View Full Version : رونيز خوبه يا نه؟
شهر
24 September 2005, 12:20 PM
سلام دوستان:
ميخواستم بدونم رونيز چجور ماشينيه؟ نسبت به قيمتش ارزش داره؟
پژمان22
24 September 2005, 01:13 PM
دوست عزیز سوال شما خیلی کلی هست.مسلما نقاط ضعف و قوت داره . من در مورد نیسان پیکاپ اطلاعاتی دارم . زیاد هم باهاش رانندگی کردم اما رونیز نه.اگه سوالی داشتید در خدمتم.
شهر
24 September 2005, 01:53 PM
دوست عزیز سوال شما خیلی کلی هست.مسلما نقاط ضعف و قوت داره . من در مورد نیسان پیکاپ اطلاعاتی دارم . زیاد هم باهاش رانندگی کردم اما رونیز نه.اگه سوالی داشتید در خدمتم.
از نظر قدرت موتور و راه رفتن ميخواستم بدونم در چطوره و دوم اينكه ايا مثل پاترول داخل ماشين تكان زياد داره؟ و ديگه اينكه نسبت به قيمتش و تجهيزاتش كلا ميارزه يا خير؟
hamed.black
24 September 2005, 04:26 PM
رونیز یه ماشین فوقالعاده ساده هستش که وقتی داخلش میشینی اصلا حس نمیکنی که 30 میلیون پول داده باشی تنها خاصیت این ماشین شاسی بلند بودن اون هستش.........
hoomy11
24 September 2005, 05:20 PM
سلام دوست عزیز مدتی با رونیز سر و کار داشتم.کلا به نظرم این قیمت اصلا نمی ارزه یکه از نقاط ضعفش موتورشه که خیلی ضعیفه.از نظر امکاناتم که نسبت به قیمتش ساده است.در حدی که بعد از تحویل از کارخونه به اولین مسافرتی که رفتیم بعد از برگشتن بلافاصله فروختیمش.اگرم سوالی داشتید در خدمتم.
پژمان22
25 September 2005, 12:41 AM
از نظر قدرت موتور و راه رفتن ميخواستم بدونم در چطوره و دوم اينكه ايا مثل پاترول داخل ماشين تكان زياد داره؟ و ديگه اينكه نسبت به قيمتش و تجهيزاتش كلا ميارزه يا خير؟
قدرت موتور قابل قبوله خصوصا در دورهای بالا.از نظر شتابگیری در حد 405 هست تقریبا . البته گیربکس کمی سبکه.
تکان های ماشین کمی زیاده و اصلا قابل مقایسه باماشینهای سواری و یا ماشینی مثل موسو نیست.(البته از پاترول خیلی بهتر و نرمتر و راحت تره)
تجهیزاتش به نسبت کمه . (در حد پراید شاید هم کمتر)
دو تا مزیت عمده اش یکی اینکه ماشین ژاپنیه و کاملا قابل اعتماد و با دوام . دوم اینکه شاسی بلنده و دو دیفرانسیل که اصطلاحا تو offroad خیلی به درد می خوره.
شاید به نسبت تجهیزاتش نیارزه اما باید ببینی چه مدلهای بهتری تو این کلاس و با این قیمت هست .در واقع هیچی . کلا اگه از قابلیتهای بیابانیش نمی خوای استفاده کنی به نظرم به صرفه نیست.
(تمامی اینایی که گفتم در مورد پیکاپ هست که واسه رونیز هم تقریبا صادقه)
hamed.black
25 September 2005, 11:31 AM
دوست عزیز امکانات پراید از رونیز بیشتره ............تنها خاصیت این ماشین نسبت به پاترول فقط ظاهر و صدای موتور اونه که کم شده البته یکمم شتابش بیشتره ولی خوب قیمت 30 میلیونی اون یکم یعنی حدود 12 . 13 میلیون گرونتره...... :icon_mrgr :icon_cool
fizzi
25 September 2005, 12:32 PM
در مسافرت صندلي عقبش بيچاره ميكنه !
مخصوصن اگر راننده احتياط نكنه و سريع بره و مسير هم جاده چالوس و پر پيچ وخم باشه صد در صد دل و روده سرنشينان عقب در مياد..(تجربه شخصي)
hamed.black
26 September 2005, 02:08 PM
در کل اگه میتونی یه وامی یا چیزی بگیر پرادو بخر...............
kiantom
11 March 2006, 01:03 PM
باسلام
به نظر من بهتره كه رونيز فقط با پاترول هاي وطني مقايسه بشه كه در اينصورت كمي نرمتر، سرعت و شتاب بيشتر، طراحي مناسبتر و ... هستش
اما در مقايسه با SUV هاي روز هيچ حرفي براي گفتن نداره و امكانات بسيار محدود از جمله نداشتن ABS كه بسيار هم ضروري ميباشد (AIRBAG حالا پيشكش) با قيمت 31 ميليوني، سيستم ساده انتقال نيرو، فنر بندي بسيار خشك، طراحي بسيار ساده و فاقد جذابيت داخلي و خارجي، نداشتن فضاي كافي جهت پاي سرنشينان و ...
پيروز باشيد.
po2ya
11 March 2006, 01:39 PM
والا دیگه از وقتی Suvهای پرادو و لندکروزر و BMWبه بازار ایران راه پیدا کردند خط تولید یکسری شاسی بلند رو در ایران با خطر تعطیلی مواجه کردند اولین خط تولید همین رونیز هستش که دیگه کسی نمیاد پول بالای این ماشین بده کسی که میاد رونیز بخره حتما پول داره که یه مقدار بزاره رووش یه موسو 3200 بخره که هم امکانات بهتر هم موتور قوی تر هم به صرفه تر نسبت به رونیز رو بخره!
دومین خط تولید پاجرو گروه بهمن بود که هنوز 200 تای اول رو تولید نکرده بوود تعطیل شد خط تولیدش!
در ضمن اگه توجه کرده باشین موسو 2300 هم دیگه تولید نمیشه!
به نظر من اگه میخواهید رونیز بخرید یکمقدار بیشتر پول بزارید رووش یا یه پرادو بگیرید یا یه موسو 3200!
amin_lx
11 March 2006, 02:17 PM
قدرت موتور160 اسب برای ماشینی با وزن 1800 کیلو خیل کمه
karash501
11 March 2006, 03:26 PM
فرق پیکاپ با رونیز چیه؟جز یه تیکه اتاق عقب و چراغا؟12-13 میلیون اختلاف چه توجیهی داره؟
حسام 61
11 March 2006, 06:08 PM
دوستان عزیزم برادر من حدود 1 سال رونیز داشت و تا حدودی معایب ماشین برام مشخص شد ...
ولی صبای از عدم جذابیت های فنی یا به قول بعضی دوستان حتی ظاهری " ماشین خیلی خوب و کم خرج و بی درد سری بود ( تو 1سال فقط بنزین و اب رادیات و روغن فیلتر هوا ) همین تمام خرج ماشین همین بود و وسلام
در ضمن اینکه ماشین با این هیکل مصرف بنزین خیلی کمی داشت بر عکس تصور عموم...
از نظر ظاهری هم نمیدونم چرا بعضی دوستان میگن خوب نیست؟؟؟ :icon_razzبنظر من خیلی ماشین خوشکل اسپرتی و خوش رکابی بود..:icon_surp:icon_cool
به نسبت قیمت ؟؟! بله 31 میلیون قیمت بالایی بود!!! :icon_mad:اما مطمعن باشین با 23 میلیون میتونین یه کارکرده مدل 82 رو به راحتی بخرین و خیالتون راحت باشه که ماشین خرج تراشی براتون نمیکنه
اگر دوستان واقعا توانایی پرداخت پول بالا رو دارن بهترین گزینه تویوتا پرادو هستش (شک نکنین) اگر ضرر کردی با من:icon_wink:icon_evil
XELTEK
23 April 2006, 03:58 AM
رونیز سر هم بندی شده توسط ایرانه اگه 10 تومنم بدن من نمیخرم !!!!
اما موسو چرا !!!!
molla sadra
25 May 2006, 06:23 PM
تو صد کیلومتر چنتا میخوره؟
XELTEK
25 May 2006, 10:22 PM
تو صد کیلومتر چنتا میخوره؟
منظورت چیه ؟؟؟
z_qz54
25 May 2006, 11:32 PM
توش میشینی ، عین کالسکه بالا پایین میپری ، هیچ فرقی تو سیستم تعلیق با پیکاپ نداره ، قدرتشم ، عین پیکاپ تو سربالایی ها که بار زدی یا چند نفر رو سوار کردی ، اصلا حال نمیده که هیچ خیلی حالتو میگیره.
molla sadra
26 May 2006, 12:29 PM
منظورت چیه ؟؟؟
مصرف بنزینش تو صد کیلومتر چقدره؟
XELTEK
26 May 2006, 02:59 PM
فکر کنم صدی شانزده یا نوزده هستش !!!
تو شهر صدی 25 میخوره !!! راحت
البته در مورد پیکاب !!!
amir_CLK500
29 July 2006, 04:25 PM
رونیز, پاترول خوبیه.براحتی میتونه گوی سبقت از تمام suv های ساخت 30 40 سال پیش رو برباید.
صادق اصفهان
31 July 2006, 06:12 PM
متورش قدیمیه نسبت به هم کلاساش
z_qz54
31 July 2006, 10:14 PM
متورش قدیمیه نسبت به هم کلاساش
یه نکته در مورد موتور رونیز و پیکاپ و سرانزا بگم که : حجم دقیق موتور این خودرو ها 1571 cc دقیقا هستش اما با زد و بند هایی که شده برای گرفتن برگه سوخت و اینجور چیزا یه چیز دیگه میگن. من این حجم رو خودم گرفتم و یه پروژه با این نام توی دانشگاه داشتم. با سرنگ هم حجم رو اندازه نگرفتم که خطا داشته باشه. شمع هم از نوع پایه بلند بود. موتور در حال تراکم و تمام سوپاپ ها بسته.
shahram2006_m
31 July 2006, 10:41 PM
یه نکته در مورد موتور رونیز و پیکاپ و سرانزا بگم که : حجم دقیق موتور این خودرو ها 1571 cc دقیقا هستش اما با زد و بند هایی که شده برای گرفتن برگه سوخت و اینجور چیزا یه چیز دیگه میگن. من این حجم رو خودم گرفتم و یه پروژه با این نام توی دانشگاه داشتم. با سرنگ هم حجم رو اندازه نگرفتم که خطا داشته باشه. شمع هم از نوع پایه بلند بود. موتور در حال تراکم و تمام سوپاپ ها بسته.
ولي اينجور كه ميگن حجم موتورش 2400 هست مگه ميتونه اين هيكل 1800 كيلو گرمي رو با 1600 سي سي تكون بده.
يعني هم حجم تيپ 5 . نكنه منظور شما 2571 بوده؟؟
z_qz54
1 August 2006, 01:50 AM
ولي اينجور كه ميگن حجم موتورش 2400 هست مگه ميتونه اين هيكل 1800 كيلو گرمي رو با 1600 سي سي تكون بده.
يعني هم حجم تيپ 5 . نكنه منظور شما 2571 بوده؟؟
ببخشید من خودم وقتی نوشتم نگاه نکردم. من 2571 نوشتم فکر کردم. اشتباه تایپی بود. این ماشین ها با تغییر حجمی که دادن روشون بدون حساب بوده و به خاطر همینه که توی مدت زمان کوتاهی نیاز به فیلرگیری و تعویض فلایول به علت تاب برداشتن داره.
amir_CLK500
1 August 2006, 02:56 PM
فلایول دیگه چیه؟:icon_ques
Mazhar
1 August 2006, 03:07 PM
فلايول يا چرخ طيار رابط ديفرانسيل و چرخها است كه در رونيز به علت سيستم تعليق ضعيف خيلي زود خراب ميشه.
عباس5000
5 December 2007, 07:34 PM
خرید رونیز کار درستی نیست،یکی از مشکلات رونیز اینه که این ماشین اینه که فوق العاده خشکه،با این پول میشه یه ماشینی خرید که شاسی بلند نباشه ولی کیفیتش از رونیز بهتر باشه.
Raminium2001
6 December 2007, 05:26 PM
البته آخرین پست این تاپیک مال یک سال و خورده ای پیش هست. اما کسی که به فکر خرید SUV باشه، قطعا نظری جز نرمی ماشین داره. اما در بین SUV ها هم رونیز زمانی بهترین گزینه در ایران بود. ولی باید پذیرفت که دیگه دورانش تموم شده.
z_qz54
6 December 2007, 11:26 PM
خوب سیستم تعلیق خشکش جدا" به شکل فجیعی کلافه میکنه
مگر اینکه مثلا" برید ایرانروور فنر تخت رو با3 تومن تبدیل به فنر لول کنه که باز هم خیلی نرم نمیشه ولی بد نیست
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.