PDA

View Full Version : سرویس صندوق صوتی مشترکان تلفن همراه چهارساعته فعال می شود

A.M.I.R.T
2 October 2005, 06:58 PM
10 مهر 1384 - ایلنا - سرويس صندوق صوتى تلفن همراه به فاصله چهار ساعت از زمان تقاضا، براى مشترك فعال مى‌‏شود.

مهندس عباس مردان خانى، مديركل خدمات مشتركين متقاضيان شركت ارتباطات سيار، در گفت و گو با خبرنگار ايلنا، با بيان اينكه در شبكه SMS از لحاظ ارسال و دريافت مشكل و محدوديتى مشاهده نمى‌‏شود، گفت: در سرويس صندوق صوتى تلفن همراه (VMS) نيز از لحاظ واگذارى مشكلى وجود ندارد و به فاصله 4 ساعت از زمان تقاضا اين سرويس براى مشترك فعال مى‌‏شود.
وى، افزود: در زمينه VMS شبكه به اندازه نياز مردم داير و در حال حاضر 10 درصد اين ظرفيت واگذار شده است.
مهندس مردان خانى، در خصوص هزينه سرويس VMS، گفت: قيمت استفاده از اين سرويس با مكالمه معمولى با تلفن همراه تفاوتى ندارد.
وى، تاكيد كرد: پروژه MMS نيز در حال راه‌‏اندازى است؛ به طورى كه در خريدهاى جديد اين سرويس را پيش‌‏بينى كرده‌‏ايم.
وى، با اشاره به هزينه 3 ميليون دلارى سرويس SMS براى نزديك به 3 ميليون مشترك، گفت: روزانه بيش از 6 ميليون پيام كوتاه SMS در كشور ما مبادله مى‌‏شود كه اين شامل پيام انبوه نيز است.
مهندس مردان خانى، در خصوص پيام انبوه نيز گفت: پيام انبوه شامل پيام‌‏هاى تبليغاتى مراجعه‌‏كنندگان حقيقى و حقوقى مى‌‏شود كه از طريق شركت ارتباطات سيار براى مشتركين فرستاده مى‌‏شود.
وى، افزود: هزينه فرستادن پيام انبوه به طور تصاعدى كاهش مى‌‏يابد كه اين به نفع متقاضيان است.
مديركل مشتركين و متقاضيان ارتباطات سيار، با بيان اينكه حق خواندن SMS در كشور وجود ندارد، خاطرنشان كرد: كسانى كه مزاحم SMS دارند مى‌‏توانند با مراجعه به قوه قضاييه و بازرسى شركت ارتباطات سيار در جهت پى‌‏گيرى و برخورد با اين مشكل اقدام كنند.

آرمان
3 October 2005, 03:45 AM
دروغ میگویند سرویس VMS من پس از 18 روز فعال شد.
که البته در این چند ماهی که استفاده میکنم اصلا راضی نیستم چون یا پیغام ها ضبط نمیشوند و یا اگر ضبط میشوند به من اطلاع داده نمیشود سیستم هر وقت دوست داره اطلاع میده...
کنسلش کردم.

dorna
3 October 2005, 10:16 AM
یکی از مشکلات این سرویس خود به خود پاک شدن پیامهاست ودیگری اینکه پس از دریافت پیام یا اصلا به شما توسط sms خبر داده نمیشود یا خیلی دیر این کار صورت میگیرد.

ninijapoli
3 October 2005, 12:28 PM
ضمن تایید حرف دوستان در اینکه این سرویس هر وقت که حال کنه به شما اطلاع میده ....
اما من تا بحال مشکل پاک شدن خود بخود نداشتم ... در این سرویس برای اینکه پیغام حذف نشه باید اون رو ذخیره کنید ... یعنی بعد از هر بار شندیدن پیغام این عمل باید صورت بگیره ... اگر بعد از شنیدم پیام بدون ذخیره کردن ارتباط رو قطع کنید ... پیام مربوطه پاک خواهد شد ... :icon_mad:

بزرگترین مشکل هم وقتی است که شخصی بخواهد پیغام بگذارد ....
یعنی بعد از اتمام پیامش باید ابتدا دکمه # و بعد دکمه 2 را فشار دهد .... که بعضی ها با اون راهنمایی افتضاح اشتباهن 3 رو فشار میدن و باز با اون راهنمایی افتضاح پشیمون شده و ارتباط رو قطع میکنن. :icon_redf
البته این مشکل در خطوط تالیا وجود نداره و سیستم VMS برای اونا دقیقن مثل یک منشی تلفنی کار میکنه ... :icon_excl

اصغر
9 October 2005, 11:03 PM
من VMS ام رو فعال کردم ولی نمی دونم چه جوری تستش کنم. دستگاهمو خاموش می کنم بهش زنگ می زنم می گه خاموش است، Offline اش می کنم می گه در دسترس نیست ! مگه نباید در این حالات صندوق صوتی فعال شه ؟

اصغر
10 October 2005, 11:09 PM
هل من ناصر ینصرنی ؟!!! :icon_cry:

آرمان
10 October 2005, 11:14 PM
شما باید به بخش Divert در گوشی خود مراجعه بفرمایید سپس در زیر منوی آن به دنبال Divert when phone off or no coverage بگردید و بعد در آنجا به شماره 09912 دایورت کنید.

RoSo
10 October 2005, 11:18 PM
امیر4123 جان شما که به دفاتر خدمات مشترکین آشنا هستی حتماً میدونی که این خبر از جوک هم خنده دار تره چون عملاً وصل شدن VMS الان بطور متوسط بین 1 تا 2 ماه طول میکشه تازه اونم با دادن چندین درخواست در مدت 1 هفته.

اصغر
10 October 2005, 11:35 PM
امیر4123 جان شما که به دفاتر خدمات مشترکین آشنا هستی حتماً میدونی که این خبر از جوک هم خنده دار تره چون عملاً وصل شدن VMS الان بطور متوسط بین 1 تا 2 ماه طول میکشه تازه اونم با دادن چندین درخواست در مدت 1 هفته.

سلام

DJ جان من چهارشنبه ساعت 12 ظهر درخواست دادم، یکشنبه صبح فعال بود (قبل از اونم چک نکرده بودم شاید زودتر هم شده بوده) !:icon_sad:

آرمان جان واقعن ممنونم :icon_wink

A.M.I.R.T
11 October 2005, 12:00 AM

dj جان خودمم کف کردم وقتی دیدم بخاطره همین گزاشتم اینجا که کاربرا ببینن

و ادعا ها و انجام دادنا رو ببینن

منم زمانی که دیدم اول خندم گرفت ولی چون تو سایت iitiran دیدم ....... :icon_eek:

مهدي نوروزي
11 October 2005, 09:39 AM
vms من كه 1 شبه فعال شد و خيلي هم خوب كار ميكنه،تازه گاهي اوقات كه تماس با موبايلم زياد ميشه و ميره رو صندوق صوتي،از 09912 به من زنگ ميزنه و بعد از خوندن شمارم ميگه پيام دارم.sms هم كه ميفرسته،تو اين 2 ماهي كه من فعال كردم شايد تا الان فقط 2-3 بار به من اطلاع ندادند و sms نزدند.
1 تا 2 ماه!!!!!!!!!!!! :icon_twis فكر كنم اشتباه ميكني.البته 1 مطلب هم هست،شايد اين دفاتر خصوصي درخواستها رو رد نميكنن و ميزارن انبار بشه!!!چون مال من 1 شبه فعال شد و چند تا ديگه از دوستام هم حداكثر 2-3 روز طول كشيد.

viva
11 October 2005, 12:40 PM
براي من كه بعد از 9 روز هنوز فعال نشده؟! :icon_bigg

RoSo
11 October 2005, 10:54 PM
vms من كه 1 شبه فعال شد و خيلي هم خوب كار ميكنه،تازه گاهي اوقات كه تماس با موبايلم زياد ميشه و ميره رو صندوق صوتي،از 09912 به من زنگ ميزنه و بعد از خوندن شمارم ميگه پيام دارم.sms هم كه ميفرسته،تو اين 2 ماهي كه من فعال كردم شايد تا الان فقط 2-3 بار به من اطلاع ندادند و sms نزدند.

1 تا 2 ماه!!!!!!!!!!!! :icon_twis فكر كنم اشتباه ميكني.البته 1 مطلب هم هست،شايد اين دفاتر خصوصي درخواستها رو رد نميكنن و ميزارن انبار بشه!!!چون مال من 1 شبه فعال شد و چند تا ديگه از دوستام هم حداكثر 2-3 روز طول كشيد.

دوست عزیز.....من حداقل هفته ای 3-2 تا درخواست برای اشخاص مختلف میدم به دفتر مشترکینی که از دوستان بسیار صمیمی من هستش و اتفاقاً از اقوام امیر جان هستن. شکی ندارم که همه درخواستهای من رو همون روز رد میکنه. من تا الان 4 تا از درخواستهایی که 2 ماه قبل دادم و مکرراً هفته ای یک بار مجدد درخواست دادم وصل نشده. :icon_mad:

اصغر
11 October 2005, 11:48 PM
من به یک دفتر معمولی ( غیر آشنا) در خیابان وصال درخواست دادم و 3 روزه اومد !

مهدي نوروزي
12 October 2005, 09:44 AM
دوست عزیز.....من حداقل هفته ای 3-2 تا درخواست برای اشخاص مختلف میدم به دفتر مشترکینی که از دوستان بسیار صمیمی من هستش و اتفاقاً از اقوام امیر جان هستن. شکی ندارم که همه درخواستهای من رو همون روز رد میکنه. من تا الان 4 تا از درخواستهایی که 2 ماه قبل دادم و مکرراً هفته ای یک بار مجدد درخواست دادم وصل نشده. :icon_mad:

من معمولا درخواست ها و مشكلاتو رو به يكي از دفاتر كه اول خيابان شادمانه ميدم.به نظر من بهترينه،چوت حتي يادمه اون موقع ها كه ئشد sms گرفتم 48 ساعته وصل شد،در حالي كه يادمه ائن موقع حداقل 1 هفته طول مي كشيد.

Researcher
18 October 2005, 09:13 PM
کسی از هزینه استفاده از این سرویس خبر داره ؟ هزینش به چه چیزهایی بستگی داره ؟ ( حجم فایل ارسالی یا ... )

RoSo
18 October 2005, 10:25 PM
هزینه VMS برابر با هزینه مکالمه هستش + هزینه دایورت.
شما اول 2000 تومن برای حق اشتراک میدی. بعد که وصل بشه برای استفاده باید دایورت کنی که هزینه زیادی نداره و هربار بخوای به پیام ها گوش کنی هم هزینه مکالمه معمولی یعنی دقیقه ای 45 تومن میافته.

Researcher
19 October 2005, 04:54 PM
هزینه VMS برابر با هزینه مکالمه هستش + هزینه دایورت.
شما اول 2000 تومن برای حق اشتراک میدی. بعد که وصل بشه برای استفاده باید دایورت کنی که هزینه زیادی نداره و هربار بخوای به پیام ها گوش کنی هم هزینه مکالمه معمولی یعنی دقیقه ای 45 تومن میافته.

یعنی جنبه منشی تلفنی رو داره ، همینو بس :icon_eek: فکر کردم مثل SMS هست .

مهدي نوروزي
22 October 2005, 09:40 AM
کسی از هزینه استفاده از این سرویس خبر داره ؟ هزینش به چه چیزهایی بستگی داره ؟ ( حجم فایل ارسالی یا ... )

هزينه ي اوليش كه 2000 تومانه،بعد از دايورت،هر وقت كسي زنگ بزنه و رو voice mail بره به ازاي هر چقدر كه به صندوق شما وصله،براي شما هم هزينه مياد(دقيقه اي 10 پالس) و بعد وقتي خودتونم بخواين گوش بديد به همين ترتيب باز هزينه داره(يعني همون دقيقه اي 10 پالس)

Researcher
23 October 2005, 12:31 AM
هزينه ي اوليش كه 2000 تومانه،بعد از دايورت،هر وقت كسي زنگ بزنه و رو voice mail بره به ازاي هر چقدر كه به صندوق شما وصله،براي شما هم هزينه مياد(دقيقه اي 10 پالس) و بعد وقتي خودتونم بخواين گوش بديد به همين ترتيب باز هزينه داره(يعني همون دقيقه اي 10 پالس)

خوب حالا این عتیقه با این همه هزینه چه فایده ای داره :icon_bigg اگر غرض منشی تلفنیه که تا دلت بخواد برنامه واسه این کار هست :icon_twis

مهدي نوروزي
23 October 2005, 10:02 AM
خوب حالا این عتیقه با این همه هزینه چه فایده ای داره :icon_bigg اگر غرض منشی تلفنیه که تا دلت بخواد برنامه واسه این کار هست :icon_twis

خوب در درجه ي اول همه گوشي ها منشي ندارند و در همه ي اونها هم قابليت نصب منشي نيست.يكي از مزاياي اين سرويس هنگام دردسترس نبودن و يا خاموش بودن گوشي ميباشد.شما در صورت داشتن منشي هم در اين دو حالت نميتوانيد از منشي خود استفاده كنيد ولي از سرويس صندوق صوتي ميتوانيد استفاده كنيد.با اين حال من هم با ابن نظر كه قيمتهاي اين سرويس بالاست موافق هستم.الان هم با اينكه چند ماهي ميشه اين سرويس رو فعال كردم اما خيلي كم ازش استفاده ميكنم و بيشتر از همون منشي استفاده مي كنم.
موفق باشيد

mehdiyazdani
5 November 2005, 09:50 AM
متشکرم از تمامی دوستان