View Full Version : ارتباط با PC از طريق WLAN
omid1974
17 September 2005, 11:17 AM
من مي خوام از طريق WLAN اطلاعات بين Notebook و PDA ردوبدل كنم. ارتباط WLAN هم برقرار كردم ولي نمي دونم چطوري به فايل هاي روي PDA و يا بالعكس دسترسي داشته باشم. اگه كسي اينكارو كارده راهنماييم كنه.
ممنون
اميد
mas_jaf
20 October 2005, 10:50 AM
سلام اگه متوجه شدي به من هم پي ام بدي ممنون ميشم
moossavizadeh
11 August 2007, 05:46 PM
سلام...
فکر می کنم این سوال رو خیلی ها داشته باشند...
من حدس می زنم با یه نرم افزار خوب می شه به راحتی فایل ها رو Share کرد و ...
ویندوز موبایل فقط یه بستر عالی برای انواع نرم افزارهای به درد بخوره...
خودم هنوز نگشتم پس شاید پیدا بشه، هر کی پیدا کرد معرفی کنه.
پایان اولین پیام من!
alggar
11 August 2007, 09:33 PM
ShareIt FTP Pro 1.7
[Only registered and activated users can see links]
son_of_devil
20 August 2007, 02:25 AM
ميشه اين كارو كرد
البته من با gsmart امتحان كردم هم اينترنت ميشه كار كرد هم فايل هاي روي كامپيوتر
اول تشكر مي كنم از علي كه اين راهنمايي رو روي سايت موبايلستان قرار داده بود
برای درست کردن یه شبکه "به اشتراک گزاشتن فایل و اینترنت" می توانید از طریق زیر عمل کنید
Wi-Fi پی دی ای خود رو روشن کنید.
برای اینکار روی آیکن اون در سمت راست نوار ابزار پایین صفحه روی آیکن اون کلیک کنید و گزینه ی Turn Wi-Fi On رو انتخاب کنید.
بعد از این که وای فای PDA شما روشن شد. روی آیکن اون کلیک کنید و ایندفعه گزینه ی Configure Wi-Fi رو انتخاب کنید
در تب وایرلس روی قسمت Add New.... کلیک کنید. نام نتورک رو در قسمت بالایی وارد کنید
Connect to رو به Work تغییر بدید و گزینه ی This is a device-to-device (ad-hoc) connection رو بزنید.
وارد تب Network Key بشید.
قسمت Authentication رو به Open تغییر بدید و Data Encryption تون هم حتما WEP باشه
تیک گزینه ی This Key is provided for me automatically رو هم بردارید و در قسمت نتورک کی یک عدد ده رقمی رو به انتخاب خودتون مثلا ده تا صفر وارد کنید." به این عدد بعدها هم نیاز دارید" و دقت کنید Key index هم 1 باشه
سپس گزینه ی ok رو بزنید.
سپس میبینید نامی که در قسمت اول برای شبکه ی خود انتخاب کردین زیر add new ظاهر میشه.
چند ثانیه قلم PDA خودتون رو روی اون نگه دارید و گزینه ی کانکت رو بزنید.
این قسمت مربوط به تنظیمات پی دی ای بود و حالا تنظیمات نوت بوک
شما باید برای این قسمت از نرم افزار وای فای پیش فرض سرویس پک 2 ویندوز ایکس پی استفاده کنید
حالا بعد از روشن کردن وای فای روی نوت بوک خودتون وارد قسمت کنترل وای فای بشید و گزینه ی Refresh network list رو از منوی سمت راست انتخاب کنید.
وقتی اسم شبکه ی شما ظاهر شد روی اون کلیک کنید و دکمه ی Connect رو بزنید
حالا یه پنجره باز میشه و از شما network key می خواد
نتورک کی خودتون رو در هر دو محل وارد کنید (Network key و Confirm Network key) حالا شبکه ی شما بعد از چند ثانیه راه میفته.
برای انتقال فایل هم باید فایلهایی رو که میخواهید در ویندوز share کنید.
بعد دوباره برید سراغ PDA
وارد File Explorer بشید و آیکون سرور "کیسی که روی یه دست هست انتخاب کنید.
حالا اسم پی سی خود رو بعد از // تایپ کنید. منظور همون computer name هست
بعد یه پنجره باز میشه که از شما یوزر نیم و پسورد و دامین میخواد
همه ی اونها رو خالی بزارید و گزینه ی ok رو بزنید.
حالا هر چی فایل و فولدر share َشده دارید برای شما نمایش داده میشه
am!n
20 August 2007, 02:38 AM
دوست گرامی واقعا ممنون-من موفق شدم کانکت شم ام انمی تونم باش سایت باز کنم-نوت بوکم به اینترنت وصله...
من اون علامت هم که گفتی برای ارسال فایله را ندیدم...:icon_cool
من تو فایل اکسپلورر اون کار را کردم اینطوری شد...
یه صفحه میاد که 2 تا گزینه برای تیک کردن داره و جای پس و یوزر...
آقا من موفق نشدم-برای اینترنت که میگه اسم سایت را اشتباه وارد می کنی-برای فایل ها هم با توجه به اینکه کانکت میگه ÷تچ را ÷یدا نمی کنم یا اصلا می گه وصل نیست..
کسی از دوستان می تونه راهنمایی بکنه؟
son_of_devil
20 August 2007, 01:41 PM
تو فايل اكسپلورر اگه اون سرور رو نداري منو رو بزن open path بعد new path بعد // رو بزن بعد اون اسم كامپيوتر رو وارد كن مياره
برا اينترنت هم توي كانكشني كه توي گوشيت انتخاب كردي به جاي work اينترنت رو انتخاب كن
son_of_devil
25 August 2007, 12:08 AM
ببين عزيرم براي اينترنت اول بايد كانكشن رو شير كني بعد از شير اون حالا مراحل رو انجام بده ولي تو گوشي
Connect to رو به جاي Work به intennet تغییر بدید
am!n
25 August 2007, 02:34 PM
خوب برای انتقال فایل من موفق نشدم...اینترنت هم فکنم چون با دایل آ÷ هستم و سرعت ÷ایینه سایت باز نمیکنه آخه نمیگه وصل نیستی...
Nomad
3 September 2007, 09:16 PM
آقا وصل میشه ولی اینترنت هیچ سایتی رو باز نمیکنه ....
babaxan7
6 October 2007, 03:28 PM
ميشه اين كارو كرد
البته من با gsmart امتحان كردم هم اينترنت ميشه كار كرد هم فايل هاي روي كامپيوتر
اول تشكر مي كنم از علي كه اين راهنمايي رو روي سايت موبايلستان قرار داده بود
برای درست کردن یه شبکه "به اشتراک گزاشتن فایل و اینترنت" می توانید از طریق زیر عمل کنید
Wi-Fi پی دی ای خود رو روشن کنید.
برای اینکار روی آیکن اون در سمت راست نوار ابزار پایین صفحه روی آیکن اون کلیک کنید و گزینه ی Turn Wi-Fi On رو انتخاب کنید.
بعد از این که وای فای PDA شما روشن شد. روی آیکن اون کلیک کنید و ایندفعه گزینه ی Configure Wi-Fi رو انتخاب کنید
در تب وایرلس روی قسمت Add New.... کلیک کنید. نام نتورک رو در قسمت بالایی وارد کنید
Connect to رو به Work تغییر بدید و گزینه ی This is a device-to-device (ad-hoc) connection رو بزنید.
وارد تب Network Key بشید.
قسمت Authentication رو به Open تغییر بدید و Data Encryption تون هم حتما WEP باشه
تیک گزینه ی This Key is provided for me automatically رو هم بردارید و در قسمت نتورک کی یک عدد ده رقمی رو به انتخاب خودتون مثلا ده تا صفر وارد کنید." به این عدد بعدها هم نیاز دارید" و دقت کنید Key index هم 1 باشه
سپس گزینه ی ok رو بزنید.
سپس میبینید نامی که در قسمت اول برای شبکه ی خود انتخاب کردین زیر add new ظاهر میشه.
چند ثانیه قلم PDA خودتون رو روی اون نگه دارید و گزینه ی کانکت رو بزنید.
این قسمت مربوط به تنظیمات پی دی ای بود و حالا تنظیمات نوت بوک
شما باید برای این قسمت از نرم افزار وای فای پیش فرض سرویس پک 2 ویندوز ایکس پی استفاده کنید
حالا بعد از روشن کردن وای فای روی نوت بوک خودتون وارد قسمت کنترل وای فای بشید و گزینه ی Refresh network list رو از منوی سمت راست انتخاب کنید.
وقتی اسم شبکه ی شما ظاهر شد روی اون کلیک کنید و دکمه ی Connect رو بزنید
حالا یه پنجره باز میشه و از شما network key می خواد
نتورک کی خودتون رو در هر دو محل وارد کنید (Network key و Confirm Network key) حالا شبکه ی شما بعد از چند ثانیه راه میفته.
برای انتقال فایل هم باید فایلهایی رو که میخواهید در ویندوز share کنید.
بعد دوباره برید سراغ PDA
حالا اسم پی سی خود رو بعد از // تایپ کنید. منظور همون computer name هست
بعد یه پنجره باز میشه که از شما یوزر نیم و پسورد و دامین میخواد
همه ی اونها رو خالی بزارید و گزینه ی ok رو بزنید.
حالا هر چی فایل و فولدر share َشده دارید برای شما نمایش داده میشه
سلام دوست عزیز ببخشید ، ولی من متوجه این موارد نشدم :
1- تنظیمات وای فای کجاست ؟ (اگه ممکنه دقیقاً اشاره کنید که کجا برم و چی کار کنم) .
2- این قسمت رو که اصلاً نتونستم پیدا بکنم: (بعد دوباره برید سراغ PDA
حالا اسم پی سی خود رو بعد از // تایپ کنید. منظور همون computer name هست)
آقا شرمنده .
babaki
7 October 2007, 03:17 AM
wireless کامپیوتر و پاکت پی سی را خاموش باشه
در computer
برای شروع شما باید connection خود را share کنید
یعنی در start > connect to>show all connection
وارد بشی . روی شبکه مورد نظرت که میخوای share کنی .مثلا dial up یا local area connection یا هر شبکه دیگه ای که به internet وصله.
کلیک سمت راست بزنی و بری تو propertiesو بعدش تو قسمت advanced بری و اونجا یه تیک هست که باید بزنی
.....allow other network user to یه همچین چیزی
سپس ok کن و خارج شو.حالا زیر شکل شبکه مورد نظرت یه دست اومده که یعنی share شده .شکل 1
حالا وارد start > connect to>show all connection وارد میشی
روی wireless Network connection کلیک سمت راست بزنی و بری تو propertiesو بعدش گزینه (Internet Protocol TCP/IP) را انتخاب و دکمه Properties را کلیک کنید.شکل 2
در کادر محاوره بعدی ، ابتدا گزینه Use the following IP address را انتخاب کنید و سپس دو قسمت IP address و subnet mask را پر کنید. در قسمت اول یک آدرسIP وارد کنید، مثلاً 192.168.0.1
در قسمت دوم هم 255.255.255.0 را وارد کنید.شکل 3
دکمه OK و دوباره OK را بزنید.
باید یک شبکه wireless هم روی کامپیوترتان بسازید برای اینکار
وارد start > connect to>show all connection وارد میشی
روی wireless Network connectins کلیک سمت راست بزنی و بری تو properties بعد گزینه wireless networks را انتخاب کرده
بعد در بخش perreferd networks گزینه add را انتخاب سپس در بخش association
1- در (SSID)یا network name یک اسم برای شبکه اتان تعریف می کنید مثلا khane
2-گزینه data encryption را روی disable بگذارید (البته با انتخاب این گزینه شبکه شما secured نخواهد بود)
3-گزینه this is computet to computer (ad hoc)... را انتخاب کنید شکل 4
وارد بخش connection شوید و تیک connect when network is in rang را بردارید
و ok و ok
در PPC
وارد wifi setting>network adaptor>...wireless card که در ppc من marvell cf88467pn wireless card بود
گزینه use specific ip address را انتخاب میکنید
1-در قسمت ip address یک ip در رنج ip کامپیوتر وارد میکنید مثلا 192.168.0.5
2-در subnet mask عدد 255.255.255.0
3-در default gateway باید ip کامپیوتر را وارد کنید که در این جا 192.168.0.1 بود
وارد بخش name servar می شوید,در خط اول یعنی DNS یا perrefard DNS servar هم باید ip کامپیوتر را وارد کنید
و ok و ok و done
حالا wireless کامپیوتر و پاکت پی سی را روشن می کنی .ppc را به شبکه ای که درست کردی در اینجا khane وصل میکنی .نگران نباشین خودش وصل میشه
وارد start > connect to>show all connection روئ wireless network connection دو بار کلیک میکنی بعد refresh network list
سپس شبکه khane را انتخاب میکنی و connect میشوی.حال روی com و ppc هر دو internet داری.
برای انتقال فایل هم share document در کامپیوتر رو فعال کنید و روی ppc هم از برنامه resco explorer یا vm net browser (من از این استفاده میکنم ) استفاده کنید .
به این زیر سر میزدین جواب میگرفتین ولی این بالایی کاملتره
[Only registered and activated users can see links]
پست 31
babaki
7 October 2007, 03:23 AM
اینم عکسهای 3 و 4
X_Man
7 October 2007, 08:23 AM
مشکل اصلی دوستان اینه که این قسمت رو تنظیم نمی کنند.
Start > setting > Connections > Connections > Advance > Select Networks
هر دو رو روی My work Network تنظیم کنند.
اگر درست نشد بگید تا چیزای دیگه رو با هم تست کنیم.
شما به اینترنت وصل نشدید و فقط تونستید PC و PDA رو با هم شبکه کنید. اول Connection اتصال به اینترنتتون رو SHare کنید و بعد تنظیمات بالا رو که گفتم انجام بدید و دگید دقیقا توی IE تو PDA چه پیغامی میگیرید؟
X_Man
7 October 2007, 08:29 AM
3-گزینه this is computet to computer (ad hoc)... را انتخاب کنید شکل 4
وارد بخش connection شوید و تیک connect when network is in rang را بردارید
در بعضی موارد this is computet to computer ad hoc غیر فعال است که اهمیتی ندارد.
در صورتی که connect when network is in rang رو هم فعال کنید وقتی Wireless کامپیوتر روشن باشه و هر جا شما wifi رو روشن کنید Automatic شبکه متصل میشه (یعنی اتوماتیک PC و PDA به هم متصل میشن)
من که اون رو فعال کردم تا از هرجای خونه راحت متصل بشم.
X_Man
7 October 2007, 09:56 AM
من resco explorer رو نصب کردم. به راحتی به فایل های هارد دسترسی دارم. فیلم و موسیقی رو براحتی از روی هارد پخش می کنم. پس توی خونه هر چه فیلم و آهنگ بخوام میتونم ببینم و بشنوم.
سوالی داشتید در خدمتیم.
am!n
7 October 2007, 11:05 AM
من همه ی اینکار ها را کردم-اما همش می گه اسم سایت اشتباس
X_Man
7 October 2007, 11:24 AM
دقیقا پیغام اینگلیسیش رو بنویسید.
سریع این پیغام رو میده یا طول میده؟
soheil86
7 October 2007, 02:19 PM
کامپیوتری که بهش وصل میشن هم حتما باید سرور باشه، مثلا من خودم کامپیوترم رو سرور کردم و لب تاپ هم کلاینت و با گوشی به لب تاپ وصل شدم و فقط فایلهای لب تاپ رو دسترسی دارم.
یه بار هم البته به فایهای پی سی دسترسی داشتم، فکر کنم نحوه ی شبکه کردن پی سی و لب تاپ و باید یه جوری تغییر بدم که لب تاپ هم از پی سی اطلاعات بگیره و هم اطلاعات خودش و پی سی رو به گوشی بفرسته .
امین جان شما مستقیما به کامپیوتری که اینترنت توشه وصل میشی یا اینترنت از طریق یه کامپیوتره دیگه میاد تو لب تاپت ( لب تاپ و خودم حدس زدم) .
babaki
7 October 2007, 11:58 PM
کامپیوتری که بهش وصل میشن هم حتما باید سرور باشه، مثلا من خودم کامپیوترم رو سرور کردم و لب تاپ هم کلاینت و با گوشی به لب تاپ وصل شدم و فقط فایلهای لب تاپ رو دسترسی دارم.
یه بار هم البته به فایهای پی سی دسترسی داشتم، فکر کنم نحوه ی شبکه کردن پی سی و لب تاپ و باید یه جوری تغییر بدم که لب تاپ هم از پی سی اطلاعات بگیره و هم اطلاعات خودش و پی سی رو به گوشی بفرسته .
امین جان شما مستقیما به کامپیوتری که اینترنت توشه وصل میشی یا اینترنت از طریق یه کامپیوتره دیگه میاد تو لب تاپت ( لب تاپ و خودم حدس زدم) .
شما اگه اینترنت رو از کام به لپ تاپ از طریق lan میاری باید connection lan روی لپ تاپ رو share کنی
و ادامه کار (ارتباط wlan ) مثل سابق انجام می شود
X_Man
8 October 2007, 12:12 AM
بستگی به شبکه داره. اگر ad hoc باشه فقط شما روی دستگاه اول باید کانکشن اینترنت رو Share کنید.
X_Man
9 October 2007, 11:43 AM
کسی می دونه چجوری میشه از PC با فایل های PDA دسترسی داشت؟
دسترسی به فایل های PC از طریق PDA رو بلدم.
Honiras
11 October 2007, 09:04 PM
سلام . والا من همه این کار هایی که دوستان گفتن انجام دادم ولی نشد . نمیدونم چرا اینجوری هست ؟ من یک WLAN
D-LINK یو اس پی خریدم . PC هم PPC را میشناسه ولی هیچ اتفاقی نمی افته من بیشتر برای استفاده از اینترنت و همچنین رد و بدل فایل W-LAN رو خریدم . ضمنا PPC من S200 هست . راستی من ADSL پارس آنلاین دارم و 2 تا کانکشن دارم یکی کانکشن PPPOE ویکی کانکشن کارت شبکه که مودم به اون وصله و یکی از آنها میشه Share باشه اینم گفتم که شاید این هم یک مشکل باشه . ضمنا یک سری از دوستان از Wins استفاده می کنند یکسری نه میشه یک راهنمایی کلی بفرمایین .
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.