PDA

View Full Version : نمايشگر ديجيتال داشبورد lx

nnntir
7 October 2005, 01:24 AM
سلام. در مورد اين نمايشگر ديجيتال داشبورد كه زير كيلومتر شمار هست بايد 8 حالت داشته باشه. ولي ما از وقتي كه ماشين رو صفر تحويل گرفتيم،هنوز كه هنوزه 5 حالت بيشتر نشون نميده. يعني mod 3و4و5 را نشون نميده. آيا كسي هست كه lx داشته باشه و 8 حالتش ok باشه؟ اگر كسي ميدونه مشكل چيه و چه بايد كرد و آيا قلق حاصي داره؟ ممنون ميشم. ضمناً عرض كنم كه نمايندگي هم برديم اصلاً از اين سيستم سر در نميارن و ميگن نميدونيم چطوريه.
از دوستان ممنونم

Evanescence
7 October 2005, 01:38 AM
برای همه فقط همون 5 حالت رو داره :icon_mad:

nnntir
9 October 2005, 01:27 AM
اما چرا تو كاتالوگ 8 حالت زده؟ و آيا شما تحقيق كرده‌ايد كه ميشه 8 حالتش درست بشه يا نه؟
باز هم ممنون

Lizard
11 October 2005, 02:13 AM
اصلا سرعت رو نشون نمیده. درسته؟

harzaabe
11 October 2005, 04:09 AM
منم فقط 5 حالت رو ديدم

پرسيدم ميگند در آينده 8 تا ميشه

اشکال از شرکت توليد کننده هست که دست ايران خودرو رو تو حنا گزاشته

CaPiTaN_JaCk
24 October 2005, 09:09 AM
نمایشگر پارس ELX هم سرعت و هم مقدار باقیمانده بنزین رو نشون می ده که توی سمند LX حذفش کردن.

hamedfox
24 October 2005, 09:31 AM
نمایشگر پارس ELX هم سرعت و هم مقدار باقیمانده بنزین رو نشون می ده که توی سمند LX حذفش کردن.
نه اصلا این طور نیست :icon_twis
چون من خودم سمند ال ایکس دارم هم هشت حالت رو داره و هم سرعت رو نه ولی سرعت متوسط رو از اخرین زمان حرکت نشون میده
در ضمن پارس elx هم بابام داره که اونم همین طوره ولی سمند lx حسنی که داره رو دستگاه ecu کیلومتر وهم بصورت دیجیتال نشون میده که پارس elx اونو نداره :icon_cool

CaPiTaN_JaCk
25 October 2005, 12:13 AM
چرا دقیقا همین طوره
من LX رو دو هفته پیش گرفتم نه سرعت رو نشون می ده نه بنزین.ممکنه ماشین شما سری اولش بوده که اینا رو داره.ELX هم داریم که اون نشون می ده.

hamedfox
26 October 2005, 11:05 AM
درسته مال من جز 20 تا اوله ولی elx بابای من هم از همون اولیاشه ولی این طور که شما میگی نیست

CaPiTaN_JaCk
30 October 2005, 12:01 AM
چه طوری نیست یعنی بنزین و سرعت رو نشون نمی ده elx تون ؟؟؟