PDA

View Full Version : راهنمایی در مورد نصب oxford dictionary

ali_tech
30 September 2005, 12:26 PM
سلام
بالاخره با مکافات oxford dictionary کرک شده رو پیدا کردم و دانلود کردم! :icon_sad:
تو دستورالعملش نوشته باید فایلهای pdb رو تو فولدر E:document\msdict (روی مموری) بریزم. چطور میتونم اینکارو بکنم؟ اصلن چطوری میشه به این مسیر دسترسی پیداکرد؟
سپاس

feeda_666_6
30 September 2005, 12:42 PM
شما یه برنامه مدیریت فایل نیاز دارید مانند SeleQ بعد از نصب و اجرا کردن این برنامه به آسانی مسیر مورد نظر را پیدا خواهید کرد

ali_tech
30 September 2005, 12:55 PM
از راهنماییت ممنونم ولی حالا مشکل دوتا شد! من یه برنامه به این اسم از اپلود سنتر دانلود کردم که پسوندش rar هست . اینو چطوری باید نصب کنم؟

m_d_1980
30 September 2005, 01:57 PM
فرمت rar مثل فرمت zip براي كم كردن حجم فايل استفاده ميشه و در نتيجه براي استفاده از آنها بايد آنها را با برنامه winrar كه روي كامپيوتر install ميشه باز كني و بعد در اين مورد فايل sis برنامه seleq رو روي موبايل بريزي و اجرا كني...
(فكر كنم مشكل شد 3 تا! :) )

ali_tech
1 October 2005, 12:07 AM
ازتون سپاسگزارم.حداقل تکلیفم روشن شد.فهمیدم که باید دنبال winrar بگردم. نمیدونید کجا میشه پیدا کرد؟ :icon_neut

بلای ناگهانی
1 October 2005, 04:20 AM
یه سرچ ساده تو گوگل بکن پیدا می کنی

محمد1981
3 October 2005, 07:35 PM
جناب ali tech شما به سادگی می تونی به فولدر مورد نظر دسترسی پیدا کنی بدون نیاز به برنامه ای مثل selq . چون این فولدری که شما می خوای hidden نیست
1- اگه از طریق کابل usb گوشیتو به کامپیوتر وصل می کنی که به راحتی می تونی تو فولدر مورد نظر بری:
1-1-اگه برنامه را در روی phone memory نصب کرده باشی کافیه از توی کامپیوتر توی phone memory رفته و بعد به داخل فولدر documents و ...
1-2-اگه برنامه را روی کارت نصب کردی کافیه از توی کامپیوتر روی فولدر memorycard بری و بعد داخل فولدر documents و ...
2-اگه برنامه را بوسیله card reader ریخته باشی . یعنی مموری کارت رو تو کارت ریدر قرار داده باشی:
2-1-اگه برنامه رو روی کارت ریخته باشی کافیه اون فایل های دیگر را هم همونطور توی فولدر documents قرار بدی
2-2-اگه برنامه رو روی فون مموری نصب کرده باشی باید چیزی به اسم File Mgr توی گوشیت پیدا کنی که احتمالا دو جا میتونه قرار داشته باشه:
ابتدا دکمه menu. بعد داخل organiser و بعد file mgr
یا ابتدا دکمه menu بعد Tools و بعد File mgr
وقتی توی فایل منیجر رفتی می تونی از اونجا اطلاعات موبایلتو ببینی. با زدن joystick به سمت راست اطلاعات داخل کارت و به چپ اطلاعات داخل فون مموری.
دیگه نمیدونم بیشتر توضیح بدم یا نه. فک کنم اگه نتونستی تو باید بیشتر توضیح بدی.
ضمنا حتما اون برنامه رو توی مموری کارت نصب کن
موفق باشی

ali_tech
3 October 2005, 07:51 PM
از همه ممنونم . برنامه رو نصب کردم. :icon_cool .عجب چیز معرکه ای هست.البته oxford نیست چون توضیحاتش باoxford مطابقت نداره.ولی به هر حال برای من خیلی مفیده!