PDA

View Full Version : عدم رجيستر سريهاي جديد 6600

afi
5 October 2004, 02:07 AM
سلام
ديروز من يه 6600 از علاءالدين خريدم.
اين گوشي تو محدوده خيابان جمهوري و ناصر خسرو مشكلي نداشت . اما در قسمتهاي بالاي شهر پيغام خطاي جيستر نشدن سيم كارت رو ميده. فروشنده ميگفت كه مشكل از طرف مخابراته.
مخابرات هم رفتم و سريال گوشي رو ثبت نمودم. طرف مخابراتي ميگفت كه تا 45 روز عمل رجيستر طول ميكشه.
امروز كه به استان كرمانشاه و همدان سفر كردم . متوجه شدم كه تو همدان انتن نداشتم ولي كرمانشاه داشت.
لطفا منو راهنمايي كنيد كه ايا اين مشكل قابل حله يا خير ؟
در ضمن يه عده ميگفتند كه اين مشكل با سري جديد همه گوشيهاي مدل بالا از طرف مخابرات بوجود آمده/ يه عده هم ميگفتند سريهاي جديد كه تازه از گمرك ترخيص شده اند هنوز ثبت سريال نشده اند
در ضمن گارانتي من شركت فرا كيفيت پارسه ميباشد.
منتظر راهنمايي دوستان عزيزم
لطفا زودتر جواب بدبد تا اگه واقعا اين مشكل حالا حالاها حل نميشه گوشيمو عوض كنم.
:cry:

ciahchal
5 October 2004, 02:42 AM
وااااااااااا
يعني يه گوشي گارانتي داره ولي جواب نمي ده ؟
اين موضوع رو تازه مي شنوم من ؟
پس اون شركت محترم چه شكري داره مي خوره كه گارانتي مي كنه ؟
با سيم كارت ديگه هم امتحان كردي شما ؟
الان 3650 من بعضي وقتها اين خطا رو مي ده ( ماهي 1 بار اون هم وقتي توي كيفم هستش و ضربه مي خوره ... ) ولي با اين حال بازم انتن مي ده ...
شما شركتي كه گارانتي رو داده رفتي ؟
اين مشكل رو بايد اونها حل كنن
يه چيزي ادم رو شاكي مي كنه توي ايران ... اينكه شركتهاي ايراني كه گارانتي مي كنن وسيله ها رو فقط به جيب خودشون فكر مي كنن ... نمي گن 10000 تا جنس اوردن و روي هر كدوم 5000 تومن كشيدن چه رقم خفني سود كردن ... مي ري پيششون مي گن فقط 5000 تومن بيشتر دادي چه توقعي داري ؟

حالا موبايل كه گارانتيش 15 تا 20 تومن هستش ... اقا من اگه جاي شما بودم مغازه دار و شركت و در و ديوار رو به هم مي دوختم
اين ثبت گوشي براي كساني هستش كه گوشي از خارج ميارن
من يه گوشي زيمنس با خودم اورم مجبور شدم 20 تومن بدم به مخابرات و 2 هفته گوشيم اونجا بود ....
شما پس پول گارانتي رو براي چي دادي آخه ؟
شاكي شدم
شما همونجا بايد پس مي دادي گوشي رو .... مخابرات و اينها هم نمي رفتي

WAREZ
5 October 2004, 09:46 PM
من منظورتون از(سريهاي جديد كه تازه از گمرك ترخيص شده اند هنوز ثبت سريال نشده اند ) متوجه نشدم
ما كه با 6600 خودمون اين مشكلو نداشتيم
و مگه اينهمه گوشي قاچاق وارد ميشه ميره مركز براي رجيستر :shock:

ciahchal
6 October 2004, 02:24 AM
اخه وقتي گارانتي داره يه گوشي يعني همه كاراش انجام شده ...
:(
پس گارانتي رو چه چيزي داده شده ؟
شايد اصلا ( به قول ادمين اصلن ) گارانتي كه دادن بهش الكي هستش :(
برگ فوتوكپي از يه گارانتي گرفتن دادن دستش
...

afi
7 October 2004, 02:44 AM
دوست من گوشيهايي هم كه داراي گارانتي اصلي ايرانوكيا هستند باز همين مشكل رو دارند. 8)

lion
17 October 2004, 04:41 AM
دوستان عزيز اين مشكل وجود داره و در واقع زمان ريجستر ان هم هماني هست كه ميگن ولي به حهت تنبلي مخابرات وعدم سواد كافي انها

اما علت اصلي و فني داره كه در واقع مربوط به تعريف شماره سيم كارت برروي سيم كارتها است و تغيير كدها كه مخابرات انجام داد بصورت virctual مجازي صورت گرفته لذا در صورت سوزاندن سيم كارت و دريافت سيم كارت جديد اين مشكل حل ميشه !!!! چرا ؟ وقتي فرم درخواست سيم كارت را ميدهند از شما شماره قديم و جديد را ميپرسند .

علت تاخير هم در ريجستر بخاطر اين هست احتمال دريافت گزارش مفقودي يا سرقت ميباشند .

جالتر اينكه اين مشكل در packet pc ها هم بوده در صورتي در نمايشگاه جي تكس با همان سيم كارتها امكان ارتباط بوده وليكن داخل ايران فعال نميشود .

دليل ان هم بحث routing ان بوده .