PDA

View Full Version : گیربکس اتوماتیک 206

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6

mehdi pride
14 March 2009, 11:33 AM
راستی دوستان وقتی دنده در حالت D هست و داریم حرکت میکنیم،بدون توجه به صدای ماشین میتونیم بفهمیم که ماشین تو چه دنده ایه؟یعنی توی نمایشگر دنده اتوماتیک که گوشه سمت راست صفحه کیلومتر میباشد مینویسه که الان ماشین مثلاً در دنده 3 هست؟

z_qz54
14 March 2009, 06:33 PM
روی D که باشه حرف D رو به صورت درشت مینویسه و وقتی روی تیپ ترونیت هست عدد رو درشت مینویسه.
به مرور دستتون میاد که توی فلان سرعت و با چقدر فشار روی پدال در چه دنده ای است.

behnam_hastam
23 March 2009, 02:05 AM
منم ماشینم رو گرفتم.منتها یه مشکل ناراحت کننده برام پیش اومده.

وقتی ماشین رو بعد از 500 کیلومتر کارکرد اومدم روشن کردم در حالت ثابت گاز دادم،دور موتور از 3000 می گذره

صدای قلچ قلچ از گیرباکس میاد.مثل صدایی که در ماشین های معمولی دنده رو درست عوض نمی کنی.

این صدا زمانی هم که در حال حرکتم وقتی دور موتور به دورهای بالا می رسه پام رو اروم از پدال گاز بر می دارم

می خوام یه دنده سبکتر بده به شدت میاد.انگار دو قطعه فلزی تو گیرباکس به هم ساییده می شن.

بیشتر زمانی که می خواد دنده رو عوض کنه این اتفاق می افته.دوستان کسی اطلاعی داره؟؟؟

gps1112001
23 March 2009, 05:55 AM
منم ماشينم رو گرفتم.منتها يه مشکل ناراحت کننده برام پيش اومده.

وقتي ماشين رو بعد از 500 کيلومتر کارکرد اومدم روشن کردم در حالت ثابت گاز دادم،دور موتور از 3000 مي گذره

صداي قلچ قلچ از گيرباکس مياد.مثل صدايي که در ماشين هاي معمولي دنده رو درست عوض نمي کني.

اين صدا زماني هم که در حال حرکتم وقتي دور موتور به دورهاي بالا مي رسه پام رو اروم از پدال گاز بر مي دارم

مي خوام يه دنده سبکتر بده به شدت مياد.انگار دو قطعه فلزي تو گيرباکس به هم ساييده مي شن.

بيشتر زماني که مي خواد دنده رو عوض کنه اين اتفاق مي افته.دوستان کسي اطلاعي داره؟؟؟
ماشين من هم اينجوري شده بود اين ايراد رو فوري ببر نمايندگي سر يادگار امام يکي از قطعات گيربکس شل شده و اين صدا رو ميده
اصلا هم نگران نباش با 14000 هزار تومان اجرت 5000 هزار تومان شيريني در عرض 10 دقيقه درستش ميکنن

behnam_hastam
23 March 2009, 12:02 PM
ماشين من هم اينجوري شده بود اين ايراد رو فوري ببر نمايندگي سر يادگار امام يکي از قطعات گيربکس شل شده و اين صدا رو ميده
اصلا هم نگران نباش با 14000 هزار تومان اجرت 5000 هزار تومان شيريني در عرض 10 دقيقه درستش ميکنن

شما ندیدی این قطعه دقیقا کجاست؟خودم نمی تونم درست کنم؟

چون امروز زنگ زدم گفتن از شنبه شروع به کار می کنن.منم نمی تونم بدون ماشین بمونم

behnam_hastam
28 March 2009, 03:09 PM
من امروز رفتم پیش آقای آندره.خوشبختانه آدم بسیار با سواد و با ارزشی هستن.پیچ های توربین شل شده بود.

یکنفر دیگر هم مثل من ماشین صفرش به همین درد مبتلا شده بود.زمانی که صرف سفت کردن پیچ توربین شد

25 دقیقه بود.الانم که از ماشینم خیلی راضیم.

حتما توصیه می کنم اگه اتومات دارین پیش ایشون ببرید.از لحاظ تمیز کار کردن تعمیر کارها،دانش فنی و.... بسیار

مطمئن باشید.:icon_razzبرای تبلیغات برچسبشون رو زدم پشت شیشه.

behnam_hastam
6 April 2009, 01:57 AM
نشانگر سطح روغن موتور من 6تا خونه داره.قبل از زدن استارت هر 6تاش روشن می شه(تقریبا 9 یا 10 ثانیه).این

یعنی میزان روغن زیاده یا نه،میزان مناسبه؟

ESfandiar_sh
6 April 2009, 02:02 AM
روشن شدن همه خونه ها یعنی سطح روغن میزونه و کم نداره.اون دفترچه ماشینو حتما یه نگاهی بنداز.به هر حال درسته اشکالاتی داره ولی خوندنش مفیده.

gps1112001
7 April 2009, 12:24 AM
واجب تر از روغن موتور روغن گیربکسه
همیشه چکش کنید
خیلی حساسه

gps1112001
7 April 2009, 02:01 AM
واسه رانندگي قشنگ ما ايراني ها اتفاقا بهترين انتخاب اتوماتيکه
ترافيک تهران کجاش حال ميده مانوال بازي ؟
:icon_idea

reza_vga8800640mb
7 April 2009, 10:45 AM
آقا یون چرا نشه این کار رو کرد گیر باکس هواپیما که نمی خوای نصب کنی ،گیر باکس اتومات فابریک پژو 206 را روی 206 تیپ 5 نصب کینم ، کاری نداره ،به هر نمایندگی هم بدی اینن کار را برات می کنه . مشکل اینجاست که این گیرباکس را از کجا می شه تهیه کرد و مهمتر قیمت اون و یه نصاب ماهر که فکر کنم باید رفت پیش آقای معروف آندره !!!!!!!!!!!!!

reza_vga8800640mb
7 April 2009, 10:45 AM
آقا یون چرا نشه این کار رو کرد گیر باکس هواپیما که نمی خوای نصب کنی ،گیر باکس اتومات فابریک پژو 206 را روی 206 تیپ 5 نصب کینم ، کاری نداره ،به هر نمایندگی هم بدی اینن کار را برات می کنه . مشکل اینجاست که این گیرباکس را از کجا می شه تهیه کرد و مهمتر قیمت اون و یه نصاب ماهر که فکر کنم باید رفت پیش آقای معروف آندره !!!!!!!!!!!!!

sina-sh
7 April 2009, 10:23 PM
چطوری باید روغن گیربکس رو چک کرد؟

indi
7 April 2009, 11:05 PM
چطوری باید روغن گیربکس رو چک کرد؟

من یه بار توی 60000 کیلومتر بردم نمایندگی روغن گیربکسو چک کنم . بعد از اینکه با دیاگ معلوم شد که دمای گیربکس زیر 50 درجه اومده سطح روغن چک شد و بعد یه کمی روغن سرریز کردند ... ازشون پرسیدم باید عوض بشه ... با تاکید میگفتند نیاز به تعویض نیست و فقط باید سررسز بشه

indi
7 April 2009, 11:11 PM
ما که بالاخره نفهمیدیم کدوماش مال حال حوله ....... یکی میخواد تیپ 5 رو تیپ 6 کنه و دیگری برعکس :icon_lol:بابا این کارو قبلا کارخونه انجام داده .... راستی هواپیما گیربکس داره :icon_roll

gps1112001
7 April 2009, 11:41 PM
ایول سوال بامزه ای پرسیدی واسه من هم جالب شد
............

gps1112001
7 April 2009, 11:43 PM
حرف دوستمون درسته ولی سعی کن وقتی دیدی دنده ها کمی با تکون عوض میشه ببری چکش کنن

behnam_hastam
8 April 2009, 03:56 AM
روشن شدن همه خونه ها یعنی سطح روغن میزونه و کم نداره.اون دفترچه ماشینو حتما یه نگاهی بنداز.به هر حال درسته اشکالاتی داره ولی خوندنش مفیده.

من خوندم دوست عزیز.اونجا نوشته اگر علامت MAX روشن شد به همراه 6 مربع کامل یعنی روغن

زیاده.قبل از استارت جفت علامت MIN و MAX روشن می شه.به خاطر همین گیج شدم.

اینا همش تقصیر منوچهر بود که عوضش کردن!:icon_cool

Iman tm
9 April 2009, 04:20 AM
بهنام جان مشکلی نیست ! از چند نفر پرسیدم !ماشین من هم دقیقا همین جوریه !نگران نباش ! به منوچهره بنده خدا هم الکی گیر نده !

نریمان تیموری
20 April 2009, 12:05 PM
سلام دوستان
حدود 4 روز طول کشید تا کل مطالب این قسمت رو بخونم !
206 اتومات مدل 82 دارم و حدود 110 هزار تا باهاش گازیدم و عین بچم میمونه:icon_wink
تو این چن سالی که دارمش ناخوداگاه خیلی تجربه بدس آوردم و اگه اجازه بدین از شما استادان هم یاد میگیرم هم اگه تونستم راهنمایی میکنم

روغن گیربکس رو عوض کردم 6 ماه پیش.. مخزن 3 لیتر داره (دوستان گفته بودن 6 لیتر که درس نیست) اول کهنه رو خالی میکنن با 3 لیتر شروع میکنن و پرش میکنن و بعدش اونو خالی میکنن دوباره 3 لیتر دیگه میریزن یعنی جمع = 6 لیتر
ضمناً روغن گیربکس اصل لیتری 90 هزار بود (یکی گفته بود 30 هزار!!) که 540 فقط پول روغنش شد !!
این یه خرج بزرگم بود
یه بار هم تسمه تایم پاره کردم و سوپاپ هام کج شد که کلاً دست سوپاپ عوض شد با یه چن تا خورده ریز که جمع شد 700 چوق (پل رومی) حواستون به تسمه تایم باشه ماله من 22 هزار فقط کار کرده بود که پاره شد ولی تا 60 تا میگن لازم نیس عوض بشه ولی لعنت به این تقلبی ها (حواستون به این قضیه باشه)

نریمان تیموری
20 April 2009, 12:11 PM
یه چیز دیگه سنسور اکسیژن هم 100 تومن ماله تیپ 5و6 هست و 60 تومنی که دوستان گفتن مال تیپ 2و3 ..
ماشینم شروع کرده بود ریپ زدن شدید اینگار یکی نشسته صندلی عقب می کوبونه تو کمرت بردم گفتن از همینه عوضش کردن و بازم عینه جت شده
( خلاصه با این کامنت و کامنت بالا فک نکنین ماشینم تراکتوره ناسلامتی 110 تا کار کرده و هنوز مثه ساعت کار میکنه و تو کورس 206A جدیدارو میگیره!!!! .. 206A فقط فول فرانسه (تیپ 4)

نریمان تیموری
20 April 2009, 12:38 PM
چن نکته مهم و اساسی در رابطه با رانندگی با 206A:
1- فقط از بنزین سوپر استفاده کنین (خودم تو این 5 سال فقط 1 بار معمولی زدم که تو اتوبان پیکان هم منو میگرفت!)
2- از معکوس دنده بوسیله پدال گاز خیلی کم و به ندرت استفاده کنین (اگرم کم و بیش استفاده میکنین معکوس سبک که فشار کمتری بیاره)
3- گاز و گوز (تخت گاز) کلاً تعطیل !
4- بهترین سرعت 80 کیلومتر دور موتور 2200 (پیرمردیه ولی باور کنین اصطحلاکتون به پایینتر حد ممکنه ینی تعویض روغن و فیلترها میرسه)
5- تو ترافیک و چراغ قرمز زیر 30 ثانیه دنده رو از D به جاهای دیگه حواله ندین
6- تو حرکت بهیچ وجه تغییر دنده ندین مگر دور موتور خیلی پایین
7- وقتی ایست کامل هستین از D به N و R یا P و بالعکس تغییر دنده بدین
و .. و .. و ..

m16586
20 April 2009, 01:12 PM
1- فقط از بنزین سوپر استفاده کنین (خودم تو این 5 سال فقط 1 بار معمولی زدم که تو اتوبان پیکان هم منو میگرفت!)
2- از معکوس دنده بوسیله پدال گاز خیلی کم و به ندرت استفاده کنین (اگرم کم و بیش استفاده میکنین معکوس سبک که فشار کمتری بیاره)
4- بهترین سرعت 80 کیلومتر دور موتور 2200 (پیرمردیه ولی باور کنین اصطحلاکتون به پایینتر حد ممکنه ینی تعویض روغن و فیلترها میرسه)
و .. و .. و ..

دوست عزیز به جای 206 باید می رفتی دوچرخه میخریدی
این سفارشات چیه که می فرمایید
کسی که بخواد این مدلی که شما میگید رانندگی کنه که 206 نمیخره
من 4 ساله 206 اتوماتیک دارم همیشه هم با دور موتور بالا و رانندگی اسپرت رانندگی کردم هر موقع هم دلم خواسته دنده عوض کردم این مشکلات را هم نداشتم هنوز هم نرم دنده عوض میکنه شتاب عالی و مصرف قابل قبول
در مورد بنزین معمولی حق باشماست ولی اونقدرها هم دخل ماشین را نمیاره

نریمان تیموری
20 April 2009, 01:22 PM
من که گفتم 1 بار معمولی زدم (مجبور شدم) و کلاً دیگه قید معمولی رو زدم به دلیل بالا
چن وقت پیش رفته بودم نمایندگی پل رومی اولین سئوالی که ازم پرسید قبل اینکه بگم چرا اومدم گفت فقط سوپر میزنی دیگه ..... حالا تصمیم با دوستان
دوست عزیز من اتومات خریدم که باهاش راحت باشم نه اینکه اسپرتی برم (اینکارو وقتی ماشین زیر 60 هزار بود خیلی میکردم که گیربکس خیلی قاطی میکرد مثلاً یه هو دنده سه نمیرفت و باید خاموش روشن میکردم یا موقع تعویض دنده بعضی وقتها لگد میزد و .... ولی 2 ساله که اینطوری رانندگی میکنم و کوچکترین مشکلی گیربکس پیدا نکرده حتی یه لگد کوچیک با وجود 110 هزار کارکرد .. اونم به خوده راننده بستگی داره که چی براش مهم باشه سلامت دراز مدت خودرو یا عشق و صفای سرعت)

دوست عزیز به جای 206 باید می رفتی دوچرخه میخریدی
این سفارشات چیه که می فرمایید
کسی که بخواد این مدلی که شما میگید رانندگی کنه که 206 نمیخره
من 4 ساله 206 اتوماتیک دارم همیشه هم با دور موتور بالا و رانندگی اسپرت رانندگی کردم هر موقع هم دلم خواسته دنده عوض کردم این مشکلات را هم نداشتم هنوز هم نرم دنده عوض میکنه شتاب عالی و مصرف قابل قبول
در مورد بنزین معمولی حق باشماست ولی اونقدرها هم دخل ماشین را نمیاره

البته منم 80 درصد مواقع اونطوری که گفتم رانندگی میکنم ولی خودت میدونی بعضی وقتا دیگه نمیشه کاریش کرد و ... قام قام
ولی در حد محدود و 130 به بالا عمراً با 206 نمیرم
ماشینت چندتا کار کرده و اسمش چیه ؟ -- ماله من معروفه به کاپیتان:icon_cool

راستی گفتی دور بالا رانندگی میکنی و با دکمه اسپرت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
موندم گیربکسه چطوری زیر دستت سالم مونده رفیق:icon_twis
نرمال و بهترین حالت واسه تعویض دنده که تو حافظه هست و قابل تغییر تو 3000 دور هست (که البته به کارکرد ماشین هم بستگی داره ولی بهترین حالته)
مگه ماشینت رو چن دور در دقیقه تعریف کردی که عوض کنه و میگی دور بالا !!!!!!!
مثلاً اگه رو 4000 یا 5000 عوض میشه از صدای موتور متوجه نمیشی که داره فشار میاد به ماشینت ؟
بیخیال اتومات و اینکارا ...
انشالله همیشه چرخش واست بچرخه وای اگه با ماشینم همیشه اینطوری رانندگی کنم بعد یه سال باید مجلس و مسجد بگیرم واسش :icon_cry:

m16586
20 April 2009, 02:26 PM
از نظر من اون دکمه اسپرت کلا اضافه است و با نحوه فشردن پدال گاز میشه به همون نتیجه رسید من فقط اوایل از اون دکمه استفاده میکردم الان فقط با کنترل پدال گاز در هر دوری که بخوام ماشین دنده عوض میکنه
اکثرا توی دور موتور حدود 4000 عوض میکنم غیر از مواقعی که ماشین سرده و کاملا رعایت میکنم
در حال حاضر 84000 تا راه رفتم سرعتم هم هیچوقت پایین نبوده و مشکلی به اسم هنگ کردن گیربکس یادم نمیاد داشته باشم گیربکس خیلی خوبیه و فشار های زیاد را به خوبی تحمل میکنه توی بدترین گردنه ها با 6 نفر سرنشین گیربکس امتحانش را به من پس داده و عالی عمل کرده

indi
20 April 2009, 03:00 PM
و .. و .. و ..

سلام دوست عزیز
میدونم نیتتون خوب بوده ولی اگر کسی بدون تصور از 206 اتوماتیک نوشته های شما رو بخونه حتما از خیر خریدش میگذره البته من سهامدار ایران خودرو نیستم ولی اطلاعات شما زیاد با واقعیت سازگار نیست .... من حدود 4 ساله اتومات دارم ... باهاش بد نمیرم ولی گازوگوزم (به قول شما)زیاد بهش میدم ولی نکات اساسی رو رعایت میکنم مثل سرویسهای به موقع و.... اگه دنده معکوس ندیم پس باید چکار کنیم با توصیه شماره 5 و7 کاملا موافقم ...با این توصیف شما فقط بالای 100 ساله ها طالب 206 اتومات میشن .......موفق باشی :123:

نریمان تیموری
20 April 2009, 08:47 PM
سلام دوست عزیز
میدونم نیتتون خوب بوده ولی اگر کسی بدون تصور از 206 اتوماتیک نوشته های شما رو بخونه حتما از خیر خریدش میگذره البته من سهامدار ایران خودرو نیستم ولی اطلاعات شما زیاد با واقعیت سازگار نیست .... من حدود 4 ساله اتومات دارم ... باهاش بد نمیرم ولی گازوگوزم (به قول شما)زیاد بهش میدم ولی نکات اساسی رو رعایت میکنم مثل سرویسهای به موقع و.... اگه دنده معکوس ندیم پس باید چکار کنیم دور موتور 2200 که دنده مردس بابا...ولیبا توصیه شماره 5 و7 کاملا موافقم ...با این توصیف شما فقط بالای 100 ساله ها طالب 206 اتومات میشن .......موفق باشی :123:
ممنونم که نظرتون رو گفتین:icon_cool ولی حقیقتش همینه باید اینو در نظر گرفت که 206 اتومات ایران نسبت به بقیه خودروهای اتومات تو ایران جزو ارزونترین اتومات هاست ، اگه اینطور که شما و دوست بالاییمون میگن اینقدر ردیفه یکی ندونه 206 اتومات رو مثله سوناتا یا انواع هیونداها یا تویوتاهای اتومات که وارد کشور شدن هم سطح میدونه !!
هر چقد بدی همونقدر آش میخوری خب ... 206 اتومات رو بالای 5 ساله دارم و بسیار راضی هستم ولی با تعصب روش صحبت نمیکنم بالاخره ایراداتش کم نیس شما کافیه چند ماه باهاش حسابی بگازی بعدش هم شتاب خودرو کم میشه هم بدجوری گیربکس قات میزنه مخصوصاً تو ترافیک های 1 ساعته و اینا بعدش میتونی بگی پس چرا اینهمه گیبرکس 206 میترکه ؟ و اینهمه مشتری تو بازار استوک ها دنبال گیربکسش هستن ؟ یکی از دوستان خودم با دکمه اسپرت تا شمال رفت و اونجا گیربکس به رحمت خدا رفت:icon_mad:
ببینم مگه تو این ترافیک و شلوغی و ماشینهای زیاد مگه شما با 120 تا میرید که میگید 80 تا پیرمردیه ! من که اگرم بخوام بالای 100 تا برم جز بعضی ساعات نمیشه رفت (زیاد بودن ماشینها و پلیس نامحسوس زانتیا) !!! شما تو تهران زندگی میکنید که از زیاد بودن ماشینا و پلیسا در امانید و سرعت بالا میرید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی 206 اتومات سواری خوبی داره و دارندگانش (جز اونا که گیربکس میترکونن) حتماً از ماشینشون راضی هستن

Iman tm
21 April 2009, 02:54 AM
منم با رانندگی تو سرعت پایین موافقم ولی نه همیشه !!!!!!!!
موقع رانندگی آب نباید تو دل سرنشین جابجا بشه ! اگه این کارو بکنید رانندگی شما زیبا میشه !
جوری که سرنشین از راحتی نتونه سرعت شما رو حدس بزنه مثلا قطارهای برقی که تا 400km
سرعت میرن از سرعتشون کم میکنن و دوباره شتاب میگیرن اما شما چیزی حس نمیکنید ! اما بعضی ها انقدر بد میرن بد فرمون میدن و ماشین و بد کنترل میکنن که یه جورایی انگار ماشین او نارو میرونه نه اونا ماشین و وقتی 80 km سرعت دارن انگار 180 تا دارن میرن !
با شتابهای آنی و ترمزهای پشت سر هم مخالفم خیلی ضایعس ولی جایی که جاش باشه باید گاز داد تا موتور تنبل نشه!یعنی دقیقا تخت گاز ها!!!!! !
اما اصولا رانندگی اسپرت گونه هزینه های بالایی داره !و عمر قطعات رو به شکل محسوسی میاره پایین.
نمونش ماشینهای مسابقات !!!
مسابقات ایران رو تو کلاس آزاد دیدین ؟
تو دور دوم 2 تا ماشین که اتفاقا یکیشون اول هم بود خراب شدن !
تازه اونا واسه مسابقات آماده بودن !

indi
21 April 2009, 08:25 AM
سلام
منم قبول دارم که استفاده نادرست از ماشین عمر اونو پایین میاره واین قضیه شامل همه ماشینا میشه نه فقط 206 .... منتها با اتوماتیک باید ملایمتر عمل کرد که درش شکی نیست ولی نه اینکه اصلا نشه با اون یه کم هیجانی بری اکثر آدما 80 درصد رانندگیشون عادیه و فشار به ماشین نمیارن ولی بعضی وقتا برای تنوع ام که شده باید یه کم به ماشین حال داد که 206 اتوماتیک از عهدش بر میاد ....... در ضمن قبول دارم توی تهران بیشتر از هر جای دنیا به ماشین فشار میاد من که هر وقت اومدم تهران احساس میکنم چند درصد ماشینم تحلیل رفته وحسابی داغون میشه .....موفق باشید

:123:

meloserj
22 April 2009, 03:38 PM
من که گفتم 1 بار معمولی زدم (مجبور شدم) و کلاً دیگه قید معمولی رو زدم به دلیل بالا
چن وقت پیش رفته بودم نمایندگی پل رومی اولین سئوالی که ازم پرسید قبل اینکه بگم چرا اومدم گفت فقط سوپر میزنی دیگه ..... حالا تصمیم با دوستان
دوست عزیز من اتومات خریدم که باهاش راحت باشم نه اینکه اسپرتی برم (اینکارو وقتی ماشین زیر 60 هزار بود خیلی میکردم که گیربکس خیلی قاطی میکرد مثلاً یه هو دنده سه نمیرفت و باید خاموش روشن میکردم یا موقع تعویض دنده بعضی وقتها لگد میزد و .... ولی 2 ساله که اینطوری رانندگی میکنم و کوچکترین مشکلی گیربکس پیدا نکرده حتی یه لگد کوچیک با وجود 110 هزار کارکرد .. اونم به خوده راننده بستگی داره که چی براش مهم باشه سلامت دراز مدت خودرو یا عشق و صفای سرعت)

البته منم 80 درصد مواقع اونطوری که گفتم رانندگی میکنم ولی خودت میدونی بعضی وقتا دیگه نمیشه کاریش کرد و ... قام قام
ولی در حد محدود و 130 به بالا عمراً با 206 نمیرم
ماشینت چندتا کار کرده و اسمش چیه ؟ -- ماله من معروفه به کاپیتان:icon_cool

راستی گفتی دور بالا رانندگی میکنی و با دکمه اسپرت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
موندم گیربکسه چطوری زیر دستت سالم مونده رفیق:icon_twis
نرمال و بهترین حالت واسه تعویض دنده که تو حافظه هست و قابل تغییر تو 3000 دور هست (که البته به کارکرد ماشین هم بستگی داره ولی بهترین حالته)
مگه ماشینت رو چن دور در دقیقه تعریف کردی که عوض کنه و میگی دور بالا !!!!!!!
مثلاً اگه رو 4000 یا 5000 عوض میشه از صدای موتور متوجه نمیشی که داره فشار میاد به ماشینت ؟
بیخیال اتومات و اینکارا ...
انشالله همیشه چرخش واست بچرخه وای اگه با ماشینم همیشه اینطوری رانندگی کنم بعد یه سال باید مجلس و مسجد بگیرم واسش :icon_cry:

آقا لگد زدن گیربکس ماله شیر برقی هست و ربطی به اسپرت روندن نداره
بهتره در اسرع وقت ببری پیش آندره وگرنه خرجت میره بالا

نریمان تیموری
29 April 2009, 02:03 PM
آقا لگد زدن گیربکس ماله شیر برقی هست و ربطی به اسپرت روندن نداره
بهتره در اسرع وقت ببری پیش آندره وگرنه خرجت میره بالا
دوست عزیز فکر کنم شما کامنتا رو نخوندین !
2 سال پیش لگد میزد و فقط و فقط با تغییر شیوه رانندگی "بدون مراجعه یه هیچ تعمیرگاهی" دیگه نه لگد میزنه و نه مشکلاتی که اون موقعا داشتم رو دارم:icon_excl
قربونش برم این تعمیرگاهها که فقط جیبه آدمو میبینن و حالا ندوش کی بدوش !
سپاس از شما دوست عزیز:icon_cool

اگه دنده معکوس ندیم پس باید چکار کنیم ...
من اینو گفتم دوست عزیز که معکوس ندیم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نوشته که هس.. گفتم با پدال گاز ، وگرنه خود ماشین که دور موتور به حداقل برسه و وقت تعویض ، تعویض میکنه ! ولی وقتی دور موتور پایین باشه و پاتو بزاری تخت گاز واسه معکوس ، معکوس میده و دور موتور میره میچسبه به درجه قرمز (ترکیدن موتور) و بعد عوض میکنه ، منظورم این بود و تو نوشته کاملاً مشخص..
و خب اگه دائماً تکرار بشه اصطحلاک قطعات خیلی پایین میاد ضمن اینکه اگه تسمه تایم به وسطای عمرش رسیده باشه به واسطه فشار وحشتناکی که بهش میاد امکان پاره شدن داره که = کج شدن سوپاپ و جایگزینی دست دود و سوپاپ کامل (خودم سرم اومده)
سپاس دوست عزیز:icon_cool

meloserj
3 May 2009, 06:47 PM
دوست عزیز فکر کنم شما کامنتا رو نخوندین !
2 سال پیش لگد میزد و فقط و فقط با تغییر شیوه رانندگی "بدون مراجعه یه هیچ تعمیرگاهی" دیگه نه لگد میزنه و نه مشکلاتی که اون موقعا داشتم رو دارم:icon_excl
قربونش برم این تعمیرگاهها که فقط جیبه آدمو میبینن و حالا ندوش کی بدوش !
سپاس از شما دوست عزیز:icon_cool

عزیز ذل برادر
تغییر شیوه رانندگی دلیل لگد گیربکس نیست. بهتره حرف گوش کنی و یه سر ببری برای بازدید.

"قربونش برم این تعمیرگاهها که فقط جیبه آدمو میبینن و حالا ندوش کی بدوش"
تا حالا چند بار رفتی پیش آندره؟ زود قضاوت نکن عمو جان

F@RSH@D rezayi
18 May 2009, 02:29 PM
سلام دوستان . من یک راهنمایی از دوستان می خوام . مادری دارم که دست راستش عمل شده هست و زیاد نمی تونه باهاش فعالیت کنه . 206 تیپ 5 داره می خوام براش اتومات بخرم به نظرتون :
1- آیا نسبت به 206 تیپ 5 قدرت و کیفیت قطعه داره ؟
2- از نظر اینکه بالاخره یک خانوم مسن می خواد باهاش رانندگی کنه آیا مناسب برای چنین شخصی هست ؟
3- مشکلات مکانیکی زیادی داره ؟
4- مدت 87 یا 86 نمی دونم داره یا نه قیمتش چند میشه ؟
ممنون از راهنماییتون

reza engine
18 May 2009, 03:04 PM
سلام دوستان . من یک راهنمایی از دوستان می خوام . مادری دارم که دست راستش عمل شده هست و زیاد نمی تونه باهاش فعالیت کنه . 206 تیپ 5 داره می خوام براش اتومات بخرم به نظرتون :
1- آیا نسبت به 206 تیپ 5 قدرت و کیفیت قطعه داره ؟
2- از نظر اینکه بالاخره یک خانوم مسن می خواد باهاش رانندگی کنه آیا مناسب برای چنین شخصی هست ؟
3- مشکلات مکانیکی زیادی داره ؟
4- مدت 87 یا 86 نمی دونم داره یا نه قیمتش چند میشه ؟
ممنون از راهنماییتون

مسلما رانندگي با اتومات اون هم تو ترافيك هاي شهري بسيار بسيار راحت تر است. خصوصا براي بيشتر خانومها

قيمتش الان حدود 18.400 هست كه ايران خودرو الان شرايطي داره كه حدود 10 ميليون ميدي و دو تا چك 4 توماني براي 6 ماه بعد.

چيزي كه تو تيپ 6 براي خود من جاي سوال داره افت قيمت زيادش هست.
چند تا از آگهي هاي امروز نيازمنديهاي همشهري رو مينويسم.

سفيد- بهمن 87 كاركرد 700 كيلومتر 17.5 ميليون
خاكستري مدل 87 كاركرد 4600 كيلومتر 16.800 ميليون
خاكستري مدل 85 بسيار سالم 14.500 ميليون
خاكستري مدل 85 كاركرد 40000 كيلومتر- بدون رنگ و تصادف 13.500 ميليون
( اينها كساني بودند كه قيمت رو هم چاپ كرده بودند و گرنه موارد ديگه با كاركردهاي كم هم بود كه فقط شماره رو درج كرده بود)

من خودم هم دنبال اتومات هستم و يه ريو اتومات ثبت نام كردم كه اگر بذري همت كنه شايد سه ماهه سوم تحويل بدن. خودم به تيپ 6 علاقمند هستم. دست دوم تميز خيلي كم كاركردش با اين قيمت ها به نظرم به صرفه تر مياد. با توجه به امكانات به روزي كه داره.

F@RSH@D rezayi
18 May 2009, 03:37 PM
مسلما رانندگي با اتومات اون هم تو ترافيك هاي شهري بسيار بسيار راحت تر است. خصوصا براي بيشتر خانومها

قيمتش الان حدود 18.400 هست كه ايران خودرو الان شرايطي داره كه حدود 10 ميليون ميدي و دو تا چك 4 توماني براي 6 ماه بعد.

چيزي كه تو تيپ 6 براي خود من جاي سوال داره افت قيمت زيادش هست.
چند تا از آگهي هاي امروز نيازمنديهاي همشهري رو مينويسم.

سفيد- بهمن 87 كاركرد 700 كيلومتر 17.5 ميليون
خاكستري مدل 87 كاركرد 4600 كيلومتر 16.800 ميليون
خاكستري مدل 85 بسيار سالم 14.500 ميليون
خاكستري مدل 85 كاركرد 40000 كيلومتر- بدون رنگ و تصادف 13.500 ميليون
( اينها كساني بودند كه قيمت رو هم چاپ كرده بودند و گرنه موارد ديگه با كاركردهاي كم هم بود كه فقط شماره رو درج كرده بود)

من خودم هم دنبال اتومات هستم و يه ريو اتومات ثبت نام كردم كه اگر بذري همت كنه شايد سه ماهه سوم تحويل بدن. خودم به تيپ 6 علاقمند هستم. دست دوم تميز خيلي كم كاركردش با اين قيمت ها به نظرم به صرفه تر مياد. با توجه به امكانات به روزي كه داره.

خیلی ممنون از پاسختون در مورد فنی اون و خرج نگهداری چه تفاوتهایی با تیپ 5 داره ؟ آیا مکانیکهای ایرانخودرو می تونند تعمیرش کنند . یا مثل ساتافه من همش میگن آموزش ندیدیم تجربی کار می کنیم ؟

asgharne
19 May 2009, 07:09 AM
سلام دوستان
حدود 4 روز طول کشید تا کل مطالب این قسمت رو بخونم !
206 اتومات مدل 82 دارم و حدود 110 هزار تا باهاش گازیدم و عین بچم میمونه:icon_wink
تو این چن سالی که دارمش ناخوداگاه خیلی تجربه بدس آوردم و اگه اجازه بدین از شما استادان هم یاد میگیرم هم اگه تونستم راهنمایی میکنم

روغن گیربکس رو عوض کردم 6 ماه پیش.. مخزن 3 لیتر داره (دوستان گفته بودن 6 لیتر که درس نیست) اول کهنه رو خالی میکنن با 3 لیتر شروع میکنن و پرش میکنن و بعدش اونو خالی میکنن دوباره 3 لیتر دیگه میریزن یعنی جمع = 6 لیتر
ضمناً روغن گیربکس اصل لیتری 90 هزار بود (یکی گفته بود 30 هزار!!) که 540 فقط پول روغنش شد !!
این یه خرج بزرگم بود
یه بار هم تسمه تایم پاره کردم و سوپاپ هام کج شد که کلاً دست سوپاپ عوض شد با یه چن تا خورده ریز که جمع شد 700 چوق (پل رومی) حواستون به تسمه تایم باشه ماله من 22 هزار فقط کار کرده بود که پاره شد ولی تا 60 تا میگن لازم نیس عوض بشه ولی لعنت به این تقلبی ها (حواستون به این قضیه باشه)
با سلام
ممنون از انعکاس تجربیاتتون
فرمودید:
3 لیتر ریختن دوباره خالی کردند واسه چی؟
با فرمایش جنابعالی یعنی حدوداً سال اول شما تسمه تایم پاره کردید درسته؟
مدل 82 که دیگه باید تقلبی در کار نباشه! میشه بفرمایید چطور اتفاق افتاد
و اصولا تسمه تایم رو چطور میشه چک کرد
با تشکر

hamed_mo
20 May 2009, 11:58 PM
یکی از دوستام سر 50 تا روغن گیربکس رو عوض کرده بود... گفت 60 تومن شد کلا!!! اما این قیمتی که شما دادی خیلی بیشتر از اینا باید بشه!!!!!!؟؟؟

pouya_yz
31 May 2009, 03:55 PM
دوستان برای خرید 206 اتومات دست دوم به چه نکات فنی باید توجه کنیم ؟ و چه عملکردی از گیربکس را تست کنیم تا از صحت و سلامت آن اطمینان بدست بیاوریم ؟

:icon_excl

mirfataa
1 June 2009, 01:16 PM
دوستان برای خرید 206 اتومات دست دوم به چه نکات فنی باید توجه کنیم ؟ و چه عملکردی از گیربکس را تست کنیم تا از صحت و سلامت آن اطمینان بدست بیاوریم ؟

در مورد گیربکس نظری ندارم
اما مصرف بنزینش بالاست :icon_cry:

C.Haddock
1 June 2009, 10:57 PM
...

من تو جستجو در مورد گیرباکس AL4 به این فایل (http://rapidshare.com/files/239686541/auto_article_aug_07_chevrons.pdf) در یک کلوب استرالیایی برای دارندگان سیتروئن برخوردم که اطلاعات جالبی در مورد لزوم تعویض روغن و نحوه انجام آن دارد.

indi
1 June 2009, 11:30 PM

سلام
من فکر میکنم بهترین فصل برای چک اتوماتیک (گیربکسش) همین فصل گرماست .... کافیه ببیرش تو ترافیک با کولر روشن که حسابی ماشین گرم کنه بعد یه کم بهش فشار بیاری (البته صاحبش تو ماشین نباشه ) منظورم از فشار یه مقدار با حالت اسپورت سریع حرکت کنی اگه گیربکس لگدی چیزی نزد ....سالمه.کلا عملکردش باید خیلی نرم باشه و تعویض دنده هارو تو حالت اتوماتیک متوجه نشی ... البته قبل از اون ببر نمایندگی با دیاگ هم کنترل کن ببین ارور نداشته باشه
موتورش خیالت راحت باشه ...... توپه توپه فقط میمونه رنگ و زیر وبند که اونم تو همون دور زدن دست میاد ..... رنگ هم که ببر صافکار 5 تومن بهش بده ماشینو برات زیرو رو میکنه ...... مهمترین بخش اتوماتیک گیربکسشه .... اول باید ببینی از کی داری ماسین میخری .... اگه بتونی چند روز ماشینو بگیری و باهاش بیشتر دور بزنی خیلی بهتره .......... دوست عزیز اگه تهران هستی گرچه میگن اتومات تو ترافیک خوبه ولی 206 اتومات برای ترافیک تهران ساخته نشده و خیلی بهش فشار میاد
اگه تو این تاپیک بگردی میبینی که اغلب این خرابی گیربکس تو تهرانه ..... توی شهرهای دیگه من کمتر دیدم گیربکس اتوماتیک خراب بشه . برای ترافیک تهران باید یه هامر 12 سیلندر اتوماتیک داشته باشی .....:icon_cool موفق باشید

saman21
2 June 2009, 10:12 AM
با سلام
ممنون از انعکاس تجربیاتتون
فرمودید:

به اينكار ميگن فلشينگ كه براي تعويض روغن سيستمهاي حساس راه حل مناسبيه

H.Bigdeli
7 June 2009, 12:57 PM
روغن گيربكس و ميگن فقط esso AL4 بريزيد ولي پيدا نميشه. جايي ميشناسين داشته باشن يا معادلش با مارك ديگه ميشه استفاده كرد؟

sina-sh
11 June 2009, 10:39 PM
با سلام خدمت همه دوستان

یه مشکلی با گیربکس برام پیش اومده که تا حالا نه جایی دیده بودم و نه شنیده بودم.

توی این دو روز من هر روز حدود 250 کیلومتر و بطور تقریبا مداوم در حال حرکت بودم. تو تقاطع ها وقتی که پشت ماشین جلویی منتظر بودم و دنده تو وضعیت درایو بودش وقتی پامو
از روی ترمز برمیداشتم ماشین حرکت نمیکرد و هنگامی که یه نیش گاز میدادم ماشین با یه تکون شدید تیک آف و حرکت میکرد. مثل اینکه گاز بدی و یهو دنده رو بذاری روی درایو .
این مشکل توی این 2 روز 3 بار پیش اومد. به نظر اساتید مشکل از چی میتونه باشه؟

اصولا آدمی نیستم که زیاد باهاش اسپورتی برم

سرعتم هم توی جاده بین 110 تا 130 بوده

ماشین مدل آذر 85 و 38000 تا کار کرده

simkhardar
12 June 2009, 03:44 AM
سلام دوست عزیز از جایی که اب جمع شده باشه عبور نکردید؟ طوری که ECU گیربوکس خیس بشه؟ چون یه دفه من با سرعت از تو اب حرکت کردم و همین مشکل برام پیش اومد. که خودش بعد از خشک شدن درست شد

sina-sh
12 June 2009, 12:52 PM
سلام

نه

sina-sh
14 June 2009, 12:37 PM
دیگه کسی اینجا نیست که جواب منو بده؟

indi
14 June 2009, 03:52 PM
با سلام خدمت همه دوستان

یه مشکلی با گیربکس برام پیش اومده که تا حالا نه جایی دیده بودم و نه شنیده بودم.

توی این دو روز من هر روز حدود 250 کیلومتر و بطور تقریبا مداوم در حال حرکت بودم. تو تقاطع ها وقتی که پشت ماشین جلویی منتظر بودم و دنده تو وضعیت درایو بودش وقتی پامو

از روی ترمز برمیداشتم ماشین حرکت نمیکرد و هنگامی که یه نیش گاز میدادم ماشین با یه تکون شدید تیک آف و حرکت میکرد. مثل اینکه گاز بدی و یهو دنده رو بذاری روی درایو .
این مشکل توی این 2 روز 3 بار پیش اومد. به نظر اساتید مشکل از چی میتونه باشه؟

اصولا آدمی نیستم که زیاد باهاش اسپورتی برم

سرعتم هم توی جاده بین 110 تا 130 بوده

ماشین مدل آذر 85 و 38000 تا کار کرده

سلام
این وضعیت برای من یکبار اتفاق افتاد و اون پس از یک رانندگی طولانی و دنده عوض کردنهای متوالی حادث شد ..... این حالت بخاطر گرم شدن بیش از از اندازه گیربکسه و میتونه دلایل مختلفی داشته باشه . سطح روغن گیربکسو چک کن ...شیر برقی رو چک کن ...کلا سیستم خنک کننده گیربکس باید چک بشه ... من زیاد فنی نیستم ولی میدونم این حالت (به نحوی لگد زدن هم بهش میگن) بخاطر گرمای بیش از اندازه گیربکسه و عکس و العمل اون در مقابل فشاره .....اگه تو رانندگی طولانی مداوم در حالت اتوماتیک برونی و پشت هر ماشینی ترمز و بلا فاصله سبقت بگیری که گیربکس معکوس بده و این حالت زیاد پیش بیاد ..... اون موقس که داد گیربکس در میاد . بهترین درمان برای جلوگیری از این حالت استفاده از حالت تیپ کرونیکه و اینکه تعویض دنده رو خودت کنترل کنی و نگذاری گیربکس بخاطر ترافیک جاده دائما در حال تعویض دنده بشه ..... (نظر من بود اساتید نظر بدن)

sina-sh
1 July 2009, 10:15 PM
با سلام
امروز دوباره و توی هر ترافیکی وقتی از 2 به 1 میکشید با یه لگد میرفت رو 1
خیلی اعصابمو خرد کرده . موردی این مشکل پیش میاد.

سطح روغنشو چطور باید چک کرد؟

DySpraxia
1 July 2009, 10:20 PM
ماشین چقدر کار کرده ؟ تاجایی که من میدونم روغن گیربکس 206 اتومات را حداقل روی 50 تا عوض میکنند

fahim2
2 July 2009, 11:44 AM
ماشين چقدر کار کرده ؟ تاجايي که من ميدونم روغن گيربکس 206 اتومات را حداقل روي 50 تا عوض ميکنند

براي چندمين بار
روغن گيربكس اتومات 206 احتياجي به تعويض ندارد
فقط بايد تو سرويس 60000 و 120000 اگر سطح روغن كم بود بايد اضافه شود

لگد زدن 2ب1 هم مشكلي حادي نيست به خاطر بيش از حد گرم شدن روغن گيربكسه

سطح روغنشو چطور باید چک کرد؟
به وسيله دياگ (pps)

sina-sh
2 July 2009, 02:13 PM
میشه دقیقا قسمتش رو تو pps بگین؟

pouya_yz
3 July 2009, 06:26 PM
دوستان امروز فرصتی دست داد تا با یک تیپ 6 مدل 84 که 80 هزار تا نیز کار کرده بود رانندگی کنم و عملا آنرا تست کنم .

با تست تیپ 6 گیربکس آنرا نرم و دارای تعویض های غیر محسوس یافتم و کلیه سوالاتم راجع به آن بر طرف شد .

امیدوارم به امید خدا به زودی وی 9 بخرم .:icon_evil

pouya_yz
5 July 2009, 11:31 PM
دوستان چند تا عکس برای ایجاد تنوع در بخش 206 اتوماتیک قرار میدم :

http://img98.com/images/8khccykfzsfxuotvug_thumb.jpg (http://img98.com/viewer.php?file=8khccykfzsfxuotvug.jpg)

206 اتوماتیک در مالزی : رنگ روشن داشبورد - کیلومتر شمار بدون حلقه های نقره ای - حذف زیر سیگاری - به نوع ساعت دقت کنید

http://img98.com/images/82zz4frupwv1xsfbmi5_thumb.jpg (http://img98.com/viewer.php?file=82zz4frupwv1xsfbmi5.jpg)

http://img98.com/images/u5jppgk8yccv890b4u6s_thumb.jpg (http://img98.com/viewer.php?file=u5jppgk8yccv890b4u6s.jpg)

http://img98.com/images/ici0fzfbfw8z9hky479y_thumb.jpg (http://img98.com/viewer.php?file=ici0fzfbfw8z9hky479y.jpg)

تقدیم به دارندگان تیپ 4 (پدر بزرگ تیپ ترونیک) :

http://img98.com/images/b9gluwnofgr69k3skefm_thumb.jpg (http://img98.com/viewer.php?file=b9gluwnofgr69k3skefm.jpg)

simbaleo
6 July 2009, 01:31 AM
اون ساعت که بهش اشاره کردین روی تیپ 1 که برقش مولتی پلکس نیست نصبه، احتمال داره این 206 های تولید مالزی هم مولتی پلکس نباشن. ضمن اینکه تیپ 4 تیپ ترونیک نداره!

sina-sh
6 July 2009, 08:14 PM
میشه دقیقا قسمت چک کردن روغن گیربکس رو تو pps بگین؟

هیچکس نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

fahim2
7 July 2009, 11:19 PM
والا من هم دقيق نميتونم راهنمايي كنم كه تو كدام قسمت هست ونحوه دسترسي به شكل هست
اگر يك مهندس فني ايرانخودرو پيدا كني حتما ميتوني اون قسمت را پيدا كني

sina-sh
8 July 2009, 08:30 PM
والا من هم دقيق نميتونم راهنمايي كنم كه تو كدام قسمت هست ونحوه دسترسي به شكل هست
اگر يك مهندس فني ايرانخودرو پيدا كني حتما ميتوني اون قسمت را پيدا كني

ولی این مهندسه هم خودش نمیدونه کجاش باید بره.:icon_excl

یه روز دوباره میرم پیشش تو قسمت گیربکس یکم باهم بگردیم ببینم چی میشه:icon_cool

indi
8 July 2009, 09:30 PM
میشه دقیقا قسمت چک کردن روغن گیربکس رو تو pps بگین؟

هیچکس نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام من این مطلبو از یه سایت دیگه کپی کردم ...امید وارم کمکتون کنه ...
این تصویر Oil Wear Counter یا شمارشگر روغن گیربکس AL4 هست که با PPS دیده میشه
ماشین من 85 هزار تا راه رفته و می بینید که اون عدد به 16448 رسیده و خود تصویر گویا هست حداکثر مجازش هم پایین تصویر اومده 32958 هست اگر لازم به تعویض هم باشه که خودش بهتون میگه
با این وصف من 4 سال دیگه به اون عدد میرسم http://www.tuningtalk.com/forum/images/smilies/alc.gif

http://aksupload.ir/pic/May/12.jpg

sina-sh
8 July 2009, 11:04 PM
مرسی ازت ولی من این قسمتو رفته بودم.
شمارشگر روغن من حدود 8000 رو نشون میداد ولی من دنبال اون قسمتی که سطح روغن رو نشون میده هستم.

indi
9 July 2009, 06:31 PM
مرسی ازت ولی من این قسمتو رفته بودم.
شمارشگر روغن من حدود 8000 رو نشون میداد ولی من دنبال اون قسمتی که سطح روغن رو نشون میده هستم.

سلام
من یه بار برای سطح روغن رفته بودم نمایندگی .... اول دیاگ زد و گفت باید دمای گیربکس باید بیاد پایین 65 درجه ...وقتی اومد پایین ماشینو برد رو جک یه پیچ باز کرد و گفت سطح روغنت یه کم پایینه و سر ریز کرد ...تا اونجائیکه یادمه با دیاگ سطح روغنو چک نکرد و کاملا مکانیکی کنترل کرد مثل گژ روغن موتور ....:icon_cool

indi
22 July 2009, 09:50 PM
سلام
کسی میدونه چطور میشه رادیاتور روغن بزرگ(11 پره) گیربکس اتوماتیکو گیر آورد ..... ظاهرا رادیاتوری که روی تیپ 6 هست 6 پره ست و اون خنک کنندگی لازمو نمیده .... از دوستانم شنیدم این نوع رادیاتور روی تیپ 4 نصبه و همین طور روی 307 ..... کسی از دوستان تا حالا این کارو کرده یعنی رادیاتورو با نمونه بزرگ تعویض کرده ...؟ از کجا میشه گیر آورد .....

H.Bigdeli
5 August 2009, 07:26 PM
با سلام و درود به دوستان، در ماشین های با جعبه دنده اتوماتیک مقداری از انرژی تولیدی موتور در مبدل گشتاور که وظیفه سیستم کلاچ را بر عهده دارد حدر میرود. به این علت که در این مبدلهای متداول – به غیر از خودروهتی اسپرت – تماس مستقیم مکانیکی بین موتور وجعبه دنده وجود ندارد و گشتاور موتور توسط روغن منتقل می گردد. همچنین اینکه جعبه دنده های اتوماتیک معمولا دارای تعداد دنده کمتر نسبت به انواع دستی هستند. مثلا 206 اتوماتیک 4 دنده جلو دارد و 206 سایر تیپها، 5 دنده جلو که یک دنده کمتر باعث عدم امکان استفاده از بهترین دور موتور در هر سرعتی برای رسیدن به حداکثر شتاب و سرعت می شود. به عبارت دیگه اگر 206 اتوماتیک هم 5 دنده جلو –مثل آزرا- یا بیشتر –مثل انواع بی ام و و بنز و لکسوس های جدید- داشت شتاب، مصرف سوخت و حداکثر سرعتش ارتقا پیدا می کرد.

H.Bigdeli
5 August 2009, 07:36 PM
سلام، من نشنیدم کسی رادیاتورو عوض کرده باشه ولی باید کمک بکنه چون وقتی دمای جعبه دنده بالا میره رفتارش عوض میشه حسابی. حتی تیپترونیک هم دیگه دستور نمیگیره. تجربه خود من که شاید تو خیلی موارد مشکل رو کم بکنه اینه که دکمه برف(snow) کنار دسته دندرو بزنید.

Mehdi-HTC
9 August 2009, 06:14 PM
یه سوال داشتم از خدمت دوستان اتومات دار..........

اگه 206 دنده اتومات رو کپ کنیم یا کمک اسپرت بزاریم که ارتفاعش نسبت به قبلش خیلی کمتر بشه آیا به موتور و گیربکس فشار نمیاد که بعدا واسمون مساله ساز بشه ؟؟؟

simbaleo
9 August 2009, 11:05 PM
اتوماتیک رو نمیشه به اندازه معمولی ها خوابوند، حداکثر فنر 32 میشه زیرش انداخت که 3 انگشت ماشین میاد پایین.

Mehdi-HTC
10 August 2009, 09:27 AM
بازم 3 انگشت خوبه.....حداقل نسبت به ارتفاع خود کارخونه خیلی بهتره........

راستی این سینی زیر رو که میگن نداره و باید توی خاکی آروم بری که گیربکس آسیب نبینه درسته ؟؟؟ و میشه واسش سینی گذاشت ؟؟؟

simbaleo
10 August 2009, 11:07 AM
سینی نداره؟ مگه تیپ 6 نیست؟ تیپ 6 سینی رو حتما داره شک نکن.

z_qz54
10 August 2009, 09:51 PM
قضیه نداشتن سینی مربوط به تیپ 4 ها هست که من فقط شنیدم و دو موردی که دیدم آخریش حواسم بود چک کنم سینی داشت.
H.Bigdeli عزیز، گشتاور هدر نمی رود، تبدیل میشود!
خودتون نوشتید، مبدل گشتاور(همون توربین به قول مکانیکی ها) که گشتاور را تا 2 برابر هم بیشتر میکنه و همان حس نیم کلاچ رو به راننده القا میکنه. این سیستم از قدیم روی تمام اتومات ها بود.

sina-sh
10 August 2009, 11:17 PM
با سلام

همونطور که میدونید رادیاتور آب تیپ 6 با بقیه فرق داره و دوتا خروجی داره که یکیش به گیربکس میره. حالا من چند تا سوال دارم.

1- من واتر پمپ ماشینمو عوض کردم و بعدش هم تمام آب تو موتور رو خارج کردم و آب رادیاتور جدید رو ریختم و هواگیری هم کردم ولی برای آب توی گیربکس هم باید هواگیری کرد؟

2- قبل از تعویض آب رادیاتور رنگش قهوه ای بود که فکر کنم توتال بوده باشه و بعدش من ایرانول که سبز هستش ریختم آیا این مشکلی داره؟ و آیا آب رادیاتور شما هم قهوه ای هستش؟

3- تقریبا 6 ماه از این ماجرا میگذره و اخیرا گیربکس وقتی داغ میکنه تو ترافیک گاهی دنده 1 درگیر نمیشه . ممکنه ایراد از خنک نشدن کافی اون توسط آب باشه؟

با تشکر

Mehdi-HTC
11 August 2009, 11:33 AM
راستی یه سوال دیگه و اینکه اگه باهاش روی سرعتگیرها بپریم گیربکس آسیب میبینه ؟؟؟

mohat5
11 August 2009, 01:11 PM
دوستان
این که میگن 206 های اتوماتیک سینی زیر موتور ندارن درسته ؟

m16586
11 August 2009, 03:51 PM
دوستان
این که میگن 206 های اتوماتیک سینی زیر موتور ندارن درسته ؟
ظاهرا دوستان زیاد علاقه ای به خوندن مطالب قبلی ندارند بارها و بارها در این مورد توضیح داده شده برای بار چندم اعلام می شود که سینی زیر موتور دارند

sina-sh
11 August 2009, 04:22 PM
از دوستان کسی نیست جواب منو بده؟

indi
11 August 2009, 07:09 PM
با سلام

همونطور که میدونید رادیاتور آب تیپ 6 با بقیه فرق داره و دوتا خروجی داره که یکیش به گیربکس میره. حالا من چند تا سوال دارم.

1- من واتر پمپ ماشینمو عوض کردم و بعدش هم تمام آب تو موتور رو خارج کردم و آب رادیاتور جدید رو ریختم و هواگیری هم کردم ولی برای آب توی گیربکس هم باید هواگیری کرد؟

2- قبل از تعویض آب رادیاتور رنگش قهوه ای بود که فکر کنم توتال بوده باشه و بعدش من ایرانول که سبز هستش ریختم آیا این مشکلی داره؟ و آیا آب رادیاتور شما هم قهوه ای هستش؟

3- تقریبا 6 ماه از این ماجرا میگذره و اخیرا گیربکس وقتی داغ میکنه تو ترافیک گاهی دنده 1 درگیر نمیشه . ممکنه ایراد از خنک نشدن کافی اون توسط آب باشه؟

با تشکر

سلام
وقتی هوا گیری میشه کل سیستم هواگیری میشه .... رنگ آب رادیاتور هم فکر نمیکنم مهم باشه معمولا اولش یه رنگی دیگس ( مثلا سبز) بعدش با گردش توسیستم رنگش تغییر میکنه و تیره میشه
.... گیربکس شما اگه تو گرما مشکل براش پیش میاد ( که البته همه اتوماتیکا به نحوی با این قضیه سروکار دارن ) مربوط به مسئله دیگه ایی مثل روغن گیربکس ... شیر برقی ... یا عوامل دیگه ....یه چیز دیگه بگم بطور کلی رادیاتور خنک کننده گیربکس تیپ 6 (شش پره) به اندازه کافی گیربکسو خنک نمیکنه و اگه مثل تیپ 4 ها 11 پره بود خیلی بهتر بود .......

sina-sh
11 August 2009, 10:23 PM
سلام

ولی بعضی دوستان با رادیاتور 11 پره هم این مشکل رو دارند.

نمایندگی ها هم که هیچ چیزی رو نمیدونند.

ar22
11 August 2009, 11:01 PM
این اتوماتیک رو هنوز میزنن یا نه؟

Gold eagle
12 August 2009, 01:07 AM
این اتوماتیک رو هنوز میزنن یا نه؟
بله هنوز تولید میشه

دوستان یک سوال ایا تیپ 6 ایموبلایزر داره یا نه؟؟؟

H.Bigdeli
12 August 2009, 05:03 PM
قضیه نداشتن سینی مربوط به تیپ 4 ها هست که من فقط شنیدم و دو موردی که دیدم آخریش حواسم بود چک کنم سینی داشت.
H.Bigdeli عزیز، گشتاور هدر نمی رود، تبدیل میشود!
خودتون نوشتید، مبدل گشتاور(همون توربین به قول مکانیکی ها) که گشتاور را تا 2 برابر هم بیشتر میکنه و همان حس نیم کلاچ رو به راننده القا میکنه. این سیستم از قدیم روی تمام اتومات ها بود.

سلام و احترام. همانطور كه مي دونين راندمان هيچ ماشين و دستگاهي صد در صد نيست و هميشه اتلاف وجود داره. مثلا وقتي گيربكس گرم ميشه-حتي اگر حرارت موتور هم بهش منتقل نشه-اتلاف انرژي مكانيكي عامل گرماست. در مبدل گشتاور و كلاچ خشك هم اتلاف انرژي وجود داره (اگر لغزش باشه يا موقع نيم كلاچ واضحتر) كه اين اتلاف در مبدلهاي توربيني(مشابه 206) يه علت عدم وجود تماس مستقيم و استفاده از روغن بيشتره. در مبدل گشتاور روغني(توربيني) گشتاور از توربين متصل به موتور به روغن و از طريف اون به توربين متصل به گيربكس منتقل ميشه و چون اين دو توربين به هم منصل نيستند و نسبت به هم اختلاف دور دارند انرژي هدر ميرود. به همين دليل براي خودروهاي اسپرت دنده انوماتيك از كلاچ خشك اتوماتيك استفاده ميكنن. فكر نكنم در مبدل توربيني و ساير مبدلها افزايش گشتاور وجود داشته باشه و قاعدتا بايد در خود گيربكس انجام بشه.

m16586
12 August 2009, 05:04 PM
بله هنوز تولید میشه

دوستان یک سوال ایا تیپ 6 ایموبلایزر داره یا نه؟؟؟
همه مدل های 206 ایوبلایزر دارند و فقط با سوییچ خودشون میتونند روشن بشن

simbaleo
15 August 2009, 02:10 AM
راستی یه سوال دیگه و اینکه اگه باهاش روی سرعتگیرها بپریم گیربکس آسیب میبینه ؟؟؟

چرا بپری !!؟ اگر منظورت اینه که متوجهش نشی و با سرعت بری روش خیلی بعیده که به گیربکس ضربه بخوره، اما عوضش حسابی از خجالت زیر سپر و کل مجموعه جلوبندی و چرخها در میای!

Mehdi-HTC
15 August 2009, 11:07 PM
چرا بپری !!؟ اگر منظورت اینه که متوجهش نشی و با سرعت بری روش خیلی بعیده که به گیربکس ضربه بخوره، اما عوضش حسابی از خجالت زیر سپر و کل مجموعه جلوبندی و چرخها در میای!

ببینید من میخوام 206 دنده اتومات بخرم ..... و تنها دغدغم اینه که گیربکس آسیب نبینه چون یه گالانت دنده اتومات داشتیم فقط 1 میلیون 9 سال پیش خرج روی دستمون گذاشت.....

اینقدر روی ماشینا ایندرو اوندر زدم که آخر تصمیم گرفتم 206 دنده اتومات بخرم چون توی ماشینهای زیر 20 میلیون تنها ماشین پر امکانات و جوون پسنده........

بابامم گیر داده روی گیربکسش که اگه خراب شد اول بدبختیمونه..........واسه همین میخوام روی این ماشین مطمعا بشم و بخاطر همینه که پرسیدم اگه روی سرعتگیر باهاش بپریم گیربکس آسیب میبینه یا نه ، بیشتر سرعتگیرهای کوچیک رو روشون میپرم و حوصله آروم رفتن روشون رو ندارم........

قیمت کل گیربکس 206 تیپ 6 با ECU چنده ؟؟؟؟؟

indi
15 August 2009, 11:43 PM
ببینید من میخوام 206 دنده اتومات بخرم ..... و تنها دغدغم اینه که گیربکس آسیب نبینه چون یه گالانت دنده اتومات داشتیم فقط 1 میلیون 9 سال پیش خرج روی دستمون گذاشت.....

اینقدر روی ماشینا ایندرو اوندر زدم که آخر تصمیم گرفتم 206 دنده اتومات بخرم چون توی ماشینهای زیر 20 میلیون تنها ماشین پر امکانات و جوون پسنده........

بابامم گیر داده روی گیربکسش که اگه خراب شد اول بدبختیمونه..........واسه همین میخوام روی این ماشین مطمعا بشم و بخاطر همینه که پرسیدم اگه روی سرعتگیر باهاش بپریم گیربکس آسیب میبینه یا نه ، بیشتر سرعتگیرهای کوچیک رو روشون میپرم و حوصله آروم رفتن روشون رو ندارم........

قیمت کل گیربکس 206 تیپ 6 با ECU چنده ؟؟؟؟؟

سلام دوست عزیز
اگه قصد پریدن داری بهتره جیپ یا پاژن بخری:icon_razz که فکر میکنم اونا هم بعد از چند بار پریدن باید ببری زیروبندو پیاده شی ...... آخه دوست عزیز پریدن از روی دست انداز دیگه اتومات و غیر اتومات سرش نمیشه ....بابای ماشینو در میاره چه برسه به 206 اتوماتیک که واست بی ساز میرقصه:icon_arro
در ضمن بهتره قیمت کمک فنر و سیبک و دسته موتور و کلیه ادوات زیروبندو هم بپرسی ...... بعد از هر پرش به اونا بیشتر نیاز داری

Mehdi-HTC
15 August 2009, 11:54 PM
سلام دوست عزیز
اگه قصد پریدن داری بهتره جیپ یا پاژن بخری:icon_razz که فکر میکنم اونا هم بعد از چند بار پریدن باید ببری زیروبندو پیاده شی ...... آخه دوست عزیز پریدن از روی دست انداز دیگه اتومات و غیر اتومات سرش نمیشه ....بابای ماشینو در میاره چه برسه به 206 اتوماتیک که واست بی ساز میرقصه:icon_arro
در ضمن بهتره قیمت کمک فنر و سیبک و دسته موتور و کلیه ادوات زیروبندو هم بپرسی ...... بعد از هر پرش به اونا بیشتر نیاز داری

من قربون اون موهای طلاییت برم :icon_arro...........جلوبندی ، سیبک فرمون....سر کمک....سینی و...رو بیخیال فقط بهم بگین گیربکس 1% هم احتمال داره که آسیب شدید ببینه یا نه؟؟؟؟.....بابا خودم مثل اینه 206 دارما...:icon_cool:icon_arro:icon_mrgr:icon_evil

indi
16 August 2009, 12:06 AM
من قربون اون موهای طلاییت برم :icon_arro...........جلوبندی ، سیبک فرمون....سر کمک....سینی و...رو بیخیال فقط بهم بگین گیربکس 1% هم احتمال داره که آسیب شدید ببینه یا نه؟؟؟؟.....بابا خودم مثل اینه 206 دارما...:icon_cool:icon_arro:icon_mrgr:icon_evil

با با بی خیال عکس بچه گیامه ....
من که گفتم 206 اتوماتیکو باید باهاش آروم بری (نازش کنی) البته در حد نرمال
ولی پریدن از روی دس اندازها که گاهی برای من اتفاقی پیش میاد باعث تغییر دنده و فشار به گیربکس میشه ..... و اگه مکرر بخواد تکرار بشه (به نظر من) غیر از دسته گیربکس باعث آسیب دیدن اون میشه ....... موفق باشید ...

Mehdi-HTC
16 August 2009, 12:17 AM
کلا من توی رانندگی آدم خشنی هستم.....آیا اشکال داره که همش روی تیپ ترونیک یا دکمه اسپرت باشه ؟...راستی این دکمه برای جاده های برفی توی گیربکس چجوری عمل میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟

simbaleo
16 August 2009, 12:27 AM
من زیاد تجربه رانندگی با اتومات رو ندارم، اما یه چیزی میدونم و اونم اینه که اگر زیاد بهش فشار بیاری یا روی تیپ ترونیک دنده بدی گیربکس داغ میکنه و اونوقت دیگه خوب دنده نمیده. ضمن اینکه تو این حالت لگدی میزنه که ممکنه دسته موتور رو پاره کنه.

قطعاتی ازش که تو خرج میندازتت یکیش شیر برقیه که نمیدونم کارش چیه فقط میدونم گیر نمیاد و اگرم بیاد گرونه!

خلاصه گیربکس سگ جونی داره اما دلیل نمیشه ماشینی رو که میتونه 10 سال بدون مشکل بهت خدمت کنه رو توی یکی دو سال لگن کنی و تحویل اجتماع بدی، بخصوص اگر اون بلایی که توی امضات گفتی رو سر گواهینامت آورده باشی!

از من بهت نصیحت قدر ماشین رو بدون، حالا میخواد ژیان باشه یا بوگاتی.

indi
16 August 2009, 12:31 AM
کلا من توی رانندگی آدم خشنی هستم.....آیا اشکال داره که همش روی تیپ ترونیک یا دکمه اسپرت باشه ؟...راستی این دکمه برای جاده های برفی توی گیربکس چجوری عمل میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوباره
اگه آدم خشنی هستی توصیه جدی میکنم اتومات نخری .... :icon_excl
اگه همش تو حالت تیپ کرونیک و یا اسپورت باشه گیربکس سریع گرم میکنه و سیستم خنک کننده اون هم از پس گرمای گیربکس بر نمیاد و اون موقس که گیربکس برای محافظت از خودش دیگه تو هیچ دنده ایی نمیره و بعد از مدتی شروع به لگد زدن میکنه و پیاده شدن گیربکس(در صورت تکرار این حالت ) .......:icon_mrgr
در مورد دکمه برفی ، ماشین با دنده 2 حرکت میکنه و دنده ها در دور موتور پایین عوض میشه که همه اینا برای لیز نخوردنه ( درست برعکس حالت اسپورت )
دوست عزیز تمام چیز هایی که شما گفتید مثل .... پرش + حرکت در حالت اسپورت و تیپ کرونیک +خشونت شما = شما نباید 206 اتوماتیک بخرید

Mehdi-HTC
16 August 2009, 12:40 AM
من زیاد تجربه رانندگی با اتومات رو ندارم، اما یه چیزی میدونم و اونم اینه که اگر زیاد بهش فشار بیاری یا روی تیپ ترونیک دنده بدی گیربکس داغ میکنه و اونوقت دیگه خوب دنده نمیده. ضمن اینکه تو این حالت لگدی میزنه که ممکنه دسته موتور رو پاره کنه.

قطعاتی ازش که تو خرج میندازتت یکیش شیر برقیه که نمیدونم کارش چیه فقط میدونم گیر نمیاد و اگرم بیاد گرونه!

خلاصه گیربکس سگ جونی داره اما دلیل نمیشه ماشینی رو که میتونه 10 سال بدون مشکل بهت خدمت کنه رو توی یکی دو سال لگن کنی و تحویل اجتماع بدی، بخصوص اگر اون بلایی که توی امضات گفتی رو سر گواهینامت آورده باشی!

از من بهت نصیحت قدر ماشین رو بدون، حالا میخواد ژیان باشه یا بوگاتی.

ای بابا اسم بوگاتی نیار که میرم توی رویا :icon_arro.......گواهینامه مشکلی نداره چون معمولا توی شهر سرعتگیرهای خیلی بد داره واسه همین اگه توی شهر خودمونم بگیرنم مشکلی پیش نمیاد.......پس اینجور که شماها میگین گیربکسش فایده ای نداره......آخ یاد آزرا پسر عموم بخیر که چقدر باهاش توی چمران لایی کشیدیم........

سلام دوباره
اگه آدم خشنی هستی توصیه جدی میکنم اتومات نخری .... :icon_excl
اگه همش تو حالت تیپ کرونیک و یا اسپورت باشه گیربکس سریع گرم میکنه و سیستم خنک کننده اون هم از پس گرمای گیربکس بر نمیاد و اون موقس که گیربکس برای محافظت از خودش دیگه تو هیچ دنده ایی نمیره و بعد از مدتی شروع به لگد زدن میکنه و پیاده شدن گیربکس(در صورت تکرار این حالت ) .......:icon_mrgr
در مورد دکمه برفی ، ماشین با دنده 2 حرکت میکنه و دنده ها در دور موتور پایین عوض میشه که همه اینا برای لیز نخوردنه ( درست برعکس حالت اسپورت )
دوست عزیز تمام چیز هایی که شما گفتید مثل .... پرش + حرکت در حالت اسپورت و تیپ کرونیک +خشونت شما = شما نباید 206 اتوماتیک بخرید

گیربکسش یه جای کوچولو نداره که واسش یه فن کوچولو بزاریم که داغ نکنه ؟؟؟؟؟ اتفاقا بابام حرف قشنگی زد ، گفت : برات اتومات میخرم که مجبور بشی مثل آدم توی شهر رانندگی کنی :icon_arro میبینین چه بابای به فکری دارم........راستی شنیدم ECUش جدا هست گیربکسش ؟؟ میشه روی ECUش برنامه های جدید ریخت که کمتر هنگ کنه یا به قول معروف Uptodate باشه ؟؟؟

indi
16 August 2009, 12:53 AM
ای بابا اسم بوگاتی نیار که میرم توی رویا :icon_arro.......گواهینامه مشکلی نداره چون معمولا توی شهر سرعتگیرهای خیلی بد داره واسه همین اگه توی شهر خودمونم بگیرنم مشکلی پیش نمیاد.......پس اینجور که شماها میگین گیربکسش فایده ای نداره......آخ یاد آزرا پسر عموم بخیر که چقدر باهاش توی چمران لایی کشیدیم........

گیربکسش یه جای کوچولو نداره که واسش یه فن کوچولو بزاریم که داغ نکنه ؟؟؟؟؟ اتفاقا بابام حرف قشنگی زد ، گفت : برات اتومات میخرم که مجبور بشی مثل آدم توی شهر رانندگی کنی :icon_arro میبینین چه بابای به فکری دارم........راستی شنیدم ECUش جدا هست گیربکسش ؟؟ میشه روی ECUش برنامه های جدید ریخت که کمتر هنگ کنه یا به قول معروف Uptodate باشه ؟؟؟

سوالاتون داره کم کم سخت تر میشه ....:icon_eek:
درمورد جا فقط همینو بگم که من خودم خواستم یه رادیاتور دیگه با رادیاتورش سری کنم که مکانیکم گفت گیربکس دیگه جای یه سوزن هم نداره ..... در مورد برنامه ریزی روی گیربکس هم فکر نمیکنم کسی بتونه این کارو بکنه البته کسانی ادعای این کارو دارن ولی نمیشه بهشون اطمینان کرد اگر چه بزرگترین ایراد این گیربکس سیستم خنک کنندشه که با برنامه و این جور چیزا درست نمیشه و تازه برنامه ایی که روی این گیربکسه میتونم بگم که بی همتاست و خیلی هوشمنده .....
در مورد سیستم خنک کننده یه راه هست ...اینم اینکه یه رادیاتور 11 پره ( مال خودش 6 پرس) که روی تیپ 4 ها و 307 نصبه تهیه کرد و با یه کمی درد سر جای رادیاتور خودش جا داد ... من از چند نفر شنیدم با این کار مشکل گرم کردن گیربکس حل شده ....فقط مشکل تهیه رادیاتور 11 پرس که من خودم سخت دنبالش هستم ..... اون شخصی که این کارو کرده بود گفت که از سوریه از روی 307 براش آوردن ...... اگه گیر آوردی به منم خبر بده ..... :icon_surp

Mehdi-HTC
16 August 2009, 01:02 AM
ای بابا تعمیرکارم یه 11 پره مال تیپ 4 داره توی انبارش ولی له شده و داغونه ......... پس قضیه 11 پره اینه ؟؟؟ آخه یه 206 دنده اتومات هم یکی آورده بود دنبال همین 11 پره ها میگشت من دقیقا نمیدونستم درباره چی حرف میزنن ولی یادمه که گفت خرابه ....... برم بهش بگم ببینم میتونه جور کنه.......اگه بیشتر از 2 تا تونست جور کنه به بچه ها خبر میدم.......البته بازم بعید میدونم که با این 11 پره ها هم مشکلش حل بشه .....فقط یک فن اختصاصی چارشه البته اگه بشه............

HappyKhan
23 August 2009, 02:55 PM
سلام
من ماشینم رو 3 ماه پیش خریدم، اتومات خرداد 84. 90 تا کار کرده بود. بعد از تحقیقات بسیار رفتم یه نمایندگی و با pps اون oil counter رو خوند که حدود 44000 بود و از حد استانداردش که فکر کنم 37000 باشه رد کرده بود. به هزار بدبختی تو مشهد یه گیربکس اتومات کار نیمه حرفه ای پیدا کردم و روغنش رو که خالی کرد گفت حالا برو ATF مارک Sunoco بخر ما همش ازون می ریزیم و تا حالا مشکلی نداشتیم و ..... گفتم بابا من خوندم که تو AL4 فقط باید روغن Esso بریزی گفتش اگه پیدا کردی خب بیار بریزم، منم هر چی گشتم هیج جا Esso AL4 ATF نداشتن و ناچاراّ همون Sunoco رو ریختم. البته این رو هم بگم که نه قبل و نه بعد از تعویض روغن هیچ مشکلی گیربکس من نداشت( لگد و ...)
خلاصه به دلیل وسواسی که داشتم بعد از یک ماه به هزار بدبختی به قیمت نجومی دو لیتری 42000 تومن روغن Esso اتومات با لیبل ایساکو پیدا کردم و 4 لیترش رو عوض کردم.
الان هم هنوز هیچ مشکلی نداره منتها الان که چند روز میگذره حس میکنم که وقتی تو D یا R میذاری و هیچی گاز نمیدی، زور ماشین کمتر شده و به طور مثال شیب پل پارکینگ رو که قبلآ بدون گاز بالا می رفت الان وای میسته و باید حتمآ گاز بدی که بالا بره.
نظر شما چیه؟؟؟؟

spoil_kid
26 August 2009, 01:18 PM
باسلام خدمت همه دوستان.
ميخوام يك 206اتومات صفر بخرم.نميدونم اين ماشين هنوز كيفيت سابق را داره.لطفا راهنمايي كنيد:icon_wink

mazyar -3
26 August 2009, 01:55 PM
متاسفانه 206 تیپ 6 هم به سرنوشت دیگر خودروهای ساخت داخل دچار شده و دیگر آن کیفیت سابق را ندرد. بنده قبلا مدل 84 این خودرو را درشتم و بسیار راضی بودم. 1سال پیش مدل 87 خریداری کردم ولی واقعا افتضاح است. 1- اتاق ماشین مثل قلک از همان اول صدا میدهد. 2- فرمان خودرو سفت و گیج است . 3- کیفیت صندلیها بسیار پایین آمده است.4-گیربکس بسیار تاخیر دارد و ضربه میزند.5- مصرف سوخت بالا و شتاب آن در حد 206 تیپ 2 هم نیست . 6- در ترمزهای ناگهانی ترمز اصطلاحا چوب می کند و پدال زیر پا سفت می شود. و.....
البته تولید انحصاری خودرو بهتر از این نمی شود.

reza_118
26 August 2009, 03:52 PM
از آنجایی که 206 اتوماتیک صرفاً از نظر گیربکس با بقیه 206 ها فرق دارد لذا مسئله گیربکس اتوماتیک بهتر هست در تاپیک مربوطه پیگیری شود.
و در حالات کلی از نظر خرید به قسمت زیر مراجعه بفرمائید:
خريد و فروش و مشاوره انتخاب اتومبیل (http://wwww.phalls.com/forumdisplay.php?f=147)

H.Bigdeli
28 August 2009, 10:45 PM
باسلام خدمت همه دوستان.
ميخوام يك 206اتومات صفر بخرم.نميدونم اين ماشين هنوز كيفيت سابق را داره.لطفا راهنمايي كنيد:icon_wink

دوست عزیز، به علت تنوع محدود خودروها در ایران تا سقف 30 میلیون تومان تصمیم گیری کار سختی نیست چون شما یه حداقل نیازهایی دارین و یک بودجه که برای این شرایط کمتر پیش میاد بیشتر از یک یا دو ماشین پیدا کنی. به باور من کیفیت ساخت 206 اتوماتیک چندان چنگی به دل نمیزنه. البته یه مقداریش هم به خاطر پاینتر بودن تقریبی کیفیت ساخت و دوام خودروهای فرانسوی نسبت به رقبای اروپایی و ژاپنی هست. توی 60000km که من تجربه رانندگی با 206 اتوماتیک ساخت 1385 رو داشتم، با وجود رانندگی متعارف و عادی، خرابی دوسه بار دسته موتور، سوختن BSI، خرابی جلوبندی، ضربه های گاه و بیگاه جعبه دنده، دوبار تخریب باطری و هنگ کردن و بعضی اخطارها و رفتارای گذرا چندان منطقی به نظر نمیرسه. ولی شما تو این محدوده قیمت، ماشین اتوماتیک دیگه ای تو این کلاس اتاق پیدا نمی کنین. پس شعار معروف خودروساز داخلی: همینه که هست.

spoil_kid
29 August 2009, 01:47 PM
كيفيت 206 صفر مدل88 صندوقدار با بي صندوق فرق ميكنه؟

amingzj
29 August 2009, 02:05 PM
خیر قربان
هیچ فرقی نمیکنه
البته خیلی شانسی هم هست ولی نمیشه گفت که کدوم بالاتره !

Gazarin
29 August 2009, 05:59 PM
خیر قربان
هیچ فرقی نمیکنه
البته خیلی شانسی هم هست ولی نمیشه گفت که کدوم بالاتره !
تنها چیزی که میشه با اطمینان گفت اینه که کیفیت 206 های مدل 88 چه صندوقدار و چه بی صندوق نسبت به مدل های قبلی مشابه کاهش داشته.من شخصا" یه 206 هاچبک 87 داشتم که فروختم یه صندوقدار 88 گرفتم، کیفیت مونتاژ دومی با وجودی که صندوقداره و میگفتن بهتره،به مراتب پایینتر از اون هاچبکه بود و فکر میکنم بخاطر مدل 88 بودنشه:icon_cry:.البته همونطور که جناب amingzj فرمودن کیفیت محصولات ایران خودرو کاملا" شانسیه.

DySpraxia
29 August 2009, 06:13 PM
حالا که ماشینهای کار کرده را با نو تعویض میکنند ، کیفیت بدتر هم خواهد شد .. ( کسی چه میدونه ، شاید لوازم دست دوم اون ماشینها را یه جوری Refurbish کردند و روی ماشین صفر انداختن .. ).

H.Bigdeli
29 August 2009, 08:24 PM

فرقي قاعدتا نبايد وجود داشته باشه. احتمالا مدلهاي اوليه صندوقدار فقط فرق مي كردن(من تجربه رانندگي با مدل صندوقدار رو ندارم). اينو هم بايد اضاقه كنم كه داشبردش به باورم جذابه و رانندگيش هم لذت بخش. نسبت به تويوتاي ياريس با توجه به قيمتش بيشتر مي ارزه و رانندگيش هم جالبتره. با وجود اينكه ياريس، نزديك ترين ماشين به 206 اتوماتيك، ماشين خوش ساختر، با دوام تر و كم خرج تريه.

spoil_kid
31 August 2009, 12:30 PM
دوستان راجع به امكانات اضافه تيپ سفارشي اتوماتيك اطلاعات ميخوام.چيا اضافه داره؟

H.Bigdeli
31 August 2009, 12:48 PM
دوستان راجع به امكانات اضافه تيپ سفارشي اتوماتيك اطلاعات ميخوام.چيا اضافه داره؟

صندلي ها و تودوزي چرم، فرمان با روكش چرم، كلمن برقي به صورت جدا نه نصب شده كه به قندك وصل ميشه. چهار رنگ بدنه متفاوت.

H.Bigdeli
31 August 2009, 12:52 PM
دوستان، 206 ما جديدا بيشتر از قبل دماي موتورش بالا ميره. در ترافيك با كولر. تقريبا تا نزيكي محدوده قرمز. مايع خنك كننده هم داره، اخطار خاصي هم نميده. فكر ميكنين مشكلش چي باشه؟

behnam_hastam
31 August 2009, 03:38 PM
نمي دونم بعضي ها چرا در مورد اتوماتيک اينجوري نظر مي دن؟

من خودم از فروردين 88 اين ماشين رو دارم.خيلي هم ازش لذت مي برم.ته اتاقش صدا داره.نه شتابش

کمه.هم تاپ اسپيد زدم هم برخي مواقع کل کل مي کنم.من هيچ مشکلي از اين ماشين نديدم.

مصرف سوختشم تا 5000 کيلومتر تقريبا صدي 11 يا 12 هست که بعد از اون به صدي 10.5 در شهر مي

رسه.خارج شهرم که فوق العاده مصرفش کم مي شه.

ضمنا اين ماشين هنوزم کيفيتش مناسب هست.مي تونيد ليست سازمان استاندارد رو ببينيد.

گرچه قبول دارم در برخي موارد کاستي صورت گرفته اما اينقدر بد نشده که بگيم ماشين بدي هست.

ضمنا حداقل گيرباکس اين ماشين از گيرباکس هاي ماشين هاي صفري نظير 405،سمند و ... کيفيتش

خيلي بهتره.همه اونايي که ماشين هاي ذکر شده را دارند مي دونند که گير باکسشون از اول يه صدايي

مي ده که با گذاشتن پا روي کلاچ اين صدا از بين مي ره.حال بماند که گيرباکس هاي دستي امروزي

ايران خودرو چه مشکلاتي داره.جالب ترين نکته مقايسه شتاب تيپ 6 بود با 2:icon_twis

اميدوارم يکمي منطقي تر در مورد اين ماشين نظر بدن.

sina-sh
31 August 2009, 11:06 PM
با سلام به همه دوستان

فکر کنم بهترین راه غلبه بر لگد زدن های گیربکس وقتی که توی ترافیک شهر داغ میکنه استفاده از کولر باشه . چون فن با دور تند کار میکنه و گیربکس رو خنک میکنه.تفاوت عملکرد گیربکس قبل و بعد از کولر اعجاب آوره.

H.Bigdeli
1 September 2009, 01:04 AM
امیدوارم همچنان از ماشینتون نهایت لذت رو ببرین ولی 6 ماه برای بررسی دوام یک ماشین کافی به نظر نمیرسه و معمولا خرابی ها در حالت قابل قبول از 2 سال شرو میشن.

fahim2
1 September 2009, 11:49 AM
اميدوارم همچنان از ماشينتون نهايت لذت رو ببرين ولي 6 ماه براي بررسي دوام يک ماشين کافي به نظر نميرسه و معمولا خرابي ها در حالت قابل قبول از 2 سال شرو ميشن.
6
قابل توجه شما
من از اوايل سال 84 تا به امروز تيپ 6 دارم هيچ خرج اضافي برام درست نكرده حتي يك بارهم به خاطر گيربكس به تعميرگاه مراجعه نكردم درحال حاضر با وجود كاركرد بيش از 100 هزار كيلومتر هنوز هم شتاب و قدرتش نسبت به اوايل كم نشده حتي پا به پاي v8 مدل 86 مياد و براش شاخ و شونه ميكشه
پس من بهت اطمينان ميدم كه هيچگونه خرابي غير منتظره اي در انتظار نيست

spoil_kid
1 September 2009, 01:14 PM
از دوستان عزيز ممنونم.ولي فكر نميكنم با اتومات بشه زياد اسپرت رانندگي كرد.بايد v8 خريد فكر كنم واسه اسپرت رانندگي كردن.باز هم منا راهنمايي كنيد اگه اشتباه ميگم.

H.Bigdeli
1 September 2009, 01:30 PM
6
قابل توجه شما
من از اوايل سال 84 تا به امروز تيپ 6 دارم هيچ خرج اضافي برام درست نكرده حتي يك بارهم به خاطر گيربكس به تعميرگاه مراجعه نكردم درحال حاضر با وجود كاركرد بيش از 100 هزار كيلومتر هنوز هم شتاب و قدرتش نسبت به اوايل كم نشده حتي پا به پاي v8 مدل 86 مياد و براش شاخ و شونه ميكشه
پس من بهت اطمينان ميدم كه هيچگونه خرابي غير منتظره اي در انتظار نيست

با سلام و احترام
حيف ايرانخودرو اندازه شما به دوام اين ماشين اطمينان نداره وگرنه مثل لكسس 100000كيلومتر گارانتيش مي كرد. البته در مورد جعبه دنده حق با شماست. از دوستان در ايرانخودرو شنيدم پژو جعبه دنده اين ماشين رو براي مدت طولاني تري از خود ماشيم گارانتي مي كنه. من نمي دونم اين مدت اضافه تر گارانتي در ايرن منظور ميشه يا نه.
براي اسپورت رانندگي كردن موتور 1600 با جعبه دنده دستي رو ميشه پيشنهاد كرد. ولي توي ترافيك تهران و شهراي بزرگ اتوماتيك به مراتب انتخاب بهتريه.

spoil_kid
1 September 2009, 03:22 PM
دوست عزيز حتما مستحضر هستيد كه ايرانخودرو گيريبكس اتوماتيك را 3 سال گارانتي ميكنه.پس حتما كيفيت خوبي داره.

eblis.3
1 September 2009, 03:53 PM
صندلي ها و تودوزي چرم، فرمان با روكش چرم، كلمن برقي به صورت جدا نه نصب شده كه به قندك وصل ميشه. چهار رنگ بدنه متفاوت.

معذرت میخوام خود صندلیها هم چرم هستند فرمودید یا فقط تودوزی ها ؟
یعنی مثل صندلی پارس چرم هست ؟

دیگر چی ؟

میارزد سفارشی به نسبت معمولی اون یا خیر ؟
ممنون

behnam_hastam
1 September 2009, 04:34 PM
از دوستان عزيز ممنونم.ولي فكر نميكنم با اتومات بشه زياد اسپرت رانندگي كرد.بايد v8 خريد فكر كنم واسه اسپرت رانندگي كردن.باز هم منا راهنمايي كنيد اگه اشتباه ميگم.

دوست عزيز کلاً 206 اتومات بيشتر براي رانندگي با آرامش طراحي شده.

مشخصا 206 نوع اتوماتيک به درد کل کل نمي خوره.من خودم خيلي کل کل مي کنم باهاش منتها

اگر هدفم اسپورت رانندگي کردن و تکنيک زدن باشه تر جيح مي دم ماشين غير اتومات بخرم.

البته امروزه ماشين هايي مثل مورانو يا مزدا 3 يا BMW و...... داراي گيرباکس هاي پيشرفته تري به نام

xtronic هستند که اگر بخواهين کل کل هم بکنيد خيلي عالي جواب مي دن.

کلاً ماشين اتومات ماشين خوبي هست.منتها هر کسي مي دونه ماشين اتومات در تاپ اسپيد و شتاب

در مقايسه با نوع دستي مقداري ضعيف تر هست.مانند تيپ 5 در مقابل تيپ 6.

يا مثلاً آوانته اتومات در مقابل آوانته دستي.

ضمنا مصرف بنزين ماشين هاي اتومات بيشتر از دستي هست.

در نهايت v8 به نظر من براي شما مناسب تر هست.

H.Bigdeli
1 September 2009, 07:34 PM
معذرت میخوام خود صندلیها هم چرم هستند فرمودید یا فقط تودوزی ها ؟
یعنی مثل صندلی پارس چرم هست ؟

دیگر چی ؟

میارزد سفارشی به نسبت معمولی اون یا خیر ؟
ممنون

عرض کنم خدمتتون که صندلی چرم هستن و تو دری ها و فرمان روکش چرم دارن. رنگهایی هم که تحت عنوان سفارشی میدن جذاب هستن. به جز اینها و کلمن برقی و عایق در موتور فکر نکنم چیزی اضافه تر باشه. به نظر من اگه حدود همون یک میلیون تومان اضافه بشه میرزه. امکانات مثلا برقی یا فنی اضافه تر نداره. ولی شاید یکی ترجیح بده با این مبلغ سیستم صوتی قوی تر نصب بکنه یا مثلا رینگ و لاستیک بخره یا ماشینشو بیمه بدنه بکنه.

indi
1 September 2009, 09:58 PM
امیدوارم همچنان از ماشینتون نهایت لذت رو ببرین ولی 6 ماه برای بررسی دوام یک ماشین کافی به نظر نمیرسه و معمولا خرابی ها در حالت قابل قبول از 2 سال شرو میشن.

سلام دوست عزیز
مدل ماشین من 84 ره و تا حالا هم 87000 تا کار کرده . تا حالا هم هیچ مشکلی باهاش نداشتم ....بزنم به تخته ... رانندگی صحیح و سرویسهای به موقع ماشینو بیشتر از اونیکه فکر کنید سر حال نگه میداره ..... موفق باشید :icon_cool

fahim2
2 September 2009, 09:57 AM
دوست عزيز حتما مستحضر هستيد كه ايرانخودرو گيريبكس اتوماتيك را 3 سال گارانتي ميكنه.پس حتما كيفيت خوبي داره.

اوايل ورود تيپ 6 اين گارانتي وجود داشت يعني سه سال براي گيربكس ولي الان گارانتي گيربكس همون گارانتي ماشين هست يعني يك سال

کلاً ماشين اتومات ماشين خوبي هست.منتها هر کسي مي دونه ماشين اتومات در تاپ اسپيد و شتاب

در مقايسه با نوع دستي مقداري ضعيف تر هست.مانند تيپ 5 در مقابل تيپ 6.

در مورد شتاب حق با شماست
ولي تاپ اسپيد را طبق تجربه اي كه خودم دارم اتومات خيلي راحت تر به تاپ اسپيد ميرسه تا دنده دستي
من با اتومات تا 220 هم رفتم مدركش هم موجوده ( اواتار) ولي دنده دستي به 190 كه ميرسه لرزش ماشين اجازه بهت نميده سرعت بالاتري بري

mazyar -3
2 September 2009, 10:19 AM
بعضی از دوستان از موضع مدیران خودروسازی که می گویند پراید خودرویی استاندارد و ایمن است صحبت می کنند و می گویند ماشین من کیفیت خوبی دارد و ....
من کاری با خودروی شخص شما ندارم . کلی صحبت کردم
شما هم اگر یک مورد سراغ دارید که خودرویی در فرایند داخلی سازی طی این سالها افت کیفیت نداشته به ما معرفی کنید. افت کیفیت 206 اتوماتیک و کلا 206 نیز مانند سایر خودوروهای ساخت داخل در تمامی بخشها به طور واضح مشهود است.

spoil_kid
2 September 2009, 12:13 PM
آپشنهاي اضافه 206 شامل سان روف ، كاركيت موبايل‌، كاميوتر سفري ، lcd نميشه؟

mortezagipsy
2 September 2009, 01:22 PM
قبلنا مثل اینکه سانروف و کارکیت بود ولی الآن خیر !

behnam_hastam
2 September 2009, 01:55 PM
من با اتومات تا 220 هم رفتم مدركش هم موجوده ( اواتار) ولي دنده دستي به 190 كه ميرسه لرزش ماشين اجازه بهت نميده سرعت بالاتري بري

درسته شما رفتي.کسي نگفت نمي ره.من حرف خود شرکت هاي سازنده را در اين جا بيان کردم.

اينم گفته هموشون هست.مثل هيوندا کوپه يا همين آوانته و خيلي ماشين هاي ديگه.

ضمن اينکه در تاپ اسپيد باز هم ماشين معمولي سريعتر به تاپ اسپيد مي رسه.مطمئنا ماشيني که

شتاب بالايي داره سريعتر به تاپ اسپيد مي رسه.

خودم اين مورد رو با کوپه دنده اي و اتوماتيک و 206 تيپ 5 با 6 شاهد بودم.

در جواب اون دوستي هم که گفته بود همه ماشين ها افت کيفيت دارن من هم گفتم که دارن اما افت

کيفيت 206 خيلي کمتره.

من زماني که خواستم اتومات بخرم با دو دسته از افراد روبه رو شدم.دسته اول که خودشون اين ماشين رو نداشتن و از شنيده هاشون مي گفتن خيلي ماشين خرج تراش و بديه.
دسته دوم اونايي که داشتن و خيلي راضي بودن همه صحبتشونم راجع به ماشين و هزينه هاش کاملا منطقي بود.

hamed_1975
2 September 2009, 03:20 PM
حتي خود كمپاني ها هم اين مطلب را اعلام ميكنند كه تاپ اسيد و شتاب اتومات پايين تر از دستيه

fahim2
2 September 2009, 08:23 PM
به صحبت من توجه كنيد
من گفتم راحت تر ميرسه
نه اين كه زودتر يا بيشتر دنده دستي

mortezagipsy
2 September 2009, 11:46 PM
راحت تر یعنی چه جوری ؟ :icon_ques

mazyar -3
3 September 2009, 09:01 AM
انصافا هم در رنج 18 ملیون بهترین انتخاب 206 اتوماتیک است و با اینکه بنده ازکیفیت مدل 87 آن اصلا راضی نیستم باز به سمند و وپارس و.... که شاهکار همین به اصطلاح خودروساز است ترجیح می دهم. در ضمن ماشین من صادراتی است ولی می خواهم بفروشم و یک صفر88 بگیریم .

siamak_12
3 September 2009, 04:45 PM
من یه 206 تیپ سه دارم که موتورشم tu3 هست. تسمه دینامش پاره شد من با شناختی که از بوش داشتم تصمیم گرفتم تسمه بوش بهش بندازم. سایز تسمه بوش ساخت آلمان 1560 هست اما اکثر مکانیک ها میگن 1565 به 206 میخوره. خودم تسمه رو عوض کردم و خیلیم راضیم چون به نظرم کولر ماشین هم یکم بهتر شده و اون صدای کزایی مربوط به تق تق موتور هم دیگه نمیاد. البته اینم بگم که از سایت بوش هم یه فایل pdf دانلود کردم که میگفت تسمه 1560 ساخت بوش مختص tu3 و tu5 هست و البته بوش تسمه 1565 نداره. مشکلی که هست اینه که یکم از موتور صدای جیر جیر میاد شک کردم که این صدا مربوط به تسمه نباشه. کسی میدونه اگه تسمه یکم تنگ باشه چه اتفاقی میفته؟ و کلا این تسمه 1560 بوش ممکن واسه موتور عیب و ایرادی بوجود بیاره؟ در ضمن این صدای جیر جیر با گاز دادن و سرعت گرفتن ماشین کاملا از بین میره.

Iman tm
4 September 2009, 10:39 AM
من یه 206 تیپ سه دارم که موتورشم tu3 هست. تسمه دینامش پاره شد من با شناختی که از بوش داشتم تصمیم گرفتم تسمه بوش بهش بندازم. سایز تسمه بوش ساخت آلمان 1560 هست اما اکثر مکانیک ها میگن 1565 به 206 میخوره. خودم تسمه رو عوض کردم و خیلیم راضیم چون به نظرم کولر ماشین هم یکم بهتر شده و اون صدای کزایی مربوط به تق تق موتور هم دیگه نمیاد. البته اینم بگم که از سایت بوش هم یه فایل pdf دانلود کردم که میگفت تسمه 1560 ساخت بوش مختص tu3 و tu5 هست و البته بوش تسمه 1565 نداره. مشکلی که هست اینه که یکم از موتور صدای جیر جیر میاد شک کردم که این صدا مربوط به تسمه نباشه. کسی میدونه اگه تسمه یکم تنگ باشه چه اتفاقی میفته؟ و کلا این تسمه 1560 بوش ممکن واسه موتور عیب و ایرادی بوجود بیاره؟ در ضمن این صدای جیر جیر با گاز دادن و سرعت گرفتن ماشین کاملا از بین میره.
به موتور صدمه نمیزنه!
اما تو جاده یا جاهای صعب العبور تو شهر مثل سر بالایی های طولانی با بار سنگین وگاز زیاد
باعث میشه هرز گردهات خراب بشه و تسمه پاره بشه هر وقت اینجوری شد تسمه ی خراب رو کلا ببر و جداش کن !و 1:30 حدودا وقت داری خودتو به تعمیرگاه برسونی.
تسمه که پاره بشه هیدرولیک فرمونت از کار می افته فرمون خیلی سفت میشه
دینام هم دیگه باطری رو charge
نمیکنه و .....ولی ماشین تا وقتی باطری جون داره کار میکنه.

چند وقته چراغهای تهویه(اونایی که شکلک آدمکه نشته و...)مدتی طول میکشه تا روشن بشه!
منطور اینکه بلا فاصله با روشن کردن چراغ ماشین روشن نمیشه!گاهی 20 دقیقه یا شاید بیشتر
طول میکشه تا روشن بشه؟
مورده مشابهی کسی داشته ؟
کسی دلیلشو میدونه؟

reza_118
4 September 2009, 10:51 AM
دوست عزیز شما فکر نمی کنید این نوشته شما هیچ ارتباطی به این تاپیک ندارد؟؟؟!!
بله بوش تسمه دینام 1565 نداره و فقط برای 206 1560 داره من هم ماشینم تیپ 5 هست مدل 84 فابریکی 1560 روش بوده ولی جدیداً ایرانخودرو 1565 میندازه رو ماشین پس فکر نکنم مشکلی داشته باشه و فشاری به موتور و.... بیاد چون تنظیم سفتی تسمه دینام اتوماتیک هست و خود فنر پشت هرز گرد این سفتی تسمه را تنظیم می کنه!!

چند وقته چراغهای تهویه(اونایی که شکلک آدمکه نشته و...)مدتی طول میکشه تا روشن بشه!
منطور اینکه بلا فاصله با روشن کردن چراغ ماشین روشن نمیشه!گاهی 20 دقیقه یا شاید بیشتر
طول میکشه تا روشن بشه؟
مورده مشابهی کسی داشته ؟
کسی دلیلشو میدونه؟
دوست عزیز شما به عنوان تاپیک هم دقت کردید؟ من هیچ ارتباطی بین پست شما و موضوع تاپیک نمی بینم!!!

H.Bigdeli
5 September 2009, 10:24 PM
آپشنهاي اضافه 206 شامل سان روف ، كاركيت موبايل‌، كاميوتر سفري ، lcd نميشه؟

خیر، تا اونجایی که من میدونم ایرانخودرو این موارد رو روی خودروهای سفارشی خودش نمیذاره، مثل نمونه های سالهای قبل.

eblis.3
6 September 2009, 07:03 PM
پس تفاوت وی9 عادی با وی9 سفارشی در چیست :
صندلی چرم
کلمن برقی
سیستم حرفه ای تر بلوتوث دار
غذبیلک فرمان
کفپوش
غربیلک فرمان

دیگه چی ؟
ولی باز حدود یک میلیون تفاوت رو داره ؟

از لحاظ آپشن شاید چیزه اضافه ای داره . ها ؟

mortezagipsy
6 September 2009, 09:01 PM
هیچی ! همینا که گفتین !
ولی تودوزی چرمش از یه تودوزی کار شنیدم که خوبه و می ارزه ..

C.Haddock
27 September 2009, 10:05 PM
سلام، من تازگی یه V9 گرفتم و تازه داشتم بهش عادت می کردم که دیشب یه شیلنگ بلند که از زیر رادیاتور به مخزن وصل میشد به تسمه گرفت و پاره شد. ظاهرا بستهاش از اول خوب محکم نشده بوده (ماشین هنوز 500 کیلومتر هم نرفته). چون بین تعمیرگاه ها از مرکزی شماره 1 بیشتر خاطره خوب دارم و بهم نزدیکتره امروز صبح شیلنگ رو موقت وصله کردم و بردمش اونجا. اما چون وقت قبلی نداشتم مسوول پذیرش راهم نداد و وقتی اصرار کردم گفت اصلا ما شیلنگ رادیاتور اتوماتیک رو نداریم. ببرش تعمیرگاه مرکزی امداد خودرو جنب آزادی. اونجا هنوز باز نشده بود (ظاهرش هم چنگی به دلم نزد راستش). چون دیرم شد برگردوندم خونه. از تمام یدکی فروشا (از جمله ایساکویی ها) سورنا هم که پرسیدم یا اصلا نشنیده بودن یا آدرس تعمیرگاه مرکزی رو دادن. به شماره 5 رقمی ایران خودرو هم زنگ زدم که وقت بگیرم گفت مرکزی 1 اولا جا نداره دوما دیگه گیربکس و موتور اتوماتیک تعمیر نمیکنه ، گفتم شیلنگ رادیاته گفت اگه نداشته باشن سفارش میدن بیاد و چون تیپ 5 دوستم واسه منبع اگزوز تو یه همچین حالتی نزدیک به یک ماه تو تعمیرگاه خوابید ترسیدم سراغ مرکزی 1 برم یا اینترنتی وقت بگیرم. حالا از دوستان چند سوال دارم:

1. آیا واقعا این شیلنگ کمیابه یا بگردم پیدا میشه؟ به جز ملت کجا رو پیشنهاد میدین؟
2. با این وضع تعمیرگاه ها ترجیح میدم بیخیال شم و خودم بخرم بدم یه جا عوض کنه، چون هربار یه ماشین بردم تعمیرگاه یه قطعه پلاستیکی از بستهای تو موتور شکسته شده. اینطور که دیدم باید سینی زیر هم باز شه. آیا تعویض آب رادیاتور اتوماتیک به توجه به گردش اون در گیربکس مساله پیچیده ایه یا فرقی با سایر تیپها نداره. میتونم به یه تعمیرکار معمولی مراجعه کنم؟ هواگیریش مساله خاصی نداره؟
3. اگه باید برم تعمیرگاه مجاز، حتما باید سراغ اونایی برم که متخصص اتوماتیکن؟ شما جایی رو سراغ ندارین؟
ممنون

H.Bigdeli
1 October 2009, 09:44 PM
1. آیا واقعا این شیلنگ کمیابه یا بگردم پیدا میشه؟ به جز ملت کجا رو پیشنهاد میدین؟
2. با این وضع تعمیرگاه ها ترجیح میدم بیخیال شم و خودم بخرم بدم یه جا عوض کنه، چون هربار یه ماشین بردم تعمیرگاه یه قطعه پلاستیکی از بستهای تو موتور شکسته شده. اینطور که دیدم باید سینی زیر هم باز شه. آیا تعویض آب رادیاتور اتوماتیک به توجه به گردش اون در گیربکس مساله پیچیده ایه یا فرقی با سایر تیپها نداره. میتونم به یه تعمیرکار معمولی مراجعه کنم؟ هواگیریش مساله خاصی نداره؟
3. اگه باید برم تعمیرگاه مجاز، حتما باید سراغ اونایی برم که متخصص اتوماتیکن؟ شما جایی رو سراغ ندارین؟
ممنون

[/quote]

1و2- واقعا هر قطعه ای ممکنه نایاب بشه، متاسفانه تامین لوازم یدکی خیلی مناسب نیست. من خودم دنبال یه شیلنگ بنزین برای سمند بودم که گفتن مدل عوض شده و دیگه نداریم. من مجبور شدم یه شیلنگ دیگه بخرم. شاید اگه پیدا نشد شما هم تا آمدن قطعه مورد نظر به صورت موقت از شیلنگ متری جنس مناسب استفاده بهتر باشه استفاده کنین.
نباید مشکل خاصی برای هواگیریش وجود داشته باشه و به همان روال بقیه تیپها باید باشه.
3- یه نمایندگی تخصصی گیربکس اتوماتیک هست به اسم آلفرد ولی فکر کنم فقط خود گیربکس رو تعمیر میکنن. این کار در صورت پیدا شدن قطعه در یکی از نمایندگی های ایساکو یه کار تعویض عادیه که نباید کار پیچیده ای باشه.

C.Haddock
1 October 2009, 10:19 PM
به تعمیرگاه آلفرد زنگ زدم، سراغ تقریبا تمام فروشگاههای معروف و بزرگ ایساکو رفتم، آخر هم رفتم تعمیرگاه مرکزی امداد خودرو که کارشناسشون گفت بیخود نگرد و فقط برو تعمیرگاه مرکزی. منم با دردسر واسه چند روز دیگه وقت اینترنتی گرفتم. ظاهرا خیلی سرشون شلوغه با شیرینکاری های ایران خودرو :icon_mad:
یه موضوع دیگه هم اینکه اینجور که فهمیدم ایران خودرو با طرح پایلوت و تعمیرگاه های تخصصی برای هر کار، حسابی شیر تو شیر شده. مواظب ماشیناتون باشین خراب نشن!
استفاده از یه شیلنگ دیگه رو بعضی از ایساکو ای ها هم پیشنهاد دادن ولی اون سرش که به سه راهی رادیاتور میخوره بست خاصی داشت.

poorangt
10 October 2009, 03:12 PM
می خواهم پژو 206 صندوق دار بگیریم . V9 میگن خوب نیست؛ ولی دوست دارم خنما اتوماتیک باشه؛ کسی میتونه راهنمایی کنه که وی 9 خوب هست یا نه؟

simbaleo
10 October 2009, 05:05 PM
همینطوری با یه حکم ساده که نمیشه گفت یه ماشین بده!

وی 9 الان تجهیزات خوب ، ترمزهای قوی و موتور خوب رو با هم داره، تنها ایرادی که بهش میشه وارد کرد یه مقدار مصرف بالا توی مدلهای جدیده، وگرنه گیربکسی که روشه برای رانندگی توی شهر ایده آله.

poorangt
10 October 2009, 11:58 PM
آیا گیربکس V9 تیپ ترونیک است یا نه؟ ایرادی به گیربکس V9 وارد نیست؟ میگن خیلی زود خراب میشه؟ درسته؟

simbaleo
11 October 2009, 01:58 AM
بله تیپ ترونیکه، ایرادش معمولا وقتی پیدا میشه که توی ترافیک گرم کنه، اونم به شکل دنده عوض کردنهای پر از تکون خودشو نشون میده، البته اگر با گیربکسش مدارا کنین خیلی به ندرت همین مشکل براش پیش میاد، من خودم گیربکس اتوماتیک ندارم اما خیلی از بچه های اینجا هستن که 4 - 5 ساله ازش استفاده میکنن و خیلی هم راضی هستن.

nimadj
11 October 2009, 07:32 AM
سلام من تازه واردم میخوام یه 206 اتومات صفر بگیرم اگه کسی تازگی گرفته در مورد کیفیتش یه توضیحی بده ممنون میشم

sohi
11 October 2009, 03:43 PM
سلام
۶من یه ۲۰۶ اتومات (تیپ ۶) مدل ۸۷ گرفتم با اینکه کارکرد ۳۰۰۰۰ تا ( که یه مقداری زیاده ) داره ولی خیلی سرحاله . مصرفش کمی نسبت به تیپ ۵ بالا تره ولی اگر باهاش متعادل رانندگی کنی و فشار بی مورد نیاری خیلی راضی کننده است . ( مخصوصا تو ترافیک تهران - کرج ) :icon_surp

C.Haddock
12 October 2009, 12:39 AM
سلام من تازه واردم میخوام یه 206 اتومات صفر بگیرم اگه کسی تازگی گرفته در مورد کیفیتش یه توضیحی بده ممنون میشم

من تازه گرفتم و نسبتا زوده واسه قضاوت در مورد کیفیتش. درجه بنزینش مثل خیلیها خرابه و هنوز نتونستم بفهمم مصرفش چطوره ولی مطابق تریپ کامپیوتر بد نیست. سر و صدای غیر عادی داره که احساس میکنم کیفیت بلبرینگها یا قطعات شبیه اون پایین باشه. کیفیت مونتاژ زیاد جالب نیست. داستان شیلنگ رادیاتور رو هم قبلا گفتم. با این حال به نظرم گیربکس آن جز کم عیب ترین قطعاتشه و بی نقصه.

ama2000
15 October 2009, 01:33 AM
گیریبکس من بعضی وقتا که دنده عوض می کنه انگار یکی باچکش به گیریبکس می کوبه. اراد کجاست. مدل 84

nimadj
16 October 2009, 08:16 AM
با تشکر از توضیخات تون من دکمه سپاس رو پیدا نمی کنم

drnariman
16 October 2009, 12:32 PM
با تشکر از توضیخات تون من دکمه سپاس رو پیدا نمی کنم

با خوش امد گویی به شما دوست عزیزم

چند تا پست دیگه بزنید و از حالت تازه وارد خارج بشید این قابلیت براتون فعال می شه .

aminkhan2008
16 October 2009, 03:10 PM
واقعا بنظر من فقط به خاطر گیربکس راحتش ارزش خرید را داره و گرنه کیفیتش خیلی آشغال شده و ارزش پول دادن را نداره.

Iman tm
17 October 2009, 02:53 AM
آیا گیربکس V9 تیپ ترونیک است یا نه؟ ایرادی به گیربکس V9 وارد نیست؟ میگن خیلی زود خراب میشه؟ درسته؟

در مورد قسمت اول سوالتون که دوستان جواب دادن !
اما در مورد نوع گیربکس باید بگم که کاملا بکر و بدون دست کاری توسط ایرانخودرو روی ماشین نصب میشه در شرایط معمول البته اینطوریه !مثل قسمتهای دیگه که بخواد ایرانی هندی یا .....باشه نیست ! و در آخر یکی از دوستان گفته بودن اگر گرم بشه تعویض دنده ها با ضربه همراه میشه
که اگه بخویم تصحیحش کنیم باید بگیم هر ضربه ای یعنی ایراد فنی و وقتی ماشین گرم بشه
در بیشتر مواقع این نوع ضربه ها کمتر (هم)میشن !

sohi
18 October 2009, 01:05 PM
سلام
قابل توجه دوستانی که 206 اتومات دارند یا قصد خریدنشو دارن .
لازم به ذکره که من 4 سال تو واحد ریخته گری ایرانخودرو بودم (البته قسمت کامپیوتر ). از دو سال پیش بدنه موتور ( بلوک سیلندر ) 206 . 1600 یعنی TU5 در ایران تولید میشود :icon_eek: که روی اکثر 206 های sd فعلی قرار دارند . متاسفانه درصد تعمیری این بلوک سیلندر ها تقریبا بالاست و گاها باعث میشه یه موتور تعمیری روی ماشین صفر کیلومتر ، راندمانی نزدیک به یه ماشین 2 سال کارکرده داشته باشه .
من خودم یه تیپ 6 گرفتم و از مصرف بالاش شاکی بودم . تا اینکه بعد از 4 ماه دیروز ایرانخودرو رفتم و از بچه ها در موردش تحقیق کردم .
نتیجه : موتور های تیپ 6 با بلوک سیلندر TU5 اصل هستند و در مورد گیر بکس حتی یک پیچش هم در ایران بسته نمیشه و مونتاژ شده میاد .
پس اگر مشکلی با ماشین ها تون دارید . به چیزی غیر از موتور و گیربکس فکر کنید . :icon_cool

Meral
22 October 2009, 06:18 AM
سلام
قابل توجه دوستانی که 206 اتومات دارند یا قصد خریدنشو دارن .
لازم به ذکره که من 4 سال تو واحد ریخته گری ایرانخودرو بودم (البته قسمت کامپیوتر ). از دو سال پیش بدنه موتور ( بلوک سیلندر ) 206 . 1600 یعنی TU5 در ایران تولید میشود :icon_eek: که روی اکثر 206 های sd فعلی قرار دارند . متاسفانه درصد تعمیری این بلوک سیلندر ها تقریبا بالاست و گاها باعث میشه یه موتور تعمیری روی ماشین صفر کیلومتر ، راندمانی نزدیک به یه ماشین 2 سال کارکرده داشته باشه .
من خودم یه تیپ 6 گرفتم و از مصرف بالاش شاکی بودم . تا اینکه بعد از 4 ماه دیروز ایرانخودرو رفتم و از بچه ها در موردش تحقیق کردم .
نتیجه : موتور های تیپ 6 با بلوک سیلندر TU5 اصل هستند و در مورد گیر بکس حتی یک پیچش هم در ایران بسته نمیشه و مونتاژ شده میاد .
پس اگر مشکلی با ماشین ها تون دارید . به چیزی غیر از موتور و گیربکس فکر کنید . :icon_cool
ببخشید، ولی من متوجه نشدم بالاخره موتور TU5 این ماشین تو ایران مونتاژ میشه یا نه؟ خوبه یا بد؟!

mehdialishiri
22 October 2009, 10:54 AM
من هم متوجه نشدم؟!

simbaleo
24 October 2009, 02:41 AM
واضحه دیگه، ایشون میگن موتور تیپ 6 اصلیه و قطعاتش از فرانسه میاد.

البته من تا جایی که میدونم TU5 هنوزم که هنوزه هیچیش ایرانی نشده، یعنی تیپ 6 با بقیه تیپها کیفیت موتورشون یگسانه.

aas562
29 October 2009, 02:42 PM
سلام من یه v9 دارم مدل 87 بعد از سه چهار ماه کار کردن یه بارگی دیدم چراغ انژکتورش روشن میشه و موتور هم 3 کار میکنه از همون موقع تا حالا هر 2 هفته یه بار این جوری میشه هر چی هم بردمش نمایندگی گفتن V9 بد روشن میشه.... بطوری که دیروز نیم ساعت گیرش بودم تا روشن بشه لطفا راهنمایی بفرمایید.

H.Bigdeli
31 October 2009, 01:46 PM
سلام من یه v9 دارم مدل 87 بعد از سه چهار ماه کار کردن یه بارگی دیدم چراغ انژکتورش روشن میشه و موتور هم 3 کار میکنه از همون موقع تا حالا هر 2 هفته یه بار این جوری میشه هر چی هم بردمش نمایندگی گفتن V9 بد روشن میشه.... بطوری که دیروز نیم ساعت گیرش بودم تا روشن بشه لطفا راهنمایی بفرمایید.

من هم با اين مشكل درگيرم. بعضي وقتا موقع روشن شدن و حتي در موقع حركت(به ندرت) حالت سه كار كردن و لرزش به وجود مياد كه با يكبار خاموش روشن كردن يا خود به خود حل ميشه. دستگاه دياگ وقتي كه موتور درست كار ميكنه مشكلو نشون نميده و چون سر مواقع مشخصي اتفاق نميوفته تعميركار نتونسته تشخيصش بده. حدس من اينه كه مشكل الكترونيكي بايد باشه كه با خاموش روشن كردن موقطا برطرف ميشه.

milad_pq
3 November 2009, 01:18 AM
سلام.میخواستم بدونم 206 اتوماتیک از چه سالی وارد ایران شده و تا کنون چه تغییراتی کرده؟
یا بهتر بگم چه چیزایی ازش برداشته (توسط ایران خودرو) شده؟

simbaleo
3 November 2009, 02:10 AM
از اواخر 81 و بیشتر اوایل 82، چیزی ازش حذف نشده، بجز اینکه بعضی قطعاتش ایرانی شده و کیفیتشون یه مقدار افت کرده.

آفتی که تقریبا همه ماشینای ساخت داخل دچارش میشن.

البته از سال 85 ورژن ECU واسه مسایل آلایندگی تغییر کرده که یه مقدار ماشین تنبلتر شده.

amingzj
3 November 2009, 03:56 AM
فکر میکنم از سال 81 با تیپ4 اومد سال 83 هم شد تیپ6 که گیربکس شد تیپ ترونیک
اپشن های تیپ 4 رو اطلاعی ندارم فقط میدونم از تیپ 6 فعلی ناقص تر بود

ali206-5
3 November 2009, 06:57 AM
من قصد خرید V9 را دارم .
این مشکل انژکتور که برخی دوستان فرمودند موجب نگرانی من شده .
یعنی نخرم ؟

milad_pq
3 November 2009, 03:03 PM
از اواخر 81 و بیشتر اوایل 82، چیزی ازش حذف نشده، بجز اینکه بعضی قطعاتش ایرانی شده و کیفیتشون یه مقدار افت کرده.

آفتی که تقریبا همه ماشینای ساخت داخل دچارش میشن.

البته از سال 85 ورژن ECU واسه مسایل آلایندگی تغییر کرده که یه مقدار ماشین تنبلتر شده.

سپاس بخاطر اینکه وقت گذاشتین و جواب بنده را دادین.
شنیده بودم که 206 های اتوماتیک اولیه آنتن برقی و سانروف ویا مثلاً نشانگر کمربند داشتن.
آیا درسته ؟:icon_ques

drnariman
3 November 2009, 06:36 PM
سپاس بخاطر اینکه وقت گذاشتین و جواب بنده را دادین.
شنیده بودم که 206 های اتوماتیک اولیه آنتن برقی و سانروف ویا مثلاً نشانگر کمربند داشتن.
آیا درسته ؟:icon_ques

2 مورد اول رو که اشاره کردین که نداشتند ولی سنسور نور و بارون رو داشتند .

simbaleo
4 November 2009, 01:13 AM
اون موردی که فرمودین تیپ 4 بوده که سال 81 به تعداد کم از فرانسه وارد شدن ومونتاژ نبودن، ویژگیهاش:

موتور وگیربکس مثل تیپ 6 ولی بدون تیپ ترونیک، کولر دستی مثل تیپ 2، شیشه عقب دستی، ایربگ و ABS فکر میکنم نداشته باشه ولی در عوض LCD Type B داره و سنسور نور و باران، اون چراغ کمربند هم درست فرمودید و تیپ 4 داشت.

معمولا از روی رنگشون میشه تشخیص داد، یه آبی فیروزه ای خوشرنگی هم توشون هست.

mah_safai
4 November 2009, 11:12 AM
اون موردی که فرمودین تیپ 4 بوده که سال 81 به تعداد کم از فرانسه وارد شدن ومونتاژ نبودن، ویژگیهاش:

موتور وگیربکس مثل تیپ 6 ولی بدون تیپ ترونیک، کولر دستی مثل تیپ 2، شیشه عقب دستی، ایربگ و ABS فکر میکنم نداشته باشه ولی در عوض LCD Type B داره و سنسور نور و باران، اون چراغ کمربند هم درست فرمودید و تیپ 4 داشت.

معمولا از روی رنگشون میشه تشخیص داد، یه آبی فیروزه ای خوشرنگی هم توشون هست.
دوستان من خودم یک تیپ 4 دارم ، تیپ 4 ها مونتاژداخله و وارداتی نیست، موتورش مثل تیپ 6 است ولی گیربکسش تیپ ترونیک نیست، شیشه عقبش دستیه ، کولرشم دستیه، آینه ها همرنگ بدنه و برقیه ، ترمزهای عقب دیکسیه ولی ABS نداره ، دوتا ایربگ داره ، سنسور نور و باران و چراغ کمربند هم نداره، LCD Type B هم داره .رنگهاشونم تا جایی که من می دونم تفاوت خاصی با سایر تیپ های مدل 81 و 82 نداره

simbaleo
4 November 2009, 03:06 PM
چون مونتاژ داخله نور و باران نداره! وگرنه مدلهای وارداتی نور وباران و هشدار کمربند هم دارن.

milad_pq
5 November 2009, 01:14 AM
عجیبه.مگه نمیگن تیپ 6 فول آپشنه؟ پس چرا اینقدر کم داره؟
:icon_cry:

یکی از محاسن تیپ 6 اینه که موقع پارک کردن نیاز به گاز دادن نیست و راحت با کنترل کردن ترمز میشه ماشینو پارک دوبل کرد.
خیلی حال میده...:icon_cool

mah_safai
7 November 2009, 10:19 AM
چون مونتاژ داخله نور و باران نداره! وگرنه مدلهای وارداتی نور وباران و هشدار کمربند هم دارن.
دوست عزیز 206 مدل وارداتی نداره و تمام مدلاش ساخت داخله

simbaleo
7 November 2009, 01:52 PM
خدمتتون عرض کردم که سال 81 یه تعداد محدود 206 اتومات از فرانسه وارد شد، تقریبا 200 - 300 دستگاه بود، وگرنه بنده هم اطلاع دارم که 206 تو ایران مونتاژ میشه دوست گرامی!!

Iman tm
14 November 2009, 02:48 AM
سلام !
تاپیک مشکلات همه ی تیپ های 206 قفل شده مجبورم اینجا مشکلم و بگم !

بوی بنزین میاد تو اتاق !! ماله چیه و چیکار کنم !؟:icon_cry:

مثل پیکانای اوراقی مسافر کشا شده !!! بوی بنزین .......!:icon_cry:

تنها چیزهایی که فکر میکنم ربط داره اینه که :1-معمولا چراغ بنزین روشن میشه بعد بنزین میزنم
2-صافی بنزین رو 2 3 هفته پیش عوض کردم ولی این بو ماله دیروزه که شروع شده!

simbaleo
14 November 2009, 03:45 AM
تعویض اخیر فیلتر بنزین + بوی بنزین داخل اتاق = احتمال شکسته شدن لوله برگشت پمپ بنزین.

راه حل:

تشک صندلی عقب سمت شاگرد رو باید بلند کرد و باباز کردن درپوش پلاستیکی پمپ بنزین و روشن کردن ماشین نشتی بنزین رو از لوله های پلاستیکی متصل به پمپ رو کنترل کرد.

milad_pq
14 November 2009, 04:02 PM
هنگامی که دنده رو از N به D یا M یا R عوض میکنم یه صدای ویز (VIZZZ) از زیر ماشین شنیده میشه.!!
آیا ماشین اشکال داره یا طبیعتش اینجوریه؟؟
در حال رانندگی و تعویض دنده هم هیچ مشکلی وجود نداره.

pouya_yz
14 November 2009, 11:18 PM
صدای شیر برقی گیربکسه و نشانه سلامت کارکرد آن است و وقتی دنده را در P قرار میدهید آن صدا قطع میشه .

Iman tm
15 November 2009, 03:33 AM
دقیقا دوستمون درست میگن !
و این ویز قشنگه دو تا 200000تومان می ارزه !!!:icon_cool
از صداش لذت ببر !

تعویض اخیر فیلتر بنزین + بوی بنزین داخل اتاق = احتمال شکسته شدن لوله برگشت پمپ بنزین.

راه حل:

تشک صندلی عقب سمت شاگرد رو باید بلند کرد و باباز کردن درپوش پلاستیکی پمپ بنزین و روشن کردن ماشین نشتی بنزین رو از لوله های پلاستیکی متصل به پمپ رو کنترل کرد.

ممنونم دوست عزیز .چک میکنم بعد خبرش رو میدم !

milad_pq
15 November 2009, 02:53 PM
دقیقا دوستمون درست میگن !
و این ویز قشنگه دو تا 200000تومان می ارزه !!!:icon_cool
از صداش لذت ببر !

این دوتا 200 تومن چیا هستن ؟؟ :icon_sad:
صداش یه طوریه !! آدم حس میکنه هر لحظه قراره اتفاقس بیفته :icon_surp:icon_arro

Iman tm
16 November 2009, 01:25 AM
این دوتا 200 تومن چیا هستن ؟؟ :icon_sad:
صداش یه طوریه !! آدم حس میکنه هر لحظه قراره اتفاقس بیفته :icon_surp:icon_arro
دوتا شیر برقیا دیگه !!
دونه ای 200 هزار تومان که اگه خراب بشه بازی ها یی در میاره عجیب .....
در واقع تعویض دنده رو با اختلال همراه میکنه مثل ضربه ی شدید تو تعویض دنده از 2به 3 که اگه بد شانس باشی باندای گیربکست پاره میشه بعد میدونی اونا چنده ؟.....:icon_smil:icon_lol:
ولش کن .... کلا مواظب باش !!

راه حل:

سلام دوست عزیز !
مشکل از شکسته شدن قسمت بالای پمپ بنزین بود !!!
چون این ایراد برای خیلی ها پیش اومده من این رو ضعف در طراحی صنعتی میدونم !
چون این جسم پلاستیکی داخل فضای فلزی قرار گرفته که مدام تحت فشار انقباض و انبساط فلز هستش و به مرور زمان باعث شکسته شدن پمپ میشه !!
برای همین متاسفانه دوستانی که 206 مدل پایین دارن باید منتظر همچین روزی باشن !:icon_cry:

H.Bigdeli
16 November 2009, 10:41 AM
دوتا شیر برقیا دیگه !!
دونه ای 200 هزار تومان که اگه خراب بشه بازی ها یی در میاره عجیب .....
در واقع تعویض دنده رو با اختلال همراه میکنه مثل ضربه ی شدید تو تعویض دنده از 2به 3 که اگه بد شانس باشی باندای گیربکست پاره میشه بعد میدونی اونا چنده ؟.....:icon_smil:icon_lol:
ولش کن .... کلا مواظب باش !!

سلام دوست عزیز !
مشکل از شکسته شدن قسمت بالای پمپ بنزین بود !!!
چون این ایراد برای خیلی ها پیش اومده من این رو ضعف در طراحی صنعتی میدونم !
چون این جسم پلاستیکی داخل فضای فلزی قرار گرفته که مدام تحت فشار انقباض و انبساط فلز هستش و به مرور زمان باعث شکسته شدن پمپ میشه !!
برای همین متاسفانه دوستانی که 206 مدل پایین دارن باید منتظر همچین روزی باشن !:icon_cry:

سلام، ببینین مشکل در عملکرد شیر برقی گیربکس رو دستگاه دیاگ میدونین نشون میده یا نه؟ البته من تو همه منوهای دستگاه وقتی به گیربکس وصل بود رفتم ولی جز وضعیت لحظه ای باز یا بسته بودن شیر برقی ها چیز بیشتری پیدا نکردم.

gps1112001
16 November 2009, 09:12 PM
نمیخوام تاپیک رو منحرف کنم ولی امروز واسه من یه اتفاق بامزه افتاد
ماشین رو کروز بود و روی 150 تا . به خاطر ترافیک مختصری مجبور شدم ترمز کنم و دیدم که کروز خاموش شد ولی تا پامو از روی ترمز برداشتم ماشین اتوماتیک گاز خورد و هی تلاش میکرد سرعت رو اضافه کنه
خلاصه این کشمکش و ترس من که واقعا گرخیده بودم و هم حواسم به جلو بود و ترمز به اینجا ختم شد که فکر میکردم کروز قاطی کرده و الانه که بکوبم به چبزی
در آخر فهمیدم که لاستیک کف پائی پدال گاز رو تخت کرده و به حماقت خودم کلی خندیدم

ms206
17 November 2009, 12:18 PM
سلام دوستان
یه 206 اتوماتیک ثبت نام کرده ام،ان شاءاله تا 10 روز دیگه میاد حالا چند سئوال از دوستان و صاحبنظران دارم.
1- ماشین رو چه جوری اب بندی کنم تا همیشه سرحال و درست از آب بندی بیرون بیاد؟
2- آیا اصلا 206 نیاز به آب بندی داره؟
3- من تجربه رانندگی رو با 206 اتومات ندارم لطفا نکات مفید رو برام بگید.
متشکرم

hamid_joon
17 November 2009, 06:26 PM
سلام دوستان
یه 206 اتوماتیک ثبت نام کرده ام،ان شاءاله تا 10 روز دیگه میاد حالا چند سئوال از دوستان و صاحبنظران دارم.
1- ماشین رو چه جوری اب بندی کنم تا همیشه سرحال و درست از آب بندی بیرون بیاد؟
2- آیا اصلا 206 نیاز به آب بندی داره؟
3- من تجربه رانندگی رو با 206 اتومات ندارم لطفا نکات مفید رو برام بگید.
متشکرم

در اینباره تاپیک هست

ali206-5
17 November 2009, 07:54 PM
کیفیت 206 اتوماتیک بی صندوق و با صندوق فرقی هم داره ؟
من 3 سال تیپ 5 داشتم .
الان ترجیح میدم صندوقدار باشه .
حالا اگر V9 بخرم خوبه ؟

مرسی

amingzj
17 November 2009, 10:26 PM
من 3 سال تیپ 5 داشتم .
حالا اگر V9 بخرم خوبه ؟

مرسی
به نظر من SD نگیر اگر شتابش برات مهم هست
من صفر هر دو رو تو فاصله نمایندگی تا خونه خیلی اوردم که به نظرم شتاب تیپ6 خیلی بهتر بود حالا نمیدونم به خاطر صفر بودنش بوده یا کلا این جوریند یا من اشتباه میکنم !

ms206
18 November 2009, 12:12 AM
من 3 سال تیپ 5 داشتم .
حالا اگر V9 بخرم خوبه ؟

مرسی

من هم رفته بودم v9 بگیرم اما صاحب نمایندگی فامیلمون بود منو پشیمون کرد تیپ6 ثبت نام کردم،علتش رو پرسیدم گفت تیپ 6 از v9 جمع و جورتره،شتابش بهتره،مصرفش کم تره،خوشگل تره،واز لحاظ فنی از sd بهتره،و موقع فروش باهاش مشکل نداری ،از همه مهمتر اینه که برام گفت وسایل و موتور و گیربکس سوار شده بر تیپ6 از v9 با کیفیت تره. من هم با این اساس منصرف شدم از sd v9:icon_cool

http://www.phallz.com/images_phalls/misc/progress.gif

simbaleo
18 November 2009, 03:56 AM
از لحاظ فنی از sd بهتره،از همه مهمتر اینه که برام گفت وسایل و موتور و گیربکس سوار شده بر تیپ6 از v9 با کیفیت تره. من هم با این اساس منصرف شدم از sd v9

با این قسمتش اصلا موافق نیستم! از نظر فنی وی 9 از تیپ 6 بخاطر اکسل عقبش بهتره، از نظر وسایل و موتور و گیربکس هم کوچکترین فرقی با هم ندارن و کیفیتشون یکسانه.

اما تیپ 6 شتابش بهتره.

ali206-5
18 November 2009, 12:40 PM
پس مسئله فقط شتابه ؟
آیا شتاب V9 از 405 کمتره ؟
اصلا شتاب در این خودرو حس میشه ؟
من تیپ 5 داشتم و بعدش سوناتا و احساس شتاب را در تیپ 5 داشتم .
حالا این V9 چجوری هست ؟
تفاوت برتر دیگری نیست ؟

با تشکر

amingzj
18 November 2009, 01:43 PM
پس مسئله فقط شتابه ؟
حالا این V9 چجوری هست ؟
تفاوت برتر دیگری نیست ؟

با تشکر
:icon_twis از 405 ؟
معلومه کمتره
اونم با اختلاف
من صفحه قبل هم گفتم اگر شتاب برات مهمه یعنی اهل کل کل یا اینکه حرکت پر شتاب از پشت چراغ قرمز و یا .... هستی V9 اصلا و اصلا گزینه مناسبی نیست.

Iman tm
18 November 2009, 04:48 PM
نمیخوام تاپیک رو منحرف کنم ولی امروز واسه من یه اتفاق بامزه افتاد
ماشین رو کروز بود و روی 150 تا . به خاطر ترافیک مختصری مجبور شدم ترمز کنم و دیدم که کروز خاموش شد ولی تا پامو از روی ترمز برداشتم ماشین اتوماتیک گاز خورد و هی تلاش میکرد سرعت رو اضافه کنه
خلاصه این کشمکش و ترس من که واقعا گرخیده بودم و هم حواسم به جلو بود و ترمز به اینجا ختم شد که فکر میکردم کروز قاطی کرده و الانه که بکوبم به چبزی
در آخر فهمیدم که لاستیک کف پائی پدال گاز رو تخت کرده و به حماقت خودم کلی خندیدم

آخ آخ آخ دیدی چقدر بده؟:icon_lol:
فاصلت تا ماشین جلویی 2 متره بعد ماشین تخت گاز شده ........
من تازه گی ها انقدر مهارتم بالا رفته که تا اینجوری میشه در کسری از ثانیه پام رو از رو ترمز بر میدارم بعد سریع میکوبم پشت پدال گاز تا بیاد بالا بعد سریع دوباره پام و میزارم رو ترمز !! تازه در تمام طول این مدت چشمام به شکل معصومانه و ملتمسانه ای داره ماشین های جلویی رو نگاه میکنه !:icon_lol:
میگم بهتره کف پاییمون رو یه ذره ببریم !

سلام، ببینین مشکل در عملکرد شیر برقی گیربکس رو دستگاه دیاگ میدونین نشون میده یا نه؟ البته من تو همه منوهای دستگاه وقتی به گیربکس وصل بود رفتم ولی جز وضعیت لحظه ای باز یا بسته بودن شیر برقی ها چیز بیشتری پیدا نکردم.
تا اونجایی که من میدونم با دیاگ نشون نمیده !
آخه میدونی چیه !مشکلات بوجود آمده توسط خرابی یا عدم کارکرد صحیح شیر برقی انقدر مشخص و قابل لمسه که به دیاگ نیازی نداره !واسه من که همچین ضربه ای میزد که .....

C.Haddock
18 November 2009, 10:29 PM
پس مسئله فقط شتابه ؟
حالا این V9 چجوری هست ؟
تفاوت برتر دیگری نیست ؟

با تشکر

اگه 10-15 ثانیه اول حرکت رو بی خیال بشی بعدش شتاب خوبی داره. تفاوت عمده اش با 405 در این حالت، معکوس های نسبتا وحشیانه اش از 4 به 3 یا از 3 به 2 و دور برداشتن ناگهانی موتور تا نزدیک به 6000rmp هست. موتورهای خانواده 405 تنبل تر از این حرفهاست. این موضوع در سبقت گرفتن تو یه سربالایی در سرعت بالای 60-50 در جاده به خوبی احساس میشه (البته برای سلامتیتون اگه تریپ کامپیوتر دارید در این حالت مصرف لحظه ای رو نگاه نکتید :icon_razz)
درکل به نظر من به درد کل کل نمی خوره، با این حال احساس خوبی که از رانندگی در ترافیک میده کمک میکته تنبلی اولیه اش رو فراموش کنید.

ali206-5
19 November 2009, 01:30 PM
:icon_twis از 405 ؟
معلومه کمتره
اونم با اختلاف
من صفحه قبل هم گفتم اگر شتاب برات مهمه یعنی اهل کل کل یا اینکه حرکت پر شتاب از پشت چراغ قرمز و یا .... هستی V9 اصلا و اصلا گزینه مناسبی نیست.

پس هاچ بک اتوماتیک نسبت به 405 شتاب بیشتری داره ؟

amingzj
19 November 2009, 10:34 PM
پس هاچ بک اتوماتیک نسبت به 405 شتاب بیشتری داره ؟
اگر الان هم 7.4.4 می بود 100% میگفتم بله !
اما الان مطمئن نیستم چون هاچ بک اتومات 7.4.5 رو هیچ وقت تو فاصله بیشتر از نمایندگی تا خونه نیاوردم !!
اما V9 رو تجربه داشتم که گفتم.
دوستانی که دارند بهتر میتونند نظر بدن .

milad_pq
21 November 2009, 12:26 AM
با این قسمتش اصلا موافق نیستم! از نظر فنی وی 9 از تیپ 6 بخاطر اکسل عقبش بهتره، از نظر وسایل و موتور و گیربکس هم کوچکترین فرقی با هم ندارن و کیفیتشون یکسانه.

اما تیپ 6 شتابش بهتره.

میشه بفرمایین منظورتون از عبارت "از نظر فنی" چیه؟ :icon_mrgr:icon_sad:

amingzj
21 November 2009, 11:13 AM
میشه بفرمایین منظورتون از عبارت "از نظر فنی" چیه؟ :icon_mrgr:icon_sad:
منظورشون فکر میکنم کاملا واضح هست
ایشون فرمودند هر دو موتور و گیربکس و کلیه قطعات موتوری یکی هست و فقط برتری فنی SD اکسل عقبش هست که تقویت شده ( همونی که از پشت ماشین نگاه میکنی تابلو زیرش )

simbaleo
22 November 2009, 01:19 AM
که نتیجش میشه هندلینگ و نرمی بهتر نسبت به هاچبک که جزء موارد فنیه، درسته؟

milad_pq
22 November 2009, 09:33 AM
پس یعنی میفرمایین ماشین اسپرت باید نرم باشه ؟؟
یعنی شرکت پژو نمیدونسته داره یه ماشین خشک درست میکنه ولی ایران خودرو فهمیده ؟؟!! :icon_eek::icon_arro

gps1112001
22 November 2009, 10:06 AM
کلا ماشین های اسپرت باید کمی خشک باشند برای هندلینگ بهتر و احساس اسپرت بورن واقعی
اکسل عقب اس دی هم مال 206 استیشن هستش به همین خاطر کمی هندلینگش بهتره
البته به شرط کاهش ارتفاع وگرنه به راحتی از هاچ بک جا میمونه

simbaleo
22 November 2009, 01:39 PM
پس یعنی میفرمایین ماشین اسپرت باید نرم باشه ؟؟
یعنی شرکت پژو نمیدونسته داره یه ماشین خشک درست میکنه ولی ایران خودرو فهمیده ؟؟!! :icon_eek::icon_arro

ببین عزیزم منم از 206 صندوقدار زیاد خوشم نمیاد، ولی تنها برتری ای که به 206 هاچبک داره همین اکسل عقبشه که روی 206 استیشن و RC ازش استفاده شده، حالا توی نوشته های قبلی من نمیدونم چی گفتم که به ساحت اسپرت 206 برخورده نمیدونم!

مطمئنا 206 RC به مراتب از مدلهایی که تو ایرانه اسپرت تره، خبری هم از ایران خودرو اون ورا نیست! حالا نرم شده ، سفت شده یا هرچی تا اون حد توانایی داشته که یه هاچبک 180 اسبی رو جمع و جور کنه!

ضمنا ایران خودرو تو ساختن 206 صندوقدار نمیدونست صندوق رو با س بنویسه یا ص، حالا بیاد واسه خودش تز اکسل بده؟

اگر در مورد 206 اتوماتیک بحثی داری در خدمتم، اما اگر قراره بهم یاد بدی ماشین اسپرت باید چطوری باشه تو پی ام بگو.

H.Bigdeli
23 November 2009, 12:48 PM
سلام و روز خوش. در راستای صحبتهایی که فرمودین باید بگم که فکر میکنم هنر در طراحی و ساخت سیستم تعلیق خودرو ترکیب هرچه بیشتره هندلینگ خوب با کیفیت سواری بالاست. یعنی برای ماشینای سواری فقط خشک بودن سیستم تعلیق کمکی نمیکنه. قابلیت جذب ضربات هم برای حفظ تعادل ماشین بسیار مهمه. ماشینای مسابقات دارای ارتفاع بسیار پایین هستند و فنرهاشون حداقل بازی رو داره چون قراره سطح پیست ناهمواری نداشته باشه. ولی تو خیابون فنربندی خشک بدون قبلیت جذب ضربات تعادل ماشینو حسابی به هم میزنه. نمونش اینکه شما با 206 اگه تو یه جاده موجدار(اکثر جاده های کشور) با سرعت بالا مثلا 140 تا برید حرکات بدنه واقعا زیاد و تا حدودی خطرناکه. یا اگه یه پیچ رو تند رد کنید و توی پیچ یه ناهمواری باشه میبینید که تعادل به مرز خطرناک میرسه. ولی سیستم فنربندی گرون قیمت تر اسپرت هم سفته و هم ضربات رو بهتر جذب میکنه و تعادل ماشین خیلی بهتر حفظ میشه. موردی که من دیدن و تحسین برانگیز بود سیستم تعلیق بی ام و سری سه و x3 بود. شما احساس سواری بسیار نرم و لوکس نمیکنید و سواری خشن و خشکه ولی جذب ضربات مخصوصا تو سرعت و مانور ها بسیار جالبه و توی پیچها ناهموایها خیلی جالب جذب میشن و ماشینو به سمت خارج پیچ پرت نمیکنن.

sina-sh
24 November 2009, 08:52 PM
سلام من دو روزه که صبح وقتی میخوام ماشینو روشن کنم با تک استارت روشن میشه و دو ثانیه بعد خاموش میشه و باید پامو رو گاز نگه دارم و کلی استارت بزنم تا روشن شه. کسی میدونه چرا اینطوری شده؟ این هفته به پیشنهاد چند تا مکانیک برای نلرزیدن بنزین معمولی زدم ؛ میتونه علت از بنزین باشه؟

H.Bigdeli
24 November 2009, 09:15 PM
سلام من دو روزه که صبح وقتی میخوام ماشینو روشن کنم با تک استارت روشن میشه و دو ثانیه بعد خاموش میشه و باید پامو رو گاز نگه دارم و کلی استارت بزنم تا روشن شه. کسی میدونه چرا اینطوری شده؟ این هفته به پیشنهاد چند تا مکانیک برای نلرزیدن بنزین معمولی زدم ؛ میتونه علت از بنزین باشه؟

شاید از کثیف شدن یا گرفتگی فیلتر بنزین در اثر کثیفی باشه. که در اینصورت تو دور های بالای موتور هم ریپ زدنهایی رو باید بتونین حس کنین وگرنه قبل از هر هزینه کردن برای تعویض بهتر یه تعمیرکار ماهر با دستگاه دیاگ ماشینو بررسی بکنه. من دقیقا نمیدونم تیپ 6 استپ موتور داره یا با ECU کنترل میشه، ولی این ایراد از نقص تو استپ موتور هم میتونه باشه.

phos307
25 November 2009, 12:17 AM
شاید از کثیف شدن یا گرفتگی فیلتر بنزین در اثر کثیفی باشه. که در اینصورت تو دور های بالای موتور هم ریپ زدنهایی رو باید بتونین حس کنین وگرنه قبل از هر هزینه کردن برای تعویض بهتر یه تعمیرکار ماهر با دستگاه دیاگ ماشینو بررسی بکنه. من دقیقا نمیدونم تیپ 6 استپ موتور داره یا با ECU کنترل میشه، ولی این ایراد از نقص تو استپ موتور هم میتونه باشه.

آقا تيپ 6 كه فكر كنم موتورش TU5 هست و اصلا استپر موتور نداره و مثل TU3A كنترل دور موتور توسط دريچه گاز برقي و ECU هست!

مشكل بد روشن شدن هم مربوط به كيفيت بد بنزين سوپر هست كه از پرايد و 206 و... تا آزرا مشكل به هم زدن كه بدون شك بايد به خاطر بنزين باشه!:icon_conf

atteesh
4 December 2009, 08:26 PM
206 اتومات دوست من در زمان تعويض دنده ها يك تقه مي زند آيا ايراد مهمي است امكان دارد مشكل بيشتر شود .

pouya_yz
4 December 2009, 09:38 PM
تقه در زمان دنده عقب یا در ترافیک 2 به یک ظاهرا طبیعی است و جای نگرانی نیست اما در سایر موارد یک به 2 یا 2 به 3 یا 3 به 4 فکر نکنم طبیعی باشه . از ما که تقه خبری نیست .

Iman tm
5 December 2009, 01:19 AM
206 اتومات دوست من در زمان تعويض دنده ها يك تقه مي زند آيا ايراد مهمي است امكان دارد مشكل بيشتر شود .
1-باید اتومات کار ماشین رو ببینه اونم نه اتومات کاره ماشینای دیگه کسی که تخصصش 206 باشه
2-کلا هر نوع تقه ای بسته به میزانش تو مواقع تعویض دنده ایراد محسوب میشه !که اگر الان به دادش نرسن بعدا چندبرابر باید خرجش کنن !چون سریال وار به بقیه ی قطعات صدمه وارد میکنه !

faraz64
5 December 2009, 12:54 PM
بچه من یه اتومات سفید تحویل فوری گرفتم. هفته بععد باید بدن. سوالم اینه با توجه به اینکه اتوماته تو 1000 تا اول غیر اینکه شتاب ازش نگیرم چه کارایی باید بکنم. تجربه اب بندی ماشین دنده ای 4 5 تایی داشتم بدم نشدن. ولی اینو چی کار کنم؟

Iman tm
6 December 2009, 06:18 PM
بچه من یه اتومات سفید تحویل فوری گرفتم. هفته بععد باید بدن. سوالم اینه با توجه به اینکه اتوماته تو 1000 تا اول غیر اینکه شتاب ازش نگیرم چه کارایی باید بکنم. تجربه اب بندی ماشین دنده ای 4 5 تایی داشتم بدم نشدن. ولی اینو چی کار کنم؟

این سوال رو من از مکانیکم پرسیدم اون میگه این جور ماشینا آب بندی نیازی ندارن !

mehdi1978
6 December 2009, 06:59 PM
این سوال رو من از مکانیکم پرسیدم اون میگه این جور ماشینا آب بندی نیازی ندارن !

دوست گرامی منظورتون از اینجور ماشین ها چیه ؟ اگه دنده اتوماتیک منظورتونه که در گیربکس با دنده معمولی ها فرق دارن و نیاز به آب بندی موتور رو برطرف نمیکنه !

faraz64
6 December 2009, 10:03 PM
ایمان جان اتومات فقط دنده با تو نسیت بقیه مسایل آب بندی سرجاشه. واسه همینم پرسیدم بچه ها چه نکته هایی رو لازم می دونند زمان آب بندی اتومات. ممنون میشم کمکم کنید

yaghini
7 December 2009, 12:53 AM
بچه من يه اتومات سفيد تحويل فوري گرفتم. هفته بععد بايد بدن. سوالم اينه با توجه به اينکه اتوماته تو 1000 تا اول غير اينکه شتاب ازش نگيرم چه کارايي بايد بکنم. تجربه اب بندي ماشين دنده اي 4 5 تايي داشتم بدم نشدن. ولي اينو چي کار کنم؟

دوست گرامي با خوش آمد گويي به شما، با اجازه اساتيد و مديران،نظر شما را به تاپيک آببندي 206 جلب مبنمايم.

از قوانين اوليه فروم، جستجو قبل از زدن پست جديد به جهت جلوگيري از تکرار ميباشد.

Iman tm
7 December 2009, 02:21 AM
دوست گرامی منظورتون از اینجور ماشین ها چیه ؟ اگه دنده اتوماتیک منظورتونه که در گیربکس با دنده معمولی ها فرق دارن و نیاز به آب بندی موتور رو برطرف نمیکنه !
دوستمون سوالش در مورد گیربکس بود چون خودشون گفتن : "تجربه اب بندي ماشين دنده اي 4 5 تايي داشتم " من هم در مورد گیر بکس جواب دادم !
از طرفی هر کسی میدونه که بلا فاصله بعد از تحویل ماشین نباید مسافت نمایندگی تا خونه رو با سرعت 220 تا بیاد !
آب بندی موتور نوع و میزانش سلیقه ای هست !

faraz64
7 December 2009, 09:02 AM
ایمان جان حق با توِ. منم منظورتو بد فهمیدم. ممنون ازت بابت نکته ای که گفتی. چیز خاص دیگه ای هم تو دهنت هست؟ نظرتون در مورد استفاده از حالت اسپرت یا منوال چیه؟ تا قبل 1000 تا ؟ ممنون از همه.:lover:

reza_118
7 December 2009, 03:16 PM
دوستان لطفاً به موضوع تاپیک توجه شود آبندی 206 تاپیک جدا دارد.

faraz64
7 December 2009, 09:59 PM
دوستان لطفا به میزان درک دیگران احترام گذاشته شود. اینجا تاپیک 206 اتوماتیک می باشد و موضوعات مریوط به تیپ 6 !
آقایون لطفا تجربیاتتونو در مورد 1000 کیلومتر اول رانندگیتون با تیپ 6 بگید

Iman tm
8 December 2009, 03:05 AM
ایمان جان حق با توِ. منم منظورتو بد فهمیدم. ممنون ازت بابت نکته ای که گفتی. چیز خاص دیگه ای هم تو دهنت هست؟ نظرتون در مورد استفاده از حالت اسپرت یا منوال چیه؟ تا قبل 1000 تا ؟ ممنون از همه.:lover:
سلام فراز جان به پی هالز خوش اومدی !
استفاده کردن از حالت اسپرت رو بهت پیشنهاد نمیکنم ! این رو هم پرسیدم .....!وقتی خودت پر گاز رانندگی کنی تقریبا همون حالت رو خواهی داشت ! مواقعی هم که سریع میخوای شتاب بگیری و وقت دیدن دکمه اسپرت و فشا دادنش رو نداری بزن تو تیپ ترونیک خودت معکوس بده و ....
اینجوری سریع تر سویچ کردن به حالت اسپرت هست !

ms206
11 December 2009, 09:51 PM
سلام دوستان
206 اتومات من سند خورده یعنی بعد از 3 یا 4 روز دیگه دستم می رسه :) حالا از شما یه سوال دارم شاید هم تکراری باشه ولی بهش نیاز دارم، می خواستم بگم: در تحویل تیپ6 از کارخونه چه نکاتی رو به خصوص در مورد گیربکس در نظر بگیرم یا چک کنم. ممنون از دوستان و صاحبنظران

faraz64
18 December 2009, 11:24 AM
سلام دوستان
206 اتومات من سند خورده یعنی بعد از 3 یا 4 روز دیگه دستم می رسه :) حالا از شما یه سوال دارم شاید هم تکراری باشه ولی بهش نیاز دارم، می خواستم بگم: در تحویل تیپ6 از کارخونه چه نکاتی رو به خصوص در مورد گیربکس در نظر بگیرم یا چک کنم. ممنون از دوستان و صاحبنظران

آقا مبارکت باشه. اگه هنوز تحویل نگرفتی چیز خاصی در مورد گیربکسش وجود نداره که موقع تحویل فرقی به حالت بکنههمون چیزای عدی رو دقت کن وسایل همراه یا قطعات کوچیک اتاق و بدنه و خود بدنه بابت خط و خش. تحویلم گرفتی ما رو در جریان بذار اگه چیزی بود منم باید یکی دو هفته دیگه ماشینم بیاد

ms206
19 December 2009, 02:38 PM
سلام به یاران همیشگی
دوشنبه هفته گذشته 206 اتومات رو از ایرانخودرو تحویل گرفتم خدا را شکر http://www.phallz.com/./images/smilies/ura1.gif ، و اما چند سوال از دوستان و صاحبنظران دارم.
1- حرف A کنار عدد 206 در پشت ماشین نبود سوال کردم گفتن در بغل زیر راهنما می زنه که اونجا هم نوشته بود ALX 1.6 ، حالا درسته نمیزنه یا مال منو دزدیدن http://www.phallz.com/./images/smilies/mad.gif
2- در پارکینک موقع خاموش بودن ماشین یک پیامی شبیه دن دن دن دو بار هر نیم ساعت شنیده میشه مثل اینکه به نوکیا مسیج میاد،این چیه و چرا پیام میده؟امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
3- در حال توقف که ماشین خاموش بود دسته دنده رو در M قرار دادم که دیگر در نمیومد، ماشینو روشن کردم باز دسته دنده روی M بود ولی پانل جلویی N نشان میداد و هیچ به D یا R نمیرفت یعنی از M درنمیومد تا خاموش کرده و یه کمی با زور در آوردم، حالا من بلد نیستم که باید در حال حرکت از D به M بدیم یا مشکل کار کجاست؟
4- من قبل از اتومات تیپ 3 داشتم که درجه آب اون در این فصل در جاده ها از 70 بالا نمیومد ودر داخل شهر هم از 90 بالا نمیرفت ، ولی این اتومات تقریبا همیشه روی 90 درجه و بالا تا 100 میره و یه بار هم در پارکینک بعد از خاموش کردن فن روشن شد که این کارو من اصلا در تیپ 3 ندیده بودم،آیا طبیعیه؟
با تشکر از دوستان

behnam_hastam
19 December 2009, 03:41 PM
سلام به یاران همیشگی
دوشنبه هفته گذشته 206 اتومات رو از ایرانخودرو تحویل گرفتم خدا را شکر http://www.phallz.com/./images/smilies/ura1.gif ، و اما چند سوال از دوستان و صاحبنظران دارم.
1- حرف A کنار عدد 206 در پشت ماشین نبود سوال کردم گفتن در بغل زیر راهنما می زنه که اونجا هم نوشته بود ALX 1.6 ، حالا درسته نمیزنه یا مال منو دزدیدن http://www.phallz.com/./images/smilies/mad.gif
2- در پارکینک موقع خاموش بودن ماشین یک پیامی شبیه دن دن دن دو بار هر نیم ساعت شنیده میشه مثل اینکه به نوکیا مسیج میاد،این چیه و چرا پیام میده؟امیدوارم منظورمو رسونده باشم.
3- در حال توقف که ماشین خاموش بود دسته دنده رو در M قرار دادم که دیگر در نمیومد، ماشینو روشن کردم باز دسته دنده روی M بود ولی پانل جلویی N نشان میداد و هیچ به D یا R نمیرفت یعنی از M درنمیومد تا خاموش کرده و یه کمی با زور در آوردم، حالا من بلد نیستم که باید در حال حرکت از D به M بدیم یا مشکل کار کجاست؟
4- من قبل از اتومات تیپ 3 داشتم که درجه آب اون در این فصل در جاده ها از 70 بالا نمیومد ودر داخل شهر هم از 90 بالا نمیرفت ، ولی این اتومات تقریبا همیشه روی 90 درجه و بالا تا 100 میره و یه بار هم در پارکینک بعد از خاموش کردن فن روشن شد که این کارو من اصلا در تیپ 3 ندیده بودم،آیا طبیعیه؟
با تشکر از دوستان

1-براي بعضي ها در پشت قرار نداره مثل ماشين بنده.طبيعي هست.
2-هميشه زماني که ماشين در پارکينگ و محل پارک قرار داره بايد روي P بگذاريد.روي حالت هاي ديگر که مي گذارين همون پيغام رو به نشانه هشدار مي ده.
3-در حالت خاموش چند بار ديگه اين کارو بکنيد دسته دنده داغون مي شه!:icon_redf
4-طبيعي هست.

حتما حتما دفترچه ماشين رو با حوصله بخونيد.کارهايي که کردين نشان دهنده عدم آشنايي شما با ماشين اتوماتيک هست.هميشه در حالت پارک دنده در P قرار مي گيره و تا ماشين روشن نشه از P خارج نمي شه.بازم مي گم دفترچه را مطالعه دقيق بکنيد.

faraz64
19 December 2009, 03:58 PM
1. همین الان از نمایندگی اومدم یه اتومات صفر اونجا بود که اون هم A داشت و هم ALX 1.6 بغلش بود. البته رنگ بژ بود یعنی احتمالا مال این سری نبوده و از انبار اومده.
2.نمیدونم امیدوارم دوستان جواب بدن
3.من پشت یکی 2 تا اتومات نشستم کلا یکم دسته دندش گیج می زنه و بعضی وقتا از این بازیا در میاره ولی حواست باشه موقع خاموش بودن جز p و n جای دیگه نبر. موقع روشن بودن هم هم می تونه در حال حرکت بین D و M جابه جا شی هم وقتی وایسادی
4.موتور 206 کلا دماش بالاست حتی فن اون رو 102 درجه روشن می شه بین 90 و 100 کاملا طبیعیه.(نمد کاپوت یادت نره بگیری) و اگه پایینتر یاشه و به این نرسه دچار سوختن ناقص و مصرف بالا تر میشه چون ترموستات سالم رو 89 باز می کنه. تو جاده هم نباید پایین تر از 90 بیاد
حالا مال خودمم احتمالا هفته دیگه میاد. تو این یه هفته که گرفتی نکته خاصی هست که منم بخوام دقت کنم؟
در آخر هم آقا مبارکت باشه

persia
20 December 2009, 12:08 AM
سلام

من قصد دارم 206 اتوماتیک رو بررسی کنم که آیا برای خرید مناسب هست یا نه.

چند سوال دارم:

۱- گیربکس اتوماتیک 206 چند دنده هست؟ (مثلا گیربکس اتوماتیک ریو، سه دنده هست)

۲- آیا گیربکس اتوماتیک 206 هم Over Drive داره؟

۳- یکی از آشناها اوایل امسال یک 206 اتوماتیک تحویل گرفته. اما از مصرف بالای خودرو خیلی شاکیه و میگه در شهر مصرف به حدود 15 لیتر در 100 کیلومتر و در خارج از شهر به حدود 10 لیتر در 100 کیلومتر می رسه. آیا واقعا مصرف این خودرو تا این اندازه بالاست؟

در صورت امکان متوسط مصرف خودرو 206 اتوماتیک خودتان را با ذکر زمان تحویل، کیلومتر کارکرد و همچنی نحوه استفاده (جاده، داخل شهر، ترکیب جاده و داخل شهر) اعلام کنید.

با تشکر

Iman tm
21 December 2009, 04:08 AM
سلام

من قصد دارم 206 اتوماتیک رو بررسی کنم که آیا برای خرید مناسب هست یا نه.

چند سوال دارم:

۱- گیربکس اتوماتیک 206 چند دنده هست؟ (مثلا گیربکس اتوماتیک ریو، سه دنده هست)

۲- آیا گیربکس اتوماتیک 206 هم Over Drive داره؟

۳- یکی از آشناها اوایل امسال یک 206 اتوماتیک تحویل گرفته. اما از مصرف بالای خودرو خیلی شاکیه و میگه در شهر مصرف به حدود 15 لیتر در 100 کیلومتر و در خارج از شهر به حدود 10 لیتر در 100 کیلومتر می رسه. آیا واقعا مصرف این خودرو تا این اندازه بالاست؟

در صورت امکان متوسط مصرف خودرو 206 اتوماتیک خودتان را با ذکر زمان تحویل، کیلومتر کارکرد و همچنی نحوه استفاده (جاده، داخل شهر، ترکیب جاده و داخل شهر) اعلام کنید.

با تشکر

۱- ۴ دنده است .
۲- بله حالته اسپورت که با زدنه کلیده S فعال میشه .
۳- خیر .
۴- مدل ۸۴ ۱۳۴۰۰۰ km کارکرد مصرف داخل شهر ۶/۱۰ .

mah_safai
22 December 2009, 04:04 PM
۱- ۴ دنده است .
۲- بله حالته اسپورت که با زدنه کلیده S فعال میشه .
۳- خیر .
۴- مدل ۸۴ ۱۳۴۰۰۰ km کارکرد مصرف داخل شهر ۶/۱۰ .
حالت اسپورت ربطی به Over drive نداره

yaghini
22 December 2009, 05:12 PM
سلام

من قصد دارم 206 اتوماتيک رو بررسي کنم که آيا براي خريد مناسب هست يا نه.

چند سوال دارم:

1- گيربکس اتوماتيک 206 چند دنده هست؟ (مثلا گيربکس اتوماتيک ريو، سه دنده هست)

2- آيا گيربکس اتوماتيک 206 هم Over Drive داره؟

3- يکي از آشناها اوايل امسال يک 206 اتوماتيک تحويل گرفته. اما از مصرف بالاي خودرو خيلي شاکيه و ميگه در شهر مصرف به حدود 15 ليتر در 100 کيلومتر و در خارج از شهر به حدود 10 ليتر در 100 کيلومتر مي رسه. آيا واقعا مصرف اين خودرو تا اين اندازه بالاست؟

در صورت امکان متوسط مصرف خودرو 206 اتوماتيک خودتان را با ذکر زمان تحويل، کيلومتر کارکرد و همچني نحوه استفاده (جاده، داخل شهر، ترکيب جاده و داخل شهر) اعلام کنيد.

با تشکر

شهريور 88 ، 10000 کيلومتر کارکرد، مصرف خارج از شهر بدون کولر سرعت 120 تا 130 به ميزان 8 ليتر در صد کيلومتر.

Iman tm
23 December 2009, 11:12 AM
حالت اسپورت ربطی به Over drive نداره

حق با شماست !من کیبوردم فارسی نداره باید تو گوگل تایپ کنم نمیخواستم توضیح اضافی بدم !منظورم رو بد رسوندم .
overdrive معکوس میده اما حالته sport ساچمه و فنر ها فشار روغن رو دیرتر رد میکنه و در این حالت مدار سریع تر باز میشه و سریع تر عمل میکنه !

mehdi asbaghi
24 December 2009, 01:02 PM
سلام
2 روزه sd v9 رنگ سفید خریدم (کارتکس)
چند تا سوال داشتم
1: وقتی میزنم روی R (دنده عقب) یه صدای گوومب میاد یعنی لحضه اول ضربه میزنه و میلرزه اما روی D اثلا صدا نداره و ضربه نمیزنه
روی ماشین دوستم هم امتحان کردم یه جورایی مثل مال منه میخواستم بدونم این یه ایراده یا خاصیت گیربکس AL4 همینه
2:روی این ماشین های جدید جعبه ابزار نمیزارن؟
3:روی v9 بارز گذاشته بودن . دیگه از میشلن خبری نیست؟ یا مال من بارز بوده (البته رینگ و لاستیک و قالپاق رو 200 فروختم و رینگ 14 تورنادو فرانسه انداختم روش با لاستیک رودستون 205 که خیلی خیلی نرم شد )
4:ماشینو که صبح روشن میکنم از موتورش صدای بلبل میاد !!! چی میتونه باشه؟

ms206
24 December 2009, 01:23 PM
سلام
2 روزه sd v9 رنگ سفید خریدم (کارتکس)
چند تا سوال داشتم
1: وقتی میزنم روی R (دنده عقب) یه صدای گوومب میاد یعنی لحضه اول ضربه میزنه و میلرزه اما روی D اثلا صدا نداره و ضربه نمیزنه
روی ماشین دوستم هم امتحان کردم یه جورایی مثل مال منه میخواستم بدونم این یه ایراده یا خاصیت گیربکس AL4 همینه
2:روی این ماشین های جدید جعبه ابزار نمیزارن؟
3:روی v9 بارز گذاشته بودن . دیگه از میشلن خبری نیست؟ یا مال من بارز بوده (البته رینگ و لاستیک و قالپاق رو 200 فروختم و رینگ 14 تورنادو فرانسه انداختم روش با لاستیک رودستون 205 که خیلی خیلی نرم شد )
4:ماشینو که صبح روشن میکنم از موتورش صدای بلبل میاد !!! چی میتونه باشه؟

سلام
اولا مبارکت باشه
مال من هم 10 روزه تیپ6 تحویل گرفتم و اما جواب سوالات شما با کسب اجازه از دیگر دوستان
1-آره یه کمی R نسبت به D تیک داره ولی خیلی کم نه اونجوری که شما میگین گوومب
2-بله جعبه ابزار نمیزارن مال من هم نبود.در ضمن جای کلیدو قران که قبلا میذاشتن الان نمیزارن.
3-درسته، مال من هم بارز بود که با میشلن اصل آلمان تعویضش کردم 200 تومان روش دادم.

.http://ww.phalls.com/images_phalls/misc/progress.gif

Iman tm
25 December 2009, 03:35 AM
[
سلام
بچه هائی که ماشین ۰ گرفتن !!!!
توی سربالائی وقتی ۲ نفر سرنشین ماشین داره و سر گاز گاز میدین تا بحال شده ۱ به ۲ ی تقیه خیلی کوچیک بزنه ؟ پر گاز یا حتی تخت گاز معمولا این حالت پیش نمیاد !

saeed_spfc
10 January 2010, 03:52 AM
[
سلام
بچه هائی که ماشین ۰ گرفتن !!!!
توی سربالائی وقتی ۲ نفر سرنشین ماشین داره و سر گاز گاز میدین تا بحال شده ۱ به ۲ ی تقیه خیلی کوچیک بزنه ؟ پر گاز یا حتی تخت گاز معمولا این حالت پیش نمیاد !

ماشینت چقدر کار کرده ؟ سرویس اولیه بردی ؟

گرچه این ضربه ها برای من زیاد میزنه انقدر که برام عادی شده مخصوصاً وقتی گرم میکنه

saeed616361
11 January 2010, 11:33 AM
سلام
دوستان من اس دی وی 9 تحویل فروردین 89 ثبت نام کردم
ایا بین خودروهای ایرانخودرو انتخاب بهتری هم هست البته من قبلا دنده اتومات داشتم و اتومات بودن خودرو برام اهمیت داره ولی نه به اندازه ای که خرابی هاش ادمو به دردسر بندازه تو این قیمت اتومات دگری سراغ ندارم
اگر ممکن است راهنمایی فرمایید
الان فیات دارم (عکس بالا) ولی علرغم کیفیت خوبش قدرتش کمه

eblis.3
11 January 2010, 01:00 PM
سلام

ماشینم یه 150 کیلومتری کار کرده
هنوز نبردمش برای آب بندی بگازونمش

یه مقدار دیر نشده ؟
چون میگن بعد 100

خبری نیست ؟

قربونتون

M E H R D A D
13 January 2010, 12:17 PM
من تيپ 6 دارم.

دزدگير هم نصب كردم.

به نظر شما قفل فرمان يا قفل پدال هم لازمه؟

اگه قفل پدال رو پيشنهاد مي كنيد آيا مدلي هست كه ويژه ماشن هاي اتوماتيك باشه؟ يعني پدال گاز و ترمز رو قفل كنه؟

faraz64
14 January 2010, 08:38 PM
دوست من تو دزدگیر مهمترین چیز اینه که تصویری باشه یعنی حداقل ریموتش هم یه الارمی بده با برد بالا که جایی هستی متوجه بشی. و قبل اینکه دزد بتونه چیزی بلند کنه خودتو برسونی. به خاطر کد سوییچ بردن خود ماشین کار آسونی نیست یعنی حداقل زمان می خواد برا عوض کردن ecu اگه طرف انقدر مجهز اومده باشه. بازم می گم مهمترین چیز داشتن دزدگیر با برد بالاست که ریموتشم الارم بده.

faraz64
14 January 2010, 08:49 PM
سلام
دوستان من اس دی وی 9 تحویل فروردین 89 ثبت نام کردم
ایا بین خودروهای ایرانخودرو انتخاب بهتری هم هست البته من قبلا دنده اتومات داشتم و اتومات بودن خودرو برام اهمیت داره ولی نه به اندازه ای که خرابی هاش ادمو به دردسر بندازه تو این قیمت اتومات دگری سراغ ندارم
اگر ممکن است راهنمایی فرمایید
الان فیات دارم (عکس بالا) ولی علرغم کیفیت خوبش قدرتش کمه

شما می تونین پرشیا اتومات رو هم در نظر داشته باشین که از گیربکس وموتور 206 استفاده شده. و تو این رنج قیمت ورونا اتومات هم انتخاب بدی نیست. ( البته من خودم تیپ 6 گرفتم)

Iman tm
17 January 2010, 05:19 PM
ماشینت چقدر کار کرده ؟ سرویس اولیه بردی ؟

گرچه این ضربه ها برای من زیاد میزنه انقدر که برام عادی شده مخصوصاً وقتی گرم میکنه

ماشین صفر نیست فقط میخواستم بدونم استانداردش و نوش چجوری هست ؟میخواستم بدونم ضربه های گه گاه و کم رو همشون دارن ؟

eblis.3
20 January 2010, 07:33 PM
سلام

ماشینم یه 350 کیلومتری کار کرده

یه مقدار دیر نشده ؟
چون میگن بعد 100

الان ببرمش خوب آب بندی میشه ؟
خبری نیست ؟

قربونتون

sepehr206gojeyi
23 January 2010, 12:21 AM
206 اوتوماته من خوبه ولی تنبل میزنه ولی تو سربالایی حرف نداررررررره
http://i.imagehost.org/0347/206_gojeyi.jpg

behnamelec2
23 January 2010, 12:58 PM
با سلام .
206 اس دی که من دارم مدل 88 و اتوماتیک هست .. مشکلی که جدیدا با هاش پیدا کردم این هست که فقط در سر بالایی ها موقعی که به سمت را میپیچم همزمان چراغ ترمز دستی و استوپ موتور روشن میشود و یک صدار بوقی هم مثل موقعی که ترمز دستی بالا باشه میاید . موقع حرکت هم بین 10 تا 40 کیلومتر ماشین یه صدای ناله مانند هی هی هی تو این مایه ها میده . و موقعی که سرعت بالاتر میره صدا قطع میشه . یک مشکل دیگه هم که داره این هست که بعد از 100 تا راه رفتن موقع عوض کردن دنده . دندخ عقب یا خلاص یه صدای چغ چغ از زیر ماشین میاد . بردم نمایندگی نفهمیدن چشه . کسی از ئوستان به همچین مشکلی بر نخورده . http://ww.phalls.com/vbulletin/images/mysmilies/icon_cry.gif

saeed616361
23 January 2010, 01:12 PM
با سلام .
206 اس دی که من دارم مدل 88 و اتوماتیک هست .. مشکلی که جدیدا با هاش پیدا کردم این هست که فقط در سر بالایی ها موقعی که به سمت را میپیچم همزمان چراغ ترمز دستی و استوپ موتور روشن میشود و یک صدار بوقی هم مثل موقعی که ترمز دستی بالا باشه میاید . موقع حرکت هم بین 10 تا 40 کیلومتر ماشین یه صدای ناله مانند هی هی هی تو این مایه ها میده . و موقعی که سرعت بالاتر میره صدا قطع میشه . یک مشکل دیگه هم که داره این هست که بعد از 100 تا راه رفتن موقع عوض کردن دنده . دندخ عقب یا خلاص یه صدای چغ چغ از زیر ماشین میاد . بردم نمایندگی نفهمیدن چشه . کسی از ئوستان به همچین مشکلی بر نخورده . http://ww.phalls.com/vbulletin/images/mysmilies/icon_cry.gif

با سلام
با این حساب فقط بگو چیه ماشین سالمه ودرست کار میکنه
منم ثبت نام کردم وی9 تحویل فروردین خدا بخیر کند:icon_razz

reza engine
23 January 2010, 01:13 PM
با سلام .

براي مورد اول سطح روغن ترمز رو چك كن. يكي از همكاران من هم با V8 تازه تحويلش همين مشكل رو داشت. روغن ترمز رو تا سطح min پر كرده بود و ماشين در شيب و گردش همين اخطار رو ميداد.

behnamelec2
23 January 2010, 03:56 PM
امروز رفتم چک کردم . مشکلی نداشت . فقط روغن فرمون یه کم پایین تر بود . اون صدای ناله ای که از ماشین میاد فکر کنم از گیربکسش باشه . چون یه بار پشت یه کامیون بودم سه سنگی افتاد ما هم تا بیام رود کنم یه ور ماشین رفت روش . از اون به بعد یکم صدای ناله زیاد شد . بردم چرخ هارو همه رو چکی کردن دیدین چیزیش نیست . باز با این حال گیربکش رو بردم پیش دو سه تا از این متخصص اتوماتیک اونا هم چیزی دستگیرشون نشد .

clifftribe
23 January 2010, 05:09 PM
با سلام خدمت دوستان

سوال داشتم کسی اینجا میدونه کی ثبت نام های ویژه دهه فجر اعلام میشه ؟ من میخوام یه 206 تیپ 6 ثبت نام کنم که حدودا الان پیش پرداخت میدم تا اواخر فروردین تحویل شه ؟ کسی اینجوری خرید کرده تا حالا ؟ یا اطلاعاتی داره ؟

در ضمن من از این نحوه پیش پرداخت و الباقی خریدهای این سایت ایران خودرو هم سر در نیاوردم ... پیش پرداخت واسه تیپ 6 زده 7250.000 . اما دیگه چه قدر باید زمان تحویل بدیم رو نزده ؟؟؟

http://www.ikco.com/Fa/highlights/8811.jpg

saeed616361
24 January 2010, 09:16 AM
با سلام خدمت دوستان

سوال داشتم کسی اینجا میدونه کی ثبت نام های ویژه دهه فجر اعلام میشه ؟ من میخوام یه 206 تیپ 6 ثبت نام کنم که حدودا الان پیش پرداخت میدم تا اواخر فروردین تحویل شه ؟ کسی اینجوری خرید کرده تا حالا ؟ یا اطلاعاتی داره ؟

در ضمن من از این نحوه پیش پرداخت و الباقی خریدهای این سایت ایران خودرو هم سر در نیاوردم ... پیش پرداخت واسه تیپ 6 زده 7250.000 . اما دیگه چه قدر باید زمان تحویل بدیم رو نزده ؟؟؟

http://www.ikco.com/Fa/highlights/8811.jpg

سلام
هنوز شرایط دهه فجر اعلام نشده ولی من یکدستگاه وی 9 در دی ماه ثبت نام کردم پیش پرداخت 7250000 دادم تحویل در فروردین اگر سر قول خودشون باشن خواهد بود والباقی پول قیمت روز کارخانه در اسفند ماه باید واریز شود که طی دعوتنامه مشخص خواهد شد
حالا باید ببینی شانست در موقع قیمت گذاری چیه ؟ قیمت بالاست یا پایین البته سود پول رو هم محاسبه میکنند

Iman tm
24 January 2010, 01:36 PM
امروز رفتم چک کردم . مشکلی نداشت . فقط روغن فرمون یه کم پایین تر بود . اون صدای ناله ای که از ماشین میاد فکر کنم از گیربکسش باشه . چون یه بار پشت یه کامیون بودم سه سنگی افتاد ما هم تا بیام رود کنم یه ور ماشین رفت روش . از اون به بعد یکم صدای ناله زیاد شد . بردم چرخ هارو همه رو چکی کردن دیدین چیزیش نیست . باز با این حال گیربکش رو بردم پیش دو سه تا از این متخصص اتوماتیک اونا هم چیزی دستگیرشون نشد .

دوست عزیز این آلارمی که گفتی همزمان باهاش چراغه حالته اسپورت و حالته برفی روشن نمیشه ؟
در ضمن ماشینت رو دسته هر کس نسپار که اتوماتیکه و فقط درد سرش برات میمونه !!

eblis.3
24 January 2010, 03:07 PM
یکی هم جواب مارو بده خوش است :

سلام

ماشینم یه 350 کیلومتری کار کرده

یه مقدار دیر نشده ؟
چون میگن بعد 100

الان ببرمش خوب آب بندی میشه ؟
خبری نیست ؟

قربونتون

behnamelec2
24 January 2010, 06:42 PM
با سلام به دوستان . مشکل روشن شدن چراغ حل شد . مشکل کم بودن روغن فرمون و ترمز بود .

ijabalameli
25 January 2010, 05:24 PM
سلام دوستان . من تو این فوروم تازه کارم . یه 206 اتومات تحویل 30 روزه حدود دو دهفته پیش از ایران خودرو خریداری کردم که فکر کنم باید تا دو هفته دیگه بهم تحویل بدن . از اول تا آخر این تاپیک رو مطالعه کردم . راستش خیلی ترسیدم !! آخه این مشکلاتی که صاحبای 206 اتومات دارن ، پشت فیل رو هم به زمین می رسونه !! نمی دونم انتخاب خوبی کردم یا 20 میلیون پول بی زبون رو دور ریختم ....

mh@r
25 January 2010, 06:01 PM
بهترین روبا این بودجه انتخاب کردین،اینجا هم دوستان میان مشکلاتشونو بیان می کنن.شما ماشینو تحویل بگیرید می بینید که انتخاب درستی کردید.

zorro_new
25 January 2010, 07:13 PM
سلام بر دوستان
من یک 206 A مدل 84 دارم.
جدیدا" بعد از روشن شدن ماشین یه صدای دینگ از ماشین میاد ولیهیچ نشانه ای وعلامتی نداره .یک بار وقتی باطری ماشین ضعیف شده بود این صدا میومد ولی بعد ازتعویض باطری درست شد . میخواستم بپرسم برای دوستان هم مورد مشابهی بوده ؟

سلام دوستان . من تو این فوروم تازه کارم . یه 206 اتومات تحویل 30 روزه حدود دو دهفته پیش از ایران خودرو خریداری کردم که فکر کنم باید تا دو هفته دیگه بهم تحویل بدن . از اول تا آخر این تاپیک رو مطالعه کردم . راستش خیلی ترسیدم !! آخه این مشکلاتی که صاحبای 206 اتومات دارن ، پشت فیل رو هم به زمین می رسونه !! نمی دونم انتخاب خوبی کردم یا 20 میلیون پول بی زبون رو دور ریختم ....
با سلام امیدوارم هیچ وقت تو ترافیک گیر نکنید . ولی اگه گیر کردید با 206 اتومات میتونی ازش لذت ببری.:icon_evilو با گوش کردن به رادیو پیام که میگه خون سردیتون رو حفظ کنید . تو دلت بگی بعله با این ماشین مبشه حفظ کرد.:icon_cool

aminmz1986
25 January 2010, 11:15 PM
یکی از دوستان که گلایه مند بودند با 20 تومن انتخاب خوبی کردن یا نه با توجه به اینکه از سال 85 تا اکنون ما 206 اتومات داشتیم از نظر دنده موتور و این چیزا خیالت راحت باشه ابدا هم به این زودیا خراب نمیشه ما هم که میخواستیم اتومات بگیریم همینا رو بهمون میگفتن هرچند ما اون موقع یه 230 ای مرسدس اتومات داشتیم با یه 280 اس مرسدس دستی. و این اتوماتش و قدرت موتور و شتابش عالیه و بهترین انتخاب بین 206 ها محسوب میشه مگر اینکه بخای اصلا چیزه دیگه ای بگیری که با خودته ولی ما حالا هم که میخوایم در کنار این 206 هه یه ماشین دیگه بگیریم تو فکر مزدا 3 سال 2010 یا ماشینهای توی این اوردر هستیم و ابدا به فکر پارس ای ال ایکس یا زانتیا و... نیستیم کلا اگه خیلی جای ماشین برات مهم نیست و سفت بودن فنربندیش که همه 206 اینطوریه اذیتت نمیکنه توی خریدش شک نکن و البت مثل همه 206 اگه تصادف کنی هزینه هاش بالاست. بازم میگم اتومات کجا و دستی کجا اونم تیپ 2 با تیپ 6.

saeed616361
27 January 2010, 12:25 PM
با سلام
نظرتون در مورد 206 صندوق دار اتومات چیه (sd-v9) اتومات صندوق دار بهتره یا هاچ بک با در نظر گرفتن تفاوت قیمت؟

ijabalameli
27 January 2010, 01:51 PM
206 صندوقدار ماشين خيلي خوبيه . مخصوصاً بخاطر تغييري که توي فنر بندي قسمت عقبش ايجاد شده و همچنين طول و وزن بيشتر خودرو ، پايداري و هندلينگش توي پيچها بهبود پيدا کرده . بقيه چيزاش همون 206 هاچبکه . فقط نکته مهم اينه که بخاطر همين افزايش وزن و ابعاد ، شتاب و سرعت ماکزيممش کمتر شده و مصرف سوختش هم يکم بيشتر از هاچ بکه .
با قیافه پشتش هم خیلیها کنار نمیان . اگر از پش یا کنار بهش نگاه بشه ، یکم عدم تناسب ابعادی در پروفیل طولی ماشین رو میشه تشخیص داد . به هر صورت باید برای انتخاب یکی از این دوتا ، نیازهاتون رو بررسی کنید . مثلاً کسائیکه از ماشین برای مصارف خانوادگی میخوان استفاده کنند ، 206 صندوقدار طبیعتاً انتخاب بهتریه . ولی برای خوانواده های 2 یا 3 نفره و همچنین مجردها و افرادیکه میخوان استفاده اسپرت ازش بکنن ، هاچ بک بهتره .

behnamelec2
27 January 2010, 11:24 PM
با سلام. دوستان راهنمای تعمیرات گیربکس اتوماتیک رو در صفحه اصلی مربوط به 206 گزاشتم . شاید کمکتون کنه

http://ww.phalls.com/showthread.php?t=56816
اینم لینک صفحه تا راحت تر باشید

ijabalameli
6 February 2010, 04:15 PM
سلام دوستان !!
من امروز بالاخره ماشینم رو تحویل گرفتم . 206 اتوماتیک سفید رنگ . فکر کنم برای روز اول رانندگی ، خیلی خوب بهم جواب داد . فقط نکته جالب ، برخورد و رفتار ایران خودرو ئه !! جاسوئیچی ، قرآن و جعبه دستمال کاغذی که تو همه ماشینها می ذاشتن ، برای صرفه جوئی حذف شدن !! لاستیکهای کف پائی هم خیلی نازک شدن !! نکته جالب تر اینه که ضبط ماشین هم که یه مدتی بود سونی میذاشتن حذف شده و یک ضبط ساده سی دی خور جاش گذاشتن !! نوش جونشون ....

clifftribe
6 February 2010, 04:40 PM
به به آقا خیلی مبارکه ! بنده یه 30-40 تا سوال دارم !!

1-شما سند 88 گرفتین ؟ همه مدارکشو دادن همراه ماشین ؟
2- ماشینو ثبت نامی گرفتین یا نقد خریدید ؟
3-میشه قیمت تموم شده اش رو بگین ؟ آخه من الان 1 ماهه قصد خرید تیپ 6 سفید دارم فقط منتظرم ببینم سند 89 میزنن این ور سال یا نه ؟

saeed616361
7 February 2010, 08:21 AM
مبارک باشد
من هم برا 206 اتومات سفید ثبت نام کردم تحویل فروردین اگه خوش قول باشن
ماشینت اس دی یا هاچ بک
قیمتش چتد دراومد
ثبت نامی بگیریم بهتره یا آزاد بخریم
کمی از امکانات و مزایا ویا احتمالا عیوبش رو اگر امکان داره برا ما بنویس
که اگر خوب نیست بریم انصراف بدیم

ijabalameli
7 February 2010, 04:02 PM
سلام . من هاچ بک گرفتم . موقع تحويل ماشين ، سند فاکتور خودرو ، برگه گارانتي يکساله و بيمه شخص ثالث رو تحويل مي دن . ولي کارت ماشين ، برگه سبز شناسنامه خودرو و کارت سوخت با پست مياد که مال من فقط کارت ماشينم تا حالا اومده .
سند ماشين هم مدل 1388 قيد شده .
البته اظهار نظر درباره ماشين که آلان خيلي زوده ( چون دو روزه که سوارش شدم !! ) ولي نکات مهم دربارش اينه : اتاق خيلي نرمي داره و فوق العاده بيصدا ، موتور خيلي پر ابهت و قشنگ کار ميکنه ، تعويض دنده بينقصه و ترمزهاي عالي اي هم داره . من قبلاً تيپ دو داشتم ولي اين اصلاً قابل غياث با اون نيست !! يعني اصلا حس اينکه تو 206 نشستي نداري .به هر صورت به نظر من تو اين رنج قيمتي ، بهتر از اين ماشين نميشه گرفت .

------------------------------------------------------------------

به به آقا خيلي مبارکه ! بنده يه 30-40 تا سوال دارم !!

1-شما سند 88 گرفتين ؟ همه مدارکشو دادن همراه ماشين ؟
2- ماشينو ثبت نامي گرفتين يا نقد خريديد ؟
3-ميشه قيمت تموم شده اش رو بگين ؟ آخه من الان 1 ماهه قصد خريد تيپ 6 سفيد دارم فقط منتظرم ببينم سند 89 ميزنن اين ور سال يا نه ؟

سلام . من از روش نقد و اقساط استفاده کردم . يعني 10,070,000 تومان نقد دادم براي تحويل 30 روزه ( که البته 20 روز بعدش تحويلم دادن ) ، سه تا قسط 3,120,000 توماني هم براي 2/15 ، 5/15 و 8/15 سال ديگه دادم . سند ماشين هم 1388 خورده ، فکر نکنم که اينور سال ماشين با سند 89 به کسي بدن . ( يعني امسال بعيده ، چون بعضي سالهاي پيش مي کردن )

mads_7454
7 February 2010, 06:42 PM
دوستان ما هم یه سدان سفید اتوماتیک داریم اگر سوالی بود در خدمتم . تا اینجا که هر کی از دوستام که 206 منوال داشتن سوارش شدن ار خرید خودشون پشیمون شدن و به فکر وی9 خریدن افتادن .2 هفته ای میشه تحویلش گرفتیم اما هنوز 500 تا راه نرفته . نکته بسیار خوبش تعویض دنده هاشه که بسیار عالی و نرم انجام میشه حتی بهتر از مگان .