PDA

View Full Version : نظر شما درباره بال عقب 206

m16586
30 September 2005, 09:23 PM
از اونجایی که در مسابقات فرمول یک 45 درصد کنترل ماشین توسط بال عقب و 25 درصد توسط بال جلو و بقیه توسط بدنه ماشین انجام می شود به عنوان نمونه در مسابقات سال 2004 شکستن بال عقب اتومبیل کیمی رایکونن راننده مک لارن-مرسدس در یکی از پیست ها باعث عدم ثبات ماشین و برخورد وی با دیواره پیست شد

به عقیده شما بال عقب 206 البته نمونه فابریک نه این ایرانی های 30 تومنی تا چه اندازه در کنترل ماشین با توجه به سبک بودن عقب 206 موثر هست
البته من این را میدونم که افزایش دان فورس (معادل فارسی اون رو نمیدونم ) از حداکثر سرعت ماشین کم میکنه ولی باعث چسبندگی بیشتر ماشین به زمین و افزایش مصرف سوخت میشه

http://www.haddadfar-ikco.com/images/side/4.jpg

از دوستانی که نصب کردن می خواستم خواهش کنم از نتایج اون من و دوستان دیگر را راهنمایی کنند.

kima
30 September 2005, 10:18 PM
چیزی که داهل ایران بهش توجه نمیشه و تنها دلیلی که هیچ کس بخاطر اون این کارها رو انجام نمیده تقویت و قدرت هست
همه واسه زیبایی این کار را انجام می دهند

harzaabe
30 September 2005, 11:33 PM
شما کاملاً درست ميفرماييد
البته در 206 اين بل در سرعت بالا به کار مياد و عقب ماشين رو به راحتی به زمين ميچسبونه ولی در سرعت های معمولی زياد فرقی نداره.
من که تو ايران نمونه خوبی نديدم
فقط يه نمونه واسه 405 ديدم که کمپرسور هم داشت و در سرعت و کنترل خيلی تأثير داشت با قيمتی حدود 200

m16586
1 October 2005, 11:15 AM
البته منظور من هم در سرعت های بالاست چون پدیده دان فورس (شاید بشه اون را نیروی چسبندگی به جاده ترجمه کرد ) در سرعت های بالا معنا داره

بال فابریک 206 به صورت خام رنگ نشده و ساخت فرانسه الان در نمایندگی ها مخصوصا یادگار امام و امداد خودرو موجود هست (خودم دیدم) قیمتش هم 70 تومن که باید رنگ هم بشه (ایرانی رنگ شده 30 تومن جالبه که با چسب اکواریوم به ماشین میچسبونند :icon_twis :icon_twis :icon_twis )

برای من اول از هر چیز لوازمی که در کنترل ماشین موثره مهم هست بعد هم لوازم تکنولوژیک مثل کامپیوتر سفر - سنسور باران - چراغهای اتوماتیک ===>> پخش آلپاین <<=== اونهم به این دلیل که هر گونه لوازمی که باعث حواس پرتی راننده میشه باید اتوماتیک عمل کنه زیبایی ماشین در مرحله دوم قرار داره

باز هم منتظر تجربیات عملی دوستان در استفاده از بال عقب فابریک هستم

enzo
1 October 2005, 11:53 AM
ماشین های فورمولا1 چند1000 ساعت توی تونل باد تست میشن تا بهترین فرم آئرودینامیک بدست بیاد.شما اگر اسپویلر برای ماشینتون نصب کنید فابریک هم که باشه باید دقیق وحساب شده نصب بشه چونکه 1 سانت بالا و پائین روی عمل کردش خیلی موثر هست و باعث مبشه در عقب ماشین آشفتگی هوا ایجاد بشه .ولی در کل این چیزا بیشتر تزئینیه.شما اگر 10 سانت ماشینتو کپ کنی لاستیکهای 15/205 هم بندازی زیرش خیلی بهتر میشه.

m16586
1 October 2005, 02:06 PM
نکته ای که شما گفتید در واقع پایین آوردن مرکز ثقل ماشین هست و به شدت در کنترل اتوموبیل موثره در این مورد من اصلا تردید ندارم

اگه تاثیر این اسپویلر فقط به خاطر استیل ماشینه که بی خیالش ولی اگر تاثیر در هندلینگ ماشین داشته باشه حتی اگر 10 درصد به عقیده من می ارزه
206 جلوش به خاطر سنگینی موتور و شیب زیاد کاپوت که ایجاد دان فورس زیادی میکنه خوبه ولی عقبش حتما باید یک فکری کرد چون به راحتی اور استرینگ میشه

هرچند من تو سرعت 180 هم با 206 اتوماتیک ارتفاع استاندارد ایران خودرو هیچ عدم تعادلی در ماشین البته در جاده صاف حس نکردم ولی اگر حتی 10 درصد هم موثر باشه بال رو حتما وصل می کنم

payamix
1 October 2005, 02:30 PM
...ارتفاع استاندارد ایران خودرو ...

ارتفاع ایجاد شده به وسیله ایران خودرو کاملن غیر استاندارد و خطر آفرین است.

m16586
1 October 2005, 02:51 PM
ممنون از پاسخ شما

با نظرتون کاملا هم عقیده هستم و تو برنامه کاری خودم هست که ارتفاع را حدود 5 سانت پایین بیارم ( مثل مدل RC یا GTi 180 )

http://www.autogaleria.pl/tapety/img/peugeot/peugeot_206_rc_2002_02_s.jpg

http://www.autogaleria.pl/tapety/img/peugeot/peugeot_206_rc_2002_03_s.jpg

http://www.autohaus-eiselt.de/images/206rc_fotos/206rc_silvo.jpg

PAYAM
1 October 2005, 03:44 PM
همانطور كه پياميكس عزيز گفت ماشين هاي جديد ايران خودرو (از اواسط 83 به بعد) داراي ارتفاع بسيار بدي هستند و اين ارتفاع بالا روي هندلينگ ماشين هاي اين كمپاني خيلي تاثير گذاشته است كه به عنوان نمونه در 405 هاي جديد اين امر كاملا واضح است.

اما در مورد براگير يا اسپويلر (يا به قول اسپرت كارها بال عقب) به نظر من نصب آن براي ايمني خوبه هرچند كه فقط براي سرعت هاي بالاي 160 تاثير گذاري محسوسي داره. به دليل نحوه آيروديناميك بدنه 206 نيروي باد كه از روبرو اعمال مي شود مستقيما به قسمت عقب ماشين منتقل مي شود و باعث مي شود كه نيروي تاثيرگذاري بر عقب ماشين اعمال كند كه در سرعت هاي بالا باعث برهم خوردن تعليق و هندلينگ ماشين مي شود. بهترين راه براي دفع اين مورد استفاده از اسپويلر است كه به خاطر نوع طراحي خاصش (چيزي شبيه به بال هواپيماي سر و ته شده) نيرو را جذب و از بلند شدن عقب ماشين جلوگيري مي‌كند.
به نظر من اگر مي خواهي اسپويلر بزاري حتما از نوع اوريجينالش استفاده كن. البته به نظر من استفاده از اسپويلر ماشين رو كه زيبا نمي‌كنه كه هيچي بلكه جوادش هم مي كنه! نمونه ش مكسيما كه با برداشتن بال عقب (كه بر خلاف توليدات پارس خودرو، به صورت استاندارد روي توليدات اصلي نيسان وجود ندارد و به صورت آپشن قابل نصب است) ظاهري به مراتب بهتر و حتي اسپرت تر پيدا مي‌كند. نمونه فراوان ديگرش هم 405 ها و پرشياهاي هستند كه بال عقب انداختند و اصلا ظاهر دلچسبي ندارند...
اما خب گويا شما به ايمني بيشتر از زيبايي اهميت مي دهيد... (كه البته كار بسيار بسيار درستي هم مي‌كنيد)

m_eslam
7 May 2007, 05:24 PM
نصب بال عقب اگر به صورت فني باشه و يه پشتيبان علمي و محاسبه به همراهش باشه ، خيلي خوبه ، اما دوستان ، ما قرار نيست با اين ماشيناي Economic مسابقه فرمول يك بديم!!! سرعتامونم ديگه از 160-170 بالاتر نميره ، من نميدونم اينقدر اصرار براي بالا بردن ضريب هندلينگ در سطح حرفه اي براي چيه؟ البته اين كار به شرطي خوبه كه: 1) به فكر شركت در مسابقات Race باشيم ، 2) مشكلات ديگر از قبيل خرابي جاده ها ، كيفيت بد اسفالت ، كيفيت بد قطعات خودرو و ... حل شده باشه. ضمنا" فراموش نكنيم كه نصب بال عقب در افزايش اصطهلاك لاستيك ها و كاهش سرعت نهايي در مسير مستقيم موثر است.

نریمان تیموری
1 June 2008, 02:27 PM
در مورد فنی و اینا نظری ندارم اما بالهائی که برای 206 تو بازار ایران هست عموما از جنس فایبرگلاس و سبک هستش و اصلا جنبه فنی نداره فقط ظاهریه (ما هم تو ایران هستیم دیگه)!
ماشین رو هم خیلی تابلو میکنه .. یه بال رنگ مشکی متالیک دارم که مال ماشین خودمه و کندمش بخاطر تابلوئی و اینا چون چند بار رفته پارکینگ .. اگه کسی خواست مال اون .. هدیه. فقط زحمت اومدن و بردنش با خودش (سعادت آباد)