View Full Version : از كجا كارتريج بخريم بهتره؟
Pooriya_Online
3 October 2005, 11:30 PM
به نظر شما از كجا كارتيج پرينتر جوهر افشان بخريم بهتره- هم اينكه مطمئن باشيم اصل هستش و همين كه قيمتش مناسب باشه- براي پرينترهاي كنون...
Dokht Esmati
4 October 2005, 12:31 AM
من از یه مقازه توی بازار کامپیوترِ ایران می خرم. رازی هم هستم. تبقه ی دوم ، توی یکی از دالان ها.(جای دقیقش رو یادم نیست بهتون بگم.)
Pooriya_Online
4 October 2005, 04:51 PM
من از یه مقازه توی بازار کامپیوترِ ایران می خرم. رازی هم هستم. تبقه ی دوم ، توی یکی از دالان ها.(جای دقیقش رو یادم نیست بهتون بگم.)
كاتريج اصل؟ حدود قيمت كارتيجهاي اچ-پي يا كنونش رو داريد؟
Dokht Esmati
4 October 2005, 05:00 PM
قیمت یادم نیست چون 1.5 سال پیش گرفتم .
و از اون موقع به بعد فقت شارژ میکنم.
کیتِ شارژ رنگی و سیاه سفید هر کدام تقریبن 7000 تومن.
شما چرا شارژ نمیکنی؟
kinz
4 October 2005, 08:02 PM
بازار تو بخشی که لوازم التحریر میفروشند 6 7 تا مغازه هست که کارشون همین فروش مواد اولیه پرینتره.(بیشترین جایی که لوازم پرینتر کنار هم دیدم همونجا هست) از نظر قیمت اونجا مطمئنه اما اصل و ...
Pooriya_Online
4 October 2005, 09:16 PM
آخه شارژ كه به دستگاه آسيب ميرسونه تازه چه طوريه؟ طريقه شارژ رو بلد نيستم.
كينز عزيز از شما هم ممنون بايد يه سري بزنم. زير پل كريم خان هم پره ولي اطمينان ندارم...
Dokht Esmati
5 October 2005, 02:28 AM
شارژ كه به دستگاه آسيب ميرسونه این هرف ها رو میزنن که شما بری و کارتریج بخری. همون تور که گفتم من 1.5 سال هستش که از شارژ بدونِ مشکل استفاده می کنم.
فقت بعد از چند بار شارژ کردن باید کارتریج رو اوز کنید ، چون زاهرن کیفیت پایین میاد (البته برای من هنوز این تور نشده).
چه طوريه؟ طريقه شارژ رو بلد نيستم
اگه شما کیتِ شارژ رو بخری ، همه چیز رو به تورِ کامل و مسور گفته ، شما نیاز به هیچ ابزارِ خاسی هم نداری (همه چیز توش هست).
از هر کیتِ شارژ میتونی برای 2 بار شارژِ کامل استفاده کنی.
Pooriya_Online
5 October 2005, 03:36 PM
خوب اين كيت شارژ رو بايد از كجا خريد؟
از هر کیتِ شارژ میتونی برای 2 بار شارژِ کامل استفاده کنی.
فقط دوبار؟ خوب آدم يه كارتريج نو بخره بهتر نيست؟
اصغر
5 October 2005, 04:05 PM
سلام
من برای پرینتر توی خونم همیشه کارتریجا رو می برم بازاررضا دونه ای 5 تومن می دم شارژ می کنم ( چون سالی 2-3 بار بیشتر نیست صرف نداره شارژر و مرکب و ... بگیرم) البته این دفعه فکر کنم مجبورم کارتریج بخرم چون دیگه چند باره هی پرشون کردم)
برای خرید فروشگاه چاپگر (شعبه 1 بازار رضا و شعبه 2 پایتخت) رو توصیه می کنم.
Dokht Esmati
5 October 2005, 04:21 PM
فقط دوبار؟ خوب آدم يه كارتريج نو بخره بهتر نيست؟
هر کیتِ شارژ 7000 هستش.
با هر کیت ، می تونید 2 تا کارتریج رو شارژ کنید.
در واقع هر کارتریج براتون در میاد 3500.
دیگه خودتون تسمیم بگیرید.
Dokht Esmati
5 October 2005, 04:24 PM
خوب اين كيت شارژ رو بايد از كجا خريد؟
از همون مقازه ای که گفتم.
تبقه ی بالای همکف (1) ، بازار کامپیوتر ایران. توی دالانِ پشتی 3 تا مقازه هستن که کارتریج می فروشن. (من از مغازه وستی می خرم)
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.