PDA

View Full Version : یک سوال در مورد ایجاد سایت!

(==>hell lord<==)
15 September 2005, 03:06 PM
من میخوام برای سایتم یک قسمت بزارم که عضو شده های سایت بتونن در اون خبر بنویسن و وقتی که سند رو میزنن اون خبر به ((قسمتی)) از یک صفحه دیگه بره.من به اقا ((پیام)) این پست رو فرستادم ولی به علت مشغله ی زیاد نتونستن جواب بدن.....شما میتونین کمک کنین!؟

007
15 September 2005, 04:12 PM
سوالت كمي نا مفهومه

B e H r A d
15 September 2005, 04:19 PM
یعنی مثل persianlog.com میخوای باشه ؟

(==>hell lord<==)
15 September 2005, 06:30 PM
یعنی مثل persianlog.com میخوای باشه ؟
ببخشید....من از این سایت زیاد سر در نیاوردم.
مثلن یک صفحه داریم که در اون.. قسمتی از صفحه حاوی مطالبی است که عضو شده های سایت اون رو نوشتن!
حالا من میخوام صفحه ای رو ایجاد کنم که حاوی قسمتی باشه که اعضای سایت بتونن مطلب رو بنویسند و سند کنند به او صفحه که حاوی مطالی هست....یک چیزی مثل این کاری که در فروم ها میکنن و جواب میفرستند!....سخته یکم مگه نه؟...با FrontPage چه طور میتونم انجام بدم یا با هر برنامه ای که گیر بیاد!ممنون! :icon_wink :icon_excl

Nima1989
15 September 2005, 06:58 PM
دوست عزیز شما بدون اینکه خودتون از برنامه نویسی وب اطلاع داشته باشید نمی تونید سایت بسازید
پیشنهاد میشه یه دوره html بخونید

(==>hell lord<==)
15 September 2005, 08:17 PM
چشم...ممنون!ولی فعلن گیر درس و کنکورم مگر نه از شما نمیپرسیدم!

(==>hell lord<==)
15 September 2005, 08:19 PM
[چشم...ممنون!ولی فعلن گیر درس و کنکورم مگر نه از شما نمیپرسیدم!
دلیل زدن سایت هم پیشنهاد یکی از دوستام بود و من هم چون قبول کردم کارهاشو انجام بدم مجبورم این کارو بکنم(هر چه کردم بر سر خودم باد :icon_arro .....حافظا).

B e H r A d
15 September 2005, 10:26 PM
اگه منظورتون رو فهمیده باشم، آره برنامه ای برای اینکار. با وردپرس ویا بوست ماشین میتونی اینکارو انجام بدی