View Full Version : first persian wap magazine
ciahchal
22 July 2004, 02:12 AM
خوب ... به نظر من فقط شروع كردنش مهم بود ... من شروع كردم ... شما كمك كنين
من به چند نفر احتياج دارم كه بيان و عضو تيم ورك من بشن ... الان همه چيز در سطح دمو هستش ... ولي اين افتخار براي گروه ما باقي ميمونه كه اولين هستيم در ايران ... من خودم كلي ايده دارم كه دارم روش كار مي كنم ... كساني هم كه چيزي به فكرشون ميرسه براي پر بار كردن سيستم به من ميل بزنن ...
مهم شروع كردن بود .... و از حالا كمك شما عزيزان
http://www.perswap.com
( از كسانيكه ميرن به اين سايت صميمانه خواهش مي كنم كه نظراتشون رو برام بفرستن و بگن به نظرشون چه چيزهايي مي تونه توي صفحه html باشه كه به نظر اونها كمك كنه به پيشرفت صنعت wap ايران و تشويق همه براي راه انداختن اين سايتها )
در هر حال شما نماينده جامعه موبايل دار ها هستيد و feedback گرفتن از شما راهنماي كار من هستش
قربون همتون
ali
22 July 2004, 09:23 AM
دوست عزيز سايت وپ من كامل شده و به زودي در نت قرار مي گيره
فكر كنم اولين سايت شخصي ايراني باشم كه وپ سايت داره :evil:
يه ايده هايي دارم كه اگر عملي بشه عاليه :o
ciahchal
22 July 2004, 10:25 AM
نه قبل شما irancommercial.com كه سايت شخصي من هستش wap داره :arrow:
در ضمن تا روي نت قرار ندي نمي توني مشكلات بالا اومدن wap رو چك كني ... من خودم 45 بار index.wml رو تغيير دادم براي perswap در ضمن از m3gate غافل نشو كه آخر نرم افزار هستش ... با اون چك كن روي هاست ... اگه error نداد يعني روي هر موبايلي بالا مياد وپ سايتت ... خوبي m3gate اينه كه بهت مي گه توي كدوم خط اشكال داري ...
وپ چيز مزخرفي هستش فكر مي كني تمام دستور ها رو درست نوشتي در حاليكه بالا نمي اد ... يك كاراكتر فضاي خالي اشتباهي مي تونه باعث بشه كه بالا نياد كل فايل و موبايل بگه unknown file format
در هر حال دمت گرم ... خوشحال مي شم كه سايتت بالا اومد يه خبر به من هم بدي بذارمش توي persian list خودم
ali
22 July 2004, 11:40 AM
نمي دونم فعلا كه در گير اديت فروم سايت خودم هستم
تا كاراش تموم نشه upload نمي كنم :P
ولي رو حالت localhost با نرم افزار WinWAP چك كردم جواب داد اميدوارم تو نت هم جواب بده :idea:
ciahchal
23 July 2004, 01:08 AM
اصلا رو winwap حساب نكن ... من درگيري اصليم همين بود ... هم صwinwap و هم وپلايزر رو سايت مياورد صفحه رو
ولي روي موبايل كه مي رفتم Unknown file system مي داد از شدت عصبانيت مي خواستم گاز بگيرم در و ديوار رو ... تازه از m3gate فقط روي هاست جواب مي ده و هر دفعه كه اديت كردي بايد cache رو خالي كني و يا مثل من فايل رو تغيير نام بدي ... البته براي سايت من خيلي بيشتر از يه سايت شخصي كار برده چون الان كاري كردم كه روي چند مقوله مثل health , sport , art,business,politics,... هر كدوم جداگانه يك سيستم سرور قرار گرفته كه با فرستادن ميل به يه سري ادري خاص مستقيم روي سايت قرار مي گيره و خداييش برنامه نويسي و ست كردن دنگ و فنگ سرور جيگرم رو داد دستم ... البته هنوز كلي برنامه براي سايتم دارم كه ...
حتما m3gate رو بگير و تست كن باهاش
---------------------------------------------------
موضوعات perswap عبارتند از
health
politics
sport
ancient iran
business
art
IT
science
exchange rates
اگر زبان انگليسيتون خوبه مي تونين با من مكاتبه كنين تا عضو تيم ورك بشين
يادتون باشه كه هميشه اولين اولين هستش حتي اگه بهترين نباشه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.