PDA

View Full Version : حافظه sd برای pocket pc چه مارک با چه سرعت پیشنهاد میکنید؟

the_lord
29 September 2005, 07:41 AM
من میخواستم واسه pocket pc مموری 1Gb بگیرم . چه مارک با چه سرعتی پیشنهاد میکنید؟
راستی sd بهتره یا mmc یا mmc plus ؟
قیمتهاشم لطفا ذکر کنید.

mmemme
29 September 2005, 08:44 PM
سرعت SD به مراتب بيشتر هست
kingstone

amoali
30 September 2005, 01:59 PM
به نظر من به علت زياد تقلبي بودن مارك kingstone خيلي بهتر است از مارك Transcend ويا Sandisk استفاده كنيد و از نظر سرعت هم SD كمتر از 60X نگيريد كه البته از 80 به بالا هم آمده.

m_d_1980
30 September 2005, 02:20 PM
من kingstone SD گرفتم (1 گيگ) بعد وقتي اولين بار تو گوشيم گذاشتم نميدونم چرا پرسيد فرمت كنم؟
منهم yes رو زدم...
وقتي فرمت كرد حجم رو نشون داد 150 مگ! :icon_ques

هركاري كردم هم درست نشد. :icon_redf

بعد فرداش بردم اونجايي كه خريده بودم گفتم اين كارت بجاي 1 گيگ فقط 150 مگ است. طرف نگاه كرد ديد راست ميگم. گفت اين كارتها گارانتي تمام عمر دارند و با يه كارت نو عوضش كرد. :icon_excl

گذاشتم تو گوشي. پرسيد فرمت كنم. زدم NO...
بعد ديدم ظرفيتش همون 1 گيگ است. الان هم چند هفته است كه باهاش كار ميكنم و مشكلي نداره.
65000 تومن خريدمش.

ولي نفهميدم قضيه اون فرمت كردن چي بود! :confused:

amoali
30 September 2005, 11:41 PM
m-d جان من خودم فروشنده هستم و تعداد بسيار زيادي از همين كينگستون ها را مشتريها برمي گردانند و به همين خاطر دل خوشي از اين كينگ ها ندارم
كينگستون فقط تا 4-5 سال پيش حرفي براي گفتن داشت.

aniroda69
7 November 2005, 01:16 PM
با سلام
من بعد از اينکه به طور اتفاقی سايت واقعا عالی شما را در اينترنت ديدم رفتم و يک Del Axim X5 400 Mhz تقريبا نو خريدم که به پول ايران حدود ۱۲۰ هزار تومان دادم. هيچی هم حاليم نيست و فقط با خواندن مطالب شما يک چيزهايی سرم شده. حالا می خوام از طريق اينترنت يک مودم ويک مموری کارت بخرم. خواستم نظر شما را بپرسم در مورد قيمت و کيفيت اين محصولات
البته دو بار مزاحم اقای MOEIN_LOOTII در تايپيک i-mat SP5 شدم و از راهنمايی ايشان کمال استفاده را بردم
Viking InterWorks CompactFlash Card
Memory for your DELL AXIM X5
4GB* Compact Flash
Viking Part # CF4GB
Price: $259.51
[Only registered and activated users can see links]
يا
Magicstor 2.2GB
Capacity: 2.2GB (1.9GB Formatted with FAT16)
Interface: CF+ Type II (MicroDrive)
Rotational Speed: 4,200 RPM
Voltage: 3.3/5 VDC Auto Detect
$68.85
و
SOCKET CF 56K MODEM
Price: $87.00
به نظر شما من از اين مودم می تونم استفاده کنم
با تشکر

kevin_m_bb
8 November 2005, 12:38 AM
به نظر من به علت زياد تقلبي بودن مارك kingstone خيلي بهتر است از مارك Transcend ويا Sandisk استفاده كنيد و از نظر سرعت هم SD كمتر از 60X نگيريد كه البته از 80 به بالا هم آمده.

از بين اين دوكارت كدومش بهتره ؟؟
اگه مي شه 1gb با سرعت 60x رو قيمتش رو بدين؟؟
گارانتي هم داره؟؟

DSH
16 December 2005, 06:00 PM
عمو علس جان شما که فروشنده ای عزیز یه لطف میکنی قیمت 512 و یه گیگ سرعت بالا و مارک خوب مورد نظر خود را معرفی کنید!
و اگه میشه آدرسه فروشگاهتونو هم برام پی ام بدین!

DSH
7 January 2006, 01:30 PM
ییخشید از استباه های تایپیم تو پست هام
یه سوال دیگه دارم جم بیشتر از 1 گیگ هم ساپورت میکنه؟

m_d_1980
7 January 2006, 11:18 PM
تا 2 گيگ رو كه ميدونم ساپورت ميكنه. فكر كنم بيشتر هم ساپورت كنه...

Garfield
5 February 2006, 11:56 AM
بالاخره چه ممي بخرم؟ :icon_razz

Garfield
6 February 2006, 11:39 AM
:icon_bigg sd memory apacer1 GB 88X خريدم ولي نميشناسه :icon_bigg

lover
6 February 2006, 12:06 PM
مموري فقط San Disk, چون آنقدر خوبه كه Fuji , Nikon , Canon از برند SanDisk استفاده ميكنند در دوربين هاي ديجيتالشان

john110
19 March 2006, 06:15 PM
لطفا در مورد يك مموري كارت سازگار با PDA2 كه بيشترين حجم رو داره و از نظر كيفيت هم خوبه راهنمايي كنيد.
متشكرم.

lover
19 March 2006, 06:30 PM
لطفا در مورد يك مموري كارت سازگار با PDA2 كه بيشترين حجم رو داره و از نظر كيفيت هم خوبه راهنمايي كنيد.
متشكرم.
اگر گیر بیاری SanDisk

kevin_m_bb
19 March 2006, 08:15 PM
متشكرم.
من پایتخت رو گشتم sandisk ندارند
ولی من king stone 1gig گرفتم و راضیم!!

astm1834
20 March 2006, 02:41 AM
منم 1 گیگ گرفتم و راضیم....حتی بردم پایتخت ...طرف گفت اینایی که گارانتی ایمانتک نیستن تقلبین....
ولی من تا حالا هیچ مشکلی نداشتم....60 خریدم.....
میخوام برم یکی دیگم بخرم....خواستین آدرس بدم.....

am!n
20 March 2006, 12:23 PM
منم كينگستون و سن ديسك.
KINGESTON-SANDICK

Shahmat
20 March 2006, 08:34 PM
من با توصیه دوستان در همین فوروم یک sd ram یک گیگ transcend گرفتم.مشکل من اینه که د رمورد برنامه هایی که در آن نصب شده گاهی بعد از روشن شدن ارور can not find میدهد.و اگر به start menu اضافه کنم با همین ارور مواجه میشوم و باید مستقیم برنامه را از دایرکتوری اصلی ران کنم. ایا این مشکل این نوع رم هست؟

kevin_m_bb
20 March 2006, 09:04 PM
من با توصیه دوستان در همین فوروم یک sd ram یک گیگ transcend گرفتم.مشکل من اینه که د رمورد برنامه هایی که در آن نصب شده گاهی بعد از روشن شدن ارور can not find میدهد.و اگر به start menu اضافه کنم با همین ارور مواجه میشوم و باید مستقیم برنامه را از دایرکتوری اصلی ران کنم. ایا این مشکل این نوع رم هست؟
شما اگر برنامه resco رودر todayداشته باشید متوجه می شوید که وقتی دستگاه رو روشن می کنید 2 3 ثانیه آیکون memory حذف و دوباره بر می گرده
چون شما وقتی دستگاه رو خاموش می کنید و دوباره روشن می کنید یه حالت باز بینی پیش می آد
اگر پس از چند ثانیه از روشن کردن همچنان مشکل باقی بود مموریتان مشکل داره!!!

mehrzad42
21 March 2006, 10:19 AM
من یه 2 گیگ sdگرفتم خیلی سرعتش زیاده قیمت 80 تومن

Shahmat
21 March 2006, 01:15 PM
شما اگر برنامه resco رودر todayداشته باشید متوجه می شوید که وقتی دستگاه رو روشن می کنید 2 3 ثانیه آیکون memory حذف و دوباره بر می گرده
چون شما وقتی دستگاه رو خاموش می کنید و دوباره روشن می کنید یه حالت باز بینی پیش می آد
اگر پس از چند ثانیه از روشن کردن همچنان مشکل باقی بود مموریتان مشکل داره!!!

من resco رو در Today screen غیر فعال کرده ام.ولی از دیروز برنامه هایی مثل resco smallmenue coolcamera memmaid خلاصه همه برنامه های کرک شده و حتی بعضی از برنامه های free هم که در sd ram نصب شده بود گوشی همان ارور can not find رو میداد.و مجبور به نصب مجدد هستم.البته من محتویات رم رو هنوز میتونم ببینم مثلا دایرکتوری نصب این برنامه ها رو ولی اجرا نمیشن.بنظر شما باز هم مشکل از رم است و چطور به فروشنده ثابت کنم تا عوض کند؟

kevin_m_bb
21 March 2006, 03:14 PM
من resco رو در Today screen غیر فعال کرده ام.ولی از دیروز برنامه هایی مثل resco smallmenue coolcamera memmaid خلاصه همه برنامه های کرک شده و حتی بعضی از برنامه های free هم که در sd ram نصب شده بود گوشی همان ارور can not find رو میداد.و مجبور به نصب مجدد هستم.البته من محتویات رم رو هنوز میتونم ببینم مثلا دایرکتوری نصب این برنامه ها رو ولی اجرا نمیشن.بنظر شما باز هم مشکل از رم است و چطور به فروشنده ثابت کنم تا عوض کند؟
شما می تونین کپی وپاک کردن رو روی مموریتون انجان بدین ولی نمی تونین اجرا کنین؟؟؟:icon_twis

Shahmat
21 March 2006, 06:03 PM
بله میتوانم و مثلا اگر فایل عکس باشد در اجرا هم مشکلی ندارم.کلا با برنامه هایی که باید اینستال شود مشکل دارد.آن هم بعد از مدتی و اوایل درست کار میکند.حتی میتوانم دوباره برنامه هایی را که اجرا نمیشود نصب کنم و اجرا میشود.ولی بعد از مدتی دوباره همان ارور can not find را میدهد و برنامه انگار از کار می افتد.البته یک چیز عجیب اینکه یکی از فولدرها که فایلهای ویدیو در آن بود دیگر دیده نمیشود ولی مطمینم حذف نشده چون هنوز حافضه رم رو اشغال کرده است.راستی این نوع رم هم قابل فرمت هست؟ ضمنا من تاکنون هارد ریست نکرده ام و تجربه ای ندارم .فکر میکند ممکن است در این مورد موثر باشد؟

kevin_m_bb
21 March 2006, 07:53 PM
بله میتوانم و مثلا اگر فایل عکس باشد در اجرا هم مشکلی ندارم.کلا با برنامه هایی که باید اینستال شود مشکل دارد.آن هم بعد از مدتی و اوایل درست کار میکند.حتی میتوانم دوباره برنامه هایی را که اجرا نمیشود نصب کنم و اجرا میشود.ولی بعد از مدتی دوباره همان ارور can not find را میدهد و برنامه انگار از کار می افتد.
خیلی عجیبه!!!یه مدت کار می کنه بعد از کار می افته!!!!

البته یک چیز عجیب اینکه یکی از فولدرها که فایلهای ویدیو در آن بود دیگر دیده نمیشود ولی مطمینم حذف نشده چون هنوز حافضه رم رو اشغال کرده است.راستی این نوع رم هم قابل فرمت هست؟ ضمنا من تاکنون هارد ریست نکرده ام و تجربه ای ندارم .فکر میکند ممکن است در این مورد موثر باشد؟
شما به چه برنامه ای مشاهده می کنید؟؟با resco explorer???
ممکن است فایل های شماhidden شده باشند
بلی به راحتی قابل فرمت هستند
در برنامه resco explorer بر روی storgae card قلم رو نگاه دارید و بر روی format کلیک کنید:icon_cool
ممکن است پس از هارد ریست درست شود البته اگه مشکل مربوط نرم افزار باشد

Shahmat
21 March 2006, 08:35 PM
بله واقعا همینطوره بعد از مدتی از کار میافته.خودم احتمال میدهم با یکی از برنامه های نصب شده سیستم مشکل دارد (احتمالا small menu(.همان موردی که شما نوشتید بعد از ریست تا 32 ثانیه تشخیص نمیدهد بیشتر د رمورد این برنامه بروز میکند. .نمیدانم دوستان دیگر هم تجربه ای از این نوع دارند یا نه.امیدوارم مشکل از رم نباشد.
من هم از resco استفاده میکنم و فولدری که گم شده مخفی نبوده و پس از show all files هم دیده نمیشود.

Freeman
14 April 2006, 06:57 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
من می خواستم با حدود 550 هزار تومن چه pocket pc به خرم بهتره:icon_arro

lover : این سوال به اینجا ربط نداشت

Profession@l
2 June 2006, 04:44 AM
kingstone Sd 2Gig 150X عالیه .

Jamin تا چه ظرفیتی رو ساپورت می کنه . میخوام پرش کنم و سرعت دستگاه هم پایین نیاد ...

astm1834
9 June 2006, 11:05 AM
الان با توجه به اومدن کارتهای 2 و 4 گیگ...خرید کارت 1 گیگ اصلا منطقی بنظر نمیرسه.....

کارت 2 گیگ ترنسند 75000 ...قیمت خوده نمایندگی...البته 4 هم دارن که قیمت بالاست.....

ساندیسک هم مثکه چیزای خوبی در اومده.....

john110
8 August 2006, 05:58 AM
كارتهاي 4 گيگ قيمتشون چنده و آيا گارانتي دارن با 2 PDA سازگارن؟
متشكرم

am!n
8 August 2006, 12:14 PM
الان با توجه به اومدن کارتهای 2 و 4 گیگ...خرید کارت 1 گیگ اصلا منطقی بنظر نمیرسه.....

کارت 2 گیگ ترنسند 75000 ...قیمت خوده نمایندگی...البته 4 هم دارن که قیمت بالاست.....

ساندیسک هم مثکه چیزای خوبی در اومده.....
SanDisk عاليه - بعدش كينگستون.
در ضمن قيمت ها را در بخش قيمت ها مطرج كنيد نه اينجا.

amoali
21 August 2006, 12:36 AM
دوستان واقعا مارک sandisk مارک قابل اطمینانی هست در ایران نسبت به kingstone

HTK
20 September 2006, 06:29 PM
سلام., به نظر من ترنسند بهتره.من K-JAMدارم 80X روشه قشنگ جواب مي ده راضي هستم.:icon_razz :icon_razz

arash_tak2006
7 October 2006, 09:23 PM
یه راهنمایی کوچولو:بیشتر از 1gb ور ندار سرعتت کم مشه

seincard
9 October 2006, 04:44 PM
راستش من الان 2 گیگ گذاشتم اما ظاهرا سرعتم تغییر نکرده !
چطوری می شه فهمید سرعت کم شده یا نه ؟

lover
9 October 2006, 05:04 PM
اگر از حجم بالا استفاده کنید در پاکت پی سی سرعت آنچنان تاثیری نداره

arash_tak2006
9 October 2006, 07:46 PM
خوب خیلی عالیه پس من در این مورد اشتباه میکردم ببخشید فقط مال شما چیه آقای seincard ؟

arash_tak2006
9 October 2006, 07:53 PM
من فکر کردم مثل موبایله ببخشید چون من رو pda2-k یم 1گیگ دارم

seincard
9 October 2006, 10:58 PM
خوب خیلی عالیه پس من در این مورد اشتباه میکردم ببخشید فقط مال شما چیه آقای seincard ؟

سلام :)
مدل مال من kingston است . گوش شیطون کر فعلا که خوبه ... ترسیده شدم آخه تا از این وسایل الکترونیکی تعریف می کنی فوری لوس می کنن و :icon_redf :icon_conf :icon_arro

jilani.mehrdad
19 October 2006, 08:59 AM
می بخشین دوستان....کسی 2gig یا 4 استفاده کرده؟؟؟مخصوصا 4؟
سرعت 2 و 4 چقدره؟؟80 یا 150 یا....؟
در قدیمیتر مثل جم یا در جدیدتر میزان تفاوت از لحاظ پایینتر اومدن سرعت دستگاه ایجاد نکرده؟
به هر حال هر قدر هم که بگیم سرعت پایین نمی آد فکر کنم تا حدودایی قاعدتا بیاد سرعت دستگاه پایین...
ممنون می شم اگه کسی تست کرده نتیجش رو اعلام کنه
پیشاپیش هم ممنون:lover:

astm1834
22 October 2006, 09:29 PM
SanDisk عاليه - بعدش كينگستون.
در ضمن قيمت ها را در بخش قيمت ها مطرج كنيد نه اينجا.

[Only registered and activated users can see links] ...بالاخرا مقایسه باید جامع و کامل باشه.....بدونه در نظر گرفتن قیمت که اصلا نمیشه انتخاب کرد....

PDA2 تا چند گیگ جواب میده؟....فک کنم تا4 بیاد...من یکی از اوور آب میخوام بگم بیارن...تفتوت قیمتا چقدره؟....گوره بابای گارانتی....[Only registered and activated users can see links]