PDA

View Full Version : کمک برای خرید پراید قسطی

arash_atrsaei
2 October 2005, 12:54 AM
من می خواستم یک پراید قسطی با 1 میلیون تومان جلو و حدوداً ماهی 80000 تومان بخرم کسی می تونه کمکم کنه؟

tabeta_03
2 October 2005, 01:40 AM
اینطوری ماشینه عمرش تموم میشه ولی قسطش تموم نمیشه.....!!!!!!!!!!!!

farzin4049
3 October 2005, 11:30 AM
دوستان اگه کسی جایی سراغ داره بگه لتفن

من هم میخام ؟؟/

hamed.black
5 October 2005, 12:53 PM
قربونه شکلت میشه پیدا کنی ولی 1.دست دوم گیرت میاد 2.باید هم قیمت ماشین فقط بهره قسطاشو بدی

serehsan
17 October 2005, 02:25 PM
سلام من و دوستم الان يه ماهي هست دنبال اين قضيه هستيم كه يه ماشين قسطي براي دوستم بگيريم و اطلاعاتي تو اين مدت گيرمون امد كه خدمتتون عرض ميكنم:
1-اولا 350 هزار تومن پول دوست منو خوردن . يعني روز 4شنبه 350 هزار تومن چك در وجه شركت مذكور بتاريخ شنبهكشيد. تازه موجودي حساب كمتر بود(315 تومن) كه ياروشنبه اول وقت 35 تومن واريز كرده و حساب رو خالي كرده. البته در شركتم از همون روز بسته هست.
در نتيجه به هيچ عنوان پول نقد به شركت پرداخت نكنيد مگر نمايندگي خود شركت ايران خودرو يا رايان خودرو كه حداقل 3 ماهي اگهيشون تو روزنامه هست

serehsan
18 October 2005, 01:29 PM
2-كلا شركتهيي كه ماشين قسطي ميدن يا سرمايه مربوطه رو خودشون ازاد تامين ميكنن كه در اين صورت خيلي گرون تموم ميشه (يعني با چك 2% با صفته 2.5 %) كه اصلا توصيه نميكنم
و يا از بانك ها مستقيم يا غير مستقيم وام 19% براي كارمند هاي دولت و ازاد 23%(بدون راس)ميگيرن
3-اگه ماشن دست 2 بخوايين بايد نصف مبلغ رو نقد و بقيه با 25% (بدون راس=وام بانكي) اقساط بدين و حتما بايد مدل 82 به بالا باشه. با توجه به قيمت ماشين مدل 82 و اينكه ماشين صفر رو 25% نقد والباقي اقساط 19 يا23% ميتونيد بخريد عجيبه كه بگم خريد ماشين صفر قسطي ارزونتره. پس قسطي دست 2 ممنوع
حالا برگرديم بتوضيح قسمت 2 :
همونطوري كه قبلا گفتم شركت ها يا مستقيم نماينده ايران خودرو و رايان خودرو هستند يا با اين دو طرف قرار داد كه البته كمي سختگيري براي مدارك وجود داره كه نمايندگي هاي دست 2 در تهيه اين مدارك به شما كمك ميكنن (كه البته تنها حسنشونه)به هيچ وجه از نمايندگي هاي بدون سابقه حداقل 3-4ماه خريد نكنيد و همينطور بعضي شركت ها ميگن كه پيشپرداخت رو اول بديد كه طبق اعلام بانك مركزي اين كار مجاز نيست و مشكوك ميزنه واخرين توصيه : به اگهي هاي غير عادي ويا حتي 100 -200 تومن ارزون تر شك كنيد :icon_cool
4-در تمامي فروش هاي اقساطي يك ضامن كارمند دولت ياكاسب با جواز كسب يا شركت با روز نامه رسمي و اساسنامه ويا كارمند شركت معتبر با معرفي اشتغال و اخرين فيش حقوقي كه هر يك از اين افراد بايد يك فقره چك به ارزش كل مبلغ وام و يا اينكه پشت صفته ها رو امضا كنه

serehsan
20 October 2005, 11:39 PM
5- باز پرداخت اقساط به 2 صورت به شرکت لیزینگ انجام میدید :
الف- با 25 فقره چک (معمولا تحویل فوری )
ب- با دفترچه اقساط (تحویل 30 روز کاری که با احتساب تعطیلی 5شنبه و جمعه میشه48 روزعادی)
- برای مورد الف که اگه دسته چک نداشته باشید تازه دردسر شروع میشه باید برید یه معرف تو یه کدوم از بانکها پیدا کنید (که البته بعضی ها 50 تومن میگیرن دسته چک براتون میگیرن مواظب باشید بیشتر ندین چون من 200- 300 تومن هم شنیدم) بعد دسته چک 10 برگ میگیرید بعد باید 80% چکهاتونو پاس کنید (3-4 روزه) انوقت تقاضای دسته چک 25 برگ میکنین (که باید مخ رئیس بانکو بزنید)
- حسن دفترچه اقساط اینه که اگه یکی 2 تا قسط عقب بیفته با یه جریمه خیلی کم حل میشه