PDA

View Full Version : delivered 6600

haji
14 September 2005, 10:18 AM
سلام به مدیران وکاربران گرامی مشکلی که برایم پیش آمده اینستکه قبلا زمانی sms با گوشی 6600 میفرستادم پس از ارسال با صدای ملودی از ارسال آن با خبرمی شدم ولی بعلت مشکلاتی که برای گوشیم بوجود آمد انرا بحالت اولیه کارخانه درآوردم وحال دیگر پس از ارسال sms دیگر بوق یا ملودی نمیزند و هر چقدر دنبال گزینه ای گشتم که انرا فعال کنم موفق نشدم حال از شما اساتید درخواست کمک دارم با تشکر حاجی

ahmad1354
14 September 2005, 12:22 PM
menu>messaging>ootions>setting>text message>recive report
اين مراحل رو برو و recive report رو yes كن حله

haji
14 September 2005, 01:52 PM
احمد جان عزیز اینکار را کردم منظور من بعد از ارسال sms با صدای بلند مثل اینکه بات sms جدید امده باشه بوق یا ملودی میزد نه اینکه نگاهش کنی که فرستاده یا خیر لطف اینکار این بود که اگر تلفن کسی خاموش بود یک sms میفرستادی بمحض روشن شدن تلفن طرف صدای بوق sms درمی آمد

مهدي نوروزي
14 September 2005, 01:58 PM
من فكر نمي كنم 6600 همچين حالتي داشته باشه،يعني من تو گوشي هاي جديد نوكيا نديدم،ولي 3210 و 3310 و اون قديمي ها اينطور بود.بازم مي گم من بعيد مي دونم كه براي delivery report گوشي شما ملودي پخش كنه.فقط 1 صداي بيپ كوچك بايد بزنه.

haji
14 September 2005, 02:31 PM
عزیز گوشی 6600 رو که حال دارم زنگ می زد اگر که اینطور نبود که مزاحم نمیشدم

ahmad1354
14 September 2005, 04:03 PM
اون مراحلي هم كه من گفتم دقيقا براي همين كار هستش. وقتي Deliveri report فعال باشه به محض رسيدن sms به طرف مقابل مثلا بعد از اينكه موبايلش رو روشن كرد و sms رو گرفت يه بوق مي زنه و پيام delivery رو مي ده اما اينكه اهنگ بزنه شايد با عوض كردن ملودي sms بشه من امتحان نكردم

محمد759
15 September 2005, 08:25 PM
منم يه مدتي اين طوري بود (رو 6600)ولي از يكي شنيدم كه اگه اين طوري باشه پول smsدو برابر مياد(هر sms30 ت)

Sina-Ts
15 September 2005, 09:41 PM
6600 اين قابليت رو نداره..وقتی delivey ميده فقط يه بيپ کوچيک ميزنه..ولی يه موقع هايی گوشی قاتی ميکنه و واسه delivery هم ملودی مسيج رو ميزنه..شما بايد يه کاری کنی گوشيت دوباره قاتی کنه :icon_arro

d@nial
16 September 2005, 01:15 AM
حالا کسی خبر داره واقعا پول اس ام اس بیشتر میشه با این امکان یه نه؟؟؟

مهدي نوروزي
16 September 2005, 10:31 AM
حالا کسی خبر داره واقعا پول اس ام اس بیشتر میشه با این امکان یه نه؟؟؟

من قبلا نوشته بودم که 1 دفعه من از این دفاتر تلفن همراه پرسیدم گفتند هزینه نداره،خودمم هم چند ماه پیش 1 بار پرینت گرفتم،فقط SMS هام رو دیدم و هزینه ای بابت report ندیدم.

Profession@l
16 September 2005, 11:00 AM
من قبلا نوشته بودم که 1 دفعه من از این دفاتر تلفن همراه پرسیدم گفتند هزینه نداره،خودمم هم چند ماه پیش 1 بار پرینت گرفتم،فقط SMS هام رو دیدم و هزینه ای بابت report ندیدم.
اگر از smartphone های هر brand استفاده کنی 2 برابر نمیشه
ولی اگر از گوشی های قدیمی استفاده می کنی 2 برابر می شه
یه تاپیک با این موضوع هستش

سپهرال پي
16 September 2005, 11:49 AM
این حالت که میگی فقط فقط در صورت مشکل داشتن گوشی پبش میاد...
میتونی فایلی که با نام بیپ روی گوشیت هست رو با هر آهنگی که میخوای عوض کنی..
ولی دیگه گوشیت بیپ نداره ...

مهدي نوروزي
16 September 2005, 01:21 PM
اگر از smartphone های هر brand استفاده کنی 2 برابر نمیشه
ولی اگر از گوشی های قدیمی استفاده می کنی 2 برابر می شه
یه تاپیک با این موضوع هستش

من که اصلا نفهمیدم.خیلی خوشحال میشم بیشتر توضیح بدی :icon_razz

Sina-Ts
16 September 2005, 05:16 PM
این حالت که میگی فقط فقط در صورت مشکل داشتن گوشی پبش میاد...
میتونی فایلی که با نام بیپ روی گوشیت هست رو با هر آهنگی که میخوای عوض کنی..
ولی دیگه گوشیت بیپ نداره ...

اين فايل رو حافظه فقط خواندنی گوشی قرار داره و قابل تغيير نيست

haji
17 September 2005, 11:37 AM
دوستان تشکر میکنم از لطفی که به حاجی داشتید وجواب دادید حال میخواستم اگر امکان داره چون ما سواد انگلیسی خوبی نداریم یکی از دوستان زحمتتشو بکشه و یه پیام برای نوکیا بنویسه وجوابشو به ما بگه باید بشه چون قبلش بوده تشکرررررررررررررررررررررر