PDA

View Full Version : مشكل با فارسي ساز شهاب

omid1974
17 September 2005, 03:23 PM
من پس از نصب فارسي ساز شهاب نمي تونم فونت هاي فارسيشو ببينم و بصورت اشتباه نمايش مي ده.
كسي مي دونه چيكار بايد كرد.

omid1974
17 September 2005, 05:15 PM
مشكل من حل شد . فونت هاي اونو تو شاخه windows كپي كردم . فقط نمي دونم چرا بعضي وقتها آيكونش رو دسكتاپ نمايش داده نمي شه ولي با يه بار باز شدن start menu و بستن اون نمايش داده مي شه!!!!!!

arashx2
22 October 2005, 10:48 PM
با سلام
منم با همين مشكل بر خوردم ولي اين فونتها رو از كجا گير بيارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا كمك كنيد

kevin_m_bb
23 October 2005, 01:49 AM
فكر كنم بايد عربي رو هم فعال كنيد يا اگه نداريد نصب كنيد

arashx2
23 October 2005, 10:37 PM
از كجا فعالش كنم ؟؟؟؟چجوري نصب ميشه؟؟؟؟
لطفا بيشتر توضيح بدين............ممنون

kevin_m_bb
23 October 2005, 11:50 PM
در موقع نصب ويندوز مي تونيد عربي روهم نصب كنيد .ولي اگر نصب باشه اين مسير رو برويد
start--settings-- system--arabic settingsاز قسمت country ايران رو انتخاب كرده واز قسمت digit substitution فارسي رو انتخاب كنيدو از قسمت control بايد disable arabizer بدون تيك باشه

arashx2
26 October 2005, 10:10 PM
لطفا يكم بيشتر توضيح بدين اين عربي نصب نيست ، چجوري نصبش كنم

kevin_m_bb
27 October 2005, 02:13 AM
فكر كنم تنها راهش hard reset هست كه مي تونين قبلش از فايلهاتون يه back up بگيرين و بعد hard reset بكنين .و وقتي كه دوباره مي خواد ويندوزش نصب بشه بايد عربي رو هم نصب كنيد.
راستي موبايلتون چيه?

arashx2
27 October 2005, 11:52 PM
ممنون كه با حوصله جواب منو ميدين.
من دستگام hp 4700
يه چند روزي هست كه خريدم (انشاا.. تمام بر نامه هاي كه تونستم روش نصب كنم توي يه پست معرفي ميكنم .البته برنامه هاي كه VGA رو ساپورد كنن )
ولي مشكل من همينه كه هارد ريست هم كه ميكنم هيچ پارامتري واسه تايين زبان نداره ، ضرف چند ثانيه ريست ميكنه (هارد ريست) فقط يه cut , paste ياد ميده و تمام.
البته مشكل من با يه فايل فونت فارسي كه فارسي ساز شهاب ساپورتش كنه حله.
حالا ميگيد چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kevin_m_bb
28 October 2005, 12:43 AM
ممنون كه با حوصله جواب منو ميدين.
من دستگام hp 4700
يه چند روزي هست كه خريدم (انشاا.. تمام بر نامه هاي كه تونستم روش نصب كنم توي يه پست معرفي ميكنم .البته برنامه هاي كه VGA رو ساپورد كنن )
ولي مشكل من همينه كه هارد ريست هم كه ميكنم هيچ پارامتري واسه تايين زبان نداره ، ضرف چند ثانيه ريست ميكنه (هارد ريست) فقط يه cut , paste ياد ميده و تمام.
البته مشكل من با يه فايل فونت فارسي كه فارسي ساز شهاب ساپورتش كنه حله.
حالا ميگيد چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به احتمال زياد ويندوز موبايل شما ساپورت عربي نداره وشايد بشه با كپي فونت هاي عربي و فارسي تو شاخه فونت مشكل رو حل كرد

البته مشكل من با يه فايل فونت فارسي كه فارسي ساز شهاب ساپورتش كنه حله

متوجه اين جملتون نمي شم؟؟

DLord
20 February 2006, 11:52 PM
دوست عزیز
برنامه LEng_farsi را install و uninstall کنید مشکلتان حل میشود.

lover
21 February 2006, 11:57 AM
اين هم لينك كامل داونلود ([Only registered and activated users can see links])

Farsi Pack for Pocket PC

ابتدا برنامه kilmist Registry editor و s hahabonline.exe را نصب كنيد

1- فايل import this file for klimist.regرا درشاخه My Documnts خود بریزید

2- برنامه kilmist Registry editor را اجرا كرده و فايل import this file for klimist.reg را import كنيد

اگر كار رو درست انجام داده باشيد بايد product id شما عبارت زير باشد

JXUQ-YYKU-WGWF-YXJH-RAXI

از فایل import for Resco.reg براي برنامه resco registry میتوانید استفاده كنيد

اگر از برندهاي HP , QTEK , O2 و غيره استفاده ميكنيد fontهاي tahoma.ttf و tahomabd.ttf را در شاخه windows كپي كنيد

کمی جستجو میکردید بهتر بود

DLord
21 February 2006, 08:13 PM
دوباره سلام
2 مشکل با این برنامه دارم که ممنون میشم اگر کمک کنید:
1. تاریخ روز مرتب از روی صفحه اصلی محو میشه. :icon_eek:
2. توی صفحه تاریخ ماهانه فقط نوشته های زیر دیده میشه و جدول ماهانه چه شمسی و چه میلادی دیده نمیشه. :icon_cry:

ممنون.

پارسا
18 March 2006, 09:31 AM
من هم همچين مشکلي دارم .
گوشي imate-jam است . هارد ريست که مي کنم . چند گزينه براي تست صفحه نمايش مي دهد و کپي و پيست و.. بعد شروع به کپي فايلها مي کند و هيچ گزينه اي براي انتخاب ويندوز عربي ندارد .
در برخي از پستها دوستان اشاره اي به دانلود رام عربي از سايت imate کرده اند . من به آن سايت رفته و عضو نيز شدم ولي نتونستم لينکي براي دانلود آن پيدا کنم ... اگر امکان دارد راهنمايي فرماييد که چگونه مي توانم رام عربي را از آن سايت دانلود کرده و نصب نمايم .

am!n
18 March 2006, 12:17 PM
سلام. وقتی تو سایت آیمیت داشتی ثبت نام می کردی باید مدل دستگاهت را و کد IMEI (که تو خود سایت قشنگ توضیح داده راجب به این کد)را می زدی اگز زده باشی باید تو قسمت ساپرت دیوایس بری که دیگه قشنگ معلومه.

DLord
18 March 2006, 12:59 PM
من هم همچين مشکلي دارم .
گوشي imate-jam است . هارد ريست که مي کنم . چند گزينه براي تست صفحه نمايش مي دهد و کپي و پيست و.. بعد شروع به کپي فايلها مي کند و هيچ گزينه اي براي انتخاب ويندوز عربي ندارد .
در برخي از پستها دوستان اشاره اي به دانلود رام عربي از سايت imate کرده اند . من به آن سايت رفته و عضو نيز شدم ولي نتونستم لينکي براي دانلود آن پيدا کنم ... اگر امکان دارد راهنمايي فرماييد که چگونه مي توانم رام عربي را از آن سايت دانلود کرده و نصب نمايم .

دوست عزیز
پیشنهاد میکنم از دو برنامه FarsiLEng 2003 و تقویم فارسی Forutan استفاده کنید که کارایی بسیار بهتر و کاملتری از برنامه های دیگر دارد. من شخصا خیلی راضیتر هستم . اینجوری میتوانید SMS فارسی هم ارسال و دریافت کنید. :icon_cool

پارسا
18 March 2006, 03:21 PM
دوست عزیز
پیشنهاد میکنم از دو برنامه FarsiLEng 2003 و تقویم فارسی Forutan استفاده کنید که کارایی بسیار بهتر و کاملتری از برنامه های دیگر دارد. من شخصا خیلی راضیتر هستم . اینجوری میتوانید SMS فارسی هم ارسال و دریافت کنید. :icon_cool
اگر لينک دريافت براي نرم افزارهاي ياد شده را ذکر کنيد بسيار ممنون خواهم شد .

پارسا
18 March 2006, 03:49 PM
سلام. وقتی تو سایت آیمیت داشتی ثبت نام می کردی باید مدل دستگاهت را و کد IMEI (که تو خود سایت قشنگ توضیح داده راجب به این کد)را می زدی اگز زده باشی باید تو قسمت ساپرت دیوایس بری که دیگه قشنگ معلومه.
من زمان ثبت نام که IMEI را نيز وارد نمودم و قبول کرد و هر زمان که وارد سايت Imate مي شوم بعنوان Member هستم ولي مسير ياد شده حضرتعالي را نمي دانم کجاست .
هر چه مي گردم گزينه suuport divice نمي بينم .
اگرهم منظور شما club support است که در زير منوهاي آن هم اگر منظورتان قسمت update/ddonloads باشد وقتي آن صفحه را باز مي کني در دو خط توضيحات مربوط به Divice Support و لينکهاي مربوز به آن چيزي را نمي رساند .
اينهم قسمتي از صفحه مر بوطه :
Device Support
Need help quick? Contact live support and email support ([Only registered and activated users can see links]) , to get your questions answered as quick as possible. Or visit the club i-mate™ support forums ([Only registered and activated users can see links]).

که اين توضيحات مربوط به رفع اشکال است ....
باز اگر هم منظور شما انتخاب Divice Support در روبروي عکس Imate jam در همين صفحه است که با انتخاب آن چند گزينه در صفحه فعال مي شود که با توجه به راهنمايي دوستان , انتخاب Operator system را انتخاب کنيم ... انتخابهاي زيادي براي کشورهاي زيادي در دسترس مي باشد .
اگر تا اينجا درست است کدام را بايد انتخاب کنيم ؟
( در زير قسمتي از صفحه فوق را آورده ام
Some of the operator settings below have been updated. To use the new operator settings, the old settings must first be removed by first performing a hard reset (Please note that all data should be backed up prior to performing a hard reset.). As many of the new CAB files are only required for certain mobile subscriptions, we recommend you only update to the new settings if you are experiencing problems with your current internet settings.

Click here ([Only registered and activated users can see links]) for AirTel India settings.
Click here ([Only registered and activated users can see links]) for Al-Warid Pakistan settings. Click here ([Only registered and activated users can see links]) for Alfa Lebanon settings.

)
لطفا راهنمايي فرماييد که اگر حرکت درست است و انتخابي نيز - با راهنمايي شما - کردم و فايل CAb دانلود شده را روي Imate نصب نمودم بعد بايد چکار کنم ؟؟

lover
18 March 2006, 05:21 PM
من زمان ثبت نام که IMEI را نيز وارد نمودم و قبول کرد و هر زمان که وارد سايت Imate مي شوم بعنوان Member هستم ولي مسير ياد شده حضرتعالي را نمي دانم کجاست .
هر چه مي گردم گزينه suuport divice نمي بينم .
اگرهم منظور شما club support است که در زير منوهاي آن هم اگر منظورتان قسمت update/ddonloads باشد وقتي آن صفحه را باز مي کني در دو خط توضيحات مربوط به Divice Support و لينکهاي مربوز به آن چيزي را نمي رساند .
اينهم قسمتي از صفحه مر بوطه :
Device Support
Need help quick? Contact live support and email support ([Only registered and activated users can see links]) , to get your questions answered as quick as possible. Or visit the club i-mate™ support forums ([Only registered and activated users can see links]).

که اين توضيحات مربوط به رفع اشکال است ....
باز اگر هم منظور شما انتخاب Divice Support در روبروي عکس Imate jam در همين صفحه است که با انتخاب آن چند گزينه در صفحه فعال مي شود که با توجه به راهنمايي دوستان , انتخاب Operator system را انتخاب کنيم ... انتخابهاي زيادي براي کشورهاي زيادي در دسترس مي باشد .
اگر تا اينجا درست است کدام را بايد انتخاب کنيم ؟
( در زير قسمتي از صفحه فوق را آورده ام
Some of the operator settings below have been updated. To use the new operator settings, the old settings must first be removed by first performing a hard reset (Please note that all data should be backed up prior to performing a hard reset.). As many of the new CAB files are only required for certain mobile subscriptions, we recommend you only update to the new settings if you are experiencing problems with your current internet settings.

Click here ([Only registered and activated users can see links]) for AirTel India settings.
Click here ([Only registered and activated users can see links]) for Al-Warid Pakistan settings. Click here ([Only registered and activated users can see links]) for Alfa Lebanon settings.

)
لطفا راهنمايي فرماييد که اگر حرکت درست است و انتخابي نيز - با راهنمايي شما - کردم و فايل CAb دانلود شده را روي Imate نصب نمودم بعد بايد چکار کنم ؟؟
اگه گوشیتان jam هست و در club-mate رجیستر کردید پس از log in به این لینک ([Only registered and activated users can see links])بروید
اگر هم گوشیتان مدل دیگریست به این لینک ([Only registered and activated users can see links])رفته و نوع گوشیتان را انتخاب کنید وآپدیت هارو بگیرید

DLord
18 March 2006, 10:49 PM
اگر لينک دريافت براي نرم افزارهاي ياد شده را ذکر کنيد بسيار ممنون خواهم شد .

1. LEng_Farsi_2003
[Only registered and activated users can see links]

سریال: PARFS42A-0000349674-04321-6260 (با تشکر از دوست عزیز )Lover

2. تقویم فارسی فروتن

:icon_cool

پارسا
19 March 2006, 01:10 PM
1. LEng_Farsi_2003

سریال: PARFS42A-0000349674-04321-6260 (با تشکر از دوست عزیز )Lover

2. تقویم فارسی فروتن

:icon_cool
با تشکر فراوان
دانلود شد و نصب شد .
مشکل ديکشنري هنوز باقيست ......فونتها بهم ريخته است . دو فونتي که همراه پکيج است را که مي خواهم کپي کنم پيغام Error مي ده !!!! به احتمال زياد توسط دو برنامه ريخته شده آن دو فونت استفاده مي شه و نمي زاره که من فونتها را نصب کنم .... لطفا راهنمايي فرماييد .

lover
19 March 2006, 01:47 PM
با تشکر فراوان
دانلود شد و نصب شد .
مشکل ديکشنري هنوز باقيست ......فونتها بهم ريخته است . دو فونتي که همراه پکيج است را که مي خواهم کپي کنم پيغام Error مي ده !!!! به احتمال زياد توسط دو برنامه ريخته شده آن دو فونت استفاده مي شه و نمي زاره که من فونتها را نصب کنم .... لطفا راهنمايي فرماييد .
هارد ریست و نصب یک فارسی ساز !!!

پارسا
19 March 2006, 02:47 PM
از بابت همه راهنمايي عزيزان بسيار ممنون
مشکل حل شد .
1 - هارد ريست
2 - اولين برنامه که نصب نمودم ديکشنري بود و دو فونت را کپي نمودم
باز هم تشکر از همه دوستاني که بنده را کمک کردند .

moein_id
24 March 2006, 09:31 PM
سلام دوستان
من ايمت جم دارم رامم هم انگليسيه يعني اول عربي بود ولي چون مموريم كم بود انگليسي روش نصب كردم و بعد از رام انگليسي اين برنامه فارسي ساز شهاب رو نصب كردم در مرود فونت مشكلي نداشتم فقط دستگاه كه خاموش و روشن ميكردي ديگه تقويمو نشون نميداد و با يه بار استارت زدن نمايش داده ميشد

ولي مجبور شدم هارد ريست كنم و حالا كه فارسي سازو نصب ميكن م ديگه مربع شده همه چيزش
فونت هارو هم كپي كردم اما باز هم فايده نداشت حتي چند بار پاكش كردم و دوباره از اول همه چيزو نصب كردم اما باز هم همه چيز مربعه
جريانش چيه اخه دفعه قبل هم همين جوري نصب كردم و كار كرد

lover
25 March 2006, 03:33 AM
سلام دوستان
من ايمت جم دارم رامم هم انگليسيه يعني اول عربي بود ولي چون مموريم كم بود انگليسي روش نصب كردم و بعد از رام انگليسي اين برنامه فارسي ساز شهاب رو نصب كردم در مرود فونت مشكلي نداشتم فقط دستگاه كه خاموش و روشن ميكردي ديگه تقويمو نشون نميداد و با يه بار استارت زدن نمايش داده ميشد

ولي مجبور شدم هارد ريست كنم و حالا كه فارسي سازو نصب ميكن م ديگه مربع شده همه چيزش
فونت هارو هم كپي كردم اما باز هم فايده نداشت حتي چند بار پاكش كردم و دوباره از اول همه چيزو نصب كردم اما باز هم همه چيز مربعه
جريانش چيه اخه دفعه قبل هم همين جوري نصب كردم و كار كرد
رام عربی فقط 4 مگابایت اضافی را اشغال میکند ولی شهاب آنلاین 5.4مگابایت... آیا شما به این 4mb اینقدر احتیاج دارید..؟ به هر حال از LEng استفاده کنید

moein_id
25 March 2006, 10:52 AM
ممنون لاور جون شرمنده كردي
ولي وقتي همش 5.7 مگ فري داشته باشي ايا باز هم حاظري 4 مگشو براي يكسري برنامهايي كه كاربرد زيادي ندارن اشغال كني؟
در هر صورت ممنون از توجهت ولي من دفعه قبل هم روي همين رام انگليسي نصب كردم اما اين دفع مشكل دارم اما از LENG استفاده كردم و مشكلم حل شد

ممنون از راهنماييت

moein_id
28 March 2006, 02:58 AM
لعنت به اين برنامهاي فارسي ميشه ايرانيان يه برنامه بنويسن ، بسازن، دستكاري كن ، ... بدون اشكال باشه ؟
از وقتي اين برنامه LEng رو نصب كردم مشكل فونت حل شده ولي ديگه هر چي ميخوام تايپ كنم مثل مسيج همشون از راست به چپ تايپ ميشه خيلي بهشون ور رفتم ولي نتونستم درستش كنم يعني انگليسيو از چپ به راست بنويسم
كسي راه حلي به زهنش نميرسه؟

lover
28 March 2006, 12:53 PM
لعنت به اين برنامهاي فارسي ميشه ايرانيان يه برنامه بنويسن ، بسازن، دستكاري كن ، ... بدون اشكال باشه ؟
از وقتي اين برنامه LEng رو نصب كردم مشكل فونت حل شده ولي ديگه هر چي ميخوام تايپ كنم مثل مسيج همشون از راست به چپ تايپ ميشه خيلي بهشون ور رفتم ولي نتونستم درستش كنم يعني انگليسيو از چپ به راست بنويسم
كسي راه حلي به زهنش نميرسه؟
region را تغییر بده ولی زبان را فارسی بکنید ....در کل من بهترین فارسی سازی که دیدم arabizer هستش (کمتر مشکل داره)

moein_id
28 March 2006, 01:31 PM
region را تغییر بده ولی زبان را فارسی بکنید ....در کل من بهترین فارسی سازی که دیدم arabizer هستش (کمتر مشکل داره)

خدا كنه كه اينجوري كه شما گفتيددرست شه ولي arabizer هم كه داشتم قبلن بايد با خودش فارسي بنويسي منظورم اينه كه مسيج هاي فارسي كه برام فرستاده ميشد كلمه كلمه ميشد و بايد از چپ به راست خودت ميچسبونديشون به هم و ميخوندي در مورد شما تلفنهايي ه م كه فارسي بودن هم همين مشكل بود با اين تفاوت كه اونا واقعن قرو قاتي بودن و نميشد راحت فهميد كه چيه

در هر صورت ممنون از اينكه وقت گزاشتي و يه راه حلي براي اين برنامه ايراني گزاشتيد:icon_cool

aghdam
28 March 2006, 01:38 PM
اگه گوشیتان jam هست و در club-mate رجیستر کردید پس از log in به این لینک ([Only registered and activated users can see links])بروید
اگر هم گوشیتان مدل دیگریست به این لینک ([Only registered and activated users can see links])رفته و نوع گوشیتان را انتخاب کنید وآپدیت هارو بگیرید
من وقتی می خوام گوشیم رو ریجستر کنم این پیغام رو می ده و راستش نمی دونم باید چیکار کنم
If you are trying to register your new i-mate™ device and have been diverted to this page then please click here for help.

* The IMEI that you are trying to register is a pre-owned i-mate™ device.

Our policy at i-mate™ is, and always has been, to provide our customers with the best available services.

As an owner of a pre-owned i-mate™ device you can join Club i-mate™ today and start enjoying the host of benefits available only to Club i-mate™ members, this is available for a small service fee of $59.99.

Your i-mate™ device will provide you with un-matched freedom of mobility and a new way to manage your life and your business.

At Club i-mate™ we understand how important it is that you make the most of your i-mate™ device. Our dedicated support services provide around the clock assistance with the best possible answers and assistance.

We offer a range of solutions and services which will add value to your purchase and make the most of your i-mate™ product, we thank you for your business and support.

If you think this is not a pre-owned i-mate™ device please click here to let us know

Click here to register your pre-owned i-mate™ device.
ممنون میشم کسی کمکم کنه

lover
28 March 2006, 02:03 PM
من وقتی می خوام گوشیم رو ریجستر کنم این پیغام رو می ده و راستش نمی دونم باید چیکار کنم
If you are trying to register your new i-mate™ device and have been diverted to this page then please click here for help.

* The IMEI that you are trying to register is a pre-owned i-mate™ device.

Our policy at i-mate™ is, and always has been, to provide our customers with the best available services.

As an owner of a pre-owned i-mate™ device you can join Club i-mate™ today and start enjoying the host of benefits available only to Club i-mate™ members, this is available for a small service fee of $59.99.

Your i-mate™ device will provide you with un-matched freedom of mobility and a new way to manage your life and your business.

At Club i-mate™ we understand how important it is that you make the most of your i-mate™ device. Our dedicated support services provide around the clock assistance with the best possible answers and assistance.

We offer a range of solutions and services which will add value to your purchase and make the most of your i-mate™ product, we thank you for your business and support.

If you think this is not a pre-owned i-mate™ device please click here to let us know

Click here to register your pre-owned i-mate™ device.
ممنون میشم کسی کمکم کنه
شماره IMEI گوشیتان توسط شخص دیگری ثبت شده است آیا شما دست دوم خریدید؟؟
چاره اینه که صاحب قبلی پاک کنه اون IMEI را از account خودش و بعد شما بگیریدش

خدا كنه كه اينجوري كه شما گفتيددرست شه ولي arabizer هم كه داشتم قبلن بايد با خودش فارسي بنويسي منظورم اينه كه مسيج هاي فارسي كه برام فرستاده ميشد كلمه كلمه ميشد و بايد از چپ به راست خودت ميچسبونديشون به هم و ميخوندي در مورد شما تلفنهايي ه م كه فارسي بودن هم همين مشكل بود با اين تفاوت كه اونا واقعن قرو قاتي بودن و نميشد راحت فهميد كه چيه

در هر صورت ممنون از اينكه وقت گزاشتي و يه راه حلي براي اين برنامه ايراني گزاشتيد:icon_cool

شما بسیار لطف دارید در ظمن در arabizer بهترین حالت اینه که region را united state انتخاب کنید ولی arabizer شما enable باشد و فارسی ساز کی برد را نصب کرده باشید اینطوری درست کار میکند یعنی شما english میبینید ولی امکان تایپ فارسی و دریافت درست sms را دارید و در اینترنت نیز font و صفحات درست کار میکنند من همین phalls را خوب و درست مثل ویندوز میبینم

aghdam
28 March 2006, 11:36 PM
[QUOTE=lover]شماره IMEI گوشیتان توسط شخص دیگری ثبت شده است آیا شما دست دوم خریدید؟؟
چاره اینه که صاحب قبلی پاک کنه اون IMEI را از account خودش و بعد شما بگیریدش

راستش تا اینجاش رو می دونم ولی چارش رو نمی دونم

iravani
2 January 2008, 11:35 PM
با سلام
ميشه درباره validate2.reg راهنماي كنيد تشكر

shahinkhial
9 May 2008, 10:40 AM
کمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــــــک
من فارسی ساز برایsplنیاز دارم
با تشکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــر

taghati
10 May 2008, 06:11 PM
من برنامه arabizer روي گوشي جاما نصب كردم و تنها مشكلم اينه كه حرف "ي" رو جدا مي زنه و وقتي عدد توي اس ام اس هست جمله ها رو برعكس نمايش مي ده يعني قبل از عدد مياد بعد از عدد و بعد از عدد مياد قبل از عدد.
كسي مي دونه اين چطور حل مي شه