PDA

View Full Version : بهترين مارك براي تلويزيون

pesaremelli
28 September 2005, 11:07 PM
ميخاستم بدونم بهترين مارك براي تلويزيون بين ماركهايي كه تو بازار موجوده چيه و در كل تلويزيون هاي كره اي بهترن يا اين تلويزيونهاي مونتاژ مالزي موجود تو بازار مثل پاناسونيك سوني و .....................

Nima1989
29 September 2005, 01:55 AM
چند تاپیک در این مورد هست
خوندن اون ها بهتون کمک می کنه

pesaremelli
29 September 2005, 12:43 PM
ميشه لينكشو بزاري .................. سرچ كردم اما اين تاپيكها غير قابل دسترس بودن نميدونم چرا

Evanescence
29 September 2005, 01:29 PM
متاسفانه تاپیکهای فوق پاک شده اند . لطفا بحث رو در همین تاپیک شروع کنید

pesaremelli
29 September 2005, 04:24 PM
خوب حالا كسي نيست كه به ما جواب بده بالاخره چه تلويزيوني بخريم

m_d_1980
30 September 2005, 02:02 PM
من از همين سامسونگ مونتاژي ها (مونتاژ ايران) يكسال قبل خريدم و خيلي هم راضيم. قيمتش هم خوبه.

البته اگه خيلي پول داري sony جاي خودش رو داره. LCD ها هم همانطور... :)

EbliiS
30 September 2005, 03:06 PM
Sony كه حرف اول رو ميزنه..اما اگه تلويزيون كره اي ميخواي بخري...Smasung از LG خيلي بهتره..ما يكيشو داريم الان 6 ساله كار ميكنه اخم نگفته...البته يه سوني هم داشتيم 10 سال كار كرد فقط يه خازنشو عوض كرديم فكر كنم..الانم فاميلمون يه Samsung فلت خريده راضيه..اما يكي از دوستام LG گرفته..3 ساله گذشته راضي نيست...

kinz
30 September 2005, 11:18 PM
طبق دستور مدیر جدید سونی قیمت تلویزیونهای تولیدی این شرکت شدیدا افت کرده.
در سایز های بالا حتی قیمت تلویزیونهای سونی از سامسونگ پایین تر هست. همچنین تمام تلویزیونهای ال سی دی جدید سونی که مجهز به تکنولوژی xbr مجهز هستند با اسم bravia عرضه میشند.
تلویزیونهای جدید ارزونترین نیستند و یک مقدار گرون هستند اما در مقایسه با تلویزونهای مارکهای دیگه کیفیت خیلی بالاتری دارند و به دلیل قیمت مناسبشون بهترین انتخاب هستند اگر تصمیم به خرید تلویزیون ال سی دی دارید.
البته متاسفانه به احتمال زیاد افت قیمت در ایران به سرعت خارج از این صورت نمیگیره و شاید چند ماه دیگه قیمتها به سطح بین المللی برسند. همچنین به علت فروش بهتر از پیشبینی تلویزیونهای جدید سونی در خیلی کشورها (و کمبودشون) پیدا کردنشون در ایران با قیمت مناسب باید خیلی مشکل باشه و ممکن باشه لازم بشه حتی تا یک ماه بعد از سال 2006 صبر کنی تا به تعداد کافی از این تلویزونهای بشه در ایران پیدا کرد.
البته بیشتر این کیفیت و قیمت برتر مربوط میشه به محصولات 32 و 40 اینچ هستند اما محصولات مشابه 28 اینچ و 42 و 45 اینچ هم در راه هستند. البته این تلویزیونها سری v و s هستند که s قیمت مناسب تری دارندو
قیمت دقیقشون رو در ایران نمیدونم اما بین 1.9 تا 3 میلیون باید باشند.

[Only registered and activated users can see links]

اگه میخوای crt بگیری بازم sony بهترین هست همچنین برای پروژکشن هم بهترین هست. اما پلازما پایونیر و هیتاچی انتخاب بهتری هستند.

احسان خان
1 October 2005, 02:36 PM
تلويزيون هاي sony همين الان هم افتشونو كرده.
البته نسبت به ماركهاي مشابه ‚ هنوز هم قيمتاش بالاتره.

در ضمن تو پلاسماهاش ميدونم كه قيمتش نسبت به سامسونگ تقريبا 2 برابرش هستش.

من چند روز پيش يه sony 34 گرفتم.

من خودم به شما sony و panasonic رو پيشتهاد ميكنم.

در ضمن يه نكته خيلي مهم رو ياد‌آوري كنم كه در حال حاظر sony ساخت ژاپن تو ايران نداريم.
حداقل تو 34 اينو ميدونم.
اونايي هم كه ميگن ژاپنيه ميتونيد با چراغ قوه از بقل رو لامپ تصويرش بندازيد تا ببينيد كه زده ساخت مالزي.

Gemini
2 October 2005, 12:11 AM
می دونین چیه !؟ الان دیگه کیفیتا زیاد فرق نمیکنه ! اگر تلویزیون های HD 29 اینچ لامپی مثل پاناسونیک، سونی، الجی یا سامسونگ رو تو یه رنج قیمت کنار هم بذاری به جرات میشه گفت که تفاوت چندانی تو تصویر و در واقع تفاوتی مشاهده نمیکنی !! همین باعث میشه که انتخاب سخت تر بشه. همه می دونن که مثلا ال سی دی های سامسونگ حرف نداره و پلاسماهای الجی پرفروشترین تو آلمانه
با توجه به اینکه همیشه پاناسونیک و سونی گرونتر از رقبای کره ایشون بودن در حالیکه از نظر من هیچ برتری خاصی جز اسمشون ندارن پیشنهاد من نخریدن این دو مارکه، اگر خواستین تی وی بگیرین یا سامسونگ بگیرین یا الجی، البته توشیبا هم تلویزیون هاش عالیه ! من خودم یه مدل دیجیتال 29 اینچش رو دیدم 700 تومن، در حالیکه تصویرش از سونی هم بهتر بود اما قیمت سونی 850 تومن بود !!!

آرمان
2 October 2005, 01:24 AM
از سایت رسمی فارسی سونی دیدن کنید به اطلاعات مورد نیاز دست خواهید یافت.

h t t p : / / w w w . s o n y . c o . i r

pesaremelli
4 October 2005, 10:47 AM
از راهنمايي همتون ممنونم

ولي ما قسد خريد تلويزيون 25 اينچي رو داريم حالا به نزر شما از بين سوني پاناسونيك و سامسونگ كدومش بهتره من خودم نزرم روي پاناسونيك سري fg هستش نزر شما چيه

payam2536
4 October 2005, 03:25 PM
سلام
به نظر من که سونی حرف اول رو میزنه
واقعا تصویر بهتری نسبت به بقیه مارکها داره
میتونید برید خیابون ************* و تو بعضی از این مغازه ها که کل تلویزیون هارو به یه dvd وصل کردن ببینید که کدوم بهتر از همس
به نظر من سونی حرف اول رو میزنه

پیام

(==>hell lord<==)
4 October 2005, 07:14 PM
سونی حرف اول رو میزنه ولی برای خرید اون توی ایران باید خیلی مراقب بود!
ما که سونی داریم پشتش نوشته مونتاژ مالزی ولی توی سایت سونی و قسمت مربوطه رفتم وقتی مدل تلوزیون رو زدم...نوشت همچین مدلی وجود نداره!.....تازه 60 هرتز هم هست :icon_mad: ولی هرتز اون هر دفعه کم و زیاد میشه!(با دوربین میشه فهمید)600 هزار تومن برای همچین تلوزیونی اصلن نمیارزه! :icon_razz اگر چینیش رو گیر بیارین بهتره!!!!

TAEL
5 October 2005, 12:02 AM
دوست گرامی !!!!!
از آنجایی که ما فروشگاه لوازم خانگی داریم در درجه اول سونی و سپس سامسونگ رو به شما پیشنهاد می کنم
سوال در هر مورد بود در خدمتم!!!

pesaremelli
5 October 2005, 11:55 AM
دوست گرامی !!!!!
از آنجایی که ما فروشگاه لوازم خانگی داریم در درجه اول سونی و سپس سامسونگ رو به شما پیشنهاد می کنم
سوال در هر مورد بود در خدمتم!!!
سلام دوست من
لتفن بگيد كه اين سامسونگهاي مونتاژ ايران با اسلش چه فرقي دارن و قيمت سامسونگ 25 بهترين مدلش چنده
با تشكر از شما

payam2536
8 October 2005, 06:46 PM
سلام دوستان
من یه تلویزیون میخوام که حداکثر 700 هزار تومان باشه
اندازش هم حداقل 25 اینچ باشه لطفا من رو راهنمایی کنید
با تشکر پیام

payam2536
9 October 2005, 01:47 PM
سلام pesaremelli
ميخواستم قيمت تلويزيون هاي lcd و پلاسماي سامسونگ رو بدونم . خبر داري مثلا 25 تا 30 اينچ قيمتش چنده؟

pesaremelli
8 November 2005, 12:17 PM
چند روز پيش بالاخره براي خريد تلويزيون 25 اينچي رفتم بازار وقتي پشت ويترين اولين مغازه ايستادم اولين چيزي كه توجه منو به خودش جلب كرد يه ال سي دي سري جديد سوني بود كه كيفيت تصوير اون منو ميخكوب كرد و چند دقيقه به ماهيهايي كه تو تصوير ديده ميشد خيره شدم واقعا يه چيزي فراتر از واقيت بوداما وقتي اتيكت قيمتشو ديدم و قطار صفرهاييرو كه جلوي اعداد 2 و 9 كشده شده بود كاملن بيخيال شدم
خلاصه شروع كردم به ديدن تصاوير تلويزيون هاي 25 واقعن وقتي تلويزيونها به دي وي دي وصل بودن پيدا كردن اختلاف كيفيت تصاوير كار سختيه ولي چيزي كه معلومه اينه كه تصوير سامسونگها يه كم مات تر از تلويزيونهاي ژاپني بود (البته همشون مونتاژ مالزين)يه سامسونگ 29 اينچ هم ديدم كه قيمتشو زده بود 370000 وقتي پرسيدم گفتم مونتاژ اندونزيه البته كيفيت تصويرش يه چيزي تو مايه هاي فاجعه بود سوني هم به نظر من فقط به خاطر اسمش گرونه مدل 25 معمولي 420000 تومن ولي يه مدل 25 سوني بود m 89 كه يه ساب ووفر بالاش داشت و فروشنده ميگفت ديجيتاله ولي من قبلن خونده بودم كه اين مدل ديجيتال كامل نيست قيمتش هم 490000 تومن بود
بعد از كلي تحقيق 2 تا مدل نظرمو جلب كردن يكي پاناسونيك p92 و يكي هم توشيبا سري city face مدل 25 اينچي اين مغازه اي كه رفته بودم قيمتاش از همه جا مناسب تر بود باورتون نميشه حدود 50000 تومن اختلاف قيمت با مغازه ي بغليش داشت قيمت پاناسونيك كه يكي از جديدترين مدلهاش بود زده بود 400000 و توشيبا هم 300000 تومن قيمت و كيفيت توشيبا بيشتر نظرمو جلب كرد خصوصن اينكه طراحي ظريفتر و نسبتن بهتر داشت و وقتي هم تحقيق كردم هيچكس دليل منطقي براي برتري پاناسونيك نداشت پس منم 100 هزار تومن كمتر دادم و توشيبا رو خريدم الان هم خيلي راضيم ولي يه مشكلي كه دارم اينه كه تلويزيون قبليمون سوني مدل 2192 با انتن رو ميزي فابريك خدش تمام شبكه هارو صاف ميگيره ولي با اين حسابي مشكل انتن داريم لطفن يكي يه انتن خوب پيشتهاد بده البته كيفيت تصوير اون روي ماهواره بسيار بالاست و بخصوص شفافيت تصويرش خيلي عاليه

Pedro
8 November 2005, 02:04 PM
من بنزرم لپ متلب هميني بود كه julipuly گفت الان ديگه با پيشرفت تكنولوژي فاصله بين توليد كنندگان معروف خيلي كم شده و شما اختلافات بيشتر در ويژگيهاي يه تلويزيون مي بينيد تا تفاوت كيفيتي
بنزر منم تلويزيون مسل سوني كه نميشه كيفيتشو انكار كرد آيا تفاوت كيفيتيش به اندازه تفاوت قيمتيش هست؟
بنزر من سوني بيشتر قيمت اسمش داره تا كيفيتش , يكي كه قيمت براش مهم نيست كه هيچ ولي من اگر بخام بگيرم سعي مي كنم پول كيفيت بدم تا اسم

pesaremelli
8 November 2005, 02:12 PM
من بنزرم لپ متلب هميني بود كه julipuly گفت الان ديگه با پيشرفت تكنولوژي فاصله بين توليد كنندگان معروف خيلي كم شده و شما اختلافات بيشتر در ويژگيهاي يه تلويزيون مي بينيد تا تفاوت كيفيتي
بنزر منم تلويزيون مسل سوني كه نميشه كيفيتشو انكار كرد آيا تفاوت كيفيتيش به اندازه تفاوت قيمتيش هست؟
بنزر من سوني بيشتر قيمت اسمش داره تا كيفيتش , يكي كه قيمت براش مهم نيست كه هيچ ولي من اگر بخام بگيرم سعي مي كنم پول كيفيت بدم تا اسم
واقعن همينطوره ادم الان ديگه به سرف مارك نبايد خريد كنه با يه تحقيقات كامل ادم ميتونه يه جنس خوب با قيمت كمتر بخره

اصغر
8 November 2005, 03:13 PM
من تو تاپیک آقای غفوری هم در لفافه گفتم.

مشکل سامسونگ اینه که اینچی که می نویسن واقعی نیست و قسمت های کنار صفحه رو که اعوجاج داره و زیر قاب می ذارن هم حساب می کنن.
اونایی که سامسونگ مثلن 29 دارن یه متر بردارن و قطر صفحه رو به اینچ اندازه بگیرن تا به حرف من برسن.!!!

kinz
10 November 2005, 01:41 PM
نزدیک شدن کیفیت مارکها ربطی به پیشرفت تکنولوژی نداره!
دلیل اصلیش اکسپایرد شدن پتنت های قدیمی سونی مربوط به ترینترون و ... هست.
به طور مثال تمام تلویزیونهایی که در انتهای اسمشون ترون دارند کپی از تکنولوژی های سونی هستند که بعد از 10 سال حق استفادش برای شرکتهای مجانی شده. بطور مثال فلترون الجی و یا ویویدترون و یا ...
حتی اگر شما در کیفیت تصویر هم تفاوتی نبینید اختلافهای زیادی بین مارکهای مختلف هست. بطور مثال پوششی بیرنگی که سونی روی بیشتر صفحه نمایش و لوازمش استفاده میکنه منحصر به فرد هست و شرکت های دیگه حق استفاده از این تکنولوژِی رو ندارند به همین دلیل خط انداختن روی لوازم سونی بسیار مشکل هست و نیاز به چاقو و فشار زیاد داره. و همچنین موارد خیلی زیاد دیگه.
به هر حال طبق تصمیم گیری مدیریت جدید سونی قیمت تلویزیونهای این شرکت در حال افت شدید هست تا بازار بیشتری رو به خودش اختصاص بده.

only red
13 November 2005, 02:01 AM
به نظر من هم يا سوني( وگا) بگير يا پاناسونيك:icon_wink

ershad_sham
15 August 2007, 09:52 AM
شك نكن در مورد سوني . من بسيار از سوني راضي هستم..

al54fa
13 January 2008, 02:12 PM
با سلام
چون از همه اين ماركها داشتم يك چيزي بگم
پاناسونيك تا چند سال پيش خوب بود ولي توصيه ميكنم اصلا طرفش نريد كه مدلهايي كه تو اين چند سال بيرون داده اصلا خوب نيست.سوني هم داره پول ماركش رو ميخوره.درباره دوستاني كه ميرند تو جمهوري و مقايسه ميكنند بين تصوير ماركها بگم كه الان ديگه معمولا هر مغازه يك مارك ميگذاره ولي اگر جايي رو پيدا كردي كه چند مارك داشت بايد اونوقت ببيني كه وضوح و شفافيت همه تلويزيونها در يك حد تنظيم شده يا اين كه اون تلويزيوني كه به نظر شما بهترين تصوير رو داره در بالاترين حد وضوح و شفافيت قرار گرفته ولي بقيه نه.اميدوارم واضح گفته باشم.يعني گول اين قضيه رو نخوريد.از سامسونگ به جز از گوشيهاي موبايلش هيچ وقت راضي نبودم.تقريبا همه محصولاتش به جز يخچالهاش چيني هستند.ال جي رو الان بيشتر از يكساله دارم.به جرات ميگم از هر نظر خوبه.به نسبت پولي كه ميدي واقعا خوبه.هر مشكلي هم براش پيش بياد بدون شك ظرف كمتر از 3 ساعت براي رفع مشكل به خونه مياند كه اين خودش يك فاكتور خيلي مهم در ايرانه.من هم با اين عقيده موافقم كه الان همه اين كارخونه ها محصولاتي در يك سطح بيرون ميدند از نظر كيفيت تصوير و صدا اگر با يك شرايط يكسان كنار هم قرار بگيرند شايد تفاوتي احساس نشه.در ايران خيلي مهمه خدمات پس از فروشه كه واقعا بايد گفت ال جي خيلي از بقيه بالاتره و اصلا قابل مقايسه نيست.

M@YS@M
13 January 2008, 05:43 PM
دوست عزيز درسته كه خدمات پس از فروش مهمه و ال‌جي خدمات خوبي ميده ولي اگه قرار باشه تلويزيون مدام خراب بشه و شما مجبور بشيد بريد گارنتي كه فايده‌اي نداره
هدف اينه كه خرابي نداشته باشند و گارانتي هم يك پشتيبان باشه

به نظر بنده هم حرف اول رو سوني ميزنه ، خيلي راحت ميشه وقتي كه انواع مختلفي از تلويزيون‌ها تو يك مغازه هست و همشون يه چيز نشون ميدن از روي تصويرش متوجه شد

reza engine
13 January 2008, 06:13 PM
تو تلويزيون هاي لامپي اول سوني البته هر ماركي گاهي يه شاهكاري ميده بيرون. به نظر من بهترين تلويزيون لامپي 29 اينچ پاناسونيك P800 بود كه ديگه نوش يافت مي نشود. ولي در مجموع تو لامپي ها سوني بقيه فاصلشون يه كم زياده.
تو LCD اول سوني و در رتبه بعد سامسونگ
تو plasma پايونير و پاناسونيك و در رتبه بعد ال جي
مسلما philips، ُSanyo، Toshiba و.. اعتبار جهاني خود رو دارند ولي تو بازار ما زياد عموميت ندارن.

Al3l3@S@li
13 January 2008, 07:31 PM
با توجه به اينكه اكثر LCD هاي 32 اينچي بازار چيني هستن،نظر دوستان در باره ي LCD هاي هيتاچي كه ساخت ژاپن هستن(البته بعضي مدل ها از جمله مدل پاييني) چيه؟؟؟
من قصد خريد اين مدل رو دارم كه يك جا ديدم 1500000 تومن قيمت داشت:
اينم لينكش:
32LD9800TA ([Only registered and activated users can see links])

داود18
13 January 2008, 11:44 PM
ببینید شما هیچ وقت نمیتونید شفافیت و سایر مشخصات تلویزیون با نگاه کردن تصویر حتی در یک مغاه و حتی با یک تصویر بگید جون تنظیماتشون ممکنه با هم فرق کنه و یا از نظر جهت دید شما یا محیط نوری مغازه و....
و مهمترین نکته در مغازه ها که یک تصویر روی همه ی تلویزیونها هست این تصویر داره از یک ویدئو روی همه shaer میشه که در این صورت تلویزیون اول کیفیت بهتر و آخری تقریبا نشون نمیده !!!!!!.
من یک اطلاعی در مورد نمایندگی ها بدم به شما( چون دوست خودم نمایندگی دارن در جریان هستم)
در یک زمان به فرض شرکت سامسونگ اعلام مکنه به نمایندگی ها که به علت مثلا متوقف شدن تولید یک مارک تا ماه آینده یا به علت سود آور بودن یک مارک در یک مقطع زمانی مدل x را بفروشید و واگه نمایندگی این کارو بکنه تسهیلات خوبی براش مهیا میشه حالا وقتی شما میرید داخل مغازه اون مدل در جلوی همه ی مدلها قرار گرفته و بهترین شرایط نوری را داره بهترین dvd تبلیغاتی هم گذاشتن روش و اتفاقا تلویزیون کناریش یک cd داخلشه که کیفیتش کمتره در ضمن مانورشم رو اون مدله و ویژگی های اونا براتون میگه و خلاصه هر مدلی که بخواهید بخرید قبل از رفتن به مغازه بعد از برگشتن مدل مورد نظر شرکت را میخرید ومیایید بیرون
از این مسائل بگذرید من نظر خودم اینه
در هر مارکی اصلا سراغ سونی نمیرم چونکه میدونم داره پول مارکش را میخوره و هیچ ویژگی هم غیر از اینکه به ادم تلقین میشه جنس خریداری شده خوبه نداره .من خودم به شخصه احساس میکنم که اگه سونی بخرم یک نفر داره کلاه سرم میذاره و من میدونم و مذرم که اون کلاهشو بذاره عذای آوره نه؟
سامسونگ هم که به قول یکی از بچه های همین حا خاستیت تلویزیونش را بخرید متر هم با خودتون ببرید !!! در همه ی محصولاتش امکانات جانبی اضافه میکنه ولی اصل کار هیچی .....
ای جی هم هنو همچین وارد بازار نیست که بشه مقایسش کرد
به نظر من بهترین مارک برای خرید پاناسونیک هست
هم اینکه مارکش مارک خوبیه و هم اینکه جنسهاشم معمولا خوبند در ضمن قیمتشم مناسبه
من که هم تلویزیونش را داشتم هم سایر محصولاتشو و مشکلی با هیچ کدوم نداشتم
البته در تلویزیون های crt به علت کامل شدن تکنولو ژی همه ی مارکها تقریبا یک جور شدن و معمولا خرابی به حداقل رسیده پو میشه گفت همه خوبن
و در lcd چون هنوز تکنولوژی کامل نیست در همه ممکن است مشکلاتی باشه یا به وجود بیاد

M@YS@M
14 January 2008, 02:13 AM
تو Share كردن LCD ها تو مغازه ها معمولا از رابط HDTV اونها استفاده ميشه كه پهناي باند زيادي دارند و ميتونند از طریق این رابط با هم در ارتباط باشند و با اطلاعات کمکی عملکرد مجزایی را به صورت یکپارچه آماده کنند و هيچ گونه افت كيفيتي نداشته باشند.

اگر كسي اطلاعات كاملتري داره ممنون ميشم ارائه كنه

am!n
14 January 2008, 05:30 AM
بنظره من تو تلویزیون سونی حرف اول را می زنه-4 تا تلویزیون داریم همشون سونی هستند-می خواستم بدونم تولوزیون ما قابلیت این را داره که تصویر کامپیوتر را به تلویزیون انتقال بده و یک کابل هم باش هست--آیا کامپیوتر باید تی وی کارت داشته باشه؟؟
میشه توضیح بدین؟

achachi
14 January 2008, 08:15 AM
با توجه به اينكه اكثر LCD هاي 32 اينچي بازار چيني هستن،نظر دوستان در باره ي LCD هاي هيتاچي كه ساخت ژاپن هستن(البته بعضي مدل ها از جمله مدل پاييني) چيه؟؟؟
من قصد خريد اين مدل رو دارم كه يك جا ديدم 1500000 تومن قيمت داشت:
اينم لينكش:
32LD9800TA ([Only registered and activated users can see links])

من تاییدش میکنم ، یه سری به اینجا بزن ، نمایندگی رسمیشه ، قیمتش هم همه جا یکیه .

reza engine
14 January 2008, 10:04 AM
ميشه بعضي از دوستان جمله " پول مارك و اسمش رو مي خوره رو بيشتر توضيح بدن".
شما فكر مي كنيد تو اين همه مارك و شركت، يه شركت چه طوري تونسته نام و آوازه براي خودش دست و پا كنه؟؟

مثال شايد هيونداي بياد يه مدلي مثل آزرا بده بيرون كه كلي از امكانات يه مرسدس و بنز رو داشته باشه و ارزونتر.
آيا ميشه گفت بنز و ب ام و دارن پول اسمشونو مي خورن و الكي گرونن؟

بالاخره ساله تجربه، دانش و نوآوري و خلاقيت پشت اين عنوان ها قرار گرفته و شخص با اعتماد به اين مسائل پول بيشتري براي يك مارك معتبر و جهاني ميده كه از نظر من بهتر از اينه كه اين پول به شركتهايي داده بشه كه فقط كپي كارن و نوآوريشون محدود به اين است رو يخچال تلويزيون نصب كنن و يا DVD،VHS و TV رو يه پكيچ كنن و با تبليغ هاي عجيب و غريب اونو به فروس برسون.
مثلا Slim tv 29 سامسونگ فقط 8cm از سوني من كم عمق تره ولي چون هر دوش رو داريم و يه DVD رو از يه منبع و با يه كابل يه هر دو وصل مي كنيم تفاوت در تصوير كاملا مشهوده. اين حرفيه كه هر كسي هر دو رو مقايسه مي كنه اذعان داره. ولي هر ماركي گاهي يه مدل برتر بيرون ميده.

داود18
14 January 2008, 02:45 PM
ميشه بعضي از دوستان جمله " پول مارك و اسمش رو مي خوره رو بيشتر توضيح بدن".
شما فكر مي كنيد تو اين همه مارك و شركت، يه شركت چه طوري تونسته نام و آوازه براي خودش دست و پا كنه؟؟

میدونیدپول مارک خوردن چیه ؟؟/
یعنی اینکه یک شرکت اول همه به تولید یک محصول بپردازه و مسلما همه اون مارک را به ناچار میخرند و اون معروف میشه بعد این شرکت پیش میره و بعد کم کم بقیه ی شرکتها نیز از تجربیات اون استفاده میکنند و با تفکر نو دست به تولید جدید میزنند در همین حین شرکت قبلی که معروفه از کیفیت محصولاتش کم میشه و به قیمتش افزوده میشه
حالا اون زمان که تلویزیون های رنگی تازه وارد بازار ایران شده بودند دو مارک بودند اغلب یکی sony و یکی هم ناسیو نال که همون پاناسونیک باشه بودند
حالا شما که به تجربیات اعتقاد دارید چرا نمیگید پاناسونیک ؟ که هم قیمتش مناسبتره و هم تجربه اش بیشتر
ولی سونی اومد هم کیفیت ساخت و عمر را نسبت به محصولات اوله اش کاهش داد (که البته همه این کار را کردند)
ولی قیمت را برد بالا در صورتی که بقیه ی شرکته ا هم به اون رسیده بودند از هز نظر و دیگه پیشرفت خاصی نکرده بود
به این میگن قیمت کاذب ......
سونی حتی در دوربین های عکاسی ش هم که خیلی هنوز از نیکون و کا نون عقبتره این رسم را داره ادامه میده و قیمتهای کاذب برای دوربینهاش اعلام میکنه
من نمیگم محصولات سونی بد هستند ولی اصلا به این قیمت در مقایسه با بقیه نمی ارزند
تازه اون ژاپنی های اصلش به قول خودشون هم قیمتاش دیگه نجومی هست

reza engine
14 January 2008, 03:46 PM
میدونیدپول مارک خوردن چیه ؟؟/
یعنی اینکه یک شرکت اول همه به تولید یک محصول بپردازه و مسلما همه اون مارک را به ناچار میخرند و اون معروف میشه بعد این شرکت پیش میره و بعد کم کم بقیه ی شرکتها نیز از تجربیات اون استفاده میکنند و با تفکر نو دست به تولید جدید میزنند در همین حین شرکت قبلی که معروفه از کیفیت محصولاتش کم میشه و به قیمتش افزوده میشه
حالا اون زمان که تلویزیون های رنگی تازه وارد بازار ایران شده بودند دو مارک بودند اغلب یکی sony و یکی هم ناسیو نال که همون پاناسونیک باشه بودند
حالا شما که به تجربیات اعتقاد دارید چرا نمیگید پاناسونیک ؟ که هم قیمتش مناسبتره و هم تجربه اش بیشتر
ولی سونی اومد هم کیفیت ساخت و عمر را نسبت به محصولات اوله اش کاهش داد (که البته همه این کار را کردند)
ولی قیمت را برد بالا در صورتی که بقیه ی شرکته ا هم به اون رسیده بودند از هز نظر و دیگه پیشرفت خاصی نکرده بود
به این میگن قیمت کاذب ......
سونی حتی در دوربین های عکاسی ش هم که خیلی هنوز از نیکون و کا نون عقبتره این رسم را داره ادامه میده و قیمتهای کاذب برای دوربینهاش اعلام میکنه
من نمیگم محصولات سونی بد هستند ولی اصلا به این قیمت در مقایسه با بقیه نمی ارزند
تازه اون ژاپنی های اصلش به قول خودشون هم قیمتاش دیگه نجومی هست
يعني تمامي مصرف كنندگان تو اين مدت چشماشون باباغوري بوده و اهل فكر و تامل نبوده و نمي فهميدن كيفيت يعني چي. هموني ماركي كه اول اومده رو تا به حال خريدن منظورتون همينه.
عزيز من درسته كه خوشنامي يه محصول در خريد اون تاثير داره ولي خريداران هم مي دونن تلويزيون به چي ميگن و چه انتظاراتي بايد از يك تلويزيون خوب داشت.
درضمن من كه همه محصولات سوني رو تاييد نكردم كه سريع دوربين رو مثال مي زنيد و ميگيد كانن ( نه كانون) بهتره.
در همين مورد هم اگه دقت كنيد نيكون و كانن باز هم كلي اعتبار و تجربه پشت اسمشون خوابيده و الكي و يه روزه به اينجا نرسيده اند. و من هم حاضرم پول اعتبار و تجربشون رو بدم.
تو پست هاي بالا هم تو CRT و LCD سوني و سپس سامسونگ (در مورد LCD) رو پيشنهاد داده بودم و تو Plasma پاناسونيك رو. بحث اين نبود كه من فقط تلويزيون رو به اسم سوني ميشناسم. و حتي بهترين 29 اينچ CRT رو هم p800 پاناسونيك معرفي كردم كه متاسفانه ديگه توليد نميشه.

mahdi7183
14 January 2008, 05:52 PM
ما هم LCD سونی و هم سامسونگ داریم.

باید بگم سونی چیز دیگه ای هست. مخصوصا این سری براویا که وضوح و کیفیت هیچ Lcd به پاش نمی رسه.

PAYAM
14 January 2008, 07:57 PM
این قضیه رو در مورد تفاوت برندها بارها گفتم و شاید بد نباشه این‌جا هم مجددا تکرارش کنم:
توی خرید هر وسیله‌ای بنده به شخصه یه فاکتوری رو در نظر می‌گیرم به اسم بهینه بودن.
بهینه بودن (یا حالا هر اسم دیگه‌ای که دوست داشتید صداش کنید!) از نظر من برابره با قیمت محصول تقسیم بر کیفیتش.

در این‌که سونی کیفیت بهتری در زمینه تلویزیون داره که خب قطعا شکی نیست، اما این کیفیت بیشتر متناسب با قیمتش هست؟
از نظر بنده قطعا خیر!
این همون موردی است که دوستان از اون به "نون اسم یا مارکش رو خوردن" می‌گن که خب قطعا هم صحیح است.

اگر برای شما فقط کیفیت مطرح است و بودجه‌تون بازه در خرید سونی شک نکنید اما اگر می‌خواهید با توجه به هزینه‌ای که می‌کنید بهترین انتخاب رو داشته باشید قطعا سونی انتخاب خوبی نیست.

برگردیم به همون بحث بهینه بودن.
از نظر بنده سامسونگ یکی از بهینه‌ترین انتخاب‌های موجود در بازار است. قطعا بهترین امکانات رو با کمترین بودجه سامسونگ در اختیار شما قرار می‌ده. (با در نظر گرفتن جمیع جهات وگرنه LCD اکس‌ویژن هم ارزونه!) اما خب قطعا بالاترین کیفیت مال سامسونگ نیست و سونی در این زمینه حرف اول رو می‌زنه...

داود18
14 January 2008, 09:26 PM
يعني تمامي مصرف كنندگان تو اين مدت چشماشون باباغوري بوده و اهل فكر و تامل نبوده و نمي فهميدن كيفيت يعني چي. هموني ماركي كه اول اومده رو تا به حال خريدن منظورتون همينه.
عزيز من درسته كه خوشنامي يه محصول در خريد اون تاثير داره ولي خريداران هم مي دونن تلويزيون به چي ميگن و چه انتظاراتي بايد از يك تلويزيون خوب داشت.
درضمن من كه همه محصولات سوني رو تاييد نكردم كه سريع دوربين رو مثال مي زنيد و ميگيد كانن ( نه كانون) بهتره.
در همين مورد هم اگه دقت كنيد نيكون و كانن باز هم كلي اعتبار و تجربه پشت اسمشون خوابيده و الكي و يه روزه به اينجا نرسيده اند. و من هم حاضرم پول اعتبار و تجربشون رو بدم.
تو پست هاي بالا هم تو CRT و LCD سوني و سپس سامسونگ (در مورد LCD) رو پيشنهاد داده بودم و تو Plasma پاناسونيك رو. بحث اين نبود كه من فقط تلويزيون رو به اسم سوني ميشناسم. و حتي بهترين 29 اينچ CRT رو هم p800 پاناسونيك معرفي كردم كه متاسفانه ديگه توليد نميشه.
دوست من چرا حهت گیری تند میکنی هر کس یک نظری داره.....
منم به مصرف کنندگان توهین نکردم شما برداشتتون منفی هست
شما پرسیدی پول مارکش را میخوره یعنی چه؟
منم فقط جواب این سوال را دادم
یعنی توضیح دادم که به چه رفتاری ز نظر من پول مارک خوردن میگن
و فکر نکنم گفته باشم که مثلا شما میگید فقط سونی چنین چیزی گفتم؟
منم نگفتم سونی بده گفتم که با این قیمت نمی صرفه
و منظور از مثالی که زدم در مورد دوربین ان بود که پول مارک خوردن را بهتر توضیح بدم که بدونید در زمینه دوربین که مثلا سونی تجربه ای نداره بازم داره پول مارکش را میخوره یعنی از اعتبارش در سایر محصولات جهت گران کردن دوربینش استفاده میکنه در حالی که کیفیت پایین تری داره این پول مارک خوردن نیست؟
در ضمن یا دآور میشم ما در این فروم با هم دوستیم و قصد دعوا نداریم و نظرات خودمون را میگیم مراعات کنید
کمی لحن نوشته تون تند بود دوست من
من که کارخونه پاناسونیک ندارم که یا با سونی مشکل یا با شما!!!!
در ضمن من کاملا با پیام جان موافقم

Al3l3@S@li
15 January 2008, 12:38 AM
آقا پس اين هيتاچي چي شد؟
كسي ديگه نظري نداره؟

al54fa
15 January 2008, 01:12 PM
درهر صورت هيچ تضميني وجود نداره كه شما دو شاخه برق رو كه زديد همه چيز عالي باشه اگر به نمايندگيهاي سوني بريد ميبينيد تلويزيونهايي كاملا نو رو كه مشكل دارند و آوردند براي تعمير من منظورم اين نبود كه ال جي كلا مشكل داره بلكه ميگم عليرغم كيفيت نسبتا خوبي كه داره اگر موردي هم داشت به هيچ عنوان اذيت نميشيددوست عزيز درسته كه خدمات پس از فروش مهمه و ال‌جي خدمات خوبي ميده ولي اگه قرار باشه تلويزيون مدام خراب بشه و شما مجبور بشيد بريد گارنتي كه فايده‌اي نداره
هدف اينه كه خرابي نداشته باشند و گارانتي هم يك پشتيبان باشه

به نظر بنده هم حرف اول رو سوني ميزنه ، خيلي راحت ميشه وقتي كه انواع مختلفي از تلويزيون‌ها تو يك مغازه هست و همشون يه چيز نشون ميدن از روي تصويرش متوجه شد

vahv
29 February 2008, 12:32 PM
من هم با نظر شما موافقم مارک sony شاید خوب باشه ولی اسمشه که باعث شده همه از این محصول بخرند LCD SONY کاراییش با پاناسونیک یکیه ولی معمولا سونی محبوبتره چون اسمش معروفتره

Senator
29 March 2008, 12:52 AM
TV از هر مدلش فقط سوني ولي باقي محصولاتش به نظرم زياد جالب نيست!نسبت به پاناسونيك و...

boyboy72000
29 March 2008, 12:27 PM
آقا پس اين هيتاچي چي شد؟
كسي ديگه نظري نداره؟

تلویزیون های خوبی هستن، البته نظر شخصی من پلاسمای Pioneer که اونم ژاپن هست (البته 42 ایتچ به بالا)

jazz master
30 March 2008, 02:54 AM
دوستان عزيز 1نكنه هم وجود داره ديگه هيچ چيز اون كيفيت سابق اول رو نداره 1زماني تلوزيونهاي crtسوني مدل trinitronواقعا تلوزيونهاي عالي بودن بعد هم كه مدل wegaاومد شهرت سوني هم منحصر به ايران نيست ولي مدتي كه اكثر محصولاتش(صوتي تصويريش) كمي افت كيفيت دارن مثلا من سال 85 1دستگاه lcd v40خريدم اوردم منزل فروشنده هم اومد كه نصب كنه ميزد به پريز روشن نميشد حالا شما حساب كن ما چه شرمنده شديم در برابر اهل بيت!! بعدش كاشف به عمل اومد سيم برقش خراب بوده با 1دونه دست 2 عوض كردن تا نوش!!!! برسه تا الان كه نرسيده شايد در سنوات اتي برسه

monica
30 March 2008, 03:52 AM
V Inc. Vizio P50
Panasonic TH-50PZ700U
Pioneer KURO PDP-5080HD
Samsung HP-T4264
LG 50PC5D

reza_s29
30 March 2008, 10:43 AM
سلام . من به شخصه نظرم روي سوني هست البته تو ال سي دي
قبلا پروجكشن داشتم كه توشيبا بود (42 اينچ) و به نسبت سوني هاي موجود در بازار اون زمان و هم قيمت با اون تصوير بهتري داشت و نور رو هم بازتاب نميكرد. اما بعد از اون چون پدرم قبلا نمايندگي مركزي سوني رو داشت زورش نيومدم و رفتيم يه ال سي دي سوني خريديم تصويرش خيلي خوب و زندست افت تصويرش هم بعد از 1 سال محسوس نيست(البته بايد بغل يه دستگاه نو بذاري تا متوجه افت دقيق كيفيت بشي) اما به تازگي يكي از دوستام يه مدل پايونير خريده كه هم از لحاظ طراحي شيك و ساده هست و از نظر كيفيت هم فوق العاده(اينم بگم كه ميگفت نمايندگي پايونير در زمينه تلويزيون تو تهران كمه كه اكثرا به دليل عدم استقبال هست)

sepehr4252
30 March 2008, 02:22 PM
به نظر من باید مدل با مدل مقایسه بشه نه برند با برند
ولی به طور کلی در حال حاضر samsung تو دنیا از همه جلو تره در کنار Panasonic.Pioneer , Sony

jazz master
31 March 2008, 03:26 AM
از نظر lcd حق با شماست جناب سپهر خان در حال حاضر سامسونگ از همه در اين زمينه جلوتره ولي پرفروشترين صفحه تخت در بازار ايالات متحده پايونيره كه برخي از مدلهاش تا 12000$ قيمت داران ولي 1 نكته ظريف واونم اينه كه چه اون پايونير 12000$و چه xvision 700000 توماني رو بياريم بگذاريم خونه هر دو 1 كيفيت تقريبا مساوي دارن چرا؟ چون پايونير سامسونگ يا سوني براي اينكه بتونن اون تصوير خيره كننده رو به نمايش بگذارن بايد به 1 منبع پخش HDمتصل باشن مثل اونهاي كه توي فروشگاهها روشن كردن متاسفانه نه با dvd نه با ماهواره نميتونن نيمي از توان خودشون رو هم به نمايش بگذارن

ariana
28 August 2008, 07:08 PM
سلام كسي نظري در مورد ايكس ويژن نداره ميدونيد ساخت كجاست منطورم لامپيش است؟

PAYAM
30 August 2008, 01:25 AM
به نظر من سمت ایکس‌ویژن و پارس و صنام و سایر برندهای ایرانی نرید. گول قیمت شو نخورید واقعا کیفیت ساخت پایینی دارند و البته قیمت شون هم توی 32 اینچ فقط به صرفه هست و اونم به نظر من ارزش داره که 100 تومن بیشتر خرج کنید و سامسونگ یا شارپ (توی رنج قیمت حول و حوش 1 میلیون برای 32 اینچ) بگیرید.