PDA

View Full Version : چرا آهنگ انتخابیم واسه زنگ گوشی تکرار نمیشه؟

nakisa
8 September 2005, 11:12 AM
سلام خدمت دوستان
وقتی یه آهنگی رو با پسوند wav یا ogg واسه زنگ گوشی انتخاب میکنیم اگه مدت این آهنگ کوتاه باشه(مثلا 10 ثانیه)به جای این که این آهنگ تکرار بشه بعد از اتمام اون،به صورت پیش فرض آهنگ معروف گوشیهای نوکیا نواخته میشه.که در هیچ قسمت از تنظیمات گوشی توسط اینجانب اعمال نشده و گوشی پس از اتمام آهنگ انتخابی من به جای تکرار اون، آهنگ نوکیا رو پخش میکنه :icon_twis
البته این مشکل واسه آهنگهای کوتاه پیش میاد :icon_razz
میخاستم بدونم واسه همه اینجوریه یا اینکه تنظیماتی داره که این مشکل حل میشه؟ :icon_cool

mehran_tavakoli
8 September 2005, 11:30 AM
نه
مال من نه با اهنگ کوتاه نه بلند هیچ مشکلی ندارد

nakisa
8 September 2005, 04:04 PM
نه
مال من نه با اهنگ کوتاه نه بلند هیچ مشکلی ندارد
دوستان باید عرض کنم که آهنگهای خود گوشی که با فرمت midi هستند چنین مشکلی ندارند و تا وقتی که به تماس پاسخ داده نشه همون آهنگ نواخته میشه.ولی در مورد آهنگهایی با فرمت wav و ogg که مدتشون کمه این مشکل پیش میاد.
لطفا قبلا تست کنین بعدا جواب بدین.یعنی یه آهنگ با فرمت wav یا ogg که مدتش کمه (مثلا 10 ثانیه یا کمتر از 10 ثانیه) است رو به عنوان زنگ گوشی انتخاب کنید.حالا ببینید وقتی گوشی زنگ میخوره و اون آهنگ نواخته میشه بعد از تموم شدن، اون آهنگ دوباره تکرار میشه یا آهنگ دیگه ای نواخته میشه :icon_surp

tower-crane
8 September 2005, 07:16 PM
دوستان باید عرض کنم که آهنگهای خود گوشی که با فرمت midi هستند چنین مشکلی ندارند و تا وقتی که به تماس پاسخ داده نشه همون آهنگ نواخته میشه.ولی در مورد آهنگهایی با فرمت wav و ogg که مدتشون کمه این مشکل پیش میاد.
لطفا قبلا تست کنین بعدا جواب بدین.یعنی یه آهنگ با فرمت wav یا ogg که مدتش کمه (مثلا 10 ثانیه یا کمتر از 10 ثانیه) است رو به عنوان زنگ گوشی انتخاب کنید.حالا ببینید وقتی گوشی زنگ میخوره و اون آهنگ نواخته میشه بعد از تموم شدن، اون آهنگ دوباره تکرار میشه یا آهنگ دیگه ای نواخته میشه :icon_surp

اصلا اینطوری نیست که این عزیز گفتن
من حتی آهنگ wav کمتر از 3 ثانیه رو گزاشتم و هیچ مشکلی هم نداشت :icon_cool

مطمئنم :icon_cool

nakisa
8 September 2005, 08:07 PM
اصلا اینطوری نیست که این عزیز گفتن
من حتی آهنگ wav کمتر از 3 ثانیه رو گزاشتم و هیچ مشکلی هم نداشت :icon_cool

مطمئنم :icon_cool
دوست عزیز ogg چطور؟؟اونو هم تست کردی؟

tower-crane
8 September 2005, 08:18 PM
ogg رو نه تست نکردم

ولی wav میشه
این کافی نیست که ثابت کنه گوشی شما مشکل داره؟

mehran_tavakoli
8 September 2005, 09:08 PM
اگر تست نکرده بودم جواب الکی نمی دادم.
البته یک برنامه هست که فکر کنم کمکتون کنه این مشکل حل بشه
اسمشو والا نمیدونم ولی روی اون برنامه اهنگ زنگتو انتخاب میکنی و دیگه تکرار نمیشه

nakisa
9 September 2005, 02:10 PM
اگر تست نکرده بودم جواب الکی نمی دادم.
البته یک برنامه هست که فکر کنم کمکتون کنه این مشکل حل بشه
اسمشو والا نمیدونم ولی روی اون برنامه اهنگ زنگتو انتخاب میکنی و دیگه تکرار نمیشه
مرسی دوست عزیز
قصدم ناراحت کردنت نبود

Sina-Ts
9 September 2005, 03:35 PM
در بعضی مواقع اين مشکل مربوط به مموری کارته..شما آهنگ مورد نظرتون رو در حافظه خود گوشی ذخيره کنين
ببينين بازم اين مشکل رو دارين يا نه

secondphoenix
10 September 2005, 08:52 AM
منم همين مشكل رو با آهنگهاي Ogg دارم !
:icon_ques

nakisa
12 September 2005, 02:06 PM
دوستان خوشگلم باید خدمتتون عرض کنم که این مشکل فقط در مورد فرمت ogg صدق میکنه. wav هیچ مشکلی نداره و هر قدر هم که زمان آهنگ کم باشه بعد از اتمام، دوباره تکرار میشه.ولی در مورد ogg بعد از تموم شدن، دیگه آهنگ تکرار نمیشه و آهنگ معروف نوکیا پخش میشه. واسه همین باید زمان آهنگ تقریبا 30 ثانیه باشه تا اینکه این مشکل احساس نشه :icon_excl :icon_excl :icon_excl