PDA

View Full Version : چگونه از فيلدعكس در RAVE استفاده كنيد!

GhAeM
3 October 2005, 12:27 PM
اين سوال رو يه دوستي پرسيده بود:
براي اينكار بايد RAVE DESIGNER رو اجرا كنيد و در تب STANDARD جز BITMAP COMPONENET رو انتخاب كنيد و در قسمت DATA FIELED نام فيلد مورد نظر رو انتخاب كنيد به همين آسوني!
اگه سوال بود بازم در خدمت هستم!

Foroud
3 October 2005, 01:10 PM
سلام

آقاي غفوري ممنون از اينكه به اين زودي جواب مي دهيد ولي سوال من در مورد گزارش گيري فايلهاي تصويري موجود در Database بود نه نشان دادن تصوير BMP براي مثال فايل animals موجود در alias standard خود دلفي را بررسي كنيد. ممنون كه جواب سوالات ما را مي دهيد
با تشكر

GhAeM
3 October 2005, 01:20 PM
من هم همون رو توضيح دادم
شماميبيند كه م گفتم اسم فيلد رو بايد بهش بديد اون خودش عكس رو نشون ميده!l
اصولا عكسها در فيلدهاي BLOB ذخيره ميشن! و rave نخودش اونها رو تجزيه ميكنه!
در هر صورت اگر كمكي خواستي من در ياهو در خدمت هستم

Dokht Esmati
4 October 2005, 12:39 AM
چرا در یاهو؟! همین جا پیگیر باشید که ما هم فیز ببریم. :icon_cool

Foroud
4 October 2005, 09:28 AM
با نميشه به اين صورت كه شما مي گوييد آيا خودتان امتحان كرديد براي مثال با فايل animals كه در خود Delphi است امتحان كنيد اين پيغام را مي دهد: Image format not recognize
من به اين صورت عمل كردم:
ابتدا يك Database Conection ايجاد مي كنيم و DBDemos‌ را انتخاب مي كنيم و سپس يك Driver Data View ايجاد كرده و Table‌مربوط به animals را اضافه مي كنيم حال در فرم اگر BMP‌را انتخاب كنيم پيغام بالا را مي دهد و چيزي نشان نمي دهد با استفاده از Simple Report‌هم به همين صورت است
اگر شما از روش ديگري استفاده مي كنيد آنرا توضيح دهيد و يا اگر ممكن است يك فايل ايجاد شده را قرار دهيد مثلا در Rapidshare تا آنرا امتحان كنم
با تشكر

GhAeM
4 October 2005, 12:29 PM
من خودم اين كار رو انجام دادم ! و ه برنامه متمركز براي يكي از ارگانها نوشتم كه در اون از rave استفاده شده و گزارشات فردي با عكس رو نشون ميده!
البته فكر ميكنم شما ميتونيد از QUICK REPOERT استفاده كنيد كه فوق العاده آسون تر از rave هستش
و درمورد مثال هم اجازه بديد من امتحان كنم

Foroud
4 October 2005, 01:17 PM
سلام
من کامل با Qucik Report کار کرده ام با Rave هم همینطور اما تنها مشکل در همین گزارش تصویری است ممنون میشم اگه یک Report ساده تصویری با Rave آماده کنید و برای Download قرار دهید

با تشکر

GhAeM
4 October 2005, 04:06 PM
من گفته شما رئو تو rave امتحان كردم شما درست ميفرماييد DBDEMOES اين مشكل رو داره چون احتمالا فرمتش BMP نيست . ولي در كويك ريپورت جواب گرفتم .
فكر نميكنم كه شما يخوايد از DBDEMOES استفاده كنيد !
پس موقعي كه برنامه مينويسيد از فرمت BMP استفاده كنيد تا مشكلي پيش نياد

پسوند فايل رو به ZIP تغيير بديد

Foroud
5 October 2005, 02:39 PM
سلام
شما درست می گفتید اشکال مربوط به خود DBDEMOS بود با Database های خودم درست کار می کنه اما خیلی کند تر از Qucik Report است

GhAeM
5 October 2005, 03:16 PM
خوب 100%‌ چون DESIGNR ، QRداخلي داره ولي rAVE يه برنامه مجزا و اين باعث كند بودنش ميشه اما مزيتها رو بايد در نظر گرفت.
اساسي ترين چيزي كه منو وادار به استفاده از rave با تمام سختيهاش كرد اينكه كاربر ميتونه خودش گزارش تهيه كنه و اين خيلي عاليه و خواهان زيادي هم دارم.