enzo
17 September 2005, 01:27 PM
حدود 2 سال پیش طرحی داده شد برای استفاده از 206 و سمند به عنوان ماشین پلیس که تقریبا داره عملی میشه که طرح خیلی خوبیه . اصلا به نظر من باید از همون اول بجای اینکه این بنز ها رو بخرند از ماشین های داخلی استفاده می کردند. اصلا توی کدوم کشور از یه ماشین تقریبا پرمصرف 18 میلیونی برای کنترل ترافیک استفاده میشه ؟ توی اکثر کشور های اروپایی برای کنترل ترافیک در شهر از خودروهای کم مصرف وکوچک استفاده میشه مثل گلف و فورد فوکوس در آلمان.اما در اتویان های free speed از ماشین های اسپرت وقوی استفاده میشه مثل لامبورگینی گالاردو در ایتالیا.اما در ایران از مرسدس بنز های C class درون شهر استفاده میشه و از بنز های E class در جاده ها!!!
نکته دیگه اینکه بنز هایی که توسط پلیس خریداری شده (حدود 4000 دستگاه) کیفیت ساخت خوبی نداره مثلا من خودم یکی شو دیدم که بعد از بارندگی توی چراغ عقبش آب جمع شده بود !!! البته این موضوع تازگی نداره واکثر اجناس وارداتی به کشورهای جهان سوم از کیفیت پایین تری برخورداره .نمونه بارزش لاستیک های هانکوک که کیفیتش افتضاحه علی رغم قیمت بیشترش نسبت به نمونه های ایرانی!
خلاصه از اینکه پلیس به 206 و سمند اعتماد کرد خوشحالم.
نکته دیگه اینکه بنز هایی که توسط پلیس خریداری شده (حدود 4000 دستگاه) کیفیت ساخت خوبی نداره مثلا من خودم یکی شو دیدم که بعد از بارندگی توی چراغ عقبش آب جمع شده بود !!! البته این موضوع تازگی نداره واکثر اجناس وارداتی به کشورهای جهان سوم از کیفیت پایین تری برخورداره .نمونه بارزش لاستیک های هانکوک که کیفیتش افتضاحه علی رغم قیمت بیشترش نسبت به نمونه های ایرانی!
خلاصه از اینکه پلیس به 206 و سمند اعتماد کرد خوشحالم.