PDA

View Full Version : سیستم صوتی برای مزدا323

Behnam-Fe
12 September 2005, 09:54 AM
سلام
اگه میشه یه کم اطلاعات راجع به سیستم های صوتی(مارکها - قیمت و...) و اینکه کدومشون برای مزدا مناسبه به من بگید.

fizzi
12 September 2005, 12:21 PM
به نزر من پخش combo بزاريد.
يعني مدلهايي كه داراي 2 ورودي cd و كاست يا cd وmd هستند و از پخشهاي معمولي بزرگترند.
اغلب ماركها با رنگهاي نقره اي هستند كه به دكوراسيون مشكي داخل مزدا جور در نمياد.
مدلهاي clarion از اين نزر بهترين هست چون رنگشون مشكي هست و به كنسول و چراغهاي داشبورد مزدا مياد ولي نمي دونم اين موارد براي شما مهم هست يا نه فقط براتون مهم اينه كه كيفيت صداي خوبي داشته باشه و به زيبايي اهميت نميدهيد ؟؟؟ البته در هر حال clarion از pioneer باكيفيت تر هست .چند وقت قبل يكي از آشناين گرفته بود براي مزدا خيلي شيك بود :icon_wink البته مدلش رو يادم نيست ولي 220 تومن .اگر خاستيد براتون ميپرسم ...

Behnam-Fe
12 September 2005, 01:38 PM
اطلاعاتی که دادید عالی بود.
این دقیقا همون اطلاعاتی بود که من می خواستم.
می شه هم مدل اون را سوال کنید و اینکه از کجا گرفتن و اینکه در کل برای اینجور چیزها تو تهران کجا باید برم.(رعایت جیب ما را هم بکنید ممنون می شم.منظورم اینه که نمی خوام یه جای خیلی شیک برم می خوام یه جایی برم که چیزهای خوب با قیمت مناسب داشته باشه.آخرش اینکه الکی گرون نده.)

fizzi
14 September 2005, 11:28 AM
سلام.
من مدلش رو براتون پرسيدم ... ADX 8255 اينهم عكسش:

http://www.avtozvuk.com/az/Az_0200/2din/2%20DIN%20Clarion%20ADX%208255%20copy.jpg

البته در عكس به اندازه مدل واقعي جالب نيست چون جلو قسمت پايين بيرون آمدگي داره كه در عكس معلوم نميسه و بايد از كنار زيباييش رو ببينيد. :icon_evil
البته كيفيت صداش عاليه ولي دوستم ميگفت در دست انداز ها ترك ميپره وشوك سنسور جالبي نداره و در دست اندزهاي شديد تا 8 ثانيه آهنگ قطع ميشه... البته امكانش هست كه پخش ايشان اشكال داشته باشد و معيوب شده باشد چون ايشان هم از آلمان برايش آورده بودند ...
به هر هال همه چيزي كه ميدانستم برايتان گفتم .
در اينترنت بگرديد سايتهاي سازندگان معروف رو جستجو كنيد مانند : kenwood , sony , pioneer , clarion , alpine, jvc تا مدلي كه دلخاهتون باشه رو پيدا كنيد ...
يه توصيه ديگر :قبل از خريد حتمن پخش رو در حالت روشن ببينيد كه رنگ چراغها با رنگ چراغهاي ديگر و رنگ آمپرها هماهنگ باشه و ناخاسته ماشين شما به يك كازينوي متحرك تبديل نشود! :icon_cool