View Full Version : چه كارهاي ديگري به وسيله Ram-reader ميتوان انجام داد.
shining
10 September 2005, 12:00 AM
با Right-click كردن روي درايو رم و انتخاب كردن properties در كركره tools اين اختيارات
به چشم ميخورد.
1- Scan Disk :
فيكس كردن ارور هاي احتمالي در رم موبايل
[Only registered and activated users can see links]
2- Defragment :
جابجا كردن فايل ها و منظم كردن اطلاعات به مظور بالاتر رفتن سرعت خواندن من شخصا
انجام دادن و شاهد افزايش سرعت موبايل بودم.
3-Back - up :
يك روش راحت و مطمئن براي گرفتن Backup از ram موبايل .
4- Format :
فرمت كردن با ram reader خيلي سريعتر وبهتر فرمت كردن با گوشي است.مثلا يك رم 32 رو در عرض 7 ثانيه فرمت كرد.
اميدوارم مفيد واقع شود. :icon_surp
mori_kntu
10 September 2005, 01:24 PM
جالبه من يکبار Defrag کردم نه تنها سرعت تغييري نکرد مسج هام هم پريد!!!
نمي دونم چرا!
Mahan
10 September 2005, 01:56 PM
خوب بود با تشکر
shining
10 September 2005, 02:17 PM
خوب طرز back-up گيري آسونه :
در همون قسمتي كه در پست اولي گفتم روي دكمه back up كليك ميكنيد بعد گزينه back u files and settings رو انتخاب ميكنيد.بعد گزينه let me choose what to back up را انتخاب كنيد.
حالا درايو مموري را براي بكآپ گيري انتخاب كنيد .بعد هم كه جاي ذخيره كردن واسم فايل ....
براي restore هم در قسمت اول گزينه restore files and setting انتخاب ميشود بعد هم درايو براي برگرداندن فايل پشتيبان.
نيوتن
10 September 2005, 04:06 PM
ببخشيد يك سوال دارم بعد از فرمت كردن مموري با رم ريدر آيا بايد با خود گوشي هم مموري را فورمت كرد چون مموري خالي ميشه و فلدر :icon_razz بندي مموري از بين مي ره
shining
10 September 2005, 07:51 PM
بله بايد اين كارو انجام بديد .
emroozi83
10 September 2005, 09:10 PM
ویروس یابی........
با آنتی ویروس راحت ویروسها رو شناسایی کنید..
نصب برنامه بصورت مستقیم
با برنامه ی UnMakeSiS خروجی برنامه را روی درایو رم ریدر تنظیم می کنید و Extract می کنید....
همین....
amirreza78
24 September 2005, 12:40 PM
لطفا كمكم كنيد
من چند برنامه دانلود و روي موبايل ( نوكيا 3230 ) نصب كردم ودر پايان پيغام داد كه گوشي بايد restart شود ولي بعد از روشن كردن پين كد را قبول نمي كند ( پيغام time out مي دهد ) كه من رم را درآورده و مجددا روشن كردم كه بالا آمد ولي پيغام system error مي دهد .
moein_id
24 September 2005, 02:38 PM
shining جان ممنون از راهنماییتون ولی یه مشکلی ممکنه پیش بیاد و اون هم فرمت کردن رم با ویندوزه چون که فرمتی که خود گوشی یا دوربین دیجیتال برای فرمت در نظر میگیره fat16 هستش ولی وقتی که با ویندوز فرمت کنین با فرمت fat32 فرمت میشه و این احتمال وجود داره که دیگه گوشی مموریرو نشناسه البته با در صد بالای 50% اما ممکن هم هستش که هیچ مشکلی براش پیش نیاد و این نکته رو هم شرکتهایی که mp3 plyer ها رو گارانتی میکن روش نوشتن و تذکر دادن اگه با ویندوز فرمت بشه ممکنه خراب شه و گارانتی قبولش نمیکنه پس بهتره این ریسکو نکنید و با خود گوشی فرمت کنین
باز هم از جناب shining تشکر میکنم برای مطالب مفیدی که گوشزد کردن
shining
25 September 2005, 11:48 PM
صحبت شما كاملا متينه....
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.