PDA

View Full Version : آيا گوشيها هم مثل ويندوز برنامه CleanUp دارند؟

markus
3 October 2005, 05:38 PM
آيا موبايل هم مثل ويندوز برنامه ی واسه پاک کردن فايل های اضافی يا فايل هايی که حجم گوشی رو
الکی اشغال ميکن دارد؟
چون من يک بار چند تا Theme رو گوشيم اجرا کردم ولی با اينکه Install نميکردم و گزينه No ميزدم ، ولی
حجمی از گوشی اشغال ميشد، حالا چطوری ميشه اين حجم اضافی رو که اشغال ميشه پاک کرد؟

Merula Alba
3 October 2005, 06:24 PM
معمولا قبل از اینکه برنامه ای نصب بشه ، یه کپی از فایل Setup اون که پسوند SIS داره
تو شاخه C:\Nokia\Installs ریخته می شه ، که از حافظه درونی گوشی (نه کارت حافظه) مقداری
فضا اشغال می کنه ... با یک برنامه File Manager مثل Fexplorer می تونید اونها رو پاک کنید ..

Ace
3 October 2005, 06:39 PM
سلام / من درست متوجه ی منظورت نشدم ولی این توضیحات رو میدم امیدوارم جواب سوالت رو بگیری/ وقتی تو روی گوشی Themeیا برنامه ای دیگه می ریزی بالاخره یه فایل با یک حجم معین وارد گوشی موبایلت می کنی حالا تو چه بخواهی نصب کنی یا نکنی البته وقتی بخواهی اون ها رو instal کنی فایل مورد نظر از فشردگی در میاد و جای بیشتری إشغال میکنه.خوب اگر تو به Themes یا برنامه های نصب نکرده احتیاج نداری اون هارو یا از داخل message پاک کن یا بروtools/file manager و پاکشون کن و اگر هم نصب کردی برو manager و برنامه ها remove کن./موفق باشی/

markus
3 October 2005, 08:09 PM
ممنون از راهنمايی دوستان ، فقط آيا جز اين مسيری که عنوان کردین آيا اصلاً برنامه ی واسه اين کار هست؟