PDA

View Full Version : macromedia flash player سراغ دارید؟

SARMAD
6 October 2005, 01:30 PM
سلام خدمت عزیزان

من everex دارم و برنامه های flash player رو که نصب میکنم پیغام میده که macromedia flash player رو

لازم دارم که من هرچه قدر search کردم لینکی برای دانلود پیدا نکردم

اگه لینکی سراغ دارید ممنون میشم که اینجا بزارید :icon_cool

فعلا

payamix
7 October 2005, 11:34 AM
[Only registered and activated users can see links]

porfesor
15 October 2005, 10:51 AM
سلام دوست عزیز
این لینک الان کار نمی کند
آیا لینک دیگری که بتوان دانلود کرد را سراغ دارید؟
ممنون میشم

m_d_1980
15 October 2005, 11:28 PM

حجم 473 K

porfesor
16 October 2005, 10:34 AM

حجم 473 K

سلام دوست عزیز
از لینکی که فرستادید ممنونم
ولی نرم افزار پس از نصب بالا نمی آید و حتی در program file ها هم وجود ندارد
حتی در فولدرش هم هیچ آیکونی برای run ندارد
مطمئن هستید که این نرم افزار برای گوشی Imate jam هست؟
در صورت امکان مرا بیشتر راهنمایی کنید

payamix
16 October 2005, 10:44 AM
این برنامه نیاز به یک اجرا کننده مکمل مانند Bryht Flash Player دارد.

porfesor
16 October 2005, 05:03 PM

معذرت می خواهم ولی ممکن است ترتیب نصب و اجرای آنها را هم برای من بنویسید

payamix
16 October 2005, 07:20 PM
هیچ ترتیبی ندارد ، هر دو برنامه را نصب کنید و فایل SWF را در گوشی اجرا کنید.

Profession@l
3 June 2006, 02:42 AM
در Jamin هم قابل استفاده هست ؟

lover
3 June 2006, 10:30 AM
دوست عزیز من میبینم که هر جا میرید یک پست میزنید که آیا در جمین کار میکند یا خیر..
ببینید اکثر برنامه ها اگر هم کار نکنند ورژنهای جدیدشان سازگاره شما اگر به سایت [Only registered and activated users can see links] بروید میتوانید فلش پلیر جدید را برای پاکت پی سی داونلود کنید که با WM5 هم سازگاره البته من به شما حق میدم خوده من اگر نرم افزاری معرفی کنم سایت اصلی و ویندوزهایی را که ساپورت میکند را سعی میکنم بنویسم تا اگر دوستی مثل شما برایش مشکلی پیش آمد به آنجا مراجعه کند. اما در کل این راحش نیست که برای هر برنامه سوال کنید قائدتا برنامه های جدید را که تاریخشان از 2006 به بعد هست در wm5 کار میکنند برنامه های که برای 2003 باشند اگر برای کارهای که به سیستم ربط داشته باشند نبود بایستی روی wm5 نیز کار کند از اون سری برنامه هایی که کاربردی اند اکثرا ورژنهای جدیدش که Update شده بر روی wm5 کار میکند

Profession@l
3 June 2006, 01:42 PM
دوست عزیز من میبینم که هر جا میرید یک پست میزنید که آیا در جمین کار میکند یا خیر..
ببینید اکثر برنامه ها اگر هم کار نکنند ورژنهای جدیدشان سازگاره شما اگر به سایت [Only registered and activated users can see links] بروید میتوانید فلش پلیر جدید را برای پاکت پی سی داونلود کنید که با WM5 هم سازگاره البته من به شما حق میدم خوده من اگر نرم افزاری معرفی کنم سایت اصلی و ویندوزهایی را که ساپورت میکند را سعی میکنم بنویسم تا اگر دوستی مثل شما برایش مشکلی پیش آمد به آنجا مراجعه کند. اما در کل این راحش نیست که برای هر برنامه سوال کنید قائدتا برنامه های جدید را که تاریخشان از 2006 به بعد هست در wm5 کار میکنند برنامه های که برای 2003 باشند اگر برای کارهای که به سیستم ربط داشته باشند نبود بایستی روی wm5 نیز کار کند از اون سری برنامه هایی که کاربردی اند اکثرا ورژنهای جدیدش که Update شده بر روی wm5 کار میکند

آخه Lover جان این برنامه های جدید که شما می فرمایید چون جدیدا اکثرا کرک نشدست . شما چه سایتی رو برای WM5 برنامه و Game پیشنهاد می کنید یا کجای تهران میشه CD یا DVD برنامه های کرک شدشو پیدا کرد چون دارم Jamin می گیرم و معضل کم بودن برنامرو دارم .
راستی برای تبدیل هدفون 2.5 mm که Jamin داره به 3.5 mm که استاندارده از کجا می تونم یه با کیفیتشو گیر بیارم ؟

Darioosh
8 June 2006, 01:16 AM

لینک برنامه خراب میباشد. میشه یک برنامه مکمل خوب برای دانلود بگذارید؟