View Full Version : الكترونيك 206
smht_62
3 December 2007, 11:43 PM
1) چند روزیه که وقتی درب ماشینو باز میکنم بدون اینکه ماشینو روشن کنم قسمت تنضیمات هوای ماشن (فقط) مانند اینکه چراغ ها روشن باشه یه چند ثانیه ای روشن میشه حتی اگه کلید Off رو بزنم فن هم روشن میشه.:icon_cry: بعد از چند ثانیه خاموش میشه. لطفا کمک.
2) یه چیز دیگه گاهی هم وقتی استارت میزنم از زیر داشبورد (فکر کنم) یه صدایی شبیه به چرخیدن CD در ضبط میاد و قطع میشه و وقتی این صدا میاد بخاری ماشینو که روشن میکنم اون نقطه ی بین اعداد درجه تنطیم هوا (علامت اعشار) یه چند ثانیه ای چشمک میزنه:icon_mad::icon_redf و بعد خوب میشه اینم داره رو اعصابم راه میره لطفا راهنمایی کنین.
:icon_sad:این 2 تا تقریبا همراه هم شروع شدن:icon_sad:
NiliCar
4 December 2007, 12:42 PM
1) چند روزیه که وقتی درب ماشینو باز میکنم بدون اینکه ماشینو روشن کنم قسمت تنضیمات هوای ماشن (فقط) مانند اینکه چراغ ها روشن باشه یه چند ثانیه ای روشن میشه حتی اگه کلید Off رو بزنم فن هم روشن میشه.:icon_cry: بعد از چند ثانیه خاموش میشه. لطفا کمک.
2) یه چیز دیگه گاهی هم وقتی استارت میزنم از زیر داشبورد (فکر کنم) یه صدایی شبیه به چرخیدن CD در ضبط میاد و قطع میشه و وقتی این صدا میاد بخاری ماشینو که روشن میکنم اون نقطه ی بین اعداد درجه تنطیم هوا (علامت اعشار) یه چند ثانیه ای چشمک میزنه:icon_mad::icon_redf و بعد خوب میشه اینم داره رو اعصابم راه میره لطفا راهنمایی کنین.
:icon_sad:این 2 تا تقریبا همراه هم شروع شدن:icon_sad:
ماشين من هم اين مشكل رو پیدا کرده بود که آخرش هم نفهمیدیم چطور حلش کردیم :icon_arro اما یه کاری کردیم که مشکل حل شد.... با دستگاه عیب یاب به کنترل یونیت کولر وصل شدم و سپس تمام عملگرهای کنترل یونیت کولر رو یکی یکی راه انداختم. بعدش مشکل حل شد.... البته باید بگم که یک کد خطای Recirculation motor jamming هم وجود داشت که فکر کنم مال شما هم باید داشته باشه. اون رو هم اگر هست و Permanent نیست پاک کنید.
اون صدا هم مربوط به دریچه یا موتور مخلوطگر هوای خارج و داخل (یا پخش کننده هوا بین دریچه های مختلف) است. یه دستگاه بزنی خیلی چیزها روشن می شه.
با احترام
www.NiliCar.com (http://www.NiliCar.com)
saeid_anwar
8 January 2008, 08:34 PM
سلام
در 206 هاي مدل 86 وقتي كه ماشين را روشن ميكنيد بعد از چند ثانيه بطور اتوماتيك دربها قفل ميشن . آيا اين امكان روي ماشينهاي مدل قديمي تر هم هست كه فعال نشده؟
اگر هست براي فعال شدنش چكار بايد كرد.(يادآوري كنم كه تعميركاراني كه دستگاه دياگ دارند اصلا" از اين موضوع سردر نميارند.)
با تشكر
persianking62
9 January 2008, 01:37 AM
در این لینک به کامل در مورد این ابشن و فعال کردنش در 206 های فاقد این ابشن بحث شده
http://phalls.com/showthread.php?t=34663
parasite
19 January 2008, 07:16 PM
سلام
من پمپ شیشه شورم از کار افتاده چی کار کنم
parasite
19 January 2008, 07:44 PM
سلام
کسی میدونه anti pollution fault و catalyst fault یعنی چی
Raminium2001
20 January 2008, 09:27 AM
این اشکال مربوط به کاتالیزور خروجی ماشین شماست. یه دیاگ جواب دقیق رو بهتون میده که امیدوارم مجبور به تعویض نشید.
m_eslam
20 January 2008, 09:35 AM
سلام
برای اطمینان از بروز مشکل :
1- مسیر حرکت مایع شیشه شور رو از مخزن تا نازل روز کاپوت چک کن که دچار یخ زدگی نشده باشه. حتی مایع مخصوص هم توی سرمای زیاد یخ میزنه به خصوص در شلنگ ها که نازک هستن و امکان یخ زدن اونجا زیاده.
2- از صحت عملکرد پمپ مطمئن شو ، ممکنه خود پمپ کار نکنه.
3- اگر پمپ کار نمیکنه ، اول فیوز مخصوصش رو با کمک دفترچه راهنما چک کن ، ممکنه سوخته باشه.
امید وارم مشکلت توی همین 3 مورد بالا حل بشه.
سود انباشته
20 January 2008, 03:43 PM
سلام
سلام
این مشکلی که شما گفتین برا من هم پیش اومده بود ولی شیشه شوی عقب کار میکرد. حتی برف پاکن ها هم کار میکردند.
نمایندگی بعد از تست کامپیوتری گفت که COM2000 سوخته و باید تعویضش کنی خوشبختانه گارانتی داشت و گرنه 250 هزار تومان ناقابل تقدیم نمایندگی میکردم.
ان شا الله مشکل شما از موتور پمپ باشه و نه از COM2000
به مجومه دسته راهنما و دسته برف پاکن که به همراه بورد مخصوصش زیر فرمون هست COM2000 گویند.
paymanonline
9 February 2008, 01:52 PM
حتما همگی میدونید که دیمر چیه؟(منظور دیمر پخش ماشین که با روشن شدن چراغ های کوچیک چراغ های پخش هم روشن میشه). حالا من میخوام برای پخش ماشینم دیمرش رو وصل کنم ولی متاسفانه پشت پخش سیم دیمر نیست (نمیدونم پخش فابریک چطوری روشن میشده چراغاش).
از یه نصاب که پرسیدم گفت باید از کامپیوتر (که احتمالا منظورش BSI بوده) سیم بکشم.
کسی میدونه که کدوم سیم BSI رو میشه استفاده کرد؟
smht_62
9 February 2008, 11:16 PM
حتما همگی میدونید که دیمر چیه؟(منظور دیمر پخش ماشین که با روشن شدن چراغ های کوچیک چراغ های پخش هم روشن میشه). حالا من میخوام برای پخش ماشینم دیمرش رو وصل کنم ولی متاسفانه پشت پخش سیم دیمر نیست (نمیدونم پخش فابریک چطوری روشن میشده چراغاش).
از یه نصاب که پرسیدم گفت باید از کامپیوتر (که احتمالا منظورش BSI بوده) سیم بکشم.
سلام. اولا خوشم اومد که توهم مثل من تو این کارا حساسی.
داخل دسته کابل برق ضبط ماشین یه سیم نارنجی رنگ هست. از داخل دفترچه ضبطت هم ببین سیم دیمرش کدومه این 2 تارو به هم وصل کن دیمرش فعال میشه.
با این کار فکر کنم ضبطت هم وقتی ماشینو خاموش میکنی بدون درنگ مثل فابریکش خاموش میشه. ولی اولی رو مطمئن هستم که واسه دیمره.
چون خودم هم خیلی واسه این کار وسواس داشتم. متاسفانه این ضبط فروشیهام نمیدونم یا اینکه حوصاش رو ندارن یا اینکه واقعا هیچی حلیشون نیست و فقط سه رنگ قرمز، مشکی و زرد رو از ماشین و ضیط میشناسن. برو این کارو بکن و حالشو ببر.
paymanonline
10 February 2008, 06:01 PM
ولی من همه سیم ها رو امتحان کردم هیچ کدوم با روشن شدن چراغای کوچیک ولتاژ نداشت.
غیر از 3 سیم اصلی 1 سیم دیگه هست اگه اشتباه نکنم که اونم اصلا ولتاژی روی هیچ حالتی نداشت.
smht_62
10 February 2008, 07:32 PM
ولی من همه سیم ها رو امتحان کردم هیچ کدوم با روشن شدن چراغای کوچیک ولتاژ نداشت.
غیر از 3 سیم اصلی 1 سیم دیگه هست اگه اشتباه نکنم که اونم اصلا ولتاژی روی هیچ حالتی نداشت.
سلام.
مطمئن باش که همینه. (تضمینی)
اصلا کلا سیم رنگ نارنجی داخل دسته کابل برق پخش ماشین به صورت استاندارد همینه من خودم در 206، پراید(2 بار)، سمند و 405 امتحان کردم. اگر میگی کار نمیکنه شاید سیمت قطع شده. ولی 100% همون نارنجی رنگه مشکلتو حل میکنه.
soureni
12 February 2008, 11:22 PM
سلام دوستان
لطفا اگه کسی میدونه قیمت ecu بوش تیپ 5 چقدره و از کجا میشه اونو خرید منو راهنمایی کنه درضمن آیا میشه اونو تعمیر کرد یا نه؟
ممنون
m16586
13 February 2008, 10:22 AM
سلام دوستان
لطفا اگه کسی میدونه قیمت ecu بوش تیپ 5 چقدره و از کجا میشه اونو خرید منو راهنمایی کنه درضمن آیا میشه اونو تعمیر کرد یا نه؟
ممنون
تا اونجا که من اطلاع دارم هر مدل ecu بخری خامه و باید برنامه ریزی بشه برای خرید هم نماینگی های ایساکو بهترین جای ممکن برای اینکاره
اگر چه توصیه می کنم به نمایندگی های مرکزی ایران خودرو مراجعه بشه برای هر گونه عملیات الکترونیکی
چشم عسلي
15 February 2008, 03:11 AM
دوستان من یکم صفحات این تاپیک خوندم سرم گیج رفت بابا ایول دارید
آقا این آچار کنار صفحه که میاد چجوری برش دارم آخه یک مدت فکر می کردم از روغن تا عوض می کردم خوب میشد
3 هفته پیش عوض کردم 3500 تا بیشتر نرفتم باهاش با زآچار آمد و مرغوبیت از 20 هزار یدفه رسید به 800 تا
بردم باز واسه تعویض روغن طرف گفت روغنشا که تازه عوض کردی نشت تو ماشین یکم ور رفت باز شد 20 هزار تا علامت آچار هم رفت
کسی میدونه چخ جور این کارا کرده خودم هرچی ور رفتم نشد راستی علت این کم شدن رقم و آمدن علامت آچار کشی چیه ؟
m_eslam
17 February 2008, 10:56 AM
اينكه شما ميفرماييد بايد سيم كشيد و اين كار ها ، كمي براي من عجيبه ،مدل ضبطتون چيه؟ چون من Pioneer انداختم ،بدون هيچ دردسري ديمر كار ميكنه و مطمئن هستم كه دستكاري هم نشده ، بهتره با يه نصاب خبره ديگه هم مشورت كنيد.
m_eslam
18 February 2008, 10:02 AM
دوستان من یکم صفحات این تاپیک خوندم سرم گیج رفت بابا ایول دارید
آقا این آچار کنار صفحه که میاد چجوری برش دارم آخه یک مدت فکر می کردم از روغن تا عوض می کردم خوب میشد
3 هفته پیش عوض کردم 3500 تا بیشتر نرفتم باهاش با زآچار آمد و مرغوبیت از 20 هزار یدفه رسید به 800 تا
بردم باز واسه تعویض روغن طرف گفت روغنشا که تازه عوض کردی نشت تو ماشین یکم ور رفت باز شد 20 هزار تا علامت آچار هم رفت
کسی میدونه چخ جور این کارا کرده خودم هرچی ور رفتم نشد راستی علت این کم شدن رقم و آمدن علامت آچار کشی چیه ؟
من متاسفانه علت اصلي اين مشكل شمارو نميدونم اما اين خودرو به طور پيش - گزيده ، فاصله زماني روغن موتور و يا به طور كلي سرويس هاي دوره اي رو از 20.000 كيلومتر به پايين ميشمره ، يعني اگر بعد از صفر كردن اين انديكاتور شما 3.000 كيلومتر راه بريد ، در ابتداي روشن كردن خودرو عدد 17.000 رو ميبينيد و اين بدان معني است كه شما در 17.000 كيلومتر بعدي نياز به سرويس دوره اي ماشين داريد. براي صفر كردنش ابتدا سوييچ رو ببندبد. با انگشت اون زائده تعبيه شده در بخش كيلومتر شمار رو فشار بدبد و در همين حالت (يعني فشردن اون زائده يا به نوعي كليد) سوئيچ رو باز كنيد ، يعني برق بياد پشت آمپر. بعد چند ثانيه (10 ثانيه) كه شمارش معكوس رو روي صفحه ديجيتال ميبينيد ، عدد شما O= رو نشون ميده و علامت اچار هم حذف ميشه. معمولا" علامت اچار وقتي ظاهر ميشه كه شما بيشتر از اون كيلومتر پيش گزيده رانندگي كنيد و اون رو صفر نكنيد. اين براي سيستم به اين معني است كه شما براي سرويس دوره اي مراجعه نكردي.
اگر با انجام مراحل فوق مجددآ و قبل از 20.000 كيلومتر علامت آچار روشن شد ، حتما" به تعميرگاه بريد و يا به دستگاه دياگ وصل كنيد.
ضمنا" تمام مراحل فوق در دفترچه راهنماي خودرو ذكر شده. اگر خواستيد آدرس بديد براتون mail كنم.
BloodReza
18 February 2008, 07:14 PM
کسی قیمت LCD TYPE B برای رو داره چنده؟
farhad-2007
4 April 2008, 02:12 AM
چنسلام دوستان
ممنون
باسلام
من هم با ecu ماشين مشكل پيدا كردم و هزينه خريدش(جدا از ريختن برنامه و دستمزد و...)در حدود 680,000 تومن بود...كه با راهنمايي يكي از دوستانم بردم و اونو تنها با 90,000 تومن درست كردم و الان هم بعداز گذشت چهار ماه هنوز مشكلي پيدا نكرده...
درهر صورت ميدونم خيلي از دوستان اين مشكل رو دارند و اگر خواستيد من آدرس تعميرگاه رو براتون ميذارم.
(البته اين تعميرگاه در تهرانه...كه آدرس و تلفنش رو ميگيرم و براتون ميذارم).
باتشكر farhad-2007
m_eslam
7 April 2008, 04:28 PM
كسي ميدونه ecu مدل هاي قديمي 206 (سال 80) تيپ 1 ، از چه نوعيه؟
ehsan62
8 April 2008, 04:12 PM
سلام
قبلا این سوال رو تو بخش مشکلات برقی مطرح کردم ولی ظاهرا جوابی نگرفتم واسه همینم در صدد شدم که اینجا مطرحش کنم شاید جوابی بگیرم.الان چند وقته که چراغ بزرگ رو روشن میکنم همراه با مه شکن،مه شکن واسه خودش خاموش میشه یا چراغ بزرگ خاموش میشه کلا سیستم روشنایی قاطی پاتی کرده،دیاگ هم زدم مشکلی نداشت.باطری ساز میگفت از کام2000 هستش.ماشینم تیپ 5 مدل84
میخواستم نظر دوستان رو بدونم
mea2002
10 April 2008, 11:12 AM
همانطوركه مستحضريد در 206 هاي مدل 85 به بعد هنگام رسيدن به سرعت خاصي درهاي ماشين اتوماتيك قفل ميشوند همچنين اگر در حين حركت دري باز باشد آلارم خاصي شنيده ميشود.مشكلي كه من اخيراً به آن برخورده ام اين است كه اين آْلارم در حين حركت و باز بودن يكي از درها شنيده نميشود.راه حل چيست؟چون قبلاً اين آْلارم شنيده ميشد.
simbaleo
11 April 2008, 01:12 AM
سلام
قبلا این سوال رو تو بخش مشکلات برقی مطرح کردم ولی ظاهرا جوابی نگرفتم واسه همینم در صدد شدم که اینجا مطرحش کنم شاید جوابی بگیرم.الان چند وقته که چراغ بزرگ رو روشن میکنم همراه با مه شکن،مه شکن واسه خودش خاموش میشه یا چراغ بزرگ خاموش میشه کلا سیستم روشنایی قاطی پاتی کرده،دیاگ هم زدم مشکلی نداشت.باطری ساز میگفت از کام2000 هستش.ماشینم تیپ 5 مدل84
میخواستم نظر دوستان رو بدونم
سلام
احتمالا همون کام 2000 مشکل داره، چیز خاصی هم نیست ممکنه خاک گرفته باشه که باید باز و تمیز بشه.
m16586
11 April 2008, 01:41 AM
سلام
احتمالا همون کام 2000 مشکل داره، چیز خاصی هم نیست ممکنه خاک گرفته باشه که باید باز و تمیز بشه.
برای من یکبار مشکلی پیش آمده بود که راهنمای سمت چپ گاهی میزد گاهی نمی زد گاهی با تاخیر عمل می کرد
com2000 را باز کردم دیدم گریس سیلیکون که برای قسمت های متحرک به کار رفته بوده زیاد بوده و بر روی اتصالات راهنما ریخته و باعث بروز این مشکل شده بود که تمیزش کردم درست شد
عکس اون رو پیدا کنم براتون میزارم
z_qz54
11 April 2008, 02:39 PM
سلام اساتید سوالی داشتم در مورد سوئیچ و سیستم ضد سرقت
از مغزی سوئیچ چند رشته سیم خارج شده که 3 رشته ان(ابی-قرمز-نارنجی)به نظر برای قطع و وصل برق استارت است(از طریق یک فیش وصل شده) و چند رشته دیگر به bsi رفته
سوالم در مورد سیم نارنجی است.دقیقا" حامل کدام جریان است؟ ابی و قرمز چطور؟ چون نمیدانم با سیستم برق معمولی(دیگر خودرو ها) چه تفاوت هایی دارد
سوال دیگر هم در مورد سیم پیچ مغناطیسی مربوط به ضد سرقت است
این سیم پیچ اگر از شکل دایره ای خودش خارج بشه احتمال داره کار نکنه؟ منظورم اینه که طولش زیاد بشه یا داخل اتاق پیچیده بشه تا نیاز به نزدیک شدن سوئیچ نباشه
ممنون میشم بدون توجه به علت تغییرات جواب سوالات رو بدید:)
1076816
3 May 2008, 07:48 AM
سلام به تمامی دوستان عزیز
منوببخشیداگه این سئوالهایی روکه دراینجامطرح می کنم اشکال داره.
من قبلا2تا206تیپ2مدل 83خیلی تمیزداشتم وخوشبختانه هیچ موردفنی یاالکترونیکی برایم بوجودنیامده بود.یه مدتی سیلو82داشتم از اون هم خیلی راضی بودم که متاسفانه بدلیل مشکل سندمجبورشدم ماشین روبه صاحب قبلی برگردونم.الآن دوباره به سمت 206کشیده شدم ویه 206تیپ2مدل84خریدم که خیلی تمیزنیست وصاحب قبلیش خیلی کم لطفی کرده درحق این ماشین واصلابهش نرسیده.حتی به لامپ های این ماشین هم توجهی نداشته که من همه اونهارودرست کردم.بگذریم یه مشکلی دارم که نمیدونم بایدچیکارکنم.صفحه نمایش وسط داشبورداصلاساعت وتاریخش تنظیم نمیشه وفقط میتونم زبان صفحه روعوض کنم.وقتی یکی ازدرهابازمیشه هشدارمیده که کدوم درب بازه ولی وقتی درهابسته میشه به محض بسته شدن درپیغام توصفحه همون جوری میمونه و ردنمیشه ومجبورمیشم یکی از2تادکمه رویه بازربزنم تاصفحه ساعت وتاریخ دوباره نمایان بشه.
ضمنااینوبگم که دستگاه پخش هم متفرقه هست واصل خودش نیست که باکنترل بفل فرمان کاربکنه.من میخوام پخش اونوسی دی خوربذارم.آیاپخش سی دی تیپ 3یا5به تیپ 2میخوره وباکنترل فرمان هم کارمیکنه یانه.اگه دراین دوموردمنوراهنمای فرمائیدخیلی متشکرمیشوم.:icon_cry:
fafal
3 May 2008, 10:53 AM
سلام به تمامی دوستان عزیز
منوببخشیداگه این سئوالهایی روکه دراینجامطرح می کنم اشکال داره.
من قبلا2تا206تیپ2مدل 83خیلی تمیزداشتم وخوشبختانه هیچ موردفنی یاالکترونیکی برایم بوجودنیامده بود.یه مدتی سیلو82داشتم از اون هم خیلی راضی بودم که متاسفانه بدلیل مشکل سندمجبورشدم ماشین روبه صاحب قبلی برگردونم.الآن دوباره به سمت 206کشیده شدم ویه 206تیپ2مدل84خریدم که خیلی تمیزنیست وصاحب قبلیش خیلی کم لطفی کرده درحق این ماشین واصلابهش نرسیده.حتی به لامپ های این ماشین هم توجهی نداشته که من همه اونهارودرست کردم.بگذریم یه مشکلی دارم که نمیدونم بایدچیکارکنم.صفحه نمایش وسط داشبورداصلاساعت وتاریخش تنظیم نمیشه وفقط میتونم زبان صفحه روعوض کنم.وقتی یکی ازدرهابازمیشه هشدارمیده که کدوم درب بازه ولی وقتی درهابسته میشه به محض بسته شدن درپیغام توصفحه همون جوری میمونه و ردنمیشه ومجبورمیشم یکی از2تادکمه رویه بازربزنم تاصفحه ساعت وتاریخ دوباره نمایان بشه.
ضمنااینوبگم که دستگاه پخش هم متفرقه هست واصل خودش نیست که باکنترل بفل فرمان کاربکنه.من میخوام پخش اونوسی دی خوربذارم.آیاپخش سی دی تیپ 3یا5به تیپ 2میخوره وباکنترل فرمان هم کارمیکنه یانه.اگه دراین دوموردمنوراهنمای فرمائیدخیلی متشکرمیشوم.:icon_cry:
سلام
سرباطری رو چند دقیقه برداردوباره وصلکن
ضبط رو هم بله میشه و بعدش بایددیاگ بزنی ومعرفی کنی
1076816
3 May 2008, 12:22 PM
سلام دوست عزیز
تشکرازپاسخ سریع شما.ببخشیدمنظورتان همون بست باطری خودروهست یاخیر؟
ضمنامن پس ازاینکارمیتوانم که تاریخ وساعت روتنظیم کنم اینوبگم که من باهر2تادکمه کلنجاررفتم ولی درست نشدفقط زبان اون تغییرمیکنه وهیچ عکس العمل دیگه ای انجام نمیده وآیابابرداشتن باطری نیازی به دیاگ مجددویاتنظیمات خودروتوسط نمایندگی هست یانه؟منظورم دادن کدجدید وتنظیمات فنی برای انجام دادن تمام برنامه
باتشکرفراوان
كسي اطلاع داره كه توي سيم كشي چراغهاي جلو تيپ 2 موتور جديد آيا سيم كشي با سوكت جدا براي چراغهاي پرشيائي :icon_twis وجود داره يا نه ؟
من قبلاً تيپ 5 داشتم بردم يكجا گفت برو از چراغ برق سوكت بگير :icon_redf ولي يك جا ديگه بردم چراغها رو باز كرد و از توي دسته سيمهام سوكت دو تائي چراغها رو در آورد و چراغهامو وصل كرد :icon_arro .
دوستان جوابم رو پيدا كردم .
همه 206 هاي جديد توي سيم كشي چراغهاي جلوشون براي چراغهاي كريستالي هم سوكت دارن . به اين صورت كه چراغهاي VALEO اصلي رو كه باز ميكنيد بايد يه تيكه از سيم كشي قبل از چراغ رو هم جدا كنيد تا با سوكت جديد بتونيد چراغهاي كريستالي رو استفاده كنيد.
نكته قابل تامل اينه كه بايد خود چراغي كه ميخريد جاي سوكت داشته باشه . بعضي ها جاي سوكت ندارن و بصورت سوزني هستن كه در اين صورت بايد تبديل خريده و به سيمكشي اضافه كرد.
msa6585
6 June 2008, 12:08 AM
سلام من یک 206 تیپ 4 دارم که همونطور که می دونید گیربکس اتوماته
گیربکسش مورد داشت که بردم نمایندگی 5049 تخصصی گیربکس اتومات اونجا درستش کردن و 1.200.000 از من پول گرفتن!
حالا که روشنش می کنم یه ERROR می ده Anti pollution ERROR و موتور ریپ می زنه
خواهشاً کمکم کنید
pishtool
19 June 2008, 01:25 AM
سلام من یک 206 تیپ 4 دارم که همونطور که می دونید گیربکس اتوماته
گیربکسش مورد داشت که بردم نمایندگی 5049 تخصصی گیربکس اتومات اونجا درستش کردن و 1.200.000 از من پول گرفتن!
حالا که روشنش می کنم یه ERROR می ده Anti pollution ERROR و موتور ریپ می زنه
خواهشاً کمکم کنید
سلام دوست عزیز تا اونجایی که اطلاعات فنی من اجازه میده مشکل ماشینتون از موتوره!نه گیربکس error ایر پلوشن موقعی به وجود میاد که موتور مشکل داشته باشه!
من دو ماه پیش یه مشکلی برای 206 ام پیش اومده بود بردم اونجا سریع درستش کردن!!!!
حالا یک ساعت شماره 82281 رو میگرفتم و جوابی نمی گرفتم ولی وقتی اومدم تو این فروم و در مورد نمایندگی 5049 دیدم سریع رفتم اونجا!خدا خیرتون بده واقعا سایت خوبی دارید!
doctorxx
20 June 2008, 01:22 PM
امروز در حال رانندگي بدون اينكه اتفاق خاصي بيفته يه دفعه چراغ ايربگ بيب روشن شد.
ماشينو خاموش كردم و دوباره روشن كردم چراغش خاموش شداما بعد از 1 دقيقه دوباره روشن شد و تا حالا هم همينطوره.
بردمش دياگ زدم گفتن نرم افزاري نيست و سخت افزاره و بايد تمام داشبرد باز شه و دونهدونه چك بشه
حالا چكار كنم؟
بدم بازش كنن؟
چقدري خرج داره؟
لطفا راهنمايي كنيد
aram59
12 July 2008, 07:13 PM
بعید میدونم نیاز به باز کردن داشته باشه چون سخت افزاریش به این راحتی ها خراب نمیشه(جز اینکه قبلا داشبورد باز شده باشه)اول مطمن شو بعد بازش کن چون ممکنه داشبورد به سروصدا بیوفته . در ضمن موقع باز کردن حتما سر باطری و جدا کن.اجرت بازو بسته کردن داشبورد حداقل 50 تومنه.البته به انصاف باطری ساز هم مربوطه.ولی واقعا کار پر دردسر و کثیفیه.:icon_surp
amirvr14
13 August 2008, 03:16 PM
سلام دوستان
یه سوال داشتم
وقتی درها رو با ریموت قفل یا باز میکنی فلاشرها به صورت مداوم تند تند چشمک میزنند یا برخی اوقات 2-3 ثانیه ثابت روشن میمونند!این به چه دلیله؟
آیا دزدگیر روی 206(ماجیکار 935 بدون استارتر)روی عملکرد این ماشین تاثیر منفی میزاره؟
آخه یکی از دوستام دزدگیر بسته دیگه فلاشراش اینجوری نمیشنو فقط یکی میزنن!!
simbaleo
13 August 2008, 04:58 PM
اگر ممتد روشن بمونن یعنی درها باز بودن و قفل شدن و اگر چشمک بزنن یعنی بسته بوده و باز شده، باز هم اگر درها قفل باشن و دکمه قفل رو دوباره بزنیم برای 10 ثانیه چشمک میزنن که برای پیدا کردن ماشین تو جاهای شلوغ مفیده.
اگر دزدگیر نصب بشه چون درها دیگه با ریموت روی سویچ باز و بسته نمیشن پس چراغها هم دیگه به این شکل نیستن و به روش خود دزدگیر روشن و خاموش میشن.
amirvr14
14 August 2008, 02:57 PM
اگر ممتد روشن بمونن یعنی درها باز بودن و قفل شدن و اگر چشمک بزنن یعنی بسته بوده و باز شده، باز هم اگر درها قفل باشن و دکمه قفل رو دوباره بزنیم برای 10 ثانیه چشمک میزنن که برای پیدا کردن ماشین تو جاهای شلوغ مفیده.
اگر دزدگیر نصب بشه چون درها دیگه با ریموت روی سویچ باز و بسته نمیشن پس چراغها هم دیگه به این شکل نیستن و به روش خود دزدگیر روشن و خاموش میشن.
ممنون بابت پاسختون،من خیلی شنیدم که رو 206 دزدگیر نصب نکنین قاطی میکنه!!این حرف درسته؟
simbaleo
15 August 2008, 01:24 AM
بله درسته ولی نه هر دزدگیری. مدلهای بخصوصی از دزدگیر هست که مخصوص 206 هستن و افراد زیادی ازش استفاده میکنن و مشکلی بوجود نیومده. چنتا مدل بخصوص هست که آپشن ایساکو روی 206 نصب میکنه و خودش کار کردش رو تضمین میکنه.
amirvr14
15 August 2008, 12:40 PM
بله درسته ولی نه هر دزدگیری. مدلهای بخصوصی از دزدگیر هست که مخصوص 206 هستن و افراد زیادی ازش استفاده میکنن و مشکلی بوجود نیومده. چنتا مدل بخصوص هست که آپشن ایساکو روی 206 نصب میکنه و خودش کار کردش رو تضمین میکنه.
میشه مدلشو بگی؟
ماجیکار 935 چطوره؟
اگه ممکنه شماره تلفن آپشن ایساکو رو بده
ممنون
ATOS
15 August 2008, 07:03 PM
میشه مدلشو بگی؟
ماجیکار 935 چطوره؟
ممنون
تلفن: ۴۴۹۰۸۰۶۶
آدرس: تهران - منطقه ۱۲ -جاده مخصوص کرج - کیلومتر ۱۳ صندوق پستی: ۱۳۱۴۵-۵۱۳ کد پستی: ۱۳۸۹۹
saeid_anwar
16 August 2008, 01:59 PM
میشه مدلشو بگی؟
ماجیکار 935 چطوره؟
ممنون
سلام
من سال 83 كه ماشين رو تحويل گرفتم مستقيم بردمش درب يك نمايندگي ماجيكار و يك دستگاه دزدگير ماجيكار و يك شيشه بالابر اتوماتيك انداختم روش. الان بعد از حدود 4 سال هيچ مشكلي باهاش نداشتم و حتي بنظر من وجود دزدگير روي ماشين خيلي هم واجب هست.:icon_wink
فقط يادتون باشه كه كنترل دزدگير بايد حتما" از كليد ماشينتون جدا باشه تا اگه ماشين روشن را خواستن ببرند يا زورگيري كنند وقتي كه رفتن بتونين از راه دور ماشين را متوقف كنيد.:icon_cool
solid
16 August 2008, 03:10 PM
من يه تي5 دارم كه موقع شتابگيري وقتي دور موتور ميرسه به40 ناگهان از شتاب ميفته.ايرادش چيه؟
JBF
26 August 2008, 06:11 PM
من يه تي5 دارم كه موقع شتابگيري وقتي دور موتور ميرسه به40 ناگهان از شتاب ميفته.ايرادش چيه؟
دوست عزيز قبل از هر چيز بايد عرض كنم اين بحث مربوط به اين تايپيك نيست و از مديران درخواست ميكنم كه به تايپيك مربوطه منتقل بشه و بعد هم بايد عرض كنم
به اين حالت ميگن كوپ 206
تقريباً هم شايع هست .اين عمل به خاطر كثيف شدن انژكتور و عدم پاشش صحيح هست كه چندان هم مشكل حادي نيست و مشكلتون رو با شستشوي انژكتور ماشينتون ميتونيد حل كنيد.
احتمالاًشما هم جلوي درب برخي از تعميرگاهها تابلوي رفع كوپ 206 رو ديديد.
مظلوم
27 August 2008, 07:26 PM
روي صفحه نمايش 206من عبارت eco-modآمده وماشين هرچه استارت مي خوره ، روشن نميشه ودرضمن پخش ماشين هم از كار افتاده لطفا من را راهنمايي كنيد باتشكر
john123
27 August 2008, 10:37 PM
با سلام ،
معمولاً وقتي باتري ضعيف باشد اين مشكل رخ ميده.
مظلوم
30 August 2008, 05:56 PM
باسلام ،
دوست عزيز چگونه مي توانم عبارت eco-mod را برطرف نمايم البته باطري راجديداًدادم شارژ شدولي عبارت مذكور برطرف نشده وماشين كماكان استارت مي خوره و روشن نمي شود
john123
30 August 2008, 06:01 PM
با يك باتري ديگه تست كنيد (در ضمن دياگ بكنيد ببيند چي ميگه)
shiraz362
2 September 2008, 11:01 PM
چیگرت برم ماشینت کد قاطی کرده باید دوباره سوئیچ رو به bsi معرفی کنی برای اینکار اگه ماشینت مدل 81 هست دکمه بزرکتره ریموت رو فشار بده 10 ثانیه نگه دار بعد دستت رو بردار حالا سوئیچ رو باز کن بعد از 3 ثانیه سوئیچ رو ببند
john123
8 September 2008, 04:40 PM
با سلام ،
كسي از دوستان اطلاع داره كه نگارش BSI ، پژو 206 تيپ 3 مدل اوايل 85 چيه؟
در ضمن اگر امكان داره فهرست كامل Option هاي موجود در اون رو هم نمايش بده(گزينه هاي موجود و قابل انتخاب)
meslehichkas
18 September 2008, 09:36 PM
سلام به همه ی اساتید.
من بعضی وقتا که از راهنما استفاده میکنم (دو سه بار هم بدون اینکه حتی به چیزی دست بزنم) یکدفعه چراغ راهنما قطع میشه و چراغ جلو خودبخود روشن میشه، تا زمانی که این حالت برقرار هست، بوق از کار میافته و همچنین اگر مه شکنهای جلو روشن باشن خاموش میشن.
البته اگر با پیچ چراغ جلو کمی بازی کنم به حالت عادی برمیگرده و راهنما شروع به زدن میکنه
good_rally
18 September 2008, 10:26 PM
سلام به همه ی اساتید.
من بعضی وقتا که از راهنما استفاده میکنم (دو سه بار هم بدون اینکه حتی به چیزی دست بزنم) یکدفعه چراغ راهنما قطع میشه و چراغ جلو خودبخود روشن میشه، تا زمانی که این حالت برقرار هست، بوق از کار میافته و همچنین اگر مه شکنهای جلو روشن باشن خاموش میشن.
البته اگر با پیچ چراغ جلو کمی بازی کنم به حالت عادی برمیگرده و راهنما شروع به زدن میکنه
دزد گیر رو ماشینت وصل کردی ؟
اگه وصل کردی مدلشو بگو .
یا شاید هم ممکن است یکی از فیوز ها از جای خودش بیرون اومده باشه
meslehichkas
19 September 2008, 12:24 AM
دزد گیر رو ماشینت وصل کردی ؟
اگه وصل کردی مدلشو بگو .
یا شاید هم ممکن است یکی از فیوز ها از جای خودش بیرون اومده باشه
بله، ماجیکار 902
در ضمن اگر فیوز باشه پس چرا وقتی با کلید چراغ بازی میکنم (اون رو به سمت حالت خاموش میپیچونم) مشکل برطرف میشه؟
good_rally
19 September 2008, 01:13 AM
فیوز A در BSI رو چک کن ببین درست سره جاشه یانه
منظور همون فیوزای داخل اطاقه پایین ترین فیوز از چپ اولین فیوزه A
چک کن ببین درست سر جاس هست یانه
meslehichkas
19 September 2008, 02:15 PM
چند وقت پیش یه فیوز سبز رنگ دیدم کف ماشین افتاده،ممکنه همون بوده باشه؟
good_rally
19 September 2008, 02:33 PM
به احتمال زیاد همون فیوزه سر جاس درست نشسته حالا شمااین کاری که گفتم رو انجام بدید و بعد خبرشو بدید که درست شد یانه
reza_118
8 October 2008, 05:11 PM
سجادی عزیز سلام
من بلاخره مشکل ECO MODEحل کردم و با خودم فکر کردم که به شما هم بگم حتما به دردتون خواهد خورد موقع حل مشکلات اعضای سایت
و حالا ایراد کجا بود.من ماشینو بردم تعمیرگاه مجاز جریان باتری رو براشون گفتم که نوهستش یارو یه سری با ماشین ور رفت دید نمشه رفت متخصص دیاگ2000 رو صدا کرد پسره هم اومد دمش گرم کامپیوترو زد و باهاش ECO Mode رو خاموش کرد (می گفت 206 وقتی تو انباره خودشون ماشینو میزارن روECO Mode که باتری دیر خالی شه ولی وقتی میفروشن یادشون میره برشگردونن به حالت اول)
ولی باز اشکال نداره مهم اینه که مشکل جدی نبود چون دیگه واقعا داشتم دیونه میشدم از یه طرف دزدگیر درست کار نمیکرد چون وقتی در ماشین رو باز میکردی 30 ثانیه وقت داشتی ماشین رو روشن کنی (برای اینکه ماشین برقش قطع بود و دزدگیر نمی فهمید که در ماشین باز شده) از طرف دیگه تنظیمات LCDهر دفعه بهم میخورد ,چراغ سقفی کار نمیکرد
راستی داشت یادم میرفت پسره وقتی کامپیوترو زد به ماشین و Global Testکرد 81 error پیدا شد که همه روFix کرد(چیزی که زیاد به نظر می اومد و حالا درست شده دور موتور هستش که قبلا در یک جا ثابت نبود و به سرعت در رنج 800و1000 نوسان میکرد)می خواستم بدونم اینError ها چه جوری به وجود میان؟
آیا کابلی که کامپیوترو یهBSI ماشین وصل مکنه میشه ساخت؟یا میشه خرید؟
چون به نظرم چیز ساده ایی هستش
یه طرفشUSB بود وطرف دیگرشinterface استاندارد نبود
ولی نرم افزار واقعا راحتی داره منSource یا Setup.exe نرم افزار رو از پسره گرفتم
فقط الان کابلش رو کم دارم که اونم ردیفش میکنم
ببخشید این فایلی که شما گفتید را از کجا می تونم تهیه کنم حجمش چقدره آیا برای شما امکان ارسالش هست؟
meslehichkas
12 October 2008, 01:02 AM
به احتمال زیاد همون فیوزه سر جاس درست نشسته حالا شمااین کاری که گفتم رو انجام بدید و بعد خبرشو بدید که درست شد یانه
دوست عزیز تمام فیوز ها رو چک کردم سر جاشون بودن.
مشکل از خود دسته راهنما بود، میگن که باید کامل عوض کنی که حدود 160 آب میخوره اما من جایی رو پیدا کردم که دسته راهنما رو تکی با 50 تومن عوض میکنه.
یه مشکل دیگه هم امروز باهاش برخورد کردم اینه که استارتر دزدگیر ماجیکار از کار افتاده، این هم به همین قضیه مربوط میشه؟
ehsan53
15 October 2008, 07:50 AM
با سلام به دوستان
مدتي هست كه كيلومتر نشون دهنده سرويس ماشينم(وي 1) بعد از هر چند بار استارت زدن و به خصوص صبحها 100 تا كم مي كنه! بدون اينكه من 100 كيلومتر رفته باشم. اول فكر كردك اشتباه مي كنم ولي وقتي با كيلومتر ماشين چك كردم ديدم كه آره تند تند داره كم مي شه. ولي خود كيلومتر درسته. كسي از دوستان مي دونه مشكل كجاست و بايد چكار كرد؟
sadegh670
15 October 2008, 03:22 PM
با سلام
آمپر بنزين 206 من بعضي وقتها كه باك بنزين داره بعد از روشن كردن ماشين چند ثانيه بعد مياد پايين و چراغ بنزين روشن مي شه بعضي وقتها هم برمي گرده سرجاي اصليش و بنزين درست نمايش مي ده دياگ هم زدم ولي درست نشد. در ضمت كيج روغن پشت آمپر هم چشمك ميزنه يا خط صاف ميشه و چشمك ميزنه كسي ميتونه راهنمايي كنه (206 تيپ 2 مدل84) با تشكر
behjooei
16 October 2008, 12:24 PM
سری های به اصطلاح 00 پایونیر بخاطر سفارش اروپا بودن دارای یک اینترفیس هستند که بتوان از کنترل بغل فرمان پخش را کنترل کرد، به همین خاطر از سریهای 50 قیمتشان بالاتره، تنها مشکلی که نصب پخش بدون اینترفیس داره بیکار شدن کنترل کنار فرمان هست که باز هم میتوانید یک اینترفیس جدا برای آن نصب کنید، مشکل دیگری به ذهن من نمیرسه.
سلام دوست عزيز.
من ماشينو كه خريدم (دست دوم، مدل 85 تيپ دو) روش يه پايونير 5900 با يك جفت باند بيضي در طاقچه عقب نصب بود و طرف رو هم نديدم كه ازش پخش فابريك رو بگيرم.(ماشينو از دلال خريدم).
الان دسته كنترل بغل فرمون كار نميكنه ولي بفرموده شما چون ضبط 00 هست ميبايستي كار ميكرد. آيا سوكت فابريكشو موقع نصب قيچي كرده بودند؟ يا نصاب بعدي ازش استفاده نكرده؟ يا ...؟؟؟
از يه ضبط فروشي پرسيدم همينجوري بدون نگاه كردن به اتصالات و ... گفت ميتونم برات يه اينترفيس بذارم تا دسته كنترلت با ضبط كار كنه و خرجش 25 هزار تومنه.
آيا اينكار رو بكنم يا از همون كنترل از راه دور ضبطم استفاده كنم؟
اگه بخوام اينترفيس بذارم خودم نميتونم؟ كجا وصل ميشه؟ ضرري براي ماشين و BSI و برق ماشين نداره؟
simbaleo
16 October 2008, 07:29 PM
سلام
اون سری 00 خودش اینترفیس نداره، قابلیت اینترفیس رو داره که اون زمانی که تازه اومده بود من تصور میکردم اینترفیس هم داره. نصاب به شما درست گفته، باید اینترفیس نصب کنید. اما یه مدل اینترفیس دیگه هست که قیمتش از 25 تومن بیشتره و اطلاعات آهنگ رو روی نمایشگر ساعت هم نشون میده.
shahbazirad
21 October 2008, 04:23 AM
دوستان سلام
اکثر صفحات سایتو خوندم ولی نتونستم جواب مشکلمو پیدا کنم امیدوارم بتونید کمکم کنید. واقعا این
مسئله کلافم کرده.
206 تیپ 5 مدل 83 دارم بعضی مواقع بصورت رندوم ماشین استارت میخوره و روشن نمیشه این اتفاق
در حالتهای مختلف ماشین سرد یا گرم میفته و بعد از چند دقیقه و دهها استارت ممکنه روشن بشه
این زمان از 1 دقیقه تا 2 ساعت هم طول کشیده زمان روشن شدن و مواقع این اتفاق کاملا رندوم و
اتفاقیه تا به حال پمپ بنزین استارت و سنسور دور موتور را عوض کردم یکبار که موقع روشن نشدن دیاگ زدیم به سنسور دور موتور ایراد گرفت که اونو عوض کردیم ولی بازم این مشکل پابرجاست با توجه به اینکه زمانش مشخص نیست بسیار مشکل ساز شده خواهش میکنم اگر کسی قبلا به این
مشکل برخورد کرده کمکم کنه ممنون
Masoud 206-16v
21 October 2008, 01:36 PM
با سلام
آمپر بنزين 206 من بعضي وقتها كه باك بنزين داره بعد از روشن كردن ماشين چند ثانيه بعد مياد پايين و چراغ بنزين روشن مي شه بعضي وقتها هم برمي گرده سرجاي اصليش و بنزين درست نمايش مي ده دياگ هم زدم ولي درست نشد. در ضمت كيج روغن پشت آمپر هم چشمك ميزنه يا خط صاف ميشه و چشمك ميزنه كسي ميتونه راهنمايي كنه (206 تيپ 2 مدل84) با تشكر
*مشکل آمپر بنزین به 2 طریق میشه رفعش کرد:
1- زمانی که بنزین میزنید باک رو کاملا پر نکنید،تا زمانی ادامه بدید که نازل اتومات قطع میکنه.
2-ورژن BSI رو افزایش بدید(اگه تا حالا این کارو نکردید).
*در مورد نشانگر روغن هم به احتمال زیاد از فیلتر روغن هستش،که زمانی که تعویض کردید اون رو درست نصب نکردن.اکثر فیلتر های پایه کوتاه این مشکل رو دارن چون قِلق خاصی دارن و همچنین باس اصلی باشن.اما مشکلی واسه موتور پیش نمیارن فقط روی اون نشونگره خطا میده.:icon_surp
behjooei
21 October 2008, 07:09 PM
سلام
اون سری 00 خودش اینترفیس نداره، قابلیت اینترفیس رو داره که اون زمانی که تازه اومده بود من تصور میکردم اینترفیس هم داره. نصاب به شما درست گفته، باید اینترفیس نصب کنید. اما یه مدل اینترفیس دیگه هست که قیمتش از 25 تومن بیشتره و اطلاعات آهنگ رو روی نمایشگر ساعت هم نشون میده.
سلام دوستان
كسي از شما تا حالا اينترفيس نصب كرده؟؟ حالا چه معمولي و چه از نوعي كه به قول دوستمون اطلاعات ترك سي دي رو رو نمايشگر نشون ميده.
كلا" هر كي تا حالا اينترفيس بسته يه اطلاعاتي بده كه مثلا" چند براش تموم شده؟ چه ماركي خوبه؟ ساخت كجا باشه؟ كجا نصب ميشه؟ تو ديده يا اون پشت مشتا نصب ميشه؟ رو كامپيوتر ماشين و عملكرد ماشين تاثير داره يا نه و...
ممنون ميشم. ميخوام زودتر برم ببندم. خسته شدم از دست اين ريموت كنترل ضبط كه هر بار يه گوشه ميفته و ...
yasser_star
22 October 2008, 08:20 AM
من مارک مدرن خریدم 25 تومن ولی اطلاعات رو lcdنمایش نمیده.بدون مشکل کار میکنه.
behjooei
22 October 2008, 09:51 AM
ياسر جان ميشه بيشتر توضيح بدي.
اولا" پخش ماشينت چيه؟ ثانيا" آيا نصاب اونو بست؟ خودمون نميتونيم؟ ثالثا" جاش كجاست؟ از بيرون معلومه يا اون زيرهاست؟(تو چشم آقا دزده هست يا نه؟؟)
yasser_star
23 October 2008, 08:43 AM
پخش ماشین سونی که قابلیت اینترفیس داره.چون یاد نداشتم بردم نصاب نصب کرد.یه دسته سیم ایران خودرویی هم لازم داره .کار اسونی بود.پشت پخش قرار میگره .قابل رویت نیست.
هر کی تو ماشینم میشینه میگه پخش فابریکه.:icon_mrgr
soheilm
23 October 2008, 11:04 AM
قابل توجه دوستان كه ميخوان پخش براي 206 ببندند و اطلاعات روي ال سي دي ببينند اينترفيسهاي موجود با پخشهاي سوني و آلپاين فقط اين قابليت نمايش اطلاعات روي ال سي دي رو دارند مثل تراك و غيره
afim7
4 November 2008, 09:20 PM
با سلام به دوستان:
نخواستم تاپیک جدیدی بزنم، مشکلمو اینجا مطرح میکنم.
امروز رفته بودم بیرون که در حال رانندگی بودم، یکدفعه چراغ موتور(زرد رنگ) مدام روشن خاموش شد وموتور هی ریپ میزنه.
به من گفتن که مشکل از یکی از انژکتورهاست و باید تعویض شه، آیا درسته ویا مشکل از جای دیگست.؟
دوستان خواهشا زود جوابمو بدین.
با سپاس...
good_rally
4 November 2008, 10:00 PM
با سلام به دوستان:
امروز رفته بودم بیرون که در حال رانندگی بودم، یکدفعه چراغ موتور(زرد رنگ) مدام روشن خاموش شد وموتور هی ریپ میزنه.
به من گفتن که مشکل از یکی از انژکتورهاست و باید تعویض شه، آیا درسته ویا مشکل از جای دیگست.؟
با سپاس...
روشن شدن اين چراغ نشانگر اشكال در سيستم سوخت رساني يا احتراق يا خروج دود است.
و احتمالا يا انژكتورها مشكل پيدا كرده وكثيف شده يا كاتاليزر اگزوز دچار مشكل شده است
ماشين چند تا كار كرده؟؟؟
ghiaci
4 November 2008, 10:09 PM
اين چراغ يعني در يكي از عملگرها و يا بعضي از سنسور ها مشكلي پيش آمده گاهي نرم افزار ECU قاطي كرده اول بايد ريست كرد جواب نداد دياگ زد
afim7
4 November 2008, 10:52 PM
ممنون که زودی جوابمو دادین.
نزدیکه 56 هزارتا کارکرده.
به منم گفتن یکی از انژکتورا مشکل داره. اگه اینطور باشه خرجش چقدره؟ حتما نمایندگی ببرم یا نه.؟؟
ghiaci جان نحوه ریست کردن چطوریه؟
با سپاس...
BloodReza
5 November 2008, 05:41 AM
با سلام به دوستان:
با سپاس...
ماشین یکی از آشناها هم همین هفته قبل اینتوری شده بود
اشکال از شمع ها و انژکتور بود
4 تا شمع رو عوض کردم و همچنین یه انژکتور جدید هم براش خریدم
کلن 75 تومن خرج ورداشت
ghiaci
5 November 2008, 06:15 AM
ممنون که زودی جوابمو دادین.
نزدیکه 56 هزارتا کارکرده.
به منم گفتن یکی از انژکتورا مشکل داره. اگه اینطور باشه خرجش چقدره؟ حتما نمایندگی ببرم یا نه.؟؟
ghiaci جان نحوه ریست کردن چطوریه؟
با سپاس...
كاپوت ماشين را بلند كن شيشه راننده را پائين بده سوئيچ را خارج و از ماشين خارج شو و در را ببند بمدت 30 ثانيه صبر كن تا BSI بره تو حالت Standby نشونش خاموش شدن كيلومتره حدود 30 ثانيه طول ميكشه در اين مدت نبايد دري باز بشه و يا دكمه ريموت اين و يا ماشين ديگري زده بشه پس از خاموش شدن كيلومتر سرباتري را بمدت 3 دقيقه بر ميداري و دوباره ميذاري و ماشين را روشن ميكني من تا حالا چندين بار از اين مشكلها پيش اومده با اين كار برطرف شده
afim7
5 November 2008, 08:35 PM
كاپوت ماشين را بلند كن شيشه راننده را پائين بده سوئيچ را خارج و از ماشين خارج شو و در را ببند بمدت 30 ثانيه صبر كن تا BSI بره تو حالت Standby نشونش خاموش شدن كيلومتره حدود 30 ثانيه طول ميكشه در اين مدت نبايد دري باز بشه و يا دكمه ريموت اين و يا ماشين ديگري زده بشه پس از خاموش شدن كيلومتر سرباتري را بمدت 3 دقيقه بر ميداري و دوباره ميذاري و ماشين را روشن ميكني من تا حالا چندين بار از اين مشكلها پيش اومده با اين كار برطرف شده
ghiaci جان این کارو انجام دادم ولی متاسفانه تغییری نکرد:icon_cry:
بجوری ریپ میزنه، انگار الانست که موتور از جاش بیاد بیرون.! باید ببرم انژکتورو درست کنم. تا تعمیرگاه راش ببرم که طوریش نمیشه؟
بازم از همی دوستان که کمکم کردن ممنونم.
با سپاس...
good_rally
5 November 2008, 09:11 PM
سلام
دوست عزيز
فيلتر هوا وفيلتر بنزين رو اخرين باري كه عوض كرديد تو چه كيلومتري بوده؟
ماشين 57 هزار تا كاركرده؟؟؟؟؟
afim7
5 November 2008, 11:35 PM
سلام
دوست عزيز
فيلتر هوا وفيلتر بنزين رو اخرين باري كه عوض كرديد تو چه كيلومتري بوده؟
ماشين 57 هزار تا كاركرده؟؟؟؟؟
سرویس 50هزاتا بردم نماینگی. نوشته که فیلترهارو عوض کرده. (امیدوارم درست گفته باشه). دیگه ماشینو نمایندگی نمی برم معلوم نیست چه بلای سرش میارن.
56 هزارتا کارکرده، مشکل از کجاست؟
با سپاس...
good_rally
5 November 2008, 11:47 PM
سلام
اگه نمايندگي راست گفته باشه و فيلتر ها رو عوض كرده باشه پس نقص در همون انژكتورها است.
ولي اينجا يك بحثي است كه انژكتورها به اين سادگي خراب نميشوند مگر اينكه آب به هر دليلي وارد انژكتور شده باشه يا به علت كثيف شدن فيلتر بنزين و وارد شدن اتاشغال انژكتور كثيف شده است.
من هيچ وقط ماشين رو پيش نماييندگي نميبرم .
يك اشنا دارم كه كارش واقعا عاليه تو غرب تهران .
اگه دوست داشتي بگو تا تو پيغام خصوصي ادرسشو بهتون بدم.
afim7
6 November 2008, 12:03 AM
ممنون good_rally جان:
منم تو همین تعجبم که چرا اینجوری شده، امیدوارم فیلتر هاش و انژکتور کثیف شده باشه.
لطف کنید آدرس آشناتون را تو پیغام خصوصی بدید.
بخوام ببرم باهاش راه برم مشکلی پیش نمیاد که.؟؟
با سپاس فراوان دوست عزیز...
ghiaci
6 November 2008, 12:15 AM
ميتونه از كويل دوبل باشه ماشين يكي همينطور بود وقتي كويل دوبل عوض شد درست شد
simbaleo
6 November 2008, 12:15 AM
سرویس 50هزاتا بردم نماینگی. نوشته که فیلترهارو عوض کرده. (امیدوارم درست گفته باشه). دیگه ماشینو نمایندگی نمی برم معلوم نیست چه بلای سرش میارن.
56 هزارتا کارکرده، مشکل از کجاست؟
با سپاس...
جواب این سوالها رو به من بگو:
1- وقتی موتور گرمه اینجوری میشه یا سرد یا هردو؟
2- با روشن و خاموش کردن برطرف میشه یا کماکان 3 کار میکنه؟ کلا این حالت رو دائم داره یا فقط گاهی؟
3- بعد از اینکه نمایندگی بردی اینجور شد یا قبلش هم بود؟ نمایندگی برات شمع هم عوض کرده؟
4- اگر تونستی امتداد جلوی چرخ عقب سمت راست رو در زیر ماشین یه نگاهی بنداز تقریبا زیر همون جایی که دستگیره در عقب هست اونجا فیلتر استوانه ای بنزین رو میبینی. ببین فلزی انداختن یا پلاستیکی.
5- تیپ ماشین رو هم نمیدونم.
afim7
6 November 2008, 12:31 AM
جواب این سوالها رو به من بگو:
1- وقتی موتور گرمه اینجوری میشه یا سرد یا هردو؟
2- با روشن و خاموش کردن برطرف میشه یا کماکان 3 کار میکنه؟ کلا این حالت رو دائم داره یا فقط گاهی؟
3- بعد از اینکه نمایندگی بردی اینجور شد یا قبلش هم بود؟ نمایندگی برات شمع هم عوض کرده؟
4- اگر تونستی امتداد جلوی چرخ عقب سمت راست رو در زیر ماشین یه نگاهی بنداز تقریبا زیر همون جایی که دستگیره در عقب هست اونجا فیلتر استوانه ای بنزین رو میبینی. ببین فلزی انداختن یا پلاستیکی.
5- تیپ ماشین رو هم نمیدونم.
با سلام:
1. والا پریروز این مشکل پیش امد وقتی داشتم رانندگی میکردم. امروزم روشن کردم ( موتور سرد) باز مشکل داشتو هی ریپ میزد
2.همش دائم بوده:icon_redf
3.تازه اینجوری شده. نمایندگی تابستون بردم
4.حتما میبینم، میگم
5.تیپ 2
با سپاس..
simbaleo
6 November 2008, 01:44 AM
من 80% احتمال میدم که یکی از انژکتورهات سوخته باشه، بوق هشدار هم میزنه یا نه؟ 20% باقی هم مربوط میشه به کویل. اگر یه دیاگ بزنی و انژکتور فالت داده باشه معلوم میشه انژکتور کدوم سیلندرت بوده. اولین کاری که باید انجام بدی دیاگ زدن و خوندن کد خطاها باید باشه. اگر انژکتور سالم بود یه مدت کویل یه ماشین دیگه رو ببند رو ماشین اگر مشکل حل شد باید یه نو بخری که فکر میکنم گرون هم باشه.
فقط و فقط برای کارهای اضطراری یا تعمیرگاه بردن ماشینو روشن کن که این 3 کار کردنش چیزای دیگه رو خراب نکنه.
fery
6 November 2008, 01:47 AM
دوستان 206 من امروز پشت آمپرش این شکلی شده :
http://i35.tinypic.com/1239lli.jpg
چه ماشین روشن باشه و چه نباشه تغییری نمیکنه ! مشکل از چیه ؟
در ضمن چراغ بنزین و STOP چشمک میزنن .
simbaleo
6 November 2008, 01:49 AM
دیاگ زدی اخیرا؟ راستش درست شبیه این اختلال رو من تو آمپر زمانی که کروز رو فعال میکردم دیدم. با یه بار قطع و وصل کردن باطری برطرف شد. امتحان کن ببین جواب میده.
fery
6 November 2008, 02:02 AM
نه خیلی وقته دیاگ نزدم . با قطع و وصل کردن باطری برطرف شد . ممنون از کمکتون
afim7
8 November 2008, 03:46 PM
با سلام:
امروز ماشینو بردم تعمیر، دیاگ زدن، اشکالاتش شامل: 2تا از انژکتورا کاملا سوخته بود و تعویض شد و شمع ها عوض شد و فیلتر هوا و فیلتر بنزین. نمایندگی ... بهم دروغم گفته بود فیلتر عوض کرده، چون فیلتر بنزینم افتضاح بود.( خواهشا نمایندگی نبرید بجوری دزدن)
اینها درست شد ولی بدبختی طبق چرخم مشکل داره اونم باید ببرم درست کنن.
راستی کیلومتر ماشینم 56 تاست الان تسمه تایم عوض کنم یا همون 60تا.؟
بازم از همه دوستان ممنون.
با سپاس...
good_rally
8 November 2008, 03:56 PM
سلام
خوشحالم كه مشكلتون حل شده.
همونجور كه حدس ميزدم مشكل از انژكتور ها بود.
تسمه تايم رو 60 تا 70 هزارتا بايد عوض كني.
اگه رانندگي اسپرت ميكنيد و با دور موتور بالا و با معكوس هاي زياد رانندگي ميكنيد تسمه تايم رو بايد عوض كنيد در غير اين صورت همون 60 تا 70هزارتا عوض كن.
reza_118
9 November 2008, 02:03 AM
اگر خواستی تسمه تایم عوض کنی سعی کن مارک bosch بندازی من انداختم تعمیرکاره تسمه را که دید حال کرد
همچنین تسمه دینام اون هم مارک بوش هست اگر خواستی عوض کنی حدود 14 تومن.
تسمه تایم تیپ 5 حدود25 تومن و حدود 30-25 تومن هم اجرت
Iman tm
10 November 2008, 03:27 AM
همگیه بچه ها وقت بخیر ! :icon_excl
من lcd م لک افتاده lcd یه تهویه رو میگم ! قسمته پایینش 2 3 تا لکه ی نارنجی افتاده !
داستان چیه ؟
همه ی کلیدهاش هم کار میکنه ! همین امروزم اینجوری شده ! خاموش کردم روشن کردم درست شد :icon_sad: اما دفعه ی بعد که روشن کردم باز اونجوری بود ! لکه ها شکلشون و جاشون ثابت نیست ! :icon_redf
ولی کلا قسمته پایینه lcd هستن !
داره کلا خراب میشه یا فقط چراغاش سوخته ؟:icon_cry:
reza_118
10 November 2008, 10:27 AM
من یک بار در اثر فشار دست به lcd این حالت پیش اومد ولی 2-1 دقیقه بعد برطرف شد
solid
10 November 2008, 02:44 PM
من یک بار در اثر فشار دست به lcd این حالت پیش اومد ولی 2-1 دقیقه بعد برطرف شد
دلیلش میتونه سرما باشه.مال من پارسال تو سرما اینجوری شد.مشکلی نیست خودش درست میشه
Iman tm
11 November 2008, 02:54 AM
درود !
بچه ها چند وقت قبل تو یه جا مشغول رانندگی بودم هوا سرد بود نمایشگر دمای 3 درجه رو خودش نشون داد و شروع کرد به چشمک زدن !تا وقتی که از اون محل خارج شدم و بعد دما بالا رفت و چشمکه قطع شد ! یک بار هم وقتی هوا 16 درجه بود 2 3 بار چشمک زد و قطع شد !
حالا میدونید الگوریتم این هشدار دما به چه شکله ؟
حد آستانه ی تحمل سردیه هوا تو این ماشین تا چه درجه دمائیه؟
simbaleo
11 November 2008, 03:41 AM
از 3 درجه به پایین چشمک میزنه تا خطر یخبندان رو هشدار بده. از نظر تئوری تا جایی که ضد یخ داخل موتور یخ نزنه سردی رو هم میتونه تحمل کنه. فکر میکنم از -25 درجه کمتر و +50 درجه بیشتر رو هم روی صفحه نشون نمیده.
دوره دانشجویی تو شهرکرد و زمانی که هوا رو هواشناسی -30 درجه اعلام میکرد دماسنج من از -25 پایینتر نمیرفت! تو اون سرما من با ضد یخ فابریک مشکلی نداشتم. البته بماند که هر شب حوالی ساعت 1 ماشین رو روشن میکردم و یه مقدار حرکت میکردم که دما بیاد روی 90 و بعد خاموش میکردم و جلوی ماشین رو با پتو و روکش ضد آب میپوشوندم! اما اول صبح که روشنش میکردم واقعا صدای بدی میداد! تقریبا 4 - 5 شبی اینجوری طی شد تا اینکه یه پارکینگ سرپوشیده جور شد و نگرانی من کم!
reza_118
11 November 2008, 09:01 AM
من مطمئن نیستم ولی فکر کنم یکی از دوستام که به حرفش هم مطمئن هستم تا 56-55 هم دما را دیده بود (جاده طبس فکر کنم)خودم که تا 49 و چند لحظه تا 50 هم دیدم
ghiaci
11 November 2008, 10:20 PM
من نصف شب چك نكردم ولي تا منهاي 18 درجه داشتم
Iman tm
12 November 2008, 03:21 AM
درود
بچه ها lcd یه دوباره امروز اینجوری شد بعد باز خودبه خود درست شد !!!
چه مرگشه؟
Iman tm
12 November 2008, 04:04 AM
راستی یه چیز دیگه کسی رو تهران ترجیحا سمت شرق تهران (تهران پارس و...)که بتونه این در سمت راننده قفلش و برام درست کنه میتونید معرفی کنید ؟:icon_neut
با دزدگیر بازو بسته میشه اما با ریموت نه ! وقتی هم در باز میشه (در راننده)چراغ سقفی روشن نمیشه نمایشگر هم پیغام باز بودن در و نمینویسه !:icon_razz
اما از تو زبونه ی در رو که بالا پایین میکنم قفلهای دیگه جواب میدن
!لبته 2 روز پیش پیشه یه آقا دزدگیریه بودم :icon_lol:که واسه حل مشکله این که موقعه ی فعال شدن دزدگیر راهنماهای یک طرفه ماشین فقط چشمک میزد پیشش رفته بودم که یه فیوز عوض کرد که درست شد اما بعده اون دیگه در راننده زبونش رو درهای دیگه جواب نمیده !! بالا پایینش که میکنم زبونه های بقیه درها تکون نمیخورن !!!
از یه طرف این الکترونیکه 206 حساس و دقیقه از طرفه دیگه این برق کارایه 206(عده ای) گیج و دونگن !
چیکار کنم ؟
reza_118
13 November 2008, 11:33 AM
مگر شما برای دزدگیر پمپ جدا گانه گذاشتید؟
romeo_1593
13 November 2008, 12:58 PM
من الان یه مشکل جدید دارم : سیستم ماشینم واسه خودش در حالیکه در ماشین بسته است هی آلارم میزنه که در در پشت راننده بازه . بردم دیاگ گفتن ربطی به دیاگ نداره و بخاطر عدم استفاده از در اتومبیل برای مدت طولانیه . لطفا یکی بگه باید چی کار کنم . دیوونه شدم بس که ماشینم آلارم زد .
Iman tm
13 November 2008, 05:22 PM
مگر شما برای دزدگیر پمپ جدا گانه گذاشتید؟
برای همه درها این کار و کردم چون پمپشون سوخته بود و کار نمیکرد !
و این پمپها بصورت عادی کارشون رو انجام میدادن تا اینکه این در راننده داره الان بازی در میاره !
reza_118
14 November 2008, 02:27 AM
ولی من دزدگیرهایی را دیدم که با همون پمپ فابریک ماشین کار می کنه و گویا با سوکت فابریک.
دزدگیر های غیر فابریکی که نیاز به پمپ اضافه در هر در باشه برای سیستم الکترونیک 206 خیلی مضر هست.
پس معلوم شد که شما باید پمپ در راننده را عوض کنی حدود 25-20 تومن هم هست که خودتون به راحتی می تونید این کار را انجام بدید
reza_118
14 November 2008, 02:33 AM
من الان یه مشکل جدید دارم : سیستم ماشینم واسه خودش در حالیکه در ماشین بسته است هی آلارم میزنه که در در پشت راننده بازه . بردم دیاگ گفتن ربطی به دیاگ نداره و بخاطر عدم استفاده از در اتومبیل برای مدت طولانیه . لطفا یکی بگه باید چی کار کنم . دیوونه شدم بس که ماشینم آلارم زد .
مشکل با احتمالاً عوض کردن قفل در که شامل پمپ و قفل و سنسور باز یا بسته بودن در هست درست خواهد شد
Iman tm
14 November 2008, 02:37 AM
ولی من دزدگیرهایی را دیدم که با همون پمپ فابریک ماشین کار می کنه و گویا با سوکت فابریک.
دزدگیر های غیر فابریکی که نیاز به پمپ اضافه در هر در باشه برای سیستم الکترونیک 206 خیلی مضر هست.
پس معلوم شد که شما باید پمپ در راننده را عوض کنی حدود 25-20 تومن هم هست که خودتون به راحتی می تونید این کار را انجام بدید
ببین رضا جون !
پمپ درها سوخت بعد من مجبور شدم اون پمپ هارو گذاشتم !یعنی این نبود که درها باز و بسته بشن اما دزدگیر باز و بستشون نتونه بکنه و بعد من برم پمپ بخرم تا دزدگیر جواب بده !
در ضمن بصورت فابریک پمپ و قفل و ... پلمپه و اگه یکیشون خراب شه کسی نمیتونه تعمیرش کنه
و باید بری کل قفل رو بخری که قیمتش هم 45000 تومن !
romeo_1593
14 November 2008, 08:33 PM
مشکل با احتمالاً عوض کردن قفل در که شامل پمپ و قفل و سنسور باز یا بسته بودن در هست درست خواهد شد
هزینش حدوداد چقدر میشه ؟
reza_118
15 November 2008, 01:05 AM
هزینه تعویض قفل من بعد از عید قفل سمت شاگرد جلو که گویا کمیابترین قفل هم بود به علت عمل نکردن سنسورش عوض کردم 20 تومن و خودم هم عوضش کردم.
همون موقع ایرانخودرو قرار بود سفارشی بیاره گفت 20 تومن ولی وقتی که قفل رسید گفتن این خارجی هست و 29 می شه من هم حرفی نداشتم ولی وقتی قفل را گرفتم دیدم اولاً مثل اینکه ضربه داره و 1 بار هم رو کار بسته شده گفتم من این قفل را نمی خواهم و از بیرون تهیه کردم.
درسته من می دونم که 1 مجموعه هست و اگر هر کدام خراب شه کلش باید عوض بشه.
من هم برای همین قفل در خودم را عوض کردم ولی بعضی وقت ها با شستشو ممکنه درست بشه وقتی که آدم می خواهد عوضش کنه یک شستشو با بنزین و سپس گریسکاری را امتحان می کنه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.