View Full Version : سمند 84 كيفيت بالاتر براي مقابله با ريو!
2244145
30 September 2005, 01:05 AM
سلام بچه ها
دكتر منطقي اعلام كرد سمند 84 با 17 تغبير اساسي و 45 تغير جزيي با كيفيتي بهتر وارد بازار ميشود آيا كسي اطلا عات ويا عكسي از اين سمند داره؟ ميگن از آخر مهرماه مي ياد و با تمام خودروهاي هم رده خود مقابله ميكنه!
Evanescence
30 September 2005, 01:37 AM
سلام بچه ها
دكتر منطقي اعلام كرد سمند 84 با 17 تغبير اساسي و 45 تغير جزيي با كيفيتي بهتر وارد بازار ميشود آيا كسي اطلا عات ويا عكسي از اين سمند داره؟ ميگن از آخر مهرماه مي ياد و با تمام خودروهاي هم رده خود مقابله ميكنه!
قبلا توسط عکسی که جناب alisam44 آپلود کرده بودن تغییرات ذکر شده بود . اگر ایشان محل قرار دادن این عکس رو بیان کنند ممنون میشم
harzaabe
30 September 2005, 03:03 AM
هر بار فقط ميگند مياد
حالا کی رو خدا هم نميدونه
ميگند با همين سمند که الان هست هم قيمت
----
دلشون که واسه ملت نسوخت که سمند رو بهتر کنند ، فقط ميخواستند بازارشون در برابر ريو نخوابه ، همين.
Gemini
1 October 2005, 01:11 PM
مديرعامل «ايرانخودرو» تأكيد كرد: هرچند پيش از اين طراحي بدنه خودروي سمند در ايران انجام شده، اما به دليل نداشتن تجربه قبلي و نبود دسترسي به شيوههاي جديد طراحي، طراحي بدنه خودروي سمند با استفاده از مهندسي معكوس انجام شد و به همين دليل، برخي اشكالات در طراحي آن وجود داشت كه يكي از دستاوردهاي پروژه پژو آريان، توانايي برطرف كردن اشكالات طراحي سمند بود و مدل بهينهشده سمند كه هفده مورد اشكال اساسي و 47 مورد اشكال جزئي آن برطرف شده، در حال توليد است و در اواخر مهرماه، مدل بهينهشده سمند كه كيفيتي به مراتب بهتر از خودروهاي مشابه دارد، وارد بازار خواهد شد.
مديرعامل ايرانخودرو افزود: براي نمونه؛ صداي زياد بدنه سمند، يكي از عوامل نارضايتي مشتريان بود و به رغم آنكه بدنه اين خودرو از نظر اتصال و پيوستگي قطعات مشكلي نداشت، اما صداي آن بيش از ديگر خودروهاي روز جهان بود. ما در جريان طراحي 206 صندوقدار، براي كاهش صداي خودرو، تحقيقات گستردهاي كرديم و متوجه شديم كه شركتهاي توليد خودرو براي كاهش صداي اتومبيل، امواج صوتي ناشي از حركت طبيعي قطعات را از محدوده شنوايي انسان خارج ميكنند و ايرانخودرو، نيز موفق شد اين فناوري طراحي را كه بالاترين سطح آن در اختيار شركت «پورشه» آلمان است، كسب كند؛ بنابراين، هم مشكل صداي بدنه سمند در مدل 84 آن كه از مهرماه عرضه ميشود، حذف شد و اين پارامتر در ديگر خودروهاي توليدي اين شركت هم در نظر گرفته ميشود.
این قسمتی از مطلبی بود که تو بخش اخبار ایران خودرو گذاشتم، با توجه به توضیحات قسمت دوم فکر نکنم تفاوتی در ظاهر داشته باشه و فقط رفع سر و صدای اضافیه، نه بیشتر ! من نمی دونم چرا این جور خبرا رو باید از این ور اونور جمع کرد !! خیلی جالبه که مثلا تو سایت ایران خودرو هیچ توضیحی در مورد آریان که چیزی نمونده بیاد تو بازار نیست، همینطور در مورد همین سمندی که تو این خبر اومده !! البته تو بخش خبری یه اشاره هایی میشه ولی اصلا کافی نیست . . .
Gemini
1 October 2005, 01:42 PM
عرض شود که تو مجله ایران خودرو نوشته بود :
سپرها همرنگ بدنه شده
جلو پنجره کروم شده
صندلی ها جدید شدن
رینگ اسپرت داره ( با اون رینگاشون !!!)
در سیستم صوتی تنوع ایجاد شده ( فکر کنم منظورشون این بوده که هر پخش یا باندی دستمون اومد می بندیم، مثلا باند سمت چپ رو کنوود میندازیم سمت راست رو جی وی سی !! )
پمپ بنزین به داخل باک برده شده ( اینم همون رفع مشکل صدا بود که تکنولورژیش از پورشه اقتباس گردیده !! )
و اما مطابق هر دفعه نو آوری بهتر شدن سیستم ترمز ها هم در لیست تغییرات قرار داره ! نمیدونم این ترمزش رو تا کی می خوان هی بهتر کنن . . . !!
2244145
1 October 2005, 04:46 PM
بچه ها كسي از اين سمند عكس نداره ما هم ببينيم؟
preux
2 October 2005, 12:26 AM
لطفا اون عكس رو بذارين ما هم ببينيم چياش عوض شده.
ممنون
harzaabe
2 October 2005, 03:01 AM
بچه ها كسي از اين سمند عكس نداره ما هم ببينيم؟
باور کنيد خيلی گشتم ولی هيچ عکسی پيدا نکردم
2244145
2 October 2005, 11:29 PM
ميگن سمند 84 تو نمايشگاه تبريز به نمايش در اومده كسي ازش عكسي نداره
Evanescence
3 October 2005, 01:39 AM
عکس رو پیدا کردم :
http://img182.imageshack.us/img182/88/26tv.jpg
nader afshar
3 October 2005, 01:23 PM
با سلام خدمت دوستان
من قبلا تاریخچه ای در مورد تولد این موجود افسانه ای (شتر گاو پلنگی که سمند صدایش میکنند) تو سایت گذاشته بودم ولی نمیدانم چرا حالا نیست ولی خلاصه بگم :
خر همون خره فقط پالونش عوض شده
آیا شما واقعا از ایران خودرو چه انتظاری دارید ؟
hamed.black
3 October 2005, 02:10 PM
اقا چرا اینقده تو سر این بد بخت تازه به دنیا اومده میزنید........ خوب تقصیر این سمند چیه که خالقش هم مثل خودش جزو موجودات ناقص الخلقه عالمه ....وقتی از سمند ایراد میگیرید یعنی از خالقش ایراد میگیرید و وقتی از خالقش ایراد میگیرید یعنی از خدا ایراد میگیرید خوب خدا اینارو ناقص افریده وگرنه خودشون که تقصیری ندارن..........
Evanescence
3 October 2005, 03:44 PM
با سلام خدمت دوستان
من قبلا تاریخچه ای در مورد تولد این موجود افسانه ای (شتر گاو پلنگی که سمند صدایش میکنند) تو سایت گذاشته بودم ولی نمیدانم چرا حالا نیست ولی خلاصه بگم :
خر همون خره فقط پالونش عوض شده
آیا شما واقعا از ایران خودرو چه انتظاری دارید ؟
سر جاشه :
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=106609#post106609
ali1448
4 October 2005, 08:27 AM
سایت عکس فیلتره!
pesaremelli
5 October 2005, 12:37 PM
منم هيچ عكسي نديدم
hamed.black
5 October 2005, 12:38 PM
چرا عکسا باز نمیشه............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
pesaremelli
5 October 2005, 02:30 PM
چند تا از تغييرات سمند 84
1- تغيير اساسي در سيستم تعليق (استفاده از سيستم تعليق 2 جداره كه كمترين لرزش را به كابين منتقل ميكند)
2- تغيير در كمك فنر ها (مارك پرشرايز)
3_كاهش سر وسداي خودرو بوسيلهي تكنولوژي شركت پورشه
4_بردن پمپ انژكتور به داخل باك براي كاهش نويز در داخل خودرو
5_تغيير مجموعه ي سندلي هاي جلو (احتمالن از سندلي پارس اي ال ايكس استفاده ميكنن :icon_twis )
6- بهبود عملكرد سيستم ترمز (تغيير اساسي در سيستم ترمز سمند به وقوع خاهد پيوست :icon_cool )
7- ازافه شدن رينگ اسپورت(همون رينگهاي ال اكس رو روي سمند معمولي هم ميزارن)
8_همرنگ شدن رنگ سپر ها با بدنه
9_همرنگ شدن گردگير دنده با رنگ داشبورد
10_استفاده از پخش هاي متنوع تر بر روي ماشين(يعني پخش ماشين مثل 405 شانسي ميشه به بعزي ها كنوود ميرسه به بعزيا ال جي)
11_تغيير اساسي در سيستم فنر بندي كه مهمترين فايده ي اون نرمتر شدن ماشين و كاهش شديد ارتفاع خودرو هستش و
.
.
.
.
.
.
preux
5 October 2005, 05:38 PM
من نوشته هاي عكسو براتون تايپ مي كنم:
جزييات تغييرات سمندهاي جديد در گفتگو با قاسم كاهه مدير اجراي پروژه:
ارتقاي سيستم ترمز
هرچند ترمز كنوني سمند طبق تعريف محصول بوده و استانداردها را هم تامين مي كند اما مشتري هنوز كاملا از آن راضي نبوده و بر اين اساس سال گذشته تعريف جديدي از اين محصول داده شد و امروز در مرحله اي است كه در پايان شش ماهه اول سال اين تغييرات در خودرو اعمال خواهد شد.
نقش طراحي
بر اساس تعريف سيستم جديد ترمز حجم تغييرات مشخص شده و سه دستگاه از سيستم ترمز جديد به صورت آزمايشي در حال ساخت است.چنانچه در اين مرحله مشكلي پيش نيايد توليد آن با سرعت ادامه خواهد يافت تا با يك رمپ آپ جايگزين سيستم قبلي شود.
سيستم تعليق
يكي از موارد ديگري كه در اين پروژه تغيير مي كند سيستم تعليق است كه كمك فنر پرشرايز جايگزين كمك فنر كنوني مي شود.كمك فنر جديد از عملكرد بهتر و نرم تري برخوردار است كه سبب مي شود سرنشين احساس راحتي بيشتري داشته باشد.شكل ظاهري خودرو هم تغيير مي كند
NVH
يكي از كارهاي ديگري كه روي اين خودرو انجام مي شود در خصوص NVH خودرو است .بازخوردهاي مشتري در اين خصوص نشان مي دهد كه خودرو در جاده هاي ناهموار و زبر و دست اندازها يا موارد مشابه بعضي از مواقع نويز دارد.اين مورد هم برطرف مي شود.اما اين مساله جنبه ظاهري نداشته و در ظاهر خودرو ديده نمي شود بلكه تنها جنبه ي ارتقاي كيفيت دارد.
تغييرات ظاهري
در اين پروژه جلو پنجره سمند تعويض و سپرهاي آن تمام رنگ مي شوند.تغييراتي هم روي رنگ قطعات تزييني داده مي شود و اين موارد روي شكل ظاهري خودرو اثر مي گذارد.هدف اين است كه ذهنيت مشتري روي خودرويي برود كه سيستمهاي آن بهبود يافته است.
فاز دوم
عمده تغييرات سمند در فاز اول انجام مي شود اما در فاز دوم تغييرات در دو بعد ظاهري و كيفي خواهد بود كه به عنوان نمونه صندلي سمند تغيير داده مي شود يعني تنظيم پشتي صندلي به گونه اي خواهد بود كه دسترسي براي تنظيم آن راحت باشد براي LX كه در سمند معمولي مشكل هنوز هم هست كه براي اين منظور يك فريم جديد جايگزين فريم كنوني خواهد شد تا ارگونومي و استايل صندلي بهبود يابد.
...از آنجا كه سمند از هر نظر به ايران خودرو تعلق دارد راحتتر مي توان در آن تغيير ايجاد كرد اين كار را در پژو نيز مي توان انجام داد اما نه به راحتي سمند.
مزن خودرو
يك تيم در مركز تحقيقات ايران خودرو شكل گرفته تا كاهش وزن سمند با تغيير تكنولوژي و مواد اتغاق افتد.از جمله روي سيني زير موتور كار مي كنند تا وزن آن از 10 كيلو به 3 كيلو كاهش يابد كه براي اين منظور GNT جايگزين فولاد مي شود.
پمپ بنزين
در سيستم كنوني سمند پمپ بنزين بيرون از خودرو در زير آن قرار دارد.اين پمپ به دليل برقي بودن سر و صدا ايجا مي كند
گاه مشتريان عنوان مي كنند زماني كه خودرو در جا كار مي كند سر و صدا دارد و از اين موضوع اظهار نارضايتي مي كنند.برهمين اساس سيستم جديدي جايگزين مي شود كه در آن پمپ به داخل باك مي رود و صداي آن شنيده نمي شود.البته خيلي از مشتريان حتي در غرب نسبت به اين موضوع مشكلي ندارند.تعاريف طراحي و نمونه سازي براي اين بخش هم انجام شده و سمند 84 باپمپ داخل باك به مشتريان تحويل داده خواهد شد.پيش بيني ما اين است كه بين دو تا سه ماه ديگر سمند84 فازيك به مردم تحويل داده شود.
توليد
توليد خودروي بهبود يافته در قالب سمند84 با 10 درصد شروع مي شود و با تجهيز خطوط توليد به تدريج افزايش مي يابد.
چند دستگاه هم به صورت ويژه قرار است براي كلينيك ارائه شود تا بازخورد مشتري قبل از توليد انبوه به دست يابد.
تيپهاي سمند
سمند جز خودروهاي كلاس C و D ايرانخودرو به شمار ميرود و برنامه هايي براي افزايش تيپهاي آن در دست است.موتورهاي گوناگوني چون EF7,L3 ,TU5,1600
براي همين منظور در حال تعريف هستند كه با رسيدن به مرحله توليد بر سمند سوار خواهند شد.
شايان ذكر است بخشي از كارهاي مربوط به سمند84 از گذشته شروع شده اما با تعريف پروژه زمان براي آن تعيين شده تا هرچه زودتر كارهاي آن انجام شود.
-زمان چاپ 8 مرداد است
:icon_cool
farhad_k
5 October 2005, 07:32 PM
سلام به دوستان
من تازه این سایت رو دیدم و عضو شدم
و اگه اشکالی نداشته باشه از این به بعد توی تاپیک ها نظر خودم رو مینویسم
در مورد سمند 84 امیدوارم که تغیرات ایران خودرو علاوه بر بهبود کیفیت در بهبود قیمت هم باشه.
که البته بعید میدونم تا دو سال دیگه قیمتی کاسته بشه
Evanescence
5 October 2005, 11:50 PM
من نوشته هاي عكسو براتون تايپ مي كنم:
ممنون از زحمتی که برای تایپ کشیدید :icon_excl
alisam44
6 October 2005, 11:50 AM
اين سمند سال ديگر به بازار مي آيد.
البته اين تغييراتو كم كم مي دهند مثلاً جديداً پمپ بنزينش داخل باك رفته و صداي آن قطع شده است
harzaabe
6 October 2005, 08:54 PM
اين سمند سال ديگر به بازار مي آيد.
البته اين تغييراتو كم كم مي دهند مثلاً جديداً پمپ بنزينش داخل باك رفته و صداي آن قطع شده است
مثل پمپ بنزين 206 ، فقط در اين ضمينه نکته اي هست و آن هم اينه که هيچ گاه نبايد گزاشت بنزين ماشين کم بشه چون امکان سوختن پمپ هست.
hamedbo
7 October 2005, 04:50 PM
سلام
آقا ما يه 2-3 هفته اي مي شه كه يه سمند 84 صفر گرفتيم و تفاوتها شو ميخوام واستون بگم:
1-صفحه نمايش خودرو كلا عوض شده و عقربه ها قرمز و نور زمينه سفيد هستش
2-ارتفاع خودرو كم شده
3-چنجرLG داره
4-صندلي هاي جلوش راحتتر شده
صداي نويزي هم كه مربوط به پمپ بنزين باشه نداره
فقط صبح ها كه روشن ميشه يه صداي نويز از قسمت جلوي خودرو مي باد كه در طول روز برطرف ميشه
اگه كسي علتش رو ميدونه لطفا راهنمايي كنه
preux
7 October 2005, 05:47 PM
1-سمند شما ال ايكسه يا معمولي؟
2-قيمتش گرونتر نبود؟
3-سپرهاش رنگ بدنه هستند يا نه؟
4-پخشش سي دي مي خوره يا نه؟
5-اگه سي دي مي خوره م پ3 هم مي خونه يا نه؟
6-لطفا اينو هم بگين كه چه رنگيه و چند گرفتين؟ :icon_neut
----مبارك باشه :icon_cool
hamedbo
9 October 2005, 04:07 PM
1-معمولي
2-نه
3-نه
4-چنجر داره
5-نه
6-بژ و تحويل فوري در محل نمايندگي ايران خودرو به قيمت 10900000 تومان
----مرسي
beckham
10 October 2005, 06:25 PM
ما الان 1ماه و نیم که سمند ال یکس گرفتیم که بیشتر مشخصات سمند 84 رو داره
سپر هاش رنگ بدنه است
پخشش cd خوره چنجر هم داره mp3 هم میخوره
بیشتر این توضیحاتی که دوستان برای سمند 84 دادن داره . با این حال من تو این موندم که سمند lx با 84 فرق چیه؟
alisam44
12 October 2005, 09:38 AM
بیشتر این توضیحاتی که دوستان برای سمند 84 دادن داره . با این حال من تو این موندم که سمند lx با 84 فرق چیه؟[/QUOTE]
1- تغيير اساسي در سيستم تعليق (استفاده از سيستم تعليق 2 جداره كه كمترين لرزش را به كابين منتقل ميكند)
3_كاهش سر وسداي خودرو بوسيله ي تكنولوژي شركت پورشه
5_تغيير مجموعه ي صندلي هاي جلو
6- بهبود عملكرد سيستم ترمز (تغيير اساسي در سيستم ترمز سمند به وقوع خواهد پيوست و مشكس سفت بودن آن حل مي شود )
7- اضافه شدن رينگ اسپورت(همون رينگهاي ال اكس رو روي سمند معمولي هم ميزارن)
10_استفاده از پخش هاي متنوع تر بر روي ماشين(زيمنس)
11_تغيير اساسي در سيستم فنر بندي كه مهمترين فايده ي اون نرمتر شدن ماشين و كاهش شديد ارتفاع خودرو هستش و
12- كار بر روي كم كردن وزن آن
pesaremelli
19 October 2005, 07:33 PM
ما الان 1ماه و نیم که سمند ال یکس گرفتیم که بیشتر مشخصات سمند 84 رو داره
سپر هاش رنگ بدنه است
پخشش cd خوره چنجر هم داره mp3 هم میخوره
بیشتر این توضیحاتی که دوستان برای سمند 84 دادن داره . با این حال من تو این موندم که سمند lx با 84 فرق چیه؟دوست من سلام
اولن ماشينتون مبارك باشه
دومن اينكه سپرهاي ماشين شما مثل بقيه ي سمندهاست سمند 84 از از اوايل ابان ماه عرضه ميشه و در اين ماشي جلو پنجره اي كروم داره و سپرها كاملن رنگ بدنست يعني اون قسمت ضربه گير هم كه سياهه رنگ ماشين ميشه
سومن خيلي از تغييرات سمند 84 شما متوجه نميشيد مثل تغيير در سيستم تعليق
ممكنه كمكها تغييراتي كرده كرده باشه چون ماشين ما هم كه 5/2 ماهه پيش تحويل گرفتيم نسبت به سمندهاي قبلي ارتفاع كمتري داره و كمكها خيلي نرم و خوب عمل ميكنن ولي در سمند 84 سيستم فنر بندي اون كاملن متحول ميشه
harzaabe
20 October 2005, 02:28 AM
3_كاهش سر وسداي خودرو بوسيله ي تكنولوژي شركت پورشه
5_تغيير مجموعه ي صندلي هاي جلو
6- بهبود عملكرد سيستم ترمز (تغيير اساسي در سيستم ترمز سمند به وقوع خواهد پيوست و مشكس سفت بودن آن حل مي شود )
7- اضافه شدن رينگ اسپورت(همون رينگهاي ال اكس رو روي سمند معمولي هم ميزارن)
10_استفاده از پخش هاي متنوع تر بر روي ماشين(زيمنس)
12- كار بر روي كم كردن وزن آن
آيا اين سمند ها فابريک کارخانه دوگانه سوز هستند؟
اگر هستند ، آيا اجباريست يا اختياری؟
باز اگر هستند آيا جای بهتری برای قرار دادن کپسول در نظر نگرفته شده؟آخه ديگه از داخل اطاق نميشه به سندوق دسترسی پيدا کرد...
alisam44
20 October 2005, 09:12 AM
آيا اين سمند ها فابريک کارخانه دوگانه سوز هستند؟
اگر هستند ، آيا اجباريست يا اختياری؟
باز اگر هستند آيا جای بهتری برای قرار دادن کپسول در نظر نگرفته شده؟آخه ديگه از داخل اطاق نميشه به سندوق دسترسی پيدا کرد...
سمندها فابريك كارخانه دوگانه سوزند و همين جوري تحويل مشتري مي شوند،البته با درخواست مشتري!
اگر شما جاي خوبي براي كپسول داريد پيشنهاد بدهيد من اينجا مطرح مي كنم.
pesaremelli
20 October 2005, 03:12 PM
به گزارش خبرگزاری سلام، دكتر ناصري رئيس مركز تحقيقات ايران خودرو، با اعلام اين مطلب افزود: تغييرات ظاهري در اين مدل از سمند ايجاد شده كه البته در حد face lift نيست. سيستم ترمز اين خورو تغيير كرده و بوستر ترمز نيز تقويت شده است.
وي ادامه داد: تغييرات ترمز مدل جديد سمند با همكاري يك مركز تحقيقاتي در آلمان انجام شده و خودرويي كه از آن الهام گرفته شده نيز بي.ام.و سري 6 بوده كه از آن به عنوان خودروي هدف استفاده شده است.
دكتر ناصري خاطرنشان كرد: سيستم تعليق سمند نيز تغيير كرده و در آن از سيستم دو جداره استفاده شده است. كورس كمكها و فنرها افزايش يافته، به طوري كه سيستم تعليق و فنربندي نرمتر عمل ميكند. در تزئينات داخلي اين خورو نيز تغييراتي ايجاد شده است. موتور اين خودرو نيز در فاز دوم تقويت ميشود.
وي همچنين افزود: سمند كلاچ الكترونيكي نيز امسال توليد خواهد شد، اين خودرو كه بر اساس مطالعات انجام شده از روي بي.ام.و سري 3 الهام گرفته شده، خودرويي است كه از كلاچ الكترونيكي برخوردار است و در آن پدال كلاچ حذف شده و راننده بدون گرفتن كلاچ تعويض دنده انجام ميدهد. اين خودرو در ترافيكهاي روان تهران كارايي دارد.
ناصري تصريح كرد: عرضه مدل كار سمند نيز شروع شده است. در اين خودرو كه به ناوگان تاكسيراني تحويل داده ميشود، وسايل تزئيني كاهش يافته و دوام قطعات افزايش داده شده است. به طور مثال درها براي باز و بسته شدن به مقدار زيادي تقويت شده است.
harzaabe
20 October 2005, 08:56 PM
سمندها فابريك كارخانه دوگانه سوزند و همين جوري تحويل مشتري مي شوند،البته با درخواست مشتري!
اگر شما جاي خوبي براي كپسول داريد پيشنهاد بدهيد من اينجا مطرح مي كنم.
روش فکر ميکنم:icon_surp
از شوخی گذشته مسلمن ميشه جايی رو پيدا کرد
2244145
19 November 2005, 12:59 AM
بچه ها كسي سمند 84 تحويل نگرفته ؟
arash p mbz bmw
19 November 2005, 09:04 PM
ایرانخودرو برات متاسفم....
برات متاسفم برای اینکه فکر میکنی مردم ببوگلابی هستن
برای اینکه سر مردم کلاه میزاری
برای اینکه هیچی برات مهم نیست ( نمونش توی منفجر شدن 405 )
برای اینکه پژو رو تو کردی پژو
برای اینکه تو همه ی محصولاتت با یه موتوره
برای اینکه موتور ملیت کار المانیاست
برای اینکه خودرو ملیت چند ملیتیه
برای اینکه کاری کردی که همه به جای اینکه سوار خودروی ملی بشن سوار پژو میشن
برای اینکه اجازه ی طراحی ماشین به مهندسان طراح کشورم نمیدی
اقای منطقی برای شما متاسفم برای اینکه وقتی ازت میپرسن 405داره میخوره زمین میگی برام مهم نیست یا میگن جون مردم در خطره میگی شما خبرنگارا زیادی حرف میزنید
اقای منطقی برات متاسفم چونکه خودت سوار سمند نمیشی تا بفهمی چه چیزی تحویل مردم دادی
اقای منطقی شما همون هستی که یه 406مشکی داشتی و همیشه ظهرا میومدی کارخونه و من همیشه میدیدمت
اقای منطقی لااقل به مردم رحم کن به اونی که با هزارتا قصد و قرض رفته و سمند خریده و حالا سمند 84شما اونو مجبور میکنه ماشینشو زیر قیمت بفروشه
شرکت ب ام دبلیو یه محصولی مثل سمند میزنه تا 3 سال از مردم عذر خواهی میکنه و مجانی ماشیناشونو تعویض میکنه
بچه ها همتون میدونید من طرفدا خودروی ملی هستم ولی واقعا بعد از اینکه فهمیدم خود منطقی گفته سمند 46ایراد کلی داشته انگار تنفرم نسبت به سمند 10برابر شد
لااقل میکردین به مردم نمیگفتین تا انقدر ابروتون نره
بچه ها ببخشین طولانی شد
Gemini
19 November 2005, 10:29 PM
اقای منطقی برای شما متاسفم برای اینکه وقتی ازت میپرسن 405داره میخوره زمین میگی برام مهم نیست یا میگن جون مردم در خطره میگی شما خبرنگارا زیادی حرف میزنید
اقای منطقی برات متاسفم چونکه خودت سوار سمند نمیشی تا بفهمی چه چیزی تحویل مردم دادی
اقای منطقی شما همون هستی که یه 406مشکی داشتی و همیشه ظهرا میومدی کارخونه و من همیشه میدیدمت
اقای منطقی لااقل به مردم رحم کن به اونی که با هزارتا قصد و قرض رفته و سمند خریده و حالا سمند 84شما اونو مجبور میکنه ماشینشو زیر قیمت بفروشه
شرکت ب ام دبلیو یه محصولی مثل سمند میزنه تا 3 سال از مردم عذر خواهی میکنه و مجانی ماشیناشونو تعویض میکنه
بچه ها همتون میدونید من طرفدا خودروی ملی هستم ولی واقعا بعد از اینکه فهمیدم خود منطقی گفته سمند 46ایراد کلی داشته انگار تنفرم نسبت به سمند 10برابر شد
بچه ها ببخشین طولانی شد
فرمایشات شما کاملا متین . . . منتها ایران خودرو که شرکت خصوصی نیست که همه کاسه کوزه ها رو سر این آقا خراب بشه، مطمئن باشین تو کشوری که من و شما زندگی می کنیم مدیر شرکتهای دولتی تنها یک بازیچه و تنها یک وسیله برای سرپوش گذاشتن روی اعمال بعضی از ما بهترونه . . . !! منطقی چی کارست آقا ؟!؟!؟
Gemini
19 November 2005, 10:31 PM
این موتور ملی آلمانیمون کی قراره رو سمند و . . . سوار بشه ؟
hamed.black
19 November 2005, 11:58 PM
اولا از اين خبرا نيست تو مملكت ما اتفاقا همين مديران هستن كه با بيكفايتيشون ما رو بيچاره ميكنن......:icon_bigg
دوما بهتره بحث از اونا نشه چون اينجا جاش نيست.......:icon_redf
سوما ما كه خيلي شنيديم كه سمند عوض شده ( مثل كارتون بار بارا كه هي ميگفت بار بارا عوض ميشه با اين فرق كه اون عوض ميشد ولي اين... :icon_arro )ولي تا حالا چيزي نديدم اگه كسي تحويل گرفته به ما هم يه خبري بده كه ماشينش چه جوريه چون من بد جوري به سرم زده با اين تعاريف كه ماشينمو بفروشم يه سمند بخرم..........:icon_cool
Raminium2001
24 November 2007, 09:56 PM
بچه ها ببخشین طولانی شد
آرش جان از نوشتت خوشم امد، یک جورایی به دل میشینه. ولی یه نکته ای به ذهنم رسید، اینکه درسته که گفتن این حرف کسایی که قبلا سمند خریده اند رو ناراحت خواهد کرد و بی مسئولیتی این کمپانی رو برای بر طرف کردن عیب ماشین کسایی که دارند رو میرسونه. اما یک نکته مثبت توش هست که جای امیدواری زیادی داره و اونم اینه که در حال رفع عیبها هستند.
البته قبول دارم که وظیفه دارند و کار خاصی نمی کنند. ولی توی این آشفته بازار غیر رقابتی و انحصاری که هر چی به مردم بدن مجبورند بخرند، این اخبار کوچولو یه جورایی خوشاینده، یه جورایی هم باعث تاسف. ولی در هر حال، می دونید که با پول این سمند توی یک کشور درست حسابی میشه یه کمری 2007 خرید. پس قبول دارید که من از عملکرد ایران خودرو و شخص منطقی دفاع نمی کنم.
abaratian
25 November 2007, 12:35 PM
باز یه تاپیک دیگه از گور کشیده شد بیرون! باباجون بعد از اون مدلهای 85 و 86 هم اومده دیگه! آخرین پست مال 2005ـه! شب بخیر!
Raminium2001
25 November 2007, 12:44 PM
باز یه تاپیک دیگه از گور کشیده شد بیرون! باباجون بعد از اون مدلهای 85 و 86 هم اومده دیگه! آخرین پست مال 2005ـه! شب بخیر!
سلام،
آره، راست میگی. ولی نمی دونم چرا جزء پستهای جدید و ستاره دار! برام امد. منم جواب گفتم. در هر حال از نبش قبر اونم بدون مجوز شرمنده ام ... گناهشم پای مدیریت مهترم.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.