PDA

View Full Version : سي دي برنامه هاي pocket pc

kevin_m_bb
13 September 2005, 07:07 PM
با سلام
آيا كسي از بچه ها مي دونه سي دي مجموعه برنامه هاي pocket pc رو مي شه از كجا گرفت؟؟؟ آيا كسي داره؟

Moein273
13 September 2005, 07:17 PM
من دارم

am!n
13 September 2005, 07:28 PM
سلام/
آره / میتونی از پایتخت طبقه دوم پلاک 206 تهیه کنی . (7 سی دی)

Moein273
13 September 2005, 07:38 PM
البته اون سی دی تمامش ورژن هایی قدیمی هست و به هیچ دردی نمیخوره ( شایدم نیاز شما رو برآورده کنه )

am!n
13 September 2005, 08:27 PM
نه بابا من گرفتم هم توش برنامه قدیمی هست و هم جدید

m_d_1980
13 September 2005, 08:54 PM
ميگن دو جور CD هست. يكي رو ايراني ها تهيه كردن كه حدودا 50 تا برنامه كه كاربردي تر هست رو داره (يك CD ) و همه هم كرك شدس و تو پايتخت 5000 تومن. يكسري هم CD هاي خارجي كه همه جور برنامه اي در تعداد زياد داره (مثلا با هم بالاي 1000 برنامه) كه هر كدام 2000 تومن است ولي بديش اينه كه اولا برنامه فارسي ندارن و دوما مثل اينكه اكثر برنامه هاش كرك نشدس...

kevin_m_bb
13 September 2005, 09:24 PM
معين جان برنامه هايي كه شما دارين كرك شدس؟؟

Moein273
13 September 2005, 09:34 PM
بله من دونه دونشو از جاهای مختلف پیدا کردم و همش هم با کرک و کیجن هست چند برنامه پزشکی کمیاب هم با کرک توی این مجموعه هست .

kevin_m_bb
13 September 2005, 10:17 PM
مي شه درباره برنامه هاي پزشكي يه كم توضيح دهيد
اگه فروشي هست من مي خوام :icon_sad:

m_d_1980
13 September 2005, 10:18 PM
بله من دونه دونشو از جاهای مختلف پیدا کردم و همش هم با کرک و کیجن هست چند برنامه پزشکی کمیاب هم با کرک توی این مجموعه هست .
آقا برنامه هاي پزشكيش من رو كنجكاو كرد...
چياست؟
كلا چند تا برنامه است؟
CDات فروشي هم هست؟

Moein273
14 September 2005, 12:01 AM
یکی از این برنامه ها که من خودم برای پیدا کردن کرکش خیلی تلاش کردم Netter’s Anatomy Flash Cards هست که بینظیره چند برنامه دیگه هم دارم در ضمینه پزشکی اما سرگلش همین Netter’s Anatomy Flash Cards هست .

سی دی رو هم نگفتم دارم تا برای فروشش تبلیغ باشه کلا برای فروش نیست چون نسبت به زحمت پیدا کردن و دانلودش نمی ارزه تا برای فروش باشه.

m_d_1980
14 September 2005, 12:13 AM
یکی از این برنامه ها که من خودم برای پیدا کردن کرکش خیلی تلاش کردم Netter’s Anatomy Flash Cards هست که بینظیره چند برنامه دیگه هم دارم در ضمینه پزشکی اما سرگلش همین Netter’s Anatomy Flash Cards هست .

سی دی رو هم نگفتم دارم تا برای فروشش تبلیغ باشه کلا برای فروش نیست چون نسبت به زحمت پیدا کردن و دانلودش نمی ارزه تا برای فروش باشه.
1. اگه فروشي نيست پس گفتيد كه دل مارو بسوزونيد؟ اين انصاف نيست :icon_cry:
2.همون سي دي كه گفتم ايرانيها تهيه كردن و تو پايتخت ميفروشن هم netter و كركش رو داره. البته من نصبش نكردم چون خيلي وقت ميگرفت... (ظاهرا توش كلي عكسه كه انتقالش به دستگاه اينقدر طول ميكشه؟!)
3. تو اون مجموعه بنظر من بهترينش Davis Nursing Drug Guide است. واقعا محشره از بس كه كامله... :icon_sad:

kevin_m_bb
14 September 2005, 12:52 AM
2.همون سي دي كه گفتم ايرانيها تهيه كردن و تو پايتخت ميفروشن هم netter و كركش رو داره. البته من نصبش نكردم چون خيلي وقت ميگرفت... (ظاهرا توش كلي عكسه كه انتقالش به دستگاه اينقدر طول ميكشه؟!)
3. تو اون مجموعه بنظر من بهترينش Davis Nursing Drug Guide است. واقعا محشره از بس كه كامله... :icon_sad:
2.3-- من كه سردر نياوردم اين برنامه ها چيه؟؟ مي شه يه كم بيشتر توضيح بدين
داداش مهدي موبايل گرفتي به سلامتي؟؟چي گرفتي؟؟

m_d_1980
14 September 2005, 01:41 AM
2.3-- من كه سردر نياوردم اين برنامه ها چيه؟؟ مي شه يه كم بيشتر توضيح بدين
داداش مهدي موبايل گرفتي به سلامتي؟؟چي گرفتي؟؟
ديروز Jam گرفتم به قيمت 506000 تومن. چند روز كه باهاش كار كنم نظرمو همينجا ميگم...
شيريني نخواهيد كه همه پولام تموم شد! :icon_mrgr
و اما اون برنامه ها...
جفتشون فقط بدرد پزشكي ها ميخوره :icon_evil
Netter يه اطلس آناتوميه با حدودا 500 تصوير از كل بدن
Davis هم يه برنامه خيلي كامل داروييه با بيش از 1000 دارو و مشخصات و دوز داروها و...

kevin_m_bb
14 September 2005, 03:15 AM
با چه گارانتي و كجا گرفتي منم برم بگيرم.مموري هم واسش گرفتي؟؟
راستي اسم موبايلت رو تو پست ها عوض كن

m_d_1980
14 September 2005, 03:39 AM
گارانتي ppc كه اينجا معني نداره ولي آكسيوم دوبي هست (گارانتي ايراني نداره). از پاساژ علا الدين گرفتم.( تو پايتخت 70000 تومن گرون ميدن :icon_bigg ). مموري 1 گيگ kingstone هم گرفتم (65000 تومن)

Moein273
14 September 2005, 09:04 AM
اوه بله Davis Nursing Drug Guide رو هم دارم اما در مورد netter شما با کرکش نصب کن ببین چی میشه ؟ کرکش اصلا کار نمیکنه و بعد 20 روز اکسپایر میشه.

:icon_surp

kevin_m_bb
14 September 2005, 01:57 PM
گارانتي ppc كه اينجا معني نداره ولي آكسيوم دوبي هست (گارانتي ايراني نداره). از پاساژ علا الدين گرفتم.( تو پايتخت 70000 تومن گرون ميدن :icon_bigg ). مموري 1 گيگ kingstone هم گرفتم (65000 تومن)

يعني من بخوام بگيرم بدون گارانتي بگيرم؟
گارانتي فيتكو خوب نيست؟؟
اگه موبايل خراب بشه تو ايران مغازه دارها مي تونن درست كنن؟

kevin_m_bb
19 September 2005, 02:21 AM
يعني من بخوام بگيرم بدون گارانتي بگيرم؟
گارانتي فيتكو خوب نيست؟؟
اگه موبايل خراب بشه تو ايران مغازه دارها مي تونن درست كنن؟

سلام كسي جواب من رو نمي ده؟؟
مهدي جان نظرت چي شد؟؟ خوب هست؟
راستش سر jam با pocket pc phone موندم !! نمي دونم ارزشش رو داره واسه ويندوز 5.0 برم pocket pc phone بگيرم؟؟؟ :icon_eek:

Profession@l
24 October 2005, 03:09 PM
cd با برنامه های جدید و کاربردی و فارسی و انگلیسی و زیاد برای PPC کجا دارن؟

amoali
25 October 2005, 12:55 AM
الان اگر من بگم بازم جناب m-d ميگه.........
اگر خواستي بازار پايتخت طبقه دوم واحد 255 قيمتش بهتره

m_d_1980
25 October 2005, 12:44 PM
الان اگر من بگم بازم جناب m-d ميگه.........
اگر خواستي بازار پايتخت طبقه دوم واحد 255 قيمتش بهتره
عموعلي جان بازم... :icon_razz
كلا مغازه هاي مجتمع كامپيوتر پايتخت (تقاطع وليعصر و ميرداماد) در طبقه اول و دوم انواع متعددي از اين CD ها رو دارن. قيمت خارجي ها معمولا 2000-2500 است و قيمت ايرانيها (كه كرك هاش مطمئن تره) 5000-7000 تومن.

Profession@l
26 October 2005, 05:11 PM
تو ************* مگه کلا قیمت ها بهتر نیست ؟!

اونجا مغازه ای ارزونتر از اینا نداره؟

چون من میدونم تو پایتخت چه بندار بندازی هستش

Profession@l
26 October 2005, 05:12 PM
منظور از ********* jomhuh ri بید

m_d_1980
26 October 2005, 05:54 PM
معلوم بود منظورت جـمهوري بيد! ولي اونجا كلا CD براي ppc يا نيست و يا خيلي كمه. تو پايتخت رو سخت افزار خيلي ميندازن ولي CD دوهزار تومني كه ديگه انداختن نداره! تازه من حدود 6-7 تا از اين cd ها رو خريدم و بنظرم ارزش پولشو داشت. مخصوصا براي من كه به اينترنت سريع فعلا دسترسي ندارم.

kevin_m_bb
26 October 2005, 08:34 PM
تو ************* مگه کلا قیمت ها بهتر نیست ؟!

اونجا مغازه ای ارزونتر از اینا نداره؟

چون من میدونم تو پایتخت چه بندار بندازی هستش

تو ****** يكي مي گفت 4 تا cd برنامه دارم 40000 تومن :icon_arro :icon_razz

hs_tbr
18 September 2007, 06:20 PM
وقتی تاریخ آخرین پست می خونم یه حالی بهم پیدا دست می ده ...:icon_redf
چقدر قیمتها فرق کردن :icon_mad: