PDA

View Full Version : گیربکس اتوماتیک 206

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6

saeed616361
8 February 2010, 08:01 AM
دوستان ما هم یه سدان سفید اتوماتیک داریم اگر سوالی بود در خدمتم . تا اینجا که هر کی از دوستام که 206 منوال داشتن سوارش شدن ار خرید خودشون پشیمون شدن و به فکر وی9 خریدن افتادن .2 هفته ای میشه تحویلش گرفتیم اما هنوز 500 تا راه نرفته . نکته بسیار خوبش تعویض دنده هاشه که بسیار عالی و نرم انجام میشه حتی بهتر از مگان .

سلام
اگر ممکنه کمی در مورد شتابش وهزیمه های نگهداری وطریق استفاده از کلید برفی و اسپورت گیربکسش توضیح بده
ممنون

ijabalameli
8 February 2010, 12:37 PM
سلام .
بطور کلي اتومبيلهاي دنده اتوماتيک شتاب کمتري نسبت به اتومبيلهاي دنده اي دارن . 206 اتوماتيک هم ( البته نسبت به تيپ 5 که از موتور يکساني برخورداره و نه تيپ 2و3 ) شتاب کمتري رو نسبت به حالت دنده اي داره . ولي به نظر من و با تجربه من به خاطر نرمي تعويض دنده و همچنين تعويض بسيار هوشمندش ، شمار اين کمتر بودن شتاب ( چند دهم ثانيه اي ) اصلا محسوس نيست . قطعا لذتي رو که از رانندگي بخواهيد به شما ميده . لازم به ذکر مي دونم که اشاره کنم رانندگي با ماشين اتوماتيک باعث ميشه يه کم پرستيژ و کلاس رانندگي آدم ارتقاء پيدا کنه !!! يعني خود من ديگه مثل گذشته ( که هم 206 تيپ دو داشتم و هم 405 ) نه لايي ميکشم و نه شتاب گيري هاي آنچناني . فکر کنم تقريباً خيلي از کسائي که ماشين اتوماتيک دارن ، يه همچين تجربه اي رو هم دارن که البته با به نظر من لذتش از اون نوع راننگي قبلي خيلي بيشتره .
کلیدهای اسپرت و برفی هم دو تا برنامه کامپیوتری برای تعویض دنده هستند . در حالت اسپرت ، دنده ها دیر تر تعویض میشن و برای همین هم احساس شتاب و رسیدن به سرعت حداکثر در هر دنده به سادگی قابل لمسه . در حالت برفی ، شروع حرکت با دنده دو خواهد بود و تعویض دنده ها در دور پایین اتفاق میفته . چون اصطکاک لاستیک با برف کمه ، گشتاور زیادی به چرخها وارد نمیشه و برای همین ماشین لیز نمی خوره .

clifftribe
8 February 2010, 12:55 PM
با تشکر از ijabalameli عزیز برای پاسخگویی ...

آقا من سوالم اینه که اولا ماشین شما چقدر راه رفته ؟ هزینه خاصی داشتید برای ماشین یا نه ؟

دوم اینکه من شنیدم گیربکس های اتومات پژو 206 هوشمند هستش یعنی به نوع گاز دادن به ماشین حساسه ... مثلا پیش اومده شما موقع شروع حرکت بدون استفاده از دکمه Sport با گاز بیشتر شاهد پرکردن های دیرتر دورموتور و تعویض سریعتر دنده ها باشید ؟ یا اگه خیلی ریلکس رانندگی کنین دنده ها هم روی دور پائینتری عوض شن ؟ در ضمن من توی مجله ماشین این ماه ( مقایسه V9 با تویوتا یاریس ) خوندم بوستر ترمز پژو 206 اتومات مثل منوال ها هستش که نیاز به فشار بیشتر زمان ترمزگیری داره .... آیا پدال ترمز شما موقع ترمز سفتتر و سنگینتر از تیپ 2 سابقتون عمل میکنه ؟

ijabalameli
8 February 2010, 01:05 PM
با تشکر از ijabalameli عزيز براي پاسخگويي ...

آقا من سوالم اينه که اولا ماشين شما چقدر راه رفته ؟ هزينه خاصي داشتيد براي ماشين يا نه ؟

دوم اينکه من شنيدم گيربکس هاي اتومات پژو 206 هوشمند هستش يعني به نوع گاز دادن به ماشين حساسه ... مثلا پيش اومده شما موقع شروع حرکت بدون استفاده از دکمه Sport با گاز بيشتر شاهد پرکردن هاي ديرتر دورموتور و تعويض سريعتر دنده ها باشيد ؟ يا اگه خيلي ريلکس رانندگي کنين دنده ها هم روي دور پائينتري عوض شن ؟ در ضمن من توي مجله ماشين اين ماه ( مقايسه V9 با تويوتا ياريس ) خوندم بوستر ترمز پژو 206 اتومات مثل منوال ها هستش که نياز به فشار بيشتر زمان ترمزگيري داره .... آيا پدال ترمز شما موقع ترمز سفتتر و سنگينتر از تيپ 2 سابقتون عمل ميکنه ؟

البته من هنوز مدت زيادي نيست که با اتومات رانندگي مي کنم ، حدوداً 200 کيلومتر باهاش رفتم . ( 3 روز ) و براي همين هم هزينه خاصي براش نکردم . فقط چند تا توصيه به خريدار صفر کيلومتر ميشه کرد که خريد نمد زير درب کاپوت جلو ( 25,000 تومان ) و قفل زاپاس بند ( 18,000 تومان با نصب ) از اوجب واجباته !!
درباره هوشمند بودن عملکرد گيربکس هم بايد گفت که کاملا حرف درستيه . يعني ECU گيربکس بطور کامل تشخيص ميده که شما درگير ترافک هستيد ، توي اتوبان در حال رانندگي هستيد يا توي جاده چالوس و ميخوايد سبقتهاي تند بگيريد . با توجه به شرايط رانندگيتون دنده ها تعويض ميشن . درباره بوستر ترمزش هم البته نميتونم بصورت فني اظهار نظر کنم ولي اون چيزي که واضحه اينه که ترمزش از 206 تيپ 2، 3 ،5 ، پژو 405 ، سمند ، پرشيا خيلي نرمتره ولي از زانتيا يه کم صفت تره .

clifftribe
8 February 2010, 01:21 PM
ممنون از توصیحاتتون ... فقط نفهمیدم نمد کاپوت واسه چی ؟ صدای موتور زیاده مثل ریو یا حرارتش بالاست که رنگ و خراب کنه ؟ قفل زاپاس بند که رو شاخ همه 206 ها هستش !!

mortezagipsy
8 February 2010, 01:43 PM
در ضمن من توی مجله ماشین این ماه ( مقایسه V9 با تویوتا یاریس ) خوندم بوستر ترمز پژو 206 اتومات مثل منوال ها هستش که نیاز به فشار بیشتر زمان ترمزگیری داره .... آیا پدال ترمز شما موقع ترمز سفتتر و سنگینتر از تیپ 2 سابقتون عمل میکنه ؟

پيشنهاد مي كنم به نوشته هاي مجله ي ماشين به عنوان يك منبع كاملا" معتبر نگاه نكنيد. مدت هاست به اين موضوع پي بردم كه مطالب و نوشته هاي بي پايه و اساس، غير علمي و از روي تصور تو اين مجله كم نيست ! البته بازم نسبت به بقيه ي مجله ها بهتره. :icon_surp بگذريم ...
من يه جا خوندم بوستر ترمز در مدل اتوماتيك با مدلهاي ديگه فرق مي كنه و از نوع كوتاه هست تا امكان نصب ECU گيربكس و همينطور باطري با ظرفيت بيشتر وجود داشته باشه.
حالا نمي دونم اين بوستر كوتاه نسبت به بوستر مدلهاي دنده دستي ضعيفتره يا قوي تر. :icon_ques
راستي تو ماشينهاي اتوماتيك ترمز موتور دارين مثل دستي ها ؟ يعني مثلا" وقتي تو دنده 1 هستيد و گاز رو رها مي كنيد سريع سرعت كم مي شه يا مثل اين مي مونه كه ماشين خلاص باشه ؟

ijabalameli
8 February 2010, 01:52 PM
ممنون از توصيحاتتون ... فقط نفهميدم نمد کاپوت واسه چي ؟ صداي موتور زياده مثل ريو يا حرارتش بالاست که رنگ و خراب کنه ؟ قفل زاپاس بند که رو شاخ همه 206 ها هستش !!

صداي موتور که فعلا خيلي کمه ( ولي همين ميزان هم با نمد زير درب کاپوت کاهش پيدا مي کنه ) ولي گرم بودن موتور به مرور زمان باعث بيات شدن رنگ کاپوت ميشه . توي زمستوها هم گربه ها روي کاپوت نميشينن تا رنگ کاپوت رو با پنجولاشون خراش بدن !!:icon_mrgr

ijabalameli
8 February 2010, 02:00 PM
راستي تو ماشينهاي اتوماتيك ترمز موتور دارين مثل دستي ها ؟ يعني مثلا" وقتي تو دنده 1 هستيد و گاز رو رها مي كنيد سريع سرعت كم مي شه يا مثل اين مي مونه كه ماشين خلاص باشه ؟

البته کم شدن سرعت ماشين ( در هر دنده اي ) با رها کردن پدال گاز به چند دليل اتفاق ميفته :
1 - اصطکاک طبيعي قطعات موتور ، گيربکس ، لاستيک با جاده و ...
2- رها شدن دريچه ورودي بنزين به متور که دبي ورودي هوا و بنزين به موتور رو کاهش ميده و به تدريج دور موتور کاهش پيدا مي کنه
براي همين به اين چيزا خيلي نميشه ترمز موتور گفت . ترمز موتور در کاميونها و ماشينهاي سنگين ( معمولا با بيش از دو محور عقب ) وجود داره که نيروي کم ترمزها را جبران کنه .
ولي درباره کاهش سرعت در دنده يک بايد گفت که اگر دنده توي حالت D باشه ، بدليل سرعت طبيعي کارکرد موتور ، ماشين حرکت ميکنه و اگه در سربالائي نباشيد به حدود 10 کيلومتر در ساعت مي رسه . اگه قبلاً گاز داده باشين و در حال حرکت باشيد و يکدفعه گاز رو رها کنيد ( مانند وقتي که در ترافيک سنگين هستيد ) ، سرعت به آرامي کاهش پيدا مي کنه و به همين حدود 5 تا 10 کيلومتر در ساعت مي رسه .

mads_7454
8 February 2010, 02:32 PM
امروز حوس کردم با تیپترونیک 206 برونم خیلی عالی بود و شتاب گیری خیلی بهتر بود اما تمرکز ادم رو کم میکنه همون اتوماتیک با خالت اسپرت بهتره به نظرم . راستی برای من دسته برف پاک کنم مثل برف پاک کن اتوماتیکاست ولی اتوماتیک نیست چرا ؟

saeed616361
8 February 2010, 03:16 PM
دوستان ما هم یه سدان سفید اتوماتیک داریم اگر سوالی بود در خدمتم . تا اینجا که هر کی از دوستام که 206 منوال داشتن سوارش شدن ار خرید خودشون پشیمون شدن و به فکر وی9 خریدن افتادن .2 هفته ای میشه تحویلش گرفتیم اما هنوز 500 تا راه نرفته . نکته بسیار خوبش تعویض دنده هاشه که بسیار عالی و نرم انجام میشه حتی بهتر از مگان .

با سلام
یک سوال دارم
من پژو 405 داشتم موتور1800 می خواستم بدانم آیا شتاب 206 اتومات (موتور 1600) از 405 کمتره یا بیشتر ؟
هرچند با توجه به 16 سوپاپ بودن موتور206 می بایست شتابش بیشتر باشه.

faraz64
8 February 2010, 04:20 PM
بچه ها من بیشتر از یه ماهه که تیپ 6 صفر گرفتم بیشتر از 2000 تا هم باهاش رفتم. 2 دفه هم رفت و برگشت هراز. واقعا تعویض دنده هاش عالیه. ببینین بسته به میزان فشاری که به پدال گاز میدین دنده رو پر می کنه یعنی اگه پدال رو تا ته فشار بدین دور رو دقیقا تا خط قرمز میبره و اگه کمتر فشار بدین به اندازه ای که پدال رو فشار دادین رو دورهای مختلف عوض میکنه مثلا 6000 5000 ....2000. طبق تجربه من کاری که دکمه اسپورت انجام میده پر کردن دنده ها نیست و اونو میشه با فشار دادن پدال انجام داد، کار اصلیش اینه که معکوس ها رو خیلی سریعتر میندازه و تا حد ممکن سعی میکنه که دور موتور از 4000-3500 پایینتر نیاد جز اینکه شما پدال رو ول کرده باشین. یعنی ماشین رو آماده شتابگیری نگه میداره چون ماکس گشتاور تیپ 6 رو 4000 هستش و زیر اون شتاب گیری ضعیفی داره. حتی در حالت غیر اسپرت تعویض دنده و مخصوصا معکوس های خیلی عالی و به موقعی میندازه و واقعا حتی تو هراز هیچ جا نیازی به استفاده از حالت اسپرت نکردم. (من چند ساله ماهی 3 یا 4 بار هراز رو رفت و آمد می کنم و طبیعی که راننده آرومی نیستم ) نکته جالب این گیربکس برای من عملکردش تو سر پایینی بود. تو سرپایینی زمانی که مثلا با دنده 3 و دور 3500 دارین میرین اگه پدال رو ول کنیین دقیقا همون دور رو حفظ میکنه نه کم میشه نه زیاد (جز اینکه ترمز بزنین) در مورد حالت برف هم که استفاده کردم توضیح دوستمون کامل بود. و این رو اضافه می کنم که حتی معکوس رو طوری میندازه که موتور دور نگیره و باعث هرز گردی نشه. اگه سوالی بود در خدمتتون هستم

mads_7454
8 February 2010, 06:56 PM
با سلام
یک سوال دارم
من پژو 405 داشتم موتور1800 می خواستم بدانم آیا شتاب 206 اتومات (موتور 1600) از 405 کمتره یا بیشتر ؟

شتابش بیشتره مخصوصا حالت اسپورت و تیپترونیک دوست خوبم و همش یه طرف لذت رانندگی باهاش بسیار بسیار بیشتر از 405 و ... است .:icon_sad:

:lover:

clifftribe
8 February 2010, 08:12 PM
دوستان لاستیک فابریک چه مارکی روی 206 اتومات میدن ؟ از قیمت فروشش بصورت صفر خبر دارید ؟

Masoud 206-16v
8 February 2010, 11:52 PM
دوستان لاستیک فابریک چه مارکی روی 206 اتومات میدن ؟ از قیمت فروشش بصورت صفر خبر دارید ؟
لاستیکا های جدید که الان روشون هست ، بارز 185/65 هستش.
فروش فوری 18.250.000 تومان تحویل 20 روزه(البته کارتکس هم اکثر نمایندگیها هم دارن که به همین قیمت میفروشن).:icon_surp

mads_7454
9 February 2010, 01:00 AM
البته 19250000 تومان .

saeed616361
9 February 2010, 08:21 AM
البته 19250000 تومان .

با سلام
فکر کنم دوستمون قیمت 206 تیپ6 (هاچ بک) رو گفته بود
البته اس دی وی 9 آره ثبت نامی 19100و تحویل فوری نمایندگی 19250الی 19500

clifftribe
9 February 2010, 12:06 PM
ممنون از تمامی دوستان که انقدر اینجا فعالند !

منظور بنده قیمت فروش لاستیک های بارز صفر کیلومتر ( راه نرفته ) فابریک روی ماشین جهت تعویض رینگ و لاستیک بود !!
ببخشید اگه بد سوالمو مطرح کردم ....

faraz64
9 February 2010, 03:27 PM
ممنون از تمامی دوستان که انقدر اینجا فعالند !

منظور بنده قیمت فروش لاستیک های بارز صفر کیلومتر ( راه نرفته ) فابریک روی ماشین جهت تعویض رینگ و لاستیک بود !!
ببخشید اگه بد سوالمو مطرح کردم ....

دوست من، من که مستقیم از نمایندگی رفتم لاستیک رو عوض کردم دو جفت لاستیک بارز رو ازم 130 برداشت. شاید بتونی بیشتر بفروشی. من چون همیشه از این طرف لاستیک می گیرمو معمولا هم 3 4 ماه بعد باهاش حساب می کنم دیگه گیر ندادم. بعد یه ماه و نیم هنوز ازش نپرسیدم 4 تا لاستیکی که جا اونا انداختم زیر ماشین قیمتش چنده!:icon_arro

با سلام
یک سوال دارم

ببین دوست من 206 کلا تو دور پایین خیلی تنبله. اگه بخوام در مورد تیپ 6 مشخصا صحبت کنم تا زیر 3500 4000( که ماکس گشتاورشه) خیلی تنبله و بین 3500 تا 4500 کاملا تغییر ماهیت میده و یک وحشی واقعی میشه. واسه همین شتاب 0-100 خوبی نداره اما بر خلاف 0-100 پایین وقتی رو دور باشه واقعا رو سفیدت میکنه. مثلا تو جاده ای مثل هراز اگه دور رو بالا نگه نداری اون کندنی که 405 داره این نداره و دیر دور می گیره اما فکر کن بارها با زانتیا 2000 انداختم و ازش جلو افتادم چون تو لحظه انداختن دور موتورم رو 4000 بوده. واسه همین تجربه ای که بچه ها ازش دارن بعضی وقت ها کاملا عکس همه. بزرگترین ضعف رو هم زمانی حس می کنی که ماشین رو دنده 2 باشه و دورش پایین باشه چون معکوس به یک نمیندازه و... اما تو هر وضعیت دیگه ای باشه گیربکسش برا معکوس انداختن و بالا بردن دور لحظه ای تردید نمی کنه. در مورد سواریش هم با توجه به اینکه ماشین قبلی خودم 405 بوده و واقعا باهاش حال کردم باید بگم اصلا قابل قیاس نیستند و وقتی شما پشت تیپ 6 بشینی از دست خودت شاکی میشی که چرا زودتر عوض نکردی و داشتی چه عذابی می کشیدی. تو رانندگی داخل شهر هم شک نکن که هیچ امکان مقایسه ای وجود نداره. اگه سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتت هستم.

msa85
17 February 2010, 01:23 AM
می خواستم پیشنهاد بدهم مدیران در صورت صلاح دید به این گفتگو یک نظر سنجی اضافه کنند که شامل راضی ها و ناراضی ها از گیربکس 206 باشه. ترجیحا SD را از هاچ بک جدا کنید...

با تشکر

ijabalameli
17 February 2010, 03:35 PM
ببين دوست من 206 کلا تو دور پايين خيلي تنبله. اگه بخوام در مورد تيپ 6 مشخصا صحبت کنم تا زير 3500 4000( که ماکس گشتاورشه) خيلي تنبله و بين 3500 تا 4500 کاملا تغيير ماهيت ميده و يک وحشي واقعي ميشه. واسه همين شتاب 0-100 خوبي نداره اما بر خلاف 0-100 پايين وقتي رو دور باشه واقعا رو سفيدت ميکنه. مثلا تو جاده اي مثل هراز اگه دور رو بالا نگه نداري اون کندني که 405 داره اين نداره و دير دور مي گيره اما فکر کن بارها با زانتيا 2000 انداختم و ازش جلو افتادم چون تو لحظه انداختن دور موتورم رو 4000 بوده. واسه همين تجربه اي که بچه ها ازش دارن بعضي وقت ها کاملا عکس همه. بزرگترين ضعف رو هم زماني حس مي کني که ماشين رو دنده 2 باشه و دورش پايين باشه چون معکوس به يک نميندازه و... اما تو هر وضعيت ديگه اي باشه گيربکسش برا معکوس انداختن و بالا بردن دور لحظه اي ترديد نمي کنه. در مورد سواريش هم با توجه به اينکه ماشين قبلي خودم 405 بوده و واقعا باهاش حال کردم بايد بگم اصلا قابل قياس نيستند و وقتي شما پشت تيپ 6 بشيني از دست خودت شاکي ميشي که چرا زودتر عوض نکردي و داشتي چه عذابي مي کشيدي. تو رانندگي داخل شهر هم شک نکن که هيچ امکان مقايسه اي وجود نداره. اگه سوال ديگه اي هم داشتي در خدمتت هستم.
با عرض پوزش من هم ميخواستم تجربه ام را در مين بگذارم . اتفاقاً من هم در اين چند روز تعطيلي يه سري به شمال ايران زدم . البته با 206 اتوماتيکي که يک هفته هست گرفتمش . از جاده هراز رفتم . تنها ايرادي که شايد بشه بهش گرفت ، اينه که ماکزيمم گشتاور موتور در دورهاي بالا ( 4000 ) اتفاق ميافته و همين باعث ميشه تو سر بالائي ها خيلي گاز بخوره . علي رغم اينکه فکر مي کردم ماشين کم مصرفيه ولي حدوداً 10 ليتر در 100 کيلومتر ميسوزونه که يه کم بالاست . ولي در جمع هيچ ايراد ديگري نميشه بهش وارد کرد .

msa85
17 February 2010, 08:38 PM
یه بنده خدایی اینــــــــــــجا (http://ww.phalls.com/showthread.php?p=793995&posted=1#post793995) بدجوری حالم را گرفت که V9 گرفتم نظر شما چیه ( پست 45)

clifftribe
18 February 2010, 01:31 PM
مزخرف گفته .... مطمئنم که گیربکس اتومات پژو خیلی هم خوب کار میکنه ... فقط میگن بعضی هاش شانسی دنده عقبش صدا می ده یا لرزش داره ....

pouya_yz
18 February 2010, 04:51 PM
یه بنده خدایی اینــــــــــــجا (http://ww.phalls.com/showthread.php?p=793995&posted=1#post793995) بدجوری حالم را گرفت که V9 گرفتم نظر شما چیه ( پست 45)

اونجا گفتم و اينجا هم ميگم : اين قدر كه احتمال خرابي ساير قسمتهاي 206 وجود داره من از گيربكس اتوماتش خيالم راحته . همه جور هم گاز بهش دادم. توي گردنه كوهين جاده رشت دنده ها همه معكوس و روي 5000 و 6000 دور عوض شدند توي شهر هم هر وقت هوس كردي ببندش به گاز.

ATOS
18 February 2010, 06:42 PM
البته یه نکته ای در مورد اینکه عزیران میگن گشتاور تیپ 5 تو 4500 دور بدست میاد بگم.
عزیزان بد نیست بدونن که جیپ های شهباز:icon_evilهم وقتی دور موتورش بالا میره و وحشی تر میشه.
به شخصه به عنوان کسی که تیپ 5 داشته معتقدم که ضعیف بودن موتور TU5 زیر 3500 دور کاملا جدیه ، یکی نیست به این ملت عقل کل بگه که چطوری تو شهر و پشت ترافیک می خواهید دور موتور رو تا 4500 دور بالا ببرید؟

behnamelec2
19 February 2010, 12:52 PM
نمد زير درب کاپوت جلو ( 25,000 تومان )

با سلام به دوستان . من نمد گرفتم 15000 تومن از ایساکو.

z_qz54
20 February 2010, 11:53 PM
البته یه نکته ای در مورد اینکه عزیران میگن گشتاور تیپ 5 تو 4500 دور بدست میاد بگم.
عزیزان بد نیست بدونن که جیپ های شهباز:icon_evilهم وقتی دور موتورش بالا میره و وحشی تر میشه.
به شخصه به عنوان کسی که تیپ 5 داشته معتقدم که ضعیف بودن موتور TU5 زیر 3500 دور کاملا جدیه ، یکی نیست به این ملت عقل کل بگه که چطوری تو شهر و پشت ترافیک می خواهید دور موتور رو تا 4500 دور بالا ببرید؟

این قضیه مستقیما به گشتاوری که روی موتور است مربوطه.
نیازی نیست همیشه دور موتور تا 4500 بالا برود! در زمانی که در خیابان بدون شیب هستید و وزن اضافه چندانی بر روی خودرو نیست، حرکت همراه با کمترین گشتاور(بخوانید فشار) بر روی موتور خواهد بود و به واسطه این نیاز کم به گشتاور، نیازی به افزایش دور موتور نیست. ولی وقتی موتور تحت فشار قرار بگیره طبیعیه که نیاز به افزایش دور موتور است!
ضمنن تکنیک کلاچ آزاد کردن {البته مربوط به این تاپیک نمیشه و بحثی در موردش نکنید} در 206 و عادت کردن به آن تا حد زیادی روی میزان نیاز به گاز دادن تاثیر داره.

ms206
21 February 2010, 12:09 AM
سلام دوستان
ماشین رو 2 ماهه از نمایندگی تحویل گرفتم و لاستیک های بارز که روش بود با میشلن آلمانی عوض کردم حالا متوجه میشم که در سرعت 130و بالاتر فرمان یه لرزش خفیفی داره مشکل از چی میتونه باشه؟متشکرم از تمامی صاحب نظران.

Masoud 206-16v
21 February 2010, 12:42 AM
سلام دوستان
ماشین رو 2 ماهه از نمایندگی تحویل گرفتم و لاستیک های بارز که روش بود با میشلن آلمانی عوض کردم حالا متوجه میشم که در سرعت 130و بالاتر فرمان یه لرزش خفیفی داره مشکل از چی میتونه باشه؟متشکرم از تمامی صاحب نظران.
شما روزی که لاستیک ها رو تعویض کردید ، اونا رو بالانس کردید یا نه؟به احتمال احتیاج به بالانس دارن چرخها.:icon_surp

Masoud 206-16v
21 February 2010, 12:52 AM
کسی از دوستان پدال 5 سیمه رو روی 206 اتوماتیک امتحان کرده یا نه؟
این پدال به جرات میتون بگم واقعا در شتاب و کشش ماشین تاثیر بسیاری داره و همچنین شما می تونید آپشن لیمیتر رو هم داشته باشید.
http://i.imagehost.org/t/0081/DSC01290_resize.jpg (http://i.imagehost.org/view/0081/DSC01290_resize)
http://f.imagehost.org/t/0146/DSC01291_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0146/DSC01291_resize)
http://f.imagehost.org/t/0046/DSC01301_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0046/DSC01301_resize)

pouya_yz
21 February 2010, 01:52 AM
من خريدم و نصب كردم . تابستان با كولر روشن مشكل داشتم و ماشين تاخير داشت كه با نصب پدال رفع شد .

ms206
21 February 2010, 09:29 AM
شما روزی که لاستیک ها رو تعویض کردید ، اونا رو بالانس کردید یا نه؟به احتمال احتیاج به بالانس دارن چرخها.:icon_surp

سلام دوست عزیز
آره بالانس کردن ولی نمیدونم درست و دقیق بالانس کردن یا نه.

faraz64
21 February 2010, 10:42 AM
سلام دوست عزیز
آره بالانس کردن ولی نمیدونم درست و دقیق بالانس کردن یا نه.

دوست من شما ماشین قبلیتون چی بوده؟ من هم به محض تحویل گرفتن لاستیک ها رو عوض کردم و هم بالانس کردم هم میزان فرمون و دقیقا مسئله شما رو داشتم ولی وقتی دقت کردم دیدم اگه آسفالت اگه کاملا صاف باشه این لرزش وجود نداره وفکر می کنم این مربوط به تعلیق خشک 206 و حساسیت فرمون به جاده میشه. و شاید دوستان 206 سوار بگن اصلا این لرزش وجود نداره چون خیلی ضعیفهو عادی به نطر میاد. و کسی که ماشین دیگه ای داشته متوجه میشه.

من با توجه به تجربه خودم گفتم اگه دوستان چیز دقیق تری می دونن ممنون میشم اصلاح کنن.

milad_pq
21 February 2010, 02:02 PM
با سپاس بخاطر آپلود عکس... :icon_wink
پدال 5 سیمه نیاز به سیم کشی اضافه دارد یا خیر ؟
آیا تعویض پدال در مصرف بنزین هم موثره؟

Masoud 206-16v
21 February 2010, 03:55 PM
با سپاس بخاطر آپلود عکس... :icon_wink
پدال 5 سیمه نیاز به سیم کشی اضافه دارد یا خیر ؟
آیا تعویض پدال در مصرف بنزین هم موثره؟
قابل شما رو نداشت،در مورد نصب که دقیقا جای قبلی قرار میگیره و از نظر سیم کشی باید شما سوکتش رو تعویض کنید که در سیم کشی پدال فابریک تیپ6 ، 4 رشته سیم موجود که با اتصال به سوکت پدال 5 سیمه میتونید استفاده کنید.
از نظر مصرف به نظرم ی مقدار بیشتر شده ولی در عوض اون خنگی و گیجی که پدال به گیربکس وارد میکرد رو به 80 در صد کم میکنه و باعث شتاب گیری بیشتر در ماشین میشه.
واسه اطلاعت بیشتر در مورد پدال 5 سیمه به این آدرس کلیک (http://www.tuningtalk.com/forum/5-t29878.html)کنید.

leo_h
21 February 2010, 11:10 PM
دوست عزيز اصلا نگران نباش من از سال 83 تا الان دو دستگاه تيپ 6 داشتم با حتي يکي از اين مشکلات هم برخورد نکردم. البته شرايط جاده اي ايران (مثلا هراز و چالوس ) استاندارد نيست و گاهي ماکسيما هم توشون کم مياره.
من با اين تيپ 6 آخري (مدل 88) تابستان تا بلغارستان رفتم و جالبه که مصرف ميانگين بنزين کل مسير با نمايشگر تايپ B​ فقط 5.8 ليتر بود که بنظر من با کولر + 3 نفر سرنشين و بار بسيار قابل قبوله.
در اين رنج قيمت ورناي اتوماتيک رو هم امتحان کردم اما به هيچ وجه چابکي و هندلينگ 206 رو نداره.

ms206
21 February 2010, 11:51 PM
دوست من شما ماشین قبلیتون چی بوده؟ من هم به محض تحویل گرفتن لاستیک ها رو عوض کردم و هم بالانس کردم هم میزان فرمون و دقیقا مسئله شما رو داشتم ولی وقتی دقت کردم دیدم اگه آسفالت اگه کاملا صاف باشه این لرزش وجود نداره وفکر می کنم این مربوط به تعلیق خشک 206 و حساسیت فرمون به جاده میشه. و شاید دوستان 206 سوار بگن اصلا این لرزش وجود نداره چون خیلی ضعیفهو عادی به نطر میاد. و کسی که ماشین دیگه ای داشته متوجه میشه.

من با توجه به تجربه خودم گفتم اگه دوستان چیز دقیق تری می دونن ممنون میشم اصلاح کنن.

سلام
ماشین قبلیم 206 تیپ 3 بود و باهاش تا 170 هم رفته بودم ولی هیچ لرزش فرمون نداشت ولی این تیپ6 نمیدونم چرا از 130 به بالا لرزش جزئی فرمون احساس میشه.

behnamelec2
22 February 2010, 12:10 AM
من از دوستان کمک می خوام . یک مرکز خوب برای تعمیر گیربکس اتومات معرفی کنن در کرج یا تهران .
جدیدن گیربکس تو سرعت های پایین صدای بدی میده . ان گار ماشین داره ناله میکنه . اینم موقعی که با دستی از دنده 2 به 3 میبری صدا قطع میشه . و فقط در دنده 2 و 1 و موقعی که ماشین گاز نمی خوره این صدا میاد .
بر دم چند جا گفتن از لنتاته . عوض کردم . باز همون هست. تو کتابش خوندم نوشته از تورک و صفحه سه گوش . رفتم تعمیر گاه همین رو بهش گفتم نفهمید. دیگه تو ترافیک بد میره رو اعصابم . لطفا دوستان نظری دارن بیان کنند . تا ما از این مشکل خلاص بشیم.

faraz64
22 February 2010, 10:29 AM
من از دوستان کمک می خوام . یک مرکز خوب برای تعمیر گیربکس اتومات معرفی کنن در کرج یا تهران .
جدیدن گیربکس تو سرعت های پایین صدای بدی میده . ان گار ماشین داره ناله میکنه . اینم موقعی که با دستی از دنده 2 به 3 میبری صدا قطع میشه . و فقط در دنده 2 و 1 و موقعی که ماشین گاز نمی خوره این صدا میاد .
بر دم چند جا گفتن از لنتاته . عوض کردم . باز همون هست. تو کتابش خوندم نوشته از تورک و صفحه سه گوش . رفتم تعمیر گاه همین رو بهش گفتم نفهمید. دیگه تو ترافیک بد میره رو اعصابم . لطفا دوستان نظری دارن بیان کنند . تا ما از این مشکل خلاص بشیم.

دوست من اگه صفحات قبل همین تاپیک رو می خوندی تنها تعمبر کاره مطمئن آندره مانوکیان هستش تو شریعتی. انتهای خیابان معلم در خیابان فرعی به نام اجاره دار،
می نونی از پایین صیاد بری جدیدا باز کردن میدون سپاه رو.
شماره تماس و کسب اطلاعات:9-77538188 -021

مال خودمم مخصوصا وقتی تازه استارت خورده باشه این صدای ناله یا صوت رو داره ولی اصلا قابل توجه نیستش. ولی دلیلشو فهمیدی حتما بهم بگو. ممنون

behnamelec2
22 February 2010, 01:49 PM
ممنون دوست عزیز.حتما .

Masoud 206-16v
22 February 2010, 04:36 PM
چقدر این ایران فرغون واقعا دیگه داره گند میزنه!
امروز رفتم سراغ موتور ماشین رو چک کنم ، دیدم که گیج روغن از این نمونه های تیپ2 گذاشته(مدلی که انتهاش پلاستیکی) هستش.
و دیگه دریچه گاز رو پلاستیکی کرده.واقع دستشون درد نکنه همینجوری هست که مشت میزن به دهن یاوه گو های مثل جنرال موتورز و فورد و .....
گیج رو فابریکی خریدم 7000 تومان(نمونه ی کاملا فلزی ) و قیمت دریچه گاز رو هم 230 هزار تومن داد(فلزی با برند بوش).
بنظر شما دریچه گاز رو هم تعویض کنم یا نه؟
http://i.imagehost.org/t/0863/DSC01446_resize.jpg (http://i.imagehost.org/view/0863/DSC01446_resize)
http://f.imagehost.org/t/0407/DSC01447_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0407/DSC01447_resize)
http://f.imagehost.org/t/0622/DSC01450_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0622/DSC01450_resize)
http://f.imagehost.org/t/0843/DSC01451_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0843/DSC01451_resize)
http://f.imagehost.org/t/0939/DSC01452_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0939/DSC01452_resize)
http://f.imagehost.org/t/0242/DSC01453_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0242/DSC01453_resize)

من الان متوجه شدم که گیج روغن اصلی در حدود 4یا 5 سانتیمتری از قبلی کوچیکتر هستش،آیا مشکلی پیش نمیاد؟آخه بنظرم محل قرار گیری گیج نسبت به مدل های 85 خیلی کش و قوس دار تر شده.

faraz64
22 February 2010, 05:27 PM
چقدر این ایران فرغون واقعا دیگه داره گند میزنه!
امروز رفتم سراغ موتور ماشین رو چک کنم ، دیدم که گیج روغن از این نمونه های تیپ2 گذاشته(مدلی که انتهاش پلاستیکی) هستش.
و دیگه دریچه گاز رو پلاستیکی کرده.واقع دستشون درد نکنه همینجوری هست که مشت میزن به دهن یاوه گو های مثل جنرال موتورز و فورد و .....
گیج رو فابریکی خریدم 7000 تومان(نمونه ی کاملا فلزی ) و قیمت دریچه گاز رو هم 230 هزار تومن داد(فلزی با برند بوش).
بنظر شما دریچه گاز رو هم تعویض کنم یا نه؟
http://i.imagehost.org/t/0863/DSC01446_resize.jpg (http://i.imagehost.org/view/0863/DSC01446_resize)
http://f.imagehost.org/t/0407/DSC01447_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0407/DSC01447_resize)
http://f.imagehost.org/t/0622/DSC01450_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0622/DSC01450_resize)
http://f.imagehost.org/t/0843/DSC01451_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0843/DSC01451_resize)
http://f.imagehost.org/t/0939/DSC01452_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0939/DSC01452_resize)
http://f.imagehost.org/t/0242/DSC01453_resize.jpg (http://f.imagehost.org/view/0242/DSC01453_resize)

من الان متوجه شدم که گیج روغن اصلی در حدود 4یا 5 سانتیمتری از قبلی کوچیکتر هستش،آیا مشکلی پیش نمیاد؟آخه بنظرم محل قرار گیری گیج نسبت به مدل های 85 خیلی کش و قوس دار تر شده.

lمسعود جان من قبلا پرسیدم باید از همون گیج فابریک استفاده کنی (یعنی اونی که کمپانی گذاشته رو ماشینت.

behnamelec2
23 February 2010, 10:39 AM
سلام . من دفعه اول که رفتم روغن ماشین رو عوض کنم . و قتی طرف لوله رو گذاشت تا روغن رو بکشه یه سر گیج شکسته اومد بیرون . نمیدونم این ایران خودرو چی کار میکنه . واقعا که.....

faraz64
23 February 2010, 11:39 AM
سلام . من دفعه اول که رفتم روغن ماشین رو عوض کنم . و قتی طرف لوله رو گذاشت تا روغن رو بکشه یه سر گیج شکسته اومد بیرون . نمیدونم این ایران خودرو چی کار میکنه . واقعا که.....

بهنام جان بهتر بود دفعه اول رو بدی از پایین خالی کنه و ساکشن نکنه. یه مقدار معطلی داره ولی واقعا لازمه من که نه تنها از پایین خالی کردم تازه گذاشتم نیم ساعت 40 دقیقع کامل بمونه که هرچی آشغال هست بره. حالا سعی کن سری بعد حتما این کارو بکنی. فقط هواست باشه موقه باز کردن سینی زیر رو ااون ابرویی مشکی زیر سپر فشار نیارن از جاش در میاد چون با منگنه وصله!!!!!!!

behnamelec2
23 February 2010, 02:24 PM
سلام فراز جان . من گفتم اگر پیچ کارتل رو باز کنن . گرفتاری روغن ریزی شروع میشه . والا من که تا حالا هر چی ماشین بردم از کارتل روغن عوض کردن ماشین به روغن ریزی افتاده . دیگه به خاطر همین ساکشن کرد .

faraz64
23 February 2010, 03:43 PM
سلام فراز جان . من گفتم اگر پیچ کارتل رو باز کنن . گرفتاری روغن ریزی شروع میشه . والا من که تا حالا هر چی ماشین بردم از کارتل روغن عوض کردن ماشین به روغن ریزی افتاده . دیگه به خاطر همین ساکشن کرد .

والا بهنام من خیلی ماشین عوض کردم تا حالا اصلا چنین مشکلی نداشتم. ساکشن رو راستش اصلا قبول ندارم چون روغن قبلی رو کامل خالی نمی کنه و اشغالها هم اصلا. و وقتی روغن جدید میریزی دقیقا با تمام اشغال های روغن قبلی قاطی میشه و ... تازه اگه اینقدر حساسی می تونی نهایتا از یه واشر بار پیچ کارتل استفاده کنی. راستش با اکثر مکانیک ها هم که صحبت کردم گفتن ساکشن برا شیکی و راحتیه مکانیکه و به ضرر مشتری مثل بالانس درجا. که اونم اصلا قبول ندارم:icon_cool

Masoud 206-16v
24 February 2010, 12:20 AM
در مورد تعویض گیج روغن ، باید همونی که ایران خودرو گذاشته استفاده کرد.:icon_cry:
آخه هم جایی گیج و هم طول اون نسبت به مدل قدیمی تر ها تغییر کرده.واقعه اینا دارن کجا میرن به این عجلـــــــــــــه!:icon_bigg

amirvr14
24 February 2010, 12:34 AM
اتفاقا با ساكشن تمامي روغن در مياد!!ذره اي نميمونه!!ساكشن مكش بسيار زيادي داره!!دليل اينكه با ساكشن نسبت به تعويض روغن از زير كارتل بايد روغن بيشتري بريزيد همينه كه كل روغن تخليه ميشه!!

faraz64
24 February 2010, 10:32 AM
اتفاقا با ساكشن تمامي روغن در مياد!!ذره اي نميمونه!!ساكشن مكش بسيار زيادي داره!!دليل اينكه با ساكشن نسبت به تعويض روغن از زير كارتل بايد روغن بيشتري بريزيد همينه كه كل روغن تخليه ميشه!!

امیر جان والا اولین باره چنین چیزی میشنوم اینکه در هر دو روش با صبر و حوصله میشه بیشتر تخلیه کرد درسته اما از هیچ تعویض روغنی و مکانیکی نشنیدم که ساکشن بیشتر خالی کنه یعنی همیشه عکسشو گفتن. و ساکشنو معمولا برا مشتری گذری استفاده می کردند و تخلیه رو برا آشنا یا مشتری های همیشگی. حالا هم اگه اجازه بدی یه تحقیقی می کنم نتیجشو می گم.اغلب ساکشنهای موجود در بازار از نوع بادی بوده و بزرگترین ضعف این ساکشنها اینست که شارژی بوده و به کمپرسور هوا نیاز دارند. ونکته اینجاست که شارژی بودن باعث میشود که به ورود هوا حساس باشد وزمانیکه سطح روغن کارتل در اثر ساکشن به نوک لوله میرسد ورود هوا بسرعت مکش دستگاه را از بین میبرد و روغن کف کارتل که مهمترین قسمت ذرات اکسیدی و گاهی اجرام ریز را در خود دارد باقی میماند

RealDream
25 February 2010, 02:04 PM
درود دوستان ،
من جدیدا متوجه یه مشکل شدم که نمایندگی میگه چیزی نیست ( البته شابد برای اونا چیزی نیست )‌ . وقتی ماشین رو صبح روشن می کنم بعد چند صد متر یهو نشانگر های حالت اسپورت و برفی با هم روشن میشه و یه تکان شدید ماشین میخوره ( البته گاهی ) . بعد چند بار چشمک زدن اون نشانگر ها خاموش میشن اما وقتی میرم حالت دستی بازم D‌ نوشته شده و سیستم روی دستی دنده عوض نمی کنه و انگار توی اتوماتیکه . ظاهرا کم ترین دنده ای هم که داره 2 هست چون معلوم توی سربالایی یه خورده سخت حرکت می کنه . دوستان کسی از این مشکل خبر داره یا اصلا چقدر مهم هست که من پیگیرش بشم .

phos307
26 February 2010, 01:02 AM
دوست عزیز :icon_mrgr شما که از قدیم عضو سایت بودین از شما بعیده شما اگه یه سری به بخش 206 زده بودین اولین تاپیکی که می دیدین راجع به 206 اتوماتیک بود.
سوالتون رو اونجا پیگیری کنین.

Zoom-Zoom
28 February 2010, 03:21 PM
سلام

خواهش می کنم دوستان اتوماتیک سوار به این تاپیک (http://ww.phalls.com/showthread.php?t=57163)سر بزنید و به دوستمان کمک کنید.

mortezagipsy
1 March 2010, 01:44 AM
206 اتوماتيك خيلي خوبهو من امروز سوار شدم. خيلي خوب و نرم دنده عوض مي كرد.
شتابشم چيزي كه احساس مي شد خيلي فرقي با V8 خودم نداشت. ولي مصرف لحظه اي LCDش زيادتر از مال من بود.
كلا" من اتوماتيك رو ترجيح مي دم. حداقل واسه تنوع ! :icon_wink

faraz64
2 March 2010, 03:34 PM
206 اتوماتيك خيلي خوبهو من امروز سوار شدم. خيلي خوب و نرم دنده عوض مي كرد.
شتابشم چيزي كه احساس مي شد خيلي فرقي با V8 خودم نداشت. ولي مصرف لحظه اي LCDش زيادتر از مال من بود.
كلا" من اتوماتيك رو ترجيح مي دم. حداقل واسه تنوع ! :icon_wink

دوست من اونی که سوار شدی تیپ 6 بود یا v9 . اگه تیپ 6 بود به خاطر وزن سبک ترش شتابش با v8 برابره با اینکه اتوماته. اگه هم v9 بوده که حدود 2 ثانیه با ماشین خودت فرق داره. در مورد مصرف هم کلا یه لیتر تو 100 کیلومتر مصرف اتومات از دستی بیشتره. من خودم تیپ 6 دارم. واقعا از مصرف و شتابش راضیم. گیربکسش واقعا خوب برنامه ریزی شده و همیشه سوپرایزت میکنه

mortezagipsy
2 March 2010, 08:05 PM
V9 بود. منم گفتم چيزي كه احساس مي شد. .گرنه 0 تا صد نگرفتيم كه ! :icon_arro
كلا" تاخير مدل اتوماتيك بيشتر توي شروع حركت هست، چون با دور پايين شروع مي كنه. ولي بعدش فكر نمي كنم زياد تفاوتي باشه. :icon_surp

arash_2006
2 March 2010, 10:59 PM
دوستان سلام
من یک سوالی دارم که البته از طرف یکی از اقوام مطرح شده (قصد خرید تیپ 6 داره)
میخواستم بدونم که تیپ 6 های تحویلی ایران خودرو هنوز مشکل لگد زدن رو در تعویض دنده ها دارند؟
آیا راه حلی برای این مشکل هست؟ اصلا این مشکل فراگیره یا شانسی تو بعضی ماشین هاست؟
به نظر شما با توجه به افت کیفیت نمونه های جدید بازم میشه اونو به عنوان یک انتخاب خوب برای حدود 4 تا 5 سال نگهداری انتخاب کرد؟
با تشکر

faraz64
2 March 2010, 11:57 PM
دوستان سلام
من یک سوالی دارم که البته از طرف یکی از اقوام مطرح شده (قصد خرید تیپ 6 داره)
میخواستم بدونم که تیپ 6 های تحویلی ایران خودرو هنوز مشکل لگد زدن رو در تعویض دنده ها دارند؟
آیا راه حلی برای این مشکل هست؟ اصلا این مشکل فراگیره یا شانسی تو بعضی ماشین هاست؟
به نظر شما با توجه به افت کیفیت نمونه های جدید بازم میشه اونو به عنوان یک انتخاب خوب برای حدود 4 تا 5 سال نگهداری انتخاب کرد؟
با تشکر

دوست من، من 2 ماه پیش تحویل گرفتم. 5000 تا باهاش راه رفتم، پامم رو گاز سنگینه کلا ازش لگد ندیدم. جز یه حالت اونم اینکه دنده عقب سرعت بری سری بذاری D و گازشو بگیری.

با این حساب این مشکل اگه باشه شانسی هستش. تا 3 سال هم گیربکسش گارانتیه. منم توصیه ام نگهداشتن برا 3 ساله نه بیشتر و البته نظرم در مورد همه ماشین ها همین 3 4 ساله.

من قبلا هم داشتم افت کیفیت آنچنان هم نیس که اذیت کنه یا حتی متوجه بشی فقط باید یه نمایندگی آشنا داشته باشی که اگه چیزی هم بی کیفیته با اورجینال عوض کنه واست.

soheilm
3 March 2010, 12:47 AM
دوست من، من 2 ماه پیش تحویل گرفتم. 5000 تا باهاش راه رفتم، پامم رو گاز سنگینه کلا ازش لگد ندیدم. جز یه حالت اونم اینکه دنده عقب سرعت بری سری بذاری D و گازشو بگیری.

با این حساب این مشکل اگه باشه شانسی هستش. تا 3 سال هم گیربکسش گارانتیه. منم توصیه ام نگهداشتن برا 3 ساله نه بیشتر و البته نظرم در مورد همه ماشین ها همین 3 4 ساله.

من قبلا هم داشتم افت کیفیت آنچنان هم نیس که اذیت کنه یا حتی متوجه بشی فقط باید یه نمایندگی آشنا داشته باشی که اگه چیزی هم بی کیفیته با اورجینال عوض کنه واست.

تا 3 سال؟؟؟در کارت گارانتی قید شده؟؟؟؟

faraz64
3 March 2010, 12:58 AM
تا 3 سال؟؟؟در کارت گارانتی قید شده؟؟؟؟

قبلی رو که داشتم 5 سال بود الان شده 3 سال تو کارت نیست تو دفترچه هست. مثل رنگ ماشین که اونم 3 ساله ولی فقط تو دفترچه اومده.

ijabalameli
3 March 2010, 10:22 AM
قبلي رو که داشتم 5 سال بود الان شده 3 سال تو کارت نيست تو دفترچه هست. مثل رنگ ماشين که اونم 3 ساله ولي فقط تو دفترچه اومده.

من ماشين رو حدود يک ماه پيش تحويل گرفتم ، گارانتي سه ساله رنگ توي دفترچه هست ولي گارانتي گيربکس جائي ذکر نشده . ميشه دقيقاً بگيد کجاي دفترچه هست ؟

ATOS
4 March 2010, 01:29 PM
من ماشين رو حدود يک ماه پيش تحويل گرفتم ، گارانتي سه ساله رنگ توي دفترچه هست ولي گارانتي گيربکس جائي ذکر نشده . ميشه دقيقاً بگيد کجاي دفترچه هست ؟
گارانتی گیربکس شده 1 ساله:icon_evil

msa85
6 March 2010, 01:52 PM
من هم بالاخره به جمع اتومات سواران پیوستم.
از همه دوستانی که مرا اینجا (http://ww.phalls.com//showthread.php?t=57163)کمک کردند سپاس گذارم.

meloserj
6 March 2010, 04:45 PM
درود دوستان ،
من جدیدا متوجه یه مشکل شدم که نمایندگی میگه چیزی نیست ( البته شابد برای اونا چیزی نیست )‌ . وقتی ماشین رو صبح روشن می کنم بعد چند صد متر یهو نشانگر های حالت اسپورت و برفی با هم روشن میشه و یه تکان شدید ماشین میخوره ( البته گاهی ) . بعد چند بار چشمک زدن اون نشانگر ها خاموش میشن اما وقتی میرم حالت دستی بازم D‌ نوشته شده و سیستم روی دستی دنده عوض نمی کنه و انگار توی اتوماتیکه . ظاهرا کم ترین دنده ای هم که داره 2 هست چون معلوم توی سربالایی یه خورده سخت حرکت می کنه . دوستان کسی از این مشکل خبر داره یا اصلا چقدر مهم هست که من پیگیرش بشم .
آقا سریع برو پیش آندره تا کار دستت نزاشته
اشکال شیر برقی داری

behnamelec2
7 March 2010, 02:06 PM
با سلام به دوستان .
بالاخره مشکل صدای ماشین بنده حل شد .
امروز بردم کاپ سرویس مرکز اصلی گیربکس اتوماتیک ، گفتن که تمام ماشین های اتومات که صفر هستن بعد از مدتی این صدا رو مدن . صدا هم از طرف چرخ سمت راننده میاد . اون جا رو یه روغن زد و درست شد . احیانا اگر برای شما هم این صدا رو داد ببرید تا درست کنه براتون .
صدا ه م مثل صدای ناله مانند هست . که در حال حرکت میاد .

faraz64
7 March 2010, 02:38 PM
با سلام به دوستان .
بالاخره مشکل صدای ماشین بنده حل شد .
امروز بردم کاپ سرویس مرکز اصلی گیربکس اتوماتیک ، گفتن که تمام ماشین های اتومات که صفر هستن بعد از مدتی این صدا رو مدن . صدا هم از طرف چرخ سمت راننده میاد . اون جا رو یه روغن زد و درست شد . احیانا اگر برای شما هم این صدا رو داد ببرید تا درست کنه براتون .
صدا ه م مثل صدای ناله مانند هست . که در حال حرکت میاد .

بهنام جان نمی دونی دقیقا کجا رو روغن زد؟ اگه بتونی دقیق بگی خیلی عالی میشه. و اینکه اصلا چی به چی ساییده میشه که ناله میزنه.

behnamelec2
7 March 2010, 04:57 PM
http://ww.phalls.com/picture.php?albumid=2361&pictureid=3517

سلام . اونجایی که با دو تا بیضی مشخص کردم رو روغن زد.
جایی رو روغن زد که از گیربکس بیرون میاد . باز میرم چرخ رو باز میکنم یه عکس دیگه میگیرم تا بهتر معلوم شود .

mortezagipsy
7 March 2010, 05:57 PM
فكر مي كنم پلوس باشه نه ؟ :icon_ques

mr raj
9 March 2010, 10:17 AM

سلام . اونجايي که با دو تا بيضي مشخص کردم رو روغن زد.
جايي رو روغن زد که از گيربکس بيرون مياد . باز ميرم چرخ رو باز ميکنم يه عکس ديگه ميگيرم تا بهتر معلوم شود .

سلام
خيلي ممنون که اين موضوع رو با همه در ميان گذاشتي :icon_cool.فکر کنم مشکل يه جمعاتي حل بشه.تو خيابون چند مورد مشابه اين ديدم (گوشام به اين صدا حساس شده :icon_sad: )از هر کدوم که پرسيدم اون بنده خداهم به نمايندگي رفته بودن ولي نتونسته بودن يه جواب بگيرن و همونطور پس فرستاده بودنشون . منتظره عکس ها و توضيحات بيشتر از شما هستيم. (تو شهرستان که کاپ سرويس نيست :icon_cry: )

saeed616361
9 March 2010, 02:43 PM
سلام
خيلي ممنون که اين موضوع رو با همه در ميان گذاشتي :icon_cool.فکر کنم مشکل يه جمعاتي حل بشه.تو خيابون چند مورد مشابه اين ديدم (گوشام به اين صدا حساس شده :icon_sad: )از هر کدوم که پرسيدم اون بنده خداهم به نمايندگي رفته بودن ولي نتونسته بودن يه جواب بگيرن و همونطور پس فرستاده بودنشون . منتظره عکس ها و توضيحات بيشتر از شما هستيم. (تو شهرستان که کاپ سرويس نيست :icon_cry: )

سلام
امروز برگه واریز مبلغ باقیمانده از ثبت نام خودرو اس دی وی9 من هم اومد کلا ماشین شد 18600000 برج 10 7250000داده بودم تحویل فروردین89

msa85
9 March 2010, 11:12 PM
سلام
امروز برگه واریز مبلغ باقیمانده از ثبت نام خودرو اس دی وی9 من هم اومد کلا ماشین شد 18600000 برج 10 7250000داده بودم تحویل فروردین89

سلام

یک وی 9 تو برج11 ثبت نام کردم با موعد تحویل 31/1/89

امروز از نمایندگی زنگ زدن بیا دعوتنامت امده
ماشین را بگیر با مدل 89 و سود پولت تا اخر فروردین
من هم از خدا خواسته سریع اقدام کردم

faraz64
10 March 2010, 09:53 AM

سلام . اونجایی که با دو تا بیضی مشخص کردم رو روغن زد.
جایی رو روغن زد که از گیربکس بیرون میاد . باز میرم چرخ رو باز میکنم یه عکس دیگه میگیرم تا بهتر معلوم شود .

داداش یعنی نوک روغندونو بذاریم همونجا چند قطره بریزیم؟

behnamelec2
10 March 2010, 10:14 AM
سلام .
از نظر جاش خودمم شک کردم .
در ضمن طرف موقعی که ماشین روشن بود جک زد زیرش و بعد گاز داد و دقیق جاشو پیدا کرد . چون قشنگ صداش میومد . بعد یک روغن صورتی رنگ ریخت روش و بعد دوباره گاز داد تا چرخ با سرعت بچرخه و اون قسمت روغن خورده که پلاستیکی هم بود روغن رو به خودش جذب کنه .

faraz64
10 March 2010, 03:36 PM
سلام .
از نظر جاش خودمم شک کردم .
در ضمن طرف موقعی که ماشین روشن بود جک زد زیرش و بعد گاز داد و دقیق جاشو پیدا کرد . چون قشنگ صداش میومد . بعد یک روغن صورتی رنگ ریخت روش و بعد دوباره گاز داد تا چرخ با سرعت بچرخه و اون قسمت روغن خورده که پلاستیکی هم بود روغن رو به خودش جذب کنه .

پس قضیه سخت شد. روغن صورتی رنگ چی میتونه باشه؟ کسی می دونه؟ یعنی چیز به خصوصیه؟ گریس داریم صورتی ول مایع صورتی فقط مایع ظرفشویی به نظرم میرسه :icon_arro

ijabalameli
10 March 2010, 04:37 PM
سلام دوستان . من چند وقته به یه مشکلی بر خوردم . ماشینم رو حدود یک ماه پیش گرفتم و تا حالا هم 1600 کیلومتر بیشتر راه نرفته . موقعی که دنده رو از N به D یا از P به R و یا از D به R می ذارم ، یه تقه کوچیک توی گیربکس احساس می کنم . البته شدید نیست ولی قابل احساسه . هیچ مشکل دیگه ای هم وجود نداره ، یعنی نه چراغهای دکمه های برف و اسرت روشن خاموش میشه ، نه دنده ها رو قاطی میکنه و نه هیچ چیز دیگه ای . به نظر شما باید برم گارانتی ؟

mr raj
10 March 2010, 08:56 PM
پس قضيه سخت شد. روغن صورتي رنگ چي ميتونه باشه؟ کسي مي دونه؟ يعني چيز به خصوصيه؟ گريس داريم صورتي ول مايع صورتي فقط مايع ظرفشويي به نظرم ميرسه :icon_arro
شايد روغن هيدروليک بود.آخه روغن هيدروليک به رنگهاي مختلف ديدم برام جالب بودن.کسي رنگ روغن خود گيربکس رو ديده؟
توي دفترچه راهنماي تعمير و نگهداري گيربکس (چاپ ايران خودرو)چک کردم ظاهرا اون قسمت کاسه نمدپلوس هست.متاسفانه به ماشين فعلا دسترسي ندارم ببينم درسته يا نه تو دفترچه هم که يه پلان کامپيوتري کشيده (عکس واقعي نيست).کاشکي يکي از استاديد راهنمايي کنه (با عکس).يعني فکر مي کنين با يه روغندان و کمي روغن (احتمالا روغن هيدروليک) درست بشه؟

saeed616361
11 March 2010, 08:45 AM
با سلام میخواستم اگر ممکن است دوستان راهنمایی کنند بهترین نمایندگی ایران خودرو برای سرویس اولیه و خدمات گارانتی پژو دنده اتومات کدام است ؟
آخه میگن بیشتر نمایندگی ها از اتومات سر در نمی آورند ممنون:icon_neut

faraz64
11 March 2010, 09:56 AM
با سلام میخواستم اگر ممکن است دوستان راهنمایی کنند بهترین نمایندگی ایران خودرو برای سرویس اولیه و خدمات گارانتی پژو دنده اتومات کدام است ؟
آخه میگن بیشتر نمایندگی ها از اتومات سر در نمی آورند ممنون:icon_neut

دوست من بهتر بود فروم 206 اتوماتیک رو مطالعه می کردی
http://ww.phalls.com/showthread.php?t=13007

تنها تعمبر کاره مطمئن آندره مانوکیان هستش تو شریعتی. انتهای خیابان معلم در خیابان فرعی به نام اجاره دار،

saeed616361
14 March 2010, 09:15 AM
دوست من بهتر بود فروم 206 اتوماتیک رو مطالعه می کردی
http://ww.phalls.com/showthread.php?t=13007

تنها تعمبر کاره مطمئن آندره مانوکیان هستش تو شریعتی. انتهای خیابان معلم در خیابان فرعی به نام اجاره دار،

ممنون از راهنمایی شما

ولی من آدرس یک نمایندگی ایران خودرو خوب را می خواستم آیا آندره نمایندگی ایران خودرو برای سرویس اولیه هم هت؟

persia19191980
14 March 2010, 11:08 AM
نمایندگی آزادی - سر یادگار بهترین نمایندگی ایران خودرو بنظر من می باشد

faraz64
14 March 2010, 08:41 PM
ممنون از راهنمایی شما

ولی من آدرس یک نمایندگی ایران خودرو خوب را می خواستم آیا آندره نمایندگی ایران خودرو برای سرویس اولیه هم هت؟

بله دوست من نمایندگی ایرانخودرو هم هست

mehdishah
14 March 2010, 10:49 PM
من هم اتومات رو دیروز تحویل گرفتم. اون صدای ناله مانند رو من هم احساس می کنم تو دور پایین مشخصه. مثل صدای ناله گیربکس معمولی تو حالت دنده عقب مبمونه اما البته ضعیفتر.
من تا حالا اتومات ندشتم نمی دونم این صدا عادیه یا مشکلی وجود داره؟

mehdishah
14 March 2010, 10:51 PM
راستی تو کرج هم نمایندگی ای هست که از اتومات سر در بیاره؟

behnamelec2
14 March 2010, 11:07 PM
سلام . اگر هر مشکلی دارید برید پیش آندره . جای دیگه ببرید براتون خرج میتراشن .

ms206
14 March 2010, 11:46 PM
سلام عزیزان
عصر که بعد از بارندگی در حین رانندگی بودم و سرعتم دور بر 80 بود یه لحظه سوت اخطار ماشین گوشم رسید یه لحظه دیدم در کنار نمایشگر دنده که در D بود علامتهای s,* با هم چشمک می زنن اما این حالت 3 یا 4 ثانیه طول کشید و بعد دیگه اون علامتها ناپدید شد،و ماشین بدون هیچ مشکلی کار خودشو ادامه داد.آیا کسی میدونه چرا یه لحظه اینجوری شد؟آیا خطایی پیش اومده بود؟اصلا ماشین کسی تا حال این مشکل رو پیدا کرده تا برام بگه چشه؟
ممنون از دوستان و صاحبنظران

behnamelec2
15 March 2010, 10:42 AM
سلام عزیزان
عصر که بعد از بارندگی در حین رانندگی بودم و سرعتم دور بر 80 بود یه لحظه سوت اخطار ماشین گوشم رسید یه لحظه دیدم در کنار نمایشگر دنده که در D بود علامتهای s,* با هم چشمک می زنن اما این حالت 3 یا 4 ثانیه طول کشید و بعد دیگه اون علامتها ناپدید شد،و ماشین بدون هیچ مشکلی کار خودشو ادامه داد.آیا کسی میدونه چرا یه لحظه اینجوری شد؟آیا خطایی پیش اومده بود؟اصلا ماشین کسی تا حال این مشکل رو پیدا کرده تا برام بگه چشه؟
تا اون جایی که من شنیدم اکثر مواقع این اخطار مربوط به کم سطح روغن گیربکس است . ببر نشون بده تا بعدا برات مشکل ساز نشه .

behnamelec2
15 March 2010, 10:42 AM
سلام عزیزان
تا اون جایی که من شنیدم اکثر مواقع این اخطار مربوط به کم بودن سطح روغن گیربکس است . ببر نشون بده تا بعدا برات مشکل ساز نشه .

nadi_tav
21 March 2010, 12:41 PM
تا اون جایی که من شنیدم اکثر مواقع این اخطار مربوط به کم بودن سطح روغن گیربکس است . ببر نشون بده تا بعدا برات مشکل ساز نشه .
:icon_coolدوست من این علامت وقتی اتفاق میفته که سلکتور وضعیت گیربکس درست کانکت نشده باشه و دلیل این حالت نم و خیسی در محل سلکتور یا رگلاژ نبودن سیم دسته دنده است هر وقت قاطی کرد با یه دستکاری کوچیک دسته دنده درست جا میره اینم از شاهکارای جدیدشونه

STUKA
5 April 2010, 11:23 AM
باسلام و درود خدمت هموطنان گرامي

من مدتي است كه يكدستگاه پژو206 مدل V9 ساخته شده در سال 1386

خريداري كرده ام. مشكلي كه اين ماشين دارد اينست كه در چه در سرماي زمستان و چه در گرماي تابستان اگر بخواهيم ماشين را كه ساعتها خاموش بوده(به فرض 24 ساعت)روشن كرده و حركت كنيم, ميبايست حداقل10 دقيقه موتور ماشين در جا كار كرده تا دماي آن بالاي 70 درجه برسد. در غير اينصورت اگر وقتي موتور روشن شد حركت كنيم, موتور آن ريپ شديد زده و چراغ علامت اشكال در موتور روشن شده و موتور خاموش مي گردد.
دراينحالت چاره اي نيست بجز روشن كردن مجدد موتور ودر جا كار كردن آن تا حرارت موتور به درجه اي كه گفته شد برسد و در آن صورت هم موتور
عادي و بي اشكال كار ميكند و هم آن چراغ گفته شده خاموش ميشود.
به هر حال در زماني كه موتور سرد است بايد در جا كار كند. ضمنا"در حين درجا كار كردن هم گاه گاهي ريپ ميزند ولي خاموش نميشود.

از دوستان مطلع و وارد تقاضا دارم با توجه به توضيح داده شده عيب و يا عيوب احتمالي ماشين را ذكر ومرا در حل اين مشكل ياري نمايند.

باتشكر از دوستان و هموطنان گرامي

leo_h
5 April 2010, 12:33 PM

خريداري كرده ام. مشكلي كه اين ماشين دارد اينست كه در چه در سرماي زمستان و چه در گرماي تابستان اگر بخواهيم ماشين را كه ساعتها خاموش بوده(به فرض 24 ساعت)روشن كرده و حركت كنيم, ميبايست حداقل10 دقيقه موتور ماشين در جا كار كرده تا دماي آن بالاي 70 درجه برسد. در غير اينصورت اگر وقتي موتور روشن شد حركت كنيم, موتور آن ريپ شديد زده و چراغ علامت اشكال در موتور روشن شده و موتور خاموش مي گردد.
دراينحالت چاره اي نيست بجز روشن كردن مجدد موتور ودر جا كار كردن آن تا حرارت موتور به درجه اي كه گفته شد برسد و در آن صورت هم موتور
به هر حال در زماني كه موتور سرد است بايد در جا كار كند. ضمنا"در حين درجا كار كردن هم گاه گاهي ريپ ميزند ولي خاموش نميشود.

از دوستان مطلع و وارد تقاضا دارم با توجه به توضيح داده شده عيب و يا عيوب احتمالي ماشين را ذكر ومرا در حل اين مشكل ياري نمايند.

ماشين من هم همين مشكل را داشت، با شتشوي موتور (داخل) و سيستم انژكتور + تعويض روغن و فيلترها و استفاده از روغن 9000 توتال مشکل حل شده. متاسفانه روغنهاي 5000 و 7000 توتال کيفيت سابق رو ندارن و چون سوپاپهاي موتور 1.6 با فشار روغن تنظيم ميشن در صورتي که روغن روان نباشد (در حالت سرد) نازلها مسدود شده در نتيجه سوپاپها به اندازه باز نميشن و موتور ريب ميزنهو
مشکل به همين سادگيه و براي من موارد بالا حدود 100 تومن خرج برداشت اما درست شد. مشکلي که ايران خودرو هنوز نتونسته برطرف کنه!!

STUKA
5 April 2010, 02:55 PM
ماشين من هم همين مشكل را داشت، با شتشوي موتور (داخل) و سيستم انژكتور + تعويض روغن و فيلترها و استفاده از روغن 9000 توتال مشکل حل شده. متاسفانه روغنهاي 5000 و 7000 توتال کيفيت سابق رو ندارن و چون سوپاپهاي موتور 1.6 با فشار روغن تنظيم ميشن در صورتي که روغن روان نباشد (در حالت سرد) نازلها مسدود شده در نتيجه سوپاپها به اندازه باز نميشن و موتور ريب ميزنهو
مشکل به همين سادگيه و براي من موارد بالا حدود 100 تومن خرج برداشت اما درست شد. مشکلي که ايران خودرو هنوز نتونسته برطرف کنه!!
باسلام و عر ض تشكر از شما

لطفا" بفرماييد كه:

1- منظور شما از شستشوي موتور(داخل) چيست؟آيا موتور ماشين را دمونتاژ كرده و پس از شستشو دوباره مونتاژ و نصب وتنظيم كرده اند

2-چگونه ميتوان از شما و يا ساير دوستان كه مطلب مفيد در اين سايد ارايه مي كنند, تشكر كرد. آيا كليد و يا آيكوني براي اينكار هست و اگه هست چطوري ميشه ازش استفاده كرد.

با تشكر مجدد

meloserj
5 April 2010, 05:03 PM

خیر دوست عزیز مشکل شما استفاده از بنزین سوپر نامرغوب است. یکبار با بنزین معمولی امتحان کنید. 206 احتیاج به گرم شدن ندارد. بنده از سال 83 سوار این ماشین شدم و تا الان این مشکل رو نداشتم. چرا میگم بنزین سوپر چون از وقتی آب و ماده 110 قاطی بنزین سوپر کردند این بلا سر من اومد.

msa85
12 April 2010, 09:39 PM
سلام
من قبل از خرید V9 تمام صفحات این بخش را خوانم و خوشبختانه تا به امروز با مشکلات مشابه دیگر دوستان روبرو نشدم.

تنها هیچ جا گفته نشده بود که هیدرولیک V9 بسیار سفت تر از مدل های معمولیش و حتی سفت تر از سمند هم است.

ijabalameli
13 April 2010, 10:34 AM
يکي از دلايل سفت بودن فرمان اتومبيلهاي صفر کيلومتر ( براي مثال تيپ 6 اتومات خودم که بهمن 88 تحويل گرفتم ) نو بودن و سفت بسته شدن مکانيزم جلوبنديه ( سيبک و ... ) . يه کم که باهاش رانندگي کنيد فکر کنم خود به خود رو به راه بشه ( درست مثل ماشينهائي که جلوبندي شون تعمير اساسي و يا تعويض ميشه ) . براي من که الان خيلي نرم تر از موقعيه که ماشين رو تحويل گرفتم .

msa85
14 April 2010, 08:41 AM
يکي از دلايل سفت بودن فرمان اتومبيلهاي صفر کيلومتر ( براي مثال تيپ 6 اتومات خودم که بهمن 88 تحويل گرفتم ) نو بودن و سفت بسته شدن مکانيزم جلوبنديه ( سيبک و ... ) . يه کم که باهاش رانندگي کنيد فکر کنم خود به خود رو به راه بشه ( درست مثل ماشينهائي که جلوبندي شون تعمير اساسي و يا تعويض ميشه ) . براي من که الان خيلي نرم تر از موقعيه که ماشين رو تحويل گرفتم .

رفتم از نمایندگی مرکزی سوال کردم گفت V9 چون سنگین تر از تیپ های دیگر است کاملا طبیعی است.

و هیچ راه حلی نداره که بهتر بشه.
البته من حالا عادت کردم و مشکلی باهاش ندارم

kamal2006
14 April 2010, 10:07 AM
سلام

من هم V9 خریدم، 18/12/88 ثبت نام کردم تحویل فوری، تاریخ 18/1/89 تحویل دادند، درست سر یکماه !!!

تا حالا که راضی بودم، فقط پخشش موج نیکان بود که از اول کار روشن نشد، دادم گارانتی تا یکهفته دیگه بدهند،

امیدوارم درست بشه.

موفق باشید.

ms206
16 April 2010, 05:35 PM
سلام
همانطور که قبلا هم گفتم بعضی مواقع مثلا هر ماه یک بار علامت *و s در نمایشگر دنده موقعی که درD هست با سوتی که سه بار کشیده میشه چشمک میزنه(در حال حرکت) بدون هیچ مشکل یا تیکه زدن و این چشمک 5 ثانیه طول میکشه و دوباره ناپدید میشه کسی تا حال این مورد براش پیش اومده؟مشکل چیه؟206 تیپ6 مدل آذر 1388 کارکرد 6000 کیلومتر
ممنون از دوستان

msa85
17 April 2010, 12:45 PM
وقتی دنده را پشت چراغ قرمز تو حالت N قرار می دهم و بعد می خواهم توی d بگزارم جا نمی ره !

کلا از N به D با مشکل رو برو می شم و نمایشگر دنده رو N چشمک میزنه و ماشین تو خلاص می ماند.

دو سه بار که عقب جلو می کنم خوب می شه ...

علت چیست؟

saeed616361
18 April 2010, 09:59 AM
با سلام
روز اول من هم همین مشکل را داشتم در پارکینیگ 2طبقه زیر زمین منزل دنده از خلاص به حرکت نمیرفت کلی شاکی شدم ولی بعد از کمی کار دیدم قلق داره
باید در موقع تعویض دنده از خلاص به حرکت دسته دنده را کمی به طرف راست به سمت بدنه کنسول فشار داده س‍‍بس دنده را به طرف دی حرکت دهید دیګر با این مسؤله مشکلی نخواهید داشت
اګر با این روش مشکل شما بر طرف شد لطفا اطلاع دهید

msa85
18 April 2010, 06:09 PM
با سلام
روز اول من هم همین مشکل را داشتم در پارکینیگ 2طبقه زیر زمین منزل دنده از خلاص به حرکت نمیرفت کلی شاکی شدم ولی بعد از کمی کار دیدم قلق داره
باید در موقع تعویض دنده از خلاص به حرکت دسته دنده را کمی به طرف راست به سمت بدنه کنسول فشار داده س‍‍بس دنده را به طرف دی حرکت دهید دیګر با این مسؤله مشکلی نخواهید داشت

:icon_evil
سلام دوست عزیز

کاملا حق با شما بود...

البته ماشین که داغ می کنه کمی تو این حالت گیج می زنه ولی به لطف خدا مشکلی نیست.

فکر کنم قلقش اینکه باید تو حالت N یه مکث کوتا داشته باشیم و بعد به سمت D دنده را حرکت دهیم.

متشکرم:icon_wink

pipo4713
22 April 2010, 04:54 PM
سلام عزیزان

این اشکال از چند مورد میتونه باشه :
1- ممکنه سنسور فشار روغن گیربکس خراب شده باشه.
2- شیر برقی خراب شده باشه. و یا روغن رو باید تعویض کنید.
3- روغن گیر بکس کم شده باشه که امکان داره روغن ریزی داشته باشه.
4- امکان داره گیر بکس بسیار داغ کرده باشه.
5- حتی ممکن هست گیربکس گرم نشده باشه و باعث فشار شده باشه که شیر برقی ها نتونستن کار خودشون رو انجام بدن..
در ضمن توجه داشته باشید که ممکنه در زمانیکه اسنو اسپرت چشمک بزنه ماشین از دنده اظطراری 3 استفاده کنه که باعث این میشه که ماشین شتاب و یا قدرت نداشته باشه کششی نداشته باشه.
بهتره که خیلی زود ببرید تعمیرگاه چونکه حتی باعث میشه که فلاویل (تورک) صدمه بزنه که خرح بالا میره.

pipo4713
23 April 2010, 01:31 AM
در ضمن اشاره کنم که :
هزینه سنسور روغن با اجرت 100تا 150 تومان میباشد...
شیر برقی که فعلا موجود نمیباشد با تعویض 200تومان میباشد..
هزینه تعمیر فلاویل با اجرت هم از 200تومان تا 500تومان میباشد. که اگر پیچ ها خراب شده باشن 180تا 200تومان با اجرت میشه.
هزینه قاطی کردن دنده ها هم از 800تومان تا 1 میلیون 200 میشه. (به دلیل باز کردن کامل گیربکس)
گیر بکس دست کامل 1میلیون 400 و پنجاه میباشد که اجرت هم 200تا 300 اضافه میشه.. در ضمن گیربکس مارک آلمانی تحت نظارت فرانسه میباشد که در همان سال های اول 206 ت 6 وارد ایران شده و از بهترین گیربکس های حال حاضر 206 میباشد.
و اینکه در مورد ضربه هایی که به ماشین وارد میشه مثلا زمانیکه یه تقه به ماشین وارد میشه در زمان عوض کردن دنده و یا قاطی کردن (لگد زدن گیر بکس)و هر موردی که مشابه به این مورد باشه باعث از بین رفتن دسته موتور و خراب شدن لرزه گیر موتور میشه که بهتره هر از گاهی یک نگاهی بندازید و اگر موتور زیاد تکون میخورد سریعا تعویض نمایید.
در ضمن به هیچ عنوان روغن گیر بکس را بیرون و تعمیرگاه هایی که جدیدا دستگاهی برای تعویض روغن آوردن نرید:
1- بخاطر اینکه دست مزد و نیز روغن گیر بکس زیادی استفاده میکنن که فکر کنم حدودا 12 لیتر روغن استفاده میکنن برای اینکه هم گیربکس رو تمیز نمایید و هم اینکه روغن تمیز وارد گیر بکس نمایید که حدودا از 120تومان تا 200تومان پول میگیرن.
2- ممکن هست با تعویض روغن گیر بکس بدون اطلاعات کافی گیربکس شما خلاصی پیدا کنه کی میتونید در سر بالایی ها چک کنید و ببیند ای مورد رو.
و اینکه همیشه در سر بالایی ها و سر پایینی ها بدون اینکه پا روی ترمز باشه .. ترمز دستی راتا جای امکان بالا کشیده و سپس در P قرار دهید .. تا در زمان خروج کردن از P لگدی زده نشه.
در ضمن روغن گیر بکس رو هر 50هزاتا تعویض نمایید تا شیر برقی ها با مشکلی مواجه نشن و یا چراغ اسنو و اسپرت بی دلیل روشن نشه .
و تا جایی که میتونید از اسپرت و یا دور موتور بالا پرهیز نمایید که خودش باعث به خرج انداختن شما که نزدیک حدودا 300تا 400تومان هست نشه..

mortezagipsy
23 April 2010, 03:12 AM
چرا وقتي مشكلي براي گيربكس AL4 پيش مياد توي دنده ي 3 قثل مي شه ؟
آيا همه ي گيربكسهاي اتوماتيك اين جورين ؟
اصلا" چرا دنده ي 3 ؟!
وقتي اين اتفاق ميفته هنگام شروع حركت ماشين با مشكل مواجه نمي شه ؟!

ms206
23 April 2010, 11:40 AM
این اشکال از چند مورد میتونه باشه :
1- ممکنه سنسور فشار روغن گیربکس خراب شده باشه.
2- شیر برقی خراب شده باشه. و یا روغن رو باید تعویض کنید.
3- روغن گیر بکس کم شده باشه که امکان داره روغن ریزی داشته باشه.
4- امکان داره گیر بکس بسیار داغ کرده باشه.
5- حتی ممکن هست گیربکس گرم نشده باشه و باعث فشار شده باشه که شیر برقی ها نتونستن کار خودشون رو انجام بدن..
در ضمن توجه داشته باشید که ممکنه در زمانیکه اسنو اسپرت چشمک بزنه ماشین از دنده اظطراری 3 استفاده کنه که باعث این میشه که ماشین شتاب و یا قدرت نداشته باشه کششی نداشته باشه.
بهتره که خیلی زود ببرید تعمیرگاه چونکه حتی باعث میشه که فلاویل (تورک) صدمه بزنه که خرح بالا میره.

سلام، اما دوست عزیز ماشین من مال 4 ماه پیشه و اونهایی که شما میگین شاید زوده برای ماشین 4 ماهه و عرض کردم این روشن شدن همزمان چراغ برفی و اسنو بصورت چشمک زن تا حال دو بار اونهم به مدت 5 ثانیه بوده بدون اینکه حتی یه ذره هم اخلال در وضعیت گیربکس داشته باشه. و تا حال هم شکر خدا که لگد و قاطی و مشکل خواصی نداره.ضمنا ماشین هم 6000 کیلومتر کار کرده.

ESfandiar_sh
23 April 2010, 11:45 AM
سلام، اما دوست عزیز ماشین من مال 4 ماه پیشه و اونهایی که شما میگین شاید زوده برای ماشین 4 ماهه و عرض کردم این روشن شدن همزمان چراغ برفی و اسنو بصورت چشمک زن تا حال دو بار اونهم به مدت 5 ثانیه بوده بدون اینکه حتی یه ذره هم اخلال در وضعیت گیربکس داشته باشه. و تا حال هم شکر خدا که لگد و قاطی و مشکل خواصی نداره.ضمنا ماشین هم 6000 کیلومتر کار کرده.
احتمالا موتورشویی نکردی؟

pipo4713
23 April 2010, 03:59 PM

این حرفی رو که شما میزنید درست ولی همه ماشین ها زمانیکه 0 میخرید یک سری مشکلات داره..
یادمه یکی از دوستانم ماشین 0 داشت و زمانیکه شب خواست یک دوری باهاش بزنه چرخ ماشین از جاش دراومد... یکی دیگه از دوستانم فرداش که میخواست ماشین رو ببره بیرون گیر بکس کار نمیکرد و خلاص شده بود...
پس ماشین شما هم بی اشکال نیست.. و بهتره خیلی زود ببریش تعمیرگاه ایرانخودرو (اتوماتیک) تا چک کنن و اگر مشکلی داره خیلی زود برطرف کنن..
ماشین شما هم که هنوز گارانتی باید باشه .. پس تا زمانیکه گیربکس ماشینت گارانتی داره ببر اشکالاش برطرف بشه که بعدا شاکی نشی .

نوشته های من یک سری احتمالات هست و یکسری اطلاعات بود که خواستم تو جریان باشید.

pipo4713
23 April 2010, 04:06 PM
چرا وقتي مشكلي براي گيربكس AL4 پيش مياد توي دنده ي 3 قثل مي شه ؟
آيا همه ي گيربكسهاي اتوماتيك اين جورين ؟
اصلا" چرا دنده ي 3 ؟!
وقتي اين اتفاق ميفته هنگام شروع حركت ماشين با مشكل مواجه نمي شه ؟!

اینکه چرا دنده 3 ... اگر توجه کرده باشی زمانیکه میره توی دنده 3 صدای بدی از گیر بکس میاد.. زمانیکه کم گاز بدی میتونی حس کنی که اون دنده 3 که فکر میکنی نیستو یه جور دنده اضطراریه...
و اصلا مشکلی پیش نمیاد موقع حرکت یک مقداری کم ماشین کم جون هست ولی اگر سرعتت زیاد بشه میبینی که خیلی خوب میره.

من فکر میکنم چونکه این ماشین 4 دنده هست و همینطور اگر بخواد دنده 1 یا 2 قرار بگیره خیلی زود پر میشه و صدای موتور بالا میره و یکسری از این حرفاست ... ولی دنده 3 دیر پر میشه و شاید به دنده 4 هم بره ... من امتحان نکردم تا حالا..!

msa85
1 May 2010, 01:05 PM
وقتی دنده را پشت چراغ قرمز تو حالت N قرار می دهم و بعد می خواهم توی d بگزارم جا نمی ره !

کلا از N به D با مشکل رو برو می شم و نمایشگر دنده رو N چشمک میزنه و ماشین تو خلاص می ماند.

دو سه بار که عقب جلو می کنم خوب می شه ...

علت چیست؟

با سلام

:icon_evil
سلام دوست عزیز

کاملا حق با شما بود...

البته ماشین که داغ می کنه کمی تو این حالت گیج می زنه ولی به لطف خدا مشکلی نیست.

فکر کنم قلقش اینکه باید تو حالت N یه مکث کوتا داشته باشیم و بعد به سمت D دنده را حرکت دهیم.

متشکرم:icon_wink

دوستان کسی تا به حال با این مورد مذکور روبرو شده؟

می ترسم آخر کار دستمون بده...

مشکل جدیه؟

pouya_yz
2 May 2010, 07:55 PM
دوستان ماشين من از روز اول كه صفر بود تا حالا موقع درگير شدن دنده عقب تقه ميزنه و جا ميره .

تا قبل از اين ديدم كه بعضي از دوستان و حتي خودم فكر مي كنم كه اين تقه دنده عقب طبيعيه ! اما حالا شك كردم كه واقعا بايد تقه داشته باشه يا نه ؟

كسي براي اين موضوع به نمايندگي گيربكس اتومات مراجعه كرده ؟

ضمنا موقع دنده 4 و سرعت 70 زوزه ميكشه. در حاليكه چند تا ديدم كه اينجوري نبوده . براي اين موضوع كسي تجربه اي داره؟

ممنون

mortezagipsy
2 May 2010, 10:58 PM
اين زوزه ي روي سرعت 70 بسيار شايعه و مربوط به ديفرانسيل مي شه. از اونجا كه هم اتوماتيكها و هم دستي ها اين زوزه رو دارن، حدس مي زنم ديفرانسيلشون مشترك باشه.

ijabalameli
3 May 2010, 01:46 PM
دوستان ماشين من از روز اول كه صفر بود تا حالا موقع درگير شدن دنده عقب تقه ميزنه و جا ميره .

تا قبل از اين ديدم كه بعضي از دوستان و حتي خودم فكر مي كنم كه اين تقه دنده عقب طبيعيه ! اما حالا شك كردم كه واقعا بايد تقه داشته باشه يا نه ؟

كسي براي اين موضوع به نمايندگي گيربكس اتومات مراجعه كرده ؟

ضمنا موقع دنده 4 و سرعت 70 زوزه ميكشه. در حاليكه چند تا ديدم كه اينجوري نبوده . براي اين موضوع كسي تجربه اي داره؟

ممنون
فکر کنم طبيعي باشه . مال من هم از زماني که صفر بود ( 26/11/1388 !! ) همين مشکل رو داشت . يعني موقعيکه دنده از حالت P به R ميره ( معمولاً ) و يا به ندرت زمانيکه از N به D ميره يه تقه کوچيک رو ميشه در گيربکس احساس کرد .
در ضمن وقتي در دنده 1 ( شروع حرکت ) پر گاز حرکت کنيد يکم زوزه و لرزش رو توي بدنه احساس ميکنيد که فکر کنم اون هم طبيعيه . ( چون چند تا از دوستام هم که اتومات دارن دقيقاً همين طور هستند ) ولي توي دنده 4 يا دنده هاي ديگه هيچ جور زوزه و يا لرزشي نداره .

pipo4713
3 May 2010, 01:50 PM
فکر کنم طبيعي باشه . مال من هم از زماني که صفر بود ( 26/11/1388 !! ) همين مشکل رو داشت . يعني موقعيکه دنده از حالت P به R ميره ( معمولاً ) و يا به ندرت زمانيکه از N به D ميره يه تقه کوچيک رو ميشه در گيربکس احساس کرد .
در ضمن وقتي در دنده 1 ( شروع حرکت ) پر گاز حرکت کنيد يکم زوزه و لرزش رو توي بدنه احساس ميکنيد که فکر کنم اون هم طبيعيه . ( چون چند تا از دوستام هم که اتومات دارن دقيقاً همين طور هستند ) ولي توي دنده 4 يا دنده هاي ديگه هيچ جور زوزه و يا لرزشي نداره .

اون تقه که میگی اگر در سر بالایی و یا سر پایینی هستی باید اول دستی بالا باشه و پا روی ترمز و بعد در بیاری از P ... اگر هم داری میزاری توی دنده و راه صاف باز هم بهتره که قبلش پات روی ترمز باشه و بعد از اینکه احساس کردی که ماشین داخل دنده قرار گرفته و میخواد حرکت کنه پاتو برداری چونکه از زدن ضربه های شدید و پاره شدنه دسته موتور و ... جلوگیری میکنه...
اگر هم میخوای بزنی توی دنده و جا میره اما یونیت بصورت چشمک زن باقی مونی و یا داره حالت قبلی رو نشون میده بهتره ببری تعمیرگاه تا برات رگلاژ کنن...

pouya_yz
4 May 2010, 05:03 PM

ممنون . من از N به D تقريبا مشكلي ندارم اما از N به R تقريبا تقه شديده ! در حاليكه ماشين دوستم همچين داستاني نداره ! حالا ميخام بدونم كسي براي اين موضوع به نمايندگي گيربكس مراجعه كرده؟

لرزش خفيف در شروع حركت هم موجود است .

ijabalameli
4 May 2010, 08:05 PM
اون تقه که ميگي اگر در سر بالايي و يا سر پاييني هستي بايد اول دستي بالا باشه و پا روي ترمز و بعد در بياري از P ... اگر هم داري ميزاري توي دنده و راه صاف باز هم بهتره که قبلش پات روي ترمز باشه و بعد از اينکه احساس کردي که ماشين داخل دنده قرار گرفته و ميخواد حرکت کنه پاتو برداري چونکه از زدن ضربه هاي شديد و پاره شدنه دسته موتور و ... جلوگيري ميکنه...
اگر هم ميخواي بزني توي دنده و جا ميره اما يونيت بصورت چشمک زن باقي موني و يا داره حالت قبلي رو نشون ميده بهتره ببري تعميرگاه تا برات رگلاژ کنن...
من هيچ وقت بدون اينکه پام روي ترمز باشه دنده رو عوض نمي کنم . هيچ وقت هم موقعيت دنده رو با تاخير نشون نداده و حتي چراغهاي برف و اسپرت هم چشمک نمي زنه. ولي به هر صورت وقتي توي حالت پارک کامل و در مسير بدون شيب مي خوام دنده رو از حالت P به R ببرم ، يه تقه کوچيک رو زير پام و بدنه ماشين احساس مي کنم . اگه فکر مي کنيد غير طبيعيه ، سريع ببرم نشونش بدم ...

ممنون . من از N به D تقريبا مشكلي ندارم اما از N به R تقريبا تقه شديده ! در حاليكه ماشين دوستم همچين داستاني نداره ! حالا ميخام بدونم كسي براي اين موضوع به نمايندگي گيربكس مراجعه كرده؟

لرزش خفيف در شروع حركت هم موجود است .
من هيچوقت اين مشکل رو ندارم . يعني توي تعويض دنده از N به R هيچوقت مشکلي نداشتم . حتما به تعميرگاه مراجعه بکنيد ...

pipo4713
5 May 2010, 11:35 AM
من هيچ وقت بدون اينکه پام روي ترمز باشه دنده رو عوض نمي کنم . هيچ وقت هم موقعيت دنده رو با تاخير نشون نداده و حتي چراغهاي برف و اسپرت هم چشمک نمي زنه. ولي به هر صورت وقتي توي حالت پارک کامل و در مسير بدون شيب مي خوام دنده رو از حالت P به R ببرم ، يه تقه کوچيک رو زير پام و بدنه ماشين احساس مي کنم . اگه فکر مي کنيد غير طبيعيه ، سريع ببرم نشونش بدم ...

غیر طبیعی که هستش .. ولی قبل از اینکه به تعمیرگاه گیر بکس ببری بهتره ببری و دسته موتور ها رو نشون بدی یا خودت هم میتونی این رو چک کنی...
کاپوت رو بالا بده... و بگو یکی پشته فرمون بشینه و بعد تو جلوی موتور به ایست و شخصی که توی ماشین هست بگو پاش روی ترمز باشه و بدون اینکه پا رو از روی ترمز برداره دنده عوض کنه... زمانیکه در حال تعویض دنده هست نگاه کن و ببین موتور چقدر تکون میخوره.. اگر زیاد تکون میخوره بدون که یا دسته موتور و یا بوش های پلاستیکی بالای دسته موتور ( البته دسته موتور رو) خراب شده و باید زود تعویض بشن و همینطور احتمال اینکه دسته موتور زیر خراب شده باشه خیلیه...
بعد از اینکه اینکارو انجام دادی به باهاش 1 یا 2 روز بچرخ و نگاه کنن ببین آیا باز هم این مشکل هست یا نه.؟؟؟ اگر نبود که مشکلی نیست.. اگر بود و یا مقداری کمتر شده بود بهتره که ببری و تعمیرگاه گیربکس رو نگاه کنه که احتمال خیلی زیاد شیر برقی و یا بلوک شیر برقی خراب شده و یا شاید از رگلاژی در اومده وبهم ریخته..

در ضمن این لرزشی که میگی وجود داره احتمال از بین رفتن دسته موتور رو زیاد میکنه .. چونکه باعث میشه موتور زیاد تکون بخوره و در جای خودش قرار نگیره...چنین اتفاقی هم برای دوست من افتاد در ماشین رو در شیب بود و دنده عقب زد که به عقب بره اما متاسفانه موتور جون نداشت بره بالا و احساس میکرد که اشکال از جای دیگه باشه که بعد معلوم شد بوشهای پلاستیکی بالای دسته موتور رو از بین رفته..

فقط دوستان خواهشا هر کاری رو که انجام میدن جواب مثبت و یا منفی رو بنویسن که بقیه هم بدونن..!

Innovation
7 May 2010, 05:38 PM
یک بحث با دوست خوبم داشتیم گفتم این جا ادامش بدیم

حرف شما را قبول دارم رضا جان.
من منظورم از پیشرفته بودن تکنولوژی های به کار رفته داخل آن است.
باور کنید توضیحش سخت است و طاقت فرسا ولی همین گیرباکس فعلی اتوماتیک 206 اینقدر طراحی اش حرفه ای و درست و حسابی بوده که تا سال ها(همین 3-2 سال پیش) واقعا اتومبیل های آسیایی حرف آنچنانی ای در مقابلش نداشتند.(البته به غیر از Nissan و Honda و Mazda)
البته همیشه خودم همه جا اشاره کرده ام که بزرگ ترین عیب این گیرباکس 4 دنده بودن آن است که خب عجیب نیست چون طراحی اش بر می گردد به حدود 10 سال پیش و ساختش حدود 8 سال پیش ولی فرضا اگر امروز همین گیرباکس قرار بود طراحی شوید مطمئنا کم تر از 6 دنده نبود خب...
در مورد خنگ بودن گیرباکس های اتومبیل هایی مانند Camry و ... من منظورم خنگ بودن نبود اصلا. نوشته ی من باز هم روی پیشرفته بودن متمرکز بود.
باور کنید اگر یک بار این گیرباکس ها را با هم دقیق و از نزدیک(یا حداقل اطلاعات دقیق و فنیشان را بخوانید) ببینید متوجه می شوید که شرکتی مانند TOYOTA و Hyundai و ... گیرباکس هایی ساخته اند که استهلاکشان کم باشد و عمرشان زیاد باشد چون اصلا هدف این شرکت ها همین است... که اینگونه بازار را به دست آورند و مردم که اطلاعات دقیق فنی ندارند مسلما می روند سراغ انومبیل که ارزان است ولی امکاناتش خوب است و مناسب. ولی گیرباکس 206 اینقدر پیشرفته و درست و حسابی است که واقعا هنوز بعد از سال ها فقط 2-1 نمایندگی در تهران می توانند کار های تعمیراتی آن را انجام دهند(البته این یکی از بدی هایش هم به حساب می آید خب...)
راستی, فقط کافی است یک بار(واقعا یک بار و نهایتا 2 دقیقه کافی است!) بشینید داخل 407 اینقــــــــــــــــــدر تفاوت را حس می کنید نسبت به تعویض دنده های 206 و 407 که خدا می داند.
دیگر قید هرچه TOYOTA و Hyundai است را می زنید.
یکی از دوستانم پس از داشتن اتومبیل های: Azera 2010, SONOTA 2009 و SUZUKI 2.4 L اتوماتیک الان یک 407 اتوماتیک خریده است.
باورش نمی شد اینقدر تعویض دنده ها هوشمندانه باشد و اینقـــــــــــــــــدر با دقت و ظریف و بدون کوچک ترین ضعفی نسبت به 206...
می گفت واقعا حالا می فهمم چرا اتومبیل اروپایی اینقدر محبوب است در خود اروپا و اروپاییان تا می توانند دنبال اتومبیل های آسیایی نمی روند و آسیایی ها هم بازار چندان مناسبی ندارند داخل اروپا...
اینقدر تعریف می کرد از گیرباکسش که حد نداشت.
وقتی بهش گفتم این همان گیرباکس 206 است باورش نمی شد تا اینکه رفت نمایندگی و آن ها هم همین را گفته بودند بهش...
دلیل اینقدر تفاوت بین تعویض دنده در 206 و 407 به دلیل همان قطعه است...
C5 جدید هم که تازه بهتر از 407 عمل می کند! :icon_twis

نریمان جان, پیشرفته بودنش را باید با چشم دید و واقعا از نزدیک مقایسه ی اصولی کرد و بدون تعصب. اینکه چرا الان تازه شده است پیشرفته خیلی دلیل دارد که به مسائل فنی مربوط می شود و تخصصی که باید دنبالش باشید و در موردش اطلاعات کسب کنید.
فقط همین را بگویم که این گیرباکس حدود 8 سال پیش اصلا رقیب نداشته است در آسیا(به غیر از همان 3 شرکت بالا) و در زمان خودش خیلی پیشرفته بوده است(البته در مقایسه با Mercedes Benz و ... نه ها...) و الان در مقایسه با آسیایی ها شده است پیشرفته.

گیرباکس آوانته مال 2006 است و قبول دارم(با اینکه خودم تحقیق نکرده ام و مطمئن نیستم ولی حرف شما درست است) ولی شما تا زمانی که گیرباکس ها را از نزدیک مقایسه نکنید و فقط به تعداد دنده ها و ... بسنده کنید(حال اینکه آوانته هم 4 دنده است) اینطوری نمی شود مقایسه ی درستی انجام داد و شما فقط ظاهر قضیه را دیده اید ولی همین که گیرباکس آوانته تیپ ترونیک ندارد واقعا خنده دار است.
جالب است بدانید حتی یک سری از Camry 2009 ها(اوایل 2009!(که می توانید یکی از آخرین مدل های 2008 را عکس هایش را ببینید که تیپ ترونیک ندارد(لینکش داخل امضایم است))) هم تیپ ترونیک نداشتند حال اینکه پژو از 8 سال پیش این سیستم را روی اتومبیل هایش پیاده کرده بود :icon_twis
این بحث تیپ ترونیک اصلا چیزی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت, اینقدر باید گیرباکس طراحی اش دقیق باشد و کار های خاصی رویش انجام شده باشد(که من نمی دانم چه کار هایی و چه طراحی ها یی ولی فقط می دانم خیــــــــــــــــــــــلی سخت است!) که بتواند چنین چیزی داشته باشد.

در مورد دیسک و صفحه برای گیرباکس های اتوماتیک که گفتم ندارند و باید خودتان در مورد تورک کانورتر جستجو کنید و بخوانید.
اینقــــــدر این مبحث عجیب ولی در عین حال جلب است که هرچه بخوانید در موردش بیش تر خوشتان می آید.
این قطعه خیلی جالب عمل می کند به نحوی که شما حتی در دنده 4 و دور موتور 1300 هم چیزی به نام دنده مرده هرگز نخواهید داشت!!! :icon_twis

شما که میگید گیربکس آوانته اینقدر قدیمی هست که 4 دنده هست ! خوب گیربکس 206 هم 4 دنده هست
تیپترانیک ربطی به پیشرفته بودن یا نبودن نداره همونطور گفتید بعضی از مدل های کمری هم تیپترانیک نیستند اتفاقا به نظر من اتوماتک معمولی از تیپ ترانیک بهتره چون توی گردنه و سراشیبی های تند شما فقط باید حالت دسته رو عوض کنید ! اون موقع تا دنده ای که تعیین کردید ماشین اتوماتیک دنده عوض می کنه ولی در تیپ ترانیک توی گردنه ها به ناچار دیگه خودتون باید دنده رو عوض کنید ! دیگه اتوماتیک نیست

نمی دونم شما گیربکس باز شده مگان یا آوانته و وسناتا رو از کجا دیدید که میگید مال 206 پیشرفته تر هست
تیپترانیک خیلی هم کارایی خاصی نیست اگه دقت کنید گفتم گیربکس آوانته و سوناتای 2400 قبل از 2008 یکی هستند در حالی که مال آوانته اتوماتیک ساده هست و مال سوناتا تیپ ترانیک

RafaelNadal
8 May 2010, 09:19 PM
سلام من تازه واردم و قصد خرید 206 تیپ 6 رو دارم این مطالبی که از شما دیدم ها من رو به شک انداخت بابا جان شما رو بخدا بگین که من چی بخرم من خودم عاشق سرعتم ولی اگه نشه با تیپ 6 تیکاف کرد و شتابشم از تیپ 5 کمتره پس من چیکار کنم ایرانخودرو هم که تیپ 5 رو بصورت پیش فاکتوری (قسطی) نمیفروشه به من بگین چیکار باید کرد خودم عاشق اتوماتم ولی این جور که شما اساتید میگین پس من چی بخرم ؟ L90 فول بخرم؟ یعنی از تیپ 6 بهتره؟تورو خدا کمکم کنین و سریع جواب بدین

nojex
8 May 2010, 11:10 PM
یک بحث با دوست خوبم داشتیم گفتم این جا ادامش بدیم

شما که میگید گیربکس آوانته اینقدر قدیمی هست که 4 دنده هست ! خوب گیربکس 206 هم 4 دنده هست
تیپترانیک ربطی به پیشرفته بودن یا نبودن نداره همونطور گفتید بعضی از مدل های کمری هم تیپترانیک نیستند اتفاقا به نظر من اتوماتک معمولی از تیپ ترانیک بهتره چون توی گردنه و سراشیبی های تند شما فقط باید حالت دسته رو عوض کنید ! اون موقع تا دنده ای که تعیین کردید ماشین اتوماتیک دنده عوض می کنه ولی در تیپ ترانیک توی گردنه ها به ناچار دیگه خودتون باید دنده رو عوض کنید ! دیگه اتوماتیک نیست

نمی دونم شما گیربکس باز شده مگان یا آوانته و وسناتا رو از کجا دیدید که میگید مال 206 پیشرفته تر هست
تیپترانیک خیلی هم کارایی خاصی نیست اگه دقت کنید گفتم گیربکس آوانته و سوناتای 2400 قبل از 2008 یکی هستند در حالی که مال آوانته اتوماتیک ساده هست و مال سوناتا تیپ ترانیک

دوست گرامی پیرو صحبتاتون
1- گیربکس تریپترونیک یا کلا گیربکس های اتوماتیک با قابلیت تعویض دنده دستی نیاز به تکنولوژی پیشرفته تری دارند. این گیربکس ها هم نیاز به موتورهای برقی به جای نازل های فشار دارند و هم سیستم کنترل بسیار پیچیده.
2-در مورد اون قضیه کوه و اینها که فرمودید در گیربکس اتوماتیک معمولی شما باید گیربکس رو روی دنده سنگین قرار بدید تا لاک بشه و بالاتر نره. اساسش هم اینه که دنده رو محدود میکنه به اون دنده ای که شما انتخاب کردی و اگر دور موتور زیاد تر از حد مجاز بشه به ناچار دنده عوض میشه و از اون طرف هم با افت دور به حدش دنده سبک میشه اما در گیربکس شیفتر دار که حالا ساز و کارشون متفاوته شما روی دنده 2 اگه قرار بدید خودش دنده رو تا مرز رد لاین نگه میداره و با کاهش دور هم معکوس حالا فرقش چیه من نمی دونم. دنده عوض شدن در سراشیبی اتفاقا با دنده اتوماتیک معمولی سخت تره چون ماشین دور میگیره و سرعت زیاد میشه ! خودروی شما تفاوتی بین سراشیبی و جاده قایل نیست و با دور گرفتن دنده رو عوض میکنه ( الان محدودکننده در خودروهای دو دیفرانیسل اتوماتیک بسیار متداوله) ولی روی دستی تسلط بسیار بیشتره.
3- گیربکس سوناتای 2006 ربطی به اوانته نداره. این گیربکس توسط کمپانی zf المان طراحی شده و برای موتورهای 2000 و 2400 سی سی هیوندای به کار رفته.
4- گیربکس 206 از بسیاری جهات گیربکس بد قلقی برای تعمیرکاران محسوب میشه. سایز کوچک این گیربکس و کنترل الکترونیکیش باعث دردسر تعمیرکارانه.

RafaelNadal
9 May 2010, 09:17 AM
آقا کسی سوال منو جواب نداد؟ این 206 تیپ 6 اینجور که میگین پر از اشکاله هان؟

saeed616361
9 May 2010, 09:31 AM
با سلام
آقا این چه حرفیه
گیربکس 206 اتومات از هوشمند ترین گیربکسهای اتومات است
در حالت اتومات که بهترین زمان رو برای تعویض دنده انتخاب می کنه و بدون اینکه شما احساس کنی دنده تعویض شده
در حالت ترونیک نیز تعویض دنده در دور موتور انتخابی شما انجام می شود ولی بدلیل هوشمند بودن گیربکس چنانچه شمادر دنده خاصی بیش از اندازه به موتور فشار بیاوری گیربکس هوشمند برای جلوگیری از لطمه به موتور خود راسا دنده را کم یا زیاد می کند (درحالت ترونیک) یعنی در حالت دستی هم هوشمند است چنانچه با دنده دستی به دنده 4 هم برسی و یکدفعه ایست کامل کنی اگرخود شما دنده را معکوس نکنی سیستم خودش اینکار را می کند یعنی همه جوره هوای شما را دارد
در خصوص اسپرت وبرفی هم که هر موقع مبا هرسرعتی دلت خواست فعال یا غیر فعالش کن
اتومات بخر و حالشو ببر من هم 206 وی 9 دارم و واقعا عالیه
این مشکلات رو هم که می بینی اکثرا مربوط به کسانی است که اتومات نداشته و این موارد را شنیده اند یا کار با اتومات را دقیقا بلد نیستند
البته چند درصدی هم امکان وجود مشکل در گیربکسشان نیز هست که این امر در تمام خودرو های تولید ایران بدیهی است

RafaelNadal
9 May 2010, 12:12 PM
راستی آقا سعید چند تا سوال دیگه اگه نشه باهاش تیکاف کرد اگه نشه اونجور که میخوای اب بندیش کنی یعنی نتونی دنده ها رو تا جای ممکن پر کنی پس به چه درد میخوره؟ ها میشه راهنمایی کنی من میخوام بخرم ها ولی موندم 5 یا 6 ؟ تازه دفترچه راهنمای هر دو رو خوندم کمک کنننننننننننننن

saeed616361
9 May 2010, 02:14 PM
اگر به فکر تکاف کشیدنی حتما تیپ 5پیداکن وبخر هرچند که ایرانخودرو فعلا تلید نمی کنه وباید دست دوم بخری
ولی با سیستم اسپورت برات دنده هارو در دور موتور بالا عوض می کنه حالت مسابقه ای و در دستی (ترونیک) هم می تونی معکوس بکشی
ولی در کل اگر میخواهی به خرج نیوفتی با گیربکس اتومات باید با ملاحظه رفتار کنی دراینصورت حالاحالا ها برات کار می کنه ودر کل خرجش از گیربکس معمولی کمتر خواهد بود
ولی اگر توکار تکافی حتما تیپ 5 بگیر

arvin1
9 May 2010, 03:21 PM
راستی آقا سعید چند تا سوال دیگه اگه نشه باهاش تیکاف کرد اگه نشه اونجور که میخوای اب بندیش کنی یعنی نتونی دنده ها رو تا جای ممکن پر کنی پس به چه درد میخوره؟ ها میشه راهنمایی کنی من میخوام بخرم ها ولی موندم 5 یا 6 ؟ تازه دفترچه راهنمای هر دو رو خوندم کمک کنننننننننننننن
اگر از با این حالت ماشینی که گفتی حال میکنی و میخواهی باهاش جونی کنی اولین انتخابت تیپ 5 باشه و بعدش v8 اگر هم یه نموره اتومات دوست دارید باید تیپ 6 و v9 انتخاب کنین :icon_cool

RafaelNadal
9 May 2010, 05:50 PM
من اصلا از صندقدار خوشم نمیاد و انگار چاره ای جز تیپ 6 ندارم راستی یه چیزه دیگه بجز گیربکس اتوماتیک تیپ 6 تمامی امکانات و تجهیزات تیپ 5 با تیپ 6 برابره؟ از نظر رفاهی و امکانات دیگش ؟؟؟؟

mortezagipsy
9 May 2010, 06:24 PM
بله يكيه همه چيش. :icon_cool

msa85
9 May 2010, 10:07 PM
سلام

من مشکل داغ کردن بیش از حد ماشینم را دارم.
البته نمی دانم طبیعی یا نه
تقریبا میشه گفت بین دو خط آخر آمپر آب در حال نوسان است. ماشین نو هست و 600 کار کرده.

از یک جا پرسیدم گفت این داغ کردن و سفت بودن فرمون از مواردی که روی V9 طبیعیه.

حتی یک بار شد که آمپر تا آخر امده بود و فن مثل اینکه یادش رفته بود روشن بشه و یکباره با صدای زیادی ما را متعادل کرد...

نظر شما چیست؟

pipo4713
10 May 2010, 01:21 AM
مقدار آب داخل رادیاتور رو چک کن در ضمن... امکان داره ترموستات فن رادیاتور خراب باشه... یه چک بکنی بد نیست..

اگر به فکر تکاف کشیدنی حتما تیپ 5پیداکن وبخر هرچند که ایرانخودرو فعلا تلید نمی کنه وباید دست دوم بخری
ولی با سیستم اسپورت برات دنده هارو در دور موتور بالا عوض می کنه حالت مسابقه ای و در دستی (ترونیک) هم می تونی معکوس بکشی
ولی در کل اگر میخواهی به خرج نیوفتی با گیربکس اتومات باید با ملاحظه رفتار کنی دراینصورت حالاحالا ها برات کار می کنه ودر کل خرجش از گیربکس معمولی کمتر خواهد بود
ولی اگر توکار تکافی حتما تیپ 5 بگیر

چطور امکان داره از گیر بکس معمولی کم خرج تر باشه؟؟ زمانیکه شما روغن گیر بکس عوض میکنی گرون تر از گیر بکس ساده؟؟ شیر برقی تعویض میکنی هم قمیت با دیسک و صفحه ساده؟؟
شیر برقی چه بخوای چه نخوای اگر به گیر بکس رسیدگی نکی و روغن رو هر از گاهی که مقداری معینی داره تعویض نکنی خراب میشه....مثل فیلتر روغن و فیلتر بنزین یک فیلتر داره.. اما فرض بگیرید 80% اوقات روی اسپرت باشید.. آخرش میدونید چی میشه؟؟ گیر بکس قاطی میکنه... هر از گاهی شما میخوای دنده عوض کنی یا میخواد دنده عوض کنه میره دنده بعدی بر میگرده دنده قبلی دوباره بعدی دوباره قبلی و دوباره بعدی و آزاد میکنه .... بعد اون موقع تعمیر این داستان کلی خرجشه...
تا مثل در حالت درایو هستی و زیاد پات روی ترمزه چونکه پشت چراغی ؟؟ دسته موتور ها کم کم خراب میشن و هر سری حدودا 15 تا 20می یوفتی... توضیح مقایسه میخوان بازم هست:icon_smil
اونقدری که گفتی کم خرجه کم خرج نیست.. پرخرجه مخصوصا زمانیکه هر کسی دست به این گیربکس نمیزنه که موادا بعد از تعمیر کردن نتونه جم بکنتش..!:icon_mad:

saeed616361
10 May 2010, 09:09 AM
با سلام
آیا شما تا حالا گیربکس اتومات داشتی یا از شنیده ها اینطور تصور میکنی؟
من از اولی که گواهینامه گرفتم فقط اتومات داشتم یه شورلت c6 که خداییش فقط آب وروغن مصرف داشت چون بطور صحیح از گیربکس استفاده می کردم کوچکترین خرجی برایم نداشت
فقط به مدت کمی پژو 405 داشتم که طاقت نیاوردم و فروختم و 206 اتومات گرفتم و فعلا خیلی راضیم گیربکس اتومات را تا نداشته باشی نمی تونی نسبت به مخارجش اطلاعات درست بدست بیاوری
اگر دقت کرده باشی الان قیمت خودروهای اتومات نه تنها ارزان نشده بلکه به علت استقبال زادتر در حال افزایش قیمت هم است اگر اینطور که شما میگویی مشکل ساز بود که می بایست خریدارش کمتر میشد
ولی باز هم میگویم این گیربکس چنانچه بطور استاندارد استفاده شود در هیچ موقع شما را ناامید نکرده ودر هر حالتی جوابگوی حرکت شما می باشد چه در شیب چه کفی چه سبقت صد البته اگر بخواهی با آن کل کل کرده و دنده های بیجا پرکنی خوب حتما باید خرجش رو هم بدی (هرکه خربزه می خوره باید پای لرزش هم بشینه) این طور استفاده (تیکاف و لایی بازی و..) را با هرگیربکسی انجام بدی برات خرج داره این خودروها برا مصرف شهری ساخته شده نه مسابقه ای
مورد آخر به فرض اینکه حرف شما صحصی باشد و هزینه آن بیشتر باشد بالاخره هر که بامش بیش برفش بیشتر هرکه راحتی بیشتر می خواد هزینه اش هم منطقا بیشتر رانندگی با اتومات لذتی داره که در صورت نیاز باید هزینه اش رو هم بدی
در ضمن روغن گیربکس اتومات نیاز به تعویض نداره ولی دستی هر 20هزارتا باید تعویض شه
شیر برقی اتومات تا خراب نشه نیاز به تعویض نداره ولی دیسک وصفحه معمولی براساس کارکرد حتما باید تعویض شود
و.......
من که تا حالا اتومات داشته ام و بسیار راضی از کارکرد و هزینه هاش بودم (گوش شیطان کر بزنم به تخته) و خودرو بعدی من هم انشال... تویوتا کرولا اتومات خواهد بود.

سلام

من مشکل داغ کردن بیش از حد ماشینم را دارم.
البته نمی دانم طبیعی یا نه
تقریبا میشه گفت بین دو خط آخر آمپر آب در حال نوسان است. ماشین نو هست و 600 کار کرده.

از یک جا پرسیدم گفت این داغ کردن و سفت بودن فرمون از مواردی که روی V9 طبیعیه.

حتی یک بار شد که آمپر تا آخر امده بود و فن مثل اینکه یادش رفته بود روشن بشه و یکباره با صدای زیادی ما را متعادل کرد...

نظر شما چیست؟

با سلام
هیچ نگران نباش خصلت موتور پژو مخصوصا اتومات همینه و اصتلاحا موتور گرم نامیده می شود
حرکت آمپر آب حتی تا نزدیک خط قبل از قرمز هم هیچ نگرانیی نداره و معمولا آمپر آب بین دوخط آخر کم و زیاد می شود مال من هم همینطوره فقط از میزان آب قمقمه آب رادیات مطمئن شو
اینم یکی از مواردی که تو پست بالا گفتم تا اتومات نداشته باشی قلق هاشو نمیدونی (البته منظورم شما نیستی )واگر کسی تو ماشین شما بشینه میگه اتوماتا مثلا رادیاتش ضعیفه و یا ...در حالی که بصورت کاملا
طبیعی داره کار می کن
تازه اگر شما ماشینی رو که تازه خاموش کردی 1 دقیقه بعد روشن کنی می بینی آمپر آب چسبیده به ته پس با این حساب باید موتور در عرض سه سوت بترکه آیا موتور ماشین شما تا حالا ترکیده ؟

pipo4713
10 May 2010, 02:38 PM
با سلام
آیا شما تا حالا گیربکس اتومات داشتی یا از شنیده ها اینطور تصور میکنی؟
من از اولی که گواهینامه گرفتم فقط اتومات داشتم یه شورلت c6 که خداییش فقط آب وروغن مصرف داشت چون بطور صحیح از گیربکس استفاده می کردم کوچکترین خرجی برایم نداشت
فقط به مدت کمی پژو 405 داشتم که طاقت نیاوردم و فروختم و 206 اتومات گرفتم و فعلا خیلی راضیم گیربکس اتومات را تا نداشته باشی نمی تونی نسبت به مخارجش اطلاعات درست بدست بیاوری
اگر دقت کرده باشی الان قیمت خودروهای اتومات نه تنها ارزان نشده بلکه به علت استقبال زادتر در حال افزایش قیمت هم است اگر اینطور که شما میگویی مشکل ساز بود که می بایست خریدارش کمتر میشد
ولی باز هم میگویم این گیربکس چنانچه بطور استاندارد استفاده شود در هیچ موقع شما را ناامید نکرده ودر هر حالتی جوابگوی حرکت شما می باشد چه در شیب چه کفی چه سبقت صد البته اگر بخواهی با آن کل کل کرده و دنده های بیجا پرکنی خوب حتما باید خرجش رو هم بدی (هرکه خربزه می خوره باید پای لرزش هم بشینه) این طور استفاده (تیکاف و لایی بازی و..) را با هرگیربکسی انجام بدی برات خرج داره این خودروها برا مصرف شهری ساخته شده نه مسابقه ای
مورد آخر به فرض اینکه حرف شما صحصی باشد و هزینه آن بیشتر باشد بالاخره هر که بامش بیش برفش بیشتر هرکه راحتی بیشتر می خواد هزینه اش هم منطقا بیشتر رانندگی با اتومات لذتی داره که در صورت نیاز باید هزینه اش رو هم بدی
در ضمن روغن گیربکس اتومات نیاز به تعویض نداره ولی دستی هر 20هزارتا باید تعویض شه
شیر برقی اتومات تا خراب نشه نیاز به تعویض نداره ولی دیسک وصفحه معمولی براساس کارکرد حتما باید تعویض شود
و.......
من که تا حالا اتومات داشته ام و بسیار راضی از کارکرد و هزینه هاش بودم (گوش شیطان کر بزنم به تخته) و خودرو بعدی من هم انشال... تویوتا کرولا اتومات خواهد بود.

فکر میکنم شما اطلاعاتتون در مورد این ماشین کافی نیست... پس بهتره سری به نمایندگی تعمیر این گیر بکس بزنید تا بیشتر راهنماییتون کنن..
روغن گیر بکس این ماشین باید بین یه کیلومتر معینی تعویض بشه.. علت های فراونی داره یکی شیر برقی که باعث از بین رفتنش میشه و کلی خرج روی دستتون میذاره. من اگر این ماشین رو نداشتم که نمیومدم اینجا بحثی بکنم...
در ضمن شیر برقی رو هم باید بعد از یک مدتی فکر کنم هر 2سال یکبار باید تعویض کنید..
به نظر شما چقدر توی قمیت ماشین هایی که در ایران ساخته میشه افت قیمت میبینید که این ماشین هم بعدیش باشه؟؟ بیشتر منظورم بین ماشین هایی درست حسابی هست.
این ماشین به نظر شما آیا به قمیتش ارزش داره که با کلی دستکاری کردن فراوان در سیستم این ماشین باعث کم شدن سرعت و... شده و الان صدایی خیلی ها در اومده؟؟
فکر کنم شما اطلاعات کافی ندارید... و فکر میکنید چونکه سوار میشید و تاحالا باهاش مدل استاندارد (پیر مردی) روندید خرجی نداشته براتون.. ولی برای از هر 100نفر میتونم بگم 80نفرشون خراب شده..
ضربه های شدید ... جا نرفتن درست دنده و... در ضمن اگر توجه کرده باشی اگر هیچ مشکلی نداشت به هیچ عنوان ایرانخودرو دستکاری در سیستم خنک کننده این گیربکس نمیکرد.. تا دیر تر داغ کنه و اگر کسی زیر سال 85 رو داره باید سعی کنه عوض کنه به دلیل اینکه باعث زود گرم شدن گیر بکس میشه و یکی از دلایل قاطی کردن دنده میشه...! علتش هم اینکه با شرایط فرانسه ساخته شده نه ایران پس در ایران میشه مشکل.
در ضمن اگر این ماشین بدون مشکل بود از نظر گیر بکس و مخارجش هیچ موقع تاریخ گارانتی گیر بکس رو کمتر نمیکردن.. بلکه بیشتر هم میکردن...
ماشین بعدی تون هم مبارک باشه از همین الان .. انشا الله همیشه چرخش براتون بچرخه..
موفق باشید.

msa85
11 May 2010, 01:33 AM
با سلام
هیچ نگران نباش خصلت موتور پژو مخصوصا اتومات همینه و اصتلاحا موتور گرم نامیده می شود
حرکت آمپر آب حتی تا نزدیک خط قبل از قرمز هم هیچ نگرانیی نداره و معمولا آمپر آب بین دوخط آخر طبیعی داره کار می کن
تازه اگر شما ماشینی رو که تازه خاموش کردی 1 دقیقه بعد روشن کنی می بینی آمپر آب چسبیده به ته پس با این حساب باید موتور در عرض سه سوت بترکه آیا موتور ماشین شما تا حالا ترکیده ؟

متشکر

بله یک بار پیش آمد که تا نزدیکی خط قرمز رفت. ظاهرا بطور عادی ماشین با دمای بالا کار می کنه.

saeed616361
11 May 2010, 07:58 AM
فکر میکنم شما اطلاعاتتون در مورد این ماشین کافی نیست... پس بهتره سری به نمایندگی تعمیر این گیر بکس بزنید تا بیشتر راهنماییتون کنن..
روغن گیر بکس این ماشین باید بین یه کیلومتر معینی تعویض بشه.. علت های فراونی داره یکی شیر برقی که باعث از بین رفتنش میشه و کلی خرج روی دستتون میذاره. من اگر این ماشین رو نداشتم که نمیومدم اینجا بحثی بکنم...

با سلام
من فکر کنم شما پیش آندره میری برا تعمییر خوب معلومه آندره با اینکه مکانیک خوبیه ولی کلا وقتی میری پیشش به هر علتی هم که باشه یه شیر برقی مهمونت می کنه اگه شما رو هم مهمون کرده فکر کنم کمی متضرر شده باشی
در خصوص خرابی 80تا از 100تا گیربکس نمیدونم چرا با این همه خرابی که شما دیدی هرروز به فروشندگان وی 8 اضافه می شه تا تبدیل به وی 9 کنن و هرروز قیمت وی 8 پایین تر میاد و وی 9 با افزایش قیمت روبرو می شه خوب شاید مردم ما بی اطلاعند البته من که به چنین چیزی اعتقاد ندارم و مطمئنا مردمی که تا این قیمت پول میدن خیلی مرفه نیستند و لذا زیرو بم ماشین رو بیرون می ریزند تا همچه پولی به ایرانخودرو بدن البته خوب قیمت واقعی این ماشین 19و خورده ای نیست و شاید بیشتر از 10 میلیون نیارزد ولی آیا خودرو های دیگر با قیمت واقعی ارائه میشه مثلا پراید ریو 405 و....
در خصوص تعویض روغن گیربکس هم فکر کنم شما اسیر وسوسه آندره شدی لذا پیشنهاد می کنم سری به دفترچه راهنمای خودرو خود بزنید (اگر اتومات دارید) حتما پیدا می کنید نوشته روغن گیربکس نیاز به تعویض ندارد و فقط در صورت نیاز سرریز شود حالا اگه شما پوله زیاد ی داری خوب نوش جون تعویض روغنی
درخصوص رانندگی پیرمردی به عرض شما برسانم الان پیرمردهای داریم که جوان ها رو میزارن جیب عقبشون البته عرض کردم این خودرو مخصوص رانندگی با کلاس بالا است اگر اهل لایی کشیدن باشید خوب بهتره فراری بخرید قطعا کسی نمیتونه توخیابان های تهران با شما کل بندازه
در سایتهای مختلف کمی جستجو کنید متوجه خواهید شد این گیربکس تا کنون توسط ایران خودرو دستکاری نشده (بدلیل نظارت پژو فرانسه) و حالا بدلیل مقبولیت رو پرشیا هم سوار شده و محض اطلاع 21 میلیون فروش میره
در پایان من نماینده ایران فرقون نیستم ولی با انحصار بازار خودرو در ایران توسط سایپا و ایران خودرو این ماشین از همه محصولات تولیدی داخلی سرتره البته نسبت به قیمت ولی خوب اگه وضع مالیت اجازه میده هرگز 206 اتومات نگیر بلکه لامبورگینی حتما راضیتون میکنه
در ضمن اگر این ماشین اینقدر خرج رو دستتون گذاشته چرا عوضش نمیکنی؟
با احترام به شما و تمامی مخالفان اتومات

eblis.3
11 May 2010, 11:57 AM
سلام برای موتور تیپ 6 که tu5 هست اگه روغن توتال 9000 نداشت
توتال 7000 بهتره یا بهران رانا ؟
چون خیلی تعریف بهران میکرد

pipo4713
11 May 2010, 12:58 PM
سلام
من فکر کنم شما پیش آندره میری برا تعمییر خوب معلومه آندره با اینکه مکانیک خوبیه ولی کلا وقتی میری پیشش به هر علتی هم که باشه یه شیر برقی مهمونت می کنه اگه شما رو هم مهمون کرده فکر کنم کمی متضرر شده باشی
در خصوص خرابی 80تا از 100تا گیربکس نمیدونم چرا با این همه خرابی که شما دیدی هرروز به فروشندگان وی 8 اضافه می شه تا تبدیل به وی 9 کنن و هرروز قیمت وی 8 پایین تر میاد و وی 9 با افزایش قیمت روبرو می شه خوب شاید مردم ما بی اطلاعند البته من که به چنین چیزی اعتقاد ندارم و مطمئنا مردمی که تا این قیمت پول میدن خیلی مرفه نیستند و لذا زیرو بم ماشین رو بیرون می ریزند تا همچه پولی به ایرانخودرو بدن البته خوب قیمت واقعی این ماشین 19و خورده ای نیست و شاید بیشتر از 10 میلیون نیارزد ولی آیا خودرو های دیگر با قیمت واقعی ارائه میشه مثلا پراید ریو 405 و....
در خصوص تعویض روغن گیربکس هم فکر کنم شما اسیر وسوسه آندره شدی لذا پیشنهاد می کنم سری به دفترچه راهنمای خودرو خود بزنید (اگر اتومات دارید) حتما پیدا می کنید نوشته روغن گیربکس نیاز به تعویض ندارد و فقط در صورت نیاز سرریز شود حالا اگه شما پوله زیاد ی داری خوب نوش جون تعویض روغنی
درخصوص رانندگی پیرمردی به عرض شما برسانم الان پیرمردهای داریم که جوان ها رو میزارن جیب عقبشون البته عرض کردم این خودرو مخصوص رانندگی با کلاس بالا است اگر اهل لایی کشیدن باشید خوب بهتره فراری بخرید قطعا کسی نمیتونه توخیابان های تهران با شما کل بندازه
در سایتهای مختلف کمی جستجو کنید متوجه خواهید شد این گیربکس تا کنون توسط ایران خودرو دستکاری نشده (بدلیل نظارت پژو فرانسه) و حالا بدلیل مقبولیت رو پرشیا هم سوار شده و محض اطلاع 21 میلیون فروش میره
در پایان من نماینده ایران فرقون نیستم ولی با انحصار بازار خودرو در ایران توسط سایپا و ایران خودرو این ماشین از همه محصولات تولیدی داخلی سرتره البته نسبت به قیمت ولی خوب اگه وضع مالیت اجازه میده هرگز 206 اتومات نگیر بلکه لامبورگینی حتما راضیتون میکنه
در ضمن اگر این ماشین اینقدر خرج رو دستتون گذاشته چرا عوضش نمیکنی؟
با احترام به شما و تمامی مخالفان اتومات[/quote]

سلام
اولا این ماشین اصلا روی دست من خرجی نذاشته بلکه من کاملا باهاش راحتم و هیچ مشکلی ندارم..و این ماشین رو حتی من از سال 83 تا بحال دارم و مبلغ 14 میلیون 500 خریدم. در مورد اینکه شما میگید تعویض نکردن روغن توی دفترچه نوشته به عرضتون برسنم که حتی الان به تعمیرگاه مرکزی هم برید تایید میکنن که باید بعد از یک مدتی روغن رو تعویض کنید..
اگر به این بود که نباید تعویض بشه با دستگاه دیاگ مقدار باقیمانده از کیلومتر برای تعویض این روغن رو نمیذاشت و میگفتون اشکالی نداره...
توی این گیربکس دستکاری شده حتی با نظارت پژو فرانسه.. اینو بیشتر دوستان مدونند اگر شما سری به بعضی از سایت ها بزنید میبیند که سیستم رو تغییر دادن و همینطور خنک کننده گیر بکس سایز تغییر کرده...
شما که میگید این ماشین روز به روز طرفدار بیشتری داره عرضتون برسنم که مردم تا حد زیادی از ترافیک و گرفتن کلاچ های زیاد خسته شدند و تنها ماشینی که فعلا با گیر بکس اوتومات بهتر از گیربکس اوتومات برقی از بقیه ماشین ها مانند MVM هستش این ماشینه و اگر توجهی کرده باشید این ماشین رو اقساطی هم میفروشن..

من به این تعمیرگاه 2 یا 3 بار بیشتر سر نزدم که به من شیر برقی توصیه نشده بود و بعدش خودم این کار رو انجام دادم..و اصلا به من نگفتن باید شیر برقی رو عوض کنید بلکه من جای دیگه دیاگ
زدم و دیدم باید عوض شه.. پس بهتره کسی بد نام نشه...

یک مقداری هم گشت و گذار کنید میبینید که توی بعضی از سایت ها نوشتن که اتفاقا در سیستم خنک کننده دستکاری شده و سیستم جدید روی اون نصب شده و همینطور میبیند که خیلی ها هم میگن که مشکلات زیاد.. پس بهتره با چشم باز تری به موضوع نگاه کنید تا اینکه بخواید گفته های بعضی جاها رو کپی کنید و همینطور فامیلی ها رو اشتباه بگید ( آندره بختیاری یا مانوکیان) نه آندره میری.
حرف برای گفتن زیاده من هم اصلا با این ماشین مخالف نیستم .. هر ماشینی در نوع خودش خوبی ها و بدی های زیادی داره . در ضمن سعی کنید بحث رو درست ادامه بدید نه بطوری بیشتر تیکه بندازید که شما اگر دارید اگر ندارید چرا عوضش نمیکنید. داشتن یا نداشتن این ماشین به فردی مربوط نمیشه که دخالتی داشته باشه دوست من.!

شما هم اگر دوست دارید این بحث رو ادامه بدید .. جواب بدید ولی در صورتیکه احتیاج به جواب بود از پست بعد از شما بهتره بصورت خصوصی فرستاده بشه تا تاپیک بصورت عادی برگرده..

سر بلند باشید.

سلام برای موتور تیپ 6 که tu5 هست اگه روغن توتال 9000 نداشت
توتال 7000 بهتره یا بهران رانا ؟
چون خیلی تعریف بهران میکرد

بهران هم به نوبه خودش خوبه
اما اگر میخوای بهتر باشه.. بهتره توتال بریزی و سعی کن از جای مطمئن بگیری ..
این طور که دوستان میگن توتال قلابی زیاد شده.. حالا راست یا دروغ ... خدا میدونه.

saeed616361
11 May 2010, 01:15 PM
حرف برای گفتن زیاده من هم اصلا با این ماشین مخالف نیستم .. هر ماشینی در نوع خودش خوبی ها و بدی های زیادی داره . در ضمن سعی کنید بحث رو درست ادامه بدید نه بطوری بیشتر تیکه بندازید که شما اگر دارید اگر ندارید چرا عوضش نمیکنی

دوست من کمی دقت در خواندن بد نیست
بنده گفتم من فکر کنم شما پیش آندره میری برا تعمیر
نه اینکه آقای آ(ندره میری) میری به معنای رفتن نه نام فامیل
به هرصورت بنده دیگر مایل به ادامه این بحث نیستم
صلاح کار خویش خسروان دانند سرافراز و پیروز باشید خدا نگهدار:icon_excl

RafaelNadal
12 May 2010, 09:49 AM
آقایون چرا دعوا میکنین چرا من بی نوا رو توشک میندازین ببینین اگه پول داشتم حتما زانتیا میخریدم نه 206 زپرتی ایرانخودرو من فقط ازتون سوال کردم که ایا 206 تیپ 6 بگیرم یا نه ایرانخودرو هم تیپ 5 نمیفروشه منم از ماشین دست 2 بیزارم وقتی بهم میگن دست 2 بخر انگاری ........... از صندق دارشم متنفرم حالا شما بگین تو این کلاس خودرو چی بگیرم ؟ بابا شما ها همش از گیر بکسش ایراد میگیرید چرا؟ آخرش خوبه یا نه؟ اگه خوبه چرا ازش بد میگین اگه بده پس چرا تولید میشه شما خودتون رو بزارین جای من که چیکار کنم؟بابا جان این ماشین رو هم دارم قسطی میخرم افتاد؟ این ماشین 18 تومنه با قسط برا من 19 تموم میشه اگه چیزی که تو این دو تا شرکت تولید میشه و میشه مثل 206 بهش رسید و اسپرتش کرد بهم بگین
راستی رو تیپ 6 کروز کنترول نصب نمیشه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

saeed616361
12 May 2010, 11:49 AM
آقایون چرا دعوا میکنین چرا من بی نوا رو توشک میندازین ببینین اگه پول داشتم حتما زانتیا میخریدم نه 206 زپرتی ایرانخودرو من فقط ازتون سوال کردم که ایا 206 تیپ 6 بگیرم یا نه ایرانخودرو هم تیپ 5 نمیفروشه منم از ماشین دست 2 بیزارم وقتی بهم میگن دست 2 بخر انگاری ........... از صندق دارشم متنفرم حالا شما بگین تو این کلاس خودرو چی بگیرم ؟ بابا شما ها همش از گیر بکسش ایراد میگیرید چرا؟ آخرش خوبه یا نه؟ اگه خوبه چرا ازش بد میگین اگه بده پس چرا تولید میشه شما خودتون رو بزارین جای من که چیکار کنم؟بابا جان این ماشین رو هم دارم قسطی میخرم افتاد؟ این ماشین 18 تومنه با قسط برا من 19 تموم میشه اگه چیزی که تو این دو تا شرکت تولید میشه و میشه مثل 206 بهش رسید و اسپرتش کرد بهم بگین

با سلام
دئوست من مابا کسی دعوا نداریم این فقط به اختلاف نظره در خصوص گیربکس اتومات و غیر اتومات و در اصل کیفیت 206 (البته با توجه به رنج قیمیت اتوموبیل های ساخت داخل)شکی نیست
به هرحال اگر اهل لایی کشیدن و تکاف هستی باید تیپ 5 می گرفتی که خوب تولید نمی شه لذا می ماند تیپ 3 که تقریبا مثل تیپ 6 است بدون گیربکس اتومات
ولی من هم این خودرو رو (وی9 اتومات) را قسطی خریدم واز انتخابم تا الان بسار راضیم
در ضمن روی تیپ6 و 3 هم کروز نصب می شود حالا تصمیم با شماست

pipo4713
12 May 2010, 02:38 PM
آقایون چرا دعوا میکنین چرا من بی نوا رو توشک میندازین ببینین اگه پول داشتم حتما زانتیا میخریدم نه 206 زپرتی ایرانخودرو من فقط ازتون سوال کردم که ایا 206 تیپ 6 بگیرم یا نه ایرانخودرو هم تیپ 5 نمیفروشه منم از ماشین دست 2 بیزارم وقتی بهم میگن دست 2 بخر انگاری ........... از صندق دارشم متنفرم حالا شما بگین تو این کلاس خودرو چی بگیرم ؟ بابا شما ها همش از گیر بکسش ایراد میگیرید چرا؟ آخرش خوبه یا نه؟ اگه خوبه چرا ازش بد میگین اگه بده پس چرا تولید میشه شما خودتون رو بزارین جای من که چیکار کنم؟بابا جان این ماشین رو هم دارم قسطی میخرم افتاد؟ این ماشین 18 تومنه با قسط برا من 19 تموم میشه اگه چیزی که تو این دو تا شرکت تولید میشه و میشه مثل 206 بهش رسید و اسپرتش کرد بهم بگین

سلام...
ما با هم دعوایی نداریم.. یک مقدار سلیقه ها فرق داره. ولی در کل هر ماشینی خصوصیات خوب و بد داره... این ماشین هم ماشینه خوبیه اما به نسبت تیپ 5 مقداری تنبل هست و بقول سعید جان نمیتونی باهاش تکاف بکشی ...
اگر هم خیلی به دلت نشسته بخر شک نکن.. اما بازم میتونی بچرخی و سئوال در موردش بکنی...

mortezagipsy
12 May 2010, 02:52 PM

تيپ 6 خيلي ماشين خوبيه. من اگه دوباره مي خواستم ماشين بگيرم V9 مي گرفتم، اگه نه بعد تيپ 6. (V9 هم فقط به خاطر تعليق عقبش كه خيلي بهتر از هاچ بك هست.

RafaelNadal
12 May 2010, 07:16 PM
پس با این حساب ماشینی با این رنج قیمت رو نه سایپا میزنه نه ایرانخودرو منظورم ماشینی جز 206 از نظر قیافه و ظاهره
آقا دستتون درد نکنه با این راهنمایی هاتون پس عشق است تیپ 6 دیگه

saeed616361
13 May 2010, 10:49 AM
پس با این حساب ماشینی با این رنج قیمت رو نه سایپا میزنه نه ایرانخودرو منظورم ماشینی جز 206 از نظر قیافه و ظاهره

با سلام
با مراجعه با این آدرس هم می توانی اطلاعات مفیدی در خصوص گیربکس اتومات بدست بیاری

http://www.tuningtalk.com/forum/206-al4-t19874-1035.html:icon_redf

pipo4713
13 May 2010, 05:47 PM

والا قرار بر این بود ریو اتوماتی هم وجود داشته باشه.. اما تا حالا من ندیدم... و فکر میکنم تا بخواد جا بیفته کلی وقت میگیره... قیمتش هم مثل اینکه 16 تومان برای فروش هست...

nikkor
14 May 2010, 10:56 PM
آقایون چرا دعوا میکنین چرا من بی نوا رو توشک میندازین ببینین اگه پول داشتم حتما زانتیا میخریدم نه 206 زپرتی ایرانخودرو من فقط ازتون سوال کردم که ایا 206 تیپ 6 بگیرم یا نه ایرانخودرو هم تیپ 5 نمیفروشه منم از ماشین دست 2 بیزارم وقتی بهم میگن دست 2 بخر انگاری ........... از صندق دارشم متنفرم حالا شما بگین تو این کلاس خودرو چی بگیرم ؟ بابا شما ها همش از گیر بکسش ایراد میگیرید چرا؟ آخرش خوبه یا نه؟ اگه خوبه چرا ازش بد میگین اگه بده پس چرا تولید میشه شما خودتون رو بزارین جای من که چیکار کنم؟بابا جان این ماشین رو هم دارم قسطی میخرم افتاد؟ این ماشین 18 تومنه با قسط برا من 19 تموم میشه اگه چیزی که تو این دو تا شرکت تولید میشه و میشه مثل 206 بهش رسید و اسپرتش کرد بهم بگین
آقا شما شرایطی ثبت نام کردید؟ من 19 فروردین اینترنتی ثبت نام کردم قرار بود 20 روزه تحویل بدن هنوز خبری نیست.
در ضمن یه سوال دیگه داشتم از محضر اساتید. دوستم تعریف می کرد که یه 206 تیپ 6 آورده بودن تعمیرگاه مدل 88 که گیرباکسش تقه می زد. بعد دیده بودن کارخانه نیم لیتر روغن توش ریخته. با این کیفیت ساخت ایرانخودرو من نگران هستم. آیا گیربکس اتومات گیج روغن داره یا با دیاگ میشه فهمید که سطح روغن گیربکس چقدره؟
با تشکر

RafaelNadal
15 May 2010, 10:01 AM
سلام آقایون چند تا سوال دیگه ایا لوازم تعمیراتی 206 مثل فیلتر هوا و این جور چیزا گرونه من جای دیدم که فیلتر هوا تیپ 6 رو زده بود 70 هزار تومن اول فکر کردم دارم اشتباه میبینم ولی بعد که دقیق دیدم دیدم که درسته ایا جددا این چنینه؟

m16586
17 May 2010, 12:45 PM
روغن گیربکس را در کیلومتر 105000 عوض کردم
در تعمیرگاه ایران خودرو شماره 2 شرق تهران
(به توصیه کارشناسان ایران خودرو که بهتره با توجه به حرکت درترافیک شدید تهران در 80000 تا عوض بشه)
البته درخواست من این بود که سرریز بشه چون یک مقدار دور بر گیربکس روغنی بود حدس میزدم که روغن کم شده باشه
3 لیتر روغن عوض کردند البته چون قوطی روغنش 2 لیتری هست به همین خاطر عملا 4 لیتر روغن برای شما فاکتور میکنند که 1 لیتر را داخل قوطی به شما بر میگردانند
قیمت روغن هر قوطی 2 لیتری مبلغ 38000 تومان جمعا 76000 تومن (یعنی میشه لیتری 19000 تومن)
هزینه تعویض 74746 ریال (7500 تومن)
نوع روغن ESSO AFT 4HP20AL4 ساخت آلمان
این هم عکسش:
http://irupload.ir/images/xz4vaq1y27rndvh6qlm.jpg
http://irupload.ir/images/23jgv1cm8jwifw6waht.jpg

pipo4713
17 May 2010, 02:45 PM
سلام
البته این مدلش هم هست که میشه این:
http://www.originalyadak.com/images/big/big_12713227858719.jpg

bartnbf
18 May 2010, 06:49 AM
آقا شما شرایطی ثبت نام کردید؟ من 19 فروردین اینترنتی ثبت نام کردم قرار بود 20 روزه تحویل بدن هنوز خبری نیست.
با تشکر

دوست عزیز سلام . می خواستم ببینم تا حالا ماشین شما رو تحویل دادن یا نه ؟ چون من 6 اردیبهشت ثبت نام کردم ولی تا حالا خبری نیست . قرار بود 20 روزه تحویل بدن .
سئوال دیگه من اینه ، گفتن بابت تاخیر 1 درصد جریمه پرداخت می کنیم . این یک درصد در روزه یا در ماه ؟ یعنی بابت هر روز تاخیره یک درصد که میشه حدود 193.000 تومان یا به ماه که میشه روزی 6225 تومان ؟

parsa s
18 May 2010, 07:08 AM
جريمه بايد به ماه باشه ديگه - يعني ساليانه 12 درصد

pipo4713
23 May 2010, 12:32 AM
[quote=m16586;821776]روغن گیربکس را در کیلومتر 105000 عوض کردم
در تعمیرگاه ایران خودرو شماره 2 شرق تهران
(به توصیه کارشناسان ایران خودرو که بهتره با توجه به حرکت درترافیک شدید تهران در 80000 تا عوض بشه)
البته درخواست من این بود که سرریز بشه چون یک مقدار دور بر گیربکس روغنی بود حدس میزدم که روغن کم شده باشه
3 لیتر روغن عوض کردند البته چون قوطی روغنش 2 لیتری هست به همین خاطر عملا 4 لیتر روغن برای شما فاکتور میکنند که 1 لیتر را داخل قوطی به شما بر میگردانند
قیمت روغن هر قوطی 2 لیتری مبلغ 38000 تومان جمعا 76000 تومن (یعنی میشه لیتری 19000 تومن)
هزینه تعویض 74746 ریال (7500 تومن)
نوع روغن ESSO AFT 4HP20AL4 ساخت آلمان

دوست عزیز شما قبلا هم روغن رو تعویض کرده بودید یا نه برای اولین بار بود!
و اینکه در این کیلومتر بالا آیا گیر بکس شما خلاصی پیدا کرده؟ یا به مشکلی برخورده توی این چند روز یا خیر مثل روز قبل و بهتر از قبل هم شده؟

توضیجات لازم رو لطفا بفرمایید. تشکر

nikkor
23 May 2010, 04:48 AM
دوست عزیز سلام . می خواستم ببینم تا حالا ماشین شما رو تحویل دادن یا نه ؟ چون من 6 اردیبهشت ثبت نام کردم ولی تا حالا خبری نیست . قرار بود 20 روزه تحویل بدن .
سئوال دیگه من اینه ، گفتن بابت تاخیر 1 درصد جریمه پرداخت می کنیم . این یک درصد در روزه یا در ماه ؟ یعنی بابت هر روز تاخیره یک درصد که میشه حدود 193.000 تومان یا به ماه که میشه روزی 6225 تومان ؟

من ماشینو امروز تحویل گرفتم. یعنی بعد از 40 روز. کلا تولید تیپ 6 کمتر از مدلهای دیگست و رنگ سفید هم چون مشتری بیشتر داره باعث تاخیر در تحویل میشه. البته در برنامه ریزی دقیق ایران خودرو شکی نیست.

m16586
23 May 2010, 03:38 PM
دوست عزیز شما قبلا هم روغن رو تعویض کرده بودید یا نه برای اولین بار بود!
و اینکه در این کیلومتر بالا آیا گیر بکس شما خلاصی پیدا کرده؟ یا به مشکلی برخورده توی این چند روز یا خیر مثل روز قبل و بهتر از قبل هم شده؟

توضیجات لازم رو لطفا بفرمایید. تشکر

این تعویض برای اولین بار بود
ضروری هم نبود میشد عوض نکرد حداقل 2 سال دیگه هم کار میکرد
با تغویض روغن هیچ تغییری نمیکنه و رفتارش مثل قبل هست فقط روزهای اول یک کم صدای ویز ویز که در حالت درگیر بودن در D , R می شنیدید کمتر میشه که اونهم بعد از چند روز مثل قبل میشه
خلاصی نداره گیربکس مثل قبله فقط بعضی اوقات در موارد نادر وقتی گیربکس خیلی داغ بشه که درجه آب هم به مدت طولانی نزدیک 100 درجه باشه موقع تغییر ناگهانی دنده از 2 به 1 به 2 (یعنی توی ترافیک که داما 1و2 میشه) تقه میزنه که بعضا شدیده که در این شرایط کلا بهتره در حالت دستی ماشین را هدایت کنید

خلاصه گول این نمایندگیهای فرصت طلب که بهتون توصیه میکنند هر 20 هزار تا روغن گیربکس عوض کنید را نخورید
بالای 100 هزار اونهم اگر تهران هستید و توی ترافیک رانندگی میکنید به تعویضش میشه فکر کرد والا نیازی نیست

arvin1
23 May 2010, 03:42 PM
من ماشینو امروز تحویل گرفتم. یعنی بعد از 40 روز. کلا تولید تیپ 6 کمتر از مدلهای دیگست و رنگ سفید هم چون مشتری بیشتر داره باعث تاخیر در تحویل میشه. البته در برنامه ریزی دقیق ایران خودرو شکی نیست.
به به مبارک باشه . :icon_excl
چه نیکو ماشین خریدین :icon_cool
ببخشید فضولی میکنم چطوری خریدید نقد یا...
انشاالله خدا قسمت ماهم بکنه :icon_wink

pipo4713
23 May 2010, 08:43 PM
این تعویض برای اولین بار بود
ضروری هم نبود میشد عوض نکرد حداقل 2 سال دیگه هم کار میکرد
با تغویض روغن هیچ تغییری نمیکنه و رفتارش مثل قبل هست فقط روزهای اول یک کم صدای ویز ویز که در حالت درگیر بودن در D , R می شنیدید کمتر میشه که اونهم بعد از چند روز مثل قبل میشه
خلاصی نداره گیربکس مثل قبله فقط بعضی اوقات در موارد نادر وقتی گیربکس خیلی داغ بشه که درجه آب هم به مدت طولانی نزدیک 100 درجه باشه موقع تغییر ناگهانی دنده از 2 به 1 به 2 (یعنی توی ترافیک که داما 1و2 میشه) تقه میزنه که بعضا شدیده که در این شرایط کلا بهتره در حالت دستی ماشین را هدایت کنید

خلاصه گول این نمایندگیهای فرصت طلب که بهتون توصیه میکنند هر 20 هزار تا روغن گیربکس عوض کنید را نخورید
بالای 100 هزار اونهم اگر تهران هستید و توی ترافیک رانندگی میکنید به تعویضش میشه فکر کرد والا نیازی نیست

من هم قبلا عوض کردم.. اما یه چند روزیه این موضوع ویز ویز به گوشم 1 2 باره میرسه و بعضی اوقات هم اصلا نیست و وجود نداره. خواستم ببینم برای شما خلاصی پیدا نکرده چونکه تو کیلومتری بالایی هست.
برای من هم خلاصی نداشته اما از اینکه پیش میاد باید ترسید:icon_eek:

شاد باشی

مبارکه
گوسفند رو بزن زمین و گوشتاشو بده کباب کنیم..
باهاش دوست باش اذیتت نکنه.:icon_cool

hm_fa_da
25 May 2010, 02:16 AM
سلام خدمت دوستان،

من حداقل 30-40 صفحه از اين تاپيک رو خوندم، ولي تعداد صفحات ديگه خيلي زياده ! :icon_twis

چند تا سوال دارم :
ما ميخوايم يه ماشين دنده اتومات تو رنج همين 206 تيپ 6 بگيريم، گزينه هاي نهايي براي انتخاب : پارس اتوماتيک، 206 اتوماتيک و ال 90 اتوماتيک ( شنيدم که توليد شده ولي مطمئن نيستم، قيمت حدود 17700 )

و اما معيارهاي من براي انتخاب ماشين، اين ماشين رو قراره بيشتر مادرم استفاده کنن، با اين حال من هم هر از چند گاهي ازش استفاده ميکنم، در کل اهل اسپرت کردن ماشين و لايي و تيک آف اين چيزا هم نيستم، بسيار هم طالب دنده اتومات !

يه ماشيني ميخوام که بي دردسر باشه ! يعني اگه ازش درست استفاده کنيم، الکي اذيت نکنه و هي دنبال تعميرش و خرج کردن نباشيم ...
به سر و صدا نيفتادن ماشين بعد از يه مدت هم برام مهمه ...
حالا با اين اوصاف؛ آيا 206 دنده اتومات انتخاب مناسبي هست ؟ با توجه به کيفيت حال حاضر 206 هاي توليدي ....

ضمن اينکه کسي ميدونه که اگه از شرايط پيش فروش يا فروش چند مرحله اي استفاده کنيم، بازهم ميتونيم آپشن هاي ايساکو رو روي ماشين انتخاب کنيم ؟ يعني با آپشن بخريم ... ؟
آپشن هاي مد نظر من هم کروز کنترل، يخچال و شايد سانروف ( هزينش چقدره ؟! ) هستن .
لاستيک هاي عقب رو هم حتماً 205 ميندازم .

ممنون بابت راهنمايي شما .

saeed616361
25 May 2010, 07:45 AM
يه ماشيني ميخوام که بي دردسر باشه ! يعني اگه ازش درست استفاده کنيم، الکي اذيت نکنه و هي دنبال تعميرش و خرج کردن نباشيم ...

با سلام
دوست من اگر واقعا به گفته بالا عمل می کنی 206 اتومات برات حرف نداره چون گیربکسش از دانش فنی بالایی برخورداره و هنوز ایران خودرو دستی درش نبرده لذا اگر باهاش مهربون باشی حالا حالا ها ماشینه مخصوصا که مادرت می خواهد ازاین خودرو استفاده کنه که دنده اتومات در تهران خستگی رانندگی رو براش یکسوم می کنه
در خصوص آپشن ها هرگز به ایرانخودرو سفارش نده چون تمام آپشنهایی رو که بیرون می تونی ببندی به سادگی به 2 تا سه برابر قیمت پات حساب می کنه و تاخیر در تحویل ماشین هم که خوب رو شاخش خواهد بود اگر به امضای من در پایین همین نوشته دقت کنی می بینی که من اکثر آپشن های لازمه را بستم و قیمت اونها رو هم ذکر کردم در خصوص بعضی از اپشنها مثلا کروز نمایندگی می گفت الان ندارم تو نوبت باش برام بیاد 180 هزار تومان من بیرون بستم 75 هزار تومان اصلی وآکبند (استوکش ارزونتره) در مورد خیلی هاش هم اصلا نمی دونند چی هست یا ندارن
اگر خواستی پی ام بده من میگم کجا آن آپشنها رو تهیه کنی در مورد قیمتهای ذکر شده فقط من پدال 5 سیمه را تقریبا گرانتر از جاهای دیگه بستم (منظور نمایندگی ها نیست اونا گرونترم میدن) بدلیل اینکه می خواستم آکبند باشه ولی استوکش 90الی 10 هزارتومنه
اگر اتومات گرفتی من کروز رو توصیه می کنم حتما ببند تو مسافرت حالشو می بری اگه اس دی گرفتی حتما سنسور دنده عقب رو ببند چون اصلا دید نداره لاستیک 205 و کارکیت موبایل ال سی دی تیپ بی وپدال 5سیمه رو بترتیب اولویت پیشنهاد می کنم

C.Haddock
25 May 2010, 10:48 AM
گزينه هاي نهايي براي انتخاب : پارس اتوماتيک، 206 اتوماتيک و ال 90 اتوماتيک ( شنيدم که توليد شده ولي مطمئن نيستم، قيمت حدود 17700 )

من شهریور پارسال چند تا پارس اتوماتیک تو نمانیدگی آپکو دیدم که برخلاف تبلیغهای آن زمان ایران خوردرو گیربکسش AL4 تیپترونیک نبود. اگه می خوای ثبت نام کنی مطمئن شو چه گیربکسی داره. من نزدیک به یکساله 206 اتوماتیک دارم و ازش راضیم. البته باید گفت که افت کیفیتش در برخی موارد مانند صندلیها غیر قابل گذشته. همزمان یکی از دوستانم پارس سفارشی گرفت که کیفیتش وحشتناکه: همانگی رنگ تریم افتضاح، صدای زیاد موتور و لرزش، تعویض سیلندر ترمز عقب در ماه سوم!!

RafaelNadal
25 May 2010, 01:09 PM
مبارکه نه داداش خلاصي نداره منم تاحالا عوض نکردم وقتيم سوال کردم از تعويض روغن منظورم روغن موتور بوده

اتفاقا بابام پارس سفارشی داره ماله 20 روز مونده به عیده صفر از کمپانی در اوردیم ماهه صاحب نمایندگی دوست جون جونی باباس وقتی گفتم ماشین نیاز به کار های اضافی مثلا ترمزش گفت نه این سفارشی جدیدا کلا با قدیمی ها فرق داره و ترمزشم مثل ای بی اس میخه

arvin1
25 May 2010, 01:43 PM

با سلام
دوست من اگر واقعا به گفته بالا عمل می کنی 206 اتومات برات حرف نداره چون گیربکسش از دانش فنی بالایی برخورداره و هنوز ایران خودرو دستی درش نبرده لذا اگر باهاش مهربون باشی حالا حالا ها ماشینه مخصوصا که مادرت می خواهد ازاین خودرو استفاده کنه که دنده اتومات در تهران خستگی رانندگی رو براش یکسوم می کنه
در خصوص آپشن ها هرگز به ایرانخودرو سفارش نده چون تمام آپشنهایی رو که بیرون می تونی ببندی به سادگی به 2 تا سه برابر قیمت پات حساب می کنه و تاخیر در تحویل ماشین هم که خوب رو شاخش خواهد بود اگر به امضای من در پایین همین نوشته دقت کنی می بینی که من اکثر آپشن های لازمه را بستم و قیمت اونها رو هم ذکر کردم در خصوص بعضی از اپشنها مثلا کروز نمایندگی می گفت الان ندارم تو نوبت باش برام بیاد 180 هزار تومان من بیرون بستم 75 هزار تومان اصلی وآکبند (استوکش ارزونتره) در مورد خیلی هاش هم اصلا نمی دونند چی هست یا ندارن
اگر خواستی پی ام بده من میگم کجا آن آپشنها رو تهیه کنی در مورد قیمتهای ذکر شده فقط من پدال 5 سیمه را تقریبا گرانتر از جاهای دیگه بستم (منظور نمایندگی ها نیست اونا گرونترم میدن) بدلیل اینکه می خواستم آکبند باشه ولی استوکش 90الی 10 هزارتومنه
اگر اتومات گرفتی من کروز رو توصیه می کنم حتما ببند تو مسافرت حالشو می بری اگه اس دی گرفتی حتما سنسور دنده عقب رو ببند چون اصلا دید نداره لاستیک 205 و کارکیت موبایل ال سی دی تیپ بی وپدال 5سیمه رو بترتیب اولویت پیشنهاد می کنم
من خودم چندین ماشین اتوماتیک روندم ولی تا بحال نداشتم ولی با شما موافقم 206 اتوماتیک حرف نداره . :icon_wink
ولی جدیدا این 206 های سفارشی همه آپشن ها رو داره با قیمت پایین تر و کیفیت بالاتر و بی درد سر .:icon_cool

سلام خدمت دوستان،

من حداقل 30-40 صفحه از اين تاپيک رو خوندم، ولي تعداد صفحات ديگه خيلي زياده ! :icon_twis

چند تا سوال دارم :
ما ميخوايم يه ماشين دنده اتومات تو رنج همين 206 تيپ 6 بگيريم، گزينه هاي نهايي براي انتخاب : پارس اتوماتيک، 206 اتوماتيک و ال 90 اتوماتيک ( شنيدم که توليد شده ولي مطمئن نيستم، قيمت حدود 17700 )

و اما معيارهاي من براي انتخاب ماشين، اين ماشين رو قراره بيشتر مادرم استفاده کنن، با اين حال من هم هر از چند گاهي ازش استفاده ميکنم، در کل اهل اسپرت کردن ماشين و لايي و تيک آف اين چيزا هم نيستم، بسيار هم طالب دنده اتومات !

حالا با اين اوصاف؛ آيا 206 دنده اتومات انتخاب مناسبي هست ؟ با توجه به کيفيت حال حاضر 206 هاي توليدي ....

ضمن اينکه کسي ميدونه که اگه از شرايط پيش فروش يا فروش چند مرحله اي استفاده کنيم، بازهم ميتونيم آپشن هاي ايساکو رو روي ماشين انتخاب کنيم ؟ يعني با آپشن بخريم ... ؟

با این شرایطی که فرمودید فقط v9 :icon_cool

m16586
25 May 2010, 03:32 PM
سلام خدمت دوستان،

چند تا سوال دارم :

206 اتوماتیک قابل مقایسه با اون مدل هایی که گفتید نیست و به لحاظ تکنولوژِی سرتره

M.D.
26 May 2010, 09:03 AM
سلام.
من یه تندر ثبت نام کردم ولی اولویت جادار بودنش از بین رفت و حالا به خاطر اتوماتیک بودن و راحتی بیشتر 206 تو فکر عوض کردنش افتادم. یه سوال در مورد ترمز تیپ 6 داشتم.
تو سایت ایران خودرو نوشته 4 chanel with 4 sensor - MK70 with EBD & EBA ولی قبلا شنیده بودم که EBD نداره.
از دوستانی که در این مورد اطلاعاتی دارن خواهشمندم لطفا دهند.
ممنون

ijabalameli
26 May 2010, 02:54 PM
سلام.
من يه تندر ثبت نام کردم ولي اولويت جادار بودنش از بين رفت و حالا به خاطر اتوماتيک بودن و راحتي بيشتر 206 تو فکر عوض کردنش افتادم. يه سوال در مورد ترمز تيپ 6 داشتم.
تو سايت ايران خودرو نوشته 4 chanel with 4 sensor - MK70 with EBD & EBA ولي قبلا شنيده بودم که EBD نداره.
از دوستاني که در اين مورد اطلاعاتي دارن خواهشمندم لطفا دهند.
ممنون

بله . خيالتون راحت باشه . 206 در تيپهاي 3 و 5 و 6 داراي سيستم تنظيم الکترونيکي نيروي ترمز يا EBD هست .

RafaelNadal
26 May 2010, 10:37 PM
راستی یه مطلب مهم آقا من شنیدم که 206 خیلی خرج داره راسته؟ این حرف یعنی در مورد ماشین صفر که از کارخونه بیرون میاد هم صدق میکنه؟مصرف این تیپ 6 توی هر 100 کیلومتر توجاده چنده؟تو سایت ایران خودرو که زده 5.5 درسته یعنی؟

arvin1
26 May 2010, 10:38 PM
بله . خيالتون راحت باشه . 206 در تيپهاي 3 و 5 و 6 داراي سيستم تنظيم الکترونيکي نيروي ترمز يا EBD هست .
راستی تو سایت نوشته که eba هم داره .

arvin1
26 May 2010, 10:41 PM
راستی یه مطلب مهم آقا من شنیدم که 206 خیلی خرج داره راسته؟ این حرف یعنی در مورد ماشین صفر که از کارخونه بیرون میاد هم صدق میکنه؟مصرف این تیپ 6 توی هر 100 کیلومتر توجاده چنده؟تو سایت ایران خودرو که زده 5.5 درسته یعنی؟
والا 206 دیگه امتحانشو پس داده ما تیپ 5 داریم تا بحال فقط پول روغن . بنزین . کارواش . لاستیک . و بعضی اوقات دیاگ براش خرج کردیم تاره 84 هم هست .

M.D.
27 May 2010, 08:10 AM
راستی تو سایت نوشته که eba هم داره .

بله همونطور که گفتم تو سایت ایران خودرو نوشته 4 chanel with 4 sensor - MK70 with EBD & EBA ولی با توجه به اینکه یه چیزی میگن یه چیزی میشنویم، شک داشتم

Saliary
27 May 2010, 09:59 AM
206 تیپ 6 تا 20 تومن بهترین دنده اتومتیک هست. اگر حوصله تعمیرگاه و صروصداهای اضافی رو ندارید بهترین انتخواب همینه.

در مورد سوال hm_fa_da (http://www.phalls.com/member.php?u=48381) باید عرض کنم که اگر از آپکو خرید کنید میتونید تمام آپشن ها رو هنگام خرید سفارش بدید.

قیمت سانروف حدود 400 تا 500 تومن - کروز کنترل حدود 200 تومن - هندزفری با بلوتوث و سنسور دنده عقب هم بترتیب 150 - 80 هزار تومن.

206 تیپ 6 ترمزهاش کامله یعنی ABS - EBD - EBA داره.

M.D.
27 May 2010, 10:06 AM
206 تیپ 6 تا 20 تومن بهترین دنده اتومتیک هست. اگر حوصله تعمیرگاه و صروصداهای اضافی رو ندارید بهترین انتخواب همینه.

در مورد سوال hm_fa_da (http://www.phalls.com/member.php?u=48381) باید عرض کنم که اگر از آپکو خرید کنید میتونید تمام آپشن ها رو هنگام خرید سفارش بدید.

قیمت سانروف حدود 400 تا 500 تومن - کروز کنترل حدود 200 تومن - هندزفری با بلوتوث و سنسور دنده عقب هم بترتیب 150 - 80 هزار تومن.

از پاسختون ممنونم. آیا این سانروف از نظر کیفیت و آب بندی و ایمنی خوب هست؟ کلیدش رو کجا میذارن؟

Saliary
27 May 2010, 10:54 AM
از پاسختون ممنونم. آیا این سانروف از نظر کیفیت و آب بندی و ایمنی خوب هست؟ کلیدش رو کجا میذارن؟

بله از نظر کیفیت خوبه و تحت پشتیبانی و ضمانت خود شرکت آپکو قرار داره.

کلید open/close هم روی خود سانروف قرار داره و قابلیت تنظیم و memory داره که با روشن کردن خودرو همیشه به اندازه ای معین میتونه خود به خود باز بشه و با خاموش کردن خود به خود بسته بشه.

در کل بهتر از سانروف هایی هست که در فروشگاه های اسپرت فروش میشه. چون واقعا غیر قابل اعتماده.

موفق باشید!

saeed616361
27 May 2010, 12:53 PM

قیمت سانروفش مناسبه اما مابقی تجهیزات رو قیمتش تو امضا من هست میتونین مقایسه کنید

bartnbf
28 May 2010, 05:12 AM
سلام . دوستان دیروز ماشینم رو تحویل گرفتم یعنی دقیقا 30 روزه تحویل دادند . با پلاک . خیلی برام عجیب بود !! :icon_ques
چند تا سئوال داشتم .
یکی اومد که این دنده آتوماتش رو توضیح بده گفت همیشه و در همه حال موقع تعویض دنده ها مثلا از D به N یا از D به دستی باید پات رو ترمز باشه . این یعنی همش باید پشت چراغ قرمز وقتی می خوام خلاص کنم یک بار ترمز بگیرم بعد بزنم N . در صورتی که رانندگی یکی از دوستامو که دیده بودم برای عوض کردن از این حالتها هیچ کاری نمی کرد و فقط دنده رو میبرد تو N یا برعکس . می خواستم بدونم که کدوم روش صحیح است ؟

faraz64
28 May 2010, 10:26 AM
سلام . دوستان دیروز ماشینم رو تحویل گرفتم یعنی دقیقا 30 روزه تحویل دادند . با پلاک . خیلی برام عجیب بود !! :icon_ques
چند تا سئوال داشتم .
یکی اومد که این دنده آتوماتش رو توضیح بده گفت همیشه و در همه حال موقع تعویض دنده ها مثلا از D به N یا از D به دستی باید پات رو ترمز باشه . این یعنی همش باید پشت چراغ قرمز وقتی می خوام خلاص کنم یک بار ترمز بگیرم بعد بزنم N . در صورتی که رانندگی یکی از دوستامو که دیده بودم برای عوض کردن از این حالتها هیچ کاری نمی کرد و فقط دنده رو میبرد تو N یا برعکس . می خواستم بدونم که کدوم روش صحیح است ؟

دوست من بدون گرفتن ترمز هم می تونی این کارو انجام بدی اما با گرفتن ترمز شما از تقه زدن جلوگیری می کنی که خوب مطمئنا در طولانی مدت باعث اسیب رسیدن به گیربکس میشه.
در کل چیزی که تو خود دفترچه اکثر ماشین های اتومات تاکید شده اینه که زمانی که به هر دلیلی دنده رفت رو n برا برگردوندن به D حتما دور موتور رو حداقل باشه و حرفی در مورد سرعت و یا ایست کامل کامل زده نشده جز برای رفتن به P که حتما باید توقف کامل باشه وگرنه گیربکستون پیاده میشه :icon_arro

pipo4713
29 May 2010, 12:00 PM
چند تا سئوال داشتم .

حرف فراز صحیح هستش یکی دیگر از دلایلی که باید حتما پات روی ترمز باشه برای جابجایی دنده از D به N , و یا به R و یا بلعکس اینکه به دسته موتور های شما فشاری وارد نشه و یا اینکه اگر شما در وضیعت سختی هستین مانند فاصله کم بین ماشین شما و ماشین های جلو و یا عقب باعث برخورد کردن 2 ماشین نشه...!
کار سختی هم نیست... شما پشت چراغ قرمز قرار گرفتید و ایست کردید پاتون رو روی ترمز نگه دارید و بعد از اینکه فکر کردید تایم چراغ زیاد هست و یا حال نگه داشتن ترمز رو دیگه ندارید در N قرار دهید و دستی رو بکشید... و بعدش برای اینکه عکس العمل زودتری داشته باشید دوباره اینکه رو انجام داده و در D قرار دهید..
در ضمن اگر خواستین از D به M ببرید احتیاجی به اینکه پای شما روی ترمز قرار بگیره نیست.. چون در هر صورت شما دارید مدل دنده رو تغییر میدهید.!

M.D.
30 May 2010, 09:20 AM
در ضمن اگر خواستین از D به M ببرید احتیاجی به اینکه پای شما روی ترمز قرار بگیره نیست.. چون در هر صورت شما دارید مدل دنده رو تغییر میدهید.!

یعنی میشه تو حرکت با هر سرعتی دنده رو از D به M یا بلعکس برد؟ مشکلی برای گیربکس نداره؟

m16586
30 May 2010, 10:04 AM
یعنی میشه تو حرکت با هر سرعتی دنده رو از D به M یا بلعکس برد؟ مشکلی برای گیربکس نداره؟

مشکلی نداره و براحتی امکانپذیره
اصلا برای همین کار درست شده

pipo4713
30 May 2010, 03:37 PM

یه بار امتحان کنید .. ضرر نداره...

M.D.
31 May 2010, 09:52 AM
يه بار امتحان کنيد .. ضرر نداره...

من هنوز در مرحله تحقيق هستم و هنوز اقدام براي خريد يا پيش خريد نکردم (قبلا گفتم که يه تندر ثبت نام کردم که تصميم دارم ردش کنم و تيپ 6 بگيرم).
يه سوال درگه تو سايت ايران خودرو يه سري 206 تيپ 6 سفارشي هست که حدود 800 تومن از معموليش گرونتره. چه چيزايي داره که سفارشي شده؟

Saliary
31 May 2010, 12:16 PM
من هنوز در مرحله تحقيق هستم و هنوز اقدام براي خريد يا پيش خريد نکردم (قبلا گفتم که يه تندر ثبت نام کردم که تصميم دارم ردش کنم و تيپ 6 بگيرم).
يه سوال درگه تو سايت ايران خودرو يه سري 206 تيپ 6 سفارشي هست که حدود 800 تومن از معموليش گرونتره. چه چيزايي داره که سفارشي شده؟

صندلی چرم - کروز کنترل - یخچال - رنگ قطعات دکوراتیو(چوب یا طرح فلز) و این جور خرت و پرت ها...

amingzj
31 May 2010, 12:26 PM
صندلی چرم - کروز کنترل - یخچال - رنگ قطعات دکوراتیو(چوب یا طرح فلز) و این جور خرت و پرت ها...
کروز و یخچال ندارند .

Saliary
31 May 2010, 07:42 PM
البته تمام این امکانات رفاهی هستند و از لحاظ فنی خودرو هیچ فرقی نمیکنه.
در مدل سفارشی تنها یک سری Option ها به خودرو اضافه میشه. در واقع امکانات داخلی تا حدی ارتقا داده میشه همین.

babak_n70
1 June 2010, 09:37 PM
سلام دوستان خوب من.یه گل دارم که سه ماهه تحویل گرفتم و برام ۱۹ تومن تموم شده.در حال حاضر بشدت ازش ناراضی هستم.میخواستم شرایطی یه اوانته بگیرم که متاسفانه اتفاقاتی افتاد که باعث شد از خرید ماشین قسطی کاملا منصرف شم.اینو واسه فروش گذاشتم تو همشهری و ۶۰۰۰تا کارکرده.فمر میکنم ۱۶.۵ فروش بره.
با توجه به اینکه بیش از ۵ سال یه ۲۰۶ تیپ دو داشتم و ازش راضی بودم به ناچار و بخاطر بی پولی نهایتا میتونم بین ۵۰۰ تا ۱ میلیون روی پول گل بزارم و تنها گزینه ی مورد پسندم تیپ ۶ه.این چند روزه تمام پستهای این تاپیک رو خوندم و متاسفانه متوجه شدم که اکثر گیربکسهای تیپ ۶ ممکنه اذیت کنند!!!و دو دل شدم.از طرفی گزینه ی دیگری هم برای انتخاب ندارم.
حالا سوال من اینه:با توجه به کیفیت تیپ ۶ های جدید ایا پشیمون نمیشم که گل رو با این همه ضرر بدم و یه تیپ ۶ کم کارکرد ۸۸ بگیرم که افتشو کرده باشه و پول زیادی نخوام روش بزام؟!!!!جواب این سوال خیلی برام مهمه چون تا وقتی که پولم به اوانته برسه میخوام نگهش دارم.نمیحوام دوباره و با تصمیم غلط سرخوردگیم چند برابر بشه.به هیچ قیمتی هم حاضر نیستم که این گل رو نگه دارم.
خواهشا همه دوستان کمکم کنید وهر پیشنهادی دارید و فکر میکنید درسته بهم بدید.
ممنون

amingzj
1 June 2010, 10:38 PM
سلام دوستان خوب من.یه گل دارم که سه ماهه تحویل گرفتم و برام ۱۹ تومن تموم شده.در حال حاضر بشدت ازش ناراضی هستم.میخواستم شرایطی یه اوانته بگیرم که متاسفانه اتفاقاتی افتاد که باعث شد از خرید ماشین قسطی کاملا منصرف شم.اینو واسه فروش گذاشتم تو همشهری و ۶۰۰۰تا کارکرده.فمر میکنم ۱۶.۵ فروش بره.
با توجه به اینکه بیش از ۵ سال یه ۲۰۶ تیپ دو داشتم و ازش راضی بودم به ناچار و بخاطر بی پولی نهایتا میتونم بین ۵۰۰ تا ۱ میلیون روی پول گل بزارم و تنها گزینه ی مورد پسندم تیپ ۶ه.این چند روزه تمام پستهای این تاپیک رو خوندم و متاسفانه متوجه شدم که اکثر گیربکسهای تیپ ۶ ممکنه اذیت کنند!!!و دو دل شدم.از طرفی گزینه ی دیگری هم برای انتخاب ندارم.
حالا سوال من اینه:با توجه به کیفیت تیپ ۶ های جدید ایا پشیمون نمیشم که گل رو با این همه ضرر بدم و یه تیپ ۶ کم کارکرد ۸۸ بگیرم که افتشو کرده باشه و پول زیادی نخوام روش بزام؟!!!!جواب این سوال خیلی برام مهمه چون تا وقتی که پولم به اوانته برسه میخوام نگهش دارم.نمیحوام دوباره و با تصمیم غلط سرخوردگیم چند برابر بشه.به هیچ قیمتی هم حاضر نیستم که این گل رو نگه دارم.
خواهشا همه دوستان کمکم کنید وهر پیشنهادی دارید و فکر میکنید درسته بهم بدید.
ممنون
به نظر من شما گل رو بفروش حتما !!
چون دل چرکینت کرده دیگه روی اعصابته همش

در مورد تیپ 6 هم به نظر من از این شرایط 4 چکی یا حتی 1 چکی استفاده کن و 9تومن پول ماشین رو بده و تحویل بگیر و حالش رو ببر
در مورد گیربکس هم خیالت راحت من چند تا از دوستانم توی دانشگاه گرفتن و هیچ مشکلی نداره و دوستان دیگری هم همینجا هستند که یکی دو ماهه ماشین رو گرفتند و همگی راضی اند خدا رو شکر .

babak_n70
1 June 2010, 11:05 PM
ممنون.خب مساله اینجاست که من دوباره نمیخوام نو بخرم و کلی ضرر فروشش رو بدم.به نظر شما خرید یه ۸۸ کم کارکرد از همشهری ریسکه؟؟
.ضمنا فکر کنم گلم خیلی بدتر از اون چیزی که فکر میکردم فروش بره

amingzj
1 June 2010, 11:12 PM
ممنون.خب مساله اینجاست که من دوباره نمیخوام نو بخرم و کلی ضرر فروشش رو بدم.به نظر شما خرید یه ۸۸ کم کارکرد از همشهری ریسکه؟؟
.ضمنا فکر کنم گلم خیلی بدتر از اون چیزی که فکر میکردم فروش بره
در مورد گل درست فکر میکنید !!
باید حالا حالاها برای فروشش با قیمت خوب وقت بگذارید مگر اینکه زیر قیمت بدید که ضرر میکنید .

والا خرید تیپ 6 کارکرده ریسک هستش چون مشخص نیست صاحب قبلیش اتومات سوار بوده یا نه ( اشنا به ماشین اتومات ) ولی باز هم میتونید کم کارکرد سالمش رو پیدا بکنید
همیشه ماشین سالم و کم کارکرد هر مدلی پیدا میشه اما باید وقت گذاشت .

pouya_yz
2 June 2010, 12:06 AM
متاسفانه متوجه شدم که اکثر گیربکسهای تیپ ۶ ممکنه اذیت کنند!!!و دو دل شدم.

دوست عزیز باید توجه کرد که هر قطعه مکانیکی ممکنه خراب بشه حتی گیربکس این ماشین یا حتی اتومبیلهای دیگر اما دراین تاپیک بیشتر به ضعف ها توجه میشه .

به عقیده من که حدود یک ساله اتومات دارم و دوستم هم اتومات داره گیربکس 206 فوق العاده پیشرفته است اما چون در دسته اتومبیل کوچک شهری (اتومبیل ارزان) قرار داره عملکرد گیربکس آن گاهی با ضعف هایی روبروست که چون همه آنها اینطور هستند لذا یک ایراد به حساب نمیاد .

اکثر ماها از نظر نرمی و دنبه بودن تعویض دنده ها ممکنه مزدا 3 یا مگان یا ... را مد نظر قرار بدیم که همین موضوع باعث مطرح شدن سوالات زیاد و یا شک نسبت به عملکرد گیربکس اتومات 206 میشه
در حالیکه باید عملکرد این اتومات را در حد و اندازه خودش سنجید نه با مزدا و آزرا و کمری که دراین صورت راضی کننده خواهد بود .

بعنوان مثال گاهی با تعویض بعضی از دنده ها تکان خیلی نرم و کوچکی احساس میشه که من هرگز در مزدا 3 چنین چیزی ندیدم تا جایی که قصد فروش ماشین و توهم خرابی به سرم زد اما وقتی با v9 دوستم دور زدم دیدم آن هم دقیقا به همین شکل است و ذات این گیربکس بعلت ارزان بودن کلاس آن (کلاس شهری) با ضعف هایی در خیلی نرم عوض کردن دنده ها ویا بعضی وقتها کوبیدن بعضی دنده ها همراه است که دلیلی بر خرابی نیست و حتی در مدل صفر کیلومتر هم وجود داره.

(البته این را ذکر کنم که شما ممکنه در هر هفته شاید 2 - 3 مورد عجیب بشرح بالا ببینید)

اما چیزی که جالبه بغیر از دوستانی که گیربکس را پیاده کرده اند :icon_cool بقیه دوستان با وجود برخی ضعف ها ضمن تائید پیشرفته بودن آن "خر کار " بودن گیربکس 206 را هم تائید می کنند.

babak_n70
2 June 2010, 12:33 AM
بنظر شما کسی که تو همشهری اگهی میده برای فروش یه تیپ 6 کم کارکرد مدل 88 چند درصد ممکنه بخاطر نارضایتی از عملکرد گیربکسش باشه؟میترسم بندازن بهم .اخه من تا بحال تجربه ی هیچ اتوماتی رو نداشته ام

bartnbf
2 June 2010, 06:21 AM
سلام دوستان . ماشینمو چند روزه تحویل گرفتم 206V9. تو این مدت هر روز فقط یک ساعتی باهش دور زدم و همه چی خوب بود تا دیروز که مجبور شدم از ساعت 4 تا 8 شب همش تو شهر و ترافیک و این طور جاها باشم و تمام مدت هم سیستم تهویه رو 21 روشن بود و این ساعتهای آخر چیزی که عجیبه اینه که بعضی اوقات مثلا پشت چراغ قرمز ترمز میگرفتم ماشین به سختی ایست میکرد و نزدیک بود بخوره به ماشین جلویی یک طوری که انگار سیستم ترمز خوب کار نمیکرد ولی فقط گاهی اوقات اینطوری بود این میتونه از چی باشه ؟ آیا ربطی به کولر داره ؟ چون احساس کردم وقتی خاموشه همه چیز بهتره .
در ضمن در همین ساعتهای آخر ماشین یک لش به تمام معنا شده بود !! و مثلا وقتی بعد از سبز شدن چراغ می خواستم راه بیفتم اصلا انگار نه انگار که پام تا ته روی گازه . خودش آروم آروم شروع به حرکت میکرد یک طوری که انگار با یک دنده سنگین داری حرکت میکنی مثلا داری با 3 یا 2 حرکت میکنی و کلی طول میکشید تا دور بگیره . این میتونه از چی باشه ؟
ممنون میشم پاسخ بدین و منو از نگرانی در بیارین

RafaelNadal
2 June 2010, 12:44 PM
بابک جان از من به عنوان یک برادر بهت نصیحت میکنم که هرگز ماشین دست دو نگیری حتی اگه 2 ماه پیش از کارخونه اومده باشه چون تو که نمیدونی طرف باهاش چیکار کرده مخصوصا اتومات هارو میخوای بگیری یه V8صندق دار بگیر که موتورش عالیه (16v 1600) , فقط دندش دستیه سیستم تعلیقشم از گل نرمترو بهتره من این حرفمو که درمورد نوبودن گفتم تجربه کردم اونم نه ماشین سواری بلکه کامیون صفر کیلومتر DAFماشین 1 ماه بود که کار کرده بود و شاید زورکی 1000 کیلومتر رفته بود بعد جند ماه موتورش به صدا و خرابی افتاد وقتی بردیم تعمیر تعمیر کاره گفت داداش بات ماشین چیکار کردی؟گفتم چطور گفت موتورش جر خورده و ماشین رو با کلی ضرر فروختیم داداشی نخر ماشین دسته دوم

simbaleo
3 June 2010, 12:07 AM
سلام دوستان . ماشینمو چند روزه تحویل گرفتم 206V9. تو این مدت هر روز فقط یک ساعتی باهش دور زدم و همه چی خوب بود تا دیروز که مجبور شدم از ساعت 4 تا 8 شب همش تو شهر و ترافیک و این طور جاها باشم و تمام مدت هم سیستم تهویه رو 21 روشن بود و این ساعتهای آخر چیزی که عجیبه اینه که بعضی اوقات مثلا پشت چراغ قرمز ترمز میگرفتم ماشین به سختی ایست میکرد و نزدیک بود بخوره به ماشین جلویی یک طوری که انگار سیستم ترمز خوب کار نمیکرد ولی فقط گاهی اوقات اینطوری بود این میتونه از چی باشه ؟ آیا ربطی به کولر داره ؟ چون احساس کردم وقتی خاموشه همه چیز بهتره .
در ضمن در همین ساعتهای آخر ماشین یک لش به تمام معنا شده بود !! و مثلا وقتی بعد از سبز شدن چراغ می خواستم راه بیفتم اصلا انگار نه انگار که پام تا ته روی گازه . خودش آروم آروم شروع به حرکت میکرد یک طوری که انگار با یک دنده سنگین داری حرکت میکنی مثلا داری با 3 یا 2 حرکت میکنی و کلی طول میکشید تا دور بگیره . این میتونه از چی باشه ؟
ممنون میشم پاسخ بدین و منو از نگرانی در بیارین
مشکل ترمز: روشن کردن کولر خلا بوستر ترمز رو کم میکنه، حس شما درست بوده، ترمز با کولر ضعیفتره، ولی نه تا حدی که بخوری به ماشین جلویی! شاید ترمزش هنوز دستتون نیومده.

مشکل حرکت: یکی از دلایلش داغ شدن هوای محفظه موتور بدلیل کار کردن کولر در حالت درجا بوده، هوای داغ توسط هواکش موتور که پشت چراغ جلو سمت رانندس مکش میشده و همونطور که میدونیم راندمان احتراق رو پایین میاره و شتاب افت میکنه، از این نظر ورژنهای 7.4.4 خیلی بهتر بودن، چون هوا رو از داخل گلگیر مکش میکردن و با محفظه موتور کاری نداشتن. دلیل مربوط به گیربکسش رو نظر نمیدم، کل تجربه 206 اتوماتیک روندن من 10 دقیقه نمیشه!

mortezagipsy
3 June 2010, 12:56 AM
روشن کردن کولر خلا بوستر ترمز رو کم میکنه
شهريار خان، از اين ورا ؟ :icon_arro
چرا كولر خلا بوستر ترمز رو مي كاهد ؟ :icon_razz

pipo4713
3 June 2010, 10:41 AM
با این وضع 160 لیتر برای 3ماه تابستان فکر کنم کم کم باید بفروشیم یه موتور کولر آبی بخریم همینطوریش پول بنزین آزاد میدیم دیگه خدا میدونه بقیش چی میشه...!
ماشاالله هم کولر خوب جواب میده هم ماشین...هم بنزین خورش ملسه..!

simbaleo
3 June 2010, 10:49 AM
شهريار خان، از اين ورا ؟ :icon_arro
چرا كولر خلا بوستر ترمز رو مي كاهد ؟ :icon_razz
سلام

چون بوستر خلا خودشو از منیفولد میگیره، روشن کردن کولر خلا منیفولد رو کاهش میده و به طبع اون خلا بوستر کاهش پیدا میکنه.

mortezagipsy
3 June 2010, 12:38 PM
خوب مي دونم خلا شو از منيفولد مي گيره، سوال اينه كه چرا خلا منيفولد به واسطه ي كاركرد كمپرسور كولر كم مي شه ؟

simbaleo
3 June 2010, 07:38 PM
خوب مي دونم خلا شو از منيفولد مي گيره، سوال اينه كه چرا خلا منيفولد به واسطه ي كاركرد كمپرسور كولر كم مي شه ؟
خودمم دقیق نمیدونم چرا، ولی بیشتر بخاطر تغییر زاویه پدال گاز و احتمالا تغییر آوانس یا ریتارد ماشین این اتفاق میافته.

babak_n70
3 June 2010, 09:23 PM
سلام دوستان من امروز يه يک ساعتي در ترافيک با يه تيپ 6 رانندگي کردم.واقعا تجريه ي لذت بخشي بود.قصد دارم بعد از تعطيلات يه صفرشو بخرم.ايني که باهاش روندم 12 تا کارکرده بود و ميخواستم بخرمش ولي بعد تصميمم عوض شد و الان ميخوام صفرشو بخرم.ايني که سوار شدم عملکرد گيربکس قابل قبولي داشت و غير از لگد دو به يک خيلي روون بود.فقط يه مشکلي داشت .اين ماشين دير به پدال گاز جوب ميداد و با تاخير شتاب و حرکت اوليه اش رو شروع میکرد انگار پدال گازش خنگ بود و چند ثانيه بعد ميفهميد که داري براش تخته گاز رو ميگيري و دير عکس العمل نشون ميداد.البته امروز روز بسيار گرمي بود و کولر رو روي درجه سه گذاشته بودم ولي کلا خيلي با تيپ شيش حال کردم.فقط ميخوام بدونم نوش رو هم بگيرم همين جوره يا عملکرد بهتري داره؟
میخوام بلافاصله بعد از خرید گازشو پنج سیمه کنم.اینکار چقدر تو کیفیت شتاب گیری و خنگی پدال گاز کمک میکنه؟البنه lcd تایپ b هم که دیکه میگیرم که بشه یه اتول توپ و راحت باب تهران.
بعد از شیش سال تیپ دو سواری و سه ماه گل سواری در کل فهميدم که من اصولا يه 206 سوارم و بيخود پول و سرمايه و اعصابم رو بروي اون گل پژمرده گذاشتم و سه ماه زجرش رو تحمل کردم.

mortezagipsy
4 June 2010, 12:46 AM
البته امروز روز بسيار گرمي بود و کولر رو روي درجه سه گذاشته بودم
تيپ 6 البته درجه ي 3 نداره .. :icon_surp
بله من هم دوباره بخوام بگيرم تيپ 6 يا V9 مي گيرم. صرف نظر از دردسرهاي اتوماتيك ماشين باحاليه. :icon_cool

bartnbf
4 June 2010, 07:57 AM
سلام دوستان من امروز يه يک ساعتي در ترافيک با يه تيپ 6 رانندگي کردم.واقعا تجريه ي لذت بخشي بود.قصد دارم بعد از تعطيلات يه صفرشو بخرم.ايني که باهاش روندم 12 تا کارکرده بود و ميخواستم بخرمش ولي بعد تصميمم عوض شد و الان ميخوام صفرشو بخرم.ايني که سوار شدم عملکرد گيربکس قابل قبولي داشت و غير از لگد دو به يک خيلي روون بود.فقط يه مشکلي داشت .اين ماشين دير به پدال گاز جوب ميداد و با تاخير شتاب و حرکت اوليه اش رو شروع میکرد انگار پدال گازش خنگ بود و چند ثانيه بعد ميفهميد که داري براش تخته گاز رو ميگيري و دير عکس العمل نشون ميداد.البته امروز روز بسيار گرمي بود و کولر رو روي درجه سه گذاشته بودم ولي کلا خيلي با تيپ شيش حال کردم.فقط ميخوام بدونم نوش رو هم بگيرم همين جوره يا عملکرد بهتري داره؟
میخوام بلافاصله بعد از خرید گازشو پنج سیمه کنم.اینکار چقدر تو کیفیت شتاب گیری و خنگی پدال گاز کمک میکنه؟البنه lcd تایپ b هم که دیکه میگیرم که بشه یه اتول توپ و راحت باب تهران.
بعد از شیش سال تیپ دو سواری و سه ماه گل سواری در کل فهميدم که من اصولا يه 206 سوارم و بيخود پول و سرمايه و اعصابم رو بروي اون گل پژمرده گذاشتم و سه ماه زجرش رو تحمل کردم.

دوست عزیز دقیقا منم وضع شما رو دارم و ماشین بعد از اینکه مثلا پشن چراغ قرمز موندی و می خوای حرکت کنی اصلا به پدال گاز جواب نمیده و یواش یواش حرکتشو شروع میکنه و چند بار حتی ماشین های پشتی شاکی شده بودند !! منم می خوام ببینم آیا زدن گاز ÷نج سیمه تاثیری داره یا نه ؟

Masoud 206-16v
4 June 2010, 10:30 AM
با تعویض پدال 206 اتوماتیک شما از خنگی و گیجی 206 نجات پیدا میکنید و همینطور ،میتونید آپشن لیمیتر رو هم داشته باشید(البته با خرید دسته کروز با لیمیتر).
من که راضیم و خیلی سریع به خواسته شما این پدال جواب میده،مطمئنا با تعویض پشیمون نمیشید.

pouya_yz
4 June 2010, 08:58 PM
اين ماشين دير به پدال گاز جوب ميداد و با تاخير شتاب و حرکت اوليه اش رو شروع میکرد انگار پدال گازش خنگ بود و چند ثانيه بعد ميفهميد که داري براش تخته گاز رو ميگيري و دير عکس العمل نشون ميداد.

میخوام بلافاصله بعد از خرید گازشو پنج سیمه کنم.اینکار چقدر تو کیفیت شتاب گیری و خنگی پدال گاز کمک میکنه؟

دوست عزیز من هم تابستان گذشته همین مشکل را با کولر روشن و خاموش داشتم و واقعا داشتم دیوانه میشدم . الان گاز میدادی فردا ماشین راه می افتاد . پیش خودم میگفتم پشت سری ها فکر می کنند با یک نا راننده (اتومات سوار) طرف هستند .

نهایتا همین موضوع باعث شد نزدیک 200 هزار تومان پیاده شدیم ولی واقعا عکس العمل ماشین عوض شد و تاخیر از بین رفت .

الان دیگه گاز دادن لذت بخش هم هست . اگه خریدی و تاخیر داشت در مورد پدال 5 سیمه شک نکن.

babak_n70
4 June 2010, 09:02 PM
ممنون میخوام تا خریدن پدالشو پنج سیمه کنم.یه جای راحت و سریع و مطمعن در غرب تهران معرفی کنید لطفا.

hamed_mo
4 June 2010, 09:55 PM
سلام دوستان من امروز يه يک ساعتي در ترافيک با يه تيپ 6 رانندگي کردم.واقعا تجريه ي لذت بخشي بود.قصد دارم بعد از تعطيلات يه صفرشو بخرم.ايني که باهاش روندم 12 تا کارکرده بود و ميخواستم بخرمش ولي بعد تصميمم عوض شد و الان ميخوام صفرشو بخرم.ايني که سوار شدم عملکرد گيربکس قابل قبولي داشت و غير از لگد دو به يک خيلي روون بود.فقط يه مشکلي داشت .اين ماشين دير به پدال گاز جوب ميداد و با تاخير شتاب و حرکت اوليه اش رو شروع ميکرد انگار پدال گازش خنگ بود و چند ثانيه بعد ميفهميد که داري براش تخته گاز رو ميگيري و دير عکس العمل نشون ميداد.البته امروز روز بسيار گرمي بود و کولر رو روي درجه سه گذاشته بودم ولي کلا خيلي با تيپ شيش حال کردم.فقط ميخوام بدونم نوش رو هم بگيرم همين جوره يا عملکرد بهتري داره؟
ميخوام بلافاصله بعد از خريد گازشو پنج سيمه کنم.اينکار چقدر تو کيفيت شتاب گيري و خنگي پدال گاز کمک ميکنه؟البنه lcd تايپ b هم که ديکه ميگيرم که بشه يه اتول توپ و راحت باب تهران.
بعد از شيش سال تيپ دو سواري و سه ماه گل سواري در کل فهميدم که من اصولا يه 206 سوارم و بيخود پول و سرمايه و اعصابم رو بروي اون گل پژمرده گذاشتم و سه ماه زجرش رو تحمل کردم.

دوست عزيز دقيقا منم وضع شما رو دارم و ماشين بعد از اينکه مثلا پشن چراغ قرمز موندي و مي خواي حرکت کني اصلا به پدال گاز جواب نميده و يواش يواش حرکتشو شروع ميکنه و چند بار حتي ماشين هاي پشتي شاکي شده بودند !! منم مي خوام ببينم آيا زدن گاز ÷نج سيمه تاثيري داره يا نه ؟

دوست عزيز من هم تابستان گذشته همين مشکل را با کولر روشن و خاموش داشتم و واقعا داشتم ديوانه ميشدم . الان گاز ميدادي فردا ماشين راه مي افتاد . پيش خودم ميگفتم پشت سري ها فکر مي کنند با يک نا راننده (اتومات سوار) طرف هستند .

نهايتا همين موضوع باعث شد نزديک 200 هزار تومان پياده شديم ولي واقعا عکس العمل ماشين عوض شد و تاخير از بين رفت .

الان ديگه گاز دادن لذت بخش هم هست . اگه خريدي و تاخير داشت در مورد پدال 5 سيمه شک نکن.

در پاسخ به اين مورد بايد بگم که من توي اين 5سال رانندگي با اين ماشين، بطور 100% ميتونم بگم هروقت بنزين معمولي زدم اين جوري شده ولي بعد از استفاده از بنزين سوپر مشکل مرتفع شده و نياز به تعويض پدال و... هم نيست:icon_cool

pouya_yz
5 June 2010, 01:22 PM
ممنون میخوام تا خریدن پدالشو پنج سیمه کنم.یه جای راحت و سریع و مطمعن در غرب تهران معرفی کنید لطفا.

البته صبر کنید . اگه مشکل داشتید پدال را عوض کنید . چون دوست من با پدال فابریک 4 سیمه اصلا مشکل تاخیر در گاز خوردن ندارد با اینحال به اینجا مراجعه کنید که مطمئن است :

http://www.tuningtalk.com/forum/206-t27506-915.html

http://www.tuningtalk.com/forum/206-t28573-375.html

در پاسخ به اين مورد بايد بگم که من توي اين 5سال رانندگي با اين ماشين، بطور 100% ميتونم بگم هروقت بنزين معمولي زدم اين جوري شده ولي بعد از استفاده از بنزين سوپر مشکل مرتفع شده و نياز به تعويض پدال و... هم نيست:icon_cool

ممنون من از ثانیه اول بنزین سوپر زدم و تاخیر در گاز خوردن داشتم و جالبه که ماشین دوستم اصلا تاخیر نمیدونه چی هست ؟ هردو وی 9 مدل مرداد 88 !

hamed_mo
5 June 2010, 02:23 PM
البته صبر کنيد . اگه مشکل داشتيد پدال را عوض کنيد . چون دوست من با پدال فابريک 4 سيمه اصلا مشکل تاخير در گاز خوردن ندارد با اينحال به اينجا مراجعه کنيد که مطمئن است :

http://www.tuningtalk.com/forum/206-t27506-915.html

http://www.tuningtalk.com/forum/206-t28573-375.html

ممنون من از ثانيه اول بنزين سوپر زدم و تاخير در گاز خوردن داشتم و جالبه که ماشين دوستم اصلا تاخير نميدونه چي هست ؟ هردو وي 9 مدل مرداد 88 !

والا چي بگم واسه من مدل 84 هست تاخير رو فقط با بنزين معمولي احساس مي کنم!!
حالا اين پدال قضيه ش چيه؟!

babak_n70
6 June 2010, 05:34 PM
خب دوستان عزيز من 206 اتومات رو امروز خريدم.در ابتدا چند سوال دارم که احتمالا تکراريه ولي لطف کنيد و پاسخ بديد.ممنون.
اگر در حالت حرکت کولر رو روشن کنم بهش اسيب ميرسه؟چون من با ماشين دنده اي در حال حرکت اول کلاچ ميگرفتم و بعد روشن ميکردم ولي خب اينکه کلاچ نداره!
اگر نياز به ابندي هست با چه دور موتوري و با کولر روشن ايرادي نداره؟
اگه بخوام گاز رو پنج سيمه کنم و کروز بزارم ايا گارانتي ايراد ميگيره؟
لاستيک بارز رو بايد عوض کنم يا خوبه چون احساس ميکنم يکم روي اسفالتهاي کهنه يکم زيادي صدا ميده؟
امپر اب خيلي بالا ميره.طبعيه؟تيپ دويي که داشتم تحت هيچ شرايطي از نصف بالاتر نميرفت.اما اينو من خاموش کردم و پياده شدم و چند دقيقه بعد که اومدم ماشين روشن کردم تا نزديک خط قرمز اومده بود البته بلافاصله فن دور بالا بکار افتاد و پايين اورد ولي بکندي! 

hamed_mo
6 June 2010, 07:15 PM
خب دوستان عزيز من 206 اتومات رو امروز خريدم.در ابتدا چند سوال دارم که احتمالا تکراريه ولي لطف کنيد و پاسخ بديد.ممنون.
اگر در حالت حرکت کولر رو روشن کنم بهش اسيب ميرسه؟چون من با ماشين دنده اي در حال حرکت اول کلاچ ميگرفتم و بعد روشن ميکردم ولي خب اينکه کلاچ نداره!
لاستيک بارز رو بايد عوض کنم يا خوبه چون احساس ميکنم يکم روي اسفالتهاي کهنه يکم زيادي صدا ميده؟
امپر اب خيلي بالا ميره.طبعيه؟تيپ دويي که داشتم تحت هيچ شرايطي از نصف بالاتر نميرفت.اما اينو من خاموش کردم و پياده شدم و چند دقيقه بعد که اومدم ماشين روشن کردم تا نزديک خط قرمز اومده بود البته بلافاصله فن دور بالا بکار افتاد و پايين اورد ولي بکندي! 

مبارک باشه بابک جان اميدوارم ماشين خوبي از آب در بياد واست و چرخش برات بچرخه:icon_cool

پاسخ سوالاتتون رو بنده بر حسب تجربه مي گم حالا شايد دوستاني نظر ديگه هم داشته باشند:

در مورد کولر هيچ مشکلي نداره هروقت خواستي روشن کن:icon_cool
آب بندي نياز نداره، ولي سعي کن در 1000کيلومتر اول ترمز شديد نگيري. هراز چند گاهي به ماشين شتاب بده تا نفسش بسته نشه . حتما هم از بنزين سوپر استفاده کن.(از جاهاي معتبر بنزين بزن)
در مورد پدال گاز و کروز اطلاعي ندارم بهتره از خود نمايندگي ها بپرسي.

در مورد لاستيک ها:
100% توصيه ميشه تعويض کني.مزخرف ترين لاستيکي که ديدم(بعد از گودير!!). سعي کن مشيلن بندازي اگه گيرت نيومد سراغ برند هاي کوهو، هانکوک برو. کلا دنبال لاستيک هاي نرم بگرد.
يه نکته اي هم هست بايد دقت کني به هيچ وجه از لاستيک 205 براي 206 استفاده نکن.در تيپ هاي 5 و 6 لاستيکهاي عقب به محور عقب گير مي کنه و ضمن سايش لاستيک و وجود خظر فراوان، ماشينت هم خداي نکرده مرخص ميشه! همون سايز 185 استاندارده.

دماي آب هم طبيعيه نگران نباش.اصولا بين 90 تا 96 97 بايد کار کنه.وقتي که ماشين رو خاموش مي کني دما خيلي بالا ميره براي چند دقيقه، بهتره اگه ماشين رو روشن کردي در اين شرايط، 1 دقيقه صبر کني تا به حالت اوليه برگرده، يا رانندگي رو شروع کني منتها با ملايمت!

faraz64
6 June 2010, 09:19 PM

ضمن اینکه بیشتر حرف های حامد تایید می کنم اما چند تا نکته رو اضافه می کنم.

زمانی که ماشینت سرده و تازه روشن شده ازش کولر نگیر خیلی به موتور فشار میاد.
به خاطر نو بودن داشبورد موادی که زیر آفتاب ازش متصاعد میشه بیشتره پس حتما چند دقیقه ای شیشه ها پایین باشه.
غیر از اینا همونطور که حامد گفت هیچ شرایطی نداره.

در مورد لاستیک ها حتما عوض کنه من مستقیم از نمایندگی رفتم آپاراتی 140 ازم گرفت البته میگن 130 بیشتر. ماشین عین تراکتور بود عوض که کردم عالی شد. 205 هم گذاشتم خیلش چسبندگیش عالی شده نسبت به ماشین دوستام و من چون خیلی جاده شمالو میرم(هراز) خیلی راحتم و اصلا شکل درگیری و سایش هم ندارم و این مشکل ها در مورد 215 صدق می کنه. قاعدتا لاستیک پهن تر رو شتاب و مصرف تاثیر داره ولی واقعا نامحسوس (بازم با توجه به مقایسه با ماشین دوستام)

چون گیربکس هم با همین خنک میشه دما بالاتر از تیپ های دیگه هستش و معمولا بین 90 تا 100 هست. ماشین خیلی زود به 90 میرسه (این یه نکته مثبته) وبا کمی ترافیک تا 100 میره که رو 102 تازه فن روشن میشه. واسه همینم باید ضد یخ خالی بریزیو آب قاطی نریزی اصلا. زمانی که ماشینو خاموش میکنی چوم گردش آب موتر ناگهان قطع میشه. دما سریع بالا میره و وقتی استارت میزنی میبینی رو قرمزه اما بعد چند ثانیه و به محض گردش آب دما میاد پایین(بالا 100)و بعد آرومتر تا به 90 برسه و مشکلی نیست. زمانی که وقتشو داری بذار ماشین فن بزنه به 90 برسه بعد خاموش کن ولی الزامی نداره.

hamed_mo
6 June 2010, 11:02 PM
ضمن اينکه بيشتر حرف هاي حامد تاييد مي کنم اما چند تا نکته رو اضافه مي کنم.

زماني که ماشينت سرده و تازه روشن شده ازش کولر نگير خيلي به موتور فشار مياد.
به خاطر نو بودن داشبورد موادي که زير آفتاب ازش متصاعد ميشه بيشتره پس حتما چند دقيقه اي شيشه ها پايين باشه.
غير از اينا همونطور که حامد گفت هيچ شرايطي نداره.

در مورد لاستيک ها حتما عوض کنه من مستقيم از نمايندگي رفتم آپاراتي 140 ازم گرفت البته ميگن 130 بيشتر. ماشين عين تراکتور بود عوض که کردم عالي شد. 205 هم گذاشتم خيلش چسبندگيش عالي شده نسبت به ماشين دوستام و من چون خيلي جاده شمالو ميرم(هراز) خيلي راحتم و اصلا شکل درگيري و سايش هم ندارم و اين مشکل ها در مورد 215 صدق مي کنه. قاعدتا لاستيک پهن تر رو شتاب و مصرف تاثير داره ولي واقعا نامحسوس (بازم با توجه به مقايسه با ماشين دوستام)

چون گيربکس هم با همين خنک ميشه دما بالاتر از تيپ هاي ديگه هستش و معمولا بين 90 تا 100 هست. ماشين خيلي زود به 90 ميرسه (اين يه نکته مثبته) وبا کمي ترافيک تا 100 ميره که رو 102 تازه فن روشن ميشه. واسه همينم بايد ضد يخ خالي بريزيو آب قاطي نريزي اصلا. زماني که ماشينو خاموش ميکني چوم گردش آب موتر ناگهان قطع ميشه. دما سريع بالا ميره و وقتي استارت ميزني ميبيني رو قرمزه اما بعد چند ثانيه و به محض گردش آب دما مياد پايين(بالا 100)و بعد آرومتر تا به 90 برسه و مشکلي نيست. زماني که وقتشو داري بذار ماشين فن بزنه به 90 برسه بعد خاموش کن ولي الزامي نداره.

فراز جان در مورد لاستيک ها کاملا مطمئن هستم که سايش داره! لطفا چرخ هاي عقبتون رو يکبار باز کنيد مشاهده مي کنيد.
من مي خواستم مثل ماشين دوستم(تيپ6) 205 بندازم ولي ايشون لاستيکش رو به من نشون داد و کاملا درگيري لاستيک با اکسل(يا محور) عب رو ديدم...در يک مورد ديگه هم در آپاراتي بودم که دوستي ميخواست 205 بندازه براي تيپ 5ش، من بهشون گفتم نندازن ولي گوش نکردن!!جالب بود که بعد از 2 روز ايشون دوباره به آپاراتي مراجعه کردند و لاستيکهاشون رو به 185 تعويض کردن!!!!

babak_n70
6 June 2010, 11:21 PM
منم فکر میکنم همین سایز برای لاستیک 206 مناسبتره.با افزایش قطر لاستیک فاق کوتاه تر میشه که با این ارتفاع ماشین خوانایی نداره.از طرفی منم احساس میکنم که سایز 205 به قسمت داخلی گلگیر عقب گیر کنه!!از طرفی چون من تجربه ی لاستیک 205 رو در تیب 2ام داشتم نمیخوام این افزایش پهنارو انجام بدم کرچه به اون گیر نمیکرد!!! ولی خب فرمون سفت میشه.مصرف سوخت بالا میره و به خاطر کوتاه شدن فاق نرمی ماشین کمتر میشه.من 3 سال روی اون تیپ 2 لاستیک پهن انداخته بودم و وقتی با سیز اصلی عوضش کردم با اولین سواری به خودم گفتم وااااای چقدر راحت شدم!
بهر حال با اینکه شما لاستیک بارز رو نمیپسندید نمیدونم چرا احساس میکنم لاستیک نرمیه.شاید چون برای اینکه ماشین نو هستش.
البته فکر کنم اگه کومهوی تاریخ جدید گیر بیارم از اینا نرمتره!فکر کنم جمعه یه سر باید برم شوش.اونجا معدنشه!!!

babak_n70
6 June 2010, 11:44 PM
خب بعد از اولین روز تجربه با این ماشین و 150 کیلومتر رانندکی اولین نظراتم رو میدم:
تجربه ی رانندگی با این ماشین اتومات خیلی لذتبخش تر از چیزی بود که انتظارش رو داشتم.
سیستم صوتی ماشین کامل و برای من بسیار رضایت بخش بود به طوریکه تمام خواتسه هام رو جواب میده و نیازی به دستکاری نداره.
سیستم تهویه مطبوع,هوشمند پر قدرت و خنکه ودقیقا همون چیزیه که انتظارش رو داشتم.
سیستم داشبورد و قطعات پلاستیکیه داخلی و صندلیها بوضوح افت کیفیت داره نسبت به 206 مدل 83 قبلیم.ولی بازم به تمام ماشینهای هم رده ی خودش سره.
موتور بیصدا و عایق بندی عالیست بطوریکه هیچ صدایی از بیرون به داخل نفوذ نمیکنه و این دقیقا همون چیزیه از 206 انتظار داشتم.
احساس سنگینی ماشین بروی جاده و دست اندازها کاملا حس میشه و این باعث میشه این ماشین 1100 کیلویی استوار تر از قیافه ی کوچیکش بنظر بیاد.
نور چراغهای جلو کمی پایین تنظیم شده اند که نیاز به تنظیم مجدد دارند.
یک صدا مثل گیزززززز در حالت درگیریه گیربکس در پارگینگ خونه مون شنیده میشد که امیدوارم طبیعی باشه و شیر برقیش مشگلی نداشته باشه
کیفیت رنگ ماشین کاملا رضایت بخشه و از این بابت خیلی خوشحالم.
تجهییزات الکترونیکی بی نقص کار میکنند و عملکرد ترمز کاملا رضایت بخشه.

پ.ن:البته من جوگیر نشدم ولی واقعا فکر میکنم به این پولی که دادم میارزه.مطمعنا اگه شما هم مثل من بعد از سه ماه گل سواری این ماشین رو سوار میشدید,همین نظر رو داشتید.

hamed_mo
7 June 2010, 12:13 AM
خب بعد از اولين روز تجربه با اين ماشين و 150 کيلومتر رانندکي اولين نظراتم رو ميدم:
تجربه ي رانندگي با اين ماشين اتومات خيلي لذتبخش تر از چيزي بود که انتظارش رو داشتم.
سيستم صوتي ماشين کامل و براي من بسيار رضايت بخش بود به طوريکه تمام خواتسه هام رو جواب ميده و نيازي به دستکاري نداره.
سيستم تهويه مطبوع,هوشمند پر قدرت و خنکه ودقيقا همون چيزيه که انتظارش رو داشتم.
سيستم داشبورد و قطعات پلاستيکيه داخلي و صندليها بوضوح افت کيفيت داره نسبت به 206 مدل 83 قبليم.ولي بازم به تمام ماشينهاي هم رده ي خودش سره.
موتور بيصدا و عايق بندي عاليست بطوريکه هيچ صدايي از بيرون به داخل نفوذ نميکنه و اين دقيقا همون چيزيه از 206 انتظار داشتم.
احساس سنگيني ماشين بروي جاده و دست اندازها کاملا حس ميشه و اين باعث ميشه اين ماشين 1100 کيلويي استوار تر از قيافه ي کوچيکش بنظر بياد.
نور چراغهاي جلو کمي پايين تنظيم شده اند که نياز به تنظيم مجدد دارند.
يک صدا مثل گيزززززز در حالت درگيريه گيربکس در پارگينگ خونه مون شنيده ميشد که اميدوارم طبيعي باشه و شير برقيش مشگلي نداشته باشه
کيفيت رنگ ماشين کاملا رضايت بخشه و از اين بابت خيلي خوشحالم.
تجهييزات الکترونيکي بي نقص کار ميکنند و عملکرد ترمز کاملا رضايت بخشه.

پ.ن:البته من جوگير نشدم ولي واقعا فکر ميکنم به اين پولي که دادم ميارزه.مطمعنا اگه شما هم مثل من بعد از سه ماه گل سواري اين ماشين رو سوار ميشديد,همين نظر رو داشتيد.

نور چراغ ها قابل تنظيم هستند بالاي جعبه فيوز ها سمت چپ فرمان.
صداي گييييززززززززززز طبيعيه:icon_arro

شما قبلا گل داشتيد؟

babak_n70
7 June 2010, 12:19 AM
نور چراغ ها قابل تنظيم هستند بالاي جعبه فيوز ها سمت چپ فرمان.
صداي گييييززززززززززز طبيعيه:icon_arro

شما قبلا گل داشتيد؟
بله سه ماه:icon_eek:وقبل از اون 206 تیپ 2 بمدت پنج سال واندی:icon_evil:icon_surp
دوست من,من تقریبا با تمام قسمتهای مشترک تیپ دو و شش مثل کف دستم اشنا هستم:icon_surp
حامد خان میبینم که شما اسپورتیج هم دارید.میشه خواهش کنم در چند جمله گیربکس های این دو ماشین رو با هم مقایسه کنید.گرچه انتظار ندارم یه ماشین زیر بیست تومن با یه ماشین 40 میلیونی مشابه باشند ولی مایلم بدونم ایا تفوت ها خیلی محسوسه.گرچه من پرادو زیاد سوار شدم و میدونم که تفاوت اون کاملا محسوسه ولی در مورد اسپورتیج هم میخوام بدونم.
ممنون

hamed_mo
7 June 2010, 12:51 AM
بله سه ماه:icon_eek:وقبل از اون 206 تيپ 2 بمدت پنج سال واندي:icon_evil:icon_surp
دوست من,من تقريبا با تمام قسمتهاي مشترک تيپ دو و شش مثل کف دستم اشنا هستم:icon_surp
حامد خان ميبينم که شما اسپورتيج هم داريد.ميشه خواهش کنم در چند جمله گيربکس هاي اين دو ماشين رو با هم مقايسه کنيد.گرچه انتظار ندارم يه ماشين زير بيست تومن با يه ماشين 40 ميليوني مشابه باشند ولي مايلم بدونم ايا تفوت ها خيلي محسوسه.گرچه من پرادو زياد سوار شدم و ميدونم که تفاوت اون کاملا محسوسه ولي در مورد اسپورتيج هم ميخوام بدونم.
ممنون

راستش تفاوت که هست!
نرمي و بي صدايي تو تعويض دنده اسپورتيج به نحويه که اصلا نمي فهمي که دنده عوض شد!!!
البته من اسپورتيج رو فروختم:icon_cool

bartnbf
7 June 2010, 07:02 AM
خب بعد از اولین روز تجربه با این ماشین و 150 کیلومتر رانندکی اولین نظراتم رو میدم:
تجربه ی رانندگی با این ماشین اتومات خیلی لذتبخش تر از چیزی بود که انتظارش رو داشتم.

سلام . مبارک باشه . من تا حالا 540 کیلومتر رفتم ماشین فوق العاده خوبی و در مورد تمام مواردی که شما گفتید موافقم . تنها چیزی که منو اذیت میکنه جواب ندادن ماشین به پدال گازه مخصوصا زمانی که کولر روشنه و مثلا از پشت چراغ قرمز می خوای حرکت کنی و کلا اگه آدم تو ترافیک گیر کنه که کلافه میشه . ماشین فوق العاده سنگین میشه و موقع حرکت درست انگار داری با ماشین دنده ای با دنده 3 حرکت رو شروع میکنی . این تاپیک و قبلیها رو خوندم بیشتر صحبت در مورد تعویض پدال گاز با نوع 5 سیمه و دست کاری ECU ماشین است . شما این مشکلو ندارید ؟ نظر شما چیه ؟

babak_n70
7 June 2010, 07:47 AM
سلام . مبارک باشه . من تا حالا 540 کيلومتر رفتم ماشين فوق العاده خوبي و در مورد تمام مواردي که شما گفتيد موافقم . تنها چيزي که منو اذيت ميکنه جواب ندادن ماشين به پدال گازه مخصوصا زماني که کولر روشنه و مثلا از پشت چراغ قرمز مي خواي حرکت کني و کلا اگه آدم تو ترافيک گير کنه که کلافه ميشه . ماشين فوق العاده سنگين ميشه و موقع حرکت درست انگار داري با ماشين دنده اي با دنده 3 حرکت رو شروع ميکني . اين تاپيک و قبليها رو خوندم بيشتر صحبت در مورد تعويض پدال گاز با نوع 5 سيمه و دست کاري ECU ماشين است . شما اين مشکلو نداريد ؟ نظر شما چيه ؟
گرچه ديروز اين مشکل رو احساس نکردم ولي خب کلا يکم گاز و گيربکس خنگي داره.بايد در شرايط سختتري ماشين رو امتحان کنم تا بتونم جوابتون رو بدم.بهر حال خريد پدال گاز پنج سيمه اولين الويت من خواهد بود

saeed616361
7 June 2010, 08:08 AM
گرچه ديروز اين مشکل رو احساس نکردم ولي خب کلا يکم گاز و گيربکس خنگي داره.بايد در شرايط سختتري ماشين رو امتحان کنم تا بتونم جوابتون رو بدم.بهر حال خريد پدال گاز پنج سيمه اولين الويت من خواهد بود

با سلام
دوستان منم 206 اس دی اتومات دارم کپ پدال با نصب پدال 5سیمه تاحد زیادی رفع می شه

pouya_yz
7 June 2010, 04:53 PM
حالا که دوستان از تجربه هاشون گفتن بنده هم مواردی از حدود 10 ماه سواری با v9 و 15 هزار کیلومتر کارکرد را عرض می کنم :

اول از همه کسانی که با کولر یا بدون کولر مشکل خنگی ماشین در گاز خوردن را دارند تعویض پدال گاز با 5 سیمه واجبه که برای من مرهم درد بوده و مشکل کاملا رفع شده .

تعویض دنده ها در این مدت مانند بقیه 206 های اتومات و سالم بوده یعنی گاهی نرم و گاهی به ندرت با تکانی نرم که متوجه تعویض دنده بشوید ! و نه مثل ماشین های 40 و 50 میلیونی .

دنده عقب ماشین من بر خلاف حالت D همیشه تقه کوچکی داره .

شتاب اولیه کمی کند است . ولی به محض آنکه سرعت از 30 و 40 رد شد و شما پدال را فشرده باشید ماشین پوست می اندازه و تبدیل به یک تیپ 5 میشه .

شتاب ثانویه در سرعتهای بالای 40 و 50 حتی سرعنی مثل 100 یا 110 کاملا عالی و غیر منتظره است و گیربکس با معکوس های قشنگش تبدیل به یک موجود وحشی در حد خودش میشه .

دکمه S برای گهگاهی گازیدن و اسپرت بازی در جاده ها معرکه است و همیشه دور موتور را تا حداکثر قدرت و گشتاور بالا میبره و دنده ها را پر می کنه (اگر خواستید با کسی کل کل کنید با خیال راحت دکمه S را بزنید و شروع کنید).

تیپ ترونیک هیچ وقت برای من لازم نشده الا سرازیری جاده ها که 2 یا 3 لازم بوده .

ارکاندیشن و عملکرد اتومات آن عالی است و همیشه دما را در حد دلپذیر نگه میداره

به نظر من ماشین من سه مرحله دچار کاهش مصرف سوخت شد یکی بعد از 3000 تا دیگری حدود 8000 تا و دیگری حدود 13000 تا .

به نظرم میرسه که موتور اتومبیل با کارکرد 15000 کیلومتر تازه نرم و روان شده .

ارتفاع عقب شتری بود که بعد از 10 هزار تا و چند بار مسافرت و بار زدن کمی نشست کرد و متعادل شد !

تایر های من گودیر است که زیاد راضی نیستم .

صداهایی که از درها بلند میشه را بوسیله گریسکاری زبانه درها کاملا رفع کنید .

در فصل سرد و زمستان چند بار دچار لرزش موتور شدم که این موضوع با گرم شدن هوا رفع شده و من به این اطمینان رسیدم که روغن زمستان باید روانتر باشه مثل توتال 9000 تا لرزش کاملا رفع بشه .

مصرف سوخت جاده و اتوبان بین 6 تا 8 و مصرف شهر در شرایط مختلف بین 9 تا 11 لیتر است .

عملکرد ترمزها نرم و خوب است (لنت بوش) اما قدرت آن عالی نیست و فقط خوب است .

سیستم صوتی سونی رضایت بخشه .

آمپر آب با ترافیک و کولر روشن و ظهر گرما و سربالائی تا حدود 110 بالا آمد که کمی ترسیدم چون قبلا تا حدود 102 تجربه داشتم .

در مجموع 206 اتومات سواری لذت بخشی داره که در کوچکترین ترافیکی (جاده و شهر) بیشتر
نمایان میشه.

babak_n70
7 June 2010, 05:09 PM
دوستان سریعترین راه رسیدن به پدال پنج سیمه چجوریه و گارانتی متوجه میشه یا نه؟اگه بفهمند چی میشه؟

RafaelNadal
7 June 2010, 08:07 PM
راستی یه سوال درسته که میگن 206 نقاط کور زیاد داره و همش باعث تصادف میشه مخصوصا از هر دو گلگیر جلو؟

babak_n70
7 June 2010, 09:34 PM
سلام دوستان دارم از وجدان درد میمیرم:icon_cry:
امروز روز دومه که اسد رو میرونم.(اسد اسم 206 منه:icon_wink)کیلومتر کارکرد 220 تاست.
قضیه از این قراره که من یه داداش کوچکتر دارم که خیلی شیطونه.اندشه:icon_surp.همه جور ماشین دارن این دوستاش و همه شون رو سوار شده.از بنز cls بگیر تا بقیه اش.
خلاصه اسد خان رو از ما گرفت و گفت بزار ببینم ماشینت چطوره؟هر چی بهش گفتم داداش این ماشین نوه و هنوز اببندی نشده,گفت برو بابا اببندی دیگه چیه:icon_ques:icon_eek:
با اجازه ی شما چند دور تو این کوچه ها و خیابونای سنگلاخی با اتومات و منوالش ور رفت و گفت نه این خنگه و مثل بنز نیست:icon_twisگفتم داداش این ماشین اولا 206ه دوما نوه ترو خدا اروم تر گفت نه اینطوری نمیشه .خلاصه چشمتون روز بد نبینه زد رو حالت اسپرت و گاز داد.دور موتور اسد بدبخت تا 5500 میرفت و تو این سربالایی ها هی منوال به اسپرت و اسپرت به عادی میکرد:icon_cry:تازه اقا از اسپرتش خوشش اومده بود و هی میگازوند.اسد تو حالت اسپرت یک وحشی تمام عیار شده بود و با دور موتور بالا اسفالهای سنگلاخی رو میخورد و غرش میکرد.:icon_roll
منم که دیگه خشکم زده بود داشتم از ترس میمردم.خلاصه مادر اسد رو ترتیب داد بسکه گازوند بیچاره اسد یه ضرب فنش کار میکرد.
:icon_cry::icon_cry::icon_cry:
بچه ها خیلی نگرانم میگم تو این کیلومتر کارکرد موتورش اسیب ندیده اینجوری گاز خورده؟:icon_ques.نکنه گیربکسش خراب شه اخه هی در حال حرکت s رو میزد ومنوال رو میزد وبرف رو میزد خلاصه همچی رو قاطی پاتی کرد.:icon_eek:
میگم صدای موتورش زیاد نمیشه اگه اینجوری بگازوننش؟:icon_bigg
خلاصه الان خیلی نگرانم.
پ.ن:ولی حتما باید گازش رو 5 سیمه کنم چون در حالت عادی واقعا خنگ بازی در میاره این گیربکس ولی تو حالت اسپرت کاملا عوض میشه و حساسیتش به پدال گاز خیلی بالا میره:icon_sad:
پ.ن2:امروز فهمیدم که باطریش از این معمولایاست و حتما عوضش میکنم.
پ.ن3:امروز نسبت به دیروز بیشتر بهش عادت کردم و خیلی دارم باهاش حال میکنم.عجب کولر قویی داره:icon_wink

amingzj
7 June 2010, 09:56 PM
سلام دوستان دارم از وجدان درد میمیرم:icon_cry:
امروز روز دومه که اسد رو میرونم.(اسد اسم 206 منه:icon_wink)کیلومتر کارکرد 220 تاست.
قضیه از این قراره که من یه داداش کوچکتر دارم که خیلی شیطونه.اندشه:icon_surp.همه جور ماشین دارن این دوستاش و همه شون رو سوار شده.از بنز cls بگیر تا بقیه اش.
خلاصه اسد خان رو از ما گرفت و گفت بزار ببینم ماشینت چطوره؟هر چی بهش گفتم داداش این ماشین نوه و هنوز اببندی نشده,گفت برو بابا اببندی دیگه چیه:icon_ques:icon_eek:
با اجازه ی شما چند دور تو این کوچه ها و خیابونای سنگلاخی با اتومات و منوالش ور رفت و گفت نه این خنگه و مثل بنز نیست:icon_twisگفتم داداش این ماشین اولا 206ه دوما نوه ترو خدا اروم تر گفت نه اینطوری نمیشه .خلاصه چشمتون روز بد نبینه زد رو حالت اسپرت و گاز داد.دور موتور اسد بدبخت تا 5500 میرفت و تو این سربالایی ها هی منوال به اسپرت و اسپرت به عادی میکرد:icon_cry:تازه اقا از اسپرتش خوشش اومده بود و هی میگازوند.اسد تو حالت اسپرت یک وحشی تمام عیار شده بود و با دور موتور بالا اسفالهای سنگلاخی رو میخورد و غرش میکرد.:icon_roll
منم که دیگه خشکم زده بود داشتم از ترس میمردم.خلاصه مادر اسد رو ترتیب داد بسکه گازوند بیچاره اسد یه ضرب فنش کار میکرد.
:icon_cry::icon_cry::icon_cry:
بچه ها خیلی نگرانم میگم تو این کیلومتر کارکرد موتورش اسیب ندیده اینجوری گاز خورده؟:icon_ques.نکنه گیربکسش خراب شه اخه هی در حال حرکت s رو میزد ومنوال رو میزد وبرف رو میزد خلاصه همچی رو قاطی پاتی کرد.:icon_eek:
میگم صدای موتورش زیاد نمیشه اگه اینجوری بگازوننش؟:icon_bigg
خلاصه الان خیلی نگرانم.
پ.ن:ولی حتما باید گازش رو 5 سیمه کنم چون در حالت عادی واقعا خنگ بازی در میاره این گیربکس ولی تو حالت اسپرت کاملا عوض میشه و حساسیتش به پدال گاز خیلی بالا میره:icon_sad:
پ.ن2:امروز فهمیدم که باطریش از این معمولایاست و حتما عوضش میکنم.
پ.ن3:امروز نسبت به دیروز بیشتر بهش عادت کردم و خیلی دارم باهاش حال میکنم.عجب کولر قویی داره:icon_wink

اقا بابک کلی خندیدم خیلی باهال نوشتی واقعا دمت گرم !!

نگران نباش با یک بار مشکلی پیش نمیاد تجربه شد که دیگه ماشین رو دستش ندی .

mortezagipsy
7 June 2010, 10:11 PM
اسد ! چه اسم با مسمايي !! :icon_arro خدا ببخشه بهتون. :icon_arro
در مواردي كه گفتين اصولا" نبايد مشكلي پيش بياد. زياد حساس نباشيد.
ولي خوب ديگه تا اين حدم تو اين كاركرد كم سر به سرش نذاريد.

babak_n70
8 June 2010, 02:38 PM
امروز باطری رو عوض کردم.فکر کنم واجبترین بود.باطری تایگر اورجینال ۶۰ امپری گرفتم به قیمت ۸۴ تومن.جمعه هم لاستیکها رو عوض میکنم.بعد از این دوتا واجبترین چیز تعویض پدال گازه.هنوزم در انتظار جواب شما دوستان هستم که یه جای سریع و مطمعن در غرب تهران معرفی کنید.
نکته دیگه کیفیت خوب و قابل قبول ساخت و مونتاژ ماشینه که از این لحاظ اصلا قابل قیاس با او گلی که داشتم نیست.

علی بابا
8 June 2010, 04:42 PM
دوستان

کسی تا حالا مشکل چراغ مه شکن براش بوجود اومده؟ اینکه یه دونش دائم از کار بیافته؟ اگه آره چطور باید حلش کرد؟ چون 3 بار دادم درستش کردن باز سمت راننده از کار میافته:icon_sad:...نکته ی خاصی داره یا یارو کارشو بلد نبوده؟

mehdizadeh04
8 June 2010, 04:58 PM
دوستان

کسی تا حالا مشکل چراغ مه شکن براش بوجود اومده؟ اینکه یه دونش دائم از کار بیافته؟ اگه آره چطور باید حلش کرد؟ چون 3 بار دادم درستش کردن باز سمت راننده از کار میافته:icon_sad:...نکته ی خاصی داره یا یارو کارشو بلد نبوده؟

سلام دوست عزیز
اگه پستتون رو در این تاپیک مطرح نمیکردید بهتر بهتون جواب میدادن
با این حال در پست های بعدی دقت بیشتری فرمایید.
چراغ های مه شکن شما اگه مارک مدرن و ساخت وطن باشه باید بگم که توی همه 206 ها شایع هستش و دلیلش هم خوب اتصال نداشتن لامپ با پایه بدنه بودن که به دلیل ساخت بسیار بد اون این مشکل بوجود میاد که باید اون اتصال به خوبی برقرار بشه تا هم لامپ شما زود نسوزه و هم اینکه مشکلی براش بوجود نیاد.
اگر براتون مقدوره از مه شکن های اصلی خریداری کنید تا مشکلاتون حل بشه.
موفق باشید

babak_n70
10 June 2010, 10:10 PM
با سلام.روز پنجم.کيلومتر کارکرد 550 تا.و چند سوال:
علت
احساس لرزش در زماني که ميخوام پر گاز از حالت سکون و در جاده کمي سربالايي ماشين رو حرکت بدم چيه؟
احساس صداي زوزه گيربکس گاهي اوقات در دنده هاي سبک چي ميتونه باشه؟
شنيده شدن صداي پمپ بنزين در زماتي که ماشين گرمه بخاطر پمپهاي ايرانيه؟و ايا مشکل ساز هست؟
مصرف بنزين خوبه ولي نميدونم معمولي بزنم يا سوپر!

ودر اخر ميزان رضايت بنده من حيث المجموع از اسد خان:100٪  

mr raj
11 June 2010, 09:44 AM
علت
احساس لرزش در زماني که ميخوام پر گاز از حالت سکون و در جاده کمي سربالايي ماشين رو حرکت بدم چيه؟
شنيده شدن صداي پمپ بنزين در زماتي که ماشين گرمه بخاطر پمپهاي ايرانيه؟و ايا مشکل ساز هست؟

سلام

کيلومتر من 8000 تاست
اولش در سربالايي تو دنده يک يه لرزش مانند داشتم (انگار که چرخ لق مي زنه) ولي الان ديگه نيست.

تيپ 6 ها معمولا يه صداي قيژ قيژ مانند مخصوصا تو هواي سرد از سمت جرخ راننده دارند(تو سرعت زير 40 و 50 زياده).ماله پلوسه نمايندگي برام درستش کرد پولي هم نگرفت.(گارانتي)خيلي سريع درست ميشه هر کاري کردم نگفتن دقيقا کدوم قطعه هست.فکر کنم گردگير پلوس رو هم عوض کرد.

تا الان که از هيج کدوم از دوستان شکايتي مبني بر صداي غير عادي پمپ بنزين نديدم.موقعي که ماشين روشنه صداش شنيده نميشه.

تا الان همش س و پ ر زدم.ايندفعه روغن و شمعاشو عوض کردم.ماهي يکبار ميرم شمال.شمع ايريديوم انداختم.مصرفم حدود 1.5 ليتر اومد پايين.روغن رو هم توتال 9000 ريختم.يه آشنا داريم جندين ساله براي تعويض روغن ميريم پيشش.مي گفت مطمئنه و از جاي مطمئن خريدتش.يه مدت باهاشون کار کنم تفاوتشو ميگم.
ماشينه خوبيه.در برف و اوايل بارندگي که زمين سره و با چشمتون که ميبينين ماشينا هر کدوم به يه طرف سر مي خورند من يه ميليمتر هم منحرف نشدم.موقعي که ترمز محکم ميزنين مواظب باشين پشت سري بهتون نکوبه :icon_surp .يه مدت که رانندگي کنين نه از تيپ ترونيکش استفاده ميکنين نه ازدگمه اسپرت.دنده سنگين دادنهاش تو سرازيري برام خيلي جالبه تازه هر وقت که احساس ميکنم خيلي تو دنده سنگين مونده و مي خواهم دستي دنده رو سبک کنم انگار خودش متوجه ميشه و دنده رو سبک مي کنه.زمستون شمال سه يا چهار بار موتور با لرزش شروع به کار کرد.فورا خاموش کردم 30 ثانيه صبر کردم.تو استارت مجدد با گاز دادن گرمش کردم و لرزشي نداشتم.(هنوز روغن و شمعها فابريک بودن)کلا فکر کنم ماله بنزينه.چون يه ريسر داريم تا يه سال قبل همچين مشکلي نداشت و با يه استارت روشن مي شد.ولي اونم به اين درد دچار شد و يه چند باري موقع استارت دچار لرزش شد.دنده 2 صد و سه هم صد و پنجاه تا ميره.

pouya_yz
11 June 2010, 02:30 PM
علت

لرزش در شروع حرکت و عموما دنده یک و دو را من هم داشتم ولی الان یا کلا از بین رفته و یا کمتر شده . نمیدونم از چی هست ولی ممکنه که جای نگرانی نباشه !

صدای زوزه مانند در دنده 4 یا سه و سرعت حدود 70 یا 90 در واقع صدای زوزه دفرانسیل است . گویا این مورد شانسیه و بعضی از وی 8 ها هم با آن درگیر هستند . یکی از دوستان که خاطرم نیست با کلی دردسر و چند بار خواباندن ماشین موفق شد دفرانسیل را عوض کنه (وی 8) . ولی من ترجیح میدم کمی زوزه داشته باشه ولی به مجموعه گیربکس و دفرانسیل دست نزنم .

صدای پمپ بنزین قبل از استارت به وضوح قابل شنیدنه ولی بعد از روشن شدن صدا خیلی کمه و اگه پخش خاموش باشه شاید شنیده بشه . بنزین سوپر به وضوح به موتور این ماشین جان تازه ای میده .

به نظرم زیاد سخت گیر نباشد و از سواری آن لذت ببرید .

babak_n70
11 June 2010, 04:27 PM
لرزش در شروع حرکت و عموما دنده یک و دو را من هم داشتم ولی الان یا کلا از بین رفته و یا کمتر شده . نمیدونم از چی هست ولی ممکنه که جای نگرانی نباشه !

صدای زوزه مانند در دنده 4 یا سه و سرعت حدود 70 یا 90 در واقع صدای زوزه دفرانسیل است . گویا این مورد شانسیه و بعضی از وی 8 ها هم با آن درگیر هستند . یکی از دوستان که خاطرم نیست با کلی دردسر و چند بار خواباندن ماشین موفق شد دفرانسیل را عوض کنه (وی 8) . ولی من ترجیح میدم کمی زوزه داشته باشه ولی به مجموعه گیربکس و دفرانسیل دست نزنم .

صدای پمپ بنزین قبل از استارت به وضوح قابل شنیدنه ولی بعد از روشن شدن صدا خیلی کمه و اگه پخش خاموش باشه شاید شنیده بشه . بنزین سوپر به وضوح به موتور این ماشین جان تازه ای میده .

به نظرم زیاد سخت گیر نباشد و از سواری آن لذت ببرید .
ضمن تشکر باید بگم که سختگیری توی خون منه ولی این ماشین اونقدر نکات مثبت و راضی کننده داره که میشه اصلا به این نکات کوچیک فکر نکرد.(خدا میدونه که اون ماشین قبلیم چقدر افتضاح بود)
من فقط نکاتی رو که باهاش روبرو میشم اینجا مطرح میکنم تا اگه جزو عیوب ماشین هستش به گارانتی مراجعه کنم .چون ظاهرا کمپانی معظم ایران فرقون اولین بازدید دوره ای این ماشین رو به 20000 کیلومتر افزایش داده پس اگه قطعه ای معیوب بود باید خودمون اون رو پیدا کنیم و به گارانتی ببریم.
نکته دیگه من امروز تا 120 سرعت رو امتحان کردم و خوشبختانه کوچکترین صدای بادی به داخل اتاق نفوذ نمیکنه و کیفیت عایق بندی این ماشین کاملا مثل مدلهای قبلیش قابل قبوله.:icon_cool

amirvr14
11 June 2010, 05:52 PM
بابك جان ايران خودرو ديگه بازديد دوره اي براي 206 نداره!!البته من نميدونم براي اتوماتيك صادقه يا نه اما براي معمولي ها كه نداشت!

babak_n70
11 June 2010, 08:53 PM
بله.برای اتومات هم نداره!!!واین خیلی جالبه.یعنی اینقدر از کیفیتشون مطمعن هستند که نیازی نمیبینند یا؟!!!!
البته از حق نگذریم من تو این چند روزه هیچ کاستی مبنی بر وجود عدم کنترل کیفی تو ماشینم ندیدم.
خلاصه اینکه:"همچی ارومه ، من چقدر خوشبختم".....

amirvr14
11 June 2010, 10:24 PM
نه به كيفيتشون كه مطمئن نيستن اما .....
راستي بابك جان ماشينت مشكل آمپر بنزين نداره؟بنزين كه ميزني پرش ميكني آمپر ميچسبه به 1؟

babak_n70
11 June 2010, 11:35 PM
نه به كيفيتشون كه مطمئن نيستن اما .....
راستي بابك جان ماشينت مشكل آمپر بنزين نداره؟بنزين كه ميزني پرش ميكني آمپر ميچسبه به 1؟
نه فعلا که نداره.چون نوه!!!ولی احتمالا پیدا خواهد کرد چون هم بنزینها خرابند و هم پمپهای استفاده شده در ماشینهای جدید همه ایرانی اند.در بهترین حالت چینیند.من تجربه 206 قبلیم رو بگم:اگه چنین مشکلی دارید بیخود خودتونو خسته نکنید چون درست نمیشه.برید یه پمپ کامل والئو اصلی المانی بخرید و خودتونو راحت کنید.هم پمپش بی صدا و قویه و هم مشکل امپرتون کاملا حل میشه.اگه گرون نشده باشه قیمتش 160 تومنه:icon_eek:

mortezagipsy
12 June 2010, 11:54 AM
والئو اصلی المانی بخرید و خودتونو راحت کنید
والئو مگه مال فرانسه نيست ؟! :icon_arro

babak_n70
12 June 2010, 02:09 PM
تا اونجايي که من ميدونم والو رو چند کشور اروپايي ميزنن..مثل فرانسه بلژيک و المان:icon_razz

am!n
12 June 2010, 08:03 PM
سلام دوستان
یه سوال داشتم-می خواستم بدونم وقتی دکمه ی s که مال اسپورت هست را می زنیم چطوری از این حالت خارج میشه؟
چون از این حالت در نمیاد.بردم نمایندگی میگه باید گیربکس باز بشه.
ماشین هم صفر کیلومتر هست.ممنون میشم راهنمایی کنید.

drnariman
12 June 2010, 08:11 PM
اصولش اینه که باید یه بار دیگه روی خودش بزنی ... اگه نشد احتمالا دکمه اش ایراد داره .

بعید می دونم گیربکس ایرادی داشته باشه .

am!n
12 June 2010, 08:28 PM
ممنون دکتر جان
والا نمایندگی گفته گیربکس باید بازشه-گفته شایدم بردید کارواش مشکل پیدا کرده.
اما نمایندگی از تو حالت اسپورت درش آورد اما باز میره تو حالت اسپورت.

babak_n70
12 June 2010, 09:03 PM
ممنون دکتر جان
والا نمایندگی گفته گیربکس باید بازشه-گفته شایدم بردید کارواش مشکل پیدا کرده.
اما نمایندگی از تو حالت اسپورت درش آورد اما باز میره تو حالت اسپورت.
دوست عزیز ماشینتون چقدر کارکرده؟
یه بار سر باطری رو جدا کنید تا کل سیستم ریست شه شاید درست شد

hamed_mo
12 June 2010, 09:15 PM
با کارواش که خراب نمیشه!!!!

شما فقط چراغ روشن S رو میبینید؟چراغ برف روشن نمیشه همزمان با S؟

yaghini
13 June 2010, 01:23 AM
خواستم تجربه خودم رو از داشتن 206 صندوقدار وی 9 پس از 26000 کیلومتر (7 ماه) خدمت دوستان عرض کنم:

1- واقعا واقعا از انتخابم راضی هستم، با نصب کروز کنترل و تعویض لاستیک ها به 185 میشلن، سفرهای زیادی باهاش رفتم و میتونم بگم فقط زمانی ماشینم رو عوض میکنم که خواسته باشم یک ماشین بالای 30 تومان بگیرم.

2- ماشین نسبت به 206 بدون صندوق واقعا نرم تر هست مخصوصا تو جاده نسبت به بدون صندوق ها احساس تکان به مراتب کمتری داره.

3- گیربکس اتوماتش اذیت خاصی نکرده و برام یک دنیا آرامش راحتی آسودگی سلامت به ارمغان آورده. بودن دوستانی که توی ماشین من نشستن و گفتن ماشینت مثل اتوبوسها دنده عوض میکنه ولی مهم اینه که برای من راحت بوده. البته نباید اونو با مزدا 3 مقایسه کرد دیگه...

4- ماشین تیز نیست که البته برای منم مهم نیست. من دنبال خالی کردن هیجانات روحیم به وسیله اون نبودم.

5- 26000 تا برای اینکه از دوام قطعات صحبت بشه خیلی کمه ولی خدا رو شکر تا حالا مشکلی نداشتم.

6- مصرف بنزین اون صدی 11 تا 12 هست توی جاده هم 9.5 (با کروز و 120 تا). خیلی زیاده که اونم باید اساتید راهنمایی کنن چی کارش کنم.

am!n
13 June 2010, 10:59 AM
دوست عزیز ماشینتون چقدر کارکرده؟
2500 کیلومتر

شما فقط چراغ روشن S رو میبینید؟
بله

چراغ برف روشن نمیشه همزمان با S؟
خیر

pipo4713
13 June 2010, 02:58 PM
2500 کیلومتر

بله

خیر

شما کلید اسنو رو بزنید و بعد که وارد حالت اسنو اگر شد... دوباره کلید اسنو رو زده و از هر 2 حالت خواهد در اومد.. اگر نشد.. مشکل یا از گیر بکس یا از سیمکشی میتونه باشه.. به یه نمایندگی دیگر ببر و بگو اکو گیر بگس رو چک کنه.. دیاگ زد ببینه اروری جایی ثبت نشده.. اگر شده بود ببین چه و بگید.

M.D.
14 June 2010, 09:38 AM
6- مصرف بنزین اون صدی 11 تا 12 هست توی جاده هم 9.5 (با کروز و 120 تا). خیلی زیاده که اونم باید اساتید راهنمایی کنن چی کارش کنم.

آقا این که از سوناتا هم بیشتر میسوزونه. چرا اینجوریه؟؟؟؟؟

pipo4713
15 June 2010, 01:17 AM
سلام...

بخوانید.. آموزش ببینید.. لذت ببرید..
http://up.iranblog.com/Files/2a1a43d17e8745ca9f3c.jpg
برای دانلود کلیک کنید
http://rapidshare.com/files/399055156/Automatic_Gearbox_206_-_AL4.pdf.html

babak_n70
16 June 2010, 09:09 PM
یکی از دوستان عزیزم در تاپیک دیگه ای از من خواسته که ۲۰۶ جدیدم رو با گل که سه ماه داشتم وازش ناراضی بودم،مقایسه کنم و میزان رضایتم رو از ماشین جدیدم بگم.
در جواب اون دوستم باید بگم که تاپیک مقایسه ای در این مورد پیدا نکردم ولی در این تاپیک میزان رضایتم رو از این ماشین میگم و مقایسه دو خودرو رو میگذارم برای بعد:
دوست عزیز niceman‌جان،ماشین ۲۰۶ اتومات واقعا خوبه و کاملا به قیمتش میارزه.
با وجود ایرانی شدن این ماشین در قطعات فرعی،باز هم وجود قطعات اصلی و تعیین کننده ی اروپایی در این ماشین راحتی و استحکام نسبی خوبی و معقولانه ای رو با توجه به قیمتش به من میده.
این ماشین تمام الکترونیکی هم پای تکنولوژی بسیاری از ماشین های جدید گرون قیمت به شما امکانات میده.
اپشن های بسیاری برای اپگرید این ماشین بصورت فابریکی موجوده که ارامش دو چندان و لذت بیشتری رو به شما میده.مثلا من به تازگی گاز پنج سیمه و lcd type B رو تهیه مردم که تریپ کام این قطعه واقعا بدرد بخوره.
با این ماشین هوشمند تمام الکترونیکی در ترافیکهای گرم و طاقت فرسای تهران راحت ترینم و جای پای مناسب اون با پشت سری متحرکش نشستن پشت فرمان ماشین رو برام لذت بخش تر کرده.
کولر کاملا قابل قبول و قدرتمند بهمراه سیستم صوتیه مقبولش برای من کاملا کافی و رضایت بخشه.
با این ماشین دیگه نگران کمبود قطعات نیستم و به هر بقالی مراجعه کنم قطعه داره.
گرچه گیربکس خیلی عالی نداره ولی با این هزینه ای که به این ماشین دادم کاملا راضیم میکنه.
۲۰۶ ماشین خشکیه ولی با واقعا یه خشکیه گل نیست و در خیلی از دست انداز عای ریز کاملا خوب عمل میکنه و در همون حدیه که ادم از یه هاچبک نیمه اسپرت توقع داره.
داشبورد زیبا که با کمی تغییرات ولی سلیقه میشه اون رو براحتی متاوت تر هم کرد از مزایای دیگر این ماشین.
عملکرد ترمزهای ضد قفل و چهار چرخ دیسکی حس اطمینان کاملی رو از ایمنی به ادم منتقل میکنه.
خلاصه کلام دوست عزیز بقول خودت :همچی ارووومه ......
ان شا ا.. شما هم یدونش رو بخری.
موفق باشید.

yaghini
16 June 2010, 10:50 PM
البته فکر کنم منظور شما از قیمت مناسب در مقایسه با بقیه خودرو ها باشه و فراموش نکنیم که داریم چند برابر پول میدیم...

mortezagipsy
16 June 2010, 11:30 PM
مثلا من به تازگی گاز پنج سیمه ...
ا ! بالاخره گرفتين ؟ مبارك باشه.
نتيجه ؟

babak_n70
17 June 2010, 12:02 AM
ا ! بالاخره گرفتين ؟ مبارك باشه.
نتيجه ؟
نتيجه 80 درصد قابل قبول.انگار 206 اتومات هيچ جوري دنده 1 خوبي نداره!!!البته بيشتر در سربالايي ها.

ijabalameli
20 June 2010, 05:40 PM
نتيجه 80 درصد قابل قبول.انگار 206 اتومات هيچ جوري دنده 1 خوبي نداره!!!البته بيشتر در سربالايي ها.
دوست عزيز حق با شماست . البته تقريباً تمام اتومبيلهاي دنده اتوماتيک جديد که موتور اونها زير 150 اسب بخار قدرت دارند ، از گيربکسهاي 4 دنده استفاده مي کنند . براي همين هم نسبت دنده هاي اين ماشينها با نسبت دنده هاي ماشينهاي هم نوعشون که غير اتومات هستند به نحوي متفاوته که اون رنج قدرت و سرعت رو بتونن تقريباً پوشش بدند . توي 206 اتومات هم نسبت دنده 1 ، يه چيزي بين 1و 2 معموليه . 2 يه چيزي بين 2 و 3 معمولي ، 3 هم بين 3 و 4 هستش و 4 هم بين 4 و 5 دنده معمولي . براي همين هم يه احساسي شبيه به شروع حرکت در دنده 2 ( توي ماشينهاي معمولي ) به شما دست ميده که کاملاً هم طبيعيه و هيچ کاريش نميشه کرد . مثلاً خود من با اتومات توي دنده 3 حدود 130 تا رفتم که به هيچ عنوان توي دنده معمولي هاي 206 ( براي مثال تيپ 5 که موتورش با تيپ 6 يکيه ) امکان پذير نيست .

alizadeh652
20 June 2010, 06:09 PM
سلام
من 206 sd اتومات همون v9 دارم حدود 50000 تا باهاش رفتم گاهی چراغ sport , snow با هم روشن میشه چشمک می زنه و یا 2 بار ماشین دار حال حرکت با اینکه d رو نشون می داد خلاص شد و چراغ موتور همون چراغ چک روشن شد و بوق error زد .با خاموش کردن ماشین بطور کامل و روشن کردن ماشین مورد بر طرف شد اما هر چند وقت اینطوری میشه .دلیل چی می تونه باشه؟

nojex
20 June 2010, 06:29 PM
سلام
من 206 sd اتومات همون v9 دارم حدود 50000 تا باهاش رفتم گاهی چراغ sport , snow با هم روشن میشه چشمک می زنه و یا 2 بار ماشین دار حال حرکت با اینکه d رو نشون می داد خلاص شد و چراغ موتور همون چراغ چک روشن شد و بوق error زد .با خاموش کردن ماشین بطور کامل و روشن کردن ماشین مورد بر طرف شد اما هر چند وقت اینطوری میشه .دلیل چی می تونه باشه؟

بنده 206 ندارم ولی تا جایی که دوستان همین جام هم فکر می کنم اشاره کردند این اشکال زمانی رخ می ده که گیربکس مشکل داره و معمولا نیاز به روغن یا تعویض اون هست ولی 50000 کیلومتر یکم برای این اشکال زوده حتما به نمایندگی مراجعه کنید چون اگه جدی باشه هزینه بر خواهد بود

alizadeh652
20 June 2010, 06:33 PM
مرسی از راهنمایی کدوم نمایندگی بهت و مال 206 اتوماته؟

parsboy
20 June 2010, 07:10 PM
سلام

دوست عزیز منم 3 سال قبل عین همین مشکل رو داشتم با همین مشخصاتی که شما گفتید
ماشینم رو بردم نمایندگی مرکزی شماره یک ( همونی که نبش یادگار امام و آزادی هستش)
اونجا بعد از بررسی گفتن که پوسته سیلندر هیدرولیک گیربکس باید عوض بشه و منم گفتم که عوض کردن .نزدیک 600-650 تومن هم هزینه اش شد (مبلغ دقیقشو یادم نیست)
خیلی هم سریع ( 2-3 روزه) ماشینمو دادن . از اون روز به بعد هم خدارو شکر مشکلی نداشتم باهاش

حتما قبل از اینکه مشکل ماشینت زیادتر بشه و باعث هزینه بیشتر ببرش نمایندگی
وقت برای این نمایندگی رو هم میتونی اینترنتی بگیری که خیلی راحته
از این لینک میتونی آنلاین وقت پذیرش بگیری : http://www.hamgamkhodro.com/paziresh.asp

alizadeh652
20 June 2010, 11:41 PM
سلام دوست عزیز ,ماشین من همین مشکل رو داره کجا ببرمش؟