View Full Version : کمک خريد رايتر
داود18
4 October 2005, 02:39 PM
البته شايد سوال تکراري به نظر بياد ولي با توجه به اينکه محصولات کامپيوتري هر روز تغيير نوع و قيمت دارن اين سوال را ميکنم ميخواستم يک رايتر حول حوش 30 هزار تومن بخرم بين sony,teakوsuzukiگير کردم البته من بيشتر شنيدم که ميگن سوزوکي بهتره نظر شما چيه؟ايا غير اينها رايتر بهتري در اين رنج است؟
Dokht Esmati
4 October 2005, 04:37 PM
از نزر من سونی بهتره.
GhAeM
4 October 2005, 06:37 PM
من MSI دارم خداييش حرف نداره!
هم تو شركت و هم تو خونه!
همه چيش خوبه!
البته اكثر TEAK هاي تو بازرا تقلبي هستن! من يدونه داشتم يه ماهم كار نكرد!خيلي مراقب باش
mse1445
4 October 2005, 09:24 PM
بنظرم بلحاظ تكنولوژي asus چون دقت كني اكثر كسايي كه كارشون اينه رايتر ايسوس دارن
masoudboy
4 October 2005, 10:04 PM
TDK اصل اگر پیدا کنی حرف نداره . من یکی دارم که حدود 3 سال پیش خریدم . تا حالا حدود 950 سی دی باهاش رایت کردم و فقط 4 تا سوخته داشته و همگی عالی رایت شده . مال من تایوانی است و 48.24.48 هست و نام cclone است . الان تقریبا همه غیر اصل و چینی است ولی به هر حال بگرد .
smail
4 October 2005, 10:37 PM
من msi داشتم خراب شد فرستادم گارانتی عوضش کردن بعد که در کارتن را باز کردم دیدم که یک رایتر دست دوم را به عنوان تعویضی تو کارتن گذاشته اند البته بسیار ماهرانه آک شده بود گارانتیش هم مال یکی از معتبر ترین شرکت های وارد کننده msi بود البته بنظر من رایتر های msi جدا از بقیه تولیداتش اصلا بدرد نمیخوره البته بعد از 20 تا رایت دیگه از 10x بیشتر رایت نمی کرد ولی دیگه گارانتیش تمام شده بود حالا هم lg دارم البته من کسی نیستم که بیشتر از یک cd در روز یا حتی هفته رایت کنم چون که زیاد دنبال این چیز ها نیستم
البته دیگه cd رایتر خوب تو بازار پیدا نمیشه
Malkemid
4 October 2005, 11:03 PM
من سامسونگ دارم و یه 400 تایی باهاش رایت کردم و مشکلی نداشته...ولی فکر می کنم Asus یا teac اصل بهتر باشن
داود18
4 October 2005, 11:20 PM
شما اگه دقت کنيد هيچ کدوم از رايترهاي موجود در بازار اصلي نيستن اگه هم باشن تو اين قيمتها نيستن سامسونگ را که خودم کار کردم اصلا راضي کننده نيست asuse هم دورانش تموم شد الان هم همون 3 تا که گفتم داخل بلزار رند شدن مخصوصا sony و teakکه گارانتي تعويض هم دارند ولي من سوزوکي را ديدم که داخل مغازه هايي که کارشون رايت خيلي استفاده ميشه در ضمن يمتش هم همين حدود است ولي اگه تجربياتي ديگه داريد ممنون ميشم نظرتون رابديد
آرمان
4 October 2005, 11:39 PM
Plexton یک همچین چیزی نمیدونم درست نوشتم یا نه اسم رو خوب بخاطر ندارم این یک مدل اتریشی اصل و عالی در بین رایتر هاست و البته از بقیه گرانتر
بعدش هم Litone لایتون
morten
4 October 2005, 11:54 PM
به نظر من plextor بهترین انتخابی هست که میتونی بکنی!!!!!!!(البته یه کم گرونتر از عرف بازار هست)
sony در مورد cd-rom و cd-rw طرفش نرو که اون سونی که فکر می کنی نیست ولی در مورد combo و dvd-rw و dvd-rom سونی داره بهترین محصولات رو ارائه میده
Eiman
5 October 2005, 01:41 AM
YAMAHA - F1
عالیه حرف نداره .
Dokht Esmati
5 October 2005, 02:32 AM
sony در مورد cd-rom و cd-rw طرفش نرو که اون سونی که فکر می کنی نیست ولی در مورد combo و dvd-rw و dvd-rom سونی داره بهترین محصولات رو ارائه میده
من هم منزورم Combo بود.
چرا Combo نمیخرید؟
mohammad
5 October 2005, 08:05 AM
بهترین انتخاب plextor با قیمت حدودی 40 تا 45
برای اطلاعات بیشتر www.sarirkala.com
من خودم msi داشتم یک بار رفت برای گرانتی چون یک cd را منفجر کرد , حالا که گرانتیش تموم شده لنزش سوخت
البته در مورد benq هم تعریف شنیدم
JikSearch
5 October 2005, 11:42 AM
بهترین انتخاب plextor با قیمت حدودی 40 تا 45
خوب اگر مي خواهي اينقدر پول بدي برو يك Lite On بخر 58 تومن DVD هم باهاش رايت كن درضمن توي PCWorld از 10 تا dvd writer برتر سوم شده بود (البته من شخصاً امتحانش نكردم)
اگر هم نمي خواهي خيلي هزينه كني Asus و Sony خيلي رايتر هاي خوبي هستند (من براي مصرف عادي امتحان كردم)
داود18
5 October 2005, 11:53 AM
حر فهاي دوستان کاملا درسته و مسلما plextor بهترين است خوب البته گرونتر است من هم خيلي رايت نميکنم که نياز داشته باشم يک رايتر معقول که اذيتم نکنه ميخواهم بخرم البته خودم هم روي sony نظر مثبتي ندارم ولي اين suzuki را خيلي تعريفش را شنسدم البته teak هم ميگن قلابيش هم خوبه حالا موندم چه کار کنم .
ariana
5 October 2005, 01:15 PM
به نظر من بهترین انتخاب plextor با قیمت حدودی 40 تا 45 يا يه مدلش که 70-80 است ميدوني چرا چون که 1- من سوني داشتم خيلي cd ها رو نمي خونه و کلافه ميکنه تو شرکت سوزوکي هم بوده که علاوه بر اين مشکل هم صدا ميده و هم زود خراب ميشه در ضمن من يدونه teak هم داشتم که بعد 2 ماه کار يهو الماسش سوخت و به يه درايو معمولي تبديل شد يعني بخش رايترش رفت رو هوا ولي 2 سال پيش تا حالا plexto دارم 52A/24/52 که تا حالا آخ نگفته وتقريبا همه رو ميخونه حتي وقتي سيدي خش داره حالا خودت مي دوني البته ASUS هم بد نيست
احمدLX
5 October 2005, 11:23 PM
نظرتون در مورد benq چیه ؟
keyvan2003
6 October 2005, 12:36 AM
TDK توی بازار با اینکه جینی است حرف ندارد و تمام سی دیهای قلابی را هم میخواند که حتی PLEXTOR از خواندن بعضی از آنها محروم است. :icon_cool
ariana
6 October 2005, 10:36 AM
من با TDK مخالفم چون از تو هر ده تاش 2 تا خوب در مياد keyvan2003 شما شانس اوردي benq هم مدلي هست که خيلي خريدار نداره ولي مانيتور و دوربينش که بد نيست
alisam44
6 October 2005, 11:01 AM
من يك سال و نيم هست كه رايتر TDK دارم و خيلي راضي هستم،قيمتشم مناسب است.
داود18
6 October 2005, 04:37 PM
اقا يک سال پيش با حالا فرق ميکنه الان به نظرتون چه رايتري خوب است مسلما 5-6 سال پيش فقط ياماها بعدش يک دوره يادمه ال جي خوب شد بعدش يک دوره teac بعدش nec بود بعد asuse حالا چي مثلا از دو ماه پيش تا حالا حد اکثر ؟
keyvan2003
6 October 2005, 04:55 PM
من با TDK مخالفم چون از تو هر ده تاش 2 تا خوب در مياد keyvan2003 شما شانس اوردي benq هم مدلي هست که خيلي خريدار نداره ولي مانيتور و دوربينش که بد نيست
دوست عزیزم شما اولین کسی هستی که این حرف را میزنی TDK دو سال متوالی برفروشترین در ایالات متحده بوده و بسیار هم خوب است. :icon_evil
داود18
7 October 2005, 11:19 AM
اون tdk که ميره ايالات متحده حتي يک قطعه مشترک با tdk ما ندارد بنابراين دليل بهتري بياوريد البته tdk هم رايتر خوبي است ولي بهتر از tdk هم است به طور کلي تو اين قيمت هر رايتري که تايواني باشه به نظر من عالي است همه را من شنيدم چيني هستند ولي suzuki را ميگن که تايواني است کسي اطلاعي داره؟
keyvan2003
7 October 2005, 11:30 AM
اون tdk که ميره ايالات متحده حتي يک قطعه مشترک با tdk ما ندارد بنابراين دليل بهتري بياوريد البته tdk هم رايتر خوبي است ولي بهتر از tdk هم است به طور کلي تو اين قيمت هر رايتري که تايواني باشه به نظر من عالي است همه را من شنيدم چيني هستند ولي suzuki را ميگن که تايواني است کسي اطلاعي داره؟
دوست عزیزم خودت را اذیت نکن یک plextor بخر که آخرشه و دنبال دلیل و برهان هم نگرد. که گیج میشوی. :icon_evil
داود18
7 October 2005, 12:41 PM
قصد من فقط خريد خودم نيست قصد دارم در اينجا يک بحث جامعي راجع به رايتر بشه و يک نتيجه گيري خوب تا همه بتونن استفاده کنن وگر نه من که خودم زياد برام فرق نميکنه شايد در هفته يک سي دي رايت کنم در مورد plextor هم که ميدونيد 10-15 گرونتر از بقيه است و به جز براي کساني مه کارشون رايت است به درد نميخوره
keyvan2003
7 October 2005, 01:56 PM
قصد من فقط خريد خودم نيست قصد دارم در اينجا يک بحث جامعي راجع به رايتر بشه و يک نتيجه گيري خوب تا همه بتونن استفاده کنن وگر نه من که خودم زياد برام فرق نميکنه شايد در هفته يک سي دي رايت کنم در مورد plextor هم که ميدونيد 10-15 گرونتر از بقيه است و به جز براي کساني مه کارشون رايت است به درد نميخوره
به قول اینگلیسی ها آنقدر بولدار نیستم که جنس ارزان بخرم. در مورد بحث هم فکر خوبی است :icon_cool
Ashkan
7 October 2005, 02:58 PM
اقا من asus داشتم 6 ماهم کار نکرد.یکی از دوستامم که گرفته بود سر یه سال خراب شد.
bardiashamee
7 October 2005, 03:42 PM
من یاماهای اصل داشتم جمعآ 40 تا سی دی رایت نکرده بود که خراب شد
الآن sony دارم یک ساله خیلی خوبه من که راضیم
نتیجه اخلاقی هر چی خریدی ازش حسابی کار بکش!
داود18
7 October 2005, 05:19 PM
asuse کث جديدا افتضاح شده 2 سال پيش خوب بود sony خوبه ولي به نظر من teak بهتره راستي کسي اطلاع نداشت کدومشون تايواني هستند؟
kima
7 October 2005, 06:45 PM
من رایتر تیاک داشتم که خیلی هم گرون خریدم و شاید 2 تا پک هم رایت نزد و خراب شد
البته حدود 2 سال پیش
اما یک رایتر سامسونگ خریدم که کیفیتش خدایی عالیه و حدود تا امروز 25 تا پک سی دی باهاش رایت کردم و آخ نگفته
رایتر دی وی دی هم لایت اون خریدم که تا امروز بد بنوده
البته 2 تا دی و بی بیتر رایت نزده
اصغر
7 October 2005, 09:14 PM
سلام
الان همشون آشغال و تقلبی هستن. من یه Samsung Combo تو خونه دارم که اینقدرم ازش بد می گن ولی 2 ساله داره مثل ... کار می کنه .
نتیجه گیری اخلاقی : پول زیادی واسه اسم نده. یه چیز با قیمت مناسب بخر که اگه زیاد کارنکرد دلت نسوزه.
Pooriya_Online
7 October 2005, 09:17 PM
من دو ساله كه Asus دارم و ازش راضيم تازه سيستم قديمم رو كه عوض كردم رايترم دادم و براي سيستم جديدمم باز Asus خريدم تازه اين سري جديدش (Quie Track) هم صدا ديگه نداره هم سرعتش بيشتر و بهتر شده.
خيليم سي-دي رايت ميكنم و تاحالا هم روي سي-دي ها مشكل ايجاد نكرده...
داود18
7 October 2005, 09:31 PM
ميدونيد چيه مارکي که معروف نشده باشه بهتره asuse هم فکر کنم قيمتش 37-38 تومن باشه و يکم گرونتر است و کيفيت قبل هم نداره نتيجه ميگيريم که کاملا شانسي است مارک مطرح نيست من خودم قصد کردم که suzuki بگيرم چون اولا تايواني است دوما زياد معروف نشده سوما قيمتش مناسبه چهارما گارانتيش سرير است فکر نکنم سرير جنس بد وارد کنه تا نظر شما چي باشه؟
Pooriya_Online
7 October 2005, 11:01 PM
ميدونيد چيه مارکي که معروف نشده باشه بهتره asuse هم فکر کنم قيمتش 37-38 تومن باشه و يکم گرونتر است و کيفيت قبل هم نداره نتيجه ميگيريم که کاملا شانسي است مارک مطرح نيست من خودم قصد کردم که suzuki بگيرم چون اولا تايواني است دوما زياد معروف نشده سوما قيمتش مناسبه چهارما گارانتيش سرير است فکر نکنم سرير جنس بد وارد کنه تا نظر شما چي باشه؟
اتفاقا ايسوز توي رايتر مارك مطرحي نيست تا وقتي ياماها و پلكستور و... هست.
زياد هم به گارانتي ها توجه نكنيد...
داود18
7 October 2005, 11:33 PM
خوب اينکه مسلم است که مارک مطرحي نيست ولي توي زبونها افتاد چون کيفيت خوبي داشت يک زمان و قيمت مناسب ولي وقتي که به بازار دست يافت کيفيت هم اومد پايين البته گارانتي هم زياد مطرح نيست ولي بلاخره همه سرير را ميشناسن فکر ميکنم که جنسي وارد نميکنه که زياد برگشتي بهش بخوره
مهدي نوروزي
13 October 2005, 11:45 AM
رايترهاي MSI به نظر من الان تو بازار از همه بهتره.البته من الان 2 ساله كه asus دارم و راضي هستم ولي asus هاي جديد اصلا خوب نيستند.
آيدين
13 October 2005, 01:58 PM
بهترينش TDK هست من 10 ماهي هست كه بستم كه و خيلي هم خوب كار مي كنه و جالب اينه كه سي دي هاي خش دار و هم خيلي خوب مي خونه
موقعي كه من داشتم مي خردم (از آشنامون) گفت كه اينها جديد اومدند و هنوز تقلبي شون نيست .
پرسيدم Asus چي گفت اونو ديگه اصلش رو نمي توني پيدا كني
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.