PDA

View Full Version : 206 اتوماتیک

صفحه ها : 1 [2]

shahramcat
21 July 2008, 12:39 AM
بله 4 چرخ دیسک هست اما نشانگر لنت نداره کلا 206 فقط تو 405 هست .

soheilm
22 July 2008, 09:41 AM
206 اتومات دارها الان همشون بنزین سوپر میزنن؟؟؟؟

aas561
22 July 2008, 02:25 PM
سلام. من v9 دارم 5000 تا بیشتر هم نرفتم احساس می کنم مصرف سوختم بالاست نسبت به روزای اول بی دلیل هم نمیگم قبلا هم تیپ6 بدون صندوق داشتم ..مصرف تابستون هم با کولر از الان این کمتر بود.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون میشم..

soheilm
22 July 2008, 02:33 PM
سلام. من v9 دارم 5000 تا بیشتر هم نرفتم احساس می کنم مصرف سوختم بالاست نسبت به روزای اول بی دلیل هم نمیگم قبلا هم تیپ6 بدون صندوق داشتم ..مصرف تابستون هم با کولر از الان این کمتر بود.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون میشم..

دلیل فروش هاچبک و تبدیل بهV9 فقط صندوقش بود؟؟؟؟؟

aas561
24 July 2008, 02:52 AM
بله فقط صندوقش بود چون قطع نخاع هستم و میخواسنم ویلچرم جا بشه.

fahim2
24 July 2008, 12:45 PM
ماشين شما چه مدلي است ؟
ميتونيد چك كنيد ببينيد سنسور دوم اكسيژن داره يا نه ؟
مصرف سوخت ماشين جديد نسبت به قبلي چقدر زيادتر هست ؟

aas561
24 July 2008, 01:06 PM
مدل 78 هستش. ..نه متاسفانه خودم نمیتونم راهنمایی بقرمایید چطوری چک کنم سنسور اکسیژن رو؟ والا مصرفش نسبت به قبلی خیلی بیشتره.اوایل خوب بود اما مدتیه که زیاد می سوزونه بطوریکه 80 کیلومتر بیرون از شهر رفتم یک چهارم باک خالی شده.

fahim2
24 July 2008, 10:41 PM
اگر ماشين شما مدل 87 هست به احتمال زياد سنسورداره با اين حال لوله خروجي از اگزوز را نگاه كنيد و اون را تعقيب كنيد تا بعد از كاتاليزور يك سنسور بايد وجود داشته باشه كه شبيه سنسور اكسيژني است كه در بالاي كاتاليزور هست . مصرف سوخت رابطه نزديكي به نحوه رانندگي شماداره واصلا نميشه با درجه باك اون را سنجيد (البته به طور دقيق ) شما باك ماشين را تا جايي كه جا داره پر كنيد بعد يك مسافتي بالاي 100 كيلومتر را طي كنيد ودوباره به پمپ بنزين بريد و باك را تااخرين حد پر كنيد بعد مقدار تعيين شده را به مسافت تقسيم كنيد ضربدر 100 اين ميشه مصرف واقعي ماشين شما وبهش ميشه استناد كرد . حالا اين موارد را انجام بديد نتيجش مهمه

pouya_yz
5 August 2008, 12:44 AM
تقدیم به تمام دوست داران پژو 206 اتوماتیک

http://www.tinypic.ws/download.php?file=it8r9upbwy63btnv6sa6.jpg

http://www.tinypic.ws/download.php?file=pnkbyv8k7ivcsjybe1y4.jpg

http://www.tinypic.ws/download.php?file=oorkuuvuodkzscqirjgc.jpg

http://www.tinypic.ws/download.php?file=961fm8edaad789any4oi.jpg

:icon_cool:icon_cool:icon_cool

ares2001ir
5 August 2008, 07:49 PM
خوب دوست عزیز شما ممکنه یک اشکال اساسی در سیستم گیربکست داشته باشی که اصطلاحاً به اون فرار روغن گفته می شه! تنها یک نمایندگی مجاز تائید شده از طرف فرانسه هست که قادر به عیب یابی واقعی با دستگاه های مخصوص هست. توصیه می کنم زودتر مراجعه کن تا خرج بیشتری برات نذاره.
نمایندگی تخصصی گیربکس های اتوماتیک کد 5049
يک مشکل تقريبا شبيه به اين داشتم که در اون ماشين ديگه درست دنده عوض نميکرد و در آن حالت تيپ ترونيک هم کلا غير فعال ميشد.
دياگ هم چيزي نشون نميداد يعني دياگ نشون ميداد اونها نمي فهميدن چي داره ميگه
خلاصه ايران خودرو رو کچل کردم تا بالاخره گفتن سيستم خنک کننده تيپ 6 با بقيه يک نسل فرق داره ولي اينجا از دم يک چيز رو مي بندن به ماشين اينکه دماي روغن گيربکس خيلي بالا ميره و ماشين تقريبا گيربکس را وارد Safe mode ميکنه که کمترين آسيب را ببينه
القصه با گارانتي سيستم خنک کننده يک نسل ارتقاع پيدا کرد
الان ماشيت را بکشم هم صدا از هيچ کجاش در نمياد

kian525
25 August 2008, 11:10 AM
يک مشکل تقريبا شبيه به اين داشتم که در اون ماشين ديگه درست دنده عوض نميکرد و در آن حالت تيپ ترونيک هم کلا غير فعال ميشد.
دياگ هم چيزي نشون نميداد يعني دياگ نشون ميداد اونها نمي فهميدن چي داره ميگه
خلاصه ايران خودرو رو کچل کردم تا بالاخره گفتن سيستم خنک کننده تيپ 6 با بقيه يک نسل فرق داره ولي اينجا از دم يک چيز رو مي بندن به ماشين اينکه دماي روغن گيربکس خيلي بالا ميره و ماشين تقريبا گيربکس را وارد Safe mode ميکنه که کمترين آسيب را ببينه
القصه با گارانتي سيستم خنک کننده يک نسل ارتقاع پيدا کرد
الان ماشيت را بکشم هم صدا از هيچ کجاش در نمياد

دوست عزیز
ممکن هست بفرمائید از کجا میشه فهمید چه نسلی از سیستم خنک کننده روی ماشین نصب هست؟

kian525
25 August 2008, 11:16 AM
با سلام خدمت دوستان

بنده یک مشکل با 206 تیپ 6 ساخت 1385 دارم:

در روز های سرد موتور در زمان روشن شدن به اصطلاح "ریپ" میزنه به صورتی که انگار 3 کار میکنه!از اگزوز دود سیاه خارج میشه و حتی با بالا بردن دور موتور این مشکل برطرف نمیشه.تا اینکه موتور گرم مبشه و این حالت از بین میره.البته این حالت در تابستان هم 2 بار اتفاق افتاد ولی در کل در زمستان بیشتر هست.

به نمایندگی که مراجعه کردم گفتن سنسور اکسیژن ایراد داره و ما نداریم!آزادش چند هست و کجا گیر میاد؟

دوستان لطفا راهنمائی بفرمائید

soheilm
25 August 2008, 11:31 AM
با سلام خدمت دوستان

در روز های سرد موتور در زمان روشن شدن به اصطلاح "ریپ" میزنه به صورتی که انگار 3 کار میکنه!از اگزوز دود سیاه خارج میشه و حتی با بالا بردن دور موتور این مشکل برطرف نمیشه.تا اینکه موتور گرم مبشه و این حالت از بین میره.البته این حالت در تابستان هم 2 بار اتفاق افتاد ولی در کل در زمستان بیشتر هست.

به نمایندگی که مراجعه کردم گفتن سنسور اکسیژن ایراد داره و ما نداریم!آزادش چند هست و کجا گیر میاد؟

این سنسور اکسیژن رو نمایندگی نداره پس چرا ماشین تولید میکنند؟ نکنه از نیروی دریایی باید گرفت
عجب داستانی شده

sina-sh
26 August 2008, 08:22 PM
با سلام خدمت دوستان

ماشینتون چند تا کار کرده ؟
روغن و فیلتر روغنشو کی عوض کردین؟
چون اینا انگشتی ندارد و سوپاپاشون با فشار روغن کار میکنه > حتما باید هر 10000 تا فیلتر و روغن عوض بشه .
من خودم همین مشکل رو داشتم. فعلا که با این کار خوب شده

john123
26 August 2008, 09:26 PM
این سنسور اکسیژن رو نمایندگی نداره پس چرا ماشین تولید میکنند؟ نکنه از نیروی دریایی باید گرفت
عجب داستانی شده
با سلام ،
به خاطر همين مسائل 206 اينقدر گران شده
تحريم تاثير خودش رو در اين بخش گذاشته

kian525
27 August 2008, 02:56 AM
ماشینتون چند تا کار کرده ؟
روغن و فیلتر روغنشو کی عوض کردین؟
چون اینا انگشتی ندارد و سوپاپاشون با فشار روغن کار میکنه > حتما باید هر 10000 تا فیلتر و روغن عوض بشه .
من خودم همین مشکل رو داشتم. فعلا که با این کار خوب شده

حدود 36500 کیلومتر
البته در این مدت حدود 7- 8 بار روغن عوض کردم چون روغن رو روی 5000 تا 6000 کیلومتر عوض میکنم فیلتر رو هم به همین صورت.دیاگ هم چیزی نشون نمیده!با شستشوی انژکتور هم مشکل برطرف نشد ولی شتاب ماشین بیشتر شده.خلاصه موندم چکار باید کرد مخصوصا که زمستان هم در پیش هست......

sina-sh
1 September 2008, 05:49 PM
میتونه علتش ورژن BSI باشه که از سال 85 میزنن روش.

شتابو کمتر میکنه و همینطور مصرف سوخت رو.

mah_safai
1 September 2008, 07:05 PM
با سلام خدمت دوستان

این سنسور زیاد خراب میشه، مخصوصا ماشینهایی که بالای 100000 کارکرد دارند، معمولا خراب میشه .
نمی دونم کدوم تعمیرگاه رفتید ولی تعمیرگاههای مجاز معمولا دارن ، تعمیر مرکزی حتما داره .
قیمتشم فکر می کنم حدود 60000 تومنه

sina-sh
2 September 2008, 03:32 PM
ایشون ماشینشون 36500 km کار کرده بعید میدونم از سنسور اکسیژن باشه!

Masoud 206-16v
2 September 2008, 10:14 PM
با سلام خدمت دوستان

دوست من به احتمال زیاد ایراد شما از مپ سنسور هستش.این قطعه رو میتونی خودت عوض کنی و قیمتی برابر23000تومن داره.فقط زمان تعویض باس سویچ بسته و بسط باطری رو ورداشته باشی
http://i37.tinypic.com/2rcydxg.jpg

yankee
3 September 2008, 01:33 AM
آخه ماشین 1600 سی سی رو میان اوتوماتیک کنن اونم تیپ ترونیک
بدترین ماشین اتوماتیکی که دیدم 206A درسته واسه مامنم خوبه ولی واقعآ این لگد هایی که میزنه آبروی هر چی ماشینه برده من با توسان که تازه ماشین اروپایی نیست رانندگی بهتری داشتم
من که این ماشین رو به به هبچکسی پیشنهاد نمیکنم تیپ ترونیک برای ماشینی بالای 2000 سی سی هستش که موتورش و گیر بکسش فوق العاده پیشرفته باشه نه یه سرهم بندی
جالب اینه رنگ های مسی و طلایی داره بابا لامبرگینی که نیست 206 هستش این رنگ ها چیه بدتر از اون این سان روف های دستی هست که روش نسب می کنن 206A یکی از بدترین ماشین های اوتوماتی هست که دیدم...

fahim2
3 September 2008, 11:53 AM
شما ميتوني اينجوري فكر كني

kian525
3 September 2008, 12:20 PM
دوست من به احتمال زیاد ایراد شما از مپ سنسور هستش.این قطعه رو میتونی خودت عوض کنی و قیمتی برابر23000تومن داره.فقط زمان تعویض باس سویچ بسته و بسط باطری رو ورداشته باشی

ممنونم از راهنمائی شما

این قطعه رو در تهران کجا میتونم پیدا کنم؟

kian525
3 September 2008, 12:24 PM
بدترین ماشین اتوماتیکی که دیدم 206A درسته واسه مامنم خوبه ولی واقعآ این لگد هایی که میزنه آبروی هر چی ماشینه برده من با توسان که تازه ماشین اروپایی نیست رانندگی بهتری داشتم
من که این ماشین رو به به هبچکسی پیشنهاد نمیکنم تیپ ترونیک برای ماشینی بالای 2000 سی سی هستش که موتورش و گیر بکسش فوق العاده پیشرفته باشه نه یه سرهم بندی
جالب اینه رنگ های مسی و طلایی داره بابا لامبرگینی که نیست 206 هستش این رنگ ها چیه بدتر از اون این سان روف های دستی هست که روش نسب می کنن 206A یکی از بدترین ماشین های اوتوماتی هست که دیدم...

شما یک ماشین هاچ بک رو با یک اس یو وی مقایسه میکنید!!!!!!!!

خوب از قبل نتیجه چنین مقایسه ای مشخصه!!!!

این ماشین با این قیمت و امکانات در ایران واقعا مناسب هست.در ضمن قبل از قضاوت در مورد سان روف و... یه سرچی در اینترنت بکنید بد نیست:icon_surp

sina-sh
4 September 2008, 11:08 AM

حتما پژو نمیدونست که باید از شما هم اجازه بگیره .

من از طرف پژو ازت معذرت میخوام:icon_mad:

yankee
5 September 2008, 01:01 AM
شما یک ماشین هاچ بک رو با یک اس یو وی مقایسه میکنید!!!!!!!!

خوب از قبل نتیجه چنین مقایسه ای مشخصه!!!!

این ماشین با این قیمت و امکانات در ایران واقعا مناسب هست.در ضمن قبل از قضاوت در مورد سان روف و... یه سرچی در اینترنت بکنید بد نیست:icon_surp

اخه عزیزم من کی توسان رو باهاش مقایسه کردم
من تیپ ترونیک رو روی سری 3 سر6 و .. تست کردم می خوایی عملکردش رو با وانها مقایسه کنیم باور کن همه حتی مجله ماشین از عملکرد ضعیف این ماشین انتقاد کردن
آیا تو تعوضی دنده ها با سرعت بالا مشاین لگد میزنه یا نه؟؟؟
اگر بگید خیر مطمئن هست که در مورد 206A صحبت نکنید...
سان روف همه که واقعآ بی هویتش میکنه..

kian525
5 September 2008, 03:09 PM
دوست من

بنده حرف های شما رو در مورد لگد زدن دنده قبول ندارم!بله لگد میزنه ولی تا وقتی که موتور سرد هست!دمای کاری 206 بالای 90 درجه هست و بعد از این که به این دما رسید مشکل حل میشه.من که تا موتور به 70-75 نرسیده خیلی آروم رانندگی میکنم و به موتور فشار نمیارم چون باعث اصطحلاک بیشتر میشه.

اما دو مورد دیگه:ماشین های ساخت 86 به بعد واقعا بی کیفیت هستن چون از قطعات نا مرغوب در اونها استفاده شده و شاید 206 که شما آزمایش کردین ساخت این سالهل باشه من با 206 تیپ 6 سال 85 مشکلی ندارم.در ضمن در مجله ماشین هم به این قضیه افت کیفیت پرداخته شده....

اما مورد آخر باید ببینیم کجا داریم زندگی میکنیم!دوست من اینجا ایرانه!جائی که توسان 24000 دلاری رو باید 50 میلیون تومن بخری! و یه پراید از دور خارج شده رو 8.5 میلیون تومن!

باید واقع بین باشیم

شرمنده که سرت رو درد آوردم

kian525
5 September 2008, 03:21 PM

دوست عزیز امکان داره راهنمای کنید این قطعه رو از کجا باید بخرم؟البته در تهران

mah_safai
5 September 2008, 05:01 PM
من خودم 206 اتوماتیک تیپ 4 مدل 82 دارم، عملکرد گیربکسش عالیه و خیلی کم پیش میاد که لگد بزنه، البته حتما میدونید که گیربکس های تیپ 4 با تیپ 6 فرق داره و تیپ ترونیک نیست

Masoud 206-16v
5 September 2008, 07:20 PM
دوست عزیز امکان داره راهنمای کنید این قطعه رو از کجا باید بخرم؟البته در تهران

اکثرا نمایندگی فروش خودرو که لوازم یدکی میفروشن و فروشگاهای ایساکو دارن.یا لوازم یدکی فروشایی که لوازم 206 و زانتیا رو داشته باشن گیرت میاد.
ی فایل واست میزارم که اگه قصد خرید از فروشگاهای ایساکو یا نمایندگیهای ایران خودرو داشته باشی خیلی راحت با پیدا کردن کد قطعه میتونی تهیه کن.
Pricelist (http://www3.bigupload.com/download_frame.php?id_file=QGINBWQUE7)

fahim2
5 September 2008, 08:36 PM
ممنون مسعود جان چرا بعضي از لوازم زانتيا هم توش هست

Masoud 206-16v
6 September 2008, 05:54 PM
ممنون مسعود جان چرا بعضي از لوازم زانتيا هم توش هست
فهیم خان بخاطر پژو پارس ELX ،هستش که کد قطعات زانتیا رو هم داره.