PDA

View Full Version : كمك در مورد 6600 لطفا

miladsector
27 September 2005, 01:25 PM
سلام
يك برنامه كه نصب كردم چه جوري مي تونم پاكش كنم (مموري ريدر دارم)) داخل managerهم نيست ((ميخوام برنامه farsi sms و dic dfarsi را پاك كنم چون كار نمي كنند)) بعد هم هرچي كه با بلو توث برام ميفرستند مي خام سيو كنم پيغام ميده مموري جا ندارد تعدادي از فايل ها را پاك كنيد اطلاعات داخل بلو توث هم فقط همين اهنگ كه برايم فرستادند است تمام اطلاعات و عكس ها و فيلم ها هم داخل مموري است ونه گوشي و مموري من 64 مگا بايتش هنوز خالي است.به من گفتن فرمتش كن ولي ايا برنامه هايم پاك نمي شوند.
براي فرمت كردن بايد دستگاه را خاموش كرد و بعد دكمه سبز و عدد 3 و بعد * را بگيرم تمام است .
اگر با كد *#7370# بزنم چه طور ؟؟
خواهش مي كنم كمك كنيد

win3_1
28 September 2005, 01:54 AM
با یه برنامه مدیریت فایلها (مثلا :file manager )می تونی هر کاری بکنی

Ace
28 September 2005, 02:07 AM
آره باید از یک برنامه ی مدیریت فایل استفاده کنی از نظر من هم میتونی از برنامه هایی همچونseleq یاfexplorer &... استفاده کنی/موفق باشی/

miladsector
29 September 2005, 01:15 PM
چطور ميتوانم بفهمم كه برنامه ها در مموري نصب هستند يا در گوشي؟؟؟

ali_tech
29 September 2005, 01:23 PM
کلن برنامه های نصب شده رو چطوری میشه uninstallکرد؟

شازده كوچولو
29 September 2005, 01:53 PM
در قسمت manager تقريبا تمام برنامه هايي كه نصب كردي وجود داره اما ممكنه نتوني از روي اسم بعضياشون بفهمي اين كدوم برنامه هست و يه وقت شايد اشتباهي پاك كني.
اگه برنامه seleq يا fileexplorer رو نصب كني خيلي راحت مي توني به فولدرهاي داخل گوشي دسترسي داشته باشي . درايو c مال حافظه داخلي گوشي و e حافظه مموري هست. در هر كدوم از اين ها وارد فولدر system كه بشي و در قسمت install فكر مي كنم ؟؟ يا ... الان يادم نيست اونجا داخلش پر هست از فولدرهايي كه داخلشون برنامه هاي نصب شده شما هست. هر كدوم از اين فولدرها رو كه پاك كني انگار اون برنامه رو پاك كردي.
فكر كنم تقريبا درست توضيح داده باشم؟(؟!)