GhAeM
3 October 2005, 12:59 PM
خوب به دستور آقاي دخت عصمتي اينكا رو انجام ميدم. البته بگم من فقط به اندازه استفاده در دلفي و اون چيزهايي كه لازمم بوده ميدونم و ميگم:
بناي ما بر نصب بودن MICROSOFT SQL SERVER 2000 رو سيستم هستش!
خوب حالا برنامه ENTERPRISE MANAGER رو از منوي استارت اجرا كنيد.
دزر پنل سمت چپ در
<MICROSOFT SQL SERVERS
SQL SERVER GROUP
LOCAL رو انتخاب كنيد .(ممكنه بجاي LOCAL اسم كامپيوتر رو بعنوان سرور نوشته باشه كه فرق نميكنه)
مهتمرين مورد در استفاده از اس كيو ال سرور ارتباط دادن اون به دلفي هستش ! پس بايد سطح و نوع دسترسي به سرور مشخص بشه !
روي LOCAL راست كليك كنيد و PROPERTIES رو انتخاب كنيد و بعد تب SECURTY رو فعال كنيد
در اينجا شما نوع دسترسي رو انتخاب مي كنيد كه دو حالت داره
1- SQL SERVER AND WINDOWS
2- WINDOWS ONLY
معمولا براي اسفاده از سيستم حفاظتي SQL بايد گزينه اول رو انتخاب كرد در اين حالت براي استارت سرور از LOGIN خود ويندوز استفاده ميشه و در هنگام اطلاعات گيري از LOGIN خود SQL
به هر حال براي اينكه سر در گم نشيد تا همين مقدار بسه!
خوب حالا يه نگاه به زير شاخه هاي LOCAL SERVER ميندازيم:
1- DATABASES
2- DATA TRANSFORMATION
3- MANAGMENT
4-REPLICATION
5- SECURITY
6- SUPPORT SERVISES
7- META DATA SERVICES
اين زير مجموعه هر كدوم توضيحاتي دارن كه ما فقط به چندتا از اونها مي پردازيم.
1- DATABASES
اين فولدر محل نگهداري اطلاعات ديتابيس هستش و هر ديابيسي كه ايجاد ميكنيد اينجا نگهداري ميشه
هر ديتا بيس داراي چند زير مجموعه هستش:
مهمترين اون TABLES هست كه در اون ميتونيد فيلدها رو تعرف كنيد حالا يه نگاهيي به زير شاخه TABLES ميدازيم:
در پنل سمت چپ ميبينيد كه تعدادي تيبل وجود داره كه بهضي از اونها جز اصلي هستند و براي راه اندازي ديتابيس بايد حتما باشن! تمام اونها در قسمت TYPE با نام SYSTEM نشون داده شدن !پس به هيچ وجه نبايد پاك بشن.
و تيبل هايي كه توسط ما ساخته ميشه در قسمت TYPE با نام USER معرفي ميشن
خوب فعلا بسه
ان شالله ادامه اون رو هم مينويسم.
بازم بگم من فقط در سطح نياز خودم اطلاعات دارم چون SQL SERVER يه بحث پيچيده اي هستش !
پس لطفا استيد اون ايراد نگيرين.
بناي ما بر نصب بودن MICROSOFT SQL SERVER 2000 رو سيستم هستش!
خوب حالا برنامه ENTERPRISE MANAGER رو از منوي استارت اجرا كنيد.
دزر پنل سمت چپ در
<MICROSOFT SQL SERVERS
SQL SERVER GROUP
LOCAL رو انتخاب كنيد .(ممكنه بجاي LOCAL اسم كامپيوتر رو بعنوان سرور نوشته باشه كه فرق نميكنه)
مهتمرين مورد در استفاده از اس كيو ال سرور ارتباط دادن اون به دلفي هستش ! پس بايد سطح و نوع دسترسي به سرور مشخص بشه !
روي LOCAL راست كليك كنيد و PROPERTIES رو انتخاب كنيد و بعد تب SECURTY رو فعال كنيد
در اينجا شما نوع دسترسي رو انتخاب مي كنيد كه دو حالت داره
1- SQL SERVER AND WINDOWS
2- WINDOWS ONLY
معمولا براي اسفاده از سيستم حفاظتي SQL بايد گزينه اول رو انتخاب كرد در اين حالت براي استارت سرور از LOGIN خود ويندوز استفاده ميشه و در هنگام اطلاعات گيري از LOGIN خود SQL
به هر حال براي اينكه سر در گم نشيد تا همين مقدار بسه!
خوب حالا يه نگاه به زير شاخه هاي LOCAL SERVER ميندازيم:
1- DATABASES
2- DATA TRANSFORMATION
3- MANAGMENT
4-REPLICATION
5- SECURITY
6- SUPPORT SERVISES
7- META DATA SERVICES
اين زير مجموعه هر كدوم توضيحاتي دارن كه ما فقط به چندتا از اونها مي پردازيم.
1- DATABASES
اين فولدر محل نگهداري اطلاعات ديتابيس هستش و هر ديابيسي كه ايجاد ميكنيد اينجا نگهداري ميشه
هر ديتا بيس داراي چند زير مجموعه هستش:
مهمترين اون TABLES هست كه در اون ميتونيد فيلدها رو تعرف كنيد حالا يه نگاهيي به زير شاخه TABLES ميدازيم:
در پنل سمت چپ ميبينيد كه تعدادي تيبل وجود داره كه بهضي از اونها جز اصلي هستند و براي راه اندازي ديتابيس بايد حتما باشن! تمام اونها در قسمت TYPE با نام SYSTEM نشون داده شدن !پس به هيچ وجه نبايد پاك بشن.
و تيبل هايي كه توسط ما ساخته ميشه در قسمت TYPE با نام USER معرفي ميشن
خوب فعلا بسه
ان شالله ادامه اون رو هم مينويسم.
بازم بگم من فقط در سطح نياز خودم اطلاعات دارم چون SQL SERVER يه بحث پيچيده اي هستش !
پس لطفا استيد اون ايراد نگيرين.