PDA

View Full Version : كامپيوتر شما اين طرح رو در چند دقيقه رندر مي‌كنه

armannet
5 October 2005, 01:44 PM
البته اگر خواستين روي كارتها وكامپيوترهاي نفتي تست كنيد دكمه ري استارت يادتون نره :wink:

http://i23.photobucket.com/albums/b363/kh_vatandoost/xxx.jpg

armannet
5 October 2005, 02:29 PM
البته اگر خواستين روي كارتها وكامپيوترهاي نفتي تست كنيد دكمه ري استارت يادتون نره :wink:

http://i23.photobucket.com/albums/b363/kh_vatandoost/xxx.jpg

امان از فيلتر!

http://i23.photobucket.com/albums/b363/kh_vatandoost/tea.jpg

(==>hell lord<==)
5 October 2005, 03:25 PM
من که عکسی نمیبینم

Mazhar
5 October 2005, 04:24 PM
دوست عزيز فايل xxx آپلود مي كني بعدش مي خواي فيلتر نشه!!!!

شازده كوچولو
5 October 2005, 06:04 PM
عجب هنرمندي هستي شما!!! بابا اون xxx رو بردار مثلا بذار قوري!!!

Mazhar
5 October 2005, 06:14 PM
حالا اصلا با اين قوري چي رو مي خواي نشون بدي دوست عزيز؟

شازده كوچولو
5 October 2005, 07:22 PM
احتمالا با 3max نرم افزار عزيز من يه قوري از پيش ساخته رو آماده كردن بعد براي متريالش از اين رنگ تيره استفاده كردن و اطرافش رو هم با اجسامي با متريال صيقلي پوشوندن و.... آخرش هم موقع رندر كردن يه ربع سره كار بودن بعد برا اينكه خيال ميكردن ما هم ميريم سركار اينو واسه ما هم فرستادن اما... :icon_razz
جناب بايد فايل پروژه رو برامون ميفرستادي نه اين عكس رو.. :icon_arro تا قدرت رندر رو بهت نشون ميدادم!!! :icon_cool :icon_razz

(==>hell lord<==)
6 October 2005, 12:47 PM
همچین عکس پیچیده ای نیست که دیر رندر بشه!....فکر کنم حداکثر ربع ساعت!

armannet
7 October 2005, 11:37 PM
فقط اسمش xxx بود ... :icon_twis
آقا با يك كارت گرافيك شتابدهنده كوادرو فقط 2 دقيقه طول مي‌كشه :icon_mrgr

armannet
7 October 2005, 11:40 PM
حالا اصلا با اين قوري چي رو مي خواي نشون بدي دوست عزيز؟
قرار نيست چيزي رو نشون بدم
مي‌خوام بدونم اين مدل معروف رو كامپيوترهاي شما در چه مدتي رندر مي‌كنه
فكر مي‌كردم مدلش رو داشته باشين :icon_eek:

armannet
7 October 2005, 11:51 PM
احتمالا با 3max نرم افزار عزيز من يه قوري از پيش ساخته رو آماده كردن بعد براي متريالش از اين رنگ تيره استفاده كردن و اطرافش رو هم با اجسامي با متريال صيقلي پوشوندن و.... آخرش هم موقع رندر كردن يه ربع سره كار بودن بعد برا اينكه خيال ميكردن ما هم ميريم سركار اينو واسه ما هم فرستادن اما... :icon_razz
جناب بايد فايل پروژه رو برامون ميفرستادي نه اين عكس رو.. :icon_arro تا قدرت رندر رو بهت نشون ميدادم!!! :icon_cool :icon_razz

با اجازه جنابعالي فقط 2 دقيقه :icon_cool سركار بوديم
فايل رو با نام SinglePipe2.rar گذاشتم تو آپلود سنتر- هنوز تاييد نشده، اگر تست كنين و قدرت رندر رو بهم نشون بدين ممنون مي‌شم مي‌خوام ببينم كي حريف كوادر مي‌شه :icon_evil

از همه دوستان ممنون

vatoovatoo80
8 October 2005, 01:24 AM
خوب دوست عزیز Quadro مخصوص رندر کردن ساخته شده و از سایر سری ها از جمله FX قوی تره.ولی تا جایی که من شنیدم واسه بازی خوب جواب نمیدن.اگه لطف کنی نتیجه تست با 3DMark 2003 و 2005 رو بگی ممنون میشم.بچه های دیگه هم اگه این کارو بکنن اطلاعات خوبی به دستمون میاد خواهشا انجام بدید.
VGa من MSI NX 6600 هست :
3DMARK 2003 : 5200 3ِDMARKS
3DMARK 2005 :2100 3DMarks
البته بدون هیچ اورکلاکی!!!

armannet
8 October 2005, 06:42 AM
درود بر شما
بعيد مي‌دونم كسي واقعا روي بازي تست كرده باشه - چون تازه تو ايران اومده و ما هم واردش كرديم و قيمتش گرونه
ولي ما روي يك بازي تستش كرديم و حرف نداشت بدون فليكر ... حالا نمي‌دونم بازي سنگيني بود يا نه ...
ولي در بنچ ماركهاي معروفي كه ما تست كرديم بي‌نظيره و عالي عمل كرد. كارتهاي ديگه تو اين بنچ‌ ماركها هنگ مي‌كردن :icon_redf
حتما ايت تستي رو كه شما گفتين انجام مي‌دهيم و نتيجه رو اينجا اعلام مي‌كنيم.

vatoovatoo80
8 October 2005, 05:20 PM
درود بر شما
بعيد مي‌دونم كسي واقعا روي بازي تست كرده باشه - چون تازه تو ايران اومده و ما هم واردش كرديم و قيمتش گرونه
ولي ما روي يك بازي تستش كرديم و حرف نداشت بدون فليكر ... حالا نمي‌دونم بازي سنگيني بود يا نه ...
ولي در بنچ ماركهاي معروفي كه ما تست كرديم بي‌نظيره و عالي عمل كرد. كارتهاي ديگه تو اين بنچ‌ ماركها هنگ مي‌كردن :icon_redf
حتما ايت تستي رو كه شما گفتين انجام مي‌دهيم و نتيجه رو اينجا اعلام مي‌كنيم.
ممنون از لطف شما.به این دلیل میگم با این برنامه تست کنید چون معیارهای بین المللی تست VGA هستن و در تمام Review ها به نتایج این تست ها استناد میشه.
در ضمن فکر می کنم قیمت های گزافی داشته باشن این Quadro ها (بالای 1 تومن) در مورد قیمت هاشون هم یه توضیحی بدید.

armannet
8 October 2005, 07:13 PM
دوست محترم
حرف شما در مورد بنچ ماركها كاملا متينه
ما تست ها رو روي اين بنچ ماركها انجام داديم كه يك استاندارد بين المللي است:‌ http://www.spec.org/benchmarks.html#gpc

در عين حال از بنچ ماركي كه شما معرفي كرديد سپاسگزارم.

قيمت بالاي اين كارتها با توجه به كيفيت برتر آنهاست. در ضمن ما تخصصي فقط روي NVidia Quadro و 3DLabs كار مي‌كنيم كه همگي هم اصل و ساخت تايوان هستند.

قيمت ها: قيمت نو - قيمت كاركرده

Nvidia Quadro 4 XGL 700
قيمت:‌ 000 540 - 000 240
حافظه پر سرعت: 128مگا بايت

Nvidia Quadro 4 XGL 750:
قيمت:‌ 000 570 000 270
حافظه پر سرعت: 64 مگا بايت

Nvidia Quadro 4 XGL 980:
قيمت:‌ 000 640- 000 300
حافظه پر سرعت: 128مگا بايت

armannet
8 October 2005, 07:43 PM
قيمت بالاي اين كارتها با توجه به كيفيت برتر آنهاست، نوع حافظه استفاده شده و تكنولوژيهاي مورد استفاده در آنها و همچنين پذيرش در صنعت و نوع درايورهاي آنهاست.
به عنوان مثال بعضي سازندگان كارتهاي شتابدهنده حافظه زيادي از نوع با تاخير زياد و البته بسيار ارزانتر در كارتهايشان استفاده مي‌كنند. شركت 3DLabs شتابدهنده‌اي با نصف قيمت كوادرو با 512 مگابايت حافظه توليد كرده است كه چندان مورد استقبال نبوده است. :icon_eek:

بعلاوه سازندگان بسياري كل حافظه را به بخشهاي استاتيك تقسيم مي‌كنند. مثلا مقداري را به Frame Buffer Memory و مقداري را به Texture Memory اختصاص مي‌دهند. شركت معظم NVidia از تكتولوژي استفاده مي‌كند كه به Dynamic Memory Allocation مشهور است. در اين تكنولوژي بسته به نوع درخواست و نوع كاربرد و نوع سافت‌ور، حافظه اختصاص مي‌يابد. در اين حالت از حافظه به بهترين صورت استفاده مي‌شود و دچار كمبود حافظه در برنامه‌هاي مختلف نمي‌شود.

در مورد درايورها نيز كيفيت اين درايورها تعيين‌كننده است.درايورها نامرغوب كارتهاي شركتهايي مانند ATI، باعث دوري كاربران حرفه‌اي از اين كارتها شده است. :icon_mad:

كليه منابع در اينترنت موجود است.

پاينده باشيد

Moein273
8 October 2005, 07:58 PM
قیمت کوادرو FX 4400 رو بدید میخوام ببینم به من خوب قیمت دادند یا نه!

راستی شما با چه کوادرویی میگید که 2 دقیقه طول کشیده ؟ با FX 4400 کمتر از این حرفها باید طول بکشه.

http://www.techonweb.com/webImages/products/I279851.jpg

armannet
8 October 2005, 08:56 PM
قیمت کوادرو FX 4400 رو بدید میخوام ببینم به من خوب قیمت دادند یا نه!

راستی شما با چه کوادرویی میگید که 2 دقیقه طول کشیده ؟ با FX 4400 کمتر از این حرفها باید طول بکشه.

http://www.techonweb.com/webImages/products/I279851.jpg

در حال حاضر فقط همان مدلهايي كه در بالا قيمت داده‌ام، موجود مي‌باشد. در مورد اين مدلها در خدمت هستم.
دوست عزيز، سرعت رندر به عوامل زيادي بستگي دارد كه كارت شتابدهنده تنها يكي از آنهاست.
(در آينده نزديك سخت‌افزارهاي مكملي را وارد خواهيم نمود كه سرعت رندر را بسيار بهتر خواهد كرد)

nisroniz
12 August 2007, 06:12 AM
این مهم نیست که باچه سرعتی رندر شه برای یه پروژه مهم کیفیته:icon_roll
مثلا برای انیمیشن cars برای رندر کردن هر فریم 24 ساعت زمان لازم داشته :icon_redf که ازنظر رندر هنوز انیمیشنی با این کیفیت تولید نشده .............:victory:

beam
20 June 2008, 05:24 PM
اگه می شه لطفی کنید و در مور خصوصیات این کوادرو اعم از gpu coreوclock speedانها برام تو ضیح بدین،چون فکر کنم با بستن سیستمی به صورت crossfireانم مربوط به کارت ati 3870x2به صورت 16،4سرعت رندر در حدود 30ثانیه باشه،لطفا اگه کسی چیز بیشتری می دونه به منم بگه،چون من 3 ساله 3dکار میکنم حلام دنبال یه سیستم تمیز برای این کار می گردم......:icon_arro