PDA

View Full Version : راهنمایی در مورد بلوتوث موتورلا v3

poi123
2 October 2005, 04:34 PM
با سلام و عرض خسته نباشید به کلیه دوستان
من همین امروز یک v3 خریدم ولی متاسفانه نه بلوتوث گوشی بقیه گوشیها و کامپیوتر را می شناسه و نه اونا گوشی را پیدا می کنند و همچنین باید بگم که بلوتوث گوشی هم روشن است.
لطفآ بگین که ایراد کار ممکنه از کجا باشه با تشکر فراوان.

masoudboy
2 October 2005, 04:49 PM
من بیشتر این مشکل موتورولا v3 را در سنگاپوری ها دیدیم . شما یک بار در منو مربوطه ریست کن گوشی را تا به تنظیمات اولیه برگرده و دیگه اینکه شما باید بلوتوث و آنتن دهی گوشیهای موتورولا را چون به هیچ عنوان در ایران پیشتیبانی نمی شوند را در فروشگاه در جلوی فروشنده تست میکردی. به هر حال اگه مشکلت حل نشد به فروشنده مراجعه کن البته اگه قبول کنه که بعید هست! راستی گوشی را چند خریدی و چه رنگی است و مال کدام کشور ؟؟

Evanescence
2 October 2005, 05:02 PM
نکنه برای بقیه invisible هستید ؟

poi123
2 October 2005, 06:58 PM
از راهنمایی شما دوست عزیز بسیار متشکرم مشکل برطرف شد و فهمیدم که اشتباهم از کجا بوده و در در خصوص سوال شما باید بگم که : رنگ گوشی مشکی . قیمت با گارانتی سیما 266000تومان و ساخت چین است. محل خرید فروشگاه حسام بندرعباس. :icon_cool

tabeta_03
2 October 2005, 10:46 PM
یکم گرون خریدی تهران 252 تومانه.چطوره کار میده؟من میخواستم بگیرم ولی ال سیدیش 4096 کالره و لی عکساش بد نیست .mp3 هم میخونه.در ضمن مموریشم هم کمه 5.5 mb.....

morten
2 October 2005, 11:58 PM
من هم می خوام بدون از لحاظ آنتن با هاش مشکل نداری؟؟؟؟؟؟

یعنی میشه آنتن دهیشو با se یا nokia مقایسه کرد؟؟؟

poi123
3 October 2005, 02:48 PM
با سلام
تا حالا که من با هاش کار کردم از نظر آنتن دهی چیزی کمتر از نوکیا نیاورده ولی..........
بلوتوث آن در مقابل بلوتوث نوکیا و زیمنس خیلی ضعیفه و همانطور که دوست خوبمان گفت مموری گوشی هم کمه و مموری هم نمیخوره ولی از نظر تیپ و قیافه احتیاجی به توضیح :icon_sad: نمیبینم و باید اضافه کنم که video rec هم نداره.

sargis
4 October 2005, 10:17 PM
چیز خوبیه فقط یه نمه زیادی ارزون شد!!با این حال نمیفروشمش...آنتن دهی خیلی عالی فقط بعضی جاها به نوکیا نمیرسه.....

fizzi
4 October 2005, 10:26 PM
یکم گرون خریدی تهران 252 تومانه.چطوره کار میده؟من میخواستم بگیرم ولی ال سیدیش 4096 کالره و لی عکساش بد نیست .mp3 هم میخونه.در ضمن مموریشم هم کمه 5.5 mb.....

آخه از كجا ميگين 4096 رنگ!!!؟؟؟؟ :icon_sad:

گوشي موتو v3 داراي 256 هزار رنگ هست .... :icon_sad: :

http://www.gsmarena.com/motorola_razr_v3-853.php

:icon_evil

tabeta_03
5 October 2005, 12:00 AM
حق با شماست من فقط 4096 رو دیدم که مال LCD خارجیشه ..شرمنده...

ran_v
19 October 2005, 06:50 PM
من هم یک موتورلا v3دارم و با بلتوث اون مشکل دارم.میشه بگی که تو چطوری مشکلت را حل کردی.در ضمن یک مردم آزار همه بازی های گوشی من را پاک کرده میشه بگید چی کار کنم تا بازی هاش رو دوباره install کنم.من به طور کلی زیاد توی این چیزها وارد نیستم.اگر می تونید من را در مورد ریختن بازی یا آهنگ راهنمایی کنید من هر آهنگ یا بازی را که می خواهم بریزم می زنه unsupoted media type( 0*4f. خلاصه که به کمک نیاز دارم.لطفا کمکم کنید.

poi123
20 October 2005, 04:23 PM
سلام دوست عزیز

برای گرفتن عکس یا موزیک از گوشی دیگه یا کامپیوتر برو به قسمت settings سپس وارد connection شو و bluetooth link رو انتخاب کن سپس وارد setup شده و حالا گزینه find me رو فعال کن (بالای LCD علامت چشمک زن بلوتوث دیده میشود) شما حالا 60 ثانیه وقت دارید تا گوشی یا کامپیوتر به شما وصل بشند.تقریبا از لحاظ اتصال مانند اینفراید میباشد

برای فرستادن عکس یا موزیک از گوشی خودتون به گوشی دیگه یا کامپیوتر روی هر عکس یا موزیکی که خواستی ارسال کنی برو و کیلیدی منو (کیلیدی که پایئن صفحه LCD معلومه)رو فشار بده و گزینه copy را انتخاب کن وبعدش LOOK FOR DEVICES رو بزن تا بقیه بلوتوثها رو پیدا کنه.

احتمالا فرمت موزیک رو نمی شناسه گوشی من که mp3 و چند تا فرمت دیگه رو به خوبی پخش میکنه.

:icon_idea

mohammad_xlr
23 October 2005, 03:49 AM
با سلام و عرض خسته نباشید به کلیه دوستان
من همین امروز یک v3 خریدم ولی متاسفانه نه بلوتوث گوشی بقیه گوشیها و کامپیوتر را می شناسه و نه اونا گوشی را پیدا می کنند و همچنین باید بگم که بلوتوث گوشی هم روشن است.
لطفآ بگین که ایراد کار ممکنه از کجا باشه با تشکر فراوان.

من خودم v3خریدم.استفاده از اون به این صورته که باید بری تو ست اپ و بلو توث رو روشن کنی بعدا find me ro bezan تا هر چی بلو توث هست رو شناسایی کنه بعدا فایلی رو که میخواهی بفرستی یا بگیری میتونی این کار رو انجام بدی.البته یه فرقی داره که باید کمی سریع عمل کنی تا بلو توث اف نشه.سپس شما با هر بلو توثی که ارتباط برقرار کرده باشین میره تو device history از این به بعد میتونی راحت به اونها فایل ارسال کنی.در ضمن یه راح راحت واسه فرستادن فایل اینه که میری رو فایل مورد نظر بعد گزینه ی option رو انتخاب میکونی و سپس گزینه ی copy رو انتخاب میکنی اگه گزینه ی move رو انتخاب کنی فایل از روی موبایل خودت هم پاک میشه پس دقت کن.در ضمن v3 فایلهای mp4 رو هم اجرا میکنه.واقعا گوشیه خوبیه.