View Full Version : راه حل پاک کردن برنامه های سمج در UIQ
phantom2001h
7 October 2005, 12:33 PM
می شه بگید بعضی از فایلایی رو که می خواهیم uninstall کنیم errore ACCESS DENIED میده رو چه جوری میشه uninstall کرد؟
Dokht Esmati
7 October 2005, 03:19 PM
اهتمالن Permision ِ کافی ندارید.
payamix
7 October 2005, 03:31 PM
با یک برنامه فایل منجر به پوشه system/app/progname رفته و همه فایل های درون آنرا از حالت read only خارج سازید.
هم اکنون میتوانید به راحتی برنامه را uninstall کنید.
Dokht Esmati
7 October 2005, 03:36 PM
من اشتباهن برای ویندوز گفتم.
HU016865
3 November 2005, 06:07 PM
من اين كارو كردم ولي تو پوشه گفته شده اون برنامه اي كه ميخوام پاكش كنم اصلا نيست.philips camcorder اسم اين برنامه لعنتي است.
phantom2001h
3 November 2005, 09:52 PM
من اين كارو كردم ولي تو پوشه گفته شده اون برنامه اي كه ميخوام پاكش كنم اصلا نيست.philips camcorder اسم اين برنامه لعنتي است.
آقا منم دقیقن با این برنامه مشکل دارم واسه فیلم برداری که uninstallنمیشه حجمشم459کیلو
roohe_khashen
12 November 2005, 01:55 AM
با عرض سلام هيچ philips cam corderبراي سري pوجود نداره كه درست كار كنه به همين خاطر همشون قاطي ميكنن
Joe.Satriani
24 May 2006, 03:58 PM
با یک برنامه فایل منجر به پوشه system/app/progname رفته و همه فایل های درون آنرا از حالت read only خارج سازید.
هم اکنون میتوانید به راحتی برنامه را uninstall کنید.
راه چاره اون نیست
راه چاره چیزه دیگه ای هست!
با برنامه SMANاین کار میشه البته یکم باید تو فلدر هاش بچرخی که من قبلا چرخیدم و خیلی زود ادرس جاهایی که باید برید رو بهتون میدم
تا مشکلتون حل بشه
پس اول Smanرو نصب کنید بعد خبر بدید تا بگم:icon_surp
NabiKAZ
15 September 2006, 10:37 PM
سلام
یه برنامه بسیار مشکوک به اسم EiksrvBackdrop در پشت پرده موبایلم (p910i) اجرا میشه (این رو Sman نشون میده)
مسیر این برنامه اینجاست: z:\system\programs\EikSrvs.exe
برنامه End Task نمیشه ! و فایل هم در مسیری که وجود داره حذف نمیشه !
عجیبه که جلوی Command line نوشته شده: عدد 7 بعدش یه مربع بعدش علامت @
من میخوام به هر طریقی این برنامه رو ببندم یا جلوی اجراش رو بگیرم ، چون فکر میکنم این برنامست که سرعت سیستم رو گرفته و گوشی رو به هم ریخته (توضیحات بیشتر اینجاست ([Only registered and activated users can see links]))
حتی به خود این سایت هم نمیشه لینک داد؟ مجبورم اینجوری آدرس بدم: phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=25088
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.