PDA

View Full Version : انواع قاب 6600

Profession@l
16 September 2005, 01:31 PM
در حال حاظر کدوم قابها موجودند در ایران و کدومشون به نظر شما قشنگترن؟
تقلبی و اصلی داره؟
خودمون می تونیم عوضش کنیم ؟ چهجوری؟
قیمتش چنده؟
آیا از قاب original سفت تره؟

hamed198220
16 September 2005, 03:56 PM
دوست من
بله قابهای قشنگی برای 6600 وجود داره که خوشبختانه تقلبی و اصلی ندارن چونکه همشون چینی هستن.
خودتم میتونی عوضشون کنی اما اگه که به همون فروشنده ایکه ازش قاب رو میخری بدی بهتره چون تعویض قابش دردسر داره.
قیمتشم حدود 5-6 تومنه
جنسش به خوبی قاب اصلیش نیست اما خوب نسبت به قیمتش می ارزه.

Profession@l
16 September 2005, 04:04 PM
آدرسشو که اینجوری کردن اگر ممکنه تو PM با فاصله تایپشون کن
ممنون

محمد759
16 September 2005, 11:37 PM
از من ميشنوي يا قاب عوض نك يا اگه عوض ميكني تا آخر همون قاب باشه چون اگه زياد قاب عوض كني بين بدنه و قاب فاسله ميافته و خيلي زشت ميشه

baghali91
17 September 2005, 05:11 AM
به من که گفتن اگر قابشو عوض کنی گارانتی دیگه نداره!!

عباس بوقی
18 September 2005, 07:48 AM
قاب هاي جديد بيشتر از مارك كاپيتان و فابريك است كه كاپيتان كيفيتش بهتره. تازه بايد قابي بگيري كه رنگ صفحه كليدش نره.
قيمتش هم بين 3 تا 6 هزار تومان است.
رنگ قاب هم سعي كن مشكي تك بگيري (مشكي رنگ عشقه) چون چند وقتيه مد شده و خيلي جذابه

harzaabe
18 September 2005, 08:45 AM
عوض کردن قاب خيلی اشتباهه چون خيلی از قابها با بدنه به خوبی مچ نميشه و ممکنه به گوشی ضرر بزنه و در کلی از موارد موجب خرابی جوستيک ميشه.
عوض کردنش خيلی آسونه :
بايد از پايينه قب شروع کنی . پاينش رو با ناخن از بدنه جدا کن و همينطور با آرامی و به شکله موزی ذره ذره از بدنه قب رو جدا کن

Profession@l
18 September 2005, 09:02 AM
بالاخره ه می خوام گوشیمو یه روزی بفروشم و اگه تا اون روز قاب خودس باشه حتما روی خریدار تاثیر می زاره
البته دلیل دیگشم تنوعه
به هر حال شاید کیفیت قاب جدید مثل قاب Original نباشه ولی خوب به قیمتام توجه کنید که خیلی ناچیزه و گوشیرم کمی از خز بودن در میاره

harzaabe
18 September 2005, 09:18 AM
شما گوشی رو ميخری ، قابشو عوض ميکنی و از قاب اصليش حال نميبره که يکی ديگه بدن بخواره حالش رو ببره؟
من اصلاً به حرف اعتقاد ندارم.

Profession@l
18 September 2005, 10:25 AM
من یک ال حال قاب اصلیشو بردم وو خدارو شکر هنوز یه خراشم بر نداشته
حالا می خوام یه حال دیگه ببرم

Profession@l
30 October 2005, 07:11 PM
امروز میرم ************* که قاب بگیرم

رحيم توكلي
30 October 2005, 11:14 PM
شما گوشی رو ميخری ، قابشو عوض ميکنی و از قاب اصليش حال نميبره که يکی ديگه بدن بخواره حالش رو ببره؟
من اصلاً به حرف اعتقاد ندارم.
به طرز فجيعي موافقم

Profession@l
31 October 2005, 02:39 AM
به طرز فجيعي موافقم

ده داری اشتباه می کنی دیگه (آخه شرایطه منو نمی دونی)

من 1 سال و 4 ماهاز این گوشی با قاب اصلیش استفاده کردم دیگه بدجوری ازش خسته شدم می خوام یه دونه قاب جیر براش بگیرم امروز تو Jom Huri دیدم . خیلی خوشگل و با کیفیت تر از بقیییه قاب ها بود در ضمن چون دگمه هاش هم شیشه ای بود و حروف زیر شیشه یا همان پلاستیک شفاف بود پاک نمیشد

در ضمن قاب اصلیش هم یه خط هم بر نداشته تو این مدت .