PDA

View Full Version : چه بلایی داره سر 405 میاد ؟؟!

Gemini
11 September 2005, 08:02 PM
سلام، می دونم که همه می دونین چند وقتیه 405 با بی مهری شدید ایران خودرو مواجه شده !! اینو از نوع فروشش گرفته تا تبلیغ و کیفیتش میشه دید، در مناسبت های مختلف تمام محصولات ایران خودرو پیش فروش با شرایط ویژه میشن ولی 405 نه !! اگه الان به قسمت فروش ایران خودرو مراجعه کنین می بینین 405 در واقع فروشش تموم شده ( با توجه به اینکه امروز 20 شهریوره ) اما خبری از اطلاعیه جدید نیست !! کیفیت که دیگه چی بگم . . . از لاستیکاش گرفته تا موتورش دیگه نمیشه روش حساب کرد، تبلیغ که نمیشه هیچ، تخریب هم داره میشه !!! نمیدونم ایران خودرو چه هدفی رو دنبال می کنه ! اگه هدفش بدبین کردن مردم و گرایش بیشتر به سمند هست باید بگم یواش یواش داره همینطور میشه و همه جا صحبت از با کیفیت تر بودن سمند کنونی نسبت به 405 هست. من فکر می کنم جمع کردن این ماشین دوست داشتنی و حدافظی باهاش کم کم داره نزدیک میشه، چرا که انواع سمند و ال90 و 206 آریان در راهن و اینا همه عرصه رو به 405 تنگتر می کنه !! با این اوصاف از نظر من سال 85 سال وداع با 405 خواهد بود ! حالا به هر بهانه ای
خوشحال میشم نظر دوستان رو هم دراین باره بدونم . . .

پژمان22
11 September 2005, 10:03 PM
البته هیچ شرکتی برای فروش بیشتر یک محصول خودش نمیاد یکی دیگه رو بکوبه.مثل این می مونه که نوکیا برای اینکه گوشیهای جدیدش خوب فروش بره بیاد مدلهای قدیمیتر رو بکوبه.چنین بحثی اصلا مطرح نیست.
مساله بیش از حد بها دادن به سمند و تبلیغات گسترده برای این خودرو هست و در کنار این مساله کوچک جلوه دادن ایرادات و پنهان کردن اونها .
تا زمانی که فروش 405 برای ایران خودرو سودآور باشه تولیدش ادامه داره. و این بر میگرده به نظر مردم که خیلیها همچنان 405 رو به سمند(که ارزانتر و با امکانات تر هست) ترجیح می دن.

hamed.black
12 September 2005, 02:05 PM
پژمان جان فکر کنم ایران خودرو هدفش این باشه که با خراب کردن 405 به مردم ثابت کنه که سمند بهتره....
یعنی با این کار میخواد بگه که ماشینی که اونا تولید کردن از ماشین اروپاییها بهتر هستش ضمن اینکه دوره 405 متاسفانه دیگه تموم شده و سرمایه گذاری روی اون و تبلیغ این ماشین دیگه به صرفه نیست.....
و سوم اینکه وقتی مردم بدون تبلیغات و بدون کیفیت مناسب و حتی قیمت بیشتر باز این ماشینو میخرن و به سمند ترجیح میدن چرا خودشو خسته کنه تبلیغ کنه و رو کیغیت این ماشین وقت بزاره و هزینه کنه......
بهر حال این ایران خودرو خودشو بخاطر مشتری تو دردسر نمیندازه......

Nomad
12 September 2005, 03:07 PM
405 حالا حالا ها تو ايران توليد ميشه ولي واقعا ديگه دورش تموم شده . البته هنوز خيليها از جمله خودم اعتقاد دارن كه هنوزم 405 كارايي خيلي زيادي داره و با تغييراتي ميشه اونو خيلي بهتر از توليدات ديگه ايرانخودرو كرد . . .
به نظر من ايرانخودرو بايد از بقيه مدلهاي ساخت پژو تو ايران استفاده كنه مثل 406 و 407 و . . . كه صددرصد با شرايط ايران سازگار هستن و كم كم 405 رو كنار بزاره .

GhAeM
12 September 2005, 03:19 PM
بلاخره هر شركتي روي يه چيزي سرمايه گذاري ميكنه كه آينده داشته باشه
و براي ايران خودرو فعلا آينده يعني
سمند

sami
12 September 2005, 03:59 PM
سلام فقط میتونم بگم که 405 هرچقدر هم کیفیتش بد بشه بازم تا چمدین سال دیگه تولید میشه همونجور که پیکان تولید شد . یعنی 405 از پیکان کمتره ؟؟؟؟؟؟؟؟

hamed.black
12 September 2005, 05:15 PM
405 از پیکان کمتر نیست ولی خوب مردم ما هم مردم قبل نیستن........
ضمن اینکه نمیشه همیشه در جا زد بهتره مدلای جدید جاشو بگیرن........

پژمان22
12 September 2005, 11:06 PM
ضمن اینکه نمیشه همیشه در جا زد بهتره مدلای جدید جاشو بگیرن........
شما سمند رو مدل جدید می دونید؟غیر از بدنه چه تکنولوژیش با 405 فرق داره؟

Gemini
12 September 2005, 11:50 PM
چرا مثلا ABS به آپشنای این ماشین اضافه نمیشه ؟ چرا لاستیکاش از بریجستون میرسه به لاستیک فاسد ایرانی!؟ لا اقل بعد از n سال می تونستن دو تا باند ببندن پشتش!! اینا یعنی کم لطفی به 405!! تنها جوابی که میشه داد اینه : خوب آقا اگه این چیزا رو می خوای برو سمند بگیر! برو 206 بگیر !! حاضرم شرط ببندم نصف بیشتر تقاضای 405 مربوط به ادارات و سازمانهاست،

شاید بشه عدم تبلیغ یک محصول رو نشان از مشتری کافی دونست اما در مورد کیفیت چطوری میشه توجیهش کرد ؟ به نظر شما معقوله 206 تیپ 5 رو بذاری کنار بری 405 بخری ؟! یا مثلن همین سمند الیکس نسبت به قیمتش بهتر ار 405 نیست ؟
دوران 405 به سر اومده، درسته هنوز خیلیا طالبشن ولی با کیفیتی که الان عرضه میشه کم کم نگاها هم عوض میشه !! هر چند تا حدودی هم شده . . .
به نظر من کنار گذاشتن این خودرو و سرمایه گذاری رو همین خودروهای در پیت به نسبت جدید بهتره تا اینکه دیگه بهش بها ندی !!

farhad_s5
13 September 2005, 04:29 AM
به نظر من باز هم 405 جسدش به سمند می ارزه! آخه سمند اگه چیزی داشت اینقدر ارزون نمی دادن ! اینا سمند رو ارزون کردن حتما یه دلیلی داره که به نظر من دلیلش تمایل دادن مردم به خرید سمند ولی به نظر من مردم هنوز اینقدر درست تصمیم میگیرن که برن یه 405 بگیرن! آتش گرفتن این 405 ها فقط به خاطر بد نام کردنش بود چون فکر کنم خود ایران خودرو خسته شده بسکه مردم به 405 تمایل دارن ولی به نظر من تولید 405 هنوزشم با ارزش تر از تولید سمند هست واگه قراره 406 یا 407 جای یکی از تولیدات ایران خودرو رو بگیره بهتره که جای آر دی یا سمند رو بگیره!

mehrdad82961
13 September 2005, 10:48 AM
بابا بسشه دیگه!چقدر هی تولید هی تولید!این ماشین به دهه 80-90 اروپا برمیگرده!زشته تو دنیا میگن باب اینا هنوز که نوزه از ما 20-30 سال عقبن!آخه این ماشین جز بدنه آیرودینامیک نرمال و یک موتور قوی و پرمصرف چی داره؟خیابونای تهران پر از این ماشینه !توش هم که جز ظبط و جاسیگاری و کولر و بخاری چیزی نداره!تازه تازه دارن براش دور موتور میزنن و ...

به نظر من این ماشین عمر خودشو خیلی وقته کرده!الان دیگه دوره دوره این ماشینای پرمصرف نیست!

hamed.black
13 September 2005, 04:34 PM
اولا دوستان تمام نوشته هامو بخونن تا بدونن موضع من چیه من اصلا سمندو قبول ندارم چون شاسی موتور سیستم تعلیق اون ماله 405 هستش بدنش و ایرادایی هم که داره یه افتضاحی بیش نیست...
اگه من گفتم نمونه جدیدتر منظورم روی 406 یا نمونه های دیگه کارخونه پژوست...
ضمنا هنوز ماشینی به موفقی 405 تو ایران تولید نشده اون دوستمونم که میگفت 206 به 405 ارجحیت داره بهتره بدونه نمیشه 2 تا ماشین که تو 2 تا کلاس مختلف هستنو با هم مقایسه کرد........
کم لطفی در مورد 405 هم که قبلا دلیلشو گفتم.........

Nomad
13 September 2005, 10:53 PM
منم حرفهاي آقا حامد رو كاملا قبول دارم . اگر قراره ماشيني جاي 405 رو بگيره هون مطمئنن سمند نيست . چرا ؟ چونكه همه چيز سمند غير از قيافه و ظاهرش مال 405 هستش . ايرانخودرو صددرصد بايد يا يه ماشينه جديد رو طراحي كنه ( كه خدا رحم كنه ) يا بايد يكي از مدلهاي جديدتر 405 رو تو ايران توليد كنه . بعد هم در مورد خود 405 ، با اضافه كردن چند مورد با قيمتهاي پايين بصورت اپشنال از طرف ايرانخودرو ميشه اين ماشينو به سطح خيلي بالايي رسوند كه حالاها توليد بشه . ( كه مطمئنن ميشه ) .

Nomad
13 September 2005, 10:59 PM
چرا مثلا ABS به آپشنای این ماشین اضافه نمیشه ؟ چرا لاستیکاش از بریجستون میرسه به لاستیک فاسد ایرانی!؟ لا اقل بعد از n سال می تونستن دو تا باند ببندن پشتش!! اینا یعنی کم لطفی به 405!! تنها جوابی که میشه داد اینه : خوب آقا اگه این چیزا رو می خوای برو سمند بگیر! برو 206 بگیر !! حاضرم شرط ببندم نصف بیشتر تقاضای 405 مربوط به ادارات و سازمانهاست،

شاید بشه عدم تبلیغ یک محصول رو نشان از مشتری کافی دونست اما در مورد کیفیت چطوری میشه توجیهش کرد ؟ به نظر شما معقوله 206 تیپ 5 رو بذاری کنار بری 405 بخری ؟! یا مثلن همین سمند الیکس نسبت به قیمتش بهتر ار 405 نیست ؟
دوران 405 به سر اومده، درسته هنوز خیلیا طالبشن ولی با کیفیتی که الان عرضه میشه کم کم نگاها هم عوض میشه !! هر چند تا حدودی هم شده . . .
به نظر من کنار گذاشتن این خودرو و سرمایه گذاری رو همین خودروهای در پیت به نسبت جدید بهتره تا اینکه دیگه بهش بها ندی !!

آقا ببخشيد مگه شما فرق بين پلاك هاي دولتي و شخصي رو نميدونيد ؟ :icon_twis اگر هم ميدونيد ( كه ميدونيد ) بهتره بريد تو خيابونا يه نگاهي بندازيد تا متوجه مطلب بشيد . :icon_cool
شما اگه ميشه تعداد سمند هاي پلاك جديد رو براي من آمارگيري كن . :icon_razz با عرض پوزش دوباره . . .

Gemini
13 September 2005, 11:38 PM
خواهش می کنم مسعود خان، خوب قراره اینجا بحث بشه که به نتیجه کلی برسیم، هر کس هم حق داره نظر خودشو بده

جواب : ای بابا !!! مگه شما نمیدونین اینجا کجای دنیاست ؟؟؟؟؟ پلاک شخصی و دولتی نداره که !! حالا من می گم ادارات و سازمانها شما زیاد گیر نده، 1000 تا اداره خصوصی هست !! تازه همینشم زیاده . . . خداییش کمه پلاک دولتی 405 ؟؟ اصلا این شعار شده که 405 ماشین مدیریتیه !!! در ضمن ماشین بالای قیمت 405 تو اکثر ادارات تشریفاتی و ممنوع اعلام شده . . . :icon_lol:

pesaremelli
14 September 2005, 12:53 AM
دوستان سلام
اولن اينكه 405 هيچ بلايي سرش نيومده و ايرانخودرو براي اينكه سمند هاش فروش بره كيفيت اونو پايين نيورده بلكه تجهيزات خط توليد 405 داره عمر مفيدشون تموم ميشه و همين باعث بعضي مشكلات 405 هاي جديد تر شده
دومن ايرانخودرو به خاطر اينكه وجه يتخريب شدهي سمندو بازسازي كنه خيلي داره به كيفيت اون توجه نشون ميده و او يواش يواش داره ايرادات اصلي اون مثل ترمز و سروصداي بدنه رو كاهش ميده يا بهتر بگم از بين مي بره ما و همين باعث شده سمندهاي مدل 84 از 405 هاي همرده ي خود خيلي با كيفيت تر باشند
سومن بابا يه جوري از 405 حرف ميزنيد انگار ايودي هستش ماشيني كه نه امكانات مناسبي داره نه صندلي خوبي نه طرح داخلي قابل قبولي دوستاني كه ميگن سمند همون 405 هستش با بدنهي متفاوت بهتره بدونن سمند در سيستم تعليق خيلي با 405 تفاوت داره سيستم فرمان سمند بهتر از 405 عمل ميكنه سيستم انژكتور سمند با 405 فرق ميكنه اما متاسفانه مردم ايران دارن همون اشتباهي كه در باره ي پيكان كردن در مورد 405 هم ميكنن يعني اينقدر اين ماشينو ميخرن تا يه روزي خود ايرانخودرو شرمنده بشه و تعطيلش كنه
لبته من منكر اين نيستم كه 405 ماشين خوبيه ولي قبول كنيد عمر اين ماشين 10 سال پيش تموم شده ما خودمون ميخواستيم 405 بخريم ولي وقتي با چند تا از تعميركاراي ايرانخودرو صحبت كرديم اكثر اونا گفتن كيفيت سمندهاي جديد خيلي بهتر 405 هاي جديد هستش بخصوص گيربكس ماشين

farhad_s5
14 September 2005, 02:15 AM
قاب توجه کسانی که از سمند تعریف می کنن:

خوبه خودشون می دونن بیشتر قطعات سمند از 405 برداشته شده پس اگه یه قطعه ی بهتر از قطعه ی 405 رو روی سمند گذاشته باشند مثلا گیربکس.این گیربکس حالا اگه گیربکس بنز یا BMW هم باشه نمیتونه خودش رو با قطعات دیگه ی سمند که برای 405 هست هماهنگ کنه و همین هاست که سمند رو رد می کنن و از 405 حمایت می کنن و میگن 405 واقعا هماهنگ هست!

(سمند یک ماشین گلچین هست و این گلچین بودنش باعث سره هم بندی بودنش هم شده و همین باعث کیفیت پایین اون شده)

Nomad
14 September 2005, 08:03 PM
من خداييش قبول دارم كه سمند هم ماشينه خوبيه ولي ايرادات خاص خودش رو داره ( كه اميدوارم در مدلهلي بعديش برطرف بشن ) . اما در مقايسه 405 با سمند كاملا مشخصه كه هنوز 405 جاي كار و پيشرفت داره و كسي هم تعصبي فكر نميكنه . اگر شماهايي كه ميگيد 405 نه صندلي خوب داره نه فلان خوب و . . . بايد بدونيد كه 405 بيشتر يه ماشينه اسپرته تا خانوادگي پس نميشه از اين نظر اونو با سمند يا ماشيناي ديگه ايرانخودرو مقايسه كرد .
و در آخر مطمئن باشيد ايرانخودرو حداقل بخاطر سودش و تقاضاي مردم توليد 405 رو متوقف نميكنه . . .

arash p mbz bmw
14 September 2005, 08:54 PM
مسعود جان 405هیچوقت در کلاس خودروهای اسپرت نبوده و نخواهد بود
کلا محصولات پژو بدلیل تعلیق خشک و اسپرتی که دارن مردم فکر میکنن این ماشینا اسپرتی هستن ولی اشتباه میکنن
و واقعا بدلیل همین تعلیق ودینامیک خوبه که پژو شده پژو
خلاصه بگم 405در کلاس سدان خانوادگی هست و اگر هم توجه کنید مدلهای اولیه مونتاژ شده 405دارای صندلیهای نرم و جادار است

Gemini
14 September 2005, 10:29 PM
مسعود خان تعجب می کنم !!! 405 با اون ظاهر معمولیش کجاش اسپرته، این همه جادار نشده که بهش بگن ماشین اسپرت !! در طراحیش هم سعی شده یه ماشین مناسب و راحت برای خانواده باشه در نهایت سادگی، ولی اسپرت خورش خوبه . . .

po2ya
14 September 2005, 11:26 PM
[QUOTE=Masoud GLX]اما در مقايسه 405 با سمند كاملا مشخصه كه هنوز 405 جاي كار و پيشرفت داره و كسي هم تعصبي فكر نميكنه .QUOTE]

آقا یه نکته رو فکر کنم فراموششش کردی!!!!!
405 توو سری اول فیلم های ناوارو بود که تو تلویزون نشوون منیداد !!
که ماشینیش توسری بعدی فیلم تبدیل شد به زانتیا 22 میلوونی کشور ایران!!!!
خوب میشه بگی بعد از این همه سال دیگه چه ÷یشرفتی میخواد بکنه؟؟؟؟؟
بعد اونوقت میگی تعصبی فکر نکنیم!
این که دیگه بابای تعصب رو در آورده !!!
405 تو دوران خودش ماشین خووبی بود یعنی دهه 80 نه در سال 2005 یا 2006!!!
÷ژو ÷یشرفت کرده و اشکالات 405 رو تو مدلهای جدید ترش برطرف کرده ایرانخودرو الان دیگه باید مدلهای جدید ÷ژو رو بیاره البته اگه هنوز بخواد با شرکت ÷ژو کار کنه!!!!
اگه این جمله رو در مورد سمند میگفتی بهتر بوود!!!
باتبا سمند الان فکر کنم 2 یا 3 ساله داره تولید میشه!
ایشالا بهترم میشه من خودم نه 405 دارم نه سمند ÷س بدوون تعصب دارم حرف میزنم!

محمد رضا محمدي
15 September 2005, 01:24 AM
پويا جان پارسال دوست امسال آشنا كجايي نيستي ؟؟ نظرت كاملن به جا و منطقي بود ...
ولي گويا دوستان نميخان باور كنن عمر 405 با تمامي خوبي ها و بديهاش به سر رسيده ... البته شايد در بعضي موارد سمند جانشين خوبي براي اون نبوده ولي اين دليل نميشه كه قديمي فكر كنيم ... به نظر من با طراحي و ساخت سمند معمولي و ال ايكس و مدل هاي آينده قدم موثري در جهت توليد خودرو برداشته شده و اين روند خاهي نخاهي به شكل بهتري در سالهاي بعد به خاطر توليد زياد و تقاضاي كم دنبال خاهد شد ...

Nomad
15 September 2005, 11:20 AM
نقل قول به تمامي دوستان و اساتيد :
من هيچوقت تعصبي فكر نميكنم . ولي زماني كه افرادي ميان و ميگن كه سمند فلانه و . . . و 405 لگنه و در مقابل سمند سوسك . . . آدم يكمي زورش مياد ساكت بمونه . من توي پستهاي قبليم هم از سمند تعريف كردم هم آرزوي برطرف شدن ايراداتش رو تو مدلهاي بعديش داشتم هم گفتم كه بايد ايرانخودرو به فكر جايگزيني با مدلهاي 406 و 407 باشه . بعد هم من بحث اسپرت بودن 405 رو در مقايسه با سمند گفتم نه اينكه بخوام اونو با ماشينهاي اسپرت روز دنيا مقايسه بكنم . آقاي Generation-X با عرض پوزش و احترام ولي بهتر بود پستهاي قبلي رو هم ميخوندي . . .

hamed.black
15 September 2005, 05:20 PM
بابا اينجا همه وقتي يكي حرف ميزنه چپه ميگيرن قضيرو........ :icon_cry: :icon_redf
اولا مسعود نميگه عمرش تموم نشده بلكه اونم مثل من با اينكه طرفداره 405 ولي قبول داره عمر اين ماشين يه 10 سالي هست تموم شده..........ولي اين نكته رو هم فراموش نكنيد عمر اين ماشين تو دنيا تموم شده نه تو ايراني كه 20 سال عقبه...... :icon_mrgr :icon_cool
يعني اگه حساب كنيم حدود 10 سال وقت داره ........... :icon_ques :icon_sad:
ضمن اينكه من خودم قبول دارم اين ماشين قديميه خوب باشه نميخرم حالا اگه من اين ماشينو نخرم چه ماشينه ديگه اي هست كه به جاي اون بخرم...... :icon_razz :icon_neut
لابد ميگيد سمند سمندي كه موتورش همون 405 هستش كلاس ماشين پايينتره يه موجود ناهماهنگه وايراداشم قابل حل نيست...........پس تا وقتي كه ماشينه ديگه اي تواين قيمت و با تكنولوژي جديد نياد جاي 405 بگيره مجبوريم كه اين ماشينو سوار بشيم چون بهترين گزينه در حال حاضر هستش... :icon_mad:

farhad_s5
16 September 2005, 02:14 AM
بعضی دوستان میگن که ایرانخودرو باید پژوهای جدید به جای 405 بیاره من باز میگم که وقتی آر دی و سمند هست دلیل نداره ماشین های جدید به جای 405 بیاد و بهتره جای سمندی بیاد که به نظر من چون هماهنگ نیست 30000 سال پیش عمرش رو کرده بود!!

arash p mbz bmw
16 September 2005, 02:42 PM
دوستان سلام
اقا حامد 405و سمند در یک کلاس قرار دارند ( البته من با کلاس پز دادن به ملت کاری ندارم )
کی گفت سمند بخری برو یه ریو بخر یا ورنا یا خیلی ماشینهای دیگه که تازه داره وارد میشه
دوست خوبم ایران از لحاظ صنعت خودروسازی خیلی پیشرفت کرده و مطمئن باش که 20سال عقب نیست که ریو مدل2005بیاد توخط تولید سایپا.
سمند هم انچنان بد نیست
اگر بهانه موتورشه تا سال اینده موتور ملی با توربو میاد تو بازار
اگر مشکل اطاقشه تا همین چند ماه اینده سمندهای جدید با پلت فرم فوق متفاوت میاد بازار
دیگه از چی میتونید ایراد بگیرید
فکر کنم حتما اسمش هم زشته؟!!!!!

Nomad
16 September 2005, 10:18 PM
من كه آرزومه كه اگر مدلهاي بعدي سمند اومدن و خوب بودن ، يكي از اونا زير پام باشه و دليلي براي لج كردن با بقيه سر موضوع 405 نميبنم ولي بحث حالاي ما يه چيز ديگه اس ( بقول آقا حامد 405 در حال حاضر بهترين گزينه اس )

Gemini
17 September 2005, 12:20 PM
مسلما 405 بهترین گزینه نیست !! این ماشین تا پارسال پرفروشترین خوردوی ایران خودرو بود، چه سمندهایی که خاک نخوردن . . . سمند بچه کوچولوی ایران خودرو بود و اونطوری ازش سرد استقبال میشد، مسئولان ایران خودرو رو به فکر میندازه تا یه کاری کنن فروشش بره بالا یا لااقل با 405 متعادل بشه !! هرچی باشه این خودرو این همه روش سرمایه گذاری شده که خودروی ملی باشه، تازه بحث صادرات هم که هست !! حالا وقتی تو خود ایران ازش استقبال نمیشه خر بیار و باقالی بار کن !!! 405 کیفیتش بالاست و خریدار هم بهش اعتماد داره، سمند هم همینه که هست ( هر چی زور بزنن از این بهتر نمیشه )، پس مجبور میشن چیکار کنن ؟؟ چرخ 405 رو پنچر کنن تا این کوچولوی عزیز دردونه ( سمند ) بتونه خودشو نشون بده . . .

farhad_s5
18 September 2005, 02:37 AM
من با دوست بالایی از نظر این که 405 بهترین انتخاب نیست مخالفم ولی با بقیه ی حرفاش موافقم

farhad_s5
18 September 2005, 02:41 AM
دوستان سلام
اقا حامد 405و سمند در یک کلاس قرار دارند ( البته من با کلاس پز دادن به ملت کاری ندارم )
کی گفت سمند بخری برو یه ریو بخر یا ورنا یا خیلی ماشینهای دیگه که تازه داره وارد میشه
دوست خوبم ایران از لحاظ صنعت خودروسازی خیلی پیشرفت کرده و مطمئن باش که 20سال عقب نیست که ریو مدل2005بیاد توخط تولید سایپا.
سمند هم انچنان بد نیست
اگر بهانه موتورشه تا سال اینده موتور ملی با توربو میاد تو بازار
اگر مشکل اطاقشه تا همین چند ماه اینده سمندهای جدید با پلت فرم فوق متفاوت میاد بازار
دیگه از چی میتونید ایراد بگیرید
فکر کنم حتما اسمش هم زشته؟!!!!!

سمند اون خاک های روش هم خوب نیست!!!

:icon_arro :icon_arro

enzo
18 September 2005, 11:35 PM
سمند اینقدرا هم بد نیست. اما 405 یه چیزه دیگست.

hamed.black
24 September 2005, 12:15 PM
بعله سمند بد نیست .............ولی بعضی از دوستان یادشون رفته که سیستم تعلیقو شاسی و موتور سمند ماله همین 405 پیر کهنه فرسوده 20 ساله پیشه (تازه با ایرادایه بیشتر) :icon_redf
و طرحشم که همچین به روز نیست پس چیه این ماشین جدیده که 20 ساله بودن 405 باید ایقده در مقابل سمند نمره منفی حساب بشه که هی میگید....... :icon_razz

Nomad
24 September 2005, 01:34 PM
بعله سمند بد نیست .............ولی بعضی از دوستان یادشون رفته که سیستم تعلیقو شاسی و موتور سمند ماله همین 405 پیر کهنه فرسوده 20 ساله پیشه (تازه با ایرادایه بیشتر) :icon_redf
و طرحشم که همچین به روز نیست پس چیه این ماشین جدیده که 20 ساله بودن 405 باید ایقده در مقابل سمند نمره منفی حساب بشه که هی میگید....... :icon_razz

واقعا اينو خوب اومدي . . . كاملا حق با شماس :icon_cool

hoomy11
24 September 2005, 01:44 PM
سلام بر دوست عزیز405 واقعا دوست داشتنی.خیلی با وجود اینکه خیلی قدیمی ولی به نظر من از خیلی از ماشین های جدید بهتره.البته اگه از اول امکاناتش رو ندزدیده بودن بهترم بود.الان یه مدل 77 دارم که از ائل دست خودم بوده با هیچی حاضر نیستم عوض کنم.البته تو همین قیمت ها.

pesaremelli
26 September 2005, 03:43 PM
سلام
شما اينقدر اين سمندو كوبيديد كه اگه بدبخت زبون داشت اهش در ميومد :icon_arro
به نزر من اكثر كسايي كه 405 ميخرن يا پير مردن و رانندگي با سمند براشون مشكله يا اينكه مثلن مدير يا مسووله يه جايي هستن و اگه ماشين گرونتر بخرن بخرن سش درمياد و به خاطر اين 405 رو انتخاب ميكنن كه استلاحن ماشين سنگينتريه يا اينكه از اين جووناي ..................... هستن
در عوض سمندو بيشتر خانواده ها ميخرن و كساييكه يه كمي ديد نوگرايانه تر دارن
در ضمن من چه قدر بايد بگم تعليق سمند و 405 خيلي فرق دارن لتفن يه كم تحقيق كنيد بعد پست بزنيد من نميگم تعليق سمند بهتره يا بدتره فقت ميگم خيلي با هم فرق دارن
تو نزر سنجي ها هم رزايتمني دارندگان سمند از 405 و پرشيا بيشتر بوده
يه چيز ديگه كه از بحث هم منحرف نشيم شما رو چه حسابي ميگيد كيفيت 405 پايين اومده اگه اينجوري بود ضبط كن وود روش نميبستن
:icon_evil :icon_evil

پژمان22
27 September 2005, 12:50 AM
به نزر من اكثر كسايي كه 405 ميخرن يا پير مردن و رانندگي با سمند براشون مشكله يا اينكه مثلن مدير يا مسووله يه جايي هستن و اگه ماشين گرونتر بخرن بخرن سش درمياد و به خاطر اين 405 رو انتخاب ميكنن كه استلاحن ماشين سنگينتريه يا اينكه از اين جووناي ..................... هستن
البته یه نفر می گفت کسانی که سمند می خرن یا از ماشین هیچ سررشته ای ندارن یا اینکه تا حالا ماشین درست و حسابی نداشتن.

pesaremelli
27 September 2005, 07:54 AM
البته یه نفر می گفت کسانی که سمند می خرن یا از ماشین هیچ سررشته ای ندارن یا اینکه تا حالا ماشین درست و حسابی نداشتن.
البته اون يه نفر هم سليقه ي شخسي خودشو گفته (مسل من)ولي من خيلي از ماشين بازاي حرفه اي رو ميشناسم كه سمندو انتخاب كردن حتمن كارمند نمايندگي ايرانخودرو هم هيچي از ماشين سرش نميشه كه سمند ميخره