View Full Version : **خواهش ميكنم كمك-پرينت تلفن ثابت**
Lizard
4 October 2004, 02:22 PM
با سلام به همه دوستان...
براي يكي از دوستان من مشكل خانوادگي اي پيش اومده...
ماجرا از اين قراره كه برادر دوستم چون ديده مبلغ فيش تلفن زياد اومده... خلاصه ميخواد ثابت كنه كه خواهر و برادراش تلفن هاي متفرقه داشتن... تلفن هم به اسم پدر اين شخص هست...
خواهش ميكنم هر راهي براي جلوگيري از ارايه پرينت ليست تلفن وجود داره بگيد...
بسيار از همه ممنونم
محمد رضا محمدي
4 October 2004, 03:18 PM
تنها راهش بدهكاري اون خط تلفن به مخابرات هستش ... تقريبا هيچ راهي وجود نداره :oops:
NaRa
4 October 2004, 03:29 PM
يه راهش اينه كه فيش تلفن اون ماه رو كم كني چون جديدا كه من پرينت گرفم پرينت ماههايي كه فيش نداشتم رو ندادند چون بايد پشتش مهر بزنند كه پرينت اين ماهو گرفتي كه دوباره نگيري
ولي اينم شايد با كمي پول (زيرميزي) بدن
شانس موفقيت خيلي ضعيفه ولي رو طرح فيش تلفن كار كن كه گم بشه
Lizard
4 October 2004, 03:37 PM
يه مقدار بيشتر توضيح بده و واضح... اصلآ منظورتون رو نگرفتم... هر راهي از زير ميزي و روميزي و تصويه حصاب و هر راه ديگه اي كه وجود داره.
شهر مورد نظر اصفهان هستش
NaRa
4 October 2004, 03:42 PM
ببين من اصفهان رو نميدونم و هفته پيش هم براي اولين بار بود تو عمرم كه ميرفتم مخابرات واسه پرينت اونجا به من گفتن پرينت هرماهي رو كه ميخواي بايد فيش تلفن همون ماه رو بياري كه پشت فيش منو مهر زدند و پرينت همون 2 ماه رو فقط دادند و هر كاري كردند حاضر نشدند پرينت يه ماه قبلش رو هم بدن منم فيش اون ماه رو گم كردم و نتونستم به پرينتم برسم
ولي از اونجا كه يه مهر زدن ساده حساب كتاب نداره شايد اگه هزار تومن ميذاشتم رو ميز مثلا ! ... ولي خوب منم ترسيدم گفتم الان يارو يه جور ديگه در مياد .... پرينتم اونقدر ارزش نداشت كه اين كارو امتحان كنم
حلا خودت ميدوني
فيش رو گم كن!!!
امید رضا
4 October 2004, 04:23 PM
ولي مشكلي هم كه هست و دوستان اشاره نكردن اينكه مخابرات فقط ريز مكالمات ثابت به موبايل و شهرستان و خارج رو ميده و نميتونين ريز مكالمات داخل شهري رو بگيريد ( به قول خودشون سيستم اجازه نميده )
مراحل كار :
1 پرداخت آخرين فيش
2 مراجعه به واحد مخابراتي محل
حميدرضا3650
4 October 2004, 04:24 PM
معمولا پرينت دوره قبل رو ميدن و نه پرينت اين دوره رو :wink:
Lizard
4 October 2004, 05:52 PM
بسيار از دوستان ممنونم...
لطفآ اگر هرگونه راه ديگه اي بلديد بگيد.
حاضرم 100 هزار تومن بدم كه پرينت گرفته نشه. فقط مشكل من تلفن موبايلي هست كه توي پرينت هستش...
اونم يك شماره هست...
ميشه مثلآ 100 هزار تومن داد به مامورش و تمام تلفن هايي كه به اون شماره شده رو كلآ از ليست پاك كنن ؟؟؟
X_Man
10 October 2004, 04:21 AM
ببينيد پرينت فقط متعلق به دوره ي قبله , يعني دوره اي كه قبضش اومده.
و اپراتور امكان تغيير رو نداره و نميتونه توش دست ببره.
اگر كه كارت شناسايي داشته باشه بدون قبض هم ميدن,
--------
بديش اينه كه اگر قبل از اومدن قبض هم به فكر بيفتي هيچ راهي وجود نداره كه جلوي اومدن قبض رو بگيري, حتي تصفيه حساب.
---------
بايد يه جوري ايندفعه باباش رو بيخيال كنه و از دفعه ي ديگه از اين كارت ها استفاده كنه كه به 132 زنگ ميزنن(اسمشو نميدونم :| )
براي خود شماره ي 132 هم هزينه اي نمي افته , رايگانه.
----------
فقط ميتونيم دعا كنيم خدا بهش رهم كنه و باباش منصرف بشه :o
پارسا
10 October 2004, 08:50 AM
سلام به همگي
متاسفم كه بگم چنين كاري نشدنيه ...
چون دوست من مسول سويچ مخابراته .. من با اون در اين مورد مشورت كردم و ايشان گفتند :
1 - شماره هاي داخل شهري ذخيره نمي شوند تا اراپه گردند مگر به تقاضاي يك ارگان رسمي دولتي
2 - در نواحي كه سيستم تلفن آنها ديجيتال است تمام شماره هايي كه خارج شهر باشد به عبارتي تمام تلفنهايي كه براي شماره گيري آنها از صفر در ابتداي شماره استفاده مي شود ثبت و جهت اراپه به مالك تلفن !!! ( البته در 90 درصد آخرين فيش پرداختي كفايت مي كند ) حاضراست .. هر دوره اي كه بخواهند در سيستم موجود است و بعضي نواحي با قوانين من درآوردي فقط آخرين دوره يا دوره اي كه فيش آن پرداخته شده است را مي دهند .. حتي طرف مي تواند با بردن آخرين فيش به مخابرات ناحيه و اخذ كد عبور .. هر زمان كه بخواهد از طريق اينترنت و از سايت مخابرات اين ريز مكالمات را ببيند .
3 - اين بانك اطلاعاتي بهيچ عنوان ( تاكيد مي شود بهيچ عنوان ) قابل تغيير نيست و اينها داراي كدهاي حفاظتي امنيتي مي باشند كه با حضور همزمان چندين نفر از اركان كه هر كدام تكه اي از كد را دارند و ورود آن به سيستم اين امكان تهيه مي شود پس مي توان گفت بهيچ عنوان ...
------------
با اين تفاسير 3 راه باقي است كه اولي شانس و دومي پارتي كه
1 - شانس بياريد و سيستم تلفن آنها ديجيتال نباشد .. سيستم تلفن ناحيه با شهر فرق مي كنه .. الان تمام شهرهاي ايران سيستم ديجيتال دارند ولي در داخل شهر بعضي از نواحي داراي سيستم آنالوگ مي باشند .
2 - با اپراتوري كه پرينت ريز مكالمات را مي گيره ارتباط داشته باشيد تا ايشان در پرينت گرفته شده شماره مورد نظر شما را حذف كند ( يعني از روي كاغذ لاك بگيرد ) سپس با حرفه ايگري اون خط كه اين تلفن تو اون هست را ببرد و دوباره بچسباند و از اون صفحه كپي بگيرد و مهر بزند ..
موفق باشيد
X_Man
10 October 2004, 11:31 AM
1. يه مشكلي وجود داره, اونم اينكه تو قبض مبلق بين شهري اومده و وقتي با پرينت دستكاري شدده مفايسه بشه تابلو ميشه كه خيلي كمتره.
2. اگر به جاش شماره هاي ديگه نوشته بشه باز هم تابلو ميشه كه "بچه جون تو چقدر دوست و رفيق داري؟" تازه اگه اتفااقي به يكيشون زنگ بزنه و طرف جنش مخالف از كار در بياد ديگه قوز بالا قوز ميشه.
3. وقتي كسي ميره پرينت بگيره همون لحظه جلوش پرينت ميگيرن و اگر بخواد معطل كنه(كه نميتونه) بازم تابلو ميشه , تازه اگه شك كنه كه چرا كپي گرفته به جاي پرينت ميتونه بخواد كه از مانيتور ببينه كه باز هم ... و يا به رييس شعبه بگه كه پدر طرف رو در بيارن :oops: چ
پس فقط همون يه راه ميمونه كه گفتم:
فقط ميتونيم دعا كنيم خدا بهش رهم كنه و باباش منصرف بشه :o
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.