View Full Version : چند سئوال در مورد پرشیا و سیلو!
alirezasalam
17 September 2005, 12:26 AM
چند سئوال
اول اینکه یه سیلو دارم می خوام بفروشم با پرشیا عوض کنم . می خواستم از لحاظ شتاب اولیه و ثانویه مفایسه کنید. البته می دونم سیلوو نرم تره! قطر چرخش لاستیکش از تمام ماشینای داخل ایران کمتره ( یعنی بهتره و تو کمترین جا میشه پارکش کرد) . و موتورش 1500cc .
با سیلو 185 تا راحت میرم با دور موتوره 4500و کولر روشن! ( هر کی باور نمی کنه بیاد سوار شه امتحان کنه) تا حالا هم از 5000 بالاتر نرفته دور موتورش!
( حالا ببینید جنرال موتور که موتور F14 می سازه چی ساخته)
دوم: چرا سیلو با موتوره ضعیفش 200 تا راحت با دور 5000 میره اما پژو اونهمه صداش در میاد و دور موتورش میره بالا!! تازه رو سرعت 160 ! ( فکر کنم از گیر بکس سیلو باشه نه؟)
سوم:بدون تعویض موتور چگونه و کجا میشه موتور پرشیا رو یه کمی تقویت کرد. (به جز تعویض شمع و پلاتین چه کاری میشه کرد) و اینکه چه نوع شمعی باید انداخت! و تعویض شمع و پلاتین تو شتاب تاثیر داره یا سرعت؟ چقدر؟
چهارم: آیا می شه سر سیلندر پرشیا رو با 16 سوپاپ عوض کرد؟اگه شدنیه حدودآ چقدر تاثیر داره تو شتاب و چقدر خرج داره؟
پنجم: با احترام به همه ! من تمام پست های مربوط به پرشیا 405 و سمند و مقایسه اونها رو خوندم! اما میگم حالا که سیلو با این موتور 1500 ( البته 1498 ) 200 تا میره اونم با 3 مسافر و کولر روشن! اگه موتورش 2000 یا 1800 بود چی میشد!
ششم: با پرشیا تو سرعت بالا(160 به بالا) میشه راحت روند یا آدم رو خسته می کنه؟
راستی این رنو مگان هم داره میاد! پر فروش ترین ماشین 2003 و 2004 اروپا! با 7 دنده! و سرعت واقعی 240! تا 260 هم میره. من یه بار پشتش نشستم عجب چیزیه! یه طرح فضایی هم داره ( موتورش همون موتوریه که رو سیناده) با اینکه با زانتیا خیلی حال می کنم! اما اگه این بیاد دیگه زانتیا و پرشیا elx همیشه تو آینه هستن نه؟ :icon_razz
tabeta_03
17 September 2005, 02:16 AM
ای بابا شما سوال می پرسی بعد خودت به اون جواب میدی این دیگه چه جورشه؟؟؟در ضمن بهتره فقط در باره موضوعی که ساختی بنویسی مسائل دیگه رو تو یه تاپیک جدا بنویس...
راستی خوش اومدی...
اینجانب
17 September 2005, 05:39 AM
چند سئوال
( حالا ببینید جنرال موتور که موتور F14 می سازه چی ساخته)
:icon_razz
موتور F-14 ساخت جنرال الکتریک هست نه جنرال موتور.
alirezasalam
17 September 2005, 09:37 AM
من خودم جواب خودمو ندادم و فقط جواب یکی از سئوال ها رو حدس زدم. خواستم اساتید دقیق جواب بدن تا مطئن شم! از خوشامد گوییت هم متشکرم تا به تا!
اصل سئوال من هم در مورد مقایسه بین سیلو و پرشیا بود ( هر چند حجم موتورشون با هم فرق داره) و همچنین در مورد تقویت پرشیا که هنوز کسی جواب نداده!
enzo
17 September 2005, 12:47 PM
من هم با 405 معمولی (تقویت نشده) با 5 تا سرنشین و کولر روشن و سربالایی 15% با سرعت حدود250 km در ثانیه!!!تقرییا2 ساعت رانندگی کردم.!!!!!!!!!!!(خالی بستن که مالیات نداره)
سیلو یه ماشین نرم و آرومه اما برشیا که همون 405 خوشکل شدست با 100 اسب بخار قدرت ازنظر شتاب وحداکثر سرعت خیلی بالا تر از سیلو باموتور 75 اسبیه .ولی در کل یه 405 (تیونینگ شده) بخر حالشو ببر!
اینقدر هم خالی نبند.
پژمان22
17 September 2005, 02:16 PM
اول اینکه یه سیلو دارم می خوام بفروشم با پرشیا عوض کنم . می خواستم از لحاظ شتاب اولیه و ثانویه مفایسه کنید
در هر دو مورد پرشیا بهتره.خصوصا شتاب ثانویه.
دوم: چرا سیلو با موتوره ضعیفش 200 تا راحت با دور 5000 میره اما پژو اونهمه صداش در میاد و دور موتورش میره بالا!! تازه رو سرعت 160 ! ( فکر کنم از گیر بکس سیلو باشه نه؟)
دلیلش فقط بر می گرده به ضریب دنده نه قدرت موتور و این جور چیزا.ضریب دنده سیلو طوری انتخاب شده که به ازای دوران موتور ، چرخها سرعت بیشتری دارند نسبت به پرشیا.یعنی مثلا تو سیلو به ازای هر 1000 دور در دقیقه موتور ، تو دنده 5 ممکنه سرعت 40 کیلومتر اضافه بشه اما تو پرشیا به ازای هر 1000 دور 35 تا (اینا فقط مثال بود . عدد دقیقش اینا نیست)
یعنی افزایش سرعت تو پرشیا سریعتره اما به ازای دور یکسان سرعت پرشیا کمتره.
ششم: با پرشیا تو سرعت بالا(160 به بالا) میشه راحت روند یا آدم رو خسته می کنه؟
پایداری و امنیت پرشیا در سرعتهای بالا قابل مقایسه با سیلو نیست.(پرشیا خیلی بهتره)
arash p mbz bmw
17 September 2005, 03:24 PM
enzo جان با اینکه بنده احترام خاصی به نام شما میزارم ولی باید شما رو در مورد پرشیا روشن کنم
1-پرشیا در گیربکس کمی تصیح شده
2-پرشیا دارای امکانات و زیبایی خاصی است
3-مونتاژ 405 در حال حاضر به پیکان هم نمیارزه
خوب بریم سر سوالات دوستمون
دوست خوبم سیلو 75اسب بخاره و پرشیا 100اسب
حجم موتور پرشیا 1.8است در حالی که سیلو 1.5
سیلو فوقولاده نرمه ولی پژو اصلا نرمی نداره
سیلو در تصادف ضعیفه ولی پژو قدرتمند
دوست خوبم کی میگه در سرعت دور موتور پژو میره بالا
در پرشیا با سرعت 150دور موتور روی 4500هست
در مورد تیونینگ
اول بگو چقدر پول داری؟؟!!
یه تمونش سوپر چارجر هست که 850تومن قیمت داره
یه نمونش سوپر چیپسه که 450تومن قیمت داره
نیتروس هست که مارک nosخیلی عالیه اگر بخوای برات قیمتشو در میارم
راستی اگر بخوای تقویت کنی باید رینگ و کمک اسپرت هم بندازی
عزیز در اخر بگم که من خیلی پرشیا رو بهتر از محصولات پژو مثل405-206و سیلو و.....میدونم
به نظر من فقط زانتیاست که میتونه پرشیا رو شرمنده کنه
درود
enzo
17 September 2005, 06:29 PM
جناب( arash p mbz bmw ) :
1-گیربکس پرشیا با 405 یه سر سوزن هم فرق نمی کنه.فقط یه کم نفوذ صدا به اتاق پرشیا کمتره.
2-مدل های اولیه پرشیا انژکتورش non sequential مدل (magneti marelli 8p )بود که از نظر شتاب به گرد 405 فعلی نمی رسه.اما انژکتور 405 semi sequential مدل(sagem sl96 )است که بعد از اینکه 405 انژکتوری شد از این مدل انژکتور در پرشیا و سمند هم استفاده شد.
3-حساب 405 کاربراتوری هم که جداست.
4-اینکه کیفیت مونتاژ پرشیا از 405 بهتره که شکی درش نیست اما کیفیت 405 هم اونجوری که شما گفتی نیست.
5-پرشیا از نظر شتاب و حد اکثر سرعت عمرا به پای 405 برسه که فکر می کنم بخاطر ضریب ائرودینامیک بدش باشه.
و اما (alirezasalam ):
خلاصه بگم بجای اینکه پرشیا بخری15 میلیون یه 405 بخر12 میلیون 3میلیون هم خرجش کن اما اگر خیلی از پرشیا خوشت میاد یه دونه 16 سوپاپشو بخر تا بتونی برای 405 عرض اندام کنی!تازه ترمزش هم خیلی بهتره.فقط عیبش برچسب قیمتشه که حال آدمو می گیره.اگر هم پولش برات مهم نیست یه زانتیا بخر 100 شرف داره به پرشیا.
alirezasalam
17 September 2005, 10:40 PM
با تشکر از دوست خوبم آرش که در تمام پستها با متانت و دلیل منطقی صحبت می کنن. پژمان جان متشکرم منم حدس میزدم با دلیل گیر بکسش باشه . اما راهنماییتون خیلی کمکم کرد.
و اما enzo بهتره مودب تر صحبت کنی. اگه این نوع صحبت کردن در شان شما هست ( که نیست !)در شان سایت هم نیست!
من یک کلمه هم خالی نبستم میتونی از اونایی که سیلو دارن بپرسی enzo ! باز هم میگم عمرا با سرعت 185 دور موتورت با کولر روشن از 4500 بالاتر بره!
اما آرش جان پژو به قول شما در 150 دورش 4500 اما سیلو در (185 تا180) ! پس دور موتور پژو فکر کنم بالاتره. البته مهم نیست فقط به خاطر صداش میگم. در این مورد هم به تاپیک های قبلی مراجعه کردم و جوابمو گرفتم.
راستی این سوپر چارجر یا سوپر چیپس چگونه باعث تقویت میشه؟ (در این موارد هیچ اطلاعاتی ندارم)
تفاوت هر کدوم در چیه؟ با توجه به قیمت کدومش بهتره؟ منظورم اینه هر کدوم تا چه حدتاثیر داره؟ وچه قسمت هایی از ماشین دستکاری میشه ؟آرش با توجه با اینکه می خوام خیلی هم خرج بیخود نکنم شما کدوم رو برا ی پرشیا 79 یا 80 (اما فوق العادت سالم)پیشنهاد می کنید؟ ( اگه بحثش زیاده پیشنهاد می کنم آرش که
اطلا عات بیشتری دارن یه تاپیک برای این موضوع باز کنن)
انژکتورهای پرشیا تا چه سالی non sequential بوده و آیا تفاوت زیادی با انژکتور جدید داره؟ اصلا پرشیا 79 یا 80 با مدل های 83 و با لاتر چه تفاوتهای ظاهری و یا موتوری داره؟ و کدومش بهتره؟ ( اینم می دونم ماشن مدل بالاتر بهتره !اما منظورم این نیست )
enzo جان. 405از زمان خودش تا 3سال پیش هم سالار بود اما دیدتو باز کن متعصبانه هم نگاه نکن. 405 به تاریخ پیوست ! حتی اگه 405 (به قول شما با 5 سرنشین و کولر روشن و شیب 15 درجه) بتونه xantiA رو هم بگیره!
اگه بخوام پرشیا 16 سوپاپ بگیرم یه زانتیا میگیرم ! اما ترجیح می دم فعلآ با پرشیا 79تقویت بسازم تا مگان بیاد!
اما بازم میگم زانتیا یه چیز دیگس ( در غیاب مگان)
enzo
17 September 2005, 11:42 PM
با تشکر از دوست خوبم آرش که در تمام پستها با متانت و دلیل منطقی صحبت می کنن. پژمان جان متشکرم منم حدس میزدم با دلیل گیر بکسش باشه . اما راهنماییتون خیلی کمکم کرد.
و اما enzo بهتره مودب تر صحبت کنی. اگه این نوع صحبت کردن در شان شما هست ( که نیست !)در شان سایت هم نیست!
من یک کلمه هم خالی نبستم میتونی از اونایی که سیلو دارن بپرسی enzo ! باز هم میگم عمرا با سرعت 185 دور موتورت با کولر روشن از 4500 بالاتر بره!
اما آرش جان پژو به قول شما در 150 دورش 4500 اما سیلو در (185 تا180) ! پس دور موتور پژو فکر کنم بالاتره. البته مهم نیست فقط به خاطر صداش میگم. در این مورد هم به تاپیک های قبلی مراجعه کردم و جوابمو گرفتم.
راستی این سوپر چارجر یا سوپر چیپس چگونه باعث تقویت میشه؟ (در این موارد هیچ اطلاعاتی ندارم)
تفاوت هر کدوم در چیه؟ با توجه به قیمت کدومش بهتره؟ منظورم اینه هر کدوم تا چه حدتاثیر داره؟ وچه قسمت هایی از ماشین دستکاری میشه ؟آرش با توجه با اینکه می خوام خیلی هم خرج بیخود نکنم شما کدوم رو برا ی پرشیا 79 یا 80 (اما فوق العادت سالم)پیشنهاد می کنید؟ ( اگه بحثش زیاده پیشنهاد می کنم آرش که
اطلا عات بیشتری دارن یه تاپیک برای این موضوع باز کنن)
انژکتورهای پرشیا تا چه سالی non sequential بوده و آیا تفاوت زیادی با انژکتور جدید داره؟ اصلا پرشیا 79 یا 80 با مدل های 83 و با لاتر چه تفاوتهای ظاهری و یا موتوری داره؟ و کدومش بهتره؟ ( اینم می دونم ماشن مدل بالاتر بهتره !اما منظورم این نیست )
enzo جان. 405از زمان خودش تا 3سال پیش هم سالار بود اما دیدتو باز کن متعصبانه هم نگاه نکن. 405 به تاریخ پیوست ! حتی اگه 405 (به قول شما با 5 سرنشین و کولر روشن و شیب 15 درجه) بتونه xantiA رو هم بگیره!
اگه بخوام پرشیا 16 سوپاپ بگیرم یه زانتیا میگیرم ! اما ترجیح می دم فعلآ با پرشیا 79تقویت بسازم تا مگان بیاد!
اما بازم میگم زانتیا یه چیز دیگس ( در غیاب مگان)
]چرا شما نمی خواید قبول کنید سرعت و شتاب 405 از پرشیا بهتره؟یعنی ظاهر ماشین اینقدر براتون مهمه؟!!!!
alirezasalam
17 September 2005, 11:49 PM
شتاب و قدرت 405 از پرشیا بیشتره! منم خودو 405 داشتم!
اما اینو بدون 405 منقرض شد 3سال پیش.
رو پرشیا هو تعصبی ندارم. در کل چیز با اصل و نصبی نیست.اما من بین این دو پرشیا رو ترجیح میدم. که اونم مربوط به سلیقه است.که سلیقه هر کس محترمه.
اما 405 مثل دایناسورها منقرض شده.
به جا این حرفا جواب سئوال منو بده که پرسیدم خوش تیپ!
enzo
17 September 2005, 11:57 PM
رتبه بندی خودرو های ساخت داخل از نظر شتاب 0 تا100 :
1-ماکسیما
2-زانتیا2000
3-زانتیا1800
4-پرشیا 16 سوپاپه و 206 تیپ5 (1600)
5-مزدا 323FL
6-پژو 405 (2000)
7-پژو 405 (1800)
8-سمند و پرشیا(معمولی)
9-206 تیپ های 2و3 (1400)
10-دوو سیلو
11-پراید
Shahram_gle
18 September 2005, 12:02 AM
]چرا شما نمی خواید قبول کنید سرعت و شتاب 405 از پرشیا بهتره؟یعنی ظاهر ماشین اینقدر براتون مهمه؟!!!!
هر کی این حرف رو زده دروغ محض گفته. :icon_sad:
http://www.ikco.com/products/pars.asp
http://www.ikco.com/products/405.asp
خوبه اطلاعات کامل توی سایت رسمی ایران خودرو درج شده. وقتی وارد صفحات بالا شدید در بالای صفحه گزینه ی Specifications رو انتخاب کنید. و 405 و پرشیا رو با هم مقایسه کنید.
هر دو دارای قدرت موتور 100 اسب بخار هستند.
ترک : 153 نیوتون متر در دور موتور 3500 دور در متر
شتاب 0 تا 100 هر دو 11.8 ثانیه. ولی سرعت پرشیا 186 کیلومتر در ساعت و سرعت 405 به مقدار 182 کیلومتر در ساعت معرفی شده. که به علت ضریب آیرو دینامیک بهتر پرشیا هست.
در ضمن اگه یه 405 با پرشیا کل بندازن عمرن 405 بتونه پرشیا رو بگیره. :icon_sad:
در مورد سیلو هم ما خودمون سیلو داریم. ماشین نرمی هست. و ما هم با 4 سرنشین و کولر روشن توی اتوبان تهران - قم 160 کیلومتر در ساعت روندیمش. با حدود همون 4500 RPM
alirezasalam
18 September 2005, 12:04 AM
خوش تیپ اینا رو ول کن! تو بیا با 405 از زانتیای من جلو بزن نامردم اگه راه ندم! مهم نیست ماشین آدم چیه! مهم شعور و فرهنگ رانندگی!فرضآ من اگه بنز هم داشته باشم شعور نداشته باشم باید برم زیر همون بنز!
بگذریم از این حرفای بیخود.
در مورد سیستم انژکنور و تفاوت مدلهای مختلف پرشیا از سال 79 به بعد اگه توضیحاتی دارید بفرمایید!
enzo
18 September 2005, 12:19 AM
شتاب و قدرت 405 از پرشیا بیشتره! منم خودو 405 داشتم!
اما اینو بدون 405 منقرض شد 3سال پیش.
رو پرشیا هو تعصبی ندارم. در کل چیز با اصل و نصبی نیست.اما من بین این دو پرشیا رو ترجیح میدم. که اونم مربوط به سلیقه است.که سلیقه هر کس محترمه.
اما 405 مثل دایناسورها منقرض شده.
به جا این حرفا جواب سئوال منو بده که پرسیدم خوش تیپ!
خب چرا دیگه سوال میکنی؟شما که خودت 405 داشتی؟پرشیا هم تقریبا مثل همونه؟
درسته سلیقه هرکس محترمه ولی برات الکی 3میلیون بیشتر آب می خوره یه کم منطقی تر باش :icon_surp
تفاوت پرشیا با 405 که خیلی جزئیه چه طوری 405 منقرض شده ولی پرشیا نه
تنها عیب 405 طرح خارجی اونه که اگه 1 میلیون تومن خرجش کنی دیگه پنین فارینا هم نمی شناستش!!!!
alirezasalam
18 September 2005, 12:22 AM
بابا من گفتم پرشیا 79! افتاد؟
می خوا با مدل های 82 83 84 مقایسه کنی. مثلآ همون انژکنورشو که گفتی! البته لطفآ!
enzo
18 September 2005, 12:24 AM
خوش تیپ اینا رو ول کن! تو بیا با 405 از زانتیای من جلو بزن نامردم اگه راه ندم! مهم نیست ماشین آدم چیه! مهم شعور و فرهنگ رانندگی!فرضآ من اگه بنز هم داشته باشم شعور نداشته باشم باید برم زیر همون بنز!بگذریم از این حرفای بیخود.
در مورد سیستم انژکنور و تفاوت مدلهای مختلف پرشیا از سال 79 به بعد اگه توضیحاتی دارید بفرمایید!
سرعت 200 km/h با سیلو!!!!!!!!!!!!!!!!! نشون دهنده شعور شماست؟ :icon_bigg
enzo
18 September 2005, 12:28 AM
بابا من گفتم پرشیا 79! افتاد؟
می خوا با مدل های 82 83 84 مقایسه کنی. مثلآ همون انژکنورشو که گفتی! البته لطفآ!
مدل 79 و80 به درد نمی خوره 81 به بالا بگیر. :icon_evil
alirezasalam
18 September 2005, 12:29 AM
من نگفتم با سیلو 200 تا رفتم! گفتم میره! در ضمن شعور یعنی اینکه بدونی 200 تا رو کجا بری ...گاهی اوقات سرعت 10 km/h در روز بارانی و خیابونای تهران می شه کمال بی شعوری!...سرعت رفتن بی شعوری نیست! فهمیدی؟ یا هنوز.....
enzo
18 September 2005, 12:51 AM
هر کی این حرف رو زده دروغ محض گفته. :icon_sad:
http://www.ikco.com/products/pars.asp
http://www.ikco.com/products/405.asp
خوبه اطلاعات کامل توی سایت رسمی ایران خودرو درج شده. وقتی وارد صفحات بالا شدید در بالای صفحه گزینه ی Specifications رو انتخاب کنید. و 405 و پرشیا رو با هم مقایسه کنید.
هر دو دارای قدرت موتور 100 اسب بخار هستند.
ترک : 153 نیوتون متر در دور موتور 3500 دور در متر
شتاب 0 تا 100 هر دو 11.8 ثانیه. ولی سرعت پرشیا 186 کیلومتر در ساعت و سرعت 405 به مقدار 182 کیلومتر در ساعت معرفی شده. که به علت ضریب آیرو دینامیک بهتر پرشیا هست.
در ضمن اگه یه 405 با پرشیا کل بندازن عمرن 405 بتونه پرشیا رو بگیره. :icon_sad:
در مورد سیلو هم ما خودمون سیلو داریم. ماشین نرمی هست. و ما هم با 4 سرنشین و کولر روشن توی اتوبان تهران - قم 160 کیلومتر در ساعت روندیمش. با حدود همون 4500 RPM
اولا هر دو شون 97 اسب بخار قدرت دارند
دوما ضریب آئرودینامیک 405 بهتره
سوما ایران خودرو چرت و پرت زیاد میگه مثلا مشخصات آردی رو بخون گفته حداکثر سرعت175 km/h :icon_twis
ایرانخودرو نمی خواد پرشیا زمین بخوره اصلا کدوم کارخانه خودرو سازی حداکثر سرعت رو با این دقت میگه
182و186 اعداد انحرافیه قبلا همین جا می گفت پرشیا175 و405 185 تا میره.
Evanescence
18 September 2005, 12:54 AM
دوستان لطفا بیشتر رعایت کنید ...
enzo
18 September 2005, 01:04 AM
من نگفتم با سیلو 200 تا رفتم! گفتم میره! در ضمن شعور یعنی اینکه بدونی 200 تا رو کجا بری ...گاهی اوقات سرعت 10 km/h در روز بارانی و خیابونای تهران می شه کمال بی شعوری!...سرعت رفتن بی شعوری نیست! فهمیدی؟ یا هنوز.....
ماشالا هزار ماشالا یه چیزی میگی بعد خودت توش میمونی بعد مجبور میشی تند تند متنتو ویرایش کنی
آیکیو دنده 1 بادور موتور 1000 سرعت ماشین کمتر از 20 نمی شه .
توی کالیفرنیا هر کس با سرعت بیشتر از 160 کیلومتر بره به جرم تلاش برای قتل محاکمه میشه توی ایران هم حداکثر سرعت130 تا توی اتوبانه. فقط توی بعضی کشورها که اتوبان های free speed هست میتونی هرچی دلت خواست بری!
حالا سریع یه پست بزن بگو منظورم توی اتوبان های المان بود!!!!!!!!!
بحث کردن با شما بی فایدست.
خدافظ
pesaremelli
18 September 2005, 07:47 AM
پرشيا بهترين كيفيت مونتاژ رو تو كل ماشيناي ايرنخودرو داره خيلي شيك تر 405 هستش اگه ميخواي يه ماشيني سوار شي كه امكاناتش نصف ماشين قبليت است 405 بخر در اخر پايداري پارس بدليل داشتن جلو پنجره اي بزرگتر و تجهيزات بيروني بيشتر از 405 است در كل 405 گرانترين خودرو ساخت داخل متناسب با امكانات كيفيت و ظاهر ماشين هستش
alirezasalam
18 September 2005, 08:57 AM
اولآ بگو کجاش خالی بندیه تا جوابتو بدم!
ثانیآ لازم نیست تو اتوبانای آلمان بری!تو پیست آزادی به راحتی می شه امتحان کرد. این میشه کمال شعور که شما از ذهنت هم عبور نمی کنه!
ثالثآ منظورت از این جمله چیه؟ ((آیکیو دنده 1 بادور موتور 1000 سرعت ماشین کمتر از 20 نمی شه )) اصلآ ما بحثی در مورد دنده یک چند تا میره نداشتیم! بحث مربوط به شعور رانندگی بود! من گفتم با سرعت پایین ( مثلآ 10 km/h) راندن در بعضی جاها کمال بی شعوریست! شما مخالفی؟ البته اگه شما با 405 بری اشکالی نداره! چون عذرت موجه!! :icon_mrgr
درضمن برو بپرس ببین چه جوری با ماشین 10 km/h میرن! ( راهنمایی: هم با دنده هم بدون دنده می شه ها ) به هر حال 405 شما اگه نمی تونه بره! اشکال از ماشینت نیست از رانندشه!
باز هم میگم سعی کن مودب باشی. اگه بی ادبی در شان شما هست در شان سایت نیست!
عزیزم سایت ایران خودرو دروووغ می گه؟ اونای دیگه هم دروغ می گن. اما شما به عقلت! رجوع کن 405 منقرض شده نسلش. حتی اگه الگانس رو هم بگیره!
طراحی مربوط به دهه 90 .
منوتاژ بسیار ضعیف.
کیفیت قطعات پایین!
دیگه چیزی برای عرض اندان نداره! فقط نوع 2000 اون به درد مسافر کشی تو جاده می خوره! که الان همه ترجیح می دن سمند سوار شن!
بحث رو با اراجیف پر نکن لطفآ! اگه مطلب منطقی یا علمی دارید بیان کنید!
arash p mbz bmw
18 September 2005, 10:55 AM
enzoجان مثل اینکه بنده باید در این بحث مداخله کنم
و اینو هم بدون که انقدر 405بازهای متعصب بودن که من با حساب 2*2راضیشون کردم که 405دیگه جایی نداره
عزیزم خدمتت عرض کنم که سیستم ecuپرشیا فوقولاده جنس و مدل خوبی داره ولی ecuنصب شده بر روی سمند و 405 همگی فوق افتضاح هستن
فکر کنم همین کافی باشه
در ضمن 405 ایران97اسب و پرشیا 100اسبه
پرشیا دارای سپرهای تزریقی هستش
پرشیا اسپرتی تر از 405 است
در ضمن خدمتتون عرض کنم چرخ دنده های گیربکس پرشیا ریزتره
دوست خوبم شما واقعا فکر میکنی 405 به پرشیا میرسه؟!!!!!
همون دلیل ecuبرای همه چیز کافیه
در ضمن خود ایرانخودرو اقرار کرده که پرشیا از میان محصولاش بهترین کیفیت و کلاس رو داره
در مورد تیونینگ:
alirezasalamجان
سوپر چیپس هنوز معلوم نیست ( الان ماجراشو بهت میگم )
یه چند وقتی پیش یکی از بروبچه های همین فروم مثل شما گفت میخوام ماشینمو تیونینگ کنم
من هم براش پرس و جو کردم و این سوپر چیپسو بهش معرفی کردم
یکی از بچه های فروم میگفت که این یه نرم افزاره که روی ecuمیریزن ( البته من خودم موافق نیستم )
بگزریم
این سوپرچیپس برای قشری که از زانتیا به پایین عالیه و اون سوپر چارجر برای ماکسیما بازهاست
این سوپر چیپس فوقولادس
این 31اسب میبره رو ماشینت و فوقولادس و در حال حاضر یه نمایندگی تو تهران داره و هر کسی هنوز رو ماشین ننداختتش
عزیز شما حتی میتونی power raceهم ببندی
این قطعه باعث میشه که هر دنده خدادتا پرکنه ولی خیلی خطرناکه چونکه اگر بخوای فشار بیاری ممکنه تمام سیلندر خرد شه
ولی شنیدم باهاش تو 1 میتونی تا 50-60بری................
راستی قیمت سوپر چیپس450تومنه
امیدوارم راهنماییم بهت کمک کرده باشه
محمد رضا محمدي
18 September 2005, 01:33 PM
در مورد سولا دوست خوبم بايد بگم كه پارس به مراتب به سيلو سره ..!! در همه موارد به جز مونتاژ...
دليل دور پايين سييلو و پرايد در سرعت هاي بالا هم ضريب دنده پايين تر هستش .... بايد گفت آمريكايي ها خداي طراحي گيربكس براي موتور هاي كم حجم هستند ...
از نظر سرعت و شتاب هم تفاوت خاصصي بين 405 و پارس نيست حتا بايد بدونيد كه پارس سنگين تر هم هست ..!!
دليل اينگه پارس روي دور بالا و توي سرازيري بيشتر راه ميره ميتونه به دليل همون وزن زياد تر و تفاوت نوع ecu باشه ...
به نظر منم عمر 405 ديگه تمام شده ..
راههاي زيادي براي تقويت هست كه ميتونم در فرصت بعدي كاملن براي شما توضيح بدم ..
Shahram_gle
18 September 2005, 01:38 PM
اولا هر دو شون 97 اسب بخار قدرت دارند
دوما ضریب آئرودینامیک 405 بهتره
سوما ایران خودرو چرت و پرت زیاد میگه مثلا مشخصات آردی رو بخون گفته حداکثر سرعت175 km/h :icon_twis
ایرانخودرو نمی خواد پرشیا زمین بخوره اصلا کدوم کارخانه خودرو سازی حداکثر سرعت رو با این دقت میگه
182و186 اعداد انحرافیه قبلا همین جا می گفت پرشیا175 و405 185 تا میره.
حداکثر سرعت آردی 175 تا درسته. ما با آردی 170 تا رو پر کردیم. ولی بعدش دیگه ماشین به روغن سوزی و ... افتاد.
اعداد رو با سرعت سنج دیجیتال حساب میکنن که دقیق هست نه با این آنالوگ هایی که شما جلوتون میبینید.
Shahram_gle
18 September 2005, 01:41 PM
اما برشیا که همون 405 خوشکل شدست با 100 اسب بخار قدرت ازنظر شتاب وحداکثر سرعت خیلی بالا تر از سیلو باموتور 75 اسبیه .
قدرت موتور سیلوهای مونتاژ ایران 80 اسب بخار هست.
hamed.black
18 September 2005, 02:47 PM
با سلام به دوستان من این تاپیکو تازه خوندم...
1. من خودم کسیم که 405 تو کلاس خودش از بقیه ماشینا بیشتر قبول دارم از نظر کلی البته و شاید از نظر اقا ارش جزو متعصبان باشم ........ :icon_evil
2. این اقا ارش ظاهرا شبا بد خواب میشن صبحش میان پست میزنن کی ایشون تونست با حساب اونم از نوع 2*2 تا میشه 4 تا من و مسعود رو قانع کنن... :icon_sad: :icon_twis
3. پرشیا تو کیفیت مونتاژ تا حدودی از 405 بهتره نمایه بیرونی فوقالعاده ای داره و از 405 خیلی قشنگتره فرمونه دلچسب تری داره و وقتی میگیره احساس بهتری از روندن داری(البته فقط احساسه)........ :icon_eek: :icon_surp
ولی از نظر سواری و سرعت و شتاب هیچ فرقی با 405 نداره.... :icon_cool
واگه کسی 3 میلیون بیشتر میده فقط پول زیبایی و کمی کیفیت که شاید به چشم نیادو داره میده...
سییلو ماشینه خوبیه سرعت خوب میره شتاب بهتر از پرشیاست ولی خوب مشکلات خودشو داره ...
1 . تو دست اندازها به نرمی پرشیا نیست ... :icon_razz
2 . اطاقش از پرشیا کوچیکتره و اطاق پرشیا خیلی بهتره.... :icon_arro
3 . چون قطعات داشبوردش خشکه به صدا میوفته.... :icon_cry:
4. از نظر ظاهری هم در مقابل پرشیا چیزی برای گفتن نداره...... :icon_mad:
ضمنا من خودم با 405 تو اتوبان کاشان به اصفهان با کولر روشن 5 نفر و صندوق تا خرخره پر و دور موتور 4000 حدود 140 کیلومتر سرعت داشتم و با دور حدود 4500 تا 165 کیلومتر هم سرعت رفتم ...... :icon_cool :icon_mrgr
پس چطور میگین سرعت سییلو بیشتره سییلو فقط شتاب بهتری داره............ :icon_twis
enzo
18 September 2005, 06:25 PM
1-سرعت 200km/h کولر روشن با سیلو و سرعت 175 km/h با آردی غیر ممکنه .
2-ارجهیت 405 و پرشیا در شتاب وحداکثر سرعت نسبت به سیلو اظهر من الشمسه.
3-405 از نظر تجهیزات رفاهی خیلی پائینه اما اصلا این چیزا برای حرفه ای ها ملاک نیست.
4-206 با کیفیت ترین محصول ایران خودرو ئه بعدش پرشیا.
5-قدرت پرشیا 97 اسب بیشتر نیست. ایران خودرو قدرت پرشیا و سمند رو 100 اسب اعلام کرده ولی برای 405 بیشتر از 97 اسب رضایت نمی ده !!!!!!!!!! در عمل 405 از همشون بهتره
6-ایرانخودرو در مورد پرشیا و سمند خیلی محافظه کارانه و موذیانه رفتار می کنه خیلی ها هم که عقلشون توی چشمشونه باور میکنند.
------------------------------------------------
alirezasalam:
ازت داره کم کم خوشم میاد اعتماد به نفس خوبی داری آدمو یاد سوفسطا می اندازی. :icon_evil
arash p mbz bmw
18 September 2005, 08:52 PM
اقا حامد عزیز
اولا خدمتتون عرض کنم منظور از کسانی که متقاعد کردم شما نبودین و دوستانم بودن ( شما در مقابل اونها تعصب ندارین :icon_mrgr )
عزیز خدمت عرض کنم که ادم نباید سر یه بحث به مثلا رفیقش بی احترامی کنه
فکر میکنم کیفیت مونتاژ پرشیا نسبت به 405 توی اتفاقات اخیر ضایع مشخص بود..............
دوست خوبم پرشیا تو شتاب کمی جلوتر و تو سرعت هم 405رو میخوره............
تو رانندگی احساس مهمه و راحتی که پرشیا راحتی بیشتری نسبت به 405 داره..............
دوست خوبم میخوای برات حساب کنم 3 میلیون پول چیاست؟!!!
اگر خواستی بگو سه صوته :icon_sad:
توی دست انداز سیلو عالی عمل میکنه ( کمکهای جلو سیلو مک فرسون دو شاخه ای به عبارتی دو زانویی هستش )
دوست خوبم متاسفم
شما موتور جنرال موتورز رو دارین با موتور دهه ی 90فرانسه مقایسه میکنید
در ضمن سیلو برای سال 96هست
enzoعزیز
دوست خوبم عقل ما تو چشمون نیست ( اگر بود طرفدار 405 بودیم ) با عرض پوزش :icon_mad:
جدیدا مونتاژ 206به خصوص تیپهای به غیر از 5 افتضاح شده ( ولی قطعات برای پژو هست )
اگر حرف من رو باور ندارید از کسانی که توی ایرانخودرو هستن بپرسید ( چون من خودم از اونا پرسیدم )
یه شرکت خیلی احمق تشریف داره که بخواد محصولات خودش رو بزنه زمین یا کاری کنه که فروشش کم شه :icon_idea
alirezasalam
18 September 2005, 08:53 PM
من نگفتم سیلو با کولر روشن 200 تا میره! اما با سیلو 195 تا بدون کولر و تک سر نشین اتو بان قزوین زنجان رو رفتم! با دور موتور حدود 5000 ( اونم به خاطر اینکه سریعتر از قزوین دور شم البته از کمربندی هم اومدم !!) . ولی اگه یه کم جاده شیب داشته باشه از 170 به بالا نمیره!
آرش جان شما هو زود قضاوت نکن و با دقت بخوون!
در مورد مقایسه 405 و سیلو!
1-به دلیل تفاوت فاحش حجم موتور این دو ماشین قابل مقایسه نیستند
2- فکر کنم سیلو در شتاب اولیه ثانویه ثالثیه! رابعیه و ... از 405 کم بیاره! ( من خودم سیلو هم دارم اما هیچ تعصبی ندارم) اما هنوز مطمون نیستم چون امتحان نکردم!
3-سیلو فوق العاده نرم تر از 405 است به طوری که در مقابل فرمان سیلو اصلآ نمی شه به فرمان 405 یا پرشیا هیدرولیک گفت!
4-کولر سیلو واقعآ از 405 سره! اگه قبول ندارید در شرایط مساوی آزمایش از دماسنج استقاده کنید! اما قدرت فن کولر 405 بیشتره!
5- مانور و دید جاده در سیلو بی نظیره!
6- قطر دور زدن سیلو 9.8 متر است! یعنی اگه فرمان رو تمام بگردونی ماشین دایره ای به قطر 9.8 متر میزنه! و به همین دلیل در کمترین جای ممکن می توان سیلو رو پارک کرد و یا از پارک در آورد! این مشخصه در 405 بالای 11 متر است ! شعاع چرخش سیلو در بین تمام ماشینهایی که داخل ایران است از همه کمتره!
7-405 از سیلو محکمتره!
8- قابل توجه 405 داران. سیلو با موتوره 1.5 حدود 180 تا راحت میره ( تا 195 -200 ) هم میره! 405 با موتور 1.8 همون سرعت رو میره!
خوب دعوا نکنید! مقایسه بالا رو قبول ندارید؟ حق دارید! منظورمو یه جور دیگه میگم پس با دقت بخونید!
اصلآ یه جور دیگه : اینو قبول دارید جایی رو که سیلو 160 تا میره 405 180تا میره! خوبه؟ اینو که قبول دارید! اما با توجه به اینکه حجم موتور سیلو 20% کمتر از 405 و قدرت سیلو 30% کمتر از 405 است ولی! سرعت سیلو فقط 10% کمتر از405 است! پس بازدهی سیلو بیشتره !
همیشه سعی کنید با دلیل و مدرک مثل مطلب بالا مفایسه کنید! نه اینکه بگیم ( مثلآ در سر بالایی با شیب 5%) سیلو 160 تا میره و 405 180 تا پس 405 بهتره چون تند تر میره ! آیا این جور مقایسه درسته؟
9- استهلاک سیلو فوق العاده کمتر از 405 است! من یک ماه پیش موتور سیلو رو تا حد تراشیدن میل لنگ تعمیر کردم و لوازم اصل با 1.5 برابره فیمت نمایندگی روی او ن ا نداختم خرجم 000 380 تومن شد! فکر می کنید 405 رو با چقدر میشه این طوری تعمیر کرد؟ ( قطعآ بالای 600 تومن )
پمپ بنزین سیلو 38000 تومن با 3سال گارانتی! اما پمپ بنزین 405 حدود 000 110 تومان!
و الی آخر در مورد قطعات دیگر!
10- نمایندگی ها و لوازم یدکی 405 گسترده تر از سیلو است! هر جا گیر کنی لوازمش پیدا میشه اما سیلو از این بابت ضعیفتره!
11- ترمز سیلو در سرعتهای بالا بسیار ضعیفه اما با تعویض پیستونهای جلو با طرح جدید به قیمت 000 80 تومان واقعآ معرکه می شه!
12- دنده های سیلو بدون صدا به نرمی جا میره بر عکس پژو
13- مصرف سیلو کمتر از 405 است! ( حتی با در نظر گرفتن حجم موتور سیلو که کمتر از 405 می باشد)
14- موتور سیلو امریکاییه! GENERAL MOTOR!. موتور 405 هر جایی باشه امریکایی نیست! و واقعآ اگر این موتور 2000بود ........
خوب حالا کسی محاسن و معایب مدلهای اولیه پرشیا با مدل جدید اون رو نگفت! منتظرم! ( منظورم مقایسه پرشیل ساده با elx نیست! مقایسه پرشیا 79 با پرشیا 82 83 84 )
po2ya
18 September 2005, 09:16 PM
دوستان عزیز یا هر چه سریعتر این کل کل های بیخودی رو تمووم میکنید یا مجبور میشم اوون کاری که دوست ندارم رو انجام بدم!
مثل اینکه شما دوستان علاقه شدیدی به سیستم اختار دارید؟؟؟؟؟
در مورد آقای آرش ضمن عرض سلام میخواستم یکی 2 نکته رو یاد آور بشم!
اولا ECU÷رشیا در مدل های جدید با ECU÷یکان و 405 سمند و آردی یکی هست و همه از نوع مزخرفه SAGEMهستن!!!
÷س لطفا نیا بگوو جنسش عالیه!!!؟؟؟ راستی شما جنس ٍECUرو رووو چه حسابی میگی خووبه؟؟؟ نکنه به قیافش نیگاه میکنی؟؟؟؟!؟!؟!
در ÷رشیا فقط یکسری یه ECU دیگه داشتن که اوونم در همون مرحله اول عوض کردن و ECU SAGEMگذاشتن روی این ماشین!!!
در مورد گریبکس!!!
دوست عزیز اگه این همه شما با ایرانخودرو در ارتباطی که اطلاعاتت رو میگی از ایرانخودرو گرفتی باید به عرضت برسوونم !!! که تمامی قطعات موتور سمند و ÷رشیا و 405 یکی هست و فقط تنها فرقشوون در سر سیلندرشوون هست! ئر ضمن راه رفتن ماشین ها هم بستگی به وزنشوون داره!
405 از سمند و ÷رشیا سبک تره بهتر راه میره !!!
نکته 2 در مورد قسمت Super chip
دوست عزیز این Super Chip که میگی اگه قرار بود قدرت موتور رو زیاد کنه 10 اسب بود نه 31 اسب!!! در ضمن قدرت موتور رو زیاد نمیکنه!
بنده روی یه 206 تی÷ 2 همSuper chip هم هدرز هم میل سو÷ا÷ هم منبع اگزوز عوض کردم ولی فقط یه چیزی حدود 5 اسب اضافه شد!
Evanescence
18 September 2005, 09:45 PM
جناب Aleirezasalam ، از این که کاربران منطقی مثل شما در فروم هستند خیلی خوشحالیم
اگر چه نمیخوام توی این بحثهای فرسایشی شرکت کنم ولی شخصا با تمام مواردی که فرمودید موافقم
fizzi
18 September 2005, 09:59 PM
اینو قبول دارید جایی رو که سیلو 160 تا میره 405 180تا میره! خوبه؟ اینو که قبول دارید! اما با توجه به اینکه حجم موتور سیلو 20% کمتر از 405 و قدرت سیلو 30% کمتر از 405 است ولی! سرعت سیلو فقط 10% کمتر از405 است! پس بازدهی سیلو بیشتره !
مقايسه زيركانه اي بود.... :icon_evil
بايد توجه داشت كه در اين سرعت بالا افزايش سرعت برابر مجذور افزايش توان هست يعني نسبت توان و سرعت يك نمودار مسقيم نيست...و براي هر كيلومتر سرعت اضافه رفتن قدرت لازم بصورت تصاعدي هست.. :icon_roll
alirezasalam
18 September 2005, 10:42 PM
ضمن تشکر ویژه از evanescence عزیز
و با اشاره به کسانی که تهدید می کنن ( که پرونده ما رو به شورای امنیت میفرستن) ولی خودشون وارد بحثای فرسایشی میشن! :icon_idea
و با آفرین گفتن به خودم که در روز دوم عضویت تونستم سه نفر از افراد ارشد سایت با درجه super moderator رو پشت سر هم مجبور به واکنش ( حالا چه موافق و چه مخالف کنم) کنم
خدمت fiziiz عزیز عرض می کنم پاسخ شما هم کاملآ زیرکانه بود!
هرچند که نمودار توان - سرعت در شرایط استاندارد فشار سطح دریا- دمای 25 درجه - رطوبت ویژه- قطر چرخ و نسبت دنده های گیربکس و نوع سوخت یکسان ( و 4عامل دیگه که از حوصله این بحث خارج است ) اندازه گیری می شود! و در این شرایط معتبر است اما با نظر شما موافقم ! چون منطقی و علمی است! و مشخصه شما در این کار سر رشته دارین!
به هر حال کسی نگفت تفاوت ظاهری و فنی پرشیا مدل 79 با پرشا ساده مدل 84 چیه! :icon_surp
راستی اخطار مگه با ط نیست؟ :icon_sad:
fizzi
18 September 2005, 11:39 PM
پستهاي آخر دوستان به دليل نا شكيبايي پاك شد.
در صورت ادامه اين رويه تاپيك قفل شده و به خاطيان اختار داده خاهد شد. :icon_bigg
در ضمن با هر گونه قلدري مقابله به مثل خاهد شد.
محمد رضا محمدي
19 September 2005, 12:22 AM
تفاوت در نوع موتور هست كه در پرشيا 79 موتور از نوع L2 و با قدرت 97 اسب و حجم 1761 سي سي بود ...
در مدل 82 به بعد موتور L3 با 100 اسب قدرت و با همون حجم قبلي ....كارت طلايي و خدمات جديد رو هم اضافه كنيد
vincenzo
17 March 2006, 12:05 AM
سلام
enzo جان مواظب باش GLX آتیش نگیره 250 پیشکش
من هم با سی یلو 200 تا رو با دور موتور 5000 رفتم
هر چی باشه دست ایرانی به موتورش نرسیده
Nomad
17 March 2006, 02:02 AM
آقا خیلی ببخشید چرا تو این تاپیک فقط پست های من پاک شدن ؟
Shahram_gle
17 March 2006, 02:19 PM
من هم با 405 معمولی (تقویت نشده) با 5 تا سرنشین و کولر روشن و سربالایی 15% با سرعت حدود250 km در ثانیه!!!تقرییا2 ساعت رانندگی کردم.!!!!!!!!!!!(خالی بستن که مالیات نداره)
من نمیدونم منظورتون از این حرف ها چیه. و چرا اینجوری صحبت میکند. ولی این مساله هست که چه دلیلی داره Alireza دروغ بگه که با سیلو و کولر روشن 185 تا میره. یعنی مثلا اگه بر فرض محال دروغ هم گفته باشه قراره بهش Cup بدن ؟؟
اونایی که سیلو دارن یا روندن درک میکنن صحبت علیرضا رو. من هم خودم سیلو دارم و با دنده 3 تا سرعت 120 تا به راحتی میرم.
1-گیربکس پرشیا با 405 یه سر سوزن هم فرق نمی کنه.فقط یه کم نفوذ صدا به اتاق پرشیا کمتره.
4-اینکه کیفیت مونتاژ پرشیا از 405 بهتره که شکی درش نیست اما کیفیت 405 هم اونجوری که شما گفتی نیست.
5-پرشیا از نظر شتاب و حد اکثر سرعت عمرا به پای 405 برسه که فکر می کنم بخاطر ضریب ائرودینامیک بدش باشه.
و اما (alirezasalam ):
بله. گیربکسشون فرق نمیکنه. ولی کیفیت مونتاژ 405 و پرشیا باعث میشه که عملکرد یه گیربکس بر روی دو ماشین به طرز فجیعی فرق کنه.
405 خیلی افتضاح تر از اون چیزی هست که فکرشو می کنید. چند تاش همین چند وقت پیش دود شد رفت هوا ؟ :icon_mad: اگه ماشین خوبی بود و درست مونتاژ میشد هیچ وقت این اتفاق نمی افتاد.
چرا برای پرشیا . 206 ( تیپ 5 یا تیپ های دیگه ) سمند این مشکل پیش نمیاد ؟
ضریب آئرودینامیک پرشیا از 405 بهتر است. در ضمن سرعت نهایی پرشیا به علت وزن بیشتری که نسبت به 405 داره بیشتر هست چونکه موقعی که توی سرعت افتاد وزن بیشتر باعث افزایش تصاعدی سرعت میشه. ولی ممکنه توی استارت اولیه از 405 جا بمونه... ( بعید میدونم ) حداقل پا به پاش میاد...
سوما ایران خودرو چرت و پرت زیاد میگه مثلا مشخصات آردی رو بخون گفته حداکثر سرعت175 km/h
ما با RD سرعت 170 تا رو رفتیم. ولی بعدش ماشین به روغن سوزی افتاد. :icon_roll
پژمان22
18 March 2006, 01:59 AM
405 خیلی افتضاح تر از اون چیزی هست که فکرشو می کنید. چند تاش همین چند وقت پیش دود شد رفت هوا ؟ :icon_mad: اگه ماشین خوبی بود و درست مونتاژ میشد هیچ وقت این اتفاق نمی افتاد.
چرا برای پرشیا . 206 ( تیپ 5 یا تیپ های دیگه ) سمند این مشکل پیش نمیاد ؟
ضریب آئرودینامیک پرشیا از 405 بهتر است. در ضمن سرعت نهایی پرشیا به علت وزن بیشتری که نسبت به 405 داره بیشتر هست چونکه موقعی که توی سرعت افتاد وزن بیشتر باعث افزایش تصاعدی سرعت میشه. ولی ممکنه توی استارت اولیه از 405 جا بمونه... ( بعید میدونم ) حداقل پا به پاش میاد...
دوست عزیز متاسفانه اطلاعات شما در مورد 405 خیلی کمه . خدمتتون عرض کنم که :
آتش گرفتن چند ماشین محدود دلیل نمیشه کل ماشین از نظر کیفیت زیر سوال بره . در ضمن روزانه صدها ماشین دچار آتش سوزی می شن که خبرش هیچ حا اعلام نمیشه.در مورد 405 ها هم فکر کنم غرضی در کار بوده.
ضریب آیرودینامیک پرشیا از 405 بدتره.دلیل اینکه سرعت پرشیا کمتره علاوه بر ضعیفتر بودن موتور همینه.
دوست عزیز اخه وزن چه ربطی به افزایش تصاعدی سرعت داره.وزن ماشین روی حداکثر سرعت هیچ تاثیری نداره صرفا شتاب رو کم می کنه افزایش وزن.
لطفا قبل از پاسخگویی کمی دقت کنید که اطلاعات غلط داده نشه.
nazila
18 March 2006, 02:40 AM
شما هم دلتون با این 405 و پرشیا خوشه.موتور پرشیا نسبت به وزن اتاقش اصلا قوی نیست و تو جاده توی سینه خیلی بد راه میره. امکاناتشم خیلی معمولیه . فقط اتاقش قشنگه البته از بیرون و دیگه هیچ.405 هم قیافش خیلی خیلی تکراری شده و از لحاظ امکانات هم خنده داره ولی از لحاظ شتاب از پرشیا بیشتره.
اما سی یلو درسته که موتورش ضعیف تره اما به قول یکی از دوستان بازدهی اون به مراتب از پزو بیشتره.کولرش فریزره و فرمونش مثله دنبه نرمه.امکاناتشم بیشتره.با کلاسم هست. من که از پزو متنفرم.
amirpeugeot
18 March 2006, 08:00 AM
کاری به امکانات دو خودرو ندارم ولی سی یلو هندلینگ بالایی داره.خیلی مدرنتره و به نظر من سوای قیافه غیر جذابش با توجه به قیمتش ماشین بدی نیست.
من یه چیز را نمیفهمم!وقتی موتور و گیربکس و حتی بدنه 405 و پرشیا یکیه چطور بعضی از دوستان میگن پرشیا بهتر راه میره و بعضیها میگم 405؟
من که میگم این دو تا ماشین هیچ فرقی ندارن مگر اینکه 405-2000 باشه.
Shahram_gle
18 March 2006, 12:20 PM
دوست عزیز اخه وزن چه ربطی به افزایش تصاعدی سرعت داره.وزن ماشین روی حداکثر سرعت هیچ تاثیری نداره صرفا شتاب رو کم می کنه افزایش وزن.
اگه کمی در زمینه ی فیزیک مطالعه داشتید به حرفی که من زدم می رسیدید...
Nomad
18 March 2006, 03:34 PM
از نظر من 405 و پرشیا هیچ تفاوتی با هم ندارن غیر از ظاهر و البته به مقدار خیلی کم هندلینگ . و در مورد سیلو هم باید گفت که ماشینه خیلی خوبیه و مانور و سرعت خوبی نسبت به حجم موتورش داره و در کل خیلی خوبه . تنها مشکلش هزینه نگهداری بسیار بالا و قطعات یدکی گرون هستش . من خودم 405 دارم و مطمئنم که اگر الان ( در همین سال و تاریخ ) بخوایم مقایسه ی عادلانه و منطقی بین 405 و پرشیا انجام بدیم میشه گفت :
هر بخش 10 امتیاز داره .
دینامیک رانندگی :
405 = 5
پرشیا = 5
سیلو = 5
موتور و گیربکس :
405 = 4
پرشیا = 4
سیلو = 5
کابین :
405 = 6
پرشیا = 6
سیلو = 5
ایمنی :
405 = 2
پرشیا = 2
سیلو = 2
تجهیزات :
405 = 3
پرشیا = 4
سیلو = 4
اقتصادی :
405 = 5
پرشیا = 3
سیلو = 6
طرح خارجی :
405 = 4
پرشیا = 6
سیلو = 5
خوب نتیجه میگیریم که :
405 = 29 امتیاز
پرشیا = 30 امتیاز
سیلو = 32 امتیاز
البته این امتیار ها بصورت تقریبی است و اگر دوستان با دلیل منطقی باشن میتونن اونا رو عوض کنن .
پژمان22
18 March 2006, 04:13 PM
اگه کمی در زمینه ی فیزیک مطالعه داشتید به حرفی که من زدم می رسیدید...
والله من الان که لیسانس مهندسی مکانیکم رو گرفتم تا حالا به چنین چیزی بر نخوردم.:icon_razz
موتور و گیربکس :
405 = 4
پرشیا = 4
سیلو = 5
البته نمی دونم منظورتون چیه از این قسمت . اما می دونم که قدرت موتور و شتاب و سرعت 405 و پرشیا قابل مقایسه با سیلو نیست.اما اگه منظورتون تکنولوژی و مصرف سوخت هست تا حدودی حق با شماست.
Shahram_gle
18 March 2006, 04:39 PM
لیسانس مهندسی مکانیک...
نمیدونم چرا من این مساله رو توی فیزیک 1 دبیرستان دیدم ولی مهندسای مکانیک با مدرک لیسانس هنوز ندیدن ...
اگه ممکنه یه عکس از مدرکت رو توی pm برام بفرست ...
کار از محکم کاری عیب نمیکنه ...
babak_n70
19 March 2006, 01:38 AM
آقا من به اون پستی که 206 رو از لحاظ شتاب کذاشته بود بعد از 405 وسمند,شدیدا اعتراض دارم:icon_bigg واز نویسنده اون پست,رسما میخوام که یه جا رو مشخص کنه تا با هم کورس بزاریم.(دوئل کنیم ):icon_mrgr
navid-83
19 March 2006, 10:01 AM
کاری به امکانات دو خودرو ندارم ولی سی یلو هندلینگ بالایی داره.خیلی مدرنتره و به نظر من سوای قیافه غیر جذابش با توجه به قیمتش ماشین بدی نیست.
من یه چیز را نمیفهمم!وقتی موتور و گیربکس و حتی بدنه 405 و پرشیا یکیه چطور بعضی از دوستان میگن پرشیا بهتر راه میره و بعضیها میگم 405؟
دوست عزيز مساله فقط يكي بودن بدنه نيست.فاصله محورها از هم،فاصله چرخهاي هر محور از هم،طول و عرض بدنه،نسبت توضيع وزن روي هر محور،ايروديناميكي و ... رو شتاب،حداكثر سرعت و هندلينگ ماشين تاثير داره.و تا جايي كه ميدونم خيلي از اين موارد تو 405 و پرشيا فرق داره.درسته شايد تك تك به چشم نياد ولي اگه با هم جمع بشه تاثيرش زياد ميشه
هندلينگ بهتر سيلو به خاطر نوع سيستم تعليق و ارتفاع كمتر اون هستش.ولي زود به دست انداز گير ميكنه.
طرح ظاهري سيلو هم به نظر من از 405 بهتره
پژمان22
19 March 2006, 11:24 AM
کی گفته هندلینگ سیلو بهتره؟؟هندلینگ 405 زبانزد خاص و عامه.حالا ایران خودرو ارتفاع ماشینو یه کم زیاد کرده دلیل نمیشه هندلینگش از سیلو بدتر باشه.سیلو سیستم تعلیق خیلی نرم داره که باعث می شه سواری ماشین نرم و راحت باشه.ولی رو هندلینگ تاثیر منفی داره.(البته در سیستمهای خیلی پیشرفته به این هدف که هم هندلینگ خوب باشه و هم سواری نرم و راحت تا حدی نزدیک شدن )ولی فراموش نکنید سیلو ماشین پیشرفته ای نیست.طراحی اون مال اواسط دهه 90 هست.
trafficteam
19 March 2006, 06:40 PM
405 با پرشیا فرقی نداره حالا برای هم دلیل ومدرک بیارید اگرپرشیا با 405 از نظر فاصله محورهاوغیره با هم فرق داشته باشن من امم رو میزارم فاطما کچل پرشیا همون خریه که پالونش رو عوض کردند.
Nomad
20 March 2006, 01:18 AM
ببینید در این مورد مطمئن باشید که هیچ قطعه مکانیکی در پرشیا نیست که مال 405 نباشه و فقط بعضی اجزا الکتریکی مثل ECU هستش که تفاوت میکنه یا کمی هم سیستم تعلیق . در مورد هندلینگ هم در مورد سیلو باید گفت که یه سدان خانوادگی هستش که دارای عملکرد نرم و نسبتا راحتیه ولی 405 رو مقداری خشک و اسپرت ( مثل اسپرت نه خود اسپرت ) ساختن .
Shahram_gle
20 March 2006, 03:43 PM
شتاب سیلو (http://www.sh-akbari.persiangig.com/cielo.rm)
این فیلم 0 - 180 یکی از دوستام با سیلو برای اونایی که به شتاب سیلو اطمینان ندارن ...
Shahram_gle
20 March 2006, 07:59 PM
من هم با 405 معمولی (تقویت نشده) با 5 تا سرنشین و کولر روشن و سربالایی 15% با سرعت حدود250 km در ثانیه!!!تقرییا2 ساعت رانندگی کردم.!!!!!!!!!!!(خالی بستن که مالیات نداره)اینقدر هم خالی نبند.
این فیلم رو اختصاصی برای enzo گذاشتم که فکر میکنن هرکی گفت ما 180 تا با سیلو رفتیم داره دروغ میگه ...
و اینکه تا در مورد چیزی اطمینان ندارید به ملت نگید خالی بندی که مالیات نداره ...
( یعنی اینکه وقتی پشت یه ماشین نشستید تاحالا, در مورد اون تز ندید ... )
nazila
21 March 2006, 03:16 AM
دوستان عزیز من این فیلم شتاب سی یلو رو دانلود کردم اما هر کار کردم موفق نشدم ببینم لطفا بگین که چه طوری ببینم ایا نرم افزار خاصی میخواد؟
Shahram_gle
21 March 2006, 10:15 AM
میتونید توی موبایل یا کامپیوتر با نرم افزار Real One نگاه کنید ...
nazila
21 March 2006, 03:10 PM
مرسی از راهنماییت فیلمو دیدم عالی بود حال کردم
Shahram_gle
21 March 2006, 03:47 PM
خواهش میکنم...
قابلی نداشت...
ولی من الان اینجا بعضی افرادی رو میبینم که ساکت هستند و هیچ چیز نمیگن ...
اونایی که با 405 سرعت 240 کیلومتر میرن اثبات کنن...
پس چرا ساکت شدید ؟؟؟
vincenzo
21 March 2006, 10:52 PM
سلام آرش جان
شما که روی کولر سیلو قسم می خوری و با فرمونش حال می کنی
با 140 تومان که خرج ترمز هاش کنی هم روش قسم می خوری هم باهاش حال می کنی
با سپاس:icon_arro
Shahram_gle
21 March 2006, 11:31 PM
vincenzo درست میگه ...
با یه چیزی حدود 120 تومن میتونید ترمز سیلو رو خدا کنید ...
باید کالیپر ( Calliper ) ترمز رو عوض کنید که بعدش دیگه هرچی میخواید ترمز کنید ... :icon_sad:
vincenzo
21 March 2006, 11:44 PM
ولی چند تا مشکل داره
1:قابلیت اسپرت نداره:icon_bigg
2:موتورش ضعیفه
3:فضای داخل که فاجعه است
من خودم سیلو دارم ولی به نظرم سمند توپه
البته اگر ستون های اونو نادیده بگیریم
Shahram_gle
21 March 2006, 11:57 PM
vincenzo جان ...
1- قابلیت اسپرت داره ولی کم هست و مثل ماشینای ایران خودرو نیست که هر چی روش انداختی بهش بیاد. یه سری انتخاب محدود داری که ماشینت قشنگ بشه ...
2- موتورش نسبت به حجم 1500 سی سی و 75 اسب بخار ( 80 اسب بدون کاتالیزور ) بازده ی خیلی عالی داره. شما اگه این فیلمی رو که گذاشتم نگاه کنی فکر نکنم بگی موتور سیلو ضعیفه...
Cielo (http://www.sh-akbari.persiangig.com/cielo.rm)
3- فضای داخل رو باهات موافقم... فاجعه است... من که اصلن نه عقب نه جلو طرف کمک راننده جام نمیشه ... فقط پشت فرمون که میشینم راحت هستم و از سواری سیلو لذت میبرم ...
4- با سمند موافق نیستم... ماشین پیر مردیه...
5- از لحاظ فضای داخلی فقط پژو پارس و 206 صندلی های جلو جوابگوی قد 188 متری من هست ... http://www.tuningtalk.com/forum/images/smiles/brsh.gif
arash p mbz bmw
22 March 2006, 11:41 AM
متاسفانه ما الان دیگه سیلو نداریم
راستش صفا ی زندگی رو واقعا با اون سیلو کردیم
بابا اگر جنرال موتور یا دوو موتور 1.8 رو سیلو میزاشت اخه الان زانتیاشم عددی نبود
همونطور که الان هنوز بعد از اینهمه سال اسپیرو های سر حال جا برای زانتیا نمیزارن
واقعا حیف
در ضمن کی میگه سیلو اسپرت خور نداره
من ایندفه یه عکس میزارم اگر کمه بگین بازم عکس بزارم
http://psforums.persiangig.com/document/FIL5.JPG
Artemis
22 March 2006, 05:57 PM
vincenzo جان ...
1- قابلیت اسپرت داره ولی کم هست و مثل ماشینای ایران خودرو نیست که هر چی روش انداختی بهش بیاد. یه سری انتخاب محدود داری که ماشینت قشنگ بشه ...
به نظر شما این یک عیب به حساب میاد؟؟؟
Shahram_gle
22 March 2006, 11:45 PM
خوب این یه امر سلیقه ای هست ...
ممکنه یه نفر عشق اسپرت کردن ماشین رو داشته باشه. که در مورد سیلو انتخاب ها محدود هست و یک عیب هست.
ولی برای یکی مثل بابای من دست به قیافه ی ماشین نمیزنه نه. خوب هست و عیب به حساب نمیاد.
ولی در کل با انتخاب های محدودی هم که وجود داره میشه یه سیلوی توپ ساخت ...
amirpeugeot
23 March 2006, 07:38 AM
در مورد عددی که کیلومتر شمار نشون میده میخواستم یه توضیحی بدم.مرسدس در سال 2001 میزان خطای بهترین کیلومتر شمار خودش را 14 کیلومتر بر ساعت اعلام کرد.یعنی جدیدترین مدل های این کمپانی سرعت 100 را 114 کیلومتر نشان میدادند!و بیشترین خطا در مورد دورموتورهای بالا اتفاق میفته.سی یلو در اخرین دنده خودش دور موتور را خیلی بالا میبره برخلاف 405 و پرشیا.
vincenzo
23 March 2006, 11:59 AM
کی گفته
دنده 5 سیلو 200 رو با 4900 میره
به نظرتون زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
pouya system
23 March 2006, 09:07 PM
هه هه
منپرشیا دارم و بین شهری که رانندگی میکنم با 405 ها با دنده 4 حال میکنم . اگه هم خواستم ...شون کنم از 5 استفاده میکنم.
اصلا" 405 با پرشیا قابل مقایسه نیست .
اگه باور ندارید برید امتحان کنید.
ولی اعتراف میکنم که دنیا و زانت 2000
fizzi
23 March 2006, 10:44 PM
توهين به اشخاص غير قابل تحمله...
هر كسي ميخاد باشه هيچ فرقي نميكنه در صورت ادامه دادن به اين بحث هاي بيخود بلافاصله اخراج ميشه.
تمامي پستهاي توهين آميز توسط يگان ويژه پاك شد.
پژمان22
25 March 2006, 04:03 PM
شتاب سیلو (http://www.sh-akbari.persiangig.com/cielo.rm)
این فیلم 0 - 180 یکی از دوستام با سیلو برای اونایی که به شتاب سیلو اطمینان ندارن ...
مرسی از فیلم.من این فیلم رو خیلی وقت پیش یه جا دیگه دیده بودم . حالا بماند ... اتفاقا کسی که این فیلم رو گرفته میشناسم !!
شتاب تا سرعت 120 چندان حرفی واسه گفتن نداره تو فیلم. یعنی در مقایسه با ماشینی مثل 405 یا پرشیا که بحثش اینجاست اینطوره.از 120 به بعد یهو شتابش خوب می شه و کسانی که با سیلو رانندگی کردن می دونن که دنده 4 و5 این ماشین سبکه و شتابگیری تو این دنده ها ضعیفه.این یه کم جای سوال داره.دلیل این مساله خیلی ساده است: مسیر در قسمتهایی سرپایینی بوده!!
اگر می خواید مقایسه کنید یه فیلم از پرشیا بگیرید دقیقا در همون مسیر :icon_cool البته شتاب پرشیا هم خیلی عالی نیست.اما اینجور مقایسه کردن زیاد جالب نیست.
من یه فیلم از زانتیا دارم اونو ببینی می فهمی شتاب یعنی چی نه این!!
Shahram_gle
25 March 2006, 10:25 PM
این فیلم مال دوست بسیار خوبم مسعود ص. هست ...
لازم به ذکر اینو بگم که سیلو استارت اولیش خیلی خوب هست پژمان خان. اگه نمیدونستی بدون. و سیلو تا سرعت 90 هست که از هیچ ماشینی کم نمیاره... وگرنه بعدش میمونه ...
مسیر سرپایینی نبوده... این دوست من مسعود توی سرپایینی کیلومتر رو میچسبونه به ته ... و توی جاده ی صاف 180-90 رو راحت میره...
اینجا کسی در مورد زانتیا حرفی نزده و در مورد قدرت و شتاب زانتیا شکی نیست ...
--------------------------------------------
در ضمن بحث کردن اینجا اصلا فایده نداره...
دلیل و مدرک مستند هم که میاری یه نفر در میاد میگه جاده سرپاینی بوده... جالبیش اینه که دقیقا تا 120 جاده صاف بوده بعد 120 که دنده عوض میشه یه دفعه همین جوری جاده سراشیبی میشه ... :icon_sad:
اگه همین فیلم رو هم از 405 با پرشیا میزاشتم می گفتید نه... شیب جاده ای که 405 توش میرفته 99% بوده و ماله پرشیا %50- بوده به خاطر همین 405 کم آورده ....
شما همین جوری به کل کلتون ادامه بدید بلکه به نتیحه رسیدید ...
arash p mbz bmw
26 March 2006, 07:19 PM
این فیلم مال دوست بسیار خوبم مسعود ص. هست ...
لازم به ذکر اینو بگم که سیلو استارت اولیش خیلی خوب هست پژمان خان. اگه نمیدونستی بدون. و سیلو تا سرعت 90 هست که از هیچ ماشینی کم نمیاره... وگرنه بعدش میمونه ...
مسیر سرپایینی نبوده... این دوست من مسعود توی سرپایینی کیلومتر رو میچسبونه به ته ... و توی جاده ی صاف 180-90 رو راحت میره...
اینجا کسی در مورد زانتیا حرفی نزده و در مورد قدرت و شتاب زانتیا شکی نیست ...
در ضمن بحث کردن اینجا اصلا فایده نداره...
دلیل و مدرک مستند هم که میاری یه نفر در میاد میگه جاده سرپاینی بوده... جالبیش اینه که دقیقا تا 120 جاده صاف بوده بعد 120 که دنده عوض میشه یه دفعه همین جوری جاده سراشیبی میشه ... :icon_sad:
اگه همین فیلم رو هم از 405 با پرشیا میزاشتم می گفتید نه... شیب جاده ای که 405 توش میرفته 99% بوده و ماله پرشیا %50- بوده به خاطر همین 405 کم آورده ....
شما همین جوری به کل کلتون ادامه بدید بلکه به نتیحه رسیدید ...
دوست خوبم حرف شمارو کاملا قبول دارم
چونکه خداروشکر هم سیلو سوار بودم هم پارس و هم سمند
405هم که پسر عمه ام داره
متاسفانه هرچی بگی باز هم یچی ازش درمیاد
من هیچوقت موتور جنرال موتورز امریکا رو با موتور 1.8دربو داغون 405 عوض نمیکنم
amirbozorge
27 March 2006, 10:44 AM
سلام به همه...
اول از همه بايد بگم كه من تازه وترد اين بحث شدم. اما همهي پست هاي قبلي اين بحث رو مطالعه كردم. در ضمن از آقا آرش هم بايد تشكر كنم. چون اطلاعاتي كه تو پستاشون هست خيلي جالبه.
بعدش بايد بگم كه من 2 مدل دوو داشتم ( ريسر و سيلو) و الان پژو پرشيا دارم ... به اون خدايي كه قبول دارين از هيچ كدومشون طرفداري نميكنم... نظراتي كه راجع به هر دو ديدم بعضيهاش خيلي عجيب بود.
1-اول از همه براي انتخاب ماشين بايد ديد كه چي از ماشينتون ميخواين. اگه كسي ميبينه كه با سيلو با دور موتور 4500 ميتونه 180 تا بره و بعد بگه كه پژو با دور بالاتري به اون سرعت ميرسه بعدش نتيجه بگيره كه جنرال موتورز طراحي بهتري داره اين كمي عجيبه... چون اصولا طراحي ماشينهاي فرانسوي مثل سيتروئن و پژو (كه الان يكي شدن) يه جور ديگه هست. ماشين براي دنده معكوس و دور موتور بالاتر طراحي شده... منم وقتي از پشت دوو نشستم پشت پژو تعجب كردم چون ديدم دور موتور سيستمش كلا يه جور ديگه هست. من با دوو با دنده 2 خيلي راحت km/h 60 ميرفتم ولي با پژو با همون وضعيت دور موتور خيلي بالاتر از انتظار من بود . اما اين دليل بر بهتر بودن موتور سيلو نميشه.
2- اين كه كسي بگه موتور پژو مال سال 1990 هستش و خيلي قديميه اما موتور سيلو مال سال 1996 هست و جديد تره واقعا كم لطفيه. اونهايي كه دوو ريسر رو ديده باشند اگه دقت كنند ميبينند كه سيستم موتور سيلو و ريسر خيلي شبيه همه. ( صبر كنين تموم شه بعد ايراد بگيرين) منظورم طراحي ميل لينگ و ميل سوپاپ ، بدنهي موتور ، سر سيلندر و اين چيزهاست. مخصوصا دوو ريسر 95Gti. خب ريسر مال سالهاي 91 و 92 هستش. پس پايهي طراحي موتور دوو زياد هم جديد نيست. بدنهي موتور دوو چدنيه كه ديگه داره به موزهي تاريخ ميپيونده. درست عين سير تكاملي تبديل موتور پژو 2000 به نوع انژكتوريش. دوو سرسيلندر و ياتاقانهاي ضعيفي داره كه اگه زياد بخواين بهش فشار بيارين كله پا ميشه.اينم ضعف موتور نيست بلكه به دليل طراحي موتور و گيربكس هستش كه براي دور موتور بالا نيست. روغن ريزي از واشر در سوپاپ و اورينگ دلكو خيلي عاديه. از قسمتهاي ديگه هم بعد يه مدت روغن ريزي ميشه. ( من نگفتم كه پژو به روغن ريزي نميفتهها. ايراد نگيرين. اما دوو زودتر ميفته) {اونهايي كه دوو دارين الكي نگين نه. بريد جلوي تعمير گاهها بهتر
ميفهميد.} اما. يك چيز رو به جرات مي تونم بگم. سيستم تزريق سوخت و ecu تو موتور دوو بهتره. من يادم نمياد كه با دوو تنظيم موتور رفته باشم. هر سال هم خيلي راحت معاينه فني ميگرفتم. مصرف سوخت تغييرات كمي داشت. اما اين پژوها رو بايد آدم خيلي حواسش به تنظيم موتورشون باشه.
3-دوو خيلي ماشين خوبيه اما تا 5 سال ( تازه اگه صفر دستت باشه) قبل از همه داخل پرانتز بگم كه ممكنه كسي دوو داشته باشه و 200 سال هم راضي باشه ( اين ماله اونايي كه سريع ميخوان از پست آدم ايراد بني اسراييلي بگيرن) اما اصولا ماشنيهاي كرهاي 5 سال عمر مفيد دارن. اگه تو خرج بيفتن جمع و جور كردنشون خيلي هزينه بره. اون موقع كه من دوو داشتم ( هم سيلو هم ريسر) يادم مياد تو ترافيكهاي تو سر بالايي صفحه كلاچ خيلي راحت داغ ميكرد و انگار با نيم كلاج راه ميرفتم. اون موقع هم تا اونجايي كه من ميدونستم تعمير كارا ميگفتند كه كاريش نميشه كرد.
4- در مورد قيمت قطعات يدكي يه سري چيزهاي دوو خيلي ارزون تره. مثل صفحه كلاچ و لنت ترمز. يه سري چيزهاشم غير عادي گرونه. اما مثلا لنت ترمزش كه ارزون تر از پژو هستش خيلي زودتر از پژو تموم ميشه و عمر كمتري داره. صفحه كلاچ هم كه ديگه معلومه. (هيچ ارزون بودني بي دليل نيست)
5- در مورد مصرف سوخت هم مقايسهي اين دو ماشين كاملا بيهودست. سيلو مصرفش كمتره اما به نظر من با قدرتي كه موتور پژو به آدم ميده مصرف يك يا دو ليتر بنزين بيشتر اصلا مهم نيست ( نوش جون موتور) پس زياد به مصرف بنزينتون ننازيد. با سيلو با 5 نفر سرنشين و كولر روشن تو يه سربالايي مثل مدرس شما خيلي بيشتر احساس ميكننين كه شتاب ماشين اومده پايين تا با پژو. ( الكي نگيد نه.. بله ممكنه آدم بخواد دندههارو خيلي پر كنه تا به ماشين شتاب بيشتري بده... اما آقايون... يه كمي هم بايد به فكر كمپرسور كولرو سر سيلندرتون هم باشيد...) در مورد اينكه كسي بگه من تو اتوبان با سيلو با چند تا سرنشين و كولر روشن 185 تا رفتم بايد يگم كه اون تو كفي هستش.. خيلي ماشينها وقتي تو كفي دور ميگيرند تند ميرن. مثل آردي... تو كفي 160 تا 170 تا ميره..
6- در مورد سيتسم ترمز كه دوو اصلا بحث نداره... من خودم تقويتش كردم.. تازه پمپ ترمز اسپرو هم انداختم روش.. خيلي بهتر شد اما باز هم نا امن بود.. اگه زياد هم ترمز رو تقويت كنين چرخها تو ترمز كردن قفل ميشه.. از نظر نوع ترمز ضعف بزرگ دوو اينه كه ماشين كله ميكنه... جلوي ماشين ميره پايين و عقبش سبك ميشه و زود قفل ميكنه. اما پژو هيچ وقت كله نميكنه و كل ماشين همزمان پايين ميره. واقعا ترمز دوو مزخرفه. در ضمن ديسكهاي ترمز دوو (مخصوصا ريسر) خيلي مامانيه و بايد حواستون باشه كه در اثر شوك حرارتي تاب بر نداره.
7- در مورد كولر دوو خيلي سره.. واقعا كولرش سرده و گاهي آدم سر درد ميگيره. اما كولر پژو هم بد نيست. در عوض بخاري پژو تو سردترين هوا سه سوت داغ ميشه.
8- سيلو ماشين نرميه اما تو دست اندازها (مخصوصا تو تهران) قرص بودن پژو كاملا واضحه. پژو ماشين خيلي نرمي نيست اما تو دست اندازها واكنش بهتري داره.
9- از نظر ايمني كه ديگه حرفي نداريم.. بدنه پژو خيلي قابل اطمينان تر از دوو هستش. بحثي نداره. كلا اتاق دوو خيلي تنگ و كوچيكه. اصلا خوب طراحي نشده و آدم احساس خفگي ميكنه. اين ماشين يه خورده زياد فانتزيه. طراحي داشبورد ( نه از نظر قيافه) افتضاحه. تيكه تيكه قطعات پلاستيك خشك روي هم سوار ميشن و بعد از مدتي به سرو صدا
ميفتن. اما خداييش ارگونومي دوو حرف نداره. دسترسي راحت به ضبط و كليدهاي كولر و بخاري. صندليهاي دوو خيلي زود آدم رو خسته ميكنه. فرمان دوو عين دنبه ميمونه و خيلي نرمتره.
10- در مورد تعمير موتور سيستم پژو خيلي بهتره. شما خيلي راحت بوش و پيستون رو عوض ميكنيد و موتور نو ميشه. بدنهي چدني موتور دوو زياد قابليت انعطاف به شما نميده و اگه موتور به روغن سوزي بيفته اگه ديواره سيلندر خراشيده بشه بايد موتور بره تراشكاري.
11- يه ايراد ديگهي دوو اينه كه كل سپرش رنگ داره بدون زه پلاستيكي. اين تو شهري مثل تهران كه خيليها موقع بيرون اومدن از پارك ميزنن به ماشينهاي ديگه واقعا دردسره. خيلي وقتا مياين ميبينين ماشين جلويي اين كار رو كرده و رنگ سپر شما ضخمي شده.
من اين چيزهايي كه نوشتم رو تجربه كردم و رو هوا ننوشتم. هر دوتا ماشين يه سري مزيت دارن و يه سري عيب. اما من در حال حاضر پژو رو ترجيح ميدم. پژوي من موتورش خيلي عاليه و راحت 170 تا 180 رو پر ميكنه. مشكليم باهاش ندارم. مصرفشم تو شهر 8.9 تا 9.3 ليتر و در جاده حدود 7.8 هست. من كه راضيم.
بخشيد سرتونو درد آوردم. باز هم ميگم انتخاب ماشين سليقهايه. بايد ديد چه كاري از ماشين انتظار دارين. در ضمن مقايسهي دو تا ماشين به همين كشكي نيست كه هر كي بيا مثلا بگه :
طراحي اتاق سيلو 5 پرشيا 3 و 405 4. حساب و كتاب داره . انشاالله كه هر كي هر ماشيني داره باهاش حال كنه.
پژمان22
27 March 2006, 11:53 AM
مرسی آقا امیر.خیلی خوب و کامل بود.
Shahram_gle
27 March 2006, 12:15 PM
امیربزرگه جان با بعضی از چیزهایی که گفتید کاملا موافقم...
ولی بعضی هاش رو هم اصلن قبول ندارم, ولی جواب نمیدم چونکه قول دادم به خودم که توی این تاپیک کل کل نکنم.
چون هرچی بگی آخرش یه چی توش درمیاد.
arash p mbz bmw
27 March 2006, 07:44 PM
امیر جان مطالب جالی رو فرمودین
البته میدونین چرا دور موتور دوو توی سرعت پایینه
به خاطر اینه که شرکت به فکر مصرف سوخت هست
براتون مثال میزنم
پراید با 180دور موتورش رو 4500هست
این که خیلی کمه!!!!!
بله پراید بیشتر نمیره ولی کمپانی این کارو کرده تا ماشین با بیشترین سرعت کمترین مصرفو داشته باشه
پس میتونیم به این نتیجه برسیم که پژو این مزیت رو نداره
من نمیگم پژو خیلی بده ها ولی میگم جای اینهمه حمایت رو نداره
amirbozorge
28 March 2006, 11:56 AM
سلام آقا آرش.
البته قبول دارم كه پست قبلي من يه جوري بود كه بيشتر دوو رو محكوم ميكرد. اما تو پستهاي قبلي بعضي از دوستان يه جوري از دوو تعريف كردند كه انگار دارن راجع به مك لارن حرف ميزنن.:icon_sad: نبايد فراموش كرد كه دوو موتورز كارخانهي موفقي نبود. چند سالي هم هست كه كلا جنرال موتورز خريدتش. در ضمن در حال حاضر جنرال موتورز هم به با مشكلات زيادي مواجه شده. چون ماشينهاي ژاپني ديگه پدرشونو در آوردن. بگذريم.تنها چيزي كه خيلي بهش تاكيد ميشه موتور اين ماشينه كه مال جنرال موتورزه. من كاملا قبول دارم كه موتور فوق العادهاي هست. اما انتخاب يك اتومبيل فقط بر اساس موتورش نيست. خيلي فاكتورهاي ديگهاي هم داره. در مورد ايراد هاي پژو هم اگه بخواين يه ليست بلند بالا تقديم ميكنم. پژو 405 يا پارس پلت فرم جديدي نيست كه بخوام سنگشو به سينه بزنم. يه چيزي تو اين گفتگو اصلا رعايت نشده و اون اينه كه بدون توجه به خيلي فاكتورها دوتا ماشين كه زمين تا آسمون با هم از نظر استاندارد فرق دارن دارن با هم مقايسه ميشن. گاهي بحث سر ظاهر دو ماشينه كه فكر كنم 100 درصد به سليقه آدم بستگي داره. يكي با قيافه سيلو حال ميكنه. يكي با 405 يكي با سمند و ... به هر حال همونطور كه قبلا گفتم هر كسي تو انتخاب ماشين يه چيزي براش مهمه. من تو دوو اصلا احساس امنيت نداشتم و براي جونم خيلي ارزش قائل هستم به اين فاكتور اهميت ميدم. اما كس ديگهاي ممكنه اين فاكتور اصلا براش مهم نباشه. سليقهها متفاوته. رابطهي مصرف بنزين و دور موتور هم كاملا واضح بود.
يه چيز ديگه. قرار نيست وقتي راجع به دو تا ماشين بحث ميشه به كسي بر بخوره. ماشين كه ناموس آدم نيست كه اگه كسي ازش بد بگه آدم بگيره بزندش. آدم بايد جنبهي انتقاد رو داشته باشه.:icon_cool البته وقتي آدم عكس ماشينشو رو آواتارش بذاره معلومه كه خيلي دوستش داره.:icon_arro
Shahram_gle
28 March 2006, 04:08 PM
AmirBozorge جان.
من مگه گفتم بهم برخورده ؟ :icon_sad: :icon_razz
بله دقیقا ماشین ناموس آدم نیست که بخواد بهمون بر بخوره. من جنبه ی انتقاد رو هم داره.
دلیل ناراحتی من اینه که هر چی شما میخوای بگو آخر یچی برات از توش در میارن.
مثل همون فیلمی که گذاشتم که Enzo صفحه ی اول گفته بود سیلو 180 تا نمیره. فیلم گذاشتم که تا 180 میره سیلو. بعد یکی در میاد میگه نه فیمو ببینی تا 120 ماشین شتاب نداره. جاده از 120 به بعد سرازیری بوده که تا 180 سیلو تونسته بره. این باعث اعصاب خوردی آدم میشه. وگرنه اگه دلیل منطقی با کمال میل قبول میکنم.
بعدش که میگی اینجوری نیست میان میگن من مهندس مکانیک هستم. اصلن چه ربطی داره به موضوع ؟ :icon_mad:
خوب معلومه که ماشینمو دوست دارم که عکسشو گزاشتم آواتارم. آخه با این ماشین خاطراتی دارم ... :icon_wink که حالا بماند.
تعصبی هم روی سیلو ندارم. تا 3 ماه دیگه پرشیامون در میاد و سیلو را داریم میفروشیم.
مشکل اینه که یه سری افرادی که تاحالا دست به فرمون سیلو هم نزدن میان اظهار نظر میکنن که سیلو اینجور - سیلو اونجور. در نتیجه 405 بهتره. بعد میگی چرا این حرفو زدی - جواب ؟ مهندس مکانیکم.
بیشتر از این چیزی نمیگم. آقا اگه مایل هستید بحث رو توی PM میتونیم ادامه بدیم.
پژمان22
29 March 2006, 03:11 PM
آقا شهرام عزیز اگه حرفی داری چرا تو pm نمی زنی و بحث رو عوض می کنی.
دوستان من فکر میکنم کسی که این سوالا براش پیش اومده بود دیگه تا حالا جوابشو گرفته.هر کسی هم هر ماشینی داره لابد ازش راضیه که اونو داره.
اگه سیلو انقدر از پرشیا بهتره چه دلیلی داره مردم 4 میلیلون بیشتر بدن پای پرشیا؟نمی گم از هر لحاظ بهتره پرشیا .همونطور که تو پستهای اول که بحثها منطقی بود و بعضیا نیومده بودن تو بحث من به این موارد اشاره کردم...
اما از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز ...
Shahram_gle
29 March 2006, 03:20 PM
توی PM ؟
خوبه من PM دادم ولی جوابی دریافت نشد ... :icon_sad: :icon_twis
در ثانی مشکل من با شما در مورد 405 با پرشیا هست. نه سیلو با پرشیا ...
ضریب آیرودینامیک پرشیا از 405 بدتره.
دلیل اینکه سرعت پرشیا کمتره علاوه بر ضعیفتر بودن موتور همینه.
خوب اینایی رو که میگی و ادعات میشه مهندس مکانیک هستی با دلیل منطقی و آوردن مثال ثابت کن...
pouya system
31 March 2006, 11:16 AM
امیر جان مطالب جالی رو فرمودین
البته میدونین چرا دور موتور دوو توی سرعت پایینه
به خاطر اینه که شرکت به فکر مصرف سوخت هست
براتون مثال میزنم
پراید با 180دور موتورش رو 4500هست
این که خیلی کمه!!!!!
بله پراید بیشتر نمیره ولی کمپانی این کارو کرده تا ماشین با بیشترین سرعت کمترین مصرفو داشته باشه
پس میتونیم به این نتیجه برسیم که پژو این مزیت رو نداره
من نمیگم پژو خیلی بده ها ولی میگم جای اینهمه حمایت رو نداره
بابا بی خیاله کل کل.
خدائی قیافه پارس قشنگه یا 405 یا سیلو؟ (گفتم خدائی ها)
به خدا شاهد دارم ( ترو خدا با من دیگه کل نندازین) که تو کورس سیلو و 405 مدل پایین (2000) به ترتیب هرکدوم 5 متر از من عقبتر بودن.(همه Unتقویت بودن)
ولی از همه اینا بگذریم , ورود یه اتوی جدیدو با قدرت و شتاب و سرعته بالا به این تاپیک تبریک میگیم .
********************************* پراید **************************************
اونم با سرعته 180:icon_twis با دور موتور 4500:icon_sad:
:icon_roll :icon_twis :icon_sad: :icon_razz :icon_eek: :icon_cry:
ضمنا" خدائیش 405 از پرشیا آیرودینامیکتره؟:icon_sad:
Shahram_gle
31 March 2006, 01:36 PM
( ترو خدا با من دیگه کل نندازین)
چرا ؟ :icon_mrgr
RAMINET
31 March 2006, 03:01 PM
با سلام به شما دوستان من هم با اقا پژمان در رابطه با مسئله پريدن و نپريدن كبوترها و بازها و مسائل حاشيه اي در رابطه با اين قبيل پرشها موافقم
اصلا پرشيا و سيلو در يك كلاس نيستن و اين مقايسه اشتباه است
arash p mbz bmw
31 March 2006, 05:08 PM
بابا بی خیاله کل کل.
خدائی قیافه پارس قشنگه یا 405 یا سیلو؟ (گفتم خدائی ها)
به خدا شاهد دارم ( ترو خدا با من دیگه کل نندازین) که تو کورس سیلو و 405 مدل پایین (2000) به ترتیب هرکدوم 5 متر از من عقبتر بودن.(همه Unتقویت بودن)
ولی از همه اینا بگذریم , ورود یه اتوی جدیدو با قدرت و شتاب و سرعته بالا به این تاپیک تبریک میگیم .
********************************* پراید **************************************
اونم با سرعته 180:icon_twis با دور موتور 4500:icon_sad:
:icon_roll :icon_twis :icon_sad: :icon_razz :icon_eek: :icon_cry:
ضمنا" خدائیش 405 از پرشیا آیرودینامیکتره؟:icon_sad:دوست خویم من گواهینامه ندارم ولی هی خدا خدا میکنم سنم برسه به اون حد
مطمئنم که اونایی که با شما کل گذاشتن راننده نبودن مگرنه هم بنده هم دوستان میدونن که 405کاربرات چه غولیه و همه میدونن که در حد زانتیاست
اگر شما سیلو رو با موتور 1.6میگیری و صفا میکنی چرا با زانتیا تون که عکسشو گذاشتین با ماکسیما یا پاینتر کل نمیندازین یا اینکه چرا با پارس با زانتیا کل نمیندازین
معمولا ادم باید رقیبش رو یه قدرتمند انتخاب کنه نه یه ضعیف:icon_mad:
alirezasalam
1 April 2006, 12:03 AM
اون قدیما که ما سیلو داشتیم می خواستیم پرش بگیریم یه تاپیک اینجا زدیم با همین موضوع که بد ترکوند! بر اثر ناشکیبایی و بی درایتی مدیران! این قسمت یهو این تاپیک حدف شد ( تو همون 10 15 روزی که سایت بالا نمیومد و مثلآ تحت تعمیر بود! یادتونه؟) حالا اومدم میبینم بحث عوض شده و به موضوع ربطی نداره! و نوشته ما که یه مدتی هیچ اثری ازش نبود اومده بالا! ( چرا بعضی از ما ایرانیها ( که تعدادشون خیلی هم کمه ) به قول شیر فرهاد هیچی ن......... ) :icon_cool
حالا بگذریم ما سیلو رو فروختیم پرش گرفتیم . بعدشم یه چند و قتیه که یه زانتیا داریم .چند کلمه میگم به عنوان کسی که هر 3 تاشو داشته و هیچ ادعایی هم نداره!
1- درسته سیلو تو دنده یک پژو رو میگیره اما تو دنده های بعدی سیلو تو آیینه تشریف دارن!
2- سیلو تو 4.5 متر دور میزنه و خیلی نرمتر از پژوه! ( ولی پژو تو 5.5 متر . شعاع دایره گردش رو میگم)
3- تو سر بالایی سیلو خوبه اما پژو یه چیز دیگست. اصلآ مسافر و سر بالایی براش مهم نیست . اما با سیلو احساس کم اوردن به آدم دست میده! ( نگید سیلوت سر حال نبوده و این حرفا چون تو شرایط مساوی صحبت می کنم)
4- صحبت از شرایط مساوی شد! سیلو 1500 سی سی اگه 2000 بود پژو رو می خورد! ( البته در اگر نتوان نشست!!! )
5- پژو محکمتره ! (هیچ صحبتی نباشه لطفآ )
واما زانتیا! البته 2000!
1- با سمند ! مزدا ! 405 ! پرشیا 16یا 8 یا 32 یا 64 یا .....سوپاپ عمرآ نمی تونی بگیریش! کل نندازید که بد کنف میشید!
2- اما زانتیا دیگه قدیمیه و ایمنیش هم زیاد جالب نیست ( بحث مکنید در مورد امنیت زانتیا به تاپیکهای دیگه رجوع کنید اگه هم قبول ندارید با سرعت 70 60 تا بزنید به یه دیوار محکم بعدش اگه قطع نخاع نشدید بشیند تو ماشینای دیگه و امتحان کنید و نتیجه رو به ما هم بگید. البته پیشنهاد من اینه که زانتیا رو به عنوان آخرین ماشینی که تست میکنید در نظر بگیرید ترجیحآ !!!!!! )
2.5 - اونایی که از حرفای من این برداشتو دارن که 405 از زانتیا ایمنتره به بند 5 همین پایین رجوع کنند!
3- پشت زانتیا زشته ( البته سلیقه ایه ) سالی 2 تومن هم از قیمتش کم میشه!
4- اگه با زانتیا ( که رانندش یه پیر مرد 90 ساله نباشه و..و...و...) کل انداختید وقتی پاتون تا ته رو گاز چسبیده و کیلومترتون عدد 200 رو نشون میده! زانتیا مثل موشک ( البته یه کم اغراق موشک) از کنارتون رد شد قیافتون دیدنیه! :icon_idea
5- دلم میخواد اونایی رو که میگن ما باماکسیما یا سمند تقویت یا پراید فضایی!!! یا پارس 16 سوپاپ یا پژو کاربراتوری یا بنز می باخ بابامون زانتیا رو میگیریم بگیرم و به عنوان لاستیک بچینم دور پیست اتومبیلرانی فرمول 1 ( البته تو این سایت همچین آدمایی نداریم! ):icon_razz
6- این ختم کلامه و نظر من ! دوستان و اساتید بنده به حد کفایت در این موارد بحث کردن . بهتره مدیران این قسمت این تاپیک رو ببندن چون دیگه حرف تازه ای برا گفتن نداره! :icon_idea
یه سوال هم داشتم. زانتیا رو می خوام با مگان عوض کنم؟ چطوره؟ اساتید و اهل فن لطفآ نظر بدن! البته تو یه تاپیک دیگه. ( از نظر شتاب قدرت هندلینگ و ....)
fizzi
1 April 2006, 08:12 AM
ضریب آیرودینامیک پرشیا از 405 بدتره .
كاملن صحيح/:icon_cool
دلیل اینکه سرعت پرشیا کمتره علاوه بر ضعیفتر بودن موتور همینه.
موتور پرشيا از 405 در 90% موارد بهتره به خاتر جنس بهتر...ولي در هر حال درسته./:icon_cool
وزن ماشین روی حداکثر سرعت هیچ تاثیری نداره صرفا شتاب رو کم می کنه افزایش وزن
وزن بيشتر باعث اصطكاك بيشتر هم هم هست بنابراين علاوه بر شتاب باعث كاهش سرعت هم ميشه.
البته يك حالت استثنا براي سرعت وجود داره اونهم در سراشيبي هست....
در سراشيبي هاي حتا با 1 درجه شيب كه نامحسوس هست , بيشتر بودن وزن باعث افزايش سرعت ميشه چون وزن m ديگر كاملن بر زمين عمود نيست و به my ,mx تقسيم ميشود.كه mx نيروي وزن هست در راستاي افقي يعني mضربدر سينوس زاويه زمين نسبت به افق . حالا اين نيروي mx كه در جهت حركت ماشين رو به جلو هست به كمك موتور اتومبيل مياد وطبيعي هست كه هر چه وزن ماشين يعني m بيشتر باشد mx هم بيشتر هست در نتيجه سرعت ماشين بيشتر هست.
Shahram_gle
1 April 2006, 11:26 AM
شما پژمان هستی ؟
من میخواستم آقای پژمان که ادعاشون میشه مهندس مکانیک هستند ثابت کنند fizzi جان ...
arash p mbz bmw
1 April 2006, 02:06 PM
اون قدیما که ما سیلو داشتیم می خواستیم پرش بگیریم یه تاپیک اینجا زدیم با همین موضوع که بد ترکوند! بر اثر ناشکیبایی و بی درایتی مدیران! این قسمت یهو این تاپیک حدف شد ( تو همون 10 15 روزی که سایت بالا نمیومد و مثلآ تحت تعمیر بود! یادتونه؟) حالا اومدم میبینم بحث عوض شده و به موضوع ربطی نداره! و نوشته ما که یه مدتی هیچ اثری ازش نبود اومده بالا! ( چرا بعضی از ما ایرانیها ( که تعدادشون خیلی هم کمه ) به قول شیر فرهاد هیچی ن......... ) :icon_cool
حالا بگذریم ما سیلو رو فروختیم پرش گرفتیم . بعدشم یه چند و قتیه که یه زانتیا داریم .چند کلمه میگم به عنوان کسی که هر 3 تاشو داشته و هیچ ادعایی هم نداره!
1- درسته سیلو تو دنده یک پژو رو میگیره اما تو دنده های بعدی سیلو تو آیینه تشریف دارن!
2- سیلو تو 4.5 متر دور میزنه و خیلی نرمتر از پژوه! ( ولی پژو تو 5.5 متر . شعاع دایره گردش رو میگم)
3- تو سر بالایی سیلو خوبه اما پژو یه چیز دیگست. اصلآ مسافر و سر بالایی براش مهم نیست . اما با سیلو احساس کم اوردن به آدم دست میده! ( نگید سیلوت سر حال نبوده و این حرفا چون تو شرایط مساوی صحبت می کنم)
4- صحبت از شرایط مساوی شد! سیلو 1500 سی سی اگه 2000 بود پژو رو می خورد! ( البته در اگر نتوان نشست!!! )
5- پژو محکمتره ! (هیچ صحبتی نباشه لطفآ )
واما زانتیا! البته 2000!
1- با سمند ! مزدا ! 405 ! پرشیا 16یا 8 یا 32 یا 64 یا .....سوپاپ عمرآ نمی تونی بگیریش! کل نندازید که بد کنف میشید!
2- اما زانتیا دیگه قدیمیه و ایمنیش هم زیاد جالب نیست ( بحث مکنید در مورد امنیت زانتیا به تاپیکهای دیگه رجوع کنید اگه هم قبول ندارید با سرعت 70 60 تا بزنید به یه دیوار محکم بعدش اگه قطع نخاع نشدید بشیند تو ماشینای دیگه و امتحان کنید و نتیجه رو به ما هم بگید. البته پیشنهاد من اینه که زانتیا رو به عنوان آخرین ماشینی که تست میکنید در نظر بگیرید ترجیحآ !!!!!! )
2.5 - اونایی که از حرفای من این برداشتو دارن که 405 از زانتیا ایمنتره به بند 5 همین پایین رجوع کنند!
3- پشت زانتیا زشته ( البته سلیقه ایه ) سالی 2 تومن هم از قیمتش کم میشه!
4- اگه با زانتیا ( که رانندش یه پیر مرد 90 ساله نباشه و..و...و...) کل انداختید وقتی پاتون تا ته رو گاز چسبیده و کیلومترتون عدد 200 رو نشون میده! زانتیا مثل موشک ( البته یه کم اغراق موشک) از کنارتون رد شد قیافتون دیدنیه! :icon_idea
5- دلم میخواد اونایی رو که میگن ما باماکسیما یا سمند تقویت یا پراید فضایی!!! یا پارس 16 سوپاپ یا پژو کاربراتوری یا بنز می باخ بابامون زانتیا رو میگیریم بگیرم و به عنوان لاستیک بچینم دور پیست اتومبیلرانی فرمول 1 ( البته تو این سایت همچین آدمایی نداریم! ):icon_razz
6- این ختم کلامه و نظر من ! دوستان و اساتید بنده به حد کفایت در این موارد بحث کردن . بهتره مدیران این قسمت این تاپیک رو ببندن چون دیگه حرف تازه ای برا گفتن نداره! :icon_idea
یه سوال هم داشتم. زانتیا رو می خوام با مگان عوض کنم؟ چطوره؟ اساتید و اهل فن لطفآ نظر بدن! البته تو یه تاپیک دیگه. ( از نظر شتاب قدرت هندلینگ و ....)
دوست خوبم در مورد زانتیا یه مقداری اغراق کردین
من باز هم میگم که حیف گواهی نامه ندارم
مگر نه مثل برو بچه های گل و با مرام تیونینگ تالک یه متینگ تو پیست میزاشتیم
تا ببینیم اینهمه ادعا چی میشه
البته ادعاست دیگه ولی خوب زانتیا هم خوبه و بدک نیست ولی اونطوری که شما هم فرمودین نیست
alirezasalam
3 April 2006, 01:14 AM
حالا ان شاالله گواهینامه ات رو که گرفتی دیدت هم باز تر میشه.
من نمی دونم پژو معمولی ! (2000 یا انژکتور یا 16 سوپاپ ) چه جوری230 240 تا میخواد بره! یا با قدرت زانتیا چه می خواهی بکنی .
(اگه هم تقویت شه که دیگه پژو نیست! )
البته زانت هم یه ماشین قدیمیه زیاد هم قیمت امنیت و ظاهرش برای سال 2006 ! دیگه مناسب نیست!
اما اگه شما با پژو یا امثال اون می گی می تونی با زانتیا رقابت کنی چون حرفت یه کم عجیبه باید ثابتش کنی! ( مراقب جون خودت هم باش که از همه چیز مهمتره)
با بای
Shahram_gle
3 April 2006, 01:25 AM
پژو 2000 چی ؟؟
پژمان22
3 April 2006, 01:37 AM
وزن بيشتر باعث اصطكاك بيشتر هم هم هست بنابراين علاوه بر شتاب باعث كاهش سرعت هم ميشه.
البته يك حالت استثنا براي سرعت وجود داره اونهم در سراشيبي هست....
در سراشيبي هاي حتا با 1 درجه شيب كه نامحسوس هست , بيشتر بودن وزن باعث افزايش سرعت ميشه چون وزن m ديگر كاملن بر زمين عمود نيست و به my ,mx تقسيم ميشود.كه mx نيروي وزن هست در راستاي افقي يعني mضربدر سينوس زاويه زمين نسبت به افق . حالا اين نيروي mx كه در جهت حركت ماشين رو به جلو هست به كمك موتور اتومبيل مياد وطبيعي هست كه هر چه وزن ماشين يعني m بيشتر باشد mx هم بيشتر هست در نتيجه سرعت ماشين بيشتر هست.
دوست من افزایش وزن باعث افزایش اصطکاک میشه اما این اصطکاک که بین لاستیک و زمین هست عامل محرک حرکت هست و اگر مقدار قابل توجهی زیاد بشه حتی به نفع هم هست . البته تغییر اونقدر ناچیزه که عملا افزایش وزن هیچ تاثیری روی حداکثر سرعت نداره .
قسمت دوم صحبتتون هم متاسفانه بر خلاف نظر عموم که فکر میکنند ماشین سنگین تو سرپایینی بهتر میره اشتباهه . یعنی در حالت نبود اصطکاک هوا و زمین درسته اما در عمل اصطکاک وجود داره و توسط قانون دوم نیوتن و نوشتن روابط بین نیروها به راحتی قابل اثباته . افزایش وزن چه در سربالایی و چه در سرپایینی به ضرره.
Shahram_gle
3 April 2006, 01:50 AM
در سر پایینی رو دیگه پژمان جان مطمئنم باعث افزایش سرعت میشه ... :icon_evil
پژمان22
3 April 2006, 02:01 AM
در سر پایینی رو دیگه پژمان جان مطمئنم باعث افزایش سرعت میشه ... :icon_evil
شما هر جور راحتی ... اینم اثباتش البته اگه چیزی سر در بیاری ازش .
http://www.tuningtalk.com/forum/viewtopic.php?t=3112&start=90 (توی یکی از پست ها هست)
Shahram_gle
3 April 2006, 02:15 AM
:icon_cool بسیار عالی.
قبل از اینکه این مشکلات پیش بیاد خوب توی همین تاپیک اثبات میکردی.
fizzi
3 April 2006, 04:05 AM
عملا افزایش وزن هیچ تاثیری روی حداکثر سرعت نداره .
يعني اصطكاك بيشتر لاستيكها با زمين و مقاومت چرخشي و اصطكاك قطعات داخل چرخ و بلبرينگها و.... كه قدرت موتور رو مستهلك ميكنند و هدر ميدهند بحساب نمياد؟
پژمان22
3 April 2006, 04:18 PM
يعني اصطكاك بيشتر لاستيكها با زمين و مقاومت چرخشي و اصطكاك قطعات داخل چرخ و بلبرينگها و.... كه قدرت موتور رو مستهلك ميكنند و هدر ميدهند بحساب نمياد؟
افزایش وزن میزان اصطکاک زمین و لاستیک رو زیاد می کنه . فکر نمی کنم روی اصطکاک قطعات داخل چرخ و اینها تاثیری داشته باشه و اصطکاک اونها رو زیاد کنه.
در کل ممکنه ماشین دیرتر به حداکثر سرعتش برسه اما حداکثر سرعتش کم نمیشه.
arash p mbz bmw
3 April 2006, 07:06 PM
حالا ان شاالله گواهینامه ات رو که گرفتی دیدت هم باز تر میشه.
من نمی دونم پژو معمولی ! (2000 یا انژکتور یا 16 سوپاپ ) چه جوری230 240 تا میخواد بره! یا با قدرت زانتیا چه می خواهی بکنی .
(اگه هم تقویت شه که دیگه پژو نیست! )
البته زانت هم یه ماشین قدیمیه زیاد هم قیمت امنیت و ظاهرش برای سال 2006 ! دیگه مناسب نیست!
اما اگه شما با پژو یا امثال اون می گی می تونی با زانتیا رقابت کنی چون حرفت یه کم عجیبه باید ثابتش کنی! ( مراقب جون خودت هم باش که از همه چیز مهمتره)
با بایدوست خوبم هیچ هم جای شک نیست که بتونی با پژو2.0زانتیا رو بگیری
بعضیها مثل اینکه پژو2.0رو دست کم گرفتن و فکر میکنن مثل این اشغالهای تولیدی هست که ایرانخودرو میزنه
برای اینکه این فکر از ذهنتون بیرون بشه من این مشخصات رو میزارم
در ضمن یه چیزی رو از بنده به عنوان عوض کوچیک این فروم داشته باشین
ماشین ادم40%میتونه ابرو رو بخره پس میمونه 60%که اون طرز رانندگی و کارهایی هست که بلدی با ماشینت بکنی
دوست خوبم اینو همیشه یادتون باشه همه چیز قدرت ماشینت نیست
اگر طرفت پاور شیفت ندونه حتی اگر زانتیا2.0داشته باشه ازت جا میمونه
اگر دریفت ندونه توی پیچ میگیریش اگر ترمز و شتابگیری رو و تورک رو ندونه جا میمونه حتی اگر زانتیا زیر پاش باشه
http://www.khodroweb.com/iranautos/405/1.htm
po2ya
3 April 2006, 07:54 PM
آرش جان چطوره که کمتر قلو کنی همچین میگی 405 موتور 2 آدم فکر میکنه 200 اسب قدرت موتورش هست !!!! من دقیق یادم نیست ولی فکر کنم قدرتش 90 اسب بوود!
احتمالا اون زانتیا که از 405 خورده اصلا توی جو کورس نبووده!
XELTEK
5 April 2006, 01:56 PM
سلام
من یه سیلو دارم از همه چیزش راضیم الا ترمزاش!!!
پنج شش بار نزدیک بود به فنا برم !!!
لطفا راهنمایی کنید !!:icon_redf
XELTEK
5 April 2006, 02:07 PM
آرش جان چطوره که کمتر قلو کنی همچین میگی 405 موتور 2 آدم فکر میکنه 200 اسب قدرت موتورش هست !!!! من دقیق یادم نیست ولی فکر کنم قدرتش 90 اسب بوود!
احتمالا اون زانتیا که از 405 خورده اصلا توی جو کورس نبووده!
بابا موتور پزو 2000 مستقیما" از اونور میومد !!! قدرتشم 145 اسب بخاره !!!
amirbozorge
6 April 2006, 08:15 AM
سلام پيام جان
در مورد ترمز دوو يه سري كارها ميكنند كه بهتر ميشه اما باز هم خطر ناكه. مثلا ميان سيلندر و پمپ ترمز دوو اسپرو رو روش سوار ميكنن. ترمز خيلي بهتر ميشه اما امكان اينكه قفل كنه خيلي زياد ميشه. اما باز از هيچي بهتره.
XELTEK
6 April 2006, 03:04 PM
ABS نمیذارن ؟
من برای 100 هزار کیلو متریش چکار باید بکنم ؟
واسه دوو
XELTEK
6 April 2006, 03:05 PM
:icon_cry: بابا واسه ترمز چیکار کنم !!!!
arash p mbz bmw
6 April 2006, 05:42 PM
احتمالا اون زانتیا که از 405 خورده اصلا توی جو کورس نبووده!دوست خوبم هیچ سودی از قلو کردن نیست
من به این حرفم اعتماد دارم که ماشین 40%توانایی توی کورسه
حالا شما بگو قلو بکن یا نکن
خیلی جاها دیدم رانندگان مجرب و حرفه ای که از دوستانم بودن و ماشینی ساده در حد پارس داشتن خیلی از ماشینهای به اسم لوکس و قوی رو بدجور گرفتن که اونم بر میگرده به اینکه درست و حسابی از قدرت و بهینه از فرمونو و کلاچ استفاده کردن
متاسفانه احتمالا باز هم انگ قلو کردن میخورم
ایرادی نداره چون یه روزی یه میتینگ توی پیست ازادی خواهیم داشت:icon_excl
XELTEK
6 April 2006, 08:48 PM
ایرادی نداره چون یه روزی یه میتینگ توی پیست ازادی خواهیم داشت:icon_excl
من کاملا موافقم !!!:icon_cool
XELTEK
6 April 2006, 08:54 PM
متاسفانه احتمالا باز هم انگ قلو کردن میخورم
:icon_excl
ببین این خودت هستی که به ملت یاد میدی انگ بذارن روت !!!
XELTEK
12 April 2006, 04:57 PM
هیچ خبری از کسی نیست!!!
بابا تالارو میبندنا !!!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.