PDA

View Full Version : كمك فوري (تعميرگاه پژو)

saber2q
3 October 2005, 05:44 PM
سلام
ميدونم كه بارها در اين فروم تاپيك هايي با همين موضوع بوده ولي اونا جواب كارم رو نداده
من دنبال يه تعميرگاه خوب و صادق ميگردم (باور كنيد 6تا تعميرگاه كه سراغ داشتم همشون به نوعي دقل بازي ميكنن و آدم رو پشيمون ميكنن)
از دوستان ميخوام كه تعمير گاهايي كه سراغ دارن براي كارهاي جلوبندي - تنظيم موتور مخصوص پژو (پرشيا) و واقعا اينكاره باشن در حوالي شريعتي/ميرداماد/دولت/پاسداران معرفي كنيد
ممنون

payamix
3 October 2005, 08:38 PM
آخه مشکل اینجاست که توی اون آدرس هایی که میفرمایید ، تعمیرگاه منصف پیدا نمیشه.

saber2q
4 October 2005, 09:41 PM
پس بايد چيكار كنم؟ برم شوش تعميرگاه پيدا كنم؟؟؟ هركسي ماشينشو ميبره اطراف خونش تعميرگاه ميذاره

nimap
5 October 2005, 03:29 PM
ظاهرا هيچ مرجع مفيدی در اينترنت برای معرفی تعميرکار يا تعميرگاه نمونه وجود ندارد ای کاش به جای اين همه بحث مشابه هم (و اکثرا غير مفيد) يک قسمت نظر سنجی و نظر دهی در اين زمينه وجود داشت من الان دو روز است که دنبال يک نمايندگی قابل قبول ميگردم به نمايندگی مرکزی ۳ سعادت آباد مراجعه کردم که گفتند از طريق تلفن بايد نوبت بگيريد که تا حالا موفق نشدم

farhad_k
5 October 2005, 07:38 PM
خوب با توجه به این که من هم تازه یک ماه که ماشینمو خریدم اگه میشه دوستانی که تعمیرگاه مجاز منصف میشناسند معرفی کنند تا ما هم استفاده کنیم
ممنون میشم

m16586
5 October 2005, 08:39 PM
منصف :icon_sad: :icon_sad:

گشتم نبود نگرد که نیست پیدا کردی سلام مارا هم برسان

saber2q
5 October 2005, 09:12 PM
اقا جون اين همه آدم تو اين تاپيك هاي مختلف درباره ماشينشون حرف ميزنن يعني هيچ كدون ماشينشون خراب نميشه؟؟؟
بابا شما ماشينتونو كجا ميبريد تعميرگاه كه خيالتون راحت باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بگبد ما هم ياد بگيريم

babakpar
15 October 2005, 01:27 AM
با سلام به همه دوستان عزیز من یه نمایندگی توپ سراغ دارم اگه دوست دارین آدرسشو میزارم:

سه راه تهرانپارس- اول جاده آبعلی - نمایندگی 1133 من خودم پارس دارم خیلی نمایندگی مجهزیه یکی از دوستانم به من معرفی کرد و من خیلی راضی هستم :icon_cool

farhad_k
15 October 2005, 11:13 AM
اگه منظورتون دقیقا همونه که اول جاده هستش یعنی اونجایی که یه قسمت بر میگردند سمت تهرانپارس یه قسمت میرند سمت جاده شمال که اصلا حرفشو نزنید
سر کارگر ودر واقع سر تعمیر کار اونجا همسایه ما هستش
فکر کنم اسم نمایندگیش اسیا خودرو باشه
یه داستان تعریف کنم
حدود یکسال و نیم پیش من یه 206 تیپ 1 داشتم
نمیدونم چرا خر شدم بردم پارک سوار بیهقی براش برگه معاینه فنی گرفتم
برای پرایدم هم همونجا رفته بودم
اقا چشمتون روز بد نبینه
فرداش دقیقا تو اتوبان اسب دوانی بودم داشتم میرفتم سر کار یهو دیدم دور موتور رفت چسبید رو 1 تکون هم نمیخورد
احساس کردم یه جورایی مشکل از سیم گاز باید باشه
خلاصه رفتم پایین دیدم یه خاری هستش که سیم گاز رو یه جورایی به رو موتور وصل میکنه خارش در رفته
همینطور که فکر میکردم باید چیکار کنم یهو دیدم خار دقیقا افتاده روی قسمتی که گودیه کمکه جلو هستش جالبت ر اینکه یه پیشگوشتی دو سو خیلی بزرگ هم کنارشه
یهو دوزاریم افتاد که دیروزش که برده بودم معاینه فنی اخرین قسمش این بود که یه ماده ای رو میریخت تو موتور ماشین که داخل موتور و انژکتور رو بشوره و به قول خودش 10% شتاب ماشین زیاد بشه
این کار رو هم دقیقا از بستی که فیلتر هوا به سمت موتور میره انجام میداد
دقیقا زیر اون بست این خار سیم گاز بود که لطف کرده بودند با پیشگوشتی از جاش در اورده بودند
همه اینها رو گفتم که اینجا رو بگم
خلاصه این خار رو یه جوری زدیم جا ولی دور موتور تا 2 بیشتر بالا نمیرفت
خلاصه یه جوری ماشین رو رسوندیم دقیقا همین نمایندگی
با کلی امید که همسایمون هم اونجا همه کاره فنیه
من تازه پدرم فوت کرده بود به همین خاطر لباس مشکی تنم بود و سر و صورتم هم اصلا مرتب نبود
اول از برخوردشون بگم که واقعا حالمو بهم زد
دو تا خانم نشسته بودن اونجا که بهتر هیچ سفت دیگه ای براشون بکار نبرم اینقدر بد جوابمو میدادند خودم ناراحت شدم
فکر کردم با همه اینطوریند
بعدش دیدم نه فقط با من اینطوریند چون یه ذره لباسم نا فرم بود
اینگار که داشتند با گدا حرف میزدند
بعد که یه داد زدم گفتم درست حرف بزنید من ماشینم مشکل داره با کمال پررویی گفتند ما کار ماشین اردی انجام نمیدیدم!
من گفتم خانم شما چطوری از قیافه من تشخیص دادی من اردی دارم یا اون 206 نقره ای مال منه
تازه گفت بفرمایید
ما جریان رو گفتیم و یه قبض صادر کرد و گفت کلید ماشین رو تحویل بدید و اخر وقت بیایید ماشین رو تحویل بگیرید
من دیدم فایده نداره
یه جوری مخ نگهبان دم درو زدم رفتتم پیش همسایمون تا منو دید کلی تحویلو خلاصه صاف اومد سر وقت ماشین من
میدونید چی گفت
راست حسینی سر در نمیارم یه دقیقه بیا یه 206 پیدا کنم ببینم این خار دقیقا کجا میوفته
رفت و گشت و پیدا کرد و اومد جا زد
ماشینم درست شد ولی وقتی روشن میکرد اول صبح دور موتور روی 2 وایمیستاد
من هم رفتم همسایمون یه 206 داشت
دقیقا شمردم 16 درو روی سیم پیچ میخورد دقیقا همون جا خار رو زدم ماشینم درست شد
این همه رو نوشتم که بگم به غیر از من خیلی از فامیلامون هم همون جا رفتند هنوز هم همون اش و همون کاسه

hamed.black
16 October 2005, 03:11 PM
نمایندگی خوش برخورد و مجهز میخوای تازه نمایندگی اصلیه نزدیک پل مدیریت تو شهرک غرب فقط یه مشکل کوچیک داره اونم اینه که باید رو عیب ماشین پافشاری کنید و بگید یه تعمیر کار حرفه ای تشخیص داده تا بدون سوال و پیچوندنتون که این عیبا عادیه کارتونو انجام بدن ضمن اینکه اگه ناراضی باشین همون جا شکایت کنید سریع بر خورد میکنن .ماشینم تمیزو مرتب و با سلیقه میدن .کارشونم خوبه..........

saber2q
17 October 2005, 01:17 AM
منم 206 دامادمونو با هم برديم تعميرگاه كه فرمونشو تنظيم كنه آخه وسط واي نميساد اليته بخاطر ايراد ديگه برده بوديم كه گفتيم اينم درست كنه اونجا، يارو اومده بود هرچي گشت نتونست راه باز كردن قاب رو فرمونو پيدا كنه تا پيچش رو شل كنه و تنظيم كنه (خدا شاهده همون جا خودمون نيگاه كرديم تونستيم راهشو پيدا كنيم و به تعميركاره گفتيم ولي اون انقدر هم مقرور بود كه ميخواست بپيچونمون كه يه وقت ما فكر نكنيم بلد نبوده ولي مطمئنم كه همونجا ياد گرفت و تا حالا باز نكرده بود)
ولي اين همه پست داديد من كه هنوز به جواب سوالم نرسيدم

hamed.black
17 October 2005, 10:07 AM
صابر جان ادرس دادم که.............

saber2q
17 October 2005, 10:21 PM
آخه نمايندگي مجاز مشكلات خودشو داره، راستشو بخواي ديگه جرات ندارم ماشين رو بذارم جايي از بغلش تكون بخورم .
باور ميكني يه جفت كمك فنر دادم برام عوض كنن تا الان 500هزارتومان خرج ماشين كردم فقط به خاطر اينكه تعميرگاه ماشين رو برده بيرون انداخته رو جدول تمام زيرش داغون شده كه يكي يكي داره معلوم ميشه همشم ميگن براي ضربس، دستمم به هيچ جا بند نيست كه برم ازشون شكايت كنم