PDA

View Full Version : کمک در مورد هارد maxtor

SARMAD
25 September 2005, 01:21 AM
با سلام به دوستان عزیز

من یه هارد 40 maxtor که از نوع کتابی هست رو برام آوردن و گفتن که ایراد داره و برای

پارتیشن بندی نمیره منم که فکر میکردم نباید مشکلی باشه با cd راه انداز هارد رو بالا آوردم

و وقتی که فرستادم واسه fdisk بعد از سوال اول که میپرسه در مورد large size وقتی که میخواد

بره تو fdisk همون جا علامت چشمک زن بی حرکت میمونه و صفحه کلا سیاه میشه و دیگه منو

های fdisk رو نمایش نمیده و بی حرکت میمونه :icon_twis

من هم این چند تا کارو انجام دادم اگه دوستان راه دیگه ای بلدن لطفا اینجا مطرح کنند :icon_roll

1 - سکتور master رو روی هارد رو پاک کردم اما مشکل حل نشد با این دستور fdisk /mbr

2 - با maxblast خواستم هارد رو zero format کنم اما اونم که بالا میومد هنگ میکرد

3 - هارد رو به عنوان هارد اضافی به یه سیستم که xp داشت وصل کردم و وقتی که xp بالا

میومد در progress bar که رنگ سبز داره گیر میکرد و شاید 30 دقیقه فقط به همون حالت میموند

4 - جالب اینجاست که تخت dos میتونی محتویات هارد رو ببینی و فایل درست کنی یا پاک کنی

پس این احتمال که هارد معیوب باشه از نظر سخت افزاری 0% هست

فعلا

mohammad
25 September 2005, 10:15 PM
چرا با cd boot xp هارد را پارتیشن نمیکنی ؟

امید رضا
26 September 2005, 12:10 AM
جا آمپر ها درست هستن
يه موقع ميبيني كه با اينكه هارد و سيدي رام شناخته ميشن ولي جا آمپر ها درست تنظيم نشدن ( مثلا رو اوتو گزاشتين و با هم كامفليكت كردن )
چون ميگين با مكث بلاست هم هنگ ميكنه ممكنه از سيلندرهاي هارد هم باشه كه در مواقع فشار كاري خوب عمل نميكنن

بهر حال با CD XP هم يه امتحان كنيد و تمام پارتيشن ها رو پاك كنيد و دوباره بسازيد

SARMAD
26 September 2005, 09:18 PM
ممنون ولي همه اين راه ها رو قبلا رفتم

يه راه خيلي تخصصي و حرفه اي ميخوام

keyone
30 September 2005, 08:12 PM
یعنی Low Level Format هم نشدش .. ؟!؟!؟!؟

ali_faghihi
30 September 2005, 11:17 PM
تنها راه حل این مشکل ndd است

در همون داس با ndd درستش کن

بعد در ویندوز مشکلت حل میشه