View Full Version : k750 چینی یا no name
cyber_space_life
17 September 2005, 07:37 PM
k750 چینیش بهتره یا no name ؟
no name همون چینییه اما درجه 2 !! اینو یه گوشی فروش تو خیابون اکباتان گفت درسته ؟ :icon_razz
حامد ق
17 September 2005, 08:36 PM
no name مالزیه . چینی نوشته ساخت چین . آخه مگه می شه به حرف فروشنده ها اعتماد کرد؟
(==>hell lord<==)
17 September 2005, 08:48 PM
به نظر من چینی بهتر از مالزیه!!!چون چین دستگاهاش به روز هست!
Researcher
17 September 2005, 11:21 PM
سر این قضیه قبلا توو تاپیکهای مختلف زیاد بحث شد اما به نتیجه ای نرسید . no name ها نه چینی اند نه مالزی ، چون هم مالزی و هم چین گوشی هایی رو که می سازند روش اسم کشور خودشون رو به عنوان کشور سازنده می نویسند مخصوصا چینی ها که اگر سایشون از رو چیزی رد بشه میزنند :
Made in China
این یه مدت مشکل خودم و چند تا از دوستان هم بود کلی هم برای SE میل زدم اما جواب درستی ندادند جزء اینکه این گوشی رو کشورهای زیادی از جمله مالزی ، چین و سوئد و ... می سازند .
آخر هم نفهمیدم اما به نظر خودم ، فروشنده گوشی خودم و جمعی از دوستان این گوشی ها مال خود SE هستش . البته این نظر خیلی خوشبینانه هست :icon_idea اما از گزینه های دیگه منطقی تره با توجه به اینکه بعضی از مدل های دیگه گوشی های SE هم روش نزده ساخت کجاست و هم اینکه کجای دنیا و کدوم کشور میاد 2 تا گوشی از یه مدل در سطح 1 و 2 میسازه ؟ :icon_twis این جالبترین نظری بود که تا حالا شنیدم :icon_mrgr این فروشنده ها برای فروش گوشیهاشون چه خضعولاتی که به هم نمی بافن !!!
خود SE هم توو سایتش برای گوشیهاش تعیین کیفیت نکرده چه برسه به اینکه چین درجه 1 و 2 بسازه !
من به شخصه گوشی های غیر چینی رو به گوشی های چینی ترجیح میدم .
این قضیه به روز بودن دستگاه های ساخت گوشی های چینی دیگه نمی دونم چه صیغه ایه :icon_roll
اگر کسی از دوستان اطلاعات دقیق و در عین حال موثق داره ما رو بی نصیب نذاره .
HES@M
18 September 2005, 11:24 PM
دوستان یه چیزی خدمتتون عرض کنم البته این مسئله درمورد اکثر کالاهایی هستش که کلمه
made in china روش خورده و فقط در مورد گوشی نیست ولی خوب دونستنش بد نیست . باید عرض کنم طی سیاستی که دولت چین داره اعلام هر شرکتی میتونه کالاشو در کشور ما تولید کنه و حتی توجه کنید دوستان و حتی از دادن مالیات هم معاف باشه فقط به این شرط که این سه کلمه made in china به روی کالای اون شرکت بخوره یعنی در حقیقت جنسی که به هیچ عنوان هیچ چیزش مربوط به چین نیست به اسم کالای چینی در بازار جهانی به فروش میره فقط به این خاطر که شرکتهای مختلف به دلیل کارگر ارزانتر در چین و مهمترین دلیل یعنی ندادن مالیات حاضره جنسشو در چین تولید کنه و حتی به اسم جنس چینی در بازار به فروش برسونه بدون اینکه اون جنس حتی 1% هم چینی باشه مثالش هم همین سونی اریکسون و حتی شرکت فراسو که همه میدونیم ایرانیه وقتی رو کارتنهای جنساشو نگاه کنی made in china خورده و این کارم به این دلیل میکنه که اولا ایجاد اشتغال برای مردمش میکنه و دوما میخواد مردم دنیا نسبت به کالای چینی اطمینان پیدا کنن . نتیجه اینکه زیاد رو این نکته که k750 ماله چینه و به درد نمیخوره حساس نشوید چون با این سیاستی که چین در پیش گرفته باید انتظار هر جنسی رو با لیبل made in china در بازار داشته باشی. البته یه نکته رو تا یادم نرفته بگم این مطلب من در مورد کالاهای غیر چینی که در چین تولید میشه وگرنه کالای چینی که مشخصا made in china روش خورده و خود چینیها سازنده ی اون هستن اکثرا بدون کیفیت هستن.
arash_a
19 September 2005, 12:36 AM
OK
حالا کیفیت گوشی Made in china بهتره یا بدون نام ؟
morten
24 September 2005, 11:37 PM
به نظر من همشون se هستن مگه میشه محصول اون شرکت تا ایران بیاد ولی se بی خبر باشه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
وقتی se با خبر باشه یعنی یا اون شرکت متقلب بسته میشه یا تحت لیسانس se کار میکنه که کیفیت خود se رو داره
الا ن دیگه خیلی از کمپانی های بزرگ(البته تو گوشی هنوز ندیدم ) اسم شرکت رو به عنوان سازنده می زنن نه اسم کشور رو مثل کمپانی بوش که بجای ساخت آلمان میزنه ساخت بوش!!!!
Researcher
26 September 2005, 12:25 AM
به نظر من همشون se هستن مگه میشه محصول اون شرکت تا ایران بیاد ولی se بی خبر باشه ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
وقتی se با خبر باشه یعنی یا اون شرکت متقلب بسته میشه یا تحت لیسانس se کار میکنه که کیفیت خود se رو داره
الا ن دیگه خیلی از کمپانی های بزرگ(البته تو گوشی هنوز ندیدم ) اسم شرکت رو به عنوان سازنده می زنن نه اسم کشور رو مثل کمپانی بوش که بجای ساخت آلمان میزنه ساخت بوش!!!!
مشکل اینجاست که رو گوشی های No Name حتی مثلا Made in SE هم ننوشته . البته مشکل که نیست اما کمی مشکوکه
Researcher
1 October 2005, 02:56 PM
دوستانی که گوشی هاشون no name هست ببینن کابل USB گوشیشون این شکلیه که توو عکسه . چون مال من این برجستگی های روی کابل که نویز گیر هست رو نداره .
hesamp
3 October 2005, 04:49 AM
مال منم نویزگیر نداره :icon_redf
Merula Alba
3 October 2005, 12:48 PM
تا آنجایی که من می دونم ، اون برجستگی ها نویزگیر نیستند و تنها برای جلوگیری از ترک خوردن و یا پاره شدن کابل در نزدیکی فیش های دو سر اون تعبیه می شوند ... می دونید که اکثرا در محل فیش ها ، کابل تا می شه ... اگر باور هم ندارید ، پیچ های روی اون برجستگی رو باز کنید و خواهید دید داخلش چیزی جز پلاستیک نیست !!
Researcher
3 October 2005, 03:13 PM
تا آنجایی که من می دونم ، اون برجستگی ها نویزگیر نیستند و تنها برای جلوگیری از ترک خوردن و یا پاره شدن کابل در نزدیکی فیش های دو سر اون تعبیه می شوند ... می دونید که اکثرا در محل فیش ها ، کابل تا می شه ... اگر باور هم ندارید ، پیچ های روی اون برجستگی رو باز کنید و خواهید دید داخلش چیزی جز پلاستیک نیست !!
من توو یه مقاله خوندم که این برجستگی های روی کابل ( مثل کابل مانیتور ) ضد نویز هستش . برجستگی مانیتور هم ظاهرا فقط لاستیک توو پره .حالا شاید حق با شما باشه و با هم فرق داشته باشن .
Researcher
3 October 2005, 04:49 PM
ناراحت نباش چون کم کم دارم بیشتر مطمئن میشم که no name ها چینی نیستند :icon_cool
رحيم توكلي
3 October 2005, 08:04 PM
منظور از no neme چطوري نوشته يعني هيچي نيست
Researcher
4 October 2005, 12:05 AM
منظور از no neme چطوري نوشته يعني هيچي نيست
یعنی عبارت " ... Made In " توش نیست .
آريو2500
5 October 2005, 07:17 AM
سلام
گوشی no name مشکلی نداره وبا چین مالزی یا تایوان تو سونی اریکسون فرقی ندارن.
Researcher
5 October 2005, 05:45 PM
سلام
گوشی no name مشکلی نداره وبا چین مالزی یا تایوان تو سونی اریکسون فرقی ندارن.
مگه میشه گوشی اصل SE مشکل داشته باشه :icon_twis :icon_razz :icon_mrgr
این عکس رو ببینید ، این پشت گوشی S600 هستش . اینم ننوشته مال کجاست اما مال خود SE
فنلانده :
Researcher
6 October 2005, 03:04 AM
با عرض پوزش ، توو پست قبلی باید میگفتم مال سوئده :icon_neut
hesamp
7 October 2005, 03:02 AM
من یه no name گرفتم که مموریش چینیه و روش نزده SONY ! میشه گفت متفرقه است......ولی مال یکی از دوستام که 750چینیه رو مموریش زده made in JAPON و SONYهم روش هک شده !........البته دوستم با گارانتی سیتادل خریده و من با ایرانیان :icon_eek:
Researcher
7 October 2005, 04:17 PM
من یه no name گرفتم که مموریش چینیه و روش نزده SONY ! میشه گفت متفرقه است......ولی مال یکی از دوستام که 750چینیه رو مموریش زده made in JAPON و SONYهم روش هک شده !........البته دوستم با گارانتی سیتادل خریده و من با ایرانیان :icon_eek:
اون مموری چینی فکر کنم به صورت اورجینال و در حالت معمولی روی گوشی هست ( همون sandisk ) ممکنه یه شرکت دیگه درخواست sony کنه . البته باید ببینی Memory Stick Due Adaptor گوشی دوستت مال کجاست که فکر کنم چینی باشه و خودش و یا سیتادل فقط مموری رو مثل خودم عوض کردن و رفتن Sony خریدن :icon_surp
Researcher
7 October 2005, 05:14 PM
یه لینک برای شناسایی گوشی :
IMEI گوشیتون رو توو کادر سایت ( لینک زیر ) وارد کنید ، ببینید چه جوابی میگیرید ؟
http://www.numberingplans.com/?page=analysis§ion=imeinr
در واقع اگر گوشیهاتون تقلبی و یا هر چیز غیر قانونی دیگه باشه ، یا جواب نمی گیرید و یا خود سایت بهتون میگه .
hesamp
8 October 2005, 03:09 AM
Due Adaptor هم made in japonروش زده
Researcher
8 October 2005, 06:03 PM
والا ما هم سر در نیووردیم . دلمون به این سایته خوش بود که لابد اسم کشور سازنده رو میده که نداد .
ولی حداقل خیالمون راحت شد که دیگه تقلبی و چه می دونم درجه دوم و از این حرفا هم نیست .
آپارتمان
8 October 2005, 07:41 PM
Mobile equipment brand / model SonyEricsson K750i
GSM Implementation Phase 2/2+
Country of Approval United Kingdom
IMEI issued by British Approvals Board of Telecommunications (BABT)
واه من این اومد!!!!!
shahkar
8 October 2005, 10:48 PM
ازمنم همین طور :
Mobile equipment brand / model SonyEricsson K750i
GSM Implementation Phase 2/2+
Country of Approval United Kingdom
IMEI issued by British Approvals Board of Telecommunications (BABT)
Sina-Ts
8 October 2005, 11:31 PM
بابا اين label نصف بيشترش الکيه..باور کنين گوشی واسه هرجا باشه فرقی نداره..هيچ کمپانی نمياد
گوشی هاشو طبقه بندی کنه و اينا که مثلاً درجه 1 و 2 بزاره..اعتبار کمپانی از بين ميره..شما گوشيو بخر و
استفاده کن..هرجا توليد کرده باشه چون تحت استاندارد شرکت مادر بوده فرقی نداره
Researcher
9 October 2005, 07:21 PM
بابا اين label نصف بيشترش الکيه..باور کنين گوشی واسه هرجا باشه فرقی نداره..هيچ کمپانی نمياد
گوشی هاشو طبقه بندی کنه و اينا که مثلاً درجه 1 و 2 بزاره..اعتبار کمپانی از بين ميره..شما گوشيو بخر و
استفاده کن..هرجا توليد کرده باشه چون تحت استاندارد شرکت مادر بوده فرقی نداره
کاملا با شما موافقم . :icon_cool اما بازم خیلی هارو مثل خودم قانع نمی کنه .
یه نکته جالبی که من وقتی پکیج گوشی رو داشتم ورانداز میکردم متوجه شدم این بود که هر وسیله داخل پکیج مثل شارژر و خود گوشی و کابل USB و .... یه جلد نایلونی داره که روی چند تا از این جلد ها یه برچسب زده بود و روش نوشته شده بود : Made in China به جزء مال خود گوشی ! :icon_eek:
Sina-Ts
9 October 2005, 11:09 PM
s700 منم که رو خود گوشی زده made in japan بقيه وسايلش روش زده بودmade in chaina
Researcher
10 October 2005, 06:16 PM
منظورم اینه که به احتمال زیاد گوشی چینی نیست ، وگرنه چه دلیلی داره که روی جلدش نزنن ساخت چین . شاید یه شرکت معمولی توو چین یا هر جای دیگه این گوشی ها رو مونتاژ میکنه . هر چند به قول شما از نظر کیفیت فرقی نمی کنه . چون خودشون که نمی سازن .
Researcher
17 October 2005, 04:38 AM
قطعاتش مال خوده SE سوئده و توسط iDA که یه سازمان بزرگ نظارت بر استانداردها و شبکه های مخابراتی و ... که توو سنگاپوره و توو کشورهای چین و آمریکا و هند و ... نمایندگی داره کنترل و تصویب شده و برای استفاده در سنگاپور گارانتی شده . :icon_evil
Approved by iDA For Use in Singapore
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.