004, 11:27 AM
با كمال احترام بايد عرض كنم در گفتن برنامه اشتباه كردم الان كه فرمودي ديدم راست ميگي اين برنامه رو نمي دونم چرا سه جا گفتم بعضي وقتها از بس صفحه بازخ نمي دونم دانم چيكار ميكنم - بازم ببخشيد

تايگر
12 October 2004, 03:18 AM
با سلام:

بالاخره يكي بگه ايا A200 نرم افزار كامپيوتري داره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟( يا فقط دستي مي شه بهش اهنگ داد؟؟)
( پس چطوريه كه مدلهاي پايين تر از اون نرم افزار دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

Gorgin
13 October 2004, 01:06 AM
با سلام:

بالاخره يكي بگه ايا A200 نرم افزار كامپيوتري داره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟( يا فقط دستي مي شه بهش اهنگ داد؟؟)
( پس چطوريه كه مدلهاي پايين تر از اون نرم افزار دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

مثلا كدام مدل ؟

تايگر
15 October 2004, 12:02 AM
مثلا N620

Gorgin
15 October 2004, 02:43 AM
از كي تا حالا N620 قديمي تر يا پايين تر از A200 بوده كه ما بيخبر بوديم ؟

تايگر
15 October 2004, 06:49 PM
بالاخره A200 نرم افزار داره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ :D :D :D :D

فرکتال
16 October 2004, 12:01 PM
نه دوست عزيز تا اونجايي كه من سرچ كردم نر م افزاري براي اين مدل گوشي در نظر
گرفته نشده است - در ضمن N620 از آهنگهاي پولي فونيك پشتيباني ميكند آيا a200 هم اين گونه آهنگها را پشتيباني ميكند يكي از دلايل مهمي كه براي يه گوشي برنامه مينويسند براي موزيك دستگاه است . به نظر من به همين علت اكثريت گوشيهاي mono برنامه ندارند

تايگر
17 October 2004, 09:08 PM
نه دوست عزيز تا اونجايي كه من سرچ كردم نر م افزاري براي اين مدل گوشي در نظر
گرفته نشده است - در ضمن N620 از آهنگهاي پولي فونيك پشتيباني ميكند آيا a200 هم اين گونه آهنگها را پشتيباني ميكند يكي از دلايل مهمي كه براي يه گوشي برنامه مينويسند براي موزيك دستگاه است . به نظر من به همين علت اكثريت گوشيهاي mono برنامه ندارند

با سلام:
من نميدونم. از كجا بايد بفهمم كه A200 پشتيباني ميكنه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ضمنا از زحمات شما متشكرم

Lizard
17 October 2004, 11:52 PM
در سايت samsungmobile.com جستجو كنيد...

فرکتال
19 October 2004, 06:21 PM
خيلي ساده ميتوني بفهمي موقعه اي كه زنگ گوشي رو به صدا در مياري فكر ميكني چندتا ساز موسيقي دارن با هم اون موزيك زو ميزنن - معمولا با يه گوش كردن ساده يا اينكه 2 تا موزيك از اينترنت دانلود كن يكي mono و يكي polyphinic بعد به جفتشون گوش كن ميتوني تشخيص بدي - البته آدرس دوستمون يه كم كلي بود در اين آدرس ساده تر ميتوني به مقصودت بررسي البته با عرض پوزش http://mea.samsungmobile.com/eng/mobile_phone/manual.jsp

babaei
8 December 2004, 04:00 AM
نه خير پولي فونيك نيست درضمن با كامپيوتر هم ميشه بهش ملودي داد اما كار بسيار سختي هست و جناي شهابي خوب از پس اين كار برمياد :mrgreen:
در كل دوست عزيز شما نميتوني به Sgh -A200 از طريق كامپيوتر ملودي بفرستي.