View Full Version : حداکثر سرعت مجاز
sadegh451
30 September 2005, 11:44 AM
با سلام خدمت همگی دوستان
چند سوال داشتم که امیدوارم پاسخ دهید;کلا در رانندگی در اتوبان با چه سرعتی حرکت می کنید مثلا برای یک ساعت رانندگی ؟
نظر شما در باره قانون حداکثر سرعت 120 کیلومتر در اتوبان چیست؟ و آیا باید افزایش یابد یا خیر؟و اگر در ایران دوربین های کنترل سرعت واصولا محدودیتی وجود نداشت با چه سرعتی رانندگی می کردید؟
EbliiS
30 September 2005, 03:09 PM
فكر ميكنم سرعت مجاز 110 هست نه 120...
Malkemid
30 September 2005, 05:00 PM
با سلام خدمت همگی دوستان
چند سوال داشتم که امیدوارم پاسخ دهید;کلا در رانندگی در اتوبان با چه سرعتی حرکت می کنید مثلا برای یک ساعت رانندگی ؟
نظر شما در باره قانون حداکثر سرعت 120 کیلومتر در اتوبان چیست؟ و آیا باید افزایش یابد یا خیر؟و اگر در ایران دوربین های کنترل سرعت واصولا محدودیتی وجود نداشت با چه سرعتی رانندگی می کردید؟
بعد از تصادفی که با 130 تا سرعت تو اتوبان کردم و نزدیک بود بمیرم(خدا رحم کرد واقعا)...تو جاده هیچی هم نباشه 100 تا بیشتر نمی رم....متاسفانه خیلی ها (از جمله خودم) تا اتفاقی براشون نیفته سر عقل نمیان...ولی ممکنه بعد از اون اتفاق دیگه واسه عوض شدن خیلی دیر باشه! :icon_eek:
m16586
30 September 2005, 06:34 PM
آقا ماشینت چی بود و چه اتفاقی افتاد ؟
علی سلیمی
30 September 2005, 06:41 PM
با سلام خدمت همگی دوستان
من تو اتوبان اغلب با بیشترین سرعتی که بشه رانندگی میکنم و اصلا به رانندگی با سرعت کم عادت ندارم، درسته بعد از اینکه تصادفی میکنید بر فرض چپ میکنید (دور از جون شما) شاید یه مدت از ماشین زده بشید اما خود من شخصا بعد از تصادفم فقط سعی میکنم تو رانندگی ریسک کمتری کنم و با دقت لایی بکشم اما خوب مال 1-2 ماه اول هست بعد دوباره روز از نو و روزی از نو!
من با سرعت 110-120 موافق نیستم خیلی کمه البته قبول دارم که اگر بیش از این باشه یا محدودیتی برای سرعت تو کشور در نظر نگرفته بشه آمار تصادفات چندین برابر حال میشه اما فکر میکنم اون موقع باید برنامه هایی دیگه ایی برای اونایی که دوست دارن تند برونن و .. بریزن چون واقعا پیست آزادی تهران جواب گوی این همه جوون نیست خودتون وقتی تو اتوبان ها رانندگی میکنید شاهد این مساله هستید حالا بماند شهرستان ها که فاقد امکانات هستن .. منظورم اینه که باید به اتومبیلرانی ارزش و بهای بیشتری بدن!
اما در مورد سوال آخر الان هم که محدودیت روی دوربین ها هست من بازم با سرعتی که دلخواه خودم هست رانندگی میکنم و سعی میکنم بیشتر از دست دوربین ها فرار کنم، در کل قانون باشه یا نباشه عاشق سرعت هستم بنابراین حداکثر سرعت!! :icon_cool :icon_razz
Malkemid
30 September 2005, 06:43 PM
آقا ماشینت چی بود و چه اتفاقی افتاد ؟
206...داشتم با سرعت می رفتم یه موتوری پیچید جلوم....منم مجبور شدم بگیرم چپ....زدم به گارد ریل....بعد منحرف شدم به سمت خاکی سمت راست جاده...همین موقع یه تریلی از پشت سرم داشت می اومد که شانس آوردم از پشت بهم نزد...وگرنه :icon_eek: ....سمت راست جاده هم کانال اب بود که سر ماشین رفت اون تو و تقریبا و به حالت نیمه چپ وایساد....ماشین اونجا که زدم به گارد ریل گلگیر عقب چپش رفت تو....بعدشم که نیمه چپ شد فشار اومد به چرخ جلو سمت راست و یه قطعه که فکر کنم اسمش رام یا همچین چیزی بود کج شد...300 تومن خرج شد که به درک...
شانس آوردم تریلی بهم نزد...یا کامل نرفت تو کانال...
شاید حرفم مثل بابابزرگا باشه....ولی از من بشنوید سرعت زیاد= خطر
Malkemid
30 September 2005, 06:48 PM
اما خود من شخصا بعد از تصادفم فقط سعی میکنم تو رانندگی ریسک کمتری کنم و با دقت لایی بکشم اما خوب مال 1-2 ماه اول هست بعد دوباره روز از نو و روزی از نو!
هر چقدر که شما با احتیاط لایی بکشی(از نظر من لایی کشی بی احتیاطیه...حالا نمی دونم چطوری می شه با احتیاط لایی کشید!) یهو می بینی یکی دیگه میاد میزنه بهتون...یا یه اتفاقی می افته که شما پیش بینی نکرده بودی...
علی سلیمی
30 September 2005, 07:06 PM
هر چقدر که شما با احتیاط لایی بکشی(از نظر من لایی کشی بی احتیاطیه...حالا نمی دونم چطوری می شه با احتیاط لایی کشید!) یهو می بینی یکی دیگه میاد میزنه بهتون...یا یه اتفاقی می افته که شما پیش بینی نکرده بودی...
منظورم این بود که من قبلا تو لایی کشیدن همیشه ریسک اینو میکردم که ممکنه بزنم به ماشین بغلی و ممکنه یه حادثه ایی رخ بده که .. چجوری بگم لایی رو میکشیدم و میگفتم فوقش میزنم خسارت طرف مقابل رو میدم و تموم میشه میره اما الان وقتی میبینم کنارم یه ماشینه که ممکنه در ضمن لایی کشیدن باهاش بر خورد کنم هیچ وقت رد نمیکنم ازش اما خوب عاشق اینم که تو کورس یه صدمه ایی به طرف مقابل بزنم مثلا فرمون بدم بره تو گاردریل!! :icon_sad:
سعيد123
30 September 2005, 07:08 PM
به نظر من حداقل مجاز 100 حداكثر هم 260 باشه بهتره !!
m16586
30 September 2005, 07:21 PM
260 مال آماتورهاست واسه ما حرفه ای ها 400
[Only registered and activated users can see links]
kima
30 September 2005, 08:19 PM
َما آخرشید
واسه شما حرفه ای ها سرعت نامحدود قرار شده بزارن
m16586
30 September 2005, 09:12 PM
از این شوخی گذشته به عقیده من حداکثر سرعت به خیلی چیزها بستگی داره
لاستیک
رینگ
جاده
وزن ماشین
ارتفاع ماشین یا دقیقتر بگم مرکز ثقل ماشین
آیرودینامیک
سرعت وزش باد
رطوبت
خیلی از دوستان بدون توجه به این پارامترها با جان خود بازی می کنند مثلا با لاستیک ایرانی **** که زیر پراید صفر هست 160 تا میروند در حالی که از نظر فنی لاستیک های ایرانی قابل اعتماد نیستند و هر لحظه خطر ترکیدن هست
تازه برای لاستیک های خوب هم باید به علایم سرعت به کار رفته روی آن باید توجه کرد دیوانگی است با لاستیکی که برای حداکثر سرعت 160 ساخته شده شما 200 تا بروید روی گاز ماشین یک پاره آجر هم بزارید همان کار را می کند
در مسابقات فرمول یک 45 درصد کنترل ماشین توسط بال عقب و 25 درصد توسط بال جلو و بقیه توسط بدنه ماشین انجام می شود در مسابقات سال 2004 شکستن بال عقب اتومبیل کیمی رایکونن در یکی از پیست ها باعث عدم ثبات ماشین و برخورد وی با دیواره پیست شد
جاده های ایران هم قابل اعتماد نیست الان رد میشی سالمه یک ساعت بعد می بینی قیر پاشی کردن برای اسفالت مجدد یا کلی چاله چوله توش کندن
اخیرا اگه از اتوبان تهران قم رفته باشید صد رحمت به جاده های 100 سال پیش که عبور از بعضی قسمت هاش با 100 تا هم خطرناکه و ماشین میخواد از کنترل خارج بشه
رطوبت هم که همه می دونید در شرایط مرطوب چسبندگی به جاده شدیدا کاهش پیدا می کنه پس باید مراقبت بیشتری کرد
هر چند یک دفعه برای تست با 206 اتوماتیک خودم تو مسیر اصفهان به تهران برای لحظاتی 180 تا رفتم ولی به عقیده من سرعت بالای 130 در جاده های ما و با این راننده هایی که اصلا نمی دونند مقررات چیه دیوانگی محض و خودکشی است
الان هم در 90 درصد مواقع حداکثر سرعتم بین 110 تا 130 است و همیشه سرعتم را باماشینی که از پشت سرم میاد تنظیم می کنم چرا برای اینکه اگه یک مرتبه زدم ترمز اون امکان ترمز داشته باشه و به من نزنه از طرف جلو هم همیشه به دو سه تا ماشین جلوتر نگاه میکنم نه همونی که جلوم هست تا فرصت عکس العملم بیشتر باشه
شازده كوچولو
30 September 2005, 10:05 PM
الان كه فكر مي كنم حداكثر سرعت تو اتوبان هاي بين شهري 120 هست و در اتوبانهاي داخل هم كه همون 80 تاي قديم. اما واقعا كمه. يعني آدم رو مجبور مي كنن كه خلاف كنن!! من خودم اصلا اهل ريسك و جنگولك بازي توي جاده ها و اتوبانها نيستم با اينكه هيچ وقت آروم نمي رم و تا وقتي جلوم خالي باشه گاز ميدم اما تا حالا نشده كه احتياط رو كنار بذارم.
به قول اون يارو : هميشه يه نمه احتياط گوشه كلاج ترمزمون هست!
درباره دوربين ها هم كه چيزه خوبي آدم وقت مي كنه يه معكوس بكشه!! اما اين چيزها تا وقتي كار فرهنگي صورت نگرفته باشه فايده نداره. من چه بخوام برم سر كوچه يا برم اون سر شهر فرقي نمي كنه تا ميشينم تو ماشين كمربند رو مي بندم. حالا ببينيد وقتي يه موضوعي به شكل فرهنگ دربياد ديگه نه دوربين مي خواد نه پليس .
Gemini
1 October 2005, 02:25 PM
تو مسیرای کوتاه سرعت بالا زیاد تاثیر گذار نیست! نهایتا 10 تا 15 دیقه زودتر میرسی! من همیشه 140 تا 150 تا میرفتم، یبار کورس گذاشتم 190 تا پر کرده بودم که دیدم یهو یه پلیس سر راهم سبز شد، جاتون خالی 20 تومن ناقابل . . . جدا از بحث جریمه ضدحاله وقتی داری با اون سرعت میری یدفه مجبورشی نگه داری، از اون به بعد 120 تا 130 میرم، خداییش آدم تو این سرعت آرامش داره، تا حدی که نزدیکه خوابش ببره !!! به نظرم 140 تا برا اتوبان معقوله، چند وقت پیش هم یه طرح داده بودن واسه اضافه کردن سرعت مجاز که متاسفانه تصویب نشد. البته الانم اگه تو اتوبان 130 تا بری باهات کاری ندارن، از یکی از افسرا پرسیدم مجاز چنتاست گفت 126 !!! ولی تا 130 هم جا داره
پارسا
2 October 2005, 11:15 AM
با سلام
کلماتي از قبيل حداکثر و حداقل اغلب براي يک چيز واحد بکار مي روند ...
آيا خيابانها / جاده ها در ايران استاندارد هستند ؟؟؟
2 اتوبان هم عرض مي توانيد پيدا کنيد که کيفيت سطح جاده برابري داشته باشند !!!!
من پيشنهاد مي کنم که راهنمايي رانندگي در ايران بايد براي هر اتوبان - حتي مقاطعي که از استاندارد خارج شده است - تابلوهاي سرعت نصب کند ..
بقول اساتيد ... جاده فقط يک پارامتر در سرعت است ...
آب و هوا - خودرو و راننده خودرو نيز ميتوانند تاثير زيادي بر اعداد حداقل و حداکثر بگذارند !
----------------------------
m16586
2 October 2005, 12:02 PM
پارسا جان پیام خصوصی تورا گرفتم ولی هرچی اومدم جواب بدم صفحه هنگ میکرد واسه همین اینجا جواب میدم
روي ديواره لاستيک مثلا پژو 206 اين اعداد را ميبينيد
R14 86 H 185/65
185 عرض لاستيک به ميليمتر
65 نسبت ديواره لاستيک در اين مثال ارتفاع ديواره ميشه 185 ضربدر 65 تقسيم بر 100 يعني 120 ميليمتر
R يعني راديال
14 قط رينگ به اينچ (هر اينچ 2.54 سانت)
86 لود فاکتور يا ميزان حداکثر تحمل وزن لاستيک يک جدولي هم داره براي مثال بالا يعني 530 کيلوگرم
H فاکتور حداکثر سرعت که لاستيک ميتواند تحمل کند
------------------------------------------------------
S 180 km/h or 112 mph
T 190 km/h or 118 mph
U 200 km/h or 125 mph
H 210 km/h or 130 mph
V 240 km/h or 149 mph
W(ZR) 270 km/h or 168 mph
Y(ZR) 300 km/h or 186 mph
ZR Above 240 km/h or 149 mph
این لینک ها رو هم ببینید:
m16586
2 October 2005, 12:54 PM
برای دوستانی که میخواهند تند رانندگی کنند من خیلی خیلی توصیه میکنم اگر لاستیکشون ایرانی هست حتما با نمونه خارجی عوض کنند اصلا قابل اعتماد نیستند
برادرم آردی صفر تحویل گرفت و لاستیکش ایرانی بود اسم نمی برم هر کاری کرد بالای سرعت 90 لرزش شدید اطاق رو میگرفت چند جا برد بالانس مشکل حل نشد برد بالانس درجا یک ذره بهتر شد حالا توی 100 به بالا می لرزید آخرین جایی که برای بالانس رفت یارو بهش گفت آقا اشکال از لاستیکات هست عوض کن از شر این موضوع خلاص میشی برادرم هم اونا رو با یوکوهاما عوض کرد حالا تو 140 تا هم نمیلرزه و مشکل حل شد.
نمیدونم ولی ظاهرا مواد داخل این لاستیک های ایرانی یکنواخت نیست یا تو تولید دقت نمی کنند علامت استاندارد هم که اینجا روی هر اشغالی می چسبونند
پارسا
3 October 2005, 11:42 AM
از راهنمايي حضرتعالي بسيار ممنون و سپاسگزارم
علی سلیمی
3 October 2005, 12:52 PM
حالا یه سوال دیگه از دوستان، فکر میکنید فاق لاستیک چقدر تو سرعت و احتمال ترکیدن لاستیک میتونه موثر باشه بر فرض شخصی که از رینگ 17 با فاق 45 یا رینگ 18 با فاق 40 استفاده میکنه، اگر کسی جواب این سوال رو هم به طور علمی بتونه بده نه نظر شخصی ممنون میشم!
m16586
3 October 2005, 02:49 PM
فاق لاستیک در ترکیدن نقشی نداره در اتوموبیل های که فنر بندی دارند مثل ماشین های معمولی هرچه فاق کوتاهتر باشد ماشین بهتر در کنترل شماست اگر دقت کنید در حالت ایستاده اگر فرمان رابچرخانید هرچه فاق بلندتر باشد زیر رینگ بیشتر کج میشود با کوتاه کردن فاق شما این اجازه را به لاستیک نمی دهید که زیر رینگ بازی زیادتری انجام دهد و البته این موضوع خود را سرپیچ نشان می دهد و در جاده صاف تاثیری ندارد ماشینهای فراری مودنا در مسابقات از فاق 35 استفاده میکنند
در ماشین هایی که فنربندی ندارند مثل فورمول یک از فاق بلند در واقع به جای فنر استفاده میشه و فشار کمتری به سیستم تعلیق وارد میکنه
کلا هر چه فاق بلندتر باشد ماشین نرمتر و هرچه فاق کوتاهتر باشد ماشین فرمان پذیرتر است
sadegh451
4 October 2005, 09:43 PM
با سپاس از دوستان لازم است تا هدف خود را از طرح این سوال بیان کنم :ببینید هنگامی که قانونی وضع می شود
طبیعتا اجرای قانون برای همه واجب و ضروری است و عدم رعایت آن قبح و زشتی به همراه دارد . حال فرض کنید قانون مدام توسط افراد به دلایل مختلف نقض شود .در این صورت حرمت قانون شکنی از بین می رود و مردم از قانون گریزی ترسی ندارند.شاید پاسخ این باشد که در صورت سختگیری مضاعف در اجرای قانون این مشکل حل می شود اما توجه داشته باشیم که اگر بستر هنجار شکنی فراهم و قانون ضعف داشته باشد باز هم تخطی از مقررات اتفاق خواهد افتاد.ما همه روزه در اتوبان ها شاهد حرکت خودرو ها با سرعت فرا تر از حد مجاز هستیم .حال این سوال پیش می اید که یا در این زمینه ضعف فرهنگی وجود دارد یا قانون ایراد دارد .البته در این زمینه که برخی رانندگان حتی اصول
اولیه رانندگی را رعایت نمی کنند شکی نیست ولی قبول کنیم که مثلا درعبور از چراغ قرمز به این اندازه تخلف صورت نمی گیرد .با آمدن خودرو های جدید و پر سرعت نقض قانون روز به روز بیشتر شده و این درحالی است که بیشتر تلفات رانندگی ناشی از تخطی از سرعت مجازمی باشد.
از طولانی شدن این مطلب عذر خواهی می کنم و منتظر نظراتتان هستم.
hamed.black
5 October 2005, 12:57 PM
حداکثر سرعت بستگی به ماشین داره شما باید بتونید ماشینو کنترل کنید وگرنه شاید سرعت 100 تا واسه یه ماشینی که فرمونو جلوبندیش مشکل داره خیلی هم زیاد باشه..............
farhad_k
9 October 2005, 12:36 PM
به نظر من بین 130 تا 140 معقوله و بیشتر از اون من خودم هیچ وقت نمیرم
نمیدونم چند نفر تا حالا تو اتوبان کرج قزوین رفت وامد داشتند
ولی اگه یه بار اونجا برید بیایید متوجه منظور من میشید
اتوبان تهران کرج که هیچی
ولی توی اون اتوبان اگه بخواهی با سرعت مجاز بری یعنی 120 تا مطمعن باشید به مشکل میخورید
چون با توجه به اینکه اتوبان 3 لاین داره شما حتی اگه در لاین 2 هم با 120 تا برید از دو طرف شما با سرعت سبقت خواهند گرفت یا اگه خوش شانس باشید یه اتوبوس ولو یا از این مدل جدید ها میان پشت سرتون یا چراغ میدند یا یه بوق خفن حواله میدند
اگه بری لاین یک که با تو چاله های لاین یک دار فانی رو وداع میگی اگه بری لاین 3 از پشت همچین میزنن بهت که بزرگترین فاجعه جاده رقم میخوره
اگه هم پاتو بزاری رو گاز یک هفته بعد یه نامه با عکس بزرگ شده پلاک میاد در خونه با یه قبض جریمه که ضمیمه شد و با یه نامه که شما رو به رعایت قوانین دعوت کرده
خوب الان شما دستان بگید که ما تو اتوبان با چه سرعتی باید رانندگی کنیم
من به این نتیجه رسیدم که بین 130 تا 140 معمولا با هیچ ماشین دیگه ای مشکل نداری مجبور هم نیستی بری لاین یک
میتونی تو لاین دوم به راحتی حرکت کنی
حالا یه نفر اینو باید بره به مسولین راه و پلیس راه بگه شاید یه فکری بکنند
camaro
25 December 2005, 05:04 PM
اينجا كه ما يه اتوبان درست و حسابي نداريم ولي گاهي جمعه ها با كامارو ميرم جاده و يه مدتي با 230 تا حال مي كنم .نگران هيچي هم نيستم .نگران جلوبندي باشم كه عين بولدوزره. لاستيكا هم پهنه 295
rezaps
25 December 2005, 05:13 PM
اينجا كه ما يه اتوبان درست و حسابي نداريم ولي گاهي جمعه ها با كامارو ميرم جاده و يه مدتي با 230 تا حال مي كنم .نگران هيچي هم نيستم .نگران جلوبندي باشم كه عين بولدوزره. لاستيكا هم پهنه 295
230 يعني چي؟
arash p mbz bmw
26 December 2005, 01:37 PM
سلام دوستانم
هیچ کدوم از افراد خانواده ی من هم عادت به اروم رفتن ندارن
جالب اینجاست که هرکی تند میره یا زیاد به ماشین فرمون میده اصلا دست فرمون نداره
یه بار من یه غلطی کردم با داداشم رفتم بیرون ( دیگه بمیرم نمیرم ) انقدر قشنگ لایی میکشیدکه پشت ماشین بازی میکرد
حتی یه جا ماشین گیج هم شد
خلاصه به نظر من لایی کشی که تعطیل و هر کس رو که گرفتن باید ماشینشو بخوایونن و کلی هم جریمش کنن
ولی سرعت برمیگرده به اتوبان
توی المان اتوبانهایی بدون حد و مرز سرعت وجود داره که اسفالتش از اسفالتهای توی فرودگاهاست
توی این اتوبانها 6یا7لاین وجود داره
بهتون پینهاد میکنم اگر میرین با ماشینهای در پیت نرین و حداقل سرعتتون هم پایین 170نباشه چون که یه جورایی عقب مونده محسوب میشین
ولی همونایی که توی این جاده ها با پورشه هاشون 250-270میرن توی اتوبانهایی که حد و مرز وجود داره با سرعت 120حرکت میکنن وکلی رعایت میکنن
اینم یه سری عکس که کلی زیبانپ:
kourosh69
26 December 2005, 01:49 PM
به نظر من حداکثر سرعت مجاز رانندگی در ایران نه معقول است نه حساب شده ، سرعت حرکت اتومبیل در هر جاده ای بستگی به عوامل زیادی داره که عمده اونهارا m16586 عزیز اشاره کردند ولی از این موارد که بگذریم باید توجه کنیم که ما به چه منظوری رانندگی می کنیم مثلا" برای تفریح ، قرار ملاقات ، مورد اورژانسی ، رسیدن به محل کار و یا مسابقه ؟
در هر کدام از موارد فوق ویا سایر موارد یک راننده حرفه ای نحوه رانندگی خاص اون شرایط را اعمال می کنه
من خودم در مجموع با توجه به مسیر ترددم که در 90 درصد موارد خیابانها و بزرگراه های تهران و همچنین اتوبان نهران - کرج هست بین 90 تا 140 کیل.متر در ساعت می رونم گاهی هم 150 - 160 البته در شرایطی که هم خودم سرحال باشم و هم شرایط جاده و آب و هوا مساعد باشه و ترافیک هم وضعیت مطلوبی داشته باشه ، در مورد دوربین ها هم باید بگم مه بسیار مفید هستند ولی مکان و تعدادشان کمه ، شاید بعضی از شما دوستان از این گفته خوشتان نیاد ولی اگر تجربیات و مشاهدات من رو داشته باشید مطمئن هستم که با من هم عقیده اید ، هر عمل نسنجیده و ناشیانه یک راننده در گذرگاه ها ممکنه که جون تعداد زیادی از مردم را تحدید کنه ،
مثل اینکه خیلی بابابزرگی شد ! ولی خب بهتره آدم همیشه جوری رانندگی کنه که بعد از هر بار پیاده شدن از اتومبیل احساس رضایت خاطر و لذت داشته باشه نه پشیمانی و ناراحتی .
البته سرعت و هیجان را باید تجربه کرد و اعتراف می کنم که 180 را هم تجربه کردم ولی در شرایط خیلی خاص !!!
camaro
27 December 2005, 03:52 AM
به نظر من حداقل مجاز 100 حداكثر هم 260 باشه بهتره !!
بابا برم اشتها رو
230 يعني چي؟
يعني 230 كيلومتر در ساعت
GhAeM
29 December 2005, 11:36 AM
140تا 160 كاملا منطقي براي جاده هاي استاندارد ايران
Malkemid
30 December 2005, 03:20 AM
140تا 160 كاملا منطقي براي جاده هاي استاندارد ايران
البته با ماشین ABS دار...:icon_ques
سود انباشته
12 January 2006, 10:35 AM
من هم تا زماني كه جلوم خالي باشه و جاده صاف و بدون پيچ و با ديد بهتر تا اونجايي كه در توان دارم با سرعت رانندگي ميكنم ولي در اكثر حالت براي اينكه جريمه نشوم از سرعت95 كيلومتر بشتر نميرم اگر دوربيني در جاده ها نبود اون موقع سرعت نر مال را 120 انتخاب ميكردم.
من در سفر هاي بين شهري از نقطه اي كه از شهر خارج ميشوم با سرعت مجاز تا نقطه اي رانندگي ميكنم كه ماشين پليس را ببينم وقتي كه ماشين پليس را رد كردم ديگه خيالم راحت ميشه و گاز ماشين را ميگرم و با سرعت بالاتري رانندگي ميكنم.
نتيجه گيري كلي: بهترين سرعت براي رانندگي سرعت مطمينه ميباشد.
config
12 January 2006, 02:37 PM
من ديگه خيلي برم 180تا البته فقط با زانتيا و 206 تيپ5
993
12 January 2006, 03:47 PM
به نظر من خورد شدن اعصاب از چپ کردن و ترکیدن لاستیک و حتی مردن! خیلی بدتره! یعنی چی؟! یعنی کاشکی که به جای اینهمه توجهی (البته من دخل شهر و اتوبان ها این توجه رو ندیدم!) که به حداکثر سرعت میشه به حداقل سرعت میشه تا یک ادم بی سواد از خود راضی ********** !! با سرعت 50 تا تو لاین سبقت حرکت نکنه!!!
چنمد وقت پیش تو اتوبان همت در حالی که شدیدا عجله داشتم تو لاین 3 (البته 4 !) با 130 -140 در حرکت بودم که یک ماشین گالانت قدیمی اگه نخوام دروغ بگم با 30 تا در حرکت بود!! از اونجایی که کمی جلوتر افسر وایستاده بود نمیشد از سمت راستش سبقت بگیرم ناچار به کم کردن سرعت و زدن چرغ شدم! حالا چراغ بزن کی نزن!! یک اقای و خانم متشخص!! در حال گفتگو! بدون توجه به چراغ! حرص من هم که شدیدا در اومده بود! دستم رو روی بوق گاوی!!(بدجوری صداش ناجوره! فیلو از خواب بلند میکنه!) گذاشتم!! حالا بوق بزن کی نزن!! ای اقا!! وقتی مطمئن شدم که دیگه تو تیر رس پلیس نیستم خودم رو به جلوی گالانت رسوندم! سرعت رو کردم 20 تا!!!!!!!! تو ایینه نگاه کردم!! هیچ خبری نشد!! انگار که نه انگار!!! انقدر سرعت رو کم کردم که دیگه نزدیک بود ماشین وایسته!!! خداییش از دیوار صدا در اومد که از یارو نیومد!!!!! اخ لجم در اومد! اخ لجم در اومد!!!
نتیجه گیری اینکه ملت ما با لاین سبقت قرارداد داد در هر حالتی!! حال ادمو به هم میزنن!!
سود انباشته
12 January 2006, 04:26 PM
993 جون
مثله اينكه من و تو با هم ديگر هم عقيده هستيم.
من هم در يك چنين مواردي از خوروي مقابل سبقت گرفته و بعد سرعتم را اونقدر كم ميكنم كه طرف حرصش در بياد.
اكثرا اين وانت بار ها و كاميون ها و كمپرسي و ميني بوس ها علاقه فراواني به حركت در باند سبقت دارند.
kiantom
12 January 2006, 06:56 PM
با سلام
با توجه به وضع نامناسب جاده هاي ايران به نظر من در صورتي كه يه جاده مناسب رو در پيش داشتيم سرعت حداكثر تا 160 خوبه چون ناهمواريهاي جاده در سرعتهاي بالا شديداَ به ماشين صدمه ميزنه البته در مورد ماشينهاي فول سايز و خاص كه قضيه منتفيه ولي در مورد اكثر ماشينها اين قضيه صدق ميكنه.
(با نگاهي به كيلومتر شمار مطمئن برانيم)
پيروز باشيد.
mamo206
16 January 2006, 11:47 PM
هر چي ماشينت بره بايد گاز بدي اما براي جاده هاي ايران 120 تا
رامتين123
17 January 2006, 10:27 AM
به نظر من خورد شدن اعصاب از چپ کردن و ترکیدن لاستیک و حتی مردن! خیلی بدتره! یعنی چی؟! یعنی کاشکی که به جای اینهمه توجهی (البته من دخل شهر و اتوبان ها این توجه رو ندیدم!) که به حداکثر سرعت میشه به حداقل سرعت میشه تا یک ادم بی سواد از خود راضی ********** !! با سرعت 50 تا تو لاین سبقت حرکت نکنه!!!
چنمد وقت پیش تو اتوبان همت در حالی که شدیدا عجله داشتم تو لاین 3 (البته 4 !) با 130 -140 در حرکت بودم که یک ماشین گالانت قدیمی اگه نخوام دروغ بگم با 30 تا در حرکت بود!! از اونجایی که کمی جلوتر افسر وایستاده بود نمیشد از سمت راستش سبقت بگیرم ناچار به کم کردن سرعت و زدن چرغ شدم! حالا چراغ بزن کی نزن!! یک اقای و خانم متشخص!! در حال گفتگو! بدون توجه به چراغ! حرص من هم که شدیدا در اومده بود! دستم رو روی بوق گاوی!!(بدجوری صداش ناجوره! فیلو از خواب بلند میکنه!) گذاشتم!! حالا بوق بزن کی نزن!! ای اقا!! وقتی مطمئن شدم که دیگه تو تیر رس پلیس نیستم خودم رو به جلوی گالانت رسوندم! سرعت رو کردم 20 تا!!!!!!!! تو ایینه نگاه کردم!! هیچ خبری نشد!! انگار که نه انگار!!! انقدر سرعت رو کم کردم که دیگه نزدیک بود ماشین وایسته!!! خداییش از دیوار صدا در اومد که از یارو نیومد!!!!! اخ لجم در اومد! اخ لجم در اومد!!!
نتیجه گیری اینکه ملت ما با لاین سبقت قرارداد داد در هر حالتی!! حال ادمو به هم میزنن!!
خب در اين مورد هم كار شما غلط بوده هم كار اون گالانته . تو اتوبان همت با توجه به ورودي و خروجي هايي كه داره و اينكه هميشه شلوغ و پر تردد هست و آسفالتش هم دست كمي از جاده خاكي نداره فكر نكنم سرعت بالاتر از 90 تا مناسب باشه . در مورد حداقل سرعت اتوبان ها هم به نكته جالبي اشاره كرديد . بعضي ها كه البته تعدادشون هم كم نيست بدون توجه به حداقل سرعتي كه در هر لايني بايد داشته باشند با سرعت پايين مياند تو لاين سبقت كه واقعا خطرناكه . برعكس يه عده اي با سرعت مثلا 140 تا مياند تو لاين اول كه مخصوص خروج و و ورود به اتوبان هست و اونها هم مشكلات زيادي رو ايجاد ميكنند . در كل رعايت حداقل و حداكثر سرعت تعيين شده در اتوبانها براي هر لاين بهترين گزينه ممكنه . باعث ميشه امكان يك رانندگي مطمئن و توام با آرامش براي همه فراهم بشه .
saber2q
17 January 2006, 11:26 PM
سرعت هايي كه تو اتوبان ها يا جاده ها به عنوان سرعت مجاز نوشتن استاندارد و درسته، عرض جاده هام مشكل نداره
فقط مشكل نگهداري از جاده هاس كه اونارو از استاندارد خارج كرده و در اين حالت به نظر ميرسه كه همون سرعت مجاز هم (براي اين جاده مجاز نيست)
سرعت مجاز سرعتيه كه در اون سرعت هر راننده اي با هر تجربه اي (كم يا زياد) بتونه در هر حادثه اي ماشين رو كنترل كنه و هبچ اتفاقي براش نيوفته
سود انباشته
6 December 2006, 10:43 PM
به نظر من سرعت مجاز یعنی سرعت مطمین
john123
6 December 2006, 11:01 PM
با سلام ،
اگر دقت بفرماييد مي بينيد كه سرعت 120 كمي كم است چون اكثر ماشين ها بيشتر از اين سرعت مي روند(البته در اتوبان ها) به نظر همان سرعت 160 (البته در لاين سبقت) مناسب باشد.
مشروط به اينكه هوا باراني و برفي نباشد.(در ضمن سرعت 120 نه براي دنده 5 و نه دنده 4 مناسب است)
متاسفانه برخي از رانندگاني كه تجربه كافي ندارند در هواي باراني و برفي با سرعت زياد حركت مي كنند و زمانيكه نياز به ترمز گرفتن دارند دچار صانحه مي شوند.(حتماً بايد يك تصادف را تجربه كنيم).
نيما 2
7 December 2006, 01:08 PM
به نظر من سرعت مجاز یعنی سرعت مطمین
واقعا اين جمله كاملترين جمله اين تاپيكه
دوستاني كه ميگين حداكثر سرعت مجاز بايد بالاتر از 120 باشه بزارين براتون يك نمونه بگم:
مسلما نه كيفيت جاده ها و نه كيفيت ماشينها و نه كيفيت رانندگي ما از كشور كانادا بالاتر نيست
خب جالبه كه بدونيد در اين كشور حداكثر سرعت مجاز 110 KM/H است و فقط در چند
آزادراه (high way) محدوديت سرعت بالاتره.
اولين اقدام اكثر رانندگان ايران در مواجه با وقايع غير منتظره در جاده ها ترمز كردنه ( كه در مواري اين كار كاملا غلطه)، خب حالا شما با سرعت بالاي 120 براي ايست كامل به مسافتي بالاي 200 متر احتياج دارين البته اگر شانس بيارين و يك تريلي از پشت از روتون رد نشه .
مسلما هيچكدام از ما در حد راننده هاي فرمول يك و حتي ناسكار نيستيم كه بخوايم كار ديگري بكنيم و اگر هم يكبار خطري رو به طريق ديگري رد كرديم 100 % خدا به همون رحم كرده و دليلي نداره كه دفعه بعد هم اين شانس رو بياريم كه بتونيم باز هم نفس بكشيم.
در اين كه رانندگي با سرعت بالا هيجان داره شكي نيست ولي اين هيجان ارزش ريسكشو نداره اگر خواستين من شما رو با خودم به بيمارستان ميبرم تا تعدادي از تصادفي ها رو ببينين و هوس سرعت به خصوص با موتور از سرتون در بياد.
و اين هم آخرين مطلب، شما 100 كيلومتر را با سرعت ثابت 100 Km/h را در يك ساعت طي ميكنيدو
همين مسافت را با سرعت 200 Km/h در 30 دقيقه طي ميكنيد .
توجه كنيد اين اختلاف فاحش سرعت كه در واقع اختلاف بين يك رانندگي متعادل و آرام براي راننده و سرنشين ومنطبق با شرايط ايران و يك رانندگي ديوانه وار و استرس زا براي سرنشين و ديگران است فقط و فقط 30 دقيقه است .
john123
7 December 2006, 01:31 PM
با سلام ،
با تشكر از پست قبلي.
ولي چند نكته را لازم ديدم كه بيان كنم ، زماني كه سرعت زياد مي شود به همان نسبت هم بايد فاصله با خودروي جلويي و دقت در رانندگي هم افزايش پيدا كند.
و همچنين در آب و هواي باراني و برفي اين فاصله بايد بيشتر هم شود.
البته اين صحبت به معناي با سرعت رفتن در همه جا نيست،سرعت رفتن در جاده اي صحيح است كه آن جاده اولاً شلوغ نباشد ،كيفيت آسفالت،تندي پيچ ها و روشن و يا تاريك بودن جاده و شناخت نسبت به آن جاده مناسب باشد.
با تشكر
amahdavi2004
7 December 2006, 02:06 PM
من نيز معتقدم كه با توجه به وضعيت ايمني ماشينهايي كه در ايران توليد مي شود، وضعيت جاده ها و ترافيك، مهارت رانندگان و ساير عوامل با سرعت بيش از 100 كيلومتر در صورت تصادف، نجات يافتن و آسيب شديد نديدن سرنشينان تنها به دليل لطف خداوند است نه چيز ديگر (من خودم چنين تجربه اي داشته ام) اما متاسفانه كنترل سرعت خودروهاي جديد بسيار دشوار است؛ مثلا شما با يك 405 در اتوبان تهران - قم براي اين كه سرعتتان از 120 بيشتر نشود بايد به جاي نگاه كردن به جاده فقط به صفحه كيلومتر شمار نگاه كنيد و مرتب ترمز كنيد والا بدون آنكه بخواهيد سرعتتان بالاي 150 خواهد رفت. من كه خودم كه دو بار توسط گشت پليس جريمه شدم وقتي گفت سرعتت بيش از 150 بوده تعجب كردم چون خيال مي كردم سرعتم 110 است (البته چشمم به كيلومتر شمار نبود)
از نظر ايمني هم در سرعتهاي بالا خودروها فرق چنداني با هم ندارند من خودم زانتيايي ديدم كه جنازه ذغال شده سرنشينانش را با كيسه جمع مي كردند و ماشين آنچنان داغون و تكه و پاره شده بود كه من از روي آرم سيتروئن جلو پنجره اش كه در گوشه اي افتاده بود مدل ماشين را تشخيص دادم (البته از هيكل ماشين فهميدم ژيان نيست چون ژيان هم آرم سيتروئن دارد)
منظورم اين است كه دوستان چه راهي پيشنهاد مي كنند كه راننده خودروهاي جديد بدون آن كه مرتب ترمز بگيرد و چشمش به كيلومتر باشد و يا با دنده سنگين حركت كند بتواند با سرعت مطمئنه و يا لا اقل مجاز حركت كند
john123
7 December 2006, 02:16 PM
با سلام ،
راه حل مشكل شما نرفتن به دنده 5 است چون در سرعت 120 و دنده 4 شما از صداي موتور مي توانيد بفهميد كه در چه سرعتي قرار داريد. اگر بخواهيد بيشتر نرويد به دنده 5 نرويد.
با تشكر
سود انباشته
7 December 2006, 07:38 PM
اما متاسفانه كنترل سرعت خودروهاي جديد بسيار دشوار است؛ مثلا شما با يك 405 در اتوبان تهران - قم براي اين كه سرعتتان از 120 بيشتر نشود بايد به جاي نگاه كردن به جاده فقط به صفحه كيلومتر شمار نگاه كنيد و مرتب ترمز كنيد والا بدون آنكه بخواهيد سرعتتان بالاي 150 خواهد رفت. من كه خودم كه دو بار توسط گشت پليس جريمه شدم وقتي گفت سرعتت بيش از 150 بوده تعجب كردم چون خيال مي كردم سرعتم 110 است (البته چشمم به كيلومتر شمار نبود)
من هم با شما هم عقیده هستم.
بهترین سرعت سرعت مطمینه هست.
بعضی مواقع سرعت 70 بیشترین سرعت برای من در جاده تلقی میشود بعضی مواقع 90 و بعضی مواقع هم 190 و...
بستگی به شرایط روحی راننده هم دارد.
همچنین نوع جاده که بزرگراه یا جاده با عرض کم میباشد بستگی داره.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.